COSCO. Κυβέρνηση με υπογραφή Τσιγκολελέτας (Είναι δυνατόν;;;)

Η επανάσταση άργησε κι απόψε [ευρωπαϊκή κυβέρνηση «παίζει» με την υπογραφή της]

dritsas1a

«Η κυβέρνηση με τις νομοτεχνικές βελτιώσεις που κατατέθηκαν επανέφερε τον κυρωτικό νόμο σε αυτόν που είχε συμφωνηθεί και υπογραφτεί μεταξύ των δυο πλευρών» δηλώνουν κορυφαία στελέχη της Cosco στην «Κ».

Η εξέλιξη σηματοδοτεί την ολοκληρωτική αναδίπλωση της ελληνικής κυβέρνησης μετά και την έντονη επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε χθες η κινεζική πλευρά τόσο προς το Μαξίμου όσο και προς το ΤΑΙΠΕΔ. Και τα 7 σημεία που εντόπιζε ως παρεκκλίσεις από τα συμφωνηθέντα η Cosco περιλήφθησαν εκ νέου στο κατατεθέν νομοσχέδιο.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και τα εργατικά. Λίγο πριν κατατεθούν οι νομοτεχνικές βελτιώσεις, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε ότι «η κυβέρνηση, σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, προχώρησε ως όφειλε στις απαιτούμενες βελτιώσεις, προκειμένου να είναι νομοτεχνικά άρτιες οι διατυπώσεις του κυρωτικού νόμου».

Είναι χαρακτηριστική της κρίσης που προηγήθηκε η προειδοποίηση της  Cosco σε επιστολή της προς το ΤΑΙΠΕΔ, που κοινοποιήθηκε και στον πρωθυπουργό, με την οποία ζητούσε «την αποκατάσταση του κατατεθέντος κυρωτικού νόμου στα συμφωνηθέντα, με τρόπο που να ανταποκρίνεται πλήρως και απολύτως σε αυτά, χωρίς φυσικά να τα τροποποιεί με οποιονδήποτε τρόπο», καθώς οι διαφοροποιήσεις που έχουν γίνει «δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να γίνουν αποδεκτές από την Cosco HK».

Τα επτά σημεία που «διόρθωσε» η κυβέρνηση και είχε επισημάνει ηCosco είναι τα εξής:

1.   Επανήλθε το  άρθρο 5, αλλά ως άρθρο 12, του συμφωνημένο σχεδίου κυρωτικού νόμου, στο οποίο ουσιαστικά περιγραφόταν το δικαίωμα της ΟΛΠ ΑΕ να εκδώσει νέους κανονισμούς που αφορούν στον πυρήνα της εμπορικής δραστηριότητας της ιδιωτικής πλέον ΟΛΠ Α.Ε.

2.  Επανήλθε η  υποχρέωση της δημόσιας διοίκησης να αποκρίνεται εντός   χρονικού διαστήματος 90 ημερών για την χορήγηση έγκρισης μετά από την υποβολή σχετικών μελετών.

3. Επαναδιατυπώθηκε  το δικαίωμα του ΟΛΠ να λαμβάνει υπόψιν, κατά την εφαρμογή τιμολογιακών πολιτικών  την αποτελεσματική εμπορική λειτουργία και την ανταγωνιστικότητα του Λιμένα Πειραιά..

4. Έγινε εκ νέου η ρητή αναφορά περί μη υποχρέωσης της ΟΛΠ ΑΕ να ακολουθεί, μετά την ιδιωτικοποίηση, τις τυπικές διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων.

5. Θεραπεύτηκε το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί με το δικαίωμα  του Ελληνικού Δημοσίου να εκδίδει πρωτόκολλα διοικητικής αποβολής, καθώς έπαψαν να είναι  εφαρμοστέες οι  διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων όπως είχε αρχικά αναφερθεί στο νομοσχέδιο, στα ζητήματα υποδομών που ανήκουν απευθείας στο Ελληνικό Δημόσιο.

6. Επανήλθε το δικαίωμα  του Διαιτητικού Δικαστηρίου να επιλέγει τον εφαρμοστέο κατά την κρίση του κανόνα κατά την εκδίκαση συγκεκριμένης διαφοράς μεταξύ των συμβαλλομένων μερών.

7. Αποκαταστάθηκε η  ισχύς της σύμβασης παραχώρησης έναντι των παράγωγων της συμβάσεων, μέσω ρητής αναφοράς περί υπεροχής της.

link

This entry was posted in σκέψεις, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Επάναστἀτες του Κώλου, Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

5 Responses to COSCO. Κυβέρνηση με υπογραφή Τσιγκολελέτας (Είναι δυνατόν;;;)

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  Όμως ο σεσημασμένος «φίλος του λαού», ο προστάτης των φοροληστών Δρίτσας, το πνευματικό τέκνο του πρώην φιλοχρυσαυγίτη Σεραφείμ Μεντζελόπουλου, «έκανε αντίσταση» για τα μάτια της εκλογικής του πελατείας:
  https://roides.wordpress.com/2012/08/24/24aug12/
  https://roides.wordpress.com/2014/05/27/27mai14/
  https://roides.wordpress.com/2016/04/11/11apr16/

 2. Ο/Η Ας δούμε κι αυτό λέει:

  https://www.facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page/

  Thanos Tzimeros

  Όχι δεν είναι απατεώνας ο Δρίτσας. Δεν υπάρχει στον κόσμο απατεώνας που θα προσπαθήσει να κλέψει μια εταιρεία σαν την COSCO μπροστά στα μάτια της, με τόσο βλακώδη τρόπο. Είναι, όπως όλοι τους, κλινική περίπτωση ηλιθίου. Μπροστά του ο Άβερελ Ντάλτον είναι Αϊνστάιν.

  Μόνο ένας κλινικά ηλίθιος θα το έκανε αυτό, έτσι όπως το έκανε, τη στιγμή που το έκανε, διότι κάθε συριζαίος συνδυάζει τέσσερις ιδιότητες:
  – μονοψήφιο IQ
  – παντελή άγνοια για το πώς λειτουργεί ο κόσμος
  – την πεποίθηση πως ό,τι κάνει είναι «για το καλό του λαού»
  – μια εντελώς φασιστική αντίληψη για τη διαχείριση της εξουσίας που βασίζεται στην προηγούμενη πεποίθηση: εφόσον αυτό που κάνουμε είναι για το καλό του λαού, γράφουμε στα τέτοια μας και νόμους και σύνταγμα και συμφωνίες και υπογραφές. Όταν η μοναδική εγκεφαλική του σύναψη αναπαράγει εδώ και 60 χρόνια το «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη» περίμενες να σκεφτεί ότι υπάρχει και άλλη εκδοχή του νόμου;

  Πάντως προσπαθήστε να τους καταλάβετε. Ο εγκέφαλός τους είναι σε κατάσταση μόνιμης εξουθένωσης. Μην ξεχνάτε ότι καταφέρνουν και περπατάνε. Το να δίνει εντολή αυτή η μία και μοναδική σύναψη στο ένα πόδι να κινηθεί μετά το άλλο είναι μεγαλειώδες επίτευγμα. Το λες και θαύμα. Ας μην είμαστε υπερβολικοί με τις απαιτήσεις μας.

 3. Ο/Η του Ψυχάρη λέει:

  http://www.antinews.gr/action.read/antimedia/desmeutikan-oi-logariasmoi-tou-psuxari/8.108354

  Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του Ψυχάρη!

  Φαίνεται ότι ο μήνας του μέλιτος που πήγαινε να στηθεί μεταξύ της… γάτας των Ιμαλαΐων και της κυβέρνησης, έλαβε τέλος πριν καν αρχίσει. Η απόφαση για δέσμευση των λογαριασμών του Σταύρου Ψυχάρη είναι ουσιαστικά πολιτική κι ας ήρθε από τον οικονομικό εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, δεσμεύθηκαν με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί για εικαζόμενη φοροδιαφυγή Ελλήνων μεγαλοκαταθετών, όλοι οι προσωπικοί λογαριασμοί του εκδότη και ιδιοκτήτη του ΔΟΛ, Στ. Ψυχάρη.

  Η δέσμευση αφορά όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς και θυρίδες στο όνομα του μεγαλομετόχου του ΔΟΛ. Η έρευνα στηρίζεται στην περίφημη λίστα καταθετών που δημιουργήθηκε με βάση 65 cd τα οποία περιέχουν τραπεζικά στοιχεία από όλες τις ελληνικές τράπεζες.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς προχώρησαν στη δέσμευση των λογαριασμών διότι φέρονται να εντόπισαν απόκλιση άνω των 10 εκατ. ευρώ τα οποία μέχρι αποδείξεως του εναντίου θεωρούνται προϊόν εικαζόμενης φοροδιαφυγής.

  Είναι η αρχή του τέλους για τον μεγάλο εκδότη; Είναι η αρχή της κατάρρευσης του μεγαλύτερου εκδοτικού ομίλου της χώρας; Πώς θα συνεχίσει τώρα να πληρώσει εργαζόμενους, τράπεζες, δημόσιο και προμηθευτές;

  Άραγε η δέσμευση των λογαριασμών αφορούν μόνο τους εντός Ελλάδας ή και τους…. παχυλούς που υπάρχουν σε φορολογικούς παραδείσους; Τους βρήκαν και τους δέσμευσαν κι αυτούς;

  Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια εξέλιξη βόμβα σε μια χρονική στιγμή που στο χώρο του τύπου γίνεται κυριολεκτικά της Πόπης. Φαίνεται ότι ο Ψυχάρης είχε καταλάβει που πάει το πράγμα γι’ αυτό και το Βήμα της Κυριακής δημοσίευσε δισέλιδο για τον μικρό που θέλει να γίνει αυτοκράτορας.

  Κάποιοι «αντίπαλοι» εκδότες του Ψυχάρη πανηγυρίζουν για την εξέλιξη αυτή, όμως να μη χαίρονται. Θα έρθει σύντομα και η σειρά τους γιατί χρωστάνε κι αυτοί της Μιχαλούς. Όλο το παιχνίδι που παίζεται εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τους παλιούς βαρόνους των media και αντικατάστασή τους με άλλους… αριστερών προδιαγραφών που θα στηρίξουν τον κ. Τσίπρα στις δύσκολες στιγμές που έρχονται. Προς Θεού, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να την γλιτώσουν όλοι αυτοί που έφαγαν με χρυσά κουτάλια. Αλλά όχι και να μοιραστεί το χρήμα και η εξουσία σε νέους «βολικούς» επιχειρηματίες, φανερούς και κρυφούς.

 4. Ο/Η Γάτα των Ιμαλαϊων λέει:

  http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=812414

  Στήνουν καθεστώς Τσίπρα

  Σε εξέλιξη οργανωμένη επιχείρηση άλωσης του κράτους και των θεσμών

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/07/2016 05:45

  Στήνουν καθεστώς Τσίπρα

  «Κακώς αφήσαμε να πλανάται η εντύπωση ότι αποδεχόμαστε την επιστροφή στη δραχμή» σχολιάζει κορυφαίος παράγοντας της κυβέρνησης ενθυμούμενος το δημοψήφισμα του περυσινού καλοκαιριού. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια ομολογία θεσμικής πίστεως, μια ένδειξη περισυλλογής γύρω από τα γεγονότα του 2015 που απείλησαν να τινάξουν τη χώρα στον αέρα. Στην πραγματικότητα, είναι απλώς μια ατομική εξομολόγηση γιατί στη συλλογική κουλτούρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ το παιχνίδι με τους θεσμούς είναι μια θεμιτή επιχείρηση ριζώματος στην εξουσία, η με κάθε μέσο εδραίωση ενός καθεστώτος. Το νόμισμα ήταν ο μοχλός εκβιασμού της Ευρώπης ο οποίος κατέληξε στο τρίτο Μνημόνιο. Ο εκλογικός νόμος που κατέθεσε την Παρασκευή η κυβέρνηση – απλή αναλογική με διατήρηση του ορίου εισόδου στη Βουλή στο 3%, κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών και δικαίωμα ψήφου στα 17 έτη – είναι η «στρατηγική του δεύτερου κόμματος». Αν χάσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ να δυσκολευτεί να σχηματίσει κυβέρνηση και η πρωτοβουλία των κινήσεων να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ.

  «Διαίρει και βασίλευε»

  Το «διαίρει και βασίλευε» είναι αμφίβολο αν θα πετύχει. Η ΝΔ και το Ποτάμι απέρριψαν αμέσως την πρόταση της κυβέρνησης εκτιμώντας ότι ο νέος εκλογικός νόμος οδηγεί σε ακυβερνησία. Η Ενωση Κεντρώων έχει ταχθεί υπέρ της απλής αναλογικής. Το ΠαΣοΚ ταλαιπωρείται από εσωτερικές αντιφάσεις και, επειδή οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού ποντάρουν στις αδυναμίες των αντιπάλων τους, ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε τη Φώφη Γεννηματά έχοντας πάνω στο γραφείο του την πρόταση νόμου που είχε καταθέσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος τον Ιούνιο του 2015. Η κυρία Γεννηματά σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι η κυβερνητική πρόταση «δεν μπορεί να αποτελέσει τη βάση για τη διαμόρφωση μιας ευρείας κοινωνικής, πολιτικής και κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας», ότι αναγορεύει «σε κρίσιμο ρυθμιστικό παράγοντα για κρίσιμα πολιτικά ζητήματα το φασιστικό μόρφωμα της ΧΑ» και ζητεί αναλογικό μπόνους για το πρώτο κόμμα εφόσον έχει ποσοστό 42%, κατάτμηση περιφερειών και ψήφο στους ομογενείς. Αύριο συνεδριάζει η ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να ξεκαθαριστεί η στάση του κόμματος.

  Οι τακτικισμοί παρασύρουν την κυβέρνηση και σε φαιδρούς χειρισμούς, όπως συνέβη με την υπόθεση της Cosco. Ο διασυρμός δεν αφορά τον Θοδωρή Δρίτσα αλλά τη Βουλή που υποβαθμίζεται καθημερινά «και συνειδητά», όπως καταγγέλλουν έμπειροι βουλευτές της αντιπολίτευσης, οι οποίοι αναπολούν εποχές που ο λαϊκισμός δεν καθόριζε ακόμη και την ενδυμασία στον χώρο του Κοινοβουλίου.

  Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ υποβάθμισε τις Ανεξάρτητες Αρχές, ιδίως αμφισβήτησε την αρμοδιότητα του ΕΣΡ για τη χορήγηση αδειών τηλεοπτικών σταθμών και την παρέδωσε στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, κατέλαβε το κράτος και κυβερνά με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και Πράξεις Υπουργικού Συμβουλίου. Επιχειρεί να ελέγξει ακόμη και την τηλεοπτική διαφήμιση εφαρμόζοντας ηλεκτρονική πλατφόρμα διάθεσης διαφημιστικού χρόνου εγκατεστημένου στη Γενική Γραμματεία Τύπου. Η Ενωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών (ΕΙΤΗΣΕΕ) αντέδρασε έντονα επισημαίνοντας ότι παύει κάθε έννοια ανταγωνισμού και ελεύθερης αγοράς. Καταγγέλλει ότι πρόκειται για έναν «κεφαλικό φόρο» αφού η «υπηρεσία» θα χρεώνεται 10% επί του τζίρου, δηλαδή θα κοστίζει περί τα 20 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ η αγορά μειώθηκε δραματικά και το κόστος θα επιβαρύνει τον καταναλωτή.

  Η κατάσταση στη Δικαιοσύνη

  Η πραγματικά επικίνδυνη εκτροπή από την ομαλότητα είναι η κατάσταση στη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες για παρεμβάσεις στο έργο ανωτάτων δικαστών και εισαγγελέων, οι αλληλομηνύσεις και το κλίμα σκότους και τρομοκρατίας που επικρατεί στη ηγεσία της Θέμιδος είναι πρωτόγνωρα. Η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη κατήγγειλε για παρεμβάσεις τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και όταν κλήθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή όχι μόνο επέμεινε στα όσα είπε αλλά επεσήμανε ότι η παρέμβαση του υπουργού συνιστά αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα («απόπειρα ηθικής αυτουργίας σε κατάχρηση εξουσίας»). Την παραμονή της εξέτασης της κυρίας Τσατάνη υπήρξει διαρροή στα μέσα ενημέρωσης ότι της έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, ενώ προτού ξεκινήσει η ακρόασή της στη Βουλή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που συμμετέχουν με τη συνδρομή της προέδρου της Επιτροπής Τασίας Χριστοδουλοπούλου επιχείρησαν να ματαιώσουν την κατάθεση!

  Επιπλέον οι αναφορές του εισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Αγγελή που κατήγγειλε προσπάθεια παρέμβασης στο έργο του σχετικά με την υπόθεση Βγενόπουλου τέθηκαν στο αρχείο από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Μανώλη Ρασιδάκη. Το πόρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει ότι οι καταγγελίες του κ. Αγγελή δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, ότι μειώνουν και θίγουν την τιμή των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών που αναφέρονται στην καταγγελία, ενώ ο κ. Αγγελής δεν προσήλθε να δώσει κατάθεση, μολονότι επανειλημμένως κλήθηκε να κατονομάσει το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που επιχείρησαν να χειραγωγήσουν την κρίση του. Μετά από αυτά αποκτούν ανατριχιαστική διάσταση οι αναφορές της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη στη γραπτή δήλωσή της λίγο προτού αποχωρήσει από το Σώμα. Η κυρία Κουτζαμάνη μίλησε για «προσπάθειες που πλήττουν τη θεσμική ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και το κύρος της» αλλά και για τις συμπεριφορές ορισμένων συναδέλφων της. «Οι δικαστικοί λειτουργοί έχουν την αποκλειστική ευθύνη να κρατούν τη Δικαιοσύνη ανεξάρτητη και ελεύθερη» επεσήμανε.

  Οι παραινέσεις της δεν αγγίζουν τους οικονομικούς εισαγγελείς, τα λογιστικά των οποίων, όπως σχολιάζουν ειδικοί φοροτεχνικοί, είναι για… Νομπέλ! Αθροίζουν εισροές και εκροές λογαριασμών του ιδίου προσώπου και χτίζουν εικονικά υπερμεγέθη εισοδήματα. Κατόπιν τα αντιπαραβάλλουν με τα δηλωθέντα στις φορολογικές δηλώσεις και κατασκευάζουν υπόπτους φοροδιαφυγής. Στη συνέχεια, με βάση τις υποψίες αυτές, επιβάλλουν μέτρα, π.χ. δέσμευση λογαριασμών κ.τ.λ. Πολλοί επιχειρηματίες αισθάνονται όμηροι του Κέντρου Φορολογικού Ελέγχου μεγάλου πλούτου καθώς εγκλωβίζονται σε έναν κύκλο ελέγχων που ξεπερνά το έτος και καθίστανται πολιτικά εκβιαζόμενοι. Το θέμα έχει λάβει διαστάσεις και συζητείται ευρέως ακόμη και σε πρεσβείες μεγάλων δυτικών χωρών.

  Συζήτηση για τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα

  Την Πέμπτη ο Κύκλος Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση (e-kyklos) οργάνωσε συζήτηση για τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα. Οι ομιλητές Νίκος Αλιβιζάτος, Σταύρος Τσακυράκης και Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασαν φόβους και προβληματισμούς ικανούς να αφυπνίσουν κάθε δημοκρατικό πολίτη. «Ο συνδυασμός άμεσης εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και απλής αναλογικής θα τινάξει στον αέρα το κεκτημένο της Μεταπολίτευσης και θα βάλει τη χώρα σε περιπέτειες» επεσήμανε ο κ. Αλιβιζάτος. Ο κ. Τσακυράκης εκτίμησε ότι η περιγραφόμενη από την κυβέρνηση αναθεώρηση αποτελεί απόπειρα μετάλλαξης του πολιτεύματος σε ημιπροεδρικό και υπογράμμισε ότι η εφαρμογή της απλής αναλογικής σημαίνει υπονόμευση της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας. Αναφερόμενος στο δημοψήφισμα είπε ότι για πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση δεν μέτρησε το αποτέλεσμα των εκλογών και ότι ο θρίαμβος της άμεσης δημοκρατίας κατέληξε θρίαμβος του λαϊκισμού. «Η κυβέρνηση κάνει επικίνδυνα παιχνίδια με το πολίτευμα» κατήγγειλε ο κ. Βενιζέλος και προσέθεσε ότι έχουν τεθεί ζητήματα καταστρατήγησης του Συντάγματος και ότι αυξάνεται η θεσμική ανασφάλεια. «Κάνουμε μια συζήτηση που υπαγορεύεται από την ανασφάλεια και τον φόβο της καταστρατήγησης του πολιτεύματος. Εχει αγωνιώδη στοιχεία» είπε.

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Υπάρχει και η πρόθυμη Χ.Α. αλλά δεν αρκεί.
   ΣΥΡΙΖΕΛ+2 Ανεξαρτητοποιημένοι+Εν.Κεντρώων+Χ.Α= 153+2+9+18=182.
   Ακόμη κι αν το ΚΚΕ ψηφίσει (δεν θέλει όμως το 3% και δεν θα ανεχόταν κρίσιμη ψήφο υπερψήφισης της Χ.Α.), πάμε στους 196.
   Άρα στις επόμενες εκλογές δεν θα πάμε με την αναλογική Τσίπρα.
   Δεν ξέρω αν και για τη γελοιότητα των 17άρηδων ανήλικων ψηφοφόρων, θα ισχύσει η προϋπόθεση των 200 ψήφων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s