Κουμπάρος 2 υπουργών υποψήφιος καναλάρχης – Αληθεύει; – Ακούμε

Μονά-ζυγά δικά σας πουλάκια μου...

Μονά-ζυγά δικά σας πουλάκια μου…

«[…] ένας εργολήπτης δημοσίων έργων, κουμπάρος δύο υπουργών, έχοντας αναλάβει (μεταξύ άλλων) «τη διετία 2015-16, έργα αξίας 103,4 εκατομμυρίων ευρώ από θυγατρική της ΔΕΗ» (Σκάι 22.8.2016), διεκδικεί τηλεοπτική άδεια, με υπεύθυνο τον διευθυντή σταθμού του κυβερνώντος κόμματος.[…]» λινκ

Αναμένουμε Σιωπή ή Διάψευση…

Advertisements
This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), Δικαιοσύνη, Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης. Bookmark the permalink.

4 Responses to Κουμπάρος 2 υπουργών υποψήφιος καναλάρχης – Αληθεύει; – Ακούμε

 1. Ο/Η Noor-1 TV, αναστολές, οι τούρκοι φταίγανε κλπ λέει:

  O Koυμπάρος σας μάρανε Ροϊδολασκαράτοι; Υπάρχουν πολύ χειρότερα

  http://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/article/146437/giannoysakis-o-marinakis-gnorize-gia-noor-1
  Γιαννουσάκης: «Ο Μαρινάκης γνώριζε για το Noor 1»
  15 Δεκεμβρίου 2015, 01:10

  Ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση του ναρκόπλοιου, Μάκης Γιαννουσάκης δηλώνει σε συνέντευξη του ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνώριζε τις κινήσεις του Αιμίλιου Κοτσώνη για το Noor1.

  http://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/article/229578/noor-1-isovia-gia-pente-10-xronia-ston-kotsoni
  Ελεύθερος ο Κοτσώνης, ισόβια για πέντε του Noor 1
  2 Αυγούστου 2016, 16:08

  Ο Αιμίλιος Κοτσώνης καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 10 ετών με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την έφεση, για την υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor 1, ενώ η ποινή της ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε στους Μπουρδούβαλη, Γιαννουσάκη και τους τρεις Τούρκους (Αγκάμπε, Σελιμπλί, Αχμεντάντ).

 2. Ο/Η K λέει:

  Αναλυτικά για τον «ταλαντούχο» κ. Καλογρίτσα, τη διαδρομή, τις μπίζνες και τις κουμπαριές μετά Καμμένου και Σπίρτζη

  http://www.efsyn.gr/arthro/epiheirimatias-me-polles-koymparies

  Ένα κι ένα διαλεχτά τα φυντάνια που θα μονομαχήσουν στα μαρμαρένια αλώνια.

  Από την άλλη, ευτυχώς που το ως τώρα σύστημα της μη αδειοδοσίας είχε κρατήσει τους «εθνικούς εργολάβους» μακριά από τις δημόσιες συχνότητες.

  Για το συναρπαστικό κόσμο των ερπετών, όπου κάποιος μηντιάρχης κατάφερε να είναι διαδοχικά κουμπάρος χουντικών υπουργών, του ηγέτη της «Αλλαγής» και των τοτέμ της διαπλοκής, βλ.

  http://www.koutipandoras.gr/article/stayros-psyhariso-koymparos-toy-hoyntikoytoy-antrea-kai-toy-kokkali

 3. Ο/Η Ἀριστοκλῆς λέει:

  Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Προσφάτως εἴχαμε τὴν δέσμευσιν περιουσίας γιὰ 50 ἀδήλωτα ἐκατομμύρια.
  http://www.tanea.gr/news/greece/article/1597904/?iid=2

  «Ερήμην καταδικάστηκε χθες από το Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά ο επιχειρηματίας Γιάννης Αλαφούζος σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών, γιατί παραβίασε τις προθεσμίες καταβολής χρεών του προς το Δημόσιο. Πρόκειται συγκεκριμένα για δύο υποθέσεις βεβαιωμένων στις δημόσιες υπηρεσίες χρεών ύψους 2,3 δισεκατομμυρίων δραχμών για παρακρατηθέντες ή επιβληθέντες φόρους και 164.126.787 δραχμών για λοιπούς φόρους και χρέη, οι προθεσμίες καταβολής των οποίων είχαν λήξει από 1ης Φεβρουαρίου 1996, 1ης Σεπτεμβρίου 1996 και 1ης Μαΐου 1997. Για την πρώτη υπόθεση ο Γ. Αλαφούζος καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών, ενώ ποινή φυλάκισης δύο ετών τού επεβλήθη για τη δεύτερη υπόθεση. Το δικαστήριο, μετά την έκδοση της ποινής, αποφάσισε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, ενώ κατά την έναρξη της διαδικασίας είχε απορρίψει το αίτημα της υπεράσπισης του απόντος για αναβολή της δίκης, καθώς αυτή ήδη είχε αναβληθεί πέντε φορές κατά το παρελθόν.»

  Τὸ μῆλο κάτω ἀπὸ τὴν μηλιά; Ἡ δίκη στὸν ΣΚΑΪ ἔχει καταδικασθεῖ ἐπίσης.

  http://archive.in.gr/news/reviews/article.asp?lngReviewID=830577&lngItemID=480032
  «Αποζημίωση 315.000 ευρώ
  Δικαιώθηκε ο Σ.Κόκκαλης στην υπόθεση των δημοσιευμάτων της εφημερίδας Η Καθημερινή
  Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2003
  Τον επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη και την εταιρεία Intracom δικαίωσε την Τετάρτη το Πολιτικό Εφετείο Πειραιά, αφού με απόφασή του καταδίκασε την εφημερίδα Η Καθημερινή και τους υπευθύνους της για τα δημοσιεύματά της με την καταβολή αποζημίωσης συνολικού ύψους 315.000 ευρώ.

  Το δικαστήριο, όπου είχε προσφύγει με αγωγή του τόσο ο κ. Κόκκαλης όσο και η εταιρεία του, ζητώντας υπέρ του την χρηματική καταδίκη της εφημερίδας για σωρεία δημοσιευμάτων εναντίον του, δέχθηκε ότι και τα 154 δημοσιεύματα της Καθημερινής από τον Ιανουάριο του 2001 έως και 15 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, που αφορούσαν τον επιχειρηματία και την εταιρεία του, ήταν ψευδή και συκοφαντικά.

  Επίσης με την ίδια απόφαση του το δικαστήριο δέχθηκε ότι τόσο ο εκδότης Θεμιστοκλής Αλαφούζος όσο και ο διευθυντής και η συντάκτρια των περισσότερων δημοσιευμάτων, Αριστέα Μπουγάτσου, έθιξαν εν γνώση τους την τιμή και την επιχειρηματική πίστη του κ. Κόκκαλη, αλλά και της Intracom.

  Τέλος, η εφημερίδα σύμφωνα με την απόφαση του Πολιτικού Εφετείου Πειραιά εκτός από τα 315.000 ευρώ, που θα καταβάλλει, υποχρεώνεται να δημοσιεύσει περίληψη της απόφασής του.
  »

 4. Ο/Η Left and Liberal λέει:

  Απόλυτος τραγέλαφος η παρουσίαση του συστήματος του διαγωνισμού για τις άδειες

  Σε «απόλυτη παρωδία» εξελίχθηκε η σημερινή παρουσίαση του ηλεκτρονικού συστήματος από την επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

  Επί τρεις ώρες η Επιτροπή αρνιόταν πεισματικά να δηλώσει εάν το ηλεκτρονικό σύστημα δημοπράτησης είναι διεθνώς πιστοποιημένο, όπως αναφέρει η σχετική προκήρυξη.

  Στο ευθύ ερώτημα όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων εάν το σύστημα είναι διεθνώς πιστοποιημένο τα μέλη της Επιτροπής απαντούσαν στερεότυπα «υποβάλετε γραπτώς το ερώτημα και θα απαντηθεί εν ευθέτω χρόνω».

  Αφού υποψήφιοι απείλησαν ακόμη και με αποχώρηση, τελικά η Επιτροπή δήλωσε ότι η εταιρεία είναι πιστοποιημένη αλλά το συγκεκριμένο σύστημα δεν είναι…

  Σύμφωνα με έγκυρους νομικούς, πρόκειται για βασική παραβίαση της προκήρυξης που δημιουργεί προβλήματα διαφάνειας και νομιμότητας του διαγωνισμού.

  Ένα άλλο θέμα που τίθεται είναι ότι ο διαγωνισμός σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί μπορεί να διαρκέσει περισσότερες από 35 ώρες, διότι θα διεξαχθεί χωριστός διαγωνισμός για κάθε άδεια.

  Μέλη της επιτροπής παραδέχθηκαν ευθέως ότι η δημοπρασία μίας άδειας μπορεί να διαρκέσει 12 ώρες ή και περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι για να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει πάνω από 50 ώρες.

  Η Επιτροπή επέμεινε ωστόσο ότι όλα βαίνουν καλώς και μάλιστα υποστήριξε ότι οι εκπρόσωποι των υποψηφίων θα έχουν τη δυνατότητα να κοιμηθούν σε ράντζα.

  Ακόμη, τίθεται το ερώτημα πώς είναι δυνατόν να λειτουργήσει ένας εργαζόμενος μετά από 36 ώρες αϋπνίας, χωρίς συνθήκες υγιεινής, χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας με τον έξω κόσμο.

  Ένα άλλο θέμα που ετέθη είναι οι κάμερες ασφάλειας στο κτήριο, καθώς η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στην οποία έχει απευθυνθεί η γ.γ. Ενημέρωσης για το θέμα, προς το παρόν δεν το έχει εξετάσει, γιατί δεν έχει συγκροτηθεί σε σώμα.

  Πηγή: skai.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.