Το πατριαρχείο και ο Κασιδιάρης

[Πατριαρχικός επίσκοπος λιτανεύει στο πλευρό χιτλερικού βουλευτή]

patriarxeios-kassidiaris30jan16

Του Αναγνώστη Λασκαράτου
Ο Αβύδου Κύριλλος, φερώνυμος  του κτηνώδους αγίου της Αλεξάνδρειας- ηθικού αυτουργού του θανατηφόρου μαρτυρίου της Υπατίας, σπούδασε Νομικά, Φιλολογία και Θεολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κατέχει μεταπτυχιακό  τίτλο από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, είναι Διδάκτωρ της Θεολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου του Freiburg της Γερμανίας και καθηγητής της Θεολογικής Σχολής της Αθήνας. Ο τίτλος του όμως είναι γυμνός, η επισκοπή του ανύπαρκτη, ανήκει στο χορό των ψιλών, αντικανονικών μωροφιλόδοξων επισκόπων, βοηθών ή τιτουλάριων ή χωρεπισκόπων, όπως τους λένε, που λες και ο τίτλος δημιουργήθηκε για να τους εξυπηρετεί και όχι αυτοί για να υπηρετούν τους ανθρώπους. Η πόλη στην οποία υποτίθεται ότι εδρεύει, μου θυμίζει τον άτυχο Λέανδρο, που ξεκινούσε από εκεί κολυμπώντας να βρει την καλή του, που του έκανε σινιάλο με τη λάμπα στη Σηστό απέναντι, μέχρι που ο νέος πνίγηκε στα παγωμένα νερά του Βόσπορου. Ποιόν δεν συγκινεί αυτή η ερωτική ιστορία, εμένα πάντως πολύ. Τον άγιο Αβύδου αμφιβάλλω αν τον συγκινεί τίποτα.

Σε οποιαδήποτε χώρα της δυτικής Ευρώπης, αν κάποιος επίσκοπος και μάλιστα κρατικός υπάλληλος και καθηγητής, διανοείτο να λιτανεύσει δίπλα σε έναν διάσημο και εν ενεργεία χιτλερικό, οι πιστοί και οι πολίτες θα τον είχαν καταδικάσει ηθικά και το αρμόδιο υπουργείο θα τον καλούσε να εξηγηθεί, γατί οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι ποιούν κι αυτοί ήθος. Η λέξη χιτλερικός, που εκφράζει το απόλυτο Κακό, όμοιό του ή χειρότερο δεν έχει δει ο κόσμος όλος, αυτό το δαιμονικό Κακό που η Εκκλησία αποδίδει στο Διάβολο, από μόνη της προκαλεί αηδία και φρίκη, ταιριάζει στη Χ.Α., είναι σαφής επιλογή της, τεκμηριωμένη μέσα σε διάρκεια χρόνου, επίμονα σε έντυπα, σε ομιλίες, σε φωτογραφίες, σε χειρονομίες, σε μεθόδους. Μιλάμε για μια διαβολική, ρατσιστική, αντισημιτική, αποκρυφιστική εγκληματική οργάνωση, με λόγο υπόγειων χαμαιτυπείων, πρόστυχο και χυδαίο, που υποκρίνεται ότι υπερασπίζεται το Θεό στο Χυτήριο, που βαρύνεται με εκατοντάδες καταγγελίες και εγκληματικές πράξεις ή λόγια προτρεπτικά στο έγκλημα, σε βάρος των ξένων, με ένα μίσος αρρωστημένο, που φτάνει να τους θέλει να πεθαίνουν χωρίς ιατρική βοήθεια, στο δρόμο, έξω από τα νοσοκομεία. Των ξένων που ο πρόσφυγας στην Αίγυπτο Χριστός έχει αποκαλέσει «ελάχιστους αδελφούς του», παραγγέλλοντας στους πιστούς, με την απειλή του αιωνίου πυρός, να τους φέρονται σαν να ήταν στη θέση τους ο ίδιος. Παρά την προκλητική αμέλεια των κρατικών οργάνων έχει, ήδη επίσημα υπόδικη ως εγκληματική οργάνωση, 20 καταδίκες μελών της, ο δε κακοσχηματισμένος και μαυριδερός ρατσιστής φύρερ της, o σώγαμπρος του πορνο-New Dream Hotel, που μιλάει με ποταπότητα για μαύρους αθλητές  (“πίθηκος” ο Γιάννης Αντετοκούμπο),  δηλώνει με υπερηφάνεια πως είναι προδότης και επίγονος των χειρότερων εγκληματιών της Ιστορίας («είμαστε η σπορά των ηττημένων του ’45»).

Η θέση του δεσπότη είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη αν ληφθεί υπ’όψιν πως η Χ.Α. είναι μια απροκάλυπτα σατανιστική οργάνωση Εωφοριστών, ο παρά τω επισκόπω βουλευτής της οποίας εφωράθη σε αποκρυφιστικές νυχτερινές τελετές στα βουνά για το χειμερινό ηλιοστάσιο. Το αστείο είναι πως ο ίδιος ο συλλειτουργός της φωτογραφίας, ο γνωστός φωνακλάς μητροπολίτης Μεντζελόπουλος, έχει καταγγείλει το σατανισμό της Χ.Α. παρ’όλο που έχει συμπορευθεί μαζί της χωρίς αυτό το τελευταίο να εμποδίζει τον κ.Δρίτσα να τον εναγκαλίζεται και τον κ.Τσίπρα να συμπροσεύχεται μαζί του στον αγιασμό των υδάτων. Αυτά τα «αριστερά» καραγκιοζιλίκια, εξηγούν πολλά για το πως έφτασε μέχρι εδώ η Χ.Α. αλλά δεν είναι τώρα το θέμα μας.

Όποιος παριστάνει πως αγνοεί τη λατρεία της Χ.Α. προς τον πρίγκιπα του Σκότους, μπορεί να διαβάσει εδώ στα σχετικά (αναπάντητα) ερωτήματά μας προς τα δεσπότη Σπάρτης Κώστα Σπηλιώτη και ειδικότερα για τον Κασιδιάρη εδώ.

Ο αδέσποτος δεσπότης Αβύδου, δεν είναι ο μέσος «αγράμματος» αρχιερέας ή παπάς της κρατικής Εκκλησίας της Ελλάδας, είναι ένας μορφωμένος κληρικός του αυτοαποκαλούμενου «Οικουμενικού» πατριαρχείου και καταδέχεται να πορεύεται σε κορυφαία θρησκευτική τελετή σήμερα, Γενάρη (των Φώτων!) του 2016, στην πόλη που δολοφονήθηκε ο Φύσσας, εκεί που μαχαιρώθηκαν οι Αιγύπτιοι ψαράδες, εκεί που ξυλοκοπήθηκαν εργάτες, δίπλα σε έναν ρατσιστή (Φωτ. ‘Έθνος’-10.1.2016, Ν.Β.Τσίτσας: «Τα αμαρτήματα του αγίου Πειραιώς»), ο οποίος εκπροσωπεί ακριβώς αυτά που καταδικάζει το Ευαγγέλιο. Η Εκκλησία του προβάλει τον Αμβρόσιο των Μεδιολάνων ως πρότυπο για την άρνησή του να δεχτεί το φονιά άγιο Θεοδόσιο στο ναό, γατί ο Αβύδου δεν τον μιμείται να πει, χωρίς κανένα κίνδυνο, στον Ναζιστή «Απόστηθι απ’ έμού»; Αν αναζητήσετε ένα κείμενο του «πανεπιστημιακού» δάσκαλου (!) και «πνευματικού πατέρα» που να καταδικάζει επίκαιρα το βρυκολακιασμένο αιμοβόρο θηρίο του Ναζισμού,  τον παλιό εφιάλτη των απογόνων του υπόκοσμου των Ταγματασφαλιτών που απειλεί ξανά την πατρίδα μας, αυτό που ως «βαρύς λύκος» έχει διεισδύσει στην Εκκλησία, αγιαζόμενο στα ορμητήριά του από ιερείς, δεν θα βρείτε ούτε μια λέξη. Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον ψιλό επίσκοπο, που περιφέρει τον γυμνό του τίτλο μουρμουρίζοντας τετριμμένες, αφόρητες και φτηνιάρικες παπαδίστικες μωρολογίες («Λείπει το Πνεύμα του Θεού από τη ζωή μας»), στο εκκλησίασμα του χωριού του στο Ζητούνι (6.7.2015), έδρα του μητροπολίτη της αγ.Αθανασίας Αιγάλεω και διαχειριστή της αφορολόγητης μούμιας Βησσαρίωνα. Το εθνικιστικό πατριαρχείο «του Γένους» (!), υποτίθεται πως θεωρεί το φυλετισμό (των άλλων) «αίρεση» (απόφαση της Μείζονος Συνόδου του 1872), όμως  ο Αβύδου, για να παραλείψω όλες τις απείρως σοβαρότερες υπόλοιπες πληγές της νοσηρά εγκληματικής ιδεοληψίας του Ναζισμού, συμπροσευχήθηκε με αιρετικό, επομένως «αιρετικοίς συνευξάμενος μόνον, αφοριζέσθω» (45ος Αποστολικός Κανόνας). Το να περιμένω πως ο πατριάρχης θα τον ανακαλέσει στην τάξη, είναι σαν να περιμένω από τον κ.Τσίπρα να καταδικάσει τον αντισημιτισμό του υπουργού του Καμμένου. Ότι έγραψα το έγραψα μόνο για να μην παριστάνουν τόσοι πολλοί «αγανακτισμένοι», τόσο πολύ προκλητικά, πως τάχα δεν ήξεραν ούτε ξέρουν τίποτα για τα εγκλήματα που γίνονται συνεχώς στον τόπο αυτό, με τη συνένοχη σιωπή τους, τα οποία δυστυχώς δεν πληρώνει μόνο το θρασύ κοπάδι των «Αγανακτισμένων» πελατών, αλλά και αθώοι άνθρωποι.

ΥΓ
Ένας χιτλερικός, που αναγκάστηκε να παραδεχθεί την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας Φύσσα, προκαλεί νομίζοντας πως δεν τον βλέπουν

 

This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, «Ιερές» Υποκρισίες, «Ιερή» Εξουσία, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, φασισμός, Γράμμα από το Ληξούρι, Διακρίσεις (κάθε είδους), θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

19 Responses to Το πατριαρχείο και ο Κασιδιάρης

 1. Ο/Η Αntifa2 λέει:

  διάβαζε ο Αβύδου σαν τον Χουντόδουλο και δεν ήξερε

  http://www.iospress.gr/extra/fotochrist.htm
  1969 μ.Χ. μετά χούντας και Χριστόδουλου

  Οι αλησμόνητες εμπειρίες του κ. Χριστόδουλου Παρασκευαΐδη

 2. Ο/Η Ιππότες του Χριστού! λέει:

 3. Ο/Η laskaratos λέει:


  http://www.ipaideia.gr/o-pithikos-mixaloliakos-leei-ximpatzi-ton-giani-antetokoumpo.htm
  Ο πίθηκος μιχαλολιακος λέει χιμπατζή τον Γιάννη Αντετοκούμπο

  04/07/2013 04:25

 4. Ο/Η Σωφεία Ωρθύ λέει:

  • Ο/Η Όφη Σόφη λέει:

   καλέ τι μου θύμισε ο σεβασμιότατος με την αρχοντιά του, την πλούσια κυρία του Λαζό

 5. Ο/Η Αιπείσκωπως Αβοίδου λέει:

  JailGoldenDawn

  Για την Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος

  http://jailgoldendawn.com/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82/

  Αιγύπτιοι Αλιεργάτες

  Η επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες στο Πέραμα τον Ιούνη του 2012

  Το χρονικό της επίθεσης

  Στις 12/06/2012 τέσσερις Αιγύπτιοι αλιεργάτες που εργάζονταν στα καϊκια της Ιχθυόσκαλας και διέμεναν σε μονοκατοικία στο Ικόνιο Περάματος – όρια με Κερατσίνι – έγιναν στόχος επίθεσης λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα (03.10 περίπου) από ομάδα 20-25 ατόμων.

  Συγκεκριμένα, 20 άτομα – 10 σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. – επιβαίνοντα σε 10 μηχανάκια αφού έσπασαν τα παράθυρα της οικίας πέταξαν καπνογόνα και φωνάζοντας και βρίζοντας κραδαίνοντας ρόπαλα και ξύλα επιτέθηκαν στους τέσσερις ψαράδες που βρήκαν μέσα στο σπίτι. Οι τρεις που κοιμούνταν στο σπίτι κατάφεραν να διαφύγουν, ο τέταρτος, όμως, ο οποίος κοιμόταν στην ταράτσα της μονοκατοικιίας δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να δεχτεί το μένος των Χρυσαυγιτών, οι οποίοι τον χτυπούσαν αλύπητα και τον τραυμάτισαν πολύ σοβαρά. Πρόκειται για τον Αμπου Ζέιντ Μουμπάρακ Αμπου Ζέιντ, 28 ετών, πατέρα 3 παιδιών, στον οποίο προκάλεσαν βαρύτατο διπλό κάταγμα στην κάτω γνάθο και στα ρινικά οστά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό λόγω των βαρύτατων τραυμάτων του.

  Λίγο αργότερα η αστυνομία συνέλαβε έξι άτομα – 5 άντρες και 1 δεκαοχτάχρονη γυναίκα – στη Λ. Σχιστού που εμπλέκονταν στην επίθεση. Τους απέδωσαν κατηγορίες για βαριά απρόκλητη σωματική βλάβη, διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης περιουσίας – καθώς εκτός από την μονοκατοικία, έσπασαν και 2 αυτοκίνητα και 1 τρίκυκλο που ήταν παρκαρισμένα έξω από την οικία ιδιοκτησίας των αλιεργατών – και παράβαση του νόμου περί όπλων. Οι δράστες της επίθεσης αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους. Πρόκειται για τους Ευγενικό Μάρκο, Αγριόγιαννη Δημήτρη, Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο, Θωμά Μαριά, Νικητοπούλου Ελένη-Χριστίνα και Αναστάσιο Πανταζή. Ο τελευταίος – επονομαζόμενος και πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα – είναι ένας εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων της επίθεσης στους αφισσοκολλητές του ΠΑΜΕ ενώ εμπλέκεται και στη δολοφονία Π. Φύσσα και είναι ήδη προφυλακισμένος.

  Σύμφωνα με την Καθημερινή, μετά την επίθεση στους αλιεργάτες ο Πανταζής “σε απολογητικό υπόμνημα που είχε, τότε, καταθέσει είχε αρνηθεί την ανάμειξή του στην επίθεση, υποστηρίζοντας ότι τη στιγμή της επίθεσης εκείνος βρισκόταν σε εστιατόριο στο Πέραμα. Είχε αμφισβητήσει την αξιοπιστία των μαρτύρων που τον είχαν αναγνωρίσει λέγοντας ότι βρισκόταν σε μακρινή απόσταση και ότι «δεν μπορούν να προβούν σε ουδεμία αναγνώριση». Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, ωστόσο, είναι ότι είχε αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με τη «Χρυσή Αυγή» κάνοντας λόγο ενώπιον της 4ης ανακρίτριας για «ακρότητες του κυρίου Κασιδιάρη»!

  Αποκαλυπτικό είναι απόσπασμα από τα πρακτικά της κατάθεσής του, που έχει στη διάθεσή της η «Κ»: «Ζητώ πιστοποιητικό που να προκύπτει ότι δεν είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής ώστε να αποδειχθεί ότι δεν έχω καμία σχέση και ζητώ να μην πληρώσω εγώ για τις ακρότητες του κυρίου Κασιδιάρη, τις οποίες και καταδικάζω. Δεν θα πληρώσω εγώ την αντιπαράθεση της Χρυσής Αυγής και των αριστερών κομμάτων»! Η ανακρίτρια είχε αφήσει ελεύθερο τον 34χρονο με εγγύηση 2.000 ευρώ, υποχρεώνοντάς τον να παρουσιάζεται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του”. (Για την δράση του Αναστάσιου Πανταζή βλ. επίσης εδώ. Αναφέρεται ονομαστικά δύο φορές στο πόρισμα Βουρλιώτη στα σημεία 8 και 9).

  Ο Λαγός προαναγγέλλει την επίθεση

  Πρόκειται για ένα προαναγγελθέν έγκλημα, καθώς όπως αποδεικνύεται και από την ομιλία του Γ. Λαγού, βουλευτή Β Πειραιώς της Χ.Α. και ήδη έγκλειστου σττον Κορυδαλλό, η Χρυσή Αυγή είχε επανειλλημένα στοχοποιήσει τους Αιγύπτιους ψαράδες της περιοχής, ενώ στο βίντεο που επισυνάπτεται ο Λαγός σε ομιλία του στην καφετέρια Αίνιγμα στο Πέραμα, λίγες ώρες πριν την επίθεση, λέει τα εξής:

  “…Έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων για κάποια θέματα που έχετε εδώ στην ιχθυόσκαλα, στο Κερατσίνι, με τους Αιγύπτιους που κάνουν ό, τι θέλουν, που πουλάν τα ψάρια όπως θέλουν, που τα παίρνουν από όπου θέλουν, γενικά δε δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Ε, λοιπόν, εμείς τους λέμε ότι από δω και πέρα θα δίνουν λογαριασμό, θα δίνουν λογαριασμό στη Χρυσή Αυγή…»(1, 2).

  Η Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου και οι Χρυσαυγίτες

  Στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου εργάζονται αρκετοί μετανάστες ψαράδες κυρίως Αιγυπτιακής καταγωγής και οι επιθέσεις της Χ.Α. αποτελούσαν καθημερινό φαινόμενο. Οι αλιεργάτες που έρχονται να εργαστούν στα ψαροκάικα υπόκεινται σε ιδιαίτερο καθεστώς ερειδόμενο σε διακρατική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου.

  Ο Λαγός τον Νοέμβριο του 2012 έκανε “επίσκεψη” στην Ιχθυόσκαλα επικεφαλής κλιμακίου της οργάνωσης κατά την οποία απείλησε τους μετανάστες εργάτες.

  Επίσης, στην Ιχθυόσκαλα εργαζόταν ο Νίκος Κούζηλος, εξάδελφος του συνονόματου βουλευτή Α’ Πειραιώς της Χ.Α., ο οποίος με απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας αναβαθμίστηκε από φύλακα σε επόπτη (αναπληρωτής διευθυντής, το νο2 της Σκάλας).

  Η τοποθέτηση αυτή στις 21/11 πραγματοποιήθηκε παρά το γεγονός ότι ο κανονισμός που θα την επέτρεπε εγκρίθηκε 3 μήνες μετά. Η θέση του επόπτη μέχρι τότε απαιτούσε πτυχίο ΤΕΙ, ενώ ο Κούζηλος είναι απόφοιτος δημοτικού. Τα ξημερώματα της 9ης Φεβρουαρίου του 2013, με τον Ν. Κούζηλο στη θέση του επόπτη, έφυγαν δωρεάν ψάρια από εκεί για τα γραφεία της ΧΑ στην Αθήνα.

  Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στον Οργανισμό, με έγγραφες αναφορές του διευθυντή και του επόπτη Κούζηλου, οι οποίες υποδείκνυαν τον τότε πρόεδρο ως τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή κατόπιν συνεννόησής του με τον Ν. Μιχαλολιάκο.

  Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αιγύπτιοι αλιεργάτες έχουν συστήσει τα τελευταία χρόνια ένα δίκτυο διανομής – πώλησης ψαριών με καροτσάκια και τρίκυκλα στα οποία διαθέτουν την ψαριά τους σε τιμές χαμηλότερες από τις αντίστοιχες των εμπόρων της Ιχθυόσκαλας, γεγονός που θίγει τα συμφέροντα των τελευταίων. Από αυτή την άποψη η επίθεση στους αλιεργάτες δεν ήταν “μια ακόμη ρατσιστική επίθεση” αλλά είχε και χαρακτηριστικά εκτέλεσης συμβολαίου με οικονομικά οφέλη για τους ιχθυέμπορους της Σκάλας.

  (Κείμενο: Μαριάνθη Γκαβαϊσέ)

  ——————————————

  Ακολουθεί η περιγραφή της επίθεσης και σχετικά στοιχεία της δικογραφίας όπως αυτά παρατίθενται στο από 19/02/2014 πόρισμα των εφετών ανακριτριών για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής:

  “Κατά των κατηγορουμένων: 1) Αναστασίου Πανταζή, 2) Κωνσταντίνου Παπαδόττουλο του Αθανασίου, 3) Ελένης – Χριστίνας Νικητοπούλου, 4) Θωμά Μαριά, 5) Μάρκου Ευγενικού έχει ήδη απαγγελθεί κατηγορία από την Ανακρίτρια του Δ’ Τμήματος του Πρωτοδικείου Πειραιά, για τις πράξεις: α) της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης από κοινού β) της απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας από κοινού και κατά συρροή, στην οποία συμμετείχαν δύο ή περισσότεροι δράστες και γ) της διατάραξης οικιακής ειρήνης, πράξεις που φέρονται τελεσθείσες στο Πέραμα Αττικής, περί ώρα 03.10′, της 12ης-6-2012, σε βάρος τεσσάρων (4) Αιγυπτίων αλιεργατών. Μετά την απολογία τους, επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι στους κατηγορουμένους (πλην της τρίτης τούτων που ήταν ανήλικη και αφέθηκε ελεύθερη).

  Η δικογραφία αυτή συσχετίσθηκε προς συνανάκριση ενώπιον μας, όπως ήδη αναφέρεται παραπάνω.

  Ήδη δε κατά του κατηγορουμένου Αναστασίου Πανταζή, ο οποίος συνελήφθη, δυνάμει του υπ’ αριθ. 15/30-9-2013 εντάλματος συλλήψεως, μέλους του πενταμελούς συμβουλίου διοίκησης του πυρήνα του Περάματος της οργάνωσης ‘Χρυσή Αυγή’ (βλ. από 6-10- 2013 απολογητικό υπόμνημα του ιδίου ενώπιον των Ανακριτών του Ν.4022/2011), απαγγέλθηκε κατηγορία από τους Ανακριτές του Πρωτοδικείου Αθηνών για τα κακουργήματα της ένταξης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση καθώς και της διευθύνσεως αυτής (άρθρ. 187 παρ.ΐκαι 3 ΠΚ), μετά δε την απολογία του, διατάχθηκε η προσωρινή του κράτηση, δυνάμει αντιστοίχου εντάλματος προσωρινής κρατήσεως των παραπάνω ανακριτών.

  Εξάλλου, μετά από αίτημά μας, ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βάρος των ως άνω κατηγορουμένων για απόπειρα ανθρωποκτονίας απο πρόθεση, από κοινού.

  Ειδικότερα, φέρεται ότι: Στο Πέραμα Αττικής, ξημερώνοντας η 12η-6-2012 (περί ώρα 03.10’), οι παραπάνω κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού με είκοσι (20) τουλάχιστον άτομα, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί, αφού προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στα επαγγελματικά οχήματα (φορτηγό τύπου BAN και ένα τρίκυκλο) των Αιγυπτίων αλιεργατών, που αναφέρονται παρακάτω, εισήλθαν στη μονοκατοικία, επί της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη αριθ.32, όπου αυτοί διέμεναν, ήτοι: 1) (επ.) ABOU HAMED (ον.) MOHAMED του SAAD και της TORKIA, γεν. την 8-5-1976, ψαράς, 2) (επ.) ABOU ΗAMED (ον.) AHMED του SAAD και της TORKIA, γεν. 1-11-1970, ψαράς 3) (επ.) ABOU HAMED (ον.) SAAD του SAAD και της ΤΟRKlA, γεν. 3-5-1973, ιδιωτικός υπάλληλος και 4) EMBARAK (επ.) ABOUZID (ον.) του EMBARAK ABOUZID και της FATME, γεν. 1984 και αφού προκάλεσαν φθορές στα ξύλινα παντζούρια και στα τζάμια των παραθύρων της μονοκατοικίας, έριξαν μέσα στην κατοικία το περιεχόμενο (σκόνη) ενός πυροσβεστήρα και τον πυροσβεστήρα που το περιείχε (βλ. σχετ. από 12-6-2012 έκθεση παράδοσης και κατάσχεσης του Αστυφύλακα Νικ. Φλέσσα καθώς και αντίστοιχες φωτογραφίες συνημμένες στην υπ’ αριθ. 1037/1/33-ιβ/5-7-2012 υποβλητική αναφορά της Υ/δνσης Κρατικής Ασφάλειας), στη συνέχεια, επιτέθηκαν σε βάρος του εκ των ανωτέρω EMBARAK (επ.) ABOUZiD (ον.) του EMBARAK ABOUZI D και της FATME, που κοιμόταν στην ταράτσα της μονοκατοικίας, με ξύλα και σιδερένιους λοστούς και τον τραυμάτισαν σοβαρά σε καίρια σημεία του σώματός του και κυρίως στο κεφάλι και το πρόσωπο, με συνέπεια αυτός να υποστεί διπλό κάταγμα της κάτω γνάθου και των ρινικών οστών, καθώς και θλάση πνεύμονα, βαθειά θλαστικά τραύματα προσώπου και κεφαλής και μεγάλο οίδημα προσωπικού και σπλαχνικού κρανίου, για την αποκατάσταση των οποίων απαιτήθηκε, μεταξύ άλλων, και η τοποθέτηση συρμάτινης περίδεσης στον παθόντα (βλ. υπ’ αριθ. πρωτ. 3973/5-7-2Q12 ιατρική γνωμάτευση Τζανείου Νοσοκομείου, από 12-6-2012 ιατρικό ανακοινωθέν και πιστοποιητικό νοσηλείας του Νοσοκομείου ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ’). (Σχετ. No 87).

  Η ως άνω ανθρωποκτόνος επίθεση φέρεται να διακόπηκε όταν δόθηκε εντολή, από τον επικεφαλής της ομάδας, να αποχωρήσουν από τον τόπο της επίθεσης (βλ. την από 12- 6-2012 προανακριτική κατάθεση ενώπιον του Ανθυπαστυνόμου Π. Κουτσιούμπου και την από 27-11-2013 ενώπιον μας ένορκη κατάθεση του μάρτυρα Κωνσταντίνου Τατσιόπουλου, την από 12-6-2012 προανακριτική ενώπιον του Ανθυπαστυνόμου Π. Κουτσιούμπου και την από 27-11-2013 ενώπιον ημών ένορκη κατάθεση της Ευαγγ. Πολυχρονίδου, την από 12-6-2012 προανακριτική ενώπιον του Αρχιφύλακα Κ. Στάρφα και την από 12-12-2013 ενώπιον μας ένορκη κατάθεση του ABOU NAMED AHMED, την από 19-6-2012 προανακριτική ένορκη κατάθεση του ABOU NAMED SAAD).

  Ο μάρτυρας Νικολόπουλος Πέτρος, στην από 14-6-2012 ένορκη κατάθεσή του ενώπιον του Υπαστυνόμου Ε. Μονοβάσιου, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Απογευματινές ώρες της 13-06-2012 κατά την περιήγησή μου στο διαδίκτυο διαπίστωσα πως στην ιστοσελίδα http://www.youtube.com αναρτήθηκε βίντεο στο οποίο εμφαίνεται ο υποψήφιος βουλευτής της ‘Χρυσής Αυγής’ Λαγός Ιωάννης να αναφέρεται σε Αιγύπτιους ψαράδες της Ιχθυόσκαλας Κερατσινιου…, Αντέγραψα το εν λόγω βίντεο σε ψηφιακό δίσκο (cd-r) και σας το παραδίδω», (βλ. και από 14-6-2012 έκθεση παράδοσης και κατάσχεσης του Αρχιφύλακα Κ. Πάσχου). Στο εν λόγω βίντεο εμφανίζεται ο παραπάνω βουλευτής σε συγκέντρωση σε καφετέρια στο Περαμα όπου, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «….έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων για θέματα, που υπάρχουν εδώ στην Ιχθυόσκαλα στο Κερατσίνι. Για όλα αυτά τα θέματα με τους Αιγύπτιους, που μπαίνουν, κάνουν ό,τι θέλουν, που πουλάνε τα ψάρια τους όπως θέλουν, τα παίρνουν απ’ όπου θέλουν και γενικά δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Εμείς τους λέμε ότι από εδώ και στο εξής θα δίνουν λογαριασμό στη Χρυσή Αυγή». Η παραπάνω δήλωση είχε λάβει χώρα τo απόγευμα της προηγούμενης ημέρας ήτοι λίγες ώρες πριν από την ποοαναφερθείσα επίθεση (βλ. από 2-10-2013 ένορκη κατάθεση Σ. Πουλικόγιαννη ενώπιον του Ανακριτή Ε’ Τμήματος Πρωτοδικείου Πειραιά για την προηγούμενη υπόθεση της επίθεσης στο Πέραμα). (Σχετ. Νο.88).”

 6. Ο/Η Κάσυ Διάρη, ωρθώδοξυ θεούσα λέει:

  https://xyzcontagion.wordpress.com/2014/06/23/parnitha-21-dec-orkomosia/

  Ημέρα μύησης-ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής η 21η Δεκεμβρίου + Τα ψέματα και η προσπάθεια παραπλάνησης

  Posted by Κλέων Νεμέας στο 2014/06/23


  21/12/2012, Πάρνηθα, Κασιδιάρης + Φουντούλης + Αλλοι 5 της Χρυσής Αυγής, Χειμερινό Ηλιοστάσιο και η σημαία της Βέρμαχτ, νυχτερινή ορκωμοσία στη σβάστικα.

 7. Ο/Η laskaratos λέει:

  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64314000

  Τα αμαρτήματα του αγίου Πειραιώς
  ΕΘΝΟΣ
  10/1


  Ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με τα «πρωτοπαλίκαρα» της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και Χρήστο Παππά, όταν τον συνόδευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας για να υποβάλει μήνυση κατά των δημιουργών της παράστασης Corpus Christi, που είχε ανεβεί στο Θέατρο Χυτήριο το 2012.

  Ενα από τα ενδυματολογικά «φετίχ» του Σεραφείμ είναι οι καουμπόικες μπότες. Τις κρύβει όμως το ράσο.

  _______________________
  Ο Σεραφείμ για τις γυναίκες.
  Τις έβλεπε σαν σκελετούς και έτσι απέφευγε τον πειρασμό!!!

  https://cheruvim.wordpress.com/
  Τον Απρίλιο 2006 δημοσιεύτηκε στα «ΝΕΑ» μια μεγάλη, ίσως και η πρώτη, συνέντευξη του καινούργιου Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ στον Σταύρο Θεοδωράκη.
  ………………
  Ως φοιτητής δεν είχατε σχέσεις με γυναίκες;
  Εννοείς σαρκική επικοινωνία;
  Ναι.
  Ποτέ. Ασφαλώς σαν ένας φυσιολογικός άνθρωπος μου άρεσε το άλλο φύλο. Όμως ποτέ δεν προχώρησα σε μια τέτοια επικοινωνία.
  Πόσο εύκολο όμως είναι σε έναν φυσιολογικό άντρα να αρνηθεί την επαφή του με μια γυναίκα;
  H σχέση με τη γυναίκα στον άνθρωπο ο οποίος προσπαθεί να αφιερωθεί στον Θεό δημιουργεί πνευματική σύγχυση. Εγώ, για να ξεπεράσω την επιθυμία της νεανικότητάς μου, έκανα «ψυχολογικό διαλογισμό», δηλαδή σκεφτόμουν τη ματαιότητα των πραγμάτων, σκεφτόμουν το ανθρώπινο σώμα χωρίς την επιδερμίδα. Θυμάστε τους πίνακες που είχαμε στο σχολείο με τους μυς χωρίς το δέρμα;

  Ο Τερτυλλιανός έλεγε πως η γυναίκα «είναι η θύρα που οδηγεί στην κόλαση». Αν λησμονήσουμε την μοντανιστική προέλευση του αφορισμού αυτού, εντούτοις ο λόγος του παρέχει μια ασφαλή πυξίδα για όποιον επιθυμεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά και απερίσπαστα στον Κύριο.

  • Ο/Η Ουρανοία Μπουζολιάκου λέει:

   Ο υμνητής του ναζιστή παιδεραστή Στράιχερ Χρίστος Παππάς

   http://www.mixanitouxronou.gr/fesi-ke-agkilotos-stavros-mousoulmani-ethelontes-me-germanikes-stoles-ekpedefsi-ke-exoplismo-polemisansto-plevro-ton-waffen-ss/
   Φέσι και αγκυλωτός σταυρός. Mουσουλμάνοι εθελοντές με γερμανικές στολές, εκπαίδευση και εξοπλισμό, πολέμησαν στο πλευρό των Waffen SS


   Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς με φέσι των μουσουλμάνων SS που αιματοκύλισαν Σερβία και Βοσνία.

   Ο Χρίστος Παππάς για τους ομοφυλόφιλους δεσποτάδες

   http://xristospappas.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2735.html
   Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

   Τώρα πέφτουν οι μάσκες.

   Ο Μητροπολίτης Πειραιώς ….δεν θέτει θέμα στην Ιερά Σύνοδο …..για την εμπλοκή Μητροπολιτών στην λίστα Λαγκάρντ, αλλά ούτε και για την ιδιαίτερη προτίμηση πολλών συναδέλφων του στα ’’οθωμανικά’’ ήθη. Ο Μητροπολίτης Πειραιώς με όλους αυτούς αποτελούν μέλη της ίδιας Ιεραρχίας. Αντιθέτως ασχολείται με ένα πολιτικό κόμμα ωσάν να είναι παρεκκλησιαστική οργάνωση τα μέλη της οποίας θα πρέπει να εγκρίνει.

   Σεβόμαστε και τιμούμε την Ορθόδοξη Εκκλησία της οποίας είμαστε μέλη ακόμη και αν αυτό ενοχλεί πολλούς.

 8. Ο/Η ΚΔ λέει:

  Είναι από τα φετεινά Θεοφάνεια
  εδώ ο Αβύδου από το 0:50 και ο Λεβέντης

  και εδώ ο

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Είναι πράγματι από το φετεινό αγιασμό, όπως με πληροφόρησε μια εξαιρετική κυρία, στέλνοντάς μου και τα σχετικά λινκ του ιστότοπου της Κόλασης.

   Αυτό το γεγονός αφαιρεί από τον ιερό Κύριλλο και τον τοπικό δεσπότη Μεντζελόπουλο, κατ’εξοχήν υπεύθυνο της τελετής, κάθε επιχείρημα πως το γεγονός συνέβη όταν ο Κασιδιάρης ήταν φοιτητής και μέλος της χορωδίας του ιερού ναού των οσίων Μαρινάκιου και Μαντουβάλιου της ενορίας της Τρούμπας, επί αρχιερατείας ιερού Καλλινίκου (παραιτήθηκε «για λόγους υγείας» συκοφαντούμενος για σεξουαλικές παρενοχλήσεις ανδρών, κλπ), άρα δεν γνώριζαν ακόμη τη ναζιστική του ιδιότητα και το σατανιστικό χαρακτήρα της Χ.Α. που τον έχει καταγγείλει ο ίδιος ο Μεντζελόπουλος:

   http://www.tanea.gr/news/greece/article/5019476/tagma-satanistwn-h-xrysh-aygh-epimenei-o-mhtropoliths-peiraiws/
   24/05/2013 11:33
   «Τάγμα σατανιστών η Χρυσή Αυγή» επιμένει ο Μητροπολίτης Πειραιώς
   ______________________
   Μολοντούτο:

   ——-.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-ston-peiraia-gia-ton-kathagiasmo-twn-udatwn-thermes-euches-ap

   Η Χρυσή Αυγή στον Πειραιά για τον καθαγιασμό των υδάτων – Φωτορεπορτάζ
   Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016 – 23:58 118
   Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκε σήμερα στον Πειραιά και συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την εορτή των Θεοφανείων.
   Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, που αντιστάθηκε στον εκφυλισμό που προωθεί η κυβέρνηση του Σύριζα, αντάλλαξε ευχές σε πολύ θερμό κλίμα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος.
   Θερμά συγχαρητήρια για την άψογη παρουσία τους δέχθηκαν οι άνδρες των ΟΥΚ που βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Πειραιά για τον Τίμιο Σταυρό.   • Ο/Η ΚΔ λέει:

    Πίσω και λίγο δεξιά από τον Σεραφείμ και ο Δημήτρης Καμμένος.
    Αν μεγεθυνθεί η εικόνα διακρίνεται κανονικά.

 9. Ο/Η Αστυνόμος λέει:

  οι αστυνομικοί όμως αντέδρασαν με αξιοπρέπεια

 10. Ο/Η Ιερέας Χ. λέει:

  Σύνοδος Πατριαρχών, Προκαθημένων και μητροπολιτών πολλών Ορθοδόξων Εκκλησιών του 1872

  «Αποκηρύττομεν κατακρίνοντες και καταδικάζοντες τον φυλετισμόν, τουτέστιν τας φυλετικάς διακρίσεις και τας εθνικάς έρεις και ζήλους και διχοστασίας εν τη του Χριστού Εκκλησία… Τους παραδεχομένους τον τοιούτον φυλετισμόν και επ’ αυτώ τολμώντας παραπηγνύναι καινοφανείς φυλετικάς παρασυναγωγάς κηρύττομεν, συνωδά τοις Ιεροίς Κανόσιν, αλλοτρίους της μιας Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας».

 11. Ο/Η AΦΙΞΗ ΤΟΥ ΦΥΡΕΡΙΣΚΟΥ λέει:

  XTΕΣ

 12. Ο/Η Kάσυ Διάρη λέει:

  http://tamathate2.blogspot.gr/2014/01/blog-post_7.html

  «Ο κύριος κασιδιάρης απ’ όσο ξέρω δεν έχει στερηθεί των πολιτικών δικαιωμάτων του και είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου», είπε ο Μητροπολίτης Πειραιά σχολιάζοντας το γεγονός πως άνδρες του Λιμενικού δεν άφησαν τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής να βρεθεί στην εξέδρα των επισήμων γιατί δεν είχε πρόσκληση από το δήμο Πειραιά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s