Η πολυτεκνία ως εθνική και χριστιανική αρετή

[Οικονομικό ανάγνωσμα την εποχή της χρεοκοπίας]

Από το πάνθεον της Ορθόδοξης παιδεραστίας: O παιδόφιλος Ελληνορθόδοξος ιερέας αιδεσιμολογιότατος Αδάμ Μητρόπουλος, της ενορίας του Αγ.Γεωργίου στο Μπάνγκορ του Μέιν (ΗΠΑ), καταδικάστηκε (27.3.2015) σε 12χρονη φυλάκιση και ισόβια επιτήρηση για παιδεραστία με αγόρι, κατοχή ιδιωτικού βίντεο με γυναίκα (την αδελφή της πρεσβυτέρας του, που τον κατήγγειλε) εν αγνοία της και κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού.

O παιδόφιλος οικογενειάρχης Ελληνορθόδοξος ιερέας αιδεσιμολογιότατος Αδάμ Μητρόπουλος, της ενορίας του Αγ.Γεωργίου στο Μπάνγκορ του Μέιν (ΗΠΑ).

του Αναγνώστη Λασκαράτου
Oι άκληροι και άγαμοι (κατά δήλωσιν και παρθένοι) καλόγεροι, αρχιμανδρίτες και δεσποτάδες, προπαγανδίζουν στη Νότια Δανιμαρκία, ακόμη και σήμερα που ο κρουνός των ανεξέλεγκτων ευρωπαϊκών παροχών έχει κλείσει,  την πολυτεκνία. Υποβιβάζουν τη σεξουαλική επαφή (ο Έρωτας είναι εξοβελισμένος από τα μυαλά τους) σε μία πράξη που αποσκοπεί αποκλειστικά στην τεκνογονία. Άλλωστε για τους έμμισθους εκπρόσωπους ενός σαδιστή κρατικού θεού που απολαμβάνει το δικαίωμα να δοκιμάζει τα παιδιά του στέλνοντάς τους βάσανα, κάθε ηδονή (εκτός από τη δική τους) είναι απαγορευμένη ή στην καλύτερη περίπτωση ύποπτη. Η προπαγάνδα υπέρ των πολυτέκνων δεν είναι μια απλή παπαδίστικη υποκρισία, είναι σχέδιο εκ του πονηρού και έχει πολλαπλές στοχεύσεις. Το λιγότερο που οφείλει μια σύγχρονη δημοκρατική Πολιτεία, είναι η αποθάρρυνση της πολυτεκνίας των φτωχών, ως αυτονόητο καθήκον προστασίας των παιδιών, που στερούνται στοιχειωδών δικαιωμάτων τους, αφού η Κοινωνία, δεν έχει τις δυνάμεις να καλύψει τα οικονομικά και πολιτισμικά κενά των ανεύθυνων γονιών, που θεωρούν πως οι άλλοι τους χρωστάνε. Δυο παιδιά είναι αρκετά και μπορούν να φροντιστούν περισσότερο από τους γονείς και από το κρατικό και κοινωνικό περιβάλλον. Υπενθυμίζω το πάθημα της Μ.Βρεττανίας, όπου η ανορθολογική, δήθεν κοινωνική, επιδοματική πολιτική των παλιών ‘Εργατικών’ κυβερνήσεων, οδήγησε στο αντικοινωνικό επάγγελμα των τεμπέληδων πριμοδοτούμενων πολύτεκνων, γηγενών ή και Πακιστανών της άλλοτε αυτοκρατορίας. Νομίζω πως η Θάτσερ φορολογούσε αυστηρά τους πολύτεκνους, εφαρμόζοντας μια ακαταμάχητη λογική (ή έχεις λεφτά και γεννοβολάς με τον παρά σου, άρα δικαίως φορολογείσαι ή δεν έχεις και γεννοβολάς σε βάρος της ευτυχίας των παιδιών σου και της κοινωνίας, άρα φορολογείσαι τιμωρητικά και αποτρεπτικά).

Η φτωχή πολυμελής οικογένεια αντιμετωπίζει προβλήματα και κατά κανόνα προστρέχει στην σκέπη της Εκκλησίας. Οι έντονες βιοτικές μέριμνες και το άγχος της επιβίωσης, διαμορφώνουν ανθρώπους που δεν έχουν χρόνο να σκέπτονται, ανασφαλείς, συντηρητικούς, υποταγμένους, θρησκόληπτους και φοβισμένους, που κοιτάζουν την δουλίτσα τους και τα παιδάκια τους, ακίνδυνους για κάθε εξουσιαστικό πολιτικό σύστημα. Επιπλέον η πολυτεκνία εξασφαλίζει την ανεργία (και αργία μήτηρ πάσης-και ιερής-κακίας), τα φτηνά εργατικά χέρια, την εύκολη λεία ψήφων από τα ακροδεξιά και λαϊκοδεξιά κόμματα της Εκκλησίας και το μίσος κατά των μεταναστών, που έρχονται «να μας πάρουν τις δουλειές».  Η Εκκλησία έχει ανάγκη από εχθρούς και από μοχθηρία. Οι Εβραίοι, οι Μασώνοι, οι κομμουνιστές, οι παπικοί, οι Ιεχωβάδες, οι ετερόδοξοι γενικά, οι αλλόθρησκοι, ιδίως οι Μουσουλμάνοι, οι ομοφυλόφιλοι (εκτός των κληρικών), αποτελούν τους εύκολους στόχους που το παπαδαριό προσφέρει στον όχλο, ως αποπροσανατολιστικό πεδίο άσκησης και εκτόνωσης του μίσους του και ως απειλή κατά του περιούσιου λαού, που θα τον μαντρώνει στη προστατευτική στάνη της Ορθοδοξίας.

Η κρατική Εκκλησία, δεν ντρέπεται να συσχετίζει απροκάλυπτα την πολυτεκνία με την επάνδρωση του στρατού που θα υπερασπιστεί την χώρα μας αναλόγως από την επικείμενη εισβολή του Γαλαξία της Ανδρομέδας ή από τη σύμμαχο στο ΝΑΤΟ Τουρκία, αφού ο εκ Βορρά κομμουνιστικός κίνδυνος, που θέριεψε χιλιάδες βαθιές τσέπες ρασοφόρων και επαγγελματιών πατριωτών, μας έχει τελειώσει.  Οι έγγαμοι παπάδες είναι πολύτεκνοι, νομίζω οι περισσότεροι, τέκνα πολύτεκνων και οι ίδιοι, και θρέφουν τα παιδιά τους με τον ελέω ΣΥΡΙΖΑ κρατικό μισθό, με το (ελέω ΣΥΡΙΖΑ) άφθονο, κατάμαυρο χρήμα των παγκαριών και του αφορολόγητου (ελέω ΣΥΡΙΖΑ) εμπορίου των επτά  ιερών Μυστηρίων.  Αντί να παροτρύνουν εαυτούς και τους πιστούς στην υιοθεσία κάποιου παραπεταμένου, ανάπηρου ή ξένου ορφανού, όπως κάνουν χιλιάδες ανθρωπιστές στη Δύση ακόμη κι όταν έχουν δικά τους φυσικά παιδιά, τους προτρέπουν να γεννοβολάνε αποκλειστικά δικά τους παιδιά, φορείς του περιούσιου DNA του Γένους των Ελληνορθοδόξων. Η επιτροπή του ΟΗΕ κατά των βασανιστηρίων, κατηγόρησε την Ελλάδα για τα 500 παιδάκια των φαναριών που εξαφανίστηκαν μεταξύ 1998 και 2003 από το ίδρυμα της αγ.Βαρβάρας «λόγω έλλειψης επιμέλειας και κρατικής φροντίδας» (Θ.Τσίτσας, ‘Ελευθεροτυπία’, 30.11.2004). Αναρωτιέται κανείς γιατί δεν υιοθετήθηκαν ή έστω δεν επιτροπεύτηκαν, από Έλληνες άκληρους ή πλούσιους γονείς. Ένα θαυμάσιο ρεπορτάζ της «Καθημερινής», (Γιάννης Παπαδόπουλος-20.7.2014), βρήκε κάποια από τα πονεμένα αυτά παιδιά δέκα χρόνια μετά, τίμια, εργατικά, που θα είχαν προσφέρει οικογενειακή ευτυχία σε άτεκνα ζευγάρια και στη χώρα ολόκληρη και θα είχαν και τα ίδια καλύτερη μοίρα, χώρια που θα ήταν μια γέφυρα φιλίας με την Αλβανία. Κανείς παπάς δεν βρέθηκε να ενδιαφερθεί έγκαιρα για τα 11 παιδιά φυλακισμένων Ρομά, που η Πολιτεία παραμέλησε την επιμέλειά τους έτσι που μερικά έφτασαν στο έγκλημα (Διονύσης Γουσέτης, «Αυγή», 6.1.2006). Η Εκκλησία μπορεί να μην δίνει δεκάρα για χιλιάδες απροστάτευτα Ελληνόπουλα ή για τα πεινασμένα παιδιά της Αφρικής ή για τους μαχαιρωμένους, από τους Έλληνες χιτλερικούς, μπορεί να κάνει την κουφή όταν νεαροί Αφρικανοί καταγγέλλουν τον εκ Σύρου επίσκοπο Κονγκό Μπραζαβίλ (πνευματικόν τέκνον Δωροθέου του Β΄, πνευματικού τέκνου Δωρόθέου Α΄), του κατά τον (υιόν ιερού εργολάβου) κ.Τσίπρα ανθρωπιστικού (και αφορολόγητου) πατριαρχείου της Αλεξάνδρειας, αλλά παθαίνει υποκριτικό αμόκ με τις εκτρώσεις, που αφορούν ζωές εν τη γενέσει τους. Ο διάσημος βλάσφημος και παλαβός αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Παρασκευόπουλος, μακαρίτης σήμερα, καθοδηγητής μεγάλου ανθρώπινου κοπαδιού στην Πάτρα, ολοφυρόταν: «Αιτία…του αίματος που χύνεται στους διαφόρους πολέμους είναι οι εκτρώσεις….Τα έμβρυα αυτά….εκδικούνται….το παιδί αυτό κατά την ημέρα της Κρίσεως θα αναστηθή….σε ηλικία 33 ετών αλλά τυφλό, λόγω του ότι δεν εβαπτίσθη….Θα προτιμούσα να σας ασπασθώ…νεκρές ως πόρνες παρά ως μητέρες με εκτρώσεις» («Φίλοι των Πολυτέκνων», Σεπτ. 1985, & «Ελληνορθόδοξη Πολύτεκνη Οικογένεια» τ.104-2004).

Στην Ελλάδα «δεν εφαρμόζουν αυτό που σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι αυτονόητο: όσα παιδιά γεννιούνται στην Ελλάδα να παίρνουν αυτόματα την υπηκοότητα» («Ελευθεροτυπία», 1.7.2006). Πετάμε λοιπόν στον Καιάδα των γκέτο και της αδιαφορίας γεννημένα παιδάκια που δεν ανήκουν στην εκλεκτή φυλή, όπως τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, και επιδοτούμε αυτούς που γεννοβολάνε υπεράριθμα πέρα από το μερίδιο που δικαιωματικά τους αναλογεί σε αυτήν την περιορισμένη Σφαίρα, για να διαιωνίσουν την γενιά τους, να επιβεβαιώσουν τον ανδρισμό ή την θηλυκότητά τους, να επιβαρύνουν την κοινωνία, να αποκτήσει νόημα η ύπαρξή τους, να νικήσουν τον θάνατο, να εξασφαλίσουν τα γηρατειά τους, να αποκτήσουν κοινωνικό εκτόπισμα και ότι άλλο περιμένει από την πολυτεκνία το φτωχό και εγωκεντρικό μυαλουδάκι τους. Σε μια χώρα που δεν μπορεί να προσφέρει στοργή σε χιλιάδες οικονομικά περιθωριοποιημένα ή ανάπηρα παιδάκια, που καμώνεται πως δεν βλέπει τα ζητιανάκια και τα παιδιά των Ρομά, που φοιτούν στα πεζοδρόμια του εγκλήματος και που αρνείται να υιοθετήσει Αφρικανόπουλα που πεθαίνουν από πείνα, για να διατηρήσει την φαντασιακή καθαρότητα της φαντασιακής φυλής των Αρβανιτών, Βλάχων, Σλάβων, «Τουρκόσπορων» κλπ απογόνων του Πλάτωνα, προωθείται η ανεξέλεγκτη παιδοποιία, που εξαθλιώνει ακόμη περισσότερο την φτωχολογιά και αναπαράγει ταλαίπωρα ανθρωπάκια που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Το ναζιστικό πρότυπο των ‘3Κ’ της χαζοβιόλας νοικοκυράς «Kirche-Kuche-Kinder» («Εκκλησία-Κουζίνα-Παιδιά»), της γυναίκας θηλαστικού, οδηγεί στην υπερπαραγωγή παιδοκούνελων που θα ζουν από την ελεημοσύνη της Κοινωνίας, ανοίγοντας νέο κύκλων εργασιών για την Εκκλησία που θα τα πατρονάρει διεκδικώντας για ελόγου τους προνόμια σε βάρος των άλλων, στρατολογώντας παράλληλα από τις τάξεις τους Γιουσουφάκια, καλόγερους, κληρικούς και τρόφιμους των ιδρυμάτων της.

Η πολυτεκνία, ως δήθεν πατριωτική πράξη, στην ουσία όμως ως εθνικά και κοινωνικά επικίνδυνη διχαστική πράξη μίσους, ενέπνευσε τη δεκαετία του 1990 τον άτεκνο Χουντόδουλο, με πεδίο εφαρμογής το ναρκοπέδιο της Θράκης.  «‘Είναι έτοιμος για κάθε δημαγωγία’, τονίζει ο δημοσιογράφος Βενσάν Ζεβέρ (Νουβέλ Ομπσερβατέρ) που υπενθυμίζει την πρόταση του αρχιεπισκόπου (Χουντόδουλου)  να δώσει επίδομα μόνο στις πολύτεκνες χριστιανικές οικογένειες και όχι στις μουσουλμανικές» (22-4-1999). Με ξένα κόλλυβα κι αυτές. Η ‘Εθνική Ασφαλιστική’ έδωσε 45 εκατ. δρχ («Ελευθεροτυπία» 29-6-2001), η ‘Τράπεζα Πειραιώς’ 350 εκατομμύρια (υπήρχαν λεφτά)  και ο πρόεδρος του ομίλου της παρασημοφορήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο («Ελευθεροτυπία»,  7-3-2001). Το επίδομα αυτό που υποτίθετο ότι τάχα θα επεκτεινόταν σε όλη την επικράτεια και θα χρηματοδοτείτο και από τους μισθούς των (απρόθυμων) μητροπολιτών, δεν ξέφυγε από την προδιαγραμμένη μοίρα του συγκυριακού, προσωπικής προβολής, πυροτεχνήματος του καταγγελθέντος (χωρίς να απαντήσει) από την «Αυγή» για «ασελγείς πράξεις» σε ίδρυμα αρρένων, Αρχιεπισκόπου. Ο «Ιός» (‘Ελευθεροτυπία’, 19.2.2006), απέδειξε «την ΚΥΠατζίδικη καταγωγή της ιδέας» του πνευματικού τέκνου του Καλλινίκου (καταγγέλθηκε για σεξουαλικές παρενοχλήσεις ανδρών)  και πνευματικού πατρός των Θεόκλητου Θεσσαλιώτιδος και αρχιμανδρίτη Κουλουσούσα (καταγγέλθηκαν συναφώς κλπ), η οποία ήλθε ως συνέχεια μιας μακράς και όχι σύννομης πολιτικής εξαγοράς μουσουλμανικών γαιών και δημογραφικής θωράκισης της Θράκης, την οποία ο ίδιος ο Κων. Μητσοτάκης προσπαθώντας να την φορτώσει αποκλειστικά στον Ανδρέα Παπανδρέου, την χαρακτήρισε «αποικιακή πολιτική».

Γεννάται το ερώτημα πότε και πως συνελήφθησαν τα παιδιά των ορθόδοξων πολυτέκνων, αφού οι Εκκλησία απαγορεύει την συνουσία 260 ημέρες τον χρόνο (Τετάρτη, Παρασκευή, Σαββατοκύριακο, Σαρακοστές, Δεκαπενταύγουστους και λοιπές νηστείες). Ο Χριστός (Ματθ. 19, 29), φέρεται να τάζει στους οπαδούς του, πως όποιος παρατήσει αδελφούς, πατέρα, μητέρα, γυναίκα ή παιδιά «ένεκεν του ονόματός μου, εκατονταπλασίονα λήψεται…». Οι πολύτεκνοι όμως όχι μόνον δεν παρατάνε τα παιδιά τους για χάρη του, αλλά είναι συνδικαλισμένοι στην «Π.Ε.ΦΙ.Π.» η οποία εκδίδει και την «Πολύτεκνη οικογένεια«, ένα πολιτισμικά πρωτόγονο περιοδικό, απόβρασμα μιας ιδιόρρυθμης υποκουλτούρας της δεκαετίας του ’50, που διανέμεται στους ναούς και από όπου σχεδόν ποτέ δεν λείπουν οι φωτογραφικές παρουσιάσεις πολύτεκνων οικογενειών παπάδων στο «σαλόνι» του περιοδικού. Αν μελετήσουμε τυχαία ένα τεύχος (88, 2.000), θα δούμε πως περιλαμβάνει:

Α. Ρητά: «Άνθρωπος εστίν όν οικογενειακόν«, «Το πελαργίζειν εστί φιλοτεκνείν και φιλογονείν» Ανακοινώσεις: «Παρακαλούνται οι εργοδότες φίλοι των πολυτέκνων να προτιμούν Πολυτέκνους και τα παιδιά τους σε εργασίες τους«.

Β. Δηλώσεις Ολυμπιονικών: «Από το Θεό εξαρτώνται όλα«. (Η τελευταία ανήκει σε Γεωργιανό που στο επώνυμό του προσαρμόζεται ελληνική κατάληξη).

Γ. Επιστημονικές διαπιστώσεις: «Οι επιστήμονες θεωρούν την Ελληνική γλώσσα ως μη οριακή«, «Η ιδέα του χωρισμού Κράτους Εκκλησίας ήλθε από τους ξένους«. (Όπως και ο Χριστιανισμός). Δ. Τρομοκρατικές πληροφορίες για μητέρα η οποία θέλησε προ 25ετίας να κάνει στείρωση, και την στιγμή της επέμβασης σκοτώθηκαν τα δυο της παιδιά σε τροχαίο. Ρατσιστική προειδοποίηση για τους μικτούς γάμους αποδήμων μας με «αλλοδαπούς αλλοδόξους«. Ε. Βιβλιοπαρουσίαση του πονήματος πολύτεκνου φωτογραφιζόμενου ιερέα ταξίαρχου έ.α. με οδηγίες για «Γνωριμία πριν από το γάμο«. Εδώ ξεχωρίζει το κεφάλαιο Γ΄ που προτείνει θέματα για συζήτηση μεταξύ των συμβαλλομένων: «Πίστη-Θρησκεία, νοικοκυριό, μαγείρευμα……τηλεόραση, πολιτικές πεποιθήσεις, περιουσιακά κ.ά».

Στ. Ανταποκρίσεις από το εξωτερικό όπου αναφέρονται ως υποδείγματα (!!!) οι εγκληματικές περιπτώσεις «μητέρων», όπως Ρωσίδας με 69 (!) παιδιά, Αγγλίδας με 42 παιδιά και Κινέζας με 65 παιδιά, οι οποίες προκαλούν στον συντάκτη του άρθρου «ίλλιγο θαυμασμού» (!!!)

Θα κλείσω αυτό το σύντομο σημείωμα με μια ιστορική αναφορά, που καθόλου δεν κολακεύει τους μύστες των υποτιθέμενων αξιών της Ορθοδοξίας, όταν καλούνται να τις εφαρμόσουν οι ίδιοι. Φαίνεται πως οι αλλεπάλληλες εκτρώσεις που έκανε η αγ.Θεοδώρα (σύζυγος Ιουστινιανού), επηρέασαν πολλούς κληρικούς. Το 1370, έχει καταγραφεί κάποιος ιερομόναχος Ιωάσαφ, που όταν άφησε έγκυο μία καλόγρια, την υπέβαλε σε άμβλωση και όταν αποκαλύφθηκε καθαιρέθηκε από το πατριαρχικό δικαστήριο. Ο καθηγητής Σ.Τρωιάνος που αναφέρεται στο περιστατικό («Μαγεία και Ιατρική στο Βυζάντιο»), παρατηρεί πως «τέτοιου είδους παρεκτροπές δεν ήσαν και τόσο σπάνιες στα γυναικεία μοναστήρια«, αφού κάποιος κανόνας όριζε στον εξομολόγο να ρωτά χήρες και μονάστριες «πόσα εφόνευσαν παιδία«. Το τελευταίο το αφιερώνω στους νοσταλγούς της αγνής και αθάνατης ελληνικής υπαίθρου του ’50, όταν η υποκριτική και σαδιστική ‘Ηθική’ της Εκκλησίας, που είχε υιοθετηθεί από την εξ ίσου υποκριτική κοινωνία και από την αισχρή Πολιτεία, οδηγούσε τις δύστυχες χωρικές που γεννούσαν «μπάσταρδα», να τα πνίγουν χριστιανικότατα στον αχυρώνα, αφού οι αμβλώσεις, ήταν παράνομες (αλλά πολυάριθμες).

 

Advertisements
This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, «Ιερές» Επενδύσεις, «Ιερές» Υποκρισίες, «Ιερή» Εξουσία, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, φασισμός, Γράμμα από το Ληξούρι, Διακρίσεις (κάθε είδους), ανορθολογισμός, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

19 Responses to Η πολυτεκνία ως εθνική και χριστιανική αρετή

 1. Ο/Η eklag λέει:

  Συμφωνώ υπό τον όρο να εφαρμοστεί και σε κάθε μπούργκα που κουβαλάει 5 κουτσούβελα και πιάνει τις θέσεις στο τρένο μαζί με άλλες πέντε που κουβαλάει 5 τουλάχιστον εκκολαπτόμενους τζιχαντιστές η κάθε μια.

 2. Ο/Η Μιχάλης λέει:

  Μην παραβλέπουμε και την κρατική πριμοδότηση (κυριολεκτικά) της …πολυτεκνίας, καθώς τόσο οι πολύτεκνοι, όσο και τα τέκνα πολυτέκνων προτάσσονται (ή διορίζονται με χωριστούς προνομιακούς πινάκες κατάταξης) σε κάθε είδους προκήρυξη ΑΣΕΠ, Σωμάτων Ασφαλείας και -εσχάτως, ελέω μνημονίων- σε θέσεις προσωρινής απασχόλησης ανέργων ΟΑΕΔ.

 3. Ο/Η του κώλου λέει:

  Πρόεδρος των φίλων των πολύτεκνων, χωρίς ούτε ένα δικό του παιδί
  http://aktiston.blogspot.gr/2014/06/blog-post_5.html

  Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

  Εκοιμήθη εν Κυρίω ο Ιδρυτής και Αντιπρόεδρος της ΠΕΦΙΠ π.Νικόδημος

  Την 4η Ιουνίου 2014 εκοιμήθη εν Κυρίω ο ΙΔΡΥΤΗΣ και ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΠΕΦΙΠ μοναχός Νικόδημος (Μπιλάλης), 83 ετών, Γέρων της Ιεράς Καλύβης Υπαπαντής του Κυρίου-Καψάλα Αγίου Όρους. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στην κυρίαρχόν του Ιερά Μονή Παντοκράτορος, την 5η Ιουνίου και ώρα 13.00.

  Παρακαλούνται θερμά οι Πολύτεκνοι και Φίλοι των Πολυτέκνων να εύχονται υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Γέροντος Νικοδήμου.
  Το γραφείο της ΠΕΦΙΠ θα παραμείνει κλειστό από την Πέμπτη 5 Ιουνίου έως και το Σάββατο 7 Ιουνίου λόγω πένθους

  http://anavaseis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_4985.html

  Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

  Μήνυμα-ἔκκλησις τῆς ΠΕΦΙΠ διά τήν ἐνίσχυσιν τῶν Πολυτέκνων

  Ἡ Πανελλήνιος Ἕνωσις Φίλων τῶν Πολυτέκνων (ΠΕΦΙΠ) ἀπευθύνει ἔκκλησιν πρός τόν Ὀρθόδοξον πιστόν λαόν, ὅπως βοηθήση τάς πολυτεκνικάς οἰκογενείας, διότι ἡ γέννησις τέκνων, ὑπό τῶν Ἑλλήνων ἀποτελεῖ ἐλπίδα διά τό γένος τῶν Ἑλληνορθοδόξων.
  Εἰς μήνυμα τῆς ΠΕΦΙΠ τονίζονται τά ἀκόλουθα: «“Χωρίς λουλούδια καί παιδιά, ποιά θά ᾽χε ὁ Κόσμος ὀμορφιά”. Τά παιδιά ὀμορφαίνουν τόν κό- σμο μας. Βοηθῆστε τίς Πολύτεκνες Οἰκογένειες τῆς Πατρίδας μας, γιά νά ἀποκτήσει ξανά ἡ Ἑλλάδα τήν ἐλπίδα καί νά συνεχίζει νά ζεῖ.
  Ἡ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ» (ΠΕΦΙΠ) εἶναι ἀπό τό 1969 κοντά στήν Πολύτεκνη Οἰκογένεια. Ἐπικοινωνῆστε μαζί μας στό τηλέφωνο 210.38.38.496 ἤ στό http://www.pefip.gr ἤ ἐπισκεφθῆτε μας στά Γραφεῖα μας: Ἀκαδημίας 78Δ, στό κέντρο τῆς Ἀθήνας.
  Μή ἀφήνουμε τήν κρίση νά σβήσει τήν ἐλπίδα. Γίνετε καί ἐσεῖς φίλοι τῶν παιδιῶν τῶν πολυτέκνων».

  Ὀρθόδοξος Τύπος ἀρ. φυλ. 1993, 11 Ὀκτωβρίου 2013

 4. Ο/Η του κώλου λέει:

  http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/267441/anel-oi-polyteknoi-apokalypsan-oti-odigoyntai-se-ektroseis#ixzz4FncM4ivB

  04 Ιανουαρίου 2013 16:34

  ΑΝ.ΕΛ.: Οι πολύτεκνοι αποκάλυψαν ότι οδηγούνται σε εκτρώσεις!

  http://pefip.gr/?page_id=561

  ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ-ΟΝΕΙΡΑ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ!

  1. «…Βλέπω τέσσερα μικρά να με κυνηγούν…»!

  Μία κυρία γύρω στα εξήντα είχε κόρη παντρεμένη εφτά χρόνια, που δεν έκανε παιδιά, και τελικά χώρισε γι’ αυτό το λόγο. Κλαίγοντας η μάνα της αποκάλυψε:

  Δικές μου αμαρτίες πληρώνει το κορίτσι μου. Παντρεύτηκα το 1940, με τον Πόλεμο. Ο άντρας μου πολέμησε και γύρισε τραυματισμένος, μα ευτυχώς σώθηκε. Ύστερα ήρθε η Κατοχή με τη φοβερή πείνα. Έμεινα τέσσερις φορές έγκυος. Όμως όλες τα έρριξα, δύο θηλυκά και δύο αρσενικά. Λιγοψύχησα. Πώς θα τα μεγάλωνα μέσα στην Κατοχή και την πείνα; Τούτη την κόρη τη γλύτωσα από το μαχαίρι του δήμιου γιατρού από Θαύμα. Την παραμονή, που θα γινόταν το έγκλημα, είδα στον ύπνο μου μια γυναίκα μαυροφόρα, γλυκεία στην όψη. Την παρομοίασα με μία Εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας, που είχα από τη μακαρίτισσα τη μητέρα μου. Μου είπε αυστηρά:

  -Σκληρή γυναίκα, ολιγόπιστη. Το κορίτσι είναι δικό μου και μην τολμήσεις να το χαλάσεις!

  Ανατρίχιασα, φοβήθηκα και έτσι γλύτωσα τη Μαρία μου.
  Οι τύψεις όμως δεν μ’ αφήνουν να ησυχάσω. Κάθε τόσο με ταράζει το ίδιο όνειρο. Βλέπω τέσσερα μικρά να με κυνηγούν, σαν να θέλουν να με πιάσουν, μα δεν μπορούν, είναι τυφλά! Ξυπνάω συγκλονισμένη. Παρακαλώ την Παναγία να μου πάρει τον ύπνο, να μη βλέπω αυτό το συνταρακτικό όνειρο….

  2. «..Ένα τυφλό αγοράκι έτρεχε να μ’ αγκαλιάσει…»!

  Μια άλλη κυρία, γύρω στα τριάντα της χρόνια, αποκάλυψε επίσης:
  Έχω δύο κοριτσάκια, έξι κι οχτώ χρονών. Έμεινα ξανά έγκυος. Πιάσαμε μεγάλη γκρίνια με τον άντρα μου.

  -Να ρίξεις το παιδί. Δεν τα βγάζω πέρα με τρία παιδιά. Βλέπεις ότι βασανίζομαι να θρέψω τόσα στόματα. Έχουμε και τους γέρους. Δεν αντέχω άλλο…

  Στην αρχή αντιστάθηκα. Άκουγα με φρίκη να με σπρώχνουν σε τέτοιο έγκλημα. Δυστυχώς, με πίεζαν και τα πεθερικά. Ο άντρας μου έγινε πολύ σκληρός, με απειλούσε με διαζύγιο. Απελπίστηκα και υποχώρησα αγανακτισμένη. Το κακό έγινε. Το παιδί ήταν αγόρι. Όλοι στενοχωρήθηκαν. Τιμωρία από το Θεό, σκέφτηκα, μα ήταν πλέον αργά.

  Πήγα σε Πνευματικό και εξομολογήθηκα. Μου έβαλε Κανόνα.
  -Πέντε χρόνια ακοινώνητη και με επιείκεια, γιατί το έκανες χωρίς τη θέληση σου.

  Με υπομονή δέχθηκα τον Κανόνα. Όμως πονούσε η ψυχή μου, όταν τις Μεγάλες Γιορτές όλοι στο σπίτι πήγαιναν και κοινωνούσαν, ακόμα και ο αίτιος του κακού, έστω από συνήθεια. Με πλήγωναν και τα κοριτσάκια μου, όταν με αφέλεια με ρωτούσαν:

  -Μαμά, εσύ δεν θα κοινωνήσεις;

  Έπρεπε κάθε φορά να σκεφτώ ψεύτικες δικαιολογίες. Η μικρή μου κορούλα μού έλεγε συχνά:

  -Μανούλα, ήθελα κι εγώ να έχω ένα αδελφούλη. Θα τον αγαπούσα πολύ.
  Μια φορά μού είπε:

  -Μαμά, είδα στον ύπνο μου ένα αγοράκι. Μου είπε πως είναι ο αδελφούλης μου που αγαπώ. Μα πώς δεν έχει μάτια να με δει;

  Με πήραν τα κλάματα, γιατί το ίδιο όνειρο έβλεπα κι εγώ. Ένα τυφλό αγόρι έτρεχε να μ’ αγκαλιάσει, μα δεν μπορούσε, ήταν τυφλό. Σκέφτηκα, αχ παιδάκι μου! Εγώ σου έβγαλα τα ματάκια σου, γιατί δεν είχα δύναμη να φωνάξω: ΟΧΙ στο έγκλημα της Εκτρώσεως, που έκαμε δυστυχισμένο κι εσένα, μα πιο πολύ εμένα….

  3. Όνειρο γιού… 20ούς για ΕΚΤΡΩΣΗ «αδελφού» μετά από αυτόν… πριν 17 χρόνια!8WEEK

  «Μητέρα, απόψε είδα ένα όνειρο και δεν φεύγει από το μυαλό μου. Ήμουν στο σπίτι και μπήκε ένας νεαρός, 2-3 χρόνια μικρότερος μου, και μου είπε: Είμαστε αδέλφια. Αλλ’ εμένα η μητέρα μας δεν με άφησε να είμαι μαζί σου σήμερα. Δεν με άφησε να παίξω ποτέ μαζί σας, να γελάσω και να κλάψω. Τότε εγώ του απάντησα ότι δεν έχω αδελφό. Μόνο μια αδελφή 2 χρόνια μεγαλύτερη. Αυτός όμως επέμενε και μου είπε να σε ρωτήσω τι έκανες κάποιο πρωινό του Μαρτίου και να σου πω ότι, όπως μεγαλώσαμε εμείς, θα μεγάλωνε κι αυτός».

  Η μητέρα, όταν άκουσε αυτά, λιποθύμησε! Και, όταν συνήλθε, ομολόγησε στα παιδιά της τι είχε κάνει εκείνο το πρωινό…

  Ότι δηλαδή, όταν έμεινε έγκυος στο 3ο «παιδί» τους, το συζήτησαν με τον άνδρα της, την αδελφή της και μια φίλη, όπως γίνεται συνήθως, και αποφάσισαν να μη γεννηθή αυτό το παιδί. Έτσι προχώρησαν στην έκτρωση του….

  Συχνά, όταν το θυμόταν, μελαγχολούσε και έκλαιε για πολλά χρόνια, οπότε συνέβη το προηγούμενο όνειρο στο γιό της…

  Είναι το μόνο θανάσιμο αμάρτημα, που και εξομολογούμενο με ταπείνωση και ειλικρίνεια, συγχωρείται ασφαλώς, αλλά ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΑΙ. Παραμένουν και επανέρχονται οι τύψεις ισόβια! Και γίνεται αυτό, για να μην επαναλαμβάνεται, αλλά και διηγούμενο να προφυλάσσει και σωφρονίζει τους «αγνοούντας» και ολιγοπίστους.

  (Τα ανωτέρω είναι από το Περιοδικό μας «Ελληνορθόδοξη ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»).

  Συγκλονιστικό όραμα του Γέροντος Παϊσίου γιά τις Εκτρώσεις!

  Πόσες χιλιάδες έμβρυα σκοτώνονται κάθε μέρα!Geron-Paisios-9-e1320694131500

  – Η έκτρωση είναι φοβερή αμαρτία. Είναι φόνος, και μάλιστα

 5. Ο/Η Frau Hitler λέει:

  http://germanculture.com.ua/germany-history/german-women-and-3-ks/

  German Women and 3 K’s

  Back in the 19th century, Kaiser Wilhelm II defined a role for women (later taken over by the Nazis) as “Kirche, Küche, Kinder” (church, kitchen, children.) This definition could only appear in such a country as Germany where the women’s movement has always been weak if at all present.

 6. Ο/Η Ζωζώ Σαπουνάκη λέει:

  Tα γαμησιάτικα:

  ΑΣΠΕ – Ποιοί δικαιούνται ενιαίο επίδομα στήριξης & ειδικό επίδομα τριτ …

  http://www.aspe.gr › Ενημέρωση › Συχνές Ερωτήσεις

  Το πολυτεκνικό επίδομα αντικαταστάθηκε από το ειδικό επίδομα τριτέκνων-πολυτέκνων, ενώ η ισόβια σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας, το επίδομα τρίτου τέκνου …

  ΟΓΑ – Newpost.gr

  newpost.gr/tag/ΟΓΑ

  Καταβάλλονται τα οικογενειακά επιδόματα – Τον Οκτώβριο όσοι δεν συμπλήρωσαν … τέκνων και του ειδικού επιδόματος σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

  Οικογενειακό επίδομα 2016 από τον ΟΓΑ. Πότε θα καταβληθεί η Α’ δόση

  http://www.dikaiologitika.gr/…/oikogeneiako-epidoma-2016-apo-ton-oga-pote-tha-katavlit...

  Αξιολόγηση: 4,4 – ‎8 ψήφοι13 Απρ 2016 – Το ειδικό επίδομα στήριξης τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών ανέρχεται στο ποσό των 500 ευρώ ετησίως και χορηγείται σε τρεις δόσεις τον …

  √ Οικογενειακά Επιδόματα Ειδήσεις – Όλα τα νέα από το topics.gr

  http://www.topics.gr/ellada/oikogeniaka-epidomata/

  21 Ιουλ 2016 – Παρουσιάζει 714 άρθρα σχετικά με: Οικογενειακά Επιδόματα … ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών) στους δικαιούχους που …

  Δείτε αν δικαιούστε επίδομα παιδιών και πόσο | Money-money.gr

  http://www.money-money.gr/news/dite-an-dikeouste-epidoma-pedion-ke-poso/379

  1) Επίδομα στήριξης τέκνων από 13,33 έως 40 ευρώ το μήνα για κάθε παιδί, με … και στο site της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος πατώντας εδώ …

  Πολύτεκνοι | Ιστοσελίδα για θέματα πολυτέκνων στην Ελλάδα – www …

  https://polyteknoi.gr/

  Σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή 22 Ιουλίου θα γίνει η καταβολή στους δικαιούχους τα οικογενειακά επιδόματα τέκνων και πολυτέκνων ΟΓΑ β’ δόση …

  επίδομα | Πολύτεκνοι

  https://polyteknoi.gr/tag/επίδομα/

  Δημοσιεύσεις στην κατηγορία επίδομα από Administrator.

  Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών – Η επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης …

  http://www.epa.org.gr/

  Η επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών – Οι πολύτεκνοι στο διαδίκτυο. … Όσες πολύτεκνες οικογένειες – μέλη της Ε.Π.Α. επιθυμούν να ενταχθούν στο … Πολυτεκνική Ιδιότητα · » Θεώρηση Βιβλιαρίων · » Οικογενειακά Επιδόματα …

  Επίδομα στήριξης τέκνων – Επίδομα τρίτεκνων και πολυτέκνων

  https://www.taxheaven.gr/default/widgets/keywordresults/tag/139

  Εγκύκλιος Ο.Γ.Α. για τη διαδικασία χορήγησης και καταβολής του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού επιδόματος σε τρίτεκνες και πολύτεκνες …

  ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ | Newsbomb

  http://www.newsbomb.gr/tags/tag/26031/polyteknoi

  Αίσχος: Ζητούν «μαχαίρι» στα επιδόματα αναπήρων και πολυτέκνων … Νικολόπουλος: Να μην αγνοηθούν οι πολύτεκνοι από τις ρυθμίσεις των κόκκινων δανείων.

  • Ο/Η Γιάννης λέει:

   Σας ευχαριστώ που διατελείτε γοητευμένη θαυμάστρια του λόγου μου. Και εγώ διατελώ γοητευμένος θαυμαστής του λόγου σας. Άμεσος, απροκάλυπτος, «αθώος» μας δείχνει αμέσως, σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεται το πρόβλημα.. Ποια, είναι η αιτία του προβλήματος..

 7. Ο/Η του κώλου λέει:

  ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ π. ΓΕΡΒΑΣΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
  (1877 – 1964)

  Πηγή: Αναπλαστική Σχολή Πατρών

  Ο κατά κόσμον Γεώργιος Παρασκευόπουλος, υιός του Χαραλάμπους και της Βασιλικής, γεννήθηκε στη Νυμφασιά (Γρανίτσα) Γορτυνίας. Πολύ πτωχός, εστερείτο και των στοιχειωδών μέσων για τη φοίτησή του στο Δημοτικό Σχολείο. Σε ηλικία 13 ετών, κινούμενος από θείο έρωτα, κατέφυγε στη Μονή Κερνίτσης και διακονούσε εκεί. Ποθώντας όμως τη μόρφωση σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε με τα πόδια για το Μ. Σπήλαιο για να εγγραφεί στο Σχολαρχείο της Μονής. Επειδή δεν βρήκε την παραμικρή στοργή έφυγε για τη Μ. Ταξιαρχών Αιγιαλείας και εγράφη στο εκεί Σχολαρχείο. Η επίδοσή του στα μαθήματα προκάλεσε το φθόνο και αναγκάστηκε να φύγει και από εκεί.
  Η πνευματική ακτινοβολία του Πατρών Ιεροθέου, ο οποίος περιβαλλόταν από πλήθος εμπνευσμένων ανδρών (Ευσέβιος Ματθόπουλος, Ηλίας Βλαχόπουλος, Παν. Λουληγέρης, Γαβρ. Φραγκούλης, κ.ά.) τον προσήλωσε και «εστράφη βαθύτερον εις την αχαϊκήν γην». Ο άγιος εκείνος ιεράρχης, με τη γνωριμία του, τον επηρέασε βαθύτατα.

 8. Ο/Η Κάπας Σ. λέει:

  Τι γίνεται στην Κόρινθο του Μάνταλου;;Προ καιρού αναγκάστηκε να διαψεύσει ότι βρισκόταν πίσω από σεξουαλικό σκάνδαλο,τώρα βγάζει έναν αρχιμανδρίτη του ψυχοπαθή(Εσπρέσο)!!Για να ψάξουμε λίγο την περί τα 10 έτη ποιμαντορία του,γιατί εκάστοτε κορδακίζεται εξάγων κορώνες επί παντός επιστητού!!!

 9. Ο/Η Ένας λέει:

  http://www.protothema.gr/politics/article/537225/vouleutis-suriza-gia-poluteknous-tous-apehthanomai-tous-grafo-sta-palia-mou-ta-papoutsia-/

  Στην συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης

  Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για πολύτεκνους: «Τους απεχθάνομαι, τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια»

  17/12/201518:08231

  ‘Όμως ο λαϊκισμός:
  2012
  http://www.dealnews.gr/roi/item/58652-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%A3%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%96%CE%91-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82?tmpl=component&print=1#.V5ujWOQkpjo

  Πρόταση νόμου ΣΥΡΙΖΑ για εξομοίωση τρίτεκνων με πολύτεκνους

  Πρώτη Δημοσίευση: Τρίτη, 11. 12. 2012 – 17:33

  Πρόταση νόμου ΣΥΡΙΖΑ για εξομοίωση τρίτεκνων με πολύτεκνους

  Πρόταση νόμου για την εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Την πρόταση νόμου υπογράφουν ο Πρόεδρος της ΚΟ Αλέξης Τσίπρας και το σύνολο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

  Το πλήρες κείμενο της πρότασης νόμου:

 10. Ο/Η makis λέει:

  Ο «Αναγνώστης Λασκαράτος» αποφαίνεται για τους πολύτεκνους «δεν έχουν χρόνο να σκέπτονται, ανασφαλείς, συντηρητικούς, υποταγμένους, θρησκόληπτους και φοβισμένους, που κοιτάζουν την δουλίτσα τους και τα παιδάκια τους, ακίνδυνους για κάθε εξουσιαστικό πολιτικό σύστημα». Υπάρχει κάποια, (ή καλύτερα περισσότερες) επιστημονικές έρευνες που το συνιστούν, ή τα φαντάζεται μόνος του;
  Επίσης, η «Εκκλησία απαγορεύει την συνουσία 260 ημέρες τον χρόνο». Που το είδε αυτό; Ταΐζει μπόλικο κουτόχορτο τους αδαείς εδώ μέσα.
  «Το ναζιστικό πρότυπο των ‘3Κ’ της χαζοβιόλας νοικοκυράς «Kirche-Kuche-Kinder» («Εκκλησία-Κουζίνα-Παιδιά»), της γυναίκας θηλαστικού, οδηγεί στην υπερπαραγωγή παιδοκούνελων». Ωστε η πολυτεκνία εφευρέθηκε από τους Ναζί. Το ακούσαμε κι αυτό. Οι πολύτεκνες μητέρες είναι χαζοβιόλες, και παράγουν κουνέλια. Καλά μου έχουν πει οτι οι Γιαχωβάδες είναι άτομα απύθμενης κακίας. Πίσω από το φορεμένο χαμόγελο, κρύβουν πολλά κόμπλεξ και κακία έτοιμη να ξεχειλίσει. Και ο «Αναγνώστης Λασκαράτος», πιστός στην κουλτούρα της σέκτας του, έχει εκχυδαίσει την τεκνοποιία και την παρουσιάζει σαν το πήδημα δυο ζώων. Υπονοεί μόνο των πολυτέκνων βεβαίως. Όλους τους άλλους, η χρήση καπότας και μόνο, τους ανεβάζει σε ανώτερα πνευματικά επίπεδα. Να κρεμάσει μια έξω από την πόρτα του, για να διαφημίζει την ποιότητα του.
  Δεν χάνει ευκαιρία να ρίξει και το φαρμάκι οτι η Εκκλησία κυνηγάει τους κακόμοιρους Γιαχωβάδες. Οι «κακόμοιροι» γιαχωβάδες κάποτε δεν έκαναν κοινωνική θητεία, τώρα την δέχονται. Κάποτε δεν έπαιρναν αίμα, τώρα παίρνουν όλα τα παράγωγα. Ας δούνε πρώτα πόσο συνεπείς είναι αυτοί προς τους οπαδούς τους που έχασαν τη ζωή τους με εγκληματικές διδασκαλίες που τώρα ανατρέπουν, πόσοι φυλακίστηκαν ενώ μπορούσαν να κάνουν κοινωνική θητεία. Και πόσα παιδάκια τους πέθαναν αβοήθητα γιατί οι γονείς δεν δέχτηκαν μετάγγιση αίματος. Τα ίδια τα παιδάκια που δήθεν λυπάται ο «Λασκαράτος», που προτιμά να τα βλέπει νεκρά για μια θρησκεία της οποίας δεν έχουν γίνει επισήμως μέλη, παρά γεννημένα σε πολύτεκνη οικογένεια.
  Κ. Λασκαράτε, φαντάζομαι δεν παίρνεις «σύμβολα» με τόση κακία που κουβαλάς.

  • Ο/Η Po λέει:

   Ο κ. Λασκαράτος το κείμενό του το ξεκινά με μία εισαγωγή που όχι μόνο είναι απάντηση σε όσα λέτε, αλλά μία εισαγωγή που θα έπρεπε να διδάσκεται στα ανώτατα ιδρύματα της χώρας, αν και στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα ήταν χρησιμότερη.

   Σας την (επανα)καταθέτω, μελετήστε την:

   Oι άκληροι και άγαμοι (κατά δήλωσιν και παρθένοι) καλόγεροι, αρχιμανδρίτες και δεσποτάδες, προπαγανδίζουν στη Νότια Δανιμαρκία, ακόμη και σήμερα που ο κρουνός των ανεξέλεγκτων ευρωπαϊκών παροχών έχει κλείσει, την πολυτεκνία. Υποβιβάζουν τη σεξουαλική επαφή (ο Έρωτας είναι εξοβελισμένος από τα μυαλά τους) σε μία πράξη που αποσκοπεί αποκλειστικά στην τεκνογονία. Άλλωστε για τους έμμισθους εκπρόσωπους ενός σαδιστή κρατικού θεού που απολαμβάνει το δικαίωμα να δοκιμάζει τα παιδιά του στέλνοντάς τους βάσανα, κάθε ηδονή (εκτός από τη δική τους) είναι απαγορευμένη ή στην καλύτερη περίπτωση ύποπτη.

   Ελπίζω να επουλώσει κάποιες από της πληγές της αμάθειάς σας και να ακονίσει την κρίση σας.
   Μεγσί.

  • Ο/Η Ελληνορθόδοξος Ιεράρχης εν Ντροπολιτζά, απόγονος του Πλάτωνα, του Ιουστινιανού και του Ανδρούτσου λέει:

   Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά παλιότερα πλήρωναν ακριβά την άρνησή τους να στρατευθούν λόγω πεποιθήσεων με φυλάκιση ή ακόμη και με θανατική καταδίκη. Τουλάχιστον η στάση τους φανερώνει συνέπεια σε αυτά που πιστεύουν. Αντίθετα, ο εθνικιστικός και πολεμοχαρής ορθόδοξος κλήρος της Ελλάδας μέχρι πρόσφατα διατηρούσε για τον εαυτό του το προνόμιο της πλήρους απαλλαγής από αυτή τη συμβατική υποχρέωση των αρρένων πολιτών επικαλούμενος το ενδεχόμενο απόκτησης κωλύματος για την ιερωσύνη στην περίπτωση ακούσιας αφαίρεσης ζωής στη διάρκεια της θητείας. Βέβαια με αυτή τη λογική, θα έπρεπε να τους αφαιρεθούν τα διπλώματα οδήγησης καθώς πιο πιθανό είναι στατιστικά να προξενήσει κανείς τον θάνατο άλλου ως έλληνας οδηγός παρά ως στρατιώτης στον ελληνικό στρατό. Επίσης, πολλοί από αυτούς ακόμη και σήμερα επιλέγουν να στρατευθούν ως ιερείς προκειμένου να λουφάρουν και να αποφύγουν λόγω σχήματος όλες τις ευχάριστες δραστηριότητες που συνεπάγεται η θητεία.

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Kύριε makis,
   για τις 260 μέρες:
   Τετάρτη, Παρασκευή, Σαββατοκύριακο, Σαρακοστές, Δεκαπενταύγουστους και λοιπές νηστείες
   Τρωιάνος Σπ. «Έρως και Νόμος στο Βυζάντιο στο Έγκλημα και Τιμωρία στο Βυζάντιο», Εκδ. Ιδρ.Γουλανδρή Χορν Αθήνα, 2001

 11. Ο/Η Ζωζώκα λέει:

  Μιλλ μερσί μοσιού!

 12. Ο/Η Alex Siras λέει:

  Μετά το γελοίο δημοψηφισμα, αντιγραφή αυταρχικών καθεστώτων , είπα να απέχω, ομως σήμερα δεν άντεξα μιας & πρόκειται για τον Θανάση Λενή aka Αμβρόσιος
  http://dete.gr/%CF%80%CF%89%CF%83-%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B1%CE%BD/

  5 χρόνια καθυστέρηση στο έργο του τρένου… για το ξενοδοχείο του Αμβρόσιου! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ!
  FEATURED, ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ31 ΙΟΥΛ, 2016 – 8:00
  Κι όμως ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος… καθυστέρησε για 5 χρόνια τα έργα του ΟΣΕ στην Αχαϊα! Για ποιο λόγο; Μα για να «βολέψει» τις εγκαταστάσεις του κτήματος της Μητρόπολης στον Ελαιώνα Αιγίου και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο που είχε κτίσει εκεί! Το αποκαλύπτει η ΕΡΓΟΣΕ ακόμη και σε προ μηνών σημείωμά της, το οποίο έχει στην διάθεσή της η εφημερίδα «Κόσμος»!

  Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε πως η γραμμή θα περνούσε εντός του οικισμού του Ελαιώνα Αιγίου και σε μήκος 5 χιλιομέτρων. Όμως όπως επισημαίνεται «κατόπιν έντονων διαμαρτυριών των κατοίκων και φορέων της περιοχής με την συμπαράσταση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου, αποφασίστηκε από τον τότε υπουργό Μεταφορών… η τροποποίηση της χάραξης!

  Προφανώς και πολιτικοί από την Αιγιάλεια είχαν «συνδράμει» στο να υλοποιηθεί το ρουσφέτι!

  Μάλιστα εκείνη την εποχή η Ιερά Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων είχε στείλει και ευχαριστήρια επιστολή στην ΕΡΓΟΣΕ!

  Εκτoτέ υπήρξε μία αλληλογραφία μεταξύ ΕΡΓΟΣΕ και…. Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων! Μάλιστα η ΕΡΓΟΣΕ όταν έκανε τη νέα μελέτη… ξαναρώτησε τον Αμβρόσιο… αν συμφωνεί!

  Οι δύο πλευρές «τα βρήκαν» κι έτσι οι περιβαλλοντικές μελέτες για τη νέα χάραξη εγκρίθηκαν! Όπως σημειώνει η ΕΡΓΟΣΕ «η ανωτέρω διαδικασία τροποποίησης της χάραξης στην περιοχή του Ελαιώνα επέφερε πενταετή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση κατασκευής του έργου και οικονομική επιβάρυνση λόγω απαλλοτριώσεων 7 εκατομμύρια ευρώ».

  Τελικά το έργο προχώρησε, όμως αν όλα είχαν γίνει στην ώρα τους και φυσικά δεν ρωτούσαν… τον Αμβρόσιο, η ΕΡΓΟΣΕ θα είχε γλιτώσει 7 εκατομμύρια ευρώ, αλλά το σημαντικότερο… το έργο δεν θα είχε καθυστερήσει. Το τρένο θα είχε φθάσει πολύ γρηγορότερα στην Πάτρα.

  Νέος επενδυτής
  Να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα ανακοινώθηκε πως ξενοδόχος από την Αθήνα είναι ο νέος μισθωτής της ξενοδοχειακής μονάδας στον Ελαιώνα γνωστής ως « Σήμαντρο».
  Πρόκειται για τον κ. Παντελή Ταρνατόρο, ο οποίος υπέγραψε συμφωνητικό με την Μετόχι Α.Ε. για την επίσκεψη και επαναλειτουργία της ξενοδοχειακής μονάδας.
  Το «Σήμαντρο» σταμάτησε τη λειτουργία του όταν η εταιρία που το είχε μισθώσει έφυγε αφήνοντας σημαντικές εκκρεμότητες. Τότε η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας που είναι ο κύριος μέτοχος της Μετόχι Α.Ε και ο ίδιος ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, προσωπικά, προσπάθησαν να βρουν καινούργιο ανάδοχο που θα έδινε ζωή στο ξενοδοχείο.
  Μάλιστα ήρθε πολύ κοντά με Έλληνα επενδυτή που δραστηριοποιείται στη Βουλγαρία, ο οποίος ήθελε να κάνει επένδυση 200εκ. ευρώ στην περιοχή αλλά το σχέδιο δεν ευοδώθηκε εξαιτίας της έκτασης που έχει παραχωρήσει η Μετόχι Α.Ε. στο Νίκο Χριστοδουλόπουλο για να φτιάξει γήπεδα γκολφ. Ο επενδυτής ήθελε σύμφωνα με πληροφορίες και αυτή την έκταση πλησίον της ξενοδοχειακής μονάδας, ο Χριστοδουλόπουλος αρνήθηκε και το σχέδιο χάλασε. Ενδιαφέρον για το ξενοδοχείο έδειξε και ο πρώην αντιδήμαρχος Λεωνίδας Μαυρουδής αλλά η πρότασή του προς τον Μητροπολίτη δεν είχε τύχη.
  Τελικά το ξενοδοχείο με τις 105 κλίνες και τα μοναδικά πετρόκτιστα δωμάτια θα αναλάβει να επισκευάσει και να επαναλειτουργήσει ο επιχειρηματίας Παντελής Ταρνατόρος, ο οποίος διατηρεί ξενοδοχείο στον Άλιμο ενώ έχει διετελέσει πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ και παράγοντας του Ολυμπιακού.

 13. Ο/Η Πατρινιά λέει:

  Ως γυναίκα,σας συγχαίρω για το εξαίρετο άρθρο!!!
  Δυστυχώς αυτή η ηλίθια νοοτροπία,εξακολουθεί να διαφημίζεται.Είμαι σίγουρη ότι θα έχετε παρακολουθήσει ρεπορτάζ τηλεοπτικών εκπομπών, όπου παρουσιάζονται ως πρότυπο, οικογένειες με 12 ή 15 παιδιά,και αυτά με τη σειρά τους μικροπαντρεμένα με άλλα τόσα πιτσιρίκια,και με επιτηδευμένη οικογενειακή ευτυχία και περηφάνια στα πρόσωπα τους.Εννοείται πως οφείλουν την ευτυχία τους στο θεό,και μόνο σ’αυτόν χρωστάνε τα πάντα.Με διάφορες παραλλαγές το σενάριο έχει ως εξής:
  Ο πατέρας μιλάει για τα παιδιά του με καμάρι,(λογικό άλλωστε),όπου διαφαίνεται πως είναι κυρίως αφιέρωμα στο θεό,και έπρεπε να κάνει ως το δυνατόν περισσότερα,»για να μην μας πάρουν φαλάγγι οι Τούρκοι».(πάντου χωράνε οι τούρκοι)
  »Όσα δώσει ο θεός» είναι το μότο του και η σύζυγος δίπλα του χαμογελά,αλλά είναι αφάνταστα κουρασμένη.Στην ερώτηση για τα πρακτικά προβλήματα,που έχει το μεγάλωμα τόσων παιδιών,απαντά διφορούμενα ή με κάποια ιστορία απο τη Βίβλο.Ουσιαστικά κανείς δεν γνωρίζει,πόσες δυσκολίες,παραιτήσεις,και καταπιεσμένα όνειρα θα είχαν αυτά τα παιδιά,ως δεδομένο ζωής.
  Τα θηλυκά μελη της οικογένειας, κατά κανόνα δε μιλάνε και πολύ,αλλά κατά βάθος ξέρουν ότι την επιβίωση της μητέρας και των παιδιών,την οφείλουν στην πρόοδο της γυναικολογίας,και της παιδιατρικής,και όχι σε κάποιον θεό….
  Κάπου παραδίπλα κόβει βόλτες κάποιος γαλονάτος ιερέας,που καταθέτει και την δική του μαρτυρία,για το πως ο Κύριος,φρόντισε να μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά,αγανακτώντας μάλιστα με την τακτική των νέων ζευγαριών να περιορίζονται στο ένα, ή στα δυο .Ο πάτερ φαμιλιας στο μεταξύ αποκαλύπτεται ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις,με εκκλησιαστικούς παράγοντες…
  Το ρεπορτάζ τελειώνει με μια οικογενειακή φωτογραφία,και ενθουσιώδεις χαιρετισμούς,στον κεντρικό παρουσιαστή.

  Πίσω στο στούντιο, ρίγη συγκίνησης,συγκλονίζουν το πάνελ,ενώ ο παρουσιαστής κάνει αποφώνηση:Συνήθως δίνει συγχαρητήρια και εκφράζει τον θαυμασμό του,ενώ απαραίτητο κερασάκι στην τούρτα,είναι μια έμμεση μομφή στα νέα ζευγάρια, που δεν ακολουθούν αυτό το δρόμο,με την απαραίτητη διάλεξη περί υπογεννητικότητας.Ο ίδιος είτε δεν έχει παιδιά,ή έχει ένα ,το πολύ δύο.(και καλά κάνει)

 14. Ο/Η του κώλου λέει:

  Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

  Απαγορεύτηκε για μια ημέρα η άμβλωση στη μνήμη των νηπίων της Βηθλεέμ

  Σε μια ιδιαίτερα αξιόλογη ενέργεια προέβη η Ιερά Μητρόπολη Γιαροσλάβ της Ρωσικής Εκκλησίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Υγείας της περιοχής.

  «Την ημέρα αυτή όλα τα θεσμικά όργανα της περιοχής Γιαροσλάβ δεν θα πραγματοποιήσουν καμία άμβλωση, έτσι ώστε να αρχίσει ο αγώνας για την καταπολέμηση δολοφονίας των εμβρύων και την προστασία της μητρότητας» ανέφερε εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως.

  Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε στη μνήμη των παιδιών της Βηθλεέμ που δολοφονήθηκαν από τον Βασιλιά Ηρώδη, στην προσπάθειά του να ανακαλύψει και να εξαφανίσει από προσώπου γης τον Ιησού Χριστό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.