Γεροβασίλη: Μετά την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, (ηθική και) τάξη και στο Διαδίκτυο

[Ενοχλούμε;]

gerovassili20feb16

Η κ. Γεροβασίλη για τις τηλεοπτικές άδειες:«έχει δρομολογηθεί η διαδικασία και ολοκληρώνονται τα τεύχη της δημοπράτησης», με την κυβέρνηση «να επαναλαμβάνει ότι είναι αποφασισμένη να επιβάλλει τάξη και νομιμότητα στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, να συγκρουστεί με την διαπλοκή και φυσικά να υπερασπιστεί το δημόσιο συμφέρον.»

Επίσης: «να μπει τάξη και στο διαδικτυακό τοπίο και στις ραδιοφωνικές συχνότητες όπως και στις περιφερειακές τηλεοπτικές άδειες», διαδικασία «που θα ακολουθήσει μετά το πέρας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας, τις τέσσερις δηλαδή», αλλά… «μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει οργανωμένο και αποτυπωμένο σχέδιο».

Όσο για τις δηλώσεις του γγ Ενημέρωσης, κ. Κρέτσου, ο οποίος «συνδέει την εξακρίβωση ψευδών ειδήσεων από διάφορες ιστοσελίδες με την χορήγηση κρατικής διαφήμισης» και ερωτηθείσα «ποιος επιφορτίζεται με την ευθύνη των ψευδών ειδήσεων και τι γίνεται όταν μη επαληθεύσιμες ειδήσεις διακινούνται από την ίδια την κυβέρνηση, λ.χ τα non-papers μέχρι την συμφωνία του Ιουλίου, τελικώς δεν επαληθεύτηκαν από τις μετέπειτα εξελίξεις», η είπε ότι «η σκέψη του γγ διατυπώνει την πρόθεση να συμβεί ακριβώς αυτό».

***

Εμείς, αναμένουμε ευχαρίστως την «αναμέτρηση» ή τις όποιες σκέψεις της αριστερής κυβέρνησης. Τα έχουμε δει όλα.

Πρωτεύει η ελευθερία του Λόγου και της Έκφρασης, με βάση αυτά θα πάρουμε αν χρειαστεί, θέση.

This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Για την Αριστερά, Διακρίσεις (κάθε είδους), Επάναστἀτες του Κώλου, Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης. Bookmark the permalink.

7 Responses to Γεροβασίλη: Μετά την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, (ηθική και) τάξη και στο Διαδίκτυο

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  Σε κάθε περίπτωση αν υπάρχουν κακοήθειες στο διαδίκτυο, ας ενεργοποιηθεί ο νόμος, όχι βεβαίως με αθλιότητες φίμωσης και τρομοκράτησης τύπου Παστίτσιου, όπου η Δικαιοσύνη δεν φαίνεται να σέβεται τη νομοθεσία, τα συνταγματικά δικαιώματα και την ευρωπαϊκή αντίληψη και μοιάζει να ενεργεί με εντολές του χιτλερικού Παππά της Χ.Α.

  Επαναφέρω εδώ και το θέμα Σφακιανάκη για τον οποίο κατά τη γνώμη μου, αν τα παρακάτω αληθεύουν, τίθεται το ερώτημα γιατί η κυβέρνηση Τσίπρα τον κρατούσε στη θέση του τόσο καιρό και γιατί δεν εξηγεί τώρα επαρκώς γιατί τον διώχνει. Για τα παρακάτω κατορθώματα ή γιατί δεν της έκανε τα χατίρια;

  https://sarantakos.wordpress.com/2016/02/19/sfak/

  «Καρατόμηση;

  Posted by sarant στο 19 Φεβρουαρίου, 2016
  ………………………….

  Λέγεται ότι για αυτές τις επιτυχίες του, ο Μ. Σφακιανάκης έχει βραβευτεί τρεις φορές από το FBI. Βέβαια, ο δημοσιογράφος Κώστας Εφήμερος, που τον άκουσα στο ραδιόφωνο χτες, ισχυρίζεται ότι δεν μπόρεσε να βρει κανένα ίχνος των βραβεύσεων αυτών στην ιστοσελίδα του FBI, ίσως όμως να είναι απόρρητες -ή να μην έψαξε σωστά (ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε εδώ)

  Σε κάθε περίπτωση, αξίζει έπαινος για αυτή τη δραστηριότητα, ιδίως αν είναι υπαρκτή. Ωστόσο δεν ήταν μόνο αυτή η δραστηριότητα της ΔΗΕ επί Σφακιανάκη. Όσοι ασχολούμαστε λίγο με το Διαδίκτυο θυμόμαστε μια σειρά από ελευθεροκτόνες ενέργειες στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει η ΔΗΕ και ο Μ. Σφακιανάκης προσωπικά, όπως την αποκάλυψη της ταυτότητας του Παστίτσιου (ή, πολύ παλιότερα, το κυνηγητό του διαχειριστή της ιστοσελίδας blogme.gr επειδή είχε λινκ προς κάποια μπλογκ που έθιγαν τον Λιακόπουλο), ή ακόμα την αποκάλυψη του νεαρού που «έβρισε» τους νεκρούς αξιωματικούς της Κινάρου.

  Ακόμα πιο ζοφερή είναι η καταγγελλόμενη προσωπική εμπλοκή του Μ. Σφακιανάκη στην υπόθεση του αείμνηστου μουσικού Παναγιώτη Βήχου, ο οποίος κατάγγειλε κύκλωμα σωματεμπορίας στη Σαντορίνη με συμμετοχή του τοπικού αστυνομικού διοικητή και βρέθηκε κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία (αθωώθηκε ύστερα από έναν πολύχρονο μαραθώνιο αφού δικαιώθηκε και από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια). Υπάρχουν και άλλες καταγγελίες, π.χ. για δημοσιογράφο που κλήθηκε στη ΓΑΔΑ επειδή τάχα στο ιστολόγιό της υπήρχε σχόλιο με προαναγγελία αυτοκτονίας -και συνελήφθη.

  Θέλω να πω, η εικόνα της αριστείας που επίμονα προβάλλεται για τον όντως υπερδραστήριο αξιωματικό κάθε άλλο παρά ακηλίδωτη είναι. Και το ζήτημα δεν είναι να βάλουμε στο ένα τάσι της ζυγαριάς τα υπέρ και στο άλλο τα κατά, και αν τα υπέρ υπερτερούν να ξεχάσουμε τα αρνητικά, διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με αδικήματα.

  Υπάρχει ωστόσο ο αντίλογος ότι σε αυτές τις περιπτώσεις καταπάτησης των ελευθεριών ο Μ. Σφακιανάκης δεν ενεργούσε μόνος του, αυτόβουλα, αλλά κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας. Ο ίδιος πάντως διεκδικεί ακέραιο τον έπαινο για τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες: Πού ήταν η εκκλησία, αναρωτήθηκε, όταν εγώ κυνήγησα τον Παστίτσιο;
  http://www.lifo.gr/now/digital-life/66086

  Έπειτα, προσωπικά δεν είμαι και τόσο βέβαιος για τις φοβερές γνώσεις πληροφορικής του αξιωματικού -νομίζω ότι ξέρει απλώς τόσα όσα για να εντυπωσιάζει και να τρομάζει τους πιο αδαείς από αυτόν και να τους κάνει να εκχωρούν την ελευθερία στο όνομα μιας αναπόδεικτης ασφάλειας. Για την αδαημοσύνη του Μ. Σφακιανάκη κυκλοφορούν διάφορα ανέκδοτα στο Διαδίκτυο, όπως όταν προσπάθησε να ψαρέψει τους συντονιστές του Ιντυμήντια, αλλά δεν μπορώ να πάρω όρκο για το αν αληθεύουν. Βέβαια, έχει γράψει και βιβλία για το Διαδίκτυο -έχω μεγάλη περιέργεια να τα φυλλομετρήσω και κρίμα που δεν μπόρεσα να τα δω πριν γράψω το άρθρο.
  …………………………».
  ______________
  ______________

  Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν που δεν δείχνει να έχει μετανιώσει γι’αυτό που έκανε, ήταν επί ένα χρόνο επικεφαλής σε αυτό το πόστο;

  http://www.lifo.gr/now/digital-life/66086
  «Σφακιανάκης: Πού ήταν η εκκλησία όταν εγώ κυνήγησα τον Παστίτσιο; .

  Ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απαντά σε ερώτηση για τον χλευασμό αγίων στο ίντερνετ (σημ.Λασκ. ο Παϊσιος δεν ήταν άγιος και δεύτερον από πότε οι άγιοι της κρατικής Εκκλησίας δεν γίνονται αντικείμενο χλευασμού. Δεν μπορούμε να χλευάσουμε τους αποκτηνωμένους δολοφόνους αυτοκράτορες που αγιοποίησε η Ορθοδοξία;)

  11.5.2015 | 20:13

  Τον εκνευρισμό του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκάλεσε ερώτηση στη διάρκεια του Διεθνούς Συνεδρίου Ψηφιακών Μέσων και Ορθόδοξης Ποιμαντικής που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Καβούρι. Ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης ερωτήθηκε για το πώς μπορεί κάποιος να καταγγείλει μπλόγκερς που χλευάζουν αγίους και ξέσπασε:

  «Όταν εγώ κυνήγησα το δημιουργό της σελίδας στο Facebook με την ονομασία Γέροντας Παστίτσιος που ήταν η εκκλησία να με υπερασπιστεί; Ούτε μία δήλωση στήριξης δεν άκουσα τότε που με κατέκριναν όλοι για τη σύλληψη», είπε ο κ. Σφακιανάκης.

  Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ξέσπασμά του αιφνιδίασε τους κληρικούς, οι οποίοι παρόλαυτά τον χειροκρότησαν.
  ………………….».
  _________________

  Θαυμάστε τους κληρικούς που προστατεύουν με τη βοήθεια του κου Σφακιανάκη, τους αγράμματους καλόγερους μέντιουμ τους, όχι με την πειθώ του λόγου, όχι από τους ακροδεξιούς εμπόρους των μαντεψιών τους, αλλά από όσους χλευάζουν το πρόσωπο που με τις «προφητείες» μίσους, όσες έκανε και όσες του φόρτωσαν μετά, δίνει τροφή σε αντιευαγγελικά κερδοσκοπικά κηρύγματα.

 2. Ο/Η Παστίτσιος λέει:

  Η ιδέα για καθεστώς Πούτιν με grexit δεν τους έχει εγκαταλείψει ακόμη. Μην εφησυχάζετε οι φιλοδυτικοί γιατί θα δείτε τον Λαφαζάνη πρόεδρο Δημοκρατίας και τον Άνθιμο πρωθυπουργό.

 3. Ο/Η του Σφακιανάκη λέει:

  http://www.koutipandoras.gr/article/100578/ton-vaftisan-paidofilo-epeidi-katiggeile-kykloma-mastropon-astynomikon

  Τον βάφτισαν παιδόφιλο επειδή κατήγγειλε κύκλωμα μαστροπών αστυνομικών

  04 Δεκεμβρίου

  15:20

  2013

  66 Σχόλια

  Του Βαγγέλη Τριάντη

  Η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Βήχου έχει σκορπίσει θλίψη στο χώρο της Αριστεράς και όχι μόνο. Ο γνωστός μουισκοσυνθέτης έφυγε από τη ζωή στα 69 του χρόνια έπειτα από χρόνια μάχη με την επάρατη νόσο. Γνωστός για την πολιτική και συνδικαλιστική του δράση, συμμετείχε στους κοινωνικούς αγώνες μέχρι το τέλος της ζωής του. Η υπόθεση όμως που τόν σημάδεψε για πολλά χρόνια ήταν αυτή του κυκλώματος σωματεμπορίας στη Σαντορίνη, την οποία αποκάλυψε ο ίδιος και έκτοτε ξεκίνησε ένας ανελέητος πόλεμος εναντίον του.

  Η υπόθεση ξεκίνησε το 1998. Ο Παναγιώτης Βήχος με άρθρο του σε εφημερίδα κατήγγειλε κύκλωμα σωματεμπορίας στη Σαντορίνη. Σε αυτό σύμφωνα με τον ίδιο εμπλέκονταν μεταξύ άλλων και ο αστυνομικός διοικητής του νησιού. Αμέσως μετά την καταγγελία ο κ. Βήχος μετέβη στη Νάξο όπου και παρέδωσε τα σχετικά στοιχεία στον εισαγγελέα και ανακριτή του νησιού. Εκεί, όπως κατήγγειλε, διαπίστωσε ότι τις ίδιες καταγγελίες είχε κάνει και ο δεσπότης του νησιού, ο οποίος μάλιστα είχε συγκεντρώσει και 330 υπογραφές από ένα και μόνο χωριό. Αντί να διερευνηθούν όμως οι καταγγελίες ο δεσπότης του νησιού μετατέθηκε.

  Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να παραπέμψουν με βούλευμα το διοικητή. Μαζί του παραπέμφθηκαν και άλλοι δύο αστυνομικοί οι οποίοι κατηγορήθηκαν για σωματεμπορία. Οι δίκες ξεκίνησαν. Στη Σύρο όμως, όπου στο μεταξύ είχε μετατεθεί ο διοικητής, ο οποίος είχε μάλιστα είχε προαχθεί. Στις τρεις πρώτες δίκες ο εν λόγω αστυνομικός απουσιάζει παντελώς. Είχε επικαλεστεί φόρτο και εργασίας και δεν είχε παραβρεθεί στη δίκη.

  Μπήκαν στο σπίτι του λίγο πριν τη δίκη

  Στο μεταξύ, τα χρόνια περνούσαν. Η υπόθεση βρισκόταν στα δικαστήρια και πλησίαζε η τέταρτη δίκη. Μέχρι που συνέβη κάτι που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Πέντε ημέρες πριν την τέταρτη δίκη και συγκεκριμένα στις 21 Φεβροαρίου 2003 κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με επικεφαλής τον Μανώλη Σφακιανάκη, εισέβαλε στο σπίτι του κ. Βήχου παρουσία εισαγγελέα. Όπως ανέφεραν, ενεργούσαν στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης καθώς υπήρχε καταγγελία ότι από τον υπολογιστή του γινόταν διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Μάλιστα, όπως είχε καταγγείλει ο ίδιος οι αστυνομικοί του ανέφεραν ότι είχαν ανακαλύψει το IP του σε μήνυμα που είχε γραφτεί σε πορνοσελίδα με το τηλέφωνο μιας δικηγόρου από το Ηράκλειο της Κρήτης.

  Ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε μετά, το τηλέφωνο της δικηγόρου είχε τοποθετηθεί από μία πρώην φίλη του φίλου της δικηγόρου, η οποία και καταδικάστηκε.

  Την ίδια μέρα ο κ. Βήχος μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου και έδωσε κατάθεση για την υπόθεση. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή δήλωσε αθώος και ότι δεν είχε καμία σχέση με όλο αυτό για το οποίο κατηγορούνταν.

  Δύο μέρες μετά και συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου 2003, η εφημερίδα Espresso, δημοσιεύει ένα άρθρο για υπόθεση σωματεμπορίας. Το δημοσίευμα έφερε τίτλο «ένα δίκτυο οργανώνει όργια – σύλληψη γνωστού μουσικού που φωνάζει την αθωότητα του». Μέσα σε αυτό υπήρχαν φωτογραφίες του κ. Βήχου καθώς επίσης και αναλυτικό ρεπορτάζ για την επιχείρηση της Αστυνομίας. Ο κ. Βήχος βρέθηκε να εμπλέκεται σε μια υπόθεση ανάλογη με αυτή που είχε καταγγείλει, φωνάζοντας από την πρώτη στιγμή ότι ήταν αθώος.

  Στο δικαστήριο το δημοσίευμα της Espresso έγινε «σημαία» από τους δικηγόρους του διοικητή. Κρατώντας το δημοσίευμα έλεγαν δεξιά και αριστερά «Να, ποιος είναι ο Βήχος», σε μια προσπάθεια απαξίωσης του καταγγέλλοντα. Τελικά, ο διοικητής αθωώθηκε. Παρά το γεγονός ότι εναντίον του είχε καταθέσει και υφισταμένός του αστυνομικός.

  Δικαστικός Γολγοθάς 14 χρόνων

  Οι περιπέτειες όμως για τον κ. Βήχο είχαν μόλις ξεκινήσει. Από τη στιγμή της εισβολής των αστυνομικών στο σπίτι του και της εμπλοκής του στην υπόθεση σωματεμπορίας, ξεκίνησε ένας δικαστικός Γολγοθάς που κράτησε 14 ολόκληρα χρόνια.

  Ο κ. Βήχος αθώωθηκε δύο φορές από το Πλημμελειοδικείο. Όπως είχε καταγγείλει ο ίδιος κάποιες από τις φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο Δικαστήριο δεν βρέθηκαν ποτέ σε φάκελο στον υπολογιστή του. Δεν ήταν καν φωτογραφίες αλλά ίχνη, σκιές που υπάρχουν σε όλους όσους κατέχουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σερφάρουν στο διαδίκτυο.

  Η πρώτη αθώωση έγινε στις 7 Ιανουαρίου 2008. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών απάλλαξε τον κ. Βήχο με την κατηγορία της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων. Δυόμιση χρόνια μετά, στις 22 Οκτωβρίου 2010, το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών απάλλαξε τον κ. Βήχο και από την κατηγορία της μαστροπείας.

  Η Ελλάδα καταδικάστηκε

  Στο μεταξύ το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) ανέλαβε τη Νομική του υποστήριξη. Με συνοπτικές διαδικασίες εντόπισε πολλαπλές παραβιάσεις των δικαιωμάτων του κ. Βήχου για δίκαιη δίκη και σεβασμό της ιδιωτικής του ζωής. Τις παραβιάσεις αυτές συμπεριέλαβε στην προσφυγή του στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δικαίωνε πλήρως τον κ. Βήχο και καταδίκαζε τη χώρα μας.

  Στο δελτίο τύπου του ΕΠΣΕ με ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2011, αναφέρονταν χαρακτηριστικά:

  «Η Ελλάδα, κατά το ΕΔΔΑ, παραβίασε το άρθρο 6.1 (δικαίωμα σε δίκαιη δίκη μέσα σε λογική προθεσμία) της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) γιατί η μια ποινική διαδικασία σε βάρος του Παναγιώτη Βήχου κράτησε πέντε χρόνια ενώ η άλλη εκκρεμεί επί οκτώ χρόνια στο στάδιο της προδικασίας. Η Ελλάδα παραβίασε επίσης το Άρθρο 13 (δικαίωμα πραγματικής προσφυγής) της ΕΣΔΑ γιατί δεν υπάρχει στο εσωτερικό δίκαιο ένδικο μέσο για να προσφύγει το κάθε θιγόμενο άτομο από την παραβίαση του δικαιώματος σε δίκαιη δίκη μέσα σε λογική προθεσμία που προβλέπεται από το Άρθρο 6.1 της ΕΣΔΑ. Η Ελλάδα πρέπει να καταβάλει 6.500 ευρώ στον Παναγιώτη Βήχο για ηθική βλάβη και 1.000 ευρώ στο ΕΠΣΕ για έξοδα προσφυγής στο ΕΔΔΑ».

  Η ελληνική Δικαιοσύνη όμως αποφάσισε να παραπέμψει ξανά το Βήχο σε δίκη. Μία απόφαση η οποία ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις. Στις 7 Δεκεμβρίου 2011 ήρθε άλλη μια δικαίωση για τον κ. Βήχο. Το τριμελές Κακουργιοδικείο τον απάλλαξε και αυτή τη φορά από τις κατηγορίες. Δύο χρόνια μετά και την τελευταία αθώωση η υπόθεση εξακολουθεί να εγείρει πολλά ερωτηματικά. Τόσο για τον τρόπο με τον οποίο ενήργησαν οι αρχές όσο και για τη δικαστική περιπέτεια του κ. Βήχου. Η εντύπωση που αποκομίζει κανείς είναι ότι όποιος καταγγέλλει στην Ελλάδα, αντί να επιβραβεύεται τιμωρείται.

  Ακούστε τη συνέντευξη που είχε δοθεί στον Ελευθεριακό- eleftheriahtipota.blogspot.gr

  • Ο/Η Red λέει:

   Κάτι συνέβη και χάλασε το ειδύλλιο Τσίπρα-Σφακιανάκη, κάπου τα χάλασαν και ο Τσίπρας τον έδιωξε

   https://athens.indymedia.org/post/1531683/

   Τσίπρας προς Σφακιανάκη «Εσύ θα έπρεπε να ήσουν η εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας»

   από Kapia  25/09/2014 2:50 μμ.

   «Εσύ θα έπρεπε να ήσουν η εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας», είπε ο Τσίπρας στον περιβόητο Σφακιανάκη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

   «Εσύ θα έπρεπε να ήσουν η εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας», είπε ο Τσίπρας στον περιβόητο Σφακιανάκη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

   Δεν ρωτάει μερικούς δικηγόρους του ΣΥΡΙΖΑ να του πουν τα κατορθώματα του εν λόγω κυρίου;

   ‘Η μήπως πρέπει να του θυμίσουμε τον ανελέητο διωγμό του μακαρίτη Π. Βήχου, επειδή τόλμησε να καταγγείλει υπόθεση σωματεμπορίας στη Σαντορίνη, στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί;

   απο την εφ. κοντρα

   http://www.eksegersi.gr/issue/790/%CE%95%CF%80%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B9%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85

   • Ο/Η laskaratos λέει:

    Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Μετά τα ΜΜΕ, που θα περάσουν σε άλλους κύκλους συμφερόντων, είναι φανερό πως θέλουν τον απόλυτο έλεγχο στο Διαδίκτυο το οποίο ως μη ελεγχόμενο τους προκαλεί μεγάλη πολιτική ζημιά. Έχουν ελάχιστα πλέον φιλικά σάιτ με απήχηση. Ο Σφακιανάκης ναι μεν είναι των δικών τους αντιλήψεων περί ηθικής (αν κρίνουμε από αυτά που καταγγέλθηκαν και ποτέ δεν απαντήθηκαν από κανέναν, ούτε από τον ίδιον), αλλά θέλουν κάποιον της απόλυτης εμπιστοσύνης τους για να κάνει τη βρώμικη δουλειά.

 4. Ο/Η ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ (του ΣΥΡΙΖΑ) λέει:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s