Λειτουργία Κυριακής -Δημ. Υπάλληλος Αμβρόσιος: «Η Ε.Ε., Ένωση αθέων και μάγων…»

Ένας Έλληνας δημόσιος υπάλληλος με περίεργη ενδυμασία προβλέπει: [ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!]

Amvro-Louka

ΕΙΜΕΘΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε.!

[…]«….Από Ε.Ε. των Λαών, όπως την είχαν οραματισθή οι μεγάλοι ηγέτες της δεκαετίας του ’60, τη μετέτρεψαν σε Ε.Ε. των Τραπεζών, όπου μετράει μόνο το κέρδος  και η υποταγή…… Και οι κύριοι φταίχτες γι αυτό είναι οι Γερμανοί, που για Τρίτη φορά αποδεικνύονται μοιραίοι για τον ΑΝΘΡΩΠΟ» ( Μάκης Κουρής, στο Θαρραλέα).

[…]Στα πρόσωπα τόσο της κας Μέρκελ, όσο και του  Σόϋμπλε είναι ζωγραφισμένη η σκληροκαρδία τους! Αυτοί είναι οι Κατακτητές της Ευρώπης! Συλλογισθήτε, ότι με την έξοδο της Μεγ. Βρετανίας από την Ε.Ε. η Γερμανία χάνει «90 δισ. από εξαγωγές και 750.000 θέσεις εργασίας» (βλ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ, 26.06.2016, σελ. 13). «Δολοφόνησαν την Ε.Ε. Μέρκελ και Σόϋμπλε» (ενθ.  ανωτ. σελ. 1). Με τα Μνημόνια, τα οποία, δυστυχώς, τόσο πρόθυμα υπογράφουν όλοι οι Κυβερνώντες της Χώρα μας, (πράσινοι, Κόκκινοι., γαλάζιοι),  έχουν φέρει την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού! Σκεφθήτε, ότι καθημερινώς κάποιοι ταλαίπωροι αδελφοί μας αυτοκτονούν, επειδή δεν αντέχουν άλλο την φτώχεια και την στέρηση!

Δυστυχώς και ο κ. Τσίπρας, ο οποίος προεκλογικά έλεγε, ότι θα ξεσχίση όλα τα Μνημόνια, τελικά και αυτός υπέγραψε ένα ακόμη Μνημόνιο!

«Οι Άγγλοι πολίτες, κόντρα στα ακριβο-πληρωμένα γκάλοπ, προσγείωσαν στα βράχια  της στυγνής πραγματικότητας τη Γερμανική Ευρώπη, που έχουν στήσει ο Σόϋμπλε  και οι κολαούζοι του,  με τη Μέρκελ να σιγοντάρει. Έδειξαν ότι τους αριθμούς τους φτιάχνουν οι άνθρωποι και όχι τα γραφεία στοιχημάτων και οι λεφτάδες, που εξακολουθούν να πιστεύουν, ότι όλα εξαγοράζονται» (Το ΠΑΡΟΝ, σελ. 2) Ναι, Η κατάκτηση των Χωρών τώρα πλέον δεν γίνεται  με τα όπλα! Το χρήμα είναι το Μέγα-όπλο των κατακτητών!

[…] Σημαντική είναι η Δήλωση του κ. Βασ. Μαρκεζίνη, η οποία είδε το φως της δημοσιότητος μόλις προχθές 24.06.2016, έχει δε ως εξής:

«Το αποτέλεσμα στη Βρετανία είναι ιστορικής σημασίας με σεισμικές συνέπειες για όλη την Ευρώπη, είπε ο Βασίλειος Μαρκεζίνης, σε συνέντευξη του στον 9.84, προκαλώντας αίσθηση με το πώς ανέλυσε την ψήφο των Βρετανών, αλλά και το ρόλο των μεγάλων συμφερόντων στη υπόθεση αυτή».

Ούστ, λοιπόν, στους άθεους και συγχρόνως αθεόφοβους κατακτητές μας!  Όλοι αυτοί αποτελούν, δυστυχώς, όργανα του Αντίχριστου! Εργάζονται για να   αποδιώξουν τον Θεό από τη ζωή των ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο! Όλοι τους σε Ευρώπη καί Αμερική, όλοι τους, επαναλαμβάνω, εργάζονται για να εμπεδώσουν το Κράτος του Αντίχριστου, δηλ. του Διαβόλου, στη σύγχρονη Κοινωνία!

[…]ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ:
Αμφιβάλλετε ακόμη; Ε, λοιπόν, μάθετε, ότι «το Ευρωδικαστήριο εξισώνει τον Σταυρό με την ισλαμικη μαντήλα»!!!!!! μας πληροφορεί η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της 2ας Ιουνίου (σελ. 3). «Μπορεί η χριστιανική παράδοση να υπήρξε από τα βασικά στοιχεία της κληρονομιάς των Ευρωπαίων, που τους επέτρεψαν να ενσωματωθούν σε μια Ένωση, όμως ένας κορυφαίος θεσμός της Ε.Ε., το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, βρίσκεται ένα βήμα πριν εξοστρακίσει τον Σταυρό, σύμβολο της χριστιανικής πίστης, στο όνομα της νομοθεσίας που απαγορεύει τις διακρίσεις βάσει της θρησκευτικής πίστις» γράφει η είδηση.

(Οι υπογραμμίσεις είναι όλες του ίδιου του εκκλησιαστικού δημοσίου υπαλλήλου με την εκκεντρική ενδυμασία, την λεγόμενη και ορθόδοξη)

Ολόκληρο το κείμενο του Δημοσίου -που δεν διώκεται– Υπαλλήλου Ε Δ Ω

Advertisements
This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, «Ιερές» Υποκρισίες, «Ιερή» Εξουσία, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Λειτουργία Κυριακής, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

5 Responses to Λειτουργία Κυριακής -Δημ. Υπάλληλος Αμβρόσιος: «Η Ε.Ε., Ένωση αθέων και μάγων…»

 1. Ο/Η L’Enfant de la Haute Mer λέει:

  Αθανάσιος Λενής, πρώην Χωροφύλακας!
  Μόνο του τράγου τα γένια δεν φυτρώνουν!!
  Μaλάκες!!

 2. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Φαίνεται πως οι πιστοί, δεν πολυ δίνουν σημασία στα θρησκευτικά κηρύγματα του, και έστρεψε το ενδιαφέρον του, στις πολιτικές αναλύσεις. Φυσικά ότι αγγίζει το ιερατείο, δεν έχει καλή τύχη. Και επειδή η εκκλησιαστική εξουσία, διαχρονικά -άλλοτε φανερά και άλλοτε κρυφά-φροντίζει να επιβάλει την θέληση της στους πολιτικούς, οι οποίοι δεν τολμούν να αντισταθούν, δεν υπάρχει ούτε ένας πολιτικός ηγέτης να του θυμίσει ότι η δουλειά του είναι να ασχολείται με την μεταφυσική και τον υπερκόσμιο Θεό του( σιγά που πιστεύει στον Θεό..). Δια της βίας, κρύβει την ικανοποίηση του, για την πιθανότητα να αποδομηθεί η ΕΕ. Αναφέρεται, στους αυτόχειρες από φτώχια και στέρηση και ούτε μία λέξη, τι κάνει η εκκλησία για να βοηθήσει τους φτωχούς (Τα συσσίτια γίνονται από την εισφορά πιστών), η οποία έχει επιδοθεί σε έναν συνεχή αγώνα συγκέντρωσης πλούτου. Οι υπάλληλοι της, πληρώνονται σε μισθούς και συντάξεις από αυτόν τον εξαθλιωμένο λαό τον οποίον υποκριτικά υπερασπίζεται. Εκατομμύρια ευρώ μας στοιχίζουν, κάθε χρόνο. Καμία σκέψη να βάλλουν το χέρι στην τσέπη τους που «έχει καβούρια». Αλλωστε, οι αυτόχειρες καταδικάζονται από τον Χριστιανισμό, σαν υβριστική πράξη απέναντι στον ύψιστο. Αλλα λόγια να ‘γαπιόμαστε.. Το επιχείρημα του, ότι ο Χριστιανισμός αποτελεί το βασικό θεμέλιο της ΕΕ, είναι παραμύθι για παιδιά. Διαχρονικά ο Χριστιανισμός, έσπερνε διχόνοια και μίσος στην Ευρώπη και την έχει σύρει σε πολέμους και ιμπεριαλιστικές πράξεις, ιδιαιτέρως βίαιες. Σταυροφορίες, βίαιος εκχριστιανισμός των λαών της Κ. και Ν. Αμερικής κλπ. Η βάση της ιδρυτικής πράξης σε επίπεδο πολιτιστικών και πολιτισμικών ιδανικών της ευρωπαικής ένωσης, υπήρξε ο ελληνικός πολιτισμός, αλλά κατόπιν κάποιο αόρατο χέρι, το άλλαξε και έβαλε στην θέση του το Χριστιανικό ιδεώδες. Οι δε ισχυρισμοί του, ότι η Ευρώπη και η Αμερική εργάζονται για να ιδρύσουν το κράτος του..Αντίχριστου, δείχνουν αναμφίβολα, ότι η Ορθοδοξία είναι συνυφασμένη με την αρνητική εσωστρέφεια, επειδή φοβάται το διαφορετικό και τον ανταγωνισμό και αρέσκεται να κοιτάει το παρελθόν, ενθυμούμενη περασμένα μεγαλεία(λέμε τώρα). Επίσης είναι η γνωστή τακτική του επισύρω φόβο στους πιστούς, ώστε να τους έχω στο μαντρί, γιατί αν εκλείψει ο φόβος το μαντρί θ’ αδειάσει. Η επίκληση του φόβου, αποδεικνύει ότι ο Χριστιανισμός, κακώς θεωρείται παράδοση, επειδή παράδοση είναι η αυθόρμητη υιοθέτηση ενός συγκεκριμένου τρόπου ζωής, χωρίς τον φόβο της τιμωρίας. Ο άνθρωπος εκπροσωπεί το σκοτεινό παρελθόν και άντε να τελειώνουμε μ’ όλους αυτούς.

 3. Ο/Η του Χωροφύλακα λέει:

  http://www.kalami.net/2005/ellada/ekkl_ellad_skandala.html

  Mε αφορμή τα σκάνδαλα στην Εκκλησία της Ελλάδος
  Μερικά ερωτήματα που δεν έχουν πάρει απάντηση

  Γράφει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Βασίλης Α. Λαμπρόπουλος

  Τίποτε απ΄ αυτά δεν ήταν άγνωστα στο εσωτερικό της Εκκλησίας. Όλα είναι γνωστά και τα συζητούσανε μεταξύ τους οι μητροπολίτες. Όλοι ξέρανε για την Μπέμπα Μπλάνς, την Κάλας, τη Σούλα, τη Λέλα, τη Ρίτα, το Χωροφύλακα κ.λπ.

  http://www.topontiki.gr/article/49609/enas-epikindynos-ataktoylis

  1.3.2013 / ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

  Όσοι αναρωτιούνται πώς ακριβώς συνέβη και η Χρυσή Αυγή απέκτησε ξαφνικά έναν δημόσιο υπερασπιστή, ο οποίος αποφάσισε, υπεξαιρώντας χρόνο από τις θρησκευτικές περιπλανήσεις, να παρεμβαίνει καθημερινά στην τρέχουσα ιστορία, μάλλον αγνοούν δύο σημαντικούς σταθμούς στη ζωή του: τη συμμετοχή του στην ίδρυση και την πορεία της Μοναστικής Αδελφότητας «Χρυσοπηγή» και τη θητεία του στα χρόνια της χούντας (από το 1968 μέχρι το 1976) στη θρησκευτική υπηρεσία της πάλαι ποτέ Ελληνικής Χωροφυλακής, με τον βαθμό του ταγματάρχη.

  Ένας επικίνδυνος… «ατακτούλης»!

 4. Ο/Η Nikolaos λέει:

  Αυτός ήταν «έξυπνος» και χάρη στο παραμυθακι του Χριστου πέρασε ζωή και κότα, πολυτέλειες, αγήματα προς τιμήν του, κοσμήματα, πολύτιμα πετράδια, τιμητικές θέσεις. Αλίμονο στον κοσμακη που αν και δεν πιστεύει προσπαθεί να προκόψει με το σταυρό στο χέρι. Σαπιλα παντού.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s