Οσονούπω, καταφθάνει η ανθρώπινη αξιοπρέπεια

[με βήμα ταχύ]

tinos13.8.16

Όπως πάντα, κανείς επίσημος κομματικός «φιλελεύθερος» ή επίσημος «αριστερός» ή επίσημος «ένα είν’ το Κόμμα» δεν μιλά για το μεσαιωνικό φαινόμενο.

Η εκλογική πελατεία προηγείται, κι επειδή προηγείται, εμείς σας έχουμε ό λ ο υ ς κουνήσει περιφρονητικά το μαντήλι προ-πολλού και θα σας χτυπάμε σαν χταπόδι αλύπητα, με τις μικρές κι ασήμαντες μας δυνάμεις. Δεν θα καταφέρουμε πολλά, αλλά θα ευχαριστιόμαστε κάθε μας χτύπημα…

Καλό τριήμερο Αχρείοι.

*

Διαβάστε αχρείοι, με το κεφάλι σκυφτό: Παναγία Τήνου: Ράβδοι χρυσού τα -«εσύ να περπατάς στα τέσσερα»- Τάματα

This entry was posted in «Ιερές» Επενδύσεις, «Ιερές» Υποκρισίες, «Ιερή» Εξουσία, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Για την Αριστερά, Διακρίσεις (κάθε είδους), Επάναστἀτες του Κώλου, Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

10 Responses to Οσονούπω, καταφθάνει η ανθρώπινη αξιοπρέπεια

 1. Ο/Η eliasgeorgiopoulos λέει:

  Απ ότι φαίνεται το να είσαι στα τέσσερα είναι αρχαία παράδοση. Κρίμα που ο Καμένος έχει χτυπήσει το πόδι του και δεν μπορεί να συμμετάσχει.

 2. Ο/Η του κώλου λέει:

  Συριζαίοι, Ανελ, ΝΔΠασόκοι και Ναζί, όλοι προσπέφτουν στη χάρη της.

  Παναγιώταρος:» Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες»

  http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/08/photos_929.html

  Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015

  Η Χρυσή Αυγή παρούσα στους εορτασμούς της Παναγίας στην Τήνο [photos]

  Κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τον βουλευτή Β΄ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρο και τον βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη βρέθηκε…
  σήμερα στο νησί της Τήνου για να τιμήσει την Παναγία.

  Οι Συναγωνιστές παρευρέθησαν από το πρωί στους εορτασμούς, την έπαρση σημαίας στην πλατεία Παντανάσσης, την αρχιερατική λειτουργία και την λιτάνευση της Αγίας εικόνας της Μεγαλόχαρης.

  Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έτυχαν θερμότατης υποδοχής από το χριστεπώνυμο πλήθος, καθώς όλοι τους ζήτησαν να συνεχίσουν απροσκύνητοι τον Αγώνα για τα δίκαια του Ελληνισμού.

 3. Ο/Η Ουρανία η χοντρή λέει:

  http://eineken.pblogs.gr/2012/20121001/pages/2.html

  ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΡ. ΑΥΓΗΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΚΤΑΡΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
  29 Οκτ
  2012

  Για να δούμε λοιπόν, πόσο συνεπής είναι στις απόψεις της η Χρυσή Αυγή, όσον αφορά τουλάχιστον το θέμα «θρησκεία». Τα ακόλουθα αποσπάσματα προέρχονται από το επίσημο περιοδικό του κόμματος με τον ομώνυμο τίτλο «Χρυσή Αυγή», καθώς και το περιοδικό «Αντεπίθεση», της νεολαίας του κόμματος . . .

  Ιουδαιοχριστιανική συνομωσία

  Ο Χριστιανισμός είναι μια θρησκεία που προήλθε από τις ερήμους της Μέσης Ανατολής και πηγάζει από τον Ιουδαϊσμό όπως ακριβώς και το Ισλάμ. Αυτό που ο περισσότερος κόσμος πιστεύει είναι ότι υπήρξε μια ειρηνική μετάβαση από την αρχαία θρησκεία στον Χριστιανισμό κατά τα τελευταία χρόνια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και ότι ξαφνικά ο λαός μαζικά ανακάλυψε τον μοναδικό «αληθινό» θεό της αγάπης και την χριστιανική «αλήθεια» και έτσι προσηλυτίστηκε στον Χριστιανισμό. Δεν είναι όμως καθόλου έτσι. Ο Χριστιανισμός επεβλήθη βιαίως. Οι Έλληνες και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι δεν παραδόθηκαν στον Χριστιανισμό αναίμακτα. Χρειάστηκε να σφαγιαστούν τα δυο τρίτα της Άριας Ευρώπης πριν οι λαοί της υποκύψουν τελικά στη νέα θρησκεία. Έτσι σε πρώτη φάση ο Χριστιανισμός υπήρξε μια σταυροφορία ενάντιο στους εθνικούς πολιτισμούς, τις εθνικές θρησκείες και γενικά ενάντια στην εθνική ψυχή των μη-εβραϊκών λαών. Στις μέρες μας έχουμε περάσει πλέον στην δεύτερη φάση του σχεδίου όπου ο Ιουδαϊσμός, με τον μανδύα της παγκοσμιοποίησης και μέσω παράγωγών του όπως ο φιλελευθερισμός και η σοσιαλδημοκρατία, προωθεί το τελικό του σχέδιο, αυτό της φυσικής εξόντωσης των ευρωπαϊκών λαών και της εξαφάνισης της λευκής φυλής.

  Ο προσηλυτισμός των Ευρωπαίων Εθνικών στον Χριστιανισμό, που σημαίνει την υποδούλωση στο γιαχβεϊκό δόγμα, ξεκίνησε τον πρώτο αιώνα μ.Χ. στην Ελλάδα και την Ρώμη και ολοκληρώθηκε το 1386, οπότε και το τελευταίο παγανιστικό οχυρό της Ευρώπης, η Λιθουανία, έγινε επίσημα χριστιανική. Ο εκχριστιανισμός της Ευρώπης και ο ξεριζωμός της πατρώας πίστης από τις καρδιές των ανθρώπων δεν ήταν μια εύκολη δουλειά και χρειάστηκε αιώνες αν και ουσιαστικά δεν επετεύχθη ποτέ ολοκληρωτικό. Στην πραγματικότητα πολλές παγανιστικές εορτές έχουν επιβιώσει στην Ευρώπη μέχρι της μέρες μας, είτε με χριστιανική μορφή είτε όχι, και σπίθες του αρχαίου πνεύματος κρατάνε τις μνήμες του παρελθόντος ζωντανές με την ελπίδα μιας νέας Αναγέννησης.

  Το πρώτο αρρωστημένο ιδεολόγημα το οποίο εισήγαγε ο Χριστιανισμός, ήταν αυτό της «οικουμενικότητος». Στην αρχαιότητα το κάθε έθνος είχε το δικούς του εθνικούς θεούς, τις δικές του τελετές, τους δικούς του ναούς, τα δικά του έθιμα και τις δικές του φιλοσοφικές απόψεις για τον κόσμο και το σύμπαν. Ιδιαίτερα οι Έλληνες ανέπτυξαν την σοφία σε τέτοιο βαθμό που η σύγχρονη επιστήμη υποκλίνεται διαρκώς στο μεγαλείο της σκέψης των Προσωκρατικών. Οι θεοί και οι θρησκείες ήταν εθνικές εξ ορισμού. Κανένας, για παράδειγμα, δεν είχε ποτέ την ιδέα να αναγκάσει τους ηττημένους ενός πολέμου να αρνηθούν την θρησκεία τους και να δεχθούν αυτή των νικητών, όπως έκαναν οι χριστιανοί. Η ιδέα ενός «θεού» ο οποίος δεν είναι πλέον εθνικός αλλά παγκόσμιος ήταν κάτι εντελώς καινούριο και πέρα από αυτούς. Ο εβραϊκός εθνικός θεός (Γιαχβέ), αντίθετα με όλους τους άλλους εθνικούς θεούς, πασχίζει για παγκόσμια ηγεμονία. Θέλει την αντικατάσταση όλων των άλλων θεών και θρησκειών και απαιτεί να λατρεύεται και να υπηρετείται από όλα τα έθνη, από όλο τον κόσμο, ως ο ένας και μοναδικός Θεός. Γι’ αυτό τον λόγο η συμπεριφορά των Εβραίων και των χριστιανών ήταν ακατανόητη από τους Ρωμαίους.

 4. Ο/Η Psycho λέει:

  http://directnews.gr/greece/6411–2.html

  Εμπλέκουν τον Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο στο παραδικαστικό κύκλωμα Νο2 ! E-mail

  Τον Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο, εμπλέκει ο διαβόητος αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γιοσάκης στο παραδικαστικό κύκλωμα Νο2!

  Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την «έκθεση ανάλυσης» των χιλιάδων τηλεφωνικών συνομιλιών που έχει καταγράψει ο “αρχικοριός” της ΕΥΠ, προκειμένου να εντοπίσει μια από τις μεγαλύτερες συμμορίες που λυμαινόταν το χώρο της Δικαιοσύνης.

  Η έκθεση αυτή υπογράφεται από δυο αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής και βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου, που διερευνά την υπόθεση.

  Τον Μητροπολίτη Σύρου “ανακατεύει” σε συνομιλίες που είχε με το Γιοσάκη ο γνωστός επικοινωνιολόγος και από τους στενούς συνεργάτες του μακαριστού Αρχιεπίσκοπου Αθηνών Χριστόδουλου, Σωτήρης Τζούμας.

  Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με την «έκθεση ανάλυσης» – η οποία βρίσκεται στη διάθεση του directnews.gr – στο διάστημα 27 Απριλίου 2010 έως 14 Ιουνίου 2010, Γιοσάκης και Τζούμας είχαν διάφορες τηλεφωνικές συνομιλίες για μια δίκη που θα γινόταν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας.

  Κατηγορούμενοι, ήταν ο πρωτοπρεσβύτερος του Μητροπολιτικού ναού Μυκόνου και ένας ιερομόναχος ονόματι «Χάρης» οι οποίοι είχαν γνωριμίες με celebrities στο νησί της Μυκόνου και υπεξαιρούσαν εικόνες μεγάλης αξίας για να τις πουλήσουν. στη Λαμία, όπου και συνελήφθησαν.

  Λίγο πριν την εκδίκαση της υπόθεσης από το Δικαστήριο, ο Γιοσάκης λέει στο Τζούμα ότι αναλαμβάνει να τους “καθαρίσει” αλλά χρειάζονταν 100.000 ευρώ για να δοθούν στους δικαστές της έδρας!!!

  «Είναι το alter ego του Δεσπότη»

  Ειδικότερα, στην τηλεφωνική επικοινωνία της 27-4-2010 ο Τζούμας, ζητά από το Γιοσάκη να του πει για την υπόθεση που ενδιαφέρει τον «Σύρου», τον οποίο πιθανόν να δει την επόμενη ημέρα και τι ακριβώς πρέπει να γίνει για να «αθωωθεί τελείως».

  Ο Γιοσάκης αναφέρει πως ο Δεσπότης δεν τον έχει θέσει σε αργία μέχρι τώρα, παρότι η αρχαιοκαπηλία ιερής εικόνας είναι αδίκημα ιδιαίτερης απαξίας.

  Προσθέτει μάλιστα πως αν καταδικαστεί ο ιερέας, ο Δεσπότης θα πληγεί βάναυσα, αφού, προφανώς ο κατηγορούμενος είναι χειροτονία του, είναι το άλτερ έγκο (ALTER EGO) του.

  Σε ερώτηση του Τζούμα, ο Γιοσάκης απαντά πως ο κατηγορούμενος στη δίκη της Λαμίας, λέγεται ΜΑΡΑΓΚΟΣ.

  Για την ίδια υπόθεση, ο επικοινωνιολόγος με τον αρχιμανδρίτη συνεχίζουν να μιλάνε και άλλες φορές το επόμενο χρονικό διάστημα.

  Μια από αυτές ήταν στις 10 Ιουνίου 2010, όπου ο Τζούμας στις 9 το βράδυ καλεί με το 697644**** κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε, τον αρχιμανδρίτη Γιοσάκη, στο 697734**** κινητό τηλέφωνο.

  Σε κάποια στιγμή της μεταξύ τους συνομιλίας, ο Τζούμας αναφέρει «Α! σου είπα, με πήρε ο Σύρου. Και μου είπε αδελφέ μου σου είπανε πολλά, κάνει ο άνθρωπος, κάνει ότι μπορεί να τα μαζέψει. Αλλά μέχρι τώρα έχει μαζέψει μόνο σαράντα, πενήντα. Από οικονομίες του και τα λοιπά, να του δώσω και εγώ κάτι, είναι πάρα πολλά μου λέει».

  Ο Τζούμας στην ίδια συνομιλία συνεχίζει λέγοντας «Σήμερα με πήρε, τώρα, δεν είναι πολύ ώρα. Και του λέω, δικό σας θέμα, όπως λένε στην Αμερική».

  Γιοσάκης: Ναι. Κοίταξε, του είπες τι κάνω;

  -Τζούμας: Θέλετε του λέω να καθαρίσετε; Αυτό είναι το θέμα του λέω, εξαρτάται σε ποιες περιπτώσεις, όταν είναι θέμα ζωής, πουλάς και τον εαυτό σου για να τα καταφέρεις. Εδώ του λέω είναι θέμα μην το «κάτσουνε» μέσα. Και μην αμαυρωθείς και εσύ. Από κει και πέρα ότι θέλετε κάνετε του λέω, δικό μου θέμα είναι; Το έπαιξα και εγώ αδιάφορος.

  Αμέσως μετά στη συνομιλία, ο Γιοσάκης επαινεί τον Τζούμα, για το χειρισμό του θέματος και τον ρωτάει: «Όχι του είπες και του είχες πει και το άλλο ότι εκατό…».

  Ο Τζούμας απάντησε θετικά…

  Οφείλει απαντήσεις

  Το directnews.gr θεωρεί ότι είναι πλέον καιρός ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος, να λύσει τη σιωπή του και να απαντήσει για όλα όσα του καταμαρτυρούν ο φίλος του επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμας και ο Ιάκωβος Γιοσάκης.

  Γνωρίζει τον ιερέα ΜΑΡΑΓΚΟ με τις κλεμμένες εικόνες;

  Τον έχει θέσει σε αργία και αν όχι, γιατί;

  Είναι αλήθεια, ότι ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ έδινε εκκλησιαστικές εικόνες ανεκτίμητης αξίας, στις οικογένειες Αγγελόπουλου και Εμφιετζόγλου, όπως υποστηρίζει ο Γιοσάκης σε άλλες τηλεφωνικές του συνομιλίες που έχουν υποκλαπεί από την ΕΥΠ;

  Είναι κρίμα εάν δεν γνωρίζει τίποτε για τη «στημένη δίκη» να διασύρει το όνομά του ο κάθε Τζούμας και Γιοσάκης, αλλά είναι επίσης απαράδεκτο, εάν αληθεύουν έστω και κατ’ ελάχιστο τα όσα υποστηρίζουν στις συνομιλίες τους τα δυο αυτά πρόσωπα, να διατηρεί τη θέση του…

  Το τεκμήριο αθωότητας φυσικά ισχύει για όλους, μέχρις ότου αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

  Ωστόσο, τα δημόσια πρόσωπα όπως και οι θρησκευτικοί ταγοί υποχρεούνται να μιλούν δημόσια και να ξεκαθαρίζουν τη θέση τους.

  ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-9-2011 από directNEWS.gr

  http://www.iefimerida.gr/news/181884/pistoi-mpoygelosan-ton-mitropoliti-dorotheo-stin-tino-vinteo#ixzz4HCqpOrqP

  ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ
  Πιστοί μπουγέλωσαν τον Μητροπολίτη Δωρόθεο στην Τήνο [βίντεο]

  09|12|2014 9:42
  -A+A
  Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Μητροπολίτη Σύρου και Νήσων κ. Δωροθέου Β’ σημειώθηκαν την Κυριακή στην Τήνο, κατά τη διάρκεια της παντηνιακής κινητοποίησης στο προαύλιο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Τήνου για την αλλαγή καθεστώτος στη λειτουργία του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου.

  Εκατοντάδες κάτοικοι του νησιού αποδοκίμασαν έντονα τον Μητροπολίτη και τον αρχιερατικό επίτροπο του νησιού, τους οποίους θεωρούν κύριους υπαίτιους για τη μεταβολή του καθεστώτος λειτουργίας και δαιχείρισης του Ιδρύματος, το οποίο με τροπολογία πέρασε υπό τον έλεγχο της εκκλησίας. Μάλιστα, κατά την έξοδό του, εκτός από αποδοκιμασίες, κάποιοι πολίτες πέταξαν νερό κατά του Μητροπολίτη.

 5. Ο/Η Liberal λέει:

  «Γλέντησαν» στο twitter με το Παναγία της Τήνου
  Τρίτη 26 Απριλίου 2016, 7:12μμ
  Για ακόμη μία φορά οι χρήστες του Twitter έδωσαν ρεσιτάλ μετά την είδηση ότι πλοίο «Παναγία Τήνου» έχει πάρει κλίση και βουλιάζει σιγά σιγά στο λιμάνι του Πειραιά και το μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκε από εμπνευσμένα, αστεία, πικρόχολα, σατιρικά tweets.

  Κάποιοι υποστηρίζουν πως το σημερινό συμβάν είναι σημάδι από την… Παναγία μιας και διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα ενώ κάποιοι άλλοι προτρέπουν τους υπόλοιπους να… μετανοήσουν.

  Εκτός όμως από τις δεισιδαιμονίες δεν θα μπορούσε να λείψει και η σάτιρα με αρκετούς να παρομοιάζουν την κατάσταση με τη «βύθιση» της χώρας από το 4ο Μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

 6. Μέχρι νά φθάσουμε Εκεί
  θά περάσει πολύς καιρός.
  Μέχρι νά φθάσουμε Εκεί
  που μας ορίζει η εξέλιξη
  θά υποστούμε πολλά δεινά.
  Οί σκοτεινές ερινύες τού παρελθόντος
  δέν χάθηκαν ακόμη.
  Οί ερινύες δέν εκφέρουν λόγο,
  δέν ομιλούν, δέν συζητούν.
  Οί ερινύες κραυγάζουν, γριλίζουν.
  Οί βάρβαροι τού παρελθόντος
  δέν θέλουν τήν εξέλιξη.
  Η εξέλιξη τούς ανησυχεί, τούς τρομάζει.
  Οί ερινύες έρπουν στό σκοτάδι.
  Τό φώς τούς τρομάζει
  Μέχρι νά φθάσουμε Εκεί,
  θά περάσει πολύς καιρός.
  Ο δρόμος μέχρις Εκεί, είναι πολύ μακρύς.
  Υ.Γ. Αφιερωμένο στήν αυριανή εορτή τού 15αύγουστου,
  ημέρα εορτής τών ερινύων τού σκοτεινού παρελθόντος
  καί στόν κάθε τυχάρπαστο λαμόγιο, τής παρακάτω ανάρτησης.
  Κώστας Κοροβίλας

  http://www.avgi.gr/article/10811/7357534/panagia-mou-boetha

 7. Η Τήνος ήταν τόπος λατρείας από τά αρχαία χρόνια.
  Καί λίγη ιστορία γιά νά μπορέσουμε νά εκτιμήσουμε τί συνέβαινε στήν Τήνο στά αρχαία χρόνια καί νά απορίψουμε ή νά κατανοήσουμε τί συμβαίνει σήμερα μέ τό κακέκτυπο εμπορικό αντίγραφο τής λατρείας τής χριστιανικής παναγίας.

  http://scholeio.blogspot.gr/2014/05/blog-post_2625.html

 8. Ο/Η του ψεκασμένου λέει:

  http://www.iefimerida.gr/news/283278/o-panos-kammenos-se-rolo-psalti-stin-tino-eikona-vinteo

  ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ
  Ο Πάνος Καμμένος σε ρόλο ψάλτη στην Τήνο [εικόνα & βίντεο]

 9. Ο/Η Αφώτιστος Φιλέλλην λέει:

  Για την πολιτικη απατη χρειαζονται δυο μερη εξισου συνευθυνα : οι υποψηφιοι εξουσιαστες και οι εξουσιαζομενοι. Οι νυν κυβερνωντες αμφιβαλλω αν ηδυναντο να σχεδιασουν επακριβως και με αλληλουχια, κατι θολο μαλλον επιχειρησαν και τους βγηκε οριακα.

  Αλλα επρεπε να συνεργησουν το βαθυ διεφθαρμενο πασοκ, συνδικαλιστες απο την ΝΔ, ΔΗΜΑΡ-ιτες, Οικολογοι του κ@λου και αλλες ωφελιμιστικες δυναμεις, και η αγκιτατσια -προκαγανδα να επηρεασει το θολωμενο μυαλο και το ταργμενο συναισθημα σε πολλους ανευθυνους ή ατυχους κοκινοδανεισμενους, ανεργους του ΙΤ, την πλειονοτητα των ΔΥ, αμυαλους και ανεργους νεους (ναι μεγαλο μερος απο το 70% των αποφοιτων λυκειου που σπουδαζει κατι σε ΑΕΙ ή «Α»ΤΕΙ),….,
  για να βολευτουν ή να μην απολυθουν ή να παρουν κατιτις απο το «παραλληλο προγραμμα»

  Οι Ελληνες ειναι βαθεια ιδιοτελεις, δεν εχουν ιδεολογια (ο χ και ψ να κερδαει κι ολοι αλλοι να πανε να γ…) και -παλιοτερα ενα 15-20% παρουσιαζε περιοδικα επαμφοτεριζουσα εκλογικη συμπεριφορα, που συντηρουσε τον δικομματισμο, οπως μια ξαδελφη μου σε μονοεδρικη την μια εκλογη ψηφιζαν ΝΔ για να διοριζουν το ενα παιδι και την αλλη το δευτερο.

  Οποιος γνωριζει πολιτικη ιστορια γνωριζει περιπτωσεις πληρους μεταστροφης στον αντικομουνισμο και στην «κονομα» οπως ο Ελευθέριος Σταυρίδης ( προσωρινός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ) και ο Γεώργιος Γεωργαλάς, …….., Μαοϊκους που εγιναν Μητσοτακικοι ,……, τους μεταγιαπηδες πρωην Κνιτες πανω -κατω της Γενιας μου, κ.λ.π. και ολα τα πνευματικα παιδια του Χαριλαου, για να μην μακρυγορω.

 10. Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη, βασοιλώφρον λέει:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s