Λειτουργία Κυριακής: Ένας «μαϊμού» δεσπότης στην Κρήτη

[Του Κώλου τα εννιάμερα!]

από espressonews.gr

Αυτοαποκαλείται «μητροπολίτης Ευρώπης Ιλαρίων» και συμπεριφέρεται σαν σταρ (από espressonews.gr)

Απίστευτο σάλο έχει προκαλέσει στην Κρήτη η παρουσία ενός ρασοφόρου που συστήνεται με τους βαρύγδουπους (όσο και ανύπαρκτους, σύμφωνα με την Αρχιεπισκοπή Κρήτης) τίτλους του «μητροπολίτη Ευρώπης» και του «προέδρου της Ελληνορωσικής Μητροπολιτικής Συνόδου».

Ο δεσπότης, που συμπεριφέρεται σαν σταρ και, σύμφωνα με την οργισμένη αντίδραση της Αρχιεπισκοπής, εξαπατά τους πιστούς του νησιού υποσχόμενος γιατριές, προκαλεί απορίες με τις εκκεντρικές εμφανίσεις του!

Ο «Ιλαρίων» (κατά κόσμον Θωμάς Κονσολάκης), που κατάγεται από την Κρήτη, δηλώνει ως έδρα του το «ησυχαστήριο Παναγία Θεραπεύτρια» στη Νέα Μάκρη Αττικής, αλλά έχει καταφέρει να τον ακολουθούν ως… οπαδοί οι Κρητικοί πιστοί του, που υποστηρίζουν ότι στις συνάξεις τις οποίες οργανώνει μοιράζει μύρο και κάνει θαύματα!

Είναι, μάλιστα, πολλοί αυτοί που τον αντιμετωπίζουν σαν να είναι «θαυματουργός»! Οι εμφανίσεις του κατάξανθου αυτοαποκαλούμενου «ιεράρχη» έχουν προκαλέσει τις αντιδράσεις της τοπικής Εκκλησίας, εκ μέρους της οποίας ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Κρήτης Μεθόδιος Βερνιδάκης χαρακτήρισε θρασύτατη τη συμπεριφορά του και έκανε λόγο για παραβίαση κάθε κανόνα της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

«Εχει θράσος να βρίσκεται στον τόπο όπου υπάρχει ένας μητροπολίτης, ένας Αρχιεπίσκοπος, να χρησιμοποιεί τον τίτλο του και να παρουσιάζεται ως κανονικός επίσκοπος της Εκκλησίας» είπε έξαλλος και συνέχισε: «Οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι ο συγκεκριμένος ρασοφόρος που περιφέρεται στην Κρήτη δεν έχει καμία σχέση με την κανονική Ορθόδοξη Εκκλησία. Οι άνθρωποι, αφού πλέον ξέρουν ποιος είναι, αναλαμβάνουν την ευθύνη εξ ολοκλήρου για τις όποιες προσεγγίσεις και σχέσεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο».

πηγή

Advertisements
This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), Λειτουργία Κυριακής, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

16 Responses to Λειτουργία Κυριακής: Ένας «μαϊμού» δεσπότης στην Κρήτη

 1. Ο/Η Po λέει:


  ένας μαϊμού δεσπότης και ένας μαϊμού «αριστερός»όταν η πολιτική γλίτσα συναντά τη θρησκευτική
  [M Kampouraki -Twitter]

 2. Ο/Η Αρχιμανδρίτης Φίφης λέει:

  #@Ο δεσπότης, που συμπεριφέρεται σαν σταρ και, σύμφωνα με την οργισμένη αντίδραση της Αρχιεπισκοπής, εξαπατά τους πιστούς του νησιού υποσχόμενος γιατριές, προκαλεί απορίες με τις εκκεντρικές εμφανίσεις του!

  Πού σωστά, αυτά είναι προνόμια που τα έχει μόνο η Εκκλησία του Κράτους

 3. Ο/Η Αρχιμανδρίτης Φίφης λέει:

  Μαϊμού δεσπότης; Ποιος αποφασίζει για το original της δεσπούστευσης;

 4. Ο/Η Ιερέας Χ λέει:

  Δεν ήτο μαϊμού ο κάτωθι, ήτο όμως και ούτος ωσαύτως Κρής και μάρτυς υπερασπίσεως του Χρυσαυγίτου Περιάνδρου:

  Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Γεννάδιος

  24 Μαΐου 2016,

  Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί ο ενταφιασμός του στην Ιερά Μονή Τοπλού στη Σητεία.

  Ο μακαριστός Μητροπολίτης Γεννάδιος Χρυσουλάκης γεννήθηκε στα Περιβολάκια Σητείας Κρήτης το 1924.
  Διάκονος χειροτονήθηκε το 1944 και Πρεσβύτερος το 1946. Υπηρέτησε επί τριετία ως στρατιωτικός ιερεύς
  Από το 1965 μέχρι το 1979 υπηρέτησε ως Εφημέριος στη Νότιο Αμερική. Στις 8 Απριλίου 1979 χειροτονήθηκε Επίσκοπος Μπουένος Άιρες.

  Από το 2001 ζούσε στην Αθήνα ως εφησυχάζων Ιεράρχης του Οικουμενικού Θρόνου.

  http://www.iospress.gr/ios2006/ios20061008.htm

  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

  Ο Περίανδρος που έγινε Αντωνάκης

  Με καθυστέρηση οχτώ χρόνων ο Περίανδρος καταδικάστηκε για την επίθεση δολοφονίας του Δημ. Κουσουρή και των δύο συντρόφων του. Οι συνεργοί του παραμένουν ατιμώρητοι, όμως το δικαστήριο κατέληξε ότι πρόκειται για την ομάδα κρούσης της ναζιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή.

  Η τριήμερη δίκη στο Μεικτό Ορκωτό που κατέληξε στη βαριά καταδίκη του περιβόητου «Περίανδρου», υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, κατά κόσμον Αντώνη Ανδρουτσόπουλου,

  Περίανδρος ή Αντωνάκης;
  Μοναδικοί μάρτυρες που επελέγησαν για την υπεράσπισή του ήταν δύο ηλικιωμένοι οικογενειακοί φίλοι, ο γιατρός των γονιών του και ο μητροπολίτης Νοτίου Αμερικής που τον είχε βαφτίσει στη Βενεζουέλα πριν από τέσσερις δεκαετίες.

  Ούτε ένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής δεν εμφανίστηκε για να τον υπερασπίσει.

  Το δικαστήριο δεν ήταν τόσο αφελές για να αποδεχτεί τη χοντροκομμένη μεταμόρφωση του φαλαγγάρχη σε φιλήσυχο καλόπαιδο. Οσο για τους δύο μάρτυρες υπεράσπισης, άθελά τους, αποκάλυψαν όσα έπρεπε να κρύψουν. Μιλούσαν κι οι δύο για «αντιπαράθεση» ομάδων και για συγκρούσεις, επιβεβαιώνοντας έμμεσα τη συμμετοχή του κατηγορούμενου. «
  Οσο για τον μητροπολίτη, αυτός θεώρησε ότι πρόκειται για ένα «λάθος» και επέμενε ότι «σε μια σύγκρουση είναι αμφοτεροβαρείς οι συνθήκες. Ξέρετε ότι σε μια σύγκρουση δεν φταίει μόνο ο ένας».

  Υποχρεώθηκε τότε να παρέμβει ένας δικαστής:

  Δικαστής: «Εχετε υπόψη σας στη συγκεκριμένη σύγκρουση τι συνέβη;»

  Μητροπολίτης: «Εχω ακούσει…»

  Δικαστής: «Η μια ομάδα κρατούσε ξύλα και ρόπαλα και η άλλη έπινε καφέ. Δεν είναι αμφοτεροβαρής σύγκρουση».

  Μητροπολίτης: [επιμένει στα δικά του] «Εγώ νομίζω ότι υπήρχε μία ομάδα νέων -τέτοια εικόνα έχω- και μια άλλη ομάδα, με διαφορετικές αντιλήψεις και συγκρουστήκανε».

  Αυτά του είπανε του ανθρώπου, αυτά κατέθετε. Αλλά ενδιαφέρον είχε και η περιγραφή της παιδικής ηλικίας του Περίανδρου από τον ρασοφόρο νονό του: «Ο Αντωνάκης ήταν ένα παιδί που το καμαρώναμε, όπως και τον αδελφό του. Ηταν μια μεγάλη οικογένεια, η οποία ήταν στην εκκλησία μέσα. Καμαρώναμε τον Αντώνη με τον αδελφό του το Νίκο. Θυμάμαι που είχε πέσει ο Νίκος και έβγαινε λίγο αίμα. Του λέω, μην κλαις. Κι αυτός απαντάει, δεν κλαίω θείε μου γιατί χτύπησα το γόνατο, κλαίω γιατί χάνεται ελληνικό αίμα».

  Προφανώς, το αίμα του Κουσουρή και των συντρόφων του δεν ανήκει σ’ αυτή την κατηγορία. Αλλά ο μητροπολίτης εξέθεσε κι άλλους ενδιαφέροντες συλλογισμούς:

  Μητροπολίτης: «Με εκπλήττει το γεγονός. Πώς είναι δυνατόν, εκ της οικογενείας αυτής, ένα παιδί με τέτοια προαγωγή πνευματική και μυϊκή, πώς μπλέχτηκε και βρέθηκε σε μια τέτοια σύγκρουση».

  Πρόεδρος: «Μυϊκή; Γιατί το λέτε;»

  Μητροπολίτης: «Ηταν πάντοτε δυνατό παιδί. Επαιζε, γυμναζόταν και λοιπά. Ηταν ένα παιδί με δύναμη».
  Ελευθεροτυπία, 8/10/2006

 5. Ο/Η Ιερέας Χ λέει:

  Συνελόντι ειπείν….

  27/4-2/6

  Καβάλα: Συνελήφθη ιέρέας για δεκάδες κλοπές εκκλησιαστικών ειδών …
  http://www.skai.gr/…/kavala-sunelifthi-iereas-gia-dekades-klopes-ekklisiastikon-e...
  Πριν από 3 ημέρες – Ένας 34χρονος εφημέριος που υπηρετούσε στο ναό του Αγίου Χριστοφόρου, στον μικρό συνοικισμό του Δήμου Παγγαίου, συνελήφθη …

  Ηλεία: Συνελήφθη ιερέας που έκρυβε οπλοστάσιο! – Zougla.gr
  http://www.zougla.gr/greece/article/ilia-sinelif8i-iereas-pou-ekrive-oplostasio
  27 Απρ 2016 – Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε στην κατοχή του ένας 49χρονος ιερέας στην Αγ. Μαύρα Ηλείας… σύλληψη Ηλεία oplostasio ιερέας.

  http://www.pokrov.org/group-wants-investigation-child-molesting-cleric/
  ME–Group wants investigation into child molesting cleric

  Author: Melanie Jula Sakoda

  Date Published: 06/01/2016
  The New York-based Greek Orthodox Archdiocese of America (GOA) and its bishop in Boston are being sued by a young man who was molested in Maine as a 15 year old altar boy by a priest who is now behind bars.

  http://fonirodopis.gr/press/66092

  Κατάθεση – σοκ 5χρονου: Ο Γέροντας με φιλούσε στο στόμα και μου βαζε δάχτυλο!!!
  19 Μάιος 2016

 6. Ο/Η Ζωζώ Χ.Σαπουνάκη λέει:

  Έχει και νοστιμούλη βοηθό ο δέσποτας, θα τον φωνάξω να μου κάνει ξόρκι

 7. Ο/Η Red λέει:

  Πολιτικές μαϊμούδες

 8. Ο/Η Nikolaos λέει:

  Επιτέλους κάποιοι παππούληδες όμορφοι, γραμμωμένοι, με πισίνες και pool party και happenings που μοιράζονται με τους ευσεβές χριστεπωνυμο πλήρωμα αντί να τα κρατάνε για τον εαυτό τους. Πού είναι το κακό? Και μεγάλες διασυνδέσεις έχουν, (Μέρος υφάσματος από βαμβακερό ύφασμα ενδύματος της Παναγίας από το Βατικανό) και δωμάτιο…πόνου (!!!) διαθέτει. Πιό ξεκάθαρα δεν γίνεται. Τί φθόνος, μόλις δεις κάτι καλύτερο…


  http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTYvMDYvMDIvYXRoZWlyZGlzIGlsYXJpb24uanBn&t=0&w=820&h=457&a=Center

 9. Ο/Η laskaratos λέει:

  ΘΩMAΣ KONΣOΛAKHΣ

  H συνέντευξη με τον interior designer Θωμά Kονσολάκη υπήρξε πραγματικά απολαυστική. Ένας άντρας γοητευτικός, πανέξυπνος, χαρισματικός, δραστήριος επιχειρηματίας, μα πάνω απ’ όλα διορατικός. Aυτό, το τελευταίο του προσόν, είναι που τον έχει ξεχωρίσει στον επαγγελματικό του τομέα, χρίζοντάς τον fashion maker.

  Συνέντευξη για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ στην Άννα Tσουκαλά

  Τι είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει ως προσωπικότητα;
  Ο ερωτάς για όλα! Τον άνθρωπό μου, τη δουλειά μου, τους συνεργάτες μου. Δε θα μπορούσα να ζήσω ούτε στιγμή χωρίς να νιώθω ερωτευμένος. Ξέρεις, δεν ερωτεύομαι μόνο πρόσωπα, αλλά και αντικείμενα. Έπιπλα και ξεχωριστά διακοσμητικά. Ερωτεύομαι με πάθος τα πάντα. Ζω! Κυριολεκτικά.

  Δεκάδες πιστοί με βαριά πορτοφόλια περνούν καθημερινά από το ησυχαστήριο της Νέας Μάκρης για να δουν τον… Μητροπολίτη Ιλαρίωνα
  Δεκάδες πιστοί με βαριά πορτοφόλια περνούν καθημερινά από το ησυχαστήριο της Νέας Μάκρης για να δουν τον… Μητροπολίτη Ιλαρίωνα


  http://www.makeleio.gr/?p=631782
  Εξ οικείων τα βέλη
  02|06|2016 16:01
  /Σπαρτιάτισσα
  /6 ΣΧΟΛΙΑ
  /2387 views

  ΣΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ-ΠΑΠΠΑ. ΥΠΟΠΤΕΣ «ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ» ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΙΣ «ΚΑΤ ‘ΙΔΙΑΝ» ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ;

  Σε νέες περιπέτειες φέρεται να εμπλέκεται ο αυτοαποκαλούμενος «Μητροπολίτης Κρήτης Υπέρτιμος και Έξαρχος Ευρώπης» «Ηγούμενος» Ιλαρίων και κατά κόσμον Θωμάς Κονσολάκης, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε φωτογραφηθεί μέσα στο ΥΠΕΘΑ στο πλευρό του Πάνου Καμμένου, καθώς όμως και στο πλευρό του Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.


  Στη φωτο από την Ευελπίδων

  Ο ξανθούλης, φίλος του…δέσποτα, κατηγορήθηκε για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας ο δε ρασοφόρος για εικονικούς γάμους.

  Ο μαϊμού Μητροπολίτης, σύμφωνα με αλλεπάλληλες καταγγελίες αλλά και φωτογραφικά ντοκουμέντα που έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, «κάνει παρέα με κατηγορούμενους ψευτοπαπάδες, απατεώνες και παιδόφιλους, φέρεται επίσης να φωτογραφίζεται σε μασονική στοά, μπαινοβγαίνει στα Υπουργεία, φοροδιαφεύγει και κοροϊδεύει πιστούς με δήθεν «φουστάνια Παναγίας» στο μοναστήρι του.

 10. Ο/Η του Θοδωρή Αθερίδη λέει:

  http://www.fimes.gr/2015/03/atheridis-alkool/
  Θοδωρής Αθερίδης: Τι αποκάλυψε για την εξάρτησή του από το αλκοόλ  http://www.huffingtonpost.gr/2015/02/05/culture-_n_6620120.html
  Πέμη Ζούνη: Συγκινητική η Αριστερά στην εξουσία

  Θρησκευτικές μπούρδες για κουτούς και τεμπέληδες στην σκέψη από θρησκευτικό σάιτ
  http://kosmaser.pblogs.gr/2016/20160101/pages/2.html
  Παρήγορο παράδειγμα, ο Θοδωρής Αθερίδης,
  μιλώντας στην, γοητευτικά απλή ,και άμεση,Πόπη Τσαπανίδου.που τον ρωτά ..αν πιστεύει στον Θεό, της λέει πως ναι πιστεύει, αλλά θα…πίστευε
  ακόμα κι αν δεν…υπήρχε Θεός..
  Ακούγοντάς τον, σκέφτεσαι με ποιόν θάθελες
  να είσαι¨παρέα¨…
  Προσωπικά ¨πάω¨ τον Θοδωρή…
  Τον ¨πολυν¨ Νανόπουλο.. τον χαρίζω σε κάποιους απόμακρους που περιμένουν απ τον επιταχυντή
  του cern να τους αποδείξει αν …
  υπάρχει το σωματιδιο του Θεού..

 11. Με την αναρτησή σας στην ιστοσελίδα σας, έχουν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα εις
  βάρος του Μητροπολίτη Ιλαρίωνα και της Ελληνορωσικής Αδελφότητας, με ψευδείς
  αναφορές και χαρακτηρισμούς υβριστικούς και συκοφαντικούς. Για την αποκατάσταση της
  αλήθειας καθώς και της ηθικής βλάβης που έχουμε υποστεί κατατίθεται μήνυση για τα
  προαναφερθέντα ποινικά αδικήματα. Προκειμένου να μη συμπεριληφθείτε στη μηνυτήρια
  αναφορά στον Εισαγγελέα , καλείστε όπως αφαιρέσετε όλες τις σχετικές αναρτήσεις.

 12. Ο/Η laskaratos λέει:

  Πανιερότατε τιμή μας που επισκέπτεσθε την ταπεινήν ιστοσελίδα μας,
  αλλά παρακαλώ μετριάσατε το επιθετικόν σας ύφος, αιτούμαι την χριστιανική Σας κατανόηση.

  Προσωπικώς αποδοκιμάζω τον χαρακτηρισμόν «μαϊμού», της ευσεβούς «Εspresso», διότι δεν θεωρώ ότι η αρχιεροσύνη των κρατικών μας μητροπολιτών, ήτις δίκην ηλεκτρικού ρεύματος ήχθη προς αυτούς εξικνουμένη υπό των αγίων Αποστόλων, με καλούς αγωγούς τους αγίους Αττικής Παντελεήμονα, Πρεβέζης Στυλιανό, Τυάνων Παϊσιο και εκατοντάδες Βυζαντινούς επισκόπους του σχοινιού και του παλουκιού, ως ενδιαμέσους κόμβους, είναι εγκυροτέρα της υμετέρας ήτις υποψιάζομαι επέπεσεν επί της κεφαλής υμών απ’ευθείας μέσω λευκής περιστεράς, χωρίς ενδιάμεσον επίσκοπον και ψήφον ιεράς τινός Συνόδου, αν υπάρχει τοιούτος και τοιαύτη, παρακαλώ να μας τους υποδείξετε.
  Ωσαύτως αποδοκιμάζω το επιχείρημα πως το υπουργείο του κ.Φίλη αποφαίνεται εγκύρως περί των διαδρομών της Θείας Χάριτος (υπάρχουν και οι έγκυροι εκτιμητέ-αξιολογητέ κ.κ.Καμμένος και Παππάς, θαυμαστέ της Υμετέρας Θειοτάτης Σεβασμιότητος), όπως και τον συκοφαντικόν ισχυρισμόν του εκκλησιαστικού εκπροσώπου, πως δήθεν φέρετε τον ίδιον τίτλον με τον άγιον Κρήτης, δοθέντος ότι ο υμέτερος τίτλος εξαπλούται μεγαλοπρεπώς εις ευρωπαϊκά και ρωσικά κλίματα, προσέτι δε δεν είναι καθόλου ασύνηθες, ιδίως στη Δ.Ευρώπη να συστεγάζονται 3 και 4 ορθόδοξοι επίσκοποι διαφορετικών εθνικών συμφερόντων, εις την αυτήν πόλην και κακώς ταράττεται η επίσημος Εκκλησία, από την παρουσίαν υμών εις την λεβεντογένναν νήσον.
  Δείτε παρακαλώ τα ανωτέρω αναπαραχθέντα εις το ποστ, ουχί ως σύμφωνα με τας απόψεις μας, αλλά ως απλήν ειδησεογραφικήν αποτύπωσιν καθηκόντως, των ανακοινώσεων της κρατικής Εκκλησίας.

  Φοβάμαι όμως πως η απαίτησίς σας να διαγραφεί κάθε δημοσίευμα είναι εκφοβιστική, αντιδημοκρατική, φιμωτική και παράνομη, ως ευθέως στρεφομένη κατά της ελευθερίας του λόγου.
  Είναι όμως ηθική μας υποχρέωσις να επανορθώσουμε οποιανδήποτε γραμμήν ή λέξιν των ξένων δημοσιευμάτων, μας υποδείξετε ότι είναι ψευδής, εντός του 20ημέρου που ορίζει ο τροποποιηθείς περί Τύπου Νόμος.
  Αναμένοντες τας συγκεκριμένας υποδείξεις Σας, ασπαζόμαστε την δεξιάν σας, αιτούμενοι την χάριν του αγίου ύδατος της πισίνας σας.

  • Ο/Η του κώλου λέει:

   Η αποκάλυψη του Candianews για την περίεργη ιστορία και την «περιοδεία» του αυτοαποκαλούμενου «μητροπολίτη Κρήτης, υπέρτιμου και έξαρχου Ευρώπης Σεβασμιώτατο Ιλαρίωνα», μάλλον ταρακούνησε τον ίδιο, που… έκανε το θαύμα του και αναγκάστηκε να διαγράψει πολλές από τις τελευταίες του αναρτήσεις και φωτογραφίες στο facebook στις οποίες εμφανιζόταν με μέλη μιας «κοσμικής ελίτ» της Κρήτης, σε ακριβά σαλόνια, να κάνει το κήρυγμά του και να… πίνει το ποτό του!
   http://www.candianews.gr/2016/05/28/448589/
   Από τις δυο σελίδες του που εντοπίσαμε στο facebook εξαφανίστηκαν οι αναρτήσεις των τελευταίων ημερών στην Κρήτη, όπως εκείνη που εμφανίζεται με κόκκινο ράσο να πίνει ποτό σε ξενοδοχείο και να απευθύνεται στους «οπαδούς» του, αλλά και τα σχόλια των «οπαδών» για τα «θαύματά» του!

   Δείτε εδώ και εδώ τις σελίδες του στο facebook από τις οποίες έχουν εξαφανιστεί οι αναρτήσεις των τελευταίων ημερών.

   Δείτε ακόμα


   Ο… περίεργος «μητροπολίτης Κρήτης», που λέει ότι κάνει… «θαύματα» κι έχει φανατικούς οπαδούς στην κοσμική ελίτ του νησιού! (φωτο)

 13. Ο/Η του κώλου λέει:

  Περίπου 2.920 αποτελέσματα (0,50 δευτερόλεπτα)
  Αποτελέσματα αναζήτησης

  Κόλαση με «μαϊμού» δεσπότη | Espresso

  http://www.espressonews.gr/cover-story/2016/06/…/kolasi-me-maimoy-despoti

  1 Ιουν 2016 – Οργισμένη αντίδραση της Αρχιεπισκοπής Κρήτης: «Δεν έχει καμία σχέση με την Ορθόδοξη Εκκλησία! Εξαπατά με δήθεν γιατριές» ▻ Το …

  Εικόνες για μαϊμού» δεσπότης στην ΚρήτηΑναφορά εικόνων

  Αποτέλεσμα εικόνας για μαϊμού» δεσπότης στην Κρήτη

  Περισσότερες εικόνες για μαϊμού» δεσπότης στην Κρήτη

  Ο μητροπολίτης “μαϊμού” της Κρήτης και τα… θαύματα -Όλες οι …

  http://www.enikos.gr › Κοινωνία

  2 Ιουν 2016 – Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στην Κρήτη με την παρουσία ενός ρασοφόρου που παρουσιάζεται ως “Μητροπολίτης Ευρώπης” και ως …

  «Μαιμού» μητροπολίτης κυκλοφορεί στην Κρήτη | Καθημερινά

  blog.mantinades.gr/2016/05/31/memou-mitropolitis-kiklofori-stin-kriti/

  Αναστάτωση έχει προκληθεί στην κοινωνία της Κρήτης από έναν δήθεν μητροπολίτη ο οποίος έχει εμφανιστεί στο Ηράκλειο και την ανατολική Κρήτη και υπόσχεται …

  Πώς ο Κρητικός μαϊμού δεσπότης … – Αγώνας της Κρήτης

  agonaskritis.gr/πώς-ο-κρητικός-μαϊμού-δεσπότης-αυτοχε/

  Ο Ιλαρίωνας ισχυρίζεται πως όταν αποφάσισε να φορέσει ράσα έπρεπε να επιλέξει να θα υπηρετήσει την Ελλαδική Εκκλησία ή θα είναι ελεύθερος κληρικός.

  «Μαιμού» μητροπολίτης κυκλοφορεί στην Κρήτη | Ελλάδα | ΕΙΔΗΣΕΙΣ …

  http://www.lifo.gr/now/greece/102546

  31 Μαΐ 2016 – Αναστάτωση έχει προκληθεί στην κοινωνία της Κρήτης από έναν δήθεν μητροπολίτη ο οποίος έχει εμφανιστεί στο Ηράκλειο και την ανατολική …

  Πώς ο μαϊμού δεσπότης αυτοχειροτονήθηκε μητροπολίτης Ευρώπης …

  news247.gr/…/pws-o-maimou-despoths-aytoxeirotonhthhke-mhtropoliths-e…
  2 Ιουν 2016 – Ο «Ιλαρίων» (κατά κόσμον Θωμάς Κονσολάκης), που κατάγεται από την Κρήτη, δηλώνει ως έδρα του το «ησυχαστήριο Παναγία Θεραπεύτρια» στη …

  Νέες αποκαλύψεις για τον «μαϊμου» μητροπολίτη της Κρήτης (VIDEΟ …

  http://www.parapolitika.gr/…/nees-apokalypseis-gia-ton-maimoy-mitropoliti-tis...

  Νέες αποκαλύψεις για τον «μαϊμού» δεσπότη έρχονται στο προσκήνιο, η δράση του οποίου … Θωμά Κονσολάκη, ο οποίος αυτοαποκαλείται «Μητροπολίτης Κρήτης.

  Αυτός είναι ο «μαϊμού» μητροπολίτης της Κρήτης | Οι… VIP …

  http://www.zarpanews.gr/αυτός-είναι-ο-μαϊμού-μητροπολίτης-τ/

  31 Μαΐ 2016 – Μετά τις αποκαλύψεις για τον μητροπολίτη «μαϊμού» που αναστατώνει την Κρήτη, η αρχιεπισκοπή αναφέρει ότι «ο συγκεκριμένος ρασοφόρος …

  Σελίδα 2 από περίπου 2.920 αποτελέσματα (0,33 δευτερόλεπτα)

  Αποτελέσματα αναζήτησης

  Απειλεί θεούς και δαίμονες ο μαϊμού Μητροπολίτης Ιλαρίων – News.gr

  http://www.news.gr/…/apeilei-theoys-kai-daimones-o-maimoy-mhtropoliths.ht...

  2 Ιουν 2016 – Ο αυτοχριζόμενος «Μητροπολίτης Ευρώπης», που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, περνά στην αντεπίθεση, …

  Μητροπολίτης… Ευρώπης Ιλαρίων: Ο «μαϊμού» δεσπότης που προκαλεί …

  http://www.kontranews.gr/…/222161-Metropolites-Eyropes-Ilarion-O-maimoy...

  2 Ιουν 2016 – Οι αναφορές των πιστών έφτασαν έως την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, η οποία … Ο «μαϊμού» δεσπότης περνά στην αντεπίθεση και με δηλώσεις του …

  Εξαλλος ο «μαΐμού» Δεσπότης: Με πολεμούν και με παρενοχλούν …

  http://www.thetoc.gr/…/eksallos-o-maimou-despotis-me-polemoun-kai-me-par...

  2 Ιουν 2016 – eksallos-o-maimou-despotis-me-polemoun-kai-me- … τον τίτλο «μητροπολίτης Κρήτης Ιλαρίων ο Α΄, υπέρττιμος και έξαρχος πάσης Ευρώπης», …

  Σάλος με τον «μαϊμού»-Δεσπότη στην Κρήτη – salos me ton «maimou …

  http://www.inewsgr.com/292/salos-me-ton-maimou-despoti-stin-kriti.htm

  1 Ιουν 2016 – Σάλος στην Κρήτη και όχι μόνο για τον «Μητροπολίτη Ιλαρίωνα» κατά κόσμον Θωμά Κονσολάκη που υποσχόταν «θαύματα¨σε αφελείς που …

  Μητροπολίτης «μαϊμού» παρουσιάζεται ως… θεραπευτής – Η …

  http://www.cretapost.gr/…/mitropolitis-maimou-parousiazete-os-therapeftis-i-e...

  31 Μαΐ 2016 – Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει τις τελευταίες ημέρες μία είδηση που αφορά έναν κομπογιαννίτη που παρουσιάζεται ως Μητροπολίτης της Κρήτης …

  O «μαϊμού» μητροπολίτης που τάζει θαύματα στην Κρήτη – Μη μου πεις;

  http://www.mimoupeis.gr › Viral › Omg

  Σάλος έχει προκληθεί στην κοινωνία της Κρήτης από έναν δήθεν μητροπολίτη ο οποίος έχει εμφανιστεί εδώ και λίγο καιρό στο Ηράκλειο και την ανατολική Κρήτη …

  Το Koolnews.gr «φωτίζει» την υπόθεση του «μαϊμού» Μητροπολίτη …

  http://www.koolnews.gr/…/koolnewsgr-fotizei-tin-ypothesi-toy-maimoy-mitro...

  2 Ιουν 2016 – Σάλο και απίστευτες αντιδράσεις από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης έχει … Ο επιχειρηματίας που τώρα φέρεται ως δεσπότης πριν από μερικά χρόνια …

  Ο «μαϊμού» Μητροπολίτης από την Κρήτη που θεραπεύει έναντι …

  http://www.athenstimeout.gr/…/o-maimoy-mitropolitis-apo-tin-kriti-poy-therap...

  2 Ιουν 2016 – Ο «μαϊμού» Μητροπολίτης από την Κρήτη που θεραπεύει έναντι τεράστιας αμοιβής. Δείτε το ρεπορτάζ από τον Alpha!

  Μητροπολίτης «μαϊμού» προκαλεί αναστάτωση στην Κρήτη | Newsbeast

  http://www.newsbeast.gr/…/mitropolitis-maimou-prokali-anastatosi-stin-kriti

  31 Μαΐ 2016 – Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Κρήτη ένας ρασοφόρος που αυτοσυστήνεται ως «Μητροπολίτης Κρήτης Ιλαρίων ο Α’, Υπέρτιμος και έξαρχος.

  O «μαϊμού» μητροπολίτης που τάζει θαύματα στην Κρήτη // Νέα …

  http://www.cityportal.gr/articles_det1.asp?subcat_id=16&article_id...

  O «μαϊμού» μητροπολίτης που τάζει θαύματα στην Κρήτη – Έχει αναστατώσει το νησί με την απήχηση που έχει στην κοσμική ελίτ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.