Τουρισμός προς κατάνυξιν Αμνοεριφίων

[ Με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τους φορολογούμενους]

verykoko2.5.16

Αμήν Δέσποτα.

Advertisements
This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Για την Αριστερά, Διακρίσεις (κάθε είδους), Επάναστἀτες του Κώλου, Των Αμνοεριφίων. Bookmark the permalink.

6 Responses to Τουρισμός προς κατάνυξιν Αμνοεριφίων

 1. Ο/Η L’Enfant de la Haute Mer λέει:

  Με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τους φορολογούμενους!
  Εννοείται!
  Χαϊβάνια, κοπρόσκυλα, γελοίε Βερύκιε!!

 2. Ο/Η Ἀριστοκλῆς λέει:

  Κάποιος ἔγραψε:

  «Ἡ Ἑλλάδα ἐξάγει τὸ φῶς τῆς Ὀλυμπίας γιὰ νὰ εἰσάγῃ τὸ φῶς τῶν Ἱεροσολύμων.»

 3. Ο/Η Ντένης ο τρομερός λέει:

  Υπάρχουν λεφτά για παρανοϊκές πτήσεις πρωθυπουργικών και στρατιωτικών αεροπλάνων, ελικοπτέρων κ.λ.π.

 4. Ο/Η Ντένης ο τρομερός λέει:

  • Ο/Η Ἀριστοκλῆς λέει:

   Ἕχουμε τὸν δρᾶκο ποὺ σκοτώνει ὁ τὸν Ἑλλήνων καθαιρέτης Γεώργιος, νὰ μιλᾷ γιὰ Βαλχάλλα, τὸν ὑπεράνθρωπο τοῦ Νίτσε. Δηλαδὴ ὁ Ἀμβρόσιος, ὁ Σεραφείμ, ὁ Ἄνθιμος, ὅλοι οἱ μητροπολῖτες τέλος πάντων, ἐκφράζουν τὸ Ἑλληνικὸ πνεῦμα, τὸ ὀποῖο ἐκφράζεται καὶ ἀπὸ τὴν Χ.Α.

   Ἀπὸ ἕνα ἄρθρο σταθμὸ πάνω στὸ θέμα, γιατί ὅλοι προφανῶς βολεύονται μὲ τὴν ἄγνοια ἢ τοὐλάχιστον δὲν ἔχω διαβάσει κάτι ἀπὸ ἄλλους:

   http://www.rassias.gr/1091.html

   «Για να επιστρέψουμε στην ιστορική μας αφήγηση, το 1938 απαγορεύεται στην «Γερμανική Θρησκευτική Κοινότητα» (GGG) να χρησιμοποιεί το σύμβολο της σβάστικας, το οποίο η οργάνωση χρησιμοποιούσε ήδη από το 1908, και, λίγους μήνες μετά, το καθεστωτικό όργανο «Der Stürmer» αποφαίνεται με πηχιαίο τίτλο του ότι «οι παγανιστές και οι Εβραίοι εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα» (…). Μετά από μία σύντομη αλλά έντονη αντι-παγανιστική προπαγάνδα, οι ναζί εξαπολύουν μεγάλο διωγμό εναντίον όλων όσων εξακολουθούν να προπαγανδίζουν επιστροφή στην αρχαία Θρησκεία, με αποτέλεσμα έως το 1941 όλες οι αρχαιολατρικές και παγανιστικές οργανώσεις να έχουν διαλυθεί και οι αρχηγοί τους συλληφθεί και φυλακισθεί (περιοδικό «TYR Myth – Culture – Tradition», τεύχος 2, 2003, σελ. 106 – 107) ή στερηθεί κάθε τρόπου να διαδώσουν τις ιδέες τους.
   Σε ομιλία του Χίτλερ που θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου 1941, ο αρχηγός των ναζιστών θα εξηγήσει αρκούντως την αποστροφή του για την παγανιστική αρχαιότητα, αναπτύσσοντας παράλληλα της τελικές ναζιστικές θέσεις που σε τίποτε δεν διαφέρουν από τον μυωπικό επιστημονισμό και τυπικό μοντερνισμό που όλοι γνωρίζουμε και βλέπουμε παντού τριγύρω μας τις τελευταίες δεκαετίες. Τα παρακάτω λόγια του θετικοχριστιανού Χίτλερ θα μπορούσε να εκστομίσει ο οποιοσδήποτε από τους αμέτρητους μονοθεϊστές «επιστήμονες» της εποχής μας, που επιφανειακά δείχνουν να εκστασιάζονται τάχα μπροστά στην Λογική, αλλά από την άλλη περιφρονούν ανοικτά τον προχριστιανικό Πολιτισμό, τμήμα του οποίου ήταν και εκείνο που ανέδειξε αυτές ακριβώς τις έννοιες της Επιστήμης και της Λογικής, και επίσης πολύ συχνά δεν έχουν αρκετούς ενδοιασμούς να προσφεύγουν, στην προσωπική τους τουλάχιστον ζωή, στο παράλογο «Θείο» των χριστιανών: «Ο άνθρωπος, περιορισμένος από ένα δεισιδαιμονικό παρελθόν, φοβάται τα πράγματα που δεν μπορεί ή δεν μπορεί τουλάχιστον για την ώρα να ερμηνεύσει, με άλλα λόγια φοβάται το άγνωστο. Δεν θα μπορούσα να ικανοποιήσω με το πρόγραμμα του κόμματος, εκείνους που θεωρούν ότι υπάρχει πραγματική ανάγκη για το μεταφυσικό. Οι καιροί θα προχωρήσουν, έως την εποχή που η επιστήμη θα απαντήσει όλες τις ερωτήσεις… και ο Χριστιανισμός θα παρακμάζει ταχύτατα όσο παραμένει σκαλωμένος σε δόγματα… Από την άλλη τίποτε δεν θα ήταν πιο ηλίθιο κατ’ εμένα από το να αναστήσει κανείς την λατρεία του Βόνταν. Η αρχαία μας μυθολογία έχασε κάθε αξία άπαξ και ο Χριστιανισμός ρίζωσε στην Γερμανία. Ό,τι πεθαίνει, προηγουμένως είναι ετοιμοθάνατο» (ως άνω, σελ. 108).

   «Θρησκεία μας είναι μόνον ο Χριστός», τόνιζε ξανά και ξανά ο πολύς Χανς Σεμ (Hans Schemm, 1891 – 1935), ιδρυτής και αρχηγός της «Εθνικοσοσιαλιστικής Ένωσης Εκπαιδευτικών» («Nationalsozialistische Lehrerbund», NSLB) και «γκαουλάϊτερ» του Μπάϋραουτ της Βαυαρίας, που τελειώνει όλες τις ομιλίες του με τον αποδιδόμενο στον ίδιο τον Λούθηρο πολεμικό ύμνο των προτεσταντών χριστιανών «Θεός το Φρούριον Ημών».

   Στο γνωστό βιβλίο του «Ο μύθος του 20ου αιώνα» («Mythus des XX Jahrhunderts», που πούλησε 1.000.000 αντίτυπα κατά την περίοδο του «Τρίτου Ράϊχ») και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 7, ο λουθηρανός χριστιανός Ρόζεμπεργκ είναι περισσότερο από σαφής σχετικά με ποια είναι η προσέγγιση της αρχαίας Γερμανικής Θρησκείας από τους ναζί. Ο πραγματικός Θεός Βόνταν είναι, κατά τον Ρόζεμπεργκ, νεκρός και το Πάνθεον του Γερμανικού Πολυθεϊσμού ένα ξεπερασμένο σχήμα του ανθρώπινου μυαλού όταν αυτό ήταν υποτίθεται υπόδουλο στους… «φυσικούς συμβολισμούς». Για τον Ρόζεμπεργκ, που στο βιβλίο του αναφέρει επαινετικά περισσότερες από 100 φορές τον Ιησού και 45 φορές τον Λούθηρο, ο Θεός Βόνταν δεν «σκοτώθηκε» από τον εκχριστιανιστή Βονιφάτιο, αλλά «πέθανε από μόνος του», ολοκληρώνοντας την, υποτιθέμενη για όλους τους χριστιανούς, «παρακμή» των θεοτήτων της «μυθολογικής εποχής». Ο Βόνταν που θέλει ο Ρόζεμπεργκ δεν είναι παρά η… «αιώνια εικόνα» των, κατ’ αυτόν, «πρωτογενών πνευματικών δυνάμεων του Βόρειου ανθρώπου», που ενσαρκώθηκαν σε ανθρώπους σαν Μεγάλο Φρειδερείκο ή τον Βίσμαρκ! Ο Ρόζεμπεργκ είχε τόση σχέση με τον Θεό Βόνταν όση είχαν και οι Ελληνοχριστιανοί ημεδαποί δικτάτορες των χρόνων 1967 – 1974 με τον Θεό Δία.»

   http://www.rassias.gr/1091.html

   «Τον μύθο για τον δήθεν «Παγανισμό» των κατά συντρηπτική πλειοψηφία μονοθεϊστών (προστεσταντών, ρωμαιοκαθολικών, αποκρυφιστών) και κατά μικρομειοψηφία αθέων λάτρεων του «βόρειου γονιδίου» Εθνικοσοσιαλιστών, οι ομόθρησκοί τους πολιτικοί τους αντίπαλοι, τον στήριξαν στις βρισιές της θυμωμένης παποσύνης του 1937 κατά των πρώην συνεργατών της και στην υιοθέτηση από ελάχιστα μόνον στελέχη των Εθνικοσοσιαλιστών των θεωριών ενός ψυχοπαθούς αποκρυφιστή, του Αυστριακού αριοσοφιστή Καρλ Βίλιγκουτ (Karl Maria Wiligut, 1866 – 1946), που φυσικά καμία απολύτως σχέση δεν είχε με τον Πολυθεϊσμό και την προχριστιανική Θρησκεία των Γερμανών.

   Ο Βίλιγκουτ ανήκε από το 1932 στην ιδρυθείσα το 1921 οργάνωση «Βόρεια Εταιρεία» («Nordische Gesellschaft»), η οποία από το 1933, όταν οι ναζί πήραν την εξουσία, πέρασε στον απόλυτο έλεγχο των περιβόητων Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ και Χάϊνριχ Χίμλερ, στους οποίους αναφερθήκαμε και παραπάνω. Το 1940, τότε δηλαδή που οι Γερμανοί «παγανιστές», όπως είδαμε παραπάνω, είτε είχαν φιμωθεί, είτε ήσαν κρατούμενοι στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως, η «Βόρεια Εταιρεία» ευημερούσε, αριθμώντας 40 τοπικά παραρτήματα, εξαπλωμένα σε όλη σχεδόν την Γερμανία και την Αυστρία.

   Εστιασμένη σε μία καθαρά μονοθεϊστική (με πρότυπο την εποχή του «Χανσεατικού Συνδέσμου», «Liga Hanseatica», «Hansa Teutonica», 1356 – περ. 1700) τευτονο-σκανδιναβική μεγαλομανία με σποραδικές δόσεις αποκρυφισμού, η «Βόρεια Εταιρεία» εξέδιδε από το 1935 και έως τον Οκτώβριο του 1944 το περιοδικό «Βόρειοι» («Der Norden») με μέση κυκλοφορία 6.000 αντίτυπα, ενώ παράλληλα κυκλοφορούσε και την εβδομαδιαία εφημερίδα «Βόρεια Υπηρεσία Τύπου» («Pressedienst Nord»), που από 3.000 φύλλα το 1940 στις αρχές του 1945 είχε φθάσει τα 10.000 αντίτυπα.

   Το μεγαλομανιακό στίγμα της «Βόρειας Εταιρείας», δεν ήταν παρά μια συλλογικοποίηση του μεγαλομανιακού στίγματος του ίδιου του Βίλιγκουτ. Από τις 29 Νοεμβρίου 1924 και έως το 1927, με διαταγή ενός δικαστηρίου του Σάλτσμπουργκ, ο Βίλιγκουτ είχε κλειστεί σε άσυλο φρενοβλαβών της ίδιας πόλης, λόγω των συνεχών απειλών του κατά της ζωής της συζύγου του, αλλά και των αποκρυφιστικών παραληρημάτων του, τα οποία, μετά από ψυχιατρική εξέταση, είχαν οδηγήσει σε διάγνωση σχιζοφρένειας και μεγαλομανίας. Το 1932 ωστόσο, εγκατέλειψε οριστικά την οικογένειά του και εγκαταστάθηκε στην Γερμανία, και συγκεκριμένα στο προάστειο Bogenhausen του Μονάχου της Βαυαρίας, όπου απέκτησε αρκετούς οπαδούς των τρελών θεωριών του, κυρίως αριοσοφιστές προερχόμενους από το λεγόμενο «Τάγμα των Νέων Ναϊτών» («Ordo Novi Templi»), με το οποίο σχετιζόταν ήδη από το 1908, 16 χρόνια πριν διαγνωσθεί η ψυχασθένειά του και κλειστεί στο άσυλο. Ανάμεσα στους θαυμαστές του ήταν και ο εθνικιστής και φανατικός χριστιανός Αυστριακός πολιτικός Ερνστ Ρούντιγκερ Στάρχεμπεργκ (Ernst Rüdiger Camillo Starhemberg, 1899 – 1956), αρχηγός εκείνη την εποχή του περιβόητου «Χριστιανικού Κοινωνικού Κόμματος» («Christlichsoziale Partei», CS).

   Τελικά, σε μια σύναξη της «Βόρειας Εταιρείας» τον Σεπτέμβριο του 1933, ο Βίλιγκουτ γνωρίστηκε με τον επίσης αποκρυφιστή αρχηγό των Ες – Ες Χάϊνριχ Χίμλερ, μπήκε στην οργάνωση με το ψευδώνυμο «Weisthor», ως επικεφαλής του «Τμήματος Προ- και Πρωτο-Ιστορίας» και την άνοιξη του 1935 μετακόμισε στο Βερολίνο, σε μία βίλα στην Kaspar Theyss Str. 33, ως προσωπικός πνευματικός μέντορας του Χίμλερ και μετά από λίγο, το καλοκαίρι του 1935, πνευματικός μέντορας ολόκληρου του «Ανενέρμπε» («Ahnenerbe – SS»), του ερευνητικού τομέα των Ες Ες για ανασκευή της πολιτιστικής Ιστορίας των Γερμανών. Ως μέντορας του Χίμλερ, συνεισέφερε τις ιδέες του στην μετατροπή του κάστρου Βέβελσμπουργκ (Wewelsburg) της Βεστφαλίας, το οποίο είχε δοθεί στους Ες Ες, σε υποτιθέμενο… «κέντρο του κόσμου» και σχεδίασε το περιβόητο μυητικό δαχτυλίδι με την νεκροκεφαλή (το «Totenkopfring»), καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα για τις εφευρημένες τελετές του αποκρυφιστικού αυτού τάγματος.

   Το αποκρυφιστικό οργανωμένο παραλήρημα του Βίλιγκουτ, όχι μόνο δεν έχει σχέση με οποιασδήποτε μορφής «Παγανισμό», αλλά, τουναντίον, είναι απολύτως εχθρικό προς την οντινιστική πολυθεϊα, όπως έχει επισημάνει και ο Άντολφ Σλέϊπφερ (Adolf Schleipfer, 1947 – ) στο κείμενό του «Η σάγκα του Βίλιγκουτ» στο περιοδικό «Irminsul», τεύχος 5, 1982. Το αποκρυφιστικό παραλήρημα του Βίλιγκουτ, που στο τέλος κατέληξε να είναι η «εσωτερική διδασκαλία» των «μονοθεϊστών του γονιδίου του Θεού» και κατ’ ουσίαν αθέων Ες Ες, παρ’ όλο που η πλειοψηφία τους αυτο-οριζόταν θρησκευτικά ως «Gottesgelaubich» δηλαδή «πιστεύοντες στον Θεό», συνοψίζεται μέσες – άκρες στο ότι ο Βίλιγκουτ κατείχε «μυστική γνώση» που προερχόταν από την προϊστορία και «με ειδικές ψυχικές δυνάμεις» μπορούσε και συνδεόταν με τις «κυτταρικές μνήμες» των Γερμανών προγόνων που έζησαν πολλές χιλιάδες χρόνια πριν.

   Με τις «ειδικές του ψυχικές δυνάμεις», ο Βίλιγκουτ «ήξερε» τάχα ότι η Βίβλος στην πραγματικότητα είχε γραφεί στα… γερμανικά, καθώς επίσης και ότι ο Χριστός δεν ήταν Εβραίος αλλά μια υποτιθέμενη θεότητα των Γερμανών της απώτατης αρχαιότητας (με αρχή της λατρείας της το 12.500 π.α.χ.χ.) που λεγόταν «Krist», το όνομα της οποίας επίσης υποτίθεται πως ιδιοποιήθηκαν οι, στο σύνολό τους Εβραίοι, πρωτο-χριστιανοί. «Ήξερε» τάχα επίσης ότι η Ιστορία των Γερμανών, που ήσαν απόγονοι των Ατλάντων, είχε βάθος τουλάχιστον 228.000 ετών (!), σε χρόνους που υποτίθεται πως υπήρχαν στον ουρανό 3 ήλιοι και επί της γης κατοικούσαν γίγαντες, ξωτικά και άλλα ανάλογα όντα, καθώς και ότι τάχα η πραγματική Θρησκεία των Βορείων δεν ήταν η κανονική πολυθεϊστική λατρεία του Βόνταν και των άλλων Θεών του «Άσγκαρντ», αλλά ο υποτιθέμενος «Ιρμινισμός» («Irminenschaft» ή «Irminenreligion», από το Δέντρο της Ζωής και Κολώνα του Κόσμου «Ίρμινσουλ», το οποίο, κατ’ αυτόν, μπορούσε να παραπέμψει στον περιπόθητο μονοθεϊσμό). Κατά τον Βίλιγκουτ, οι πολυθεϊστές λάτρεις του Βόνταν και των άλλων Θεών του «Άσγκαρντ» δεν ήσαν παρά «διαβολικοί σχισματικοί», που υποτίθεται ότι απομάκρυναν τον λαό των Γερμανών από την πίστη στον «έναν και πραγματικό» «Θεό» και γύρω στο 1.200 π.α.χ.χ., όταν ο σβησμένος ήλιος των «Ιρμινιστών» (ο «Μαύρος Ήλιος») ήταν ακόμα ορατός στον ουρανό, κατέστρεψαν με την βία τα λατρευτικά κέντρα του «Ιρμινισμού» και επέβαλαν τον «κακό» Πολυθεϊσμό τους. Για την πίστη σε αυτόν τον «ένα και πραγματικό» «Θεό» του Βίλιγκουτ και των Ες Ες θρηνεί ο ίδιος, με το ψευδώνυμο «Jarl Widar», σε ένα ποίημά του με τίτλο «Ψίθυρος του Θεού» (αναδημοσιεύθηκε στο βιβλίο του Stephen E. Flowers, «The Secret King: Karl Maria Wiligut, Himmler’s Lord of the Runes», Waterbury VT, 2001, σελ. 62): «…έτσι λοιπόν οι καταπιεστές μας εφηύραν για εμάς τους υποτιθέμενους θεούς / και μας στέρησαν όσα οι πρόγονοι μας κληροδότησαν / καθώς και τον Θεό και Κύριό μας…». »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.