Ρωτάμε: Αληθεύει ότι ο ΥΠΕΞ κ.Κοτζιάς διαθέτει «παράγκα» μέσω της ΜΚΟ ‘Πράττω’ με κρατικό χρήμα;

Ιδού το δημοσίευμα από kalami.net

«Ο διασυρμός του ασοβάρευτου υπουργείου Εξωτερικών, δεν έχει τελειωμό

η φωτο είναι του kalami.net

η φωτο είναι του kalami.net

Είναι γιά »δέσιμο»: Η Ελλάδα »θριαμβεύει», αφού απόκτησε και… »γεφυροποιό» μεταξύ Ανατολής και Δύσης !!!

Σύμφωνα με την διαχρονική »χαβούζα» ΑΠΕ (»Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων»), ο ταξιδευτής-»κηπουρός» του υπουργού Ν. Κοτζιά «θεμελίωσε »Γέφυρα συνεργασίας μεταξύ Ανατολής και Δύσης», με σειρά επαφών στην Ιορδανία». Πρόκειται γιά τον επικεφαλή της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (Γ.Γ.Α.Ε., υπάγεται στο Υπ. Εξωτερικών) Μιχάλη Κόκκινο, που είχε »ιστορικές συναντήσεις» με… πατριάρχη, μητροπολίτη, επίσκοπο και ολίγους Ομογενείς, σε Λίβανο και Ιορδανία. ‘Οτι δεν κατάφεραν τόσα χρόνια Ομπάμα και Πούτιν, Ηνωμένα ‘Εθνη και βάλε, ένα ακόμα ταξιδάκι τουριστικό με κρατικό χρήμα του γραφικού επικεφαλή της ΓΓΑΕ, έστησε »γέφυρα» -κατά φαντασία- μεταξύ Ανατολής και Δύσης, που την »θεμελίωσε» ο ίδιος. Πριν, με τα πολλαπλά ταξίδια του στα Δωδεκάνησα (τόπο καταγωγής του) με κρατικό χρήμα, σίγουρα θα έστησε »γέφυρα συνεργασίας» μεταξύ Αθήνας και Ρόδου, αφού έχει βλέψεις και γιά… βουλευτής. Μην ξεχνάμε ότι  ο Ν. Κοτζιάς, έχει την δική του… »ομάδα-συνιστώσα» στην κυβέρνηση, μέσω της ΜΚΟ »Πράττω», στην οποία »αφεντικό» είναι ο υπουργός και μέλος είναι και ο επικεφαλής της ΓΓΑΕ. Εξυπακούεται ότι, ήταν αναμενόμενο το »κατόρθωμα» του Μ. Κόκκινου σε Λίβανο και Ιορδανία, να προβληθεί και από την ιστοσελίδα της ΜΚΟ »Πράττω».

Αναμένουμε με αγωνία και τα πολυήμερα ταξίδια του κρατικοδίαιτου »κηφήνα- κηπουρού» (ταξίδια τουριστικά με κρατικό χρήμα, μαζί με παρατρεχάμενους, »συμβούλους» και »απεσταλμένους» του ΑΠΕ και της »Φωνής της Ελλάδας») σε Αμερική, Ωκεανία, γιά να »θεμελιωθούν γέφυρες» υπoθαλάσσιες και εναέριες. Αν έχει μαζί του και βουλευτές-μέλη της γραφικής -τυπικά υπάρχουσας- »Επιτροπής της Βουλής γιά Απόδημους» (με επικεφαλή τον γελωτοποιό πρόεδρό της), γιά τουρισμό και ψώνια, όπως συνηθίζεται γιά 20 χρόνια, ακόμα καλύτερα, γιά »να χτιστούν και θεμελιωθούν γέφυρες», με…»πορδές». Στην χρεοκοπημένη Ελλάδα της κρίσης, πάντα υπάρχει χρήμα γιά ασοβάρευτους »καραγκιόζηδες» και »καραγκιοζιλίκια». Σε ότι αφορά την εισαγγελική έρευνα γιά τις ΑΠΑΤΕΣ στην ΓΓΑΕ, με τα χρήματα γιά το »Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού» (ΣΑΕ), είμαστε σίγουροι ότι την… »έφαγε η μαρμάγκα», όπως συνηθίζεται στο ψευτοκράτος των Αθηνών.

Σημ.: Ευχαριστούμε Κοτζιά και Κόκκινο, που διασκεδάζουν την Ομογένεια και μας θυμίζουν τα αδιόρθωτα χάλια του σάπιου κράτους της Ελλάδας

***

Σημείωση του ιστολογίου μας: Δεν υιοθετούμε υποχρεωτικά όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα όμως: Αναμένουμε δημόσιες διευκρινήσεις από κυβέρνηση και ΥΠΕΞ.

Advertisements
This entry was posted in σκέψεις, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Για την Αριστερά, Διακρίσεις (κάθε είδους), Επάναστἀτες του Κώλου, Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, Των Αμνοεριφίων, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

10 Responses to Ρωτάμε: Αληθεύει ότι ο ΥΠΕΞ κ.Κοτζιάς διαθέτει «παράγκα» μέσω της ΜΚΟ ‘Πράττω’ με κρατικό χρήμα;

 1. Ο/Η Ένας λέει:

  Από τις 17 παίζει, αλλά δεν έχει δοθεί απάντηση ακόμα.

  http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/12/blog-post_103.html

  ΑΠΑΤΕΣ του υπουργείου Εξωτερικών με κρατικό χρήμα;

  Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 | 9:04 μ.μ.

  Την είδηση μας την έστειλαν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο από την εφημερίδα «Καλάμι» την οποία εκδίδουν οι ομογενείς μας στην Αμερική. Την παραθέτουμε χωρίς δικά μας σχόλια:

  H »παράγκα» του υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά, μέσω της ΜΚΟ »Πράττω», καλά δουλεύει με κρατικό χρήμα (και μας… δουλεύει)

  Είναι για »δέσιμο»: Η Ελλάδα »θριαμβεύει», αφού απόκτησε και… »γεφυροποιό» μεταξύ Ανατολής και Δύσης!!!

  O ταξιδευτής-»κηπουρός» του υπουργού Ν. Κοτζιά «θεμελίωσε »Γέφυρα συνεργασίας μεταξύ Ανατολής και Δύσης», με σειρά επαφών στην Ιορδανία». Πρόκειται για τον επικεφαλή της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (Γ.Γ.Α.Ε., υπάγεται στο Υπ. Εξωτερικών) Μιχάλη Κόκκινο, που είχε »ιστορικές συναντήσεις» με… πατριάρχη, μητροπολίτη, επίσκοπο και ολίγους Ομογενείς, σε Λίβανο και Ιορδανία.

  ‘Οτι δεν κατάφεραν τόσα χρόνια Ομπάμα και Πούτιν, Ηνωμένα ‘Εθνη και βάλε, ένα ακόμα ταξιδάκι τουριστικό με κρατικό χρήμα του γραφικού επικεφαλής της ΓΓΑΕ, έστησε »γέφυρα» -κατά φαντασία- μεταξύ Ανατολής και Δύσης, που την »θεμελίωσε» ο ίδιος.
  Πριν, με τα πολλαπλά ταξίδια του στα Δωδεκάνησα (τόπο καταγωγής του) με κρατικό χρήμα, σίγουρα θα έστησε »γέφυρα συνεργασίας» μεταξύ Αθήνας και Ρόδου, αφού έχει βλέψεις και για… βουλευτής.

  – Μην ξεχνάμε ότι ο Ν. Κοτζιάς, έχει την δική του… »ομάδα-συνιστώσα» στην κυβέρνηση, μέσω της ΜΚΟ »Πράττω», στην οποία »αφεντικό» είναι ο υπουργός και μέλος είναι και ο επικεφαλής της ΓΓΑΕ.

  – ΑΠΑΤΕΣ του υπουργείου Εξωτερικών με κρατικό χρήμα (προϋπολογισμός), στο όνομα του απόδημου Ελληνισμού;;;

  – ‘Aρχισε η »περίοδος της πλάκας», με τις απονομές »τιμητικών πλακών» σε »ψώνια» και μη, της Ομογένειας.

  Googlάρισμα:

  ΑΠΑΤΕΣ του υπουργείου Εξωτερικών με κρατικό χρήμα …

  https://lefterianews.wordpress.com/…/απατεσ-του-υπουργείου-εξωτερικώ…

  Πριν από 2 ημέρες – … στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο από την εφημερίδα «Καλάμι» την οποία … Κοτζιά, μέσω της ΜΚΟ »Πράττω», καλά δουλεύει με κρατικό χρήμα …

  18 | Δεκεμβρίου | 2015 | Lefteria

  https://lefterianews.wordpress.com/2015/12/18/

  Πριν από 2 ημέρες – ΑΠΑΤΕΣ του υπουργείου Εξωτερικών με κρατικό χρήμα; … Την είδηση μας την έστειλαν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο από την εφημερίδα «Καλάμι» την … Κοτζιά, μέσω της ΜΚΟ »Πράττω», καλά δουλεύει με κρατικό χρήμα …

  H »παράγκα» του Ν. Κοτζιά στο υπουργείο Εξωτερικών, μέσω …

  http://www.aoristies.gr/2015/12/h.html

  Πριν από 2 ημέρες – H »παράγκα» του Ν. Κοτζιά στο υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της ΜΚΟ »Πράττω», καλά δουλεύει με κρατικό χρήμα (και μας… δουλεύει).

  ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ… ΚΛΑΨΤΑ …

  hellasnews-agency.blogspot.com/2015/12/blog-post_84.html

  Πριν από 2 ημέρες – H »παράγκα» του Ν. Κοτζιά στο υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της ΜΚΟ »Πράττω», καλά δουλεύει με κρατικό χρήμα (και μας… δουλεύει)

  NEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεων

  hellasnews-agency.blogspot.com/

  Πριν από 5 ώρες – ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ… ΚΛΑΨΤΑ … H »παράγκα» του Ν. Κοτζιά στο υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της ΜΚΟ »Πράττω», καλά δουλεύει με κρατικό χρήμα (και μας… δουλεύει) Ο διασυρμός του …

  DIPLOMATIC OBSERVER

  evro-nea.blogspot.com/

  ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ. … Εξωτερικών, μέσω της ΜΚΟ »Πράττω», καλά δουλεύει με κρατικό χρήμα (και μας… δουλεύει) … Κοινές Δηλώσεις Υπουργού Εξωτερικών N. Kοτζιά και Υπουργού Εξωτερικών της πΓΔΜ μετά τη …

  venceremos | Lefteria

  https://lefterianews.wordpress.com/author/xrusalida65/

  ΑΠΑΤΕΣ του υπουργείου Εξωτερικών με κρατικό χρήμα; … Την είδηση μας την έστειλαν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο από την εφημερίδα «Καλάμι» την … Ν. Κοτζιά, μέσω της ΜΚΟ »Πράττω», καλά δουλεύει με κρατικό χρήμα (και μας…

  ΑΠΑΤΕΣ του υπουργείου Εξωτερικών με κρατικό χρήμα

  http://www.palo.gr/amyntika-themata/apates-toy…kratiko-xrima/13864331/

  Ειδήσεις σχετικές με ΑΠΑΤΕΣ του υπουργείου Εξωτερικών με κρατικό χρήμα; | Palo.gr. … έστειλαν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο από την εφημερίδα «Καλάμι» την … Κοτζιά, μέσω της ΜΚΟ »Πράττω», καλά δουλεύει με κρατικό χρήμα (και μας…

  Πότε θα σοβαρευτούν στο υπουργείο των κρατικοδίαιτων …

  http://www.elliniko-fenomeno.gr/…/ότε-θα-σοβαρευτούν-στο-υπουργείο-των-...

  4 Αυγ 2015 – Πως γίνεται υπουργός »εν ενεργεία» (Ν. Κοτζιάς) να είναι … ενώ δύο »κηπουροί» του (οι »ηγέτες», ταξιδευτές με κρατικό χρήμα, της … στις ΜΚΟ) να είναι και αυτοί μέλη της ίδιας ΜΚΟ, με το όνομα »ΠΡΑΤΤΩ”“; … kalami.net.

  Greece Blogs

  monoblogers.blogspot.com/2011/02/monoblogersblogspotcom.html

  19 Φεβ 2011 – Κοτζιάς διαθέτει «παράγκα» μέσω της ΜΚΟ ‘Πράττω’ με κρατικό χρήμα; – Ιδού το δημοσίευμα από kalami.net «Ο διασυρμός του ασοβάρευτου …

 2. Ο/Η laskaratos λέει:

  Noμίζω πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απόλυτα εκτεθειμένος, γιατί ενώ το θέμα των μυστικών κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών που ξεκίνησε με καταγγελία του τότε πρωθυπυργού Κ.Μητσοτάκη κατά του υπουργού του των εξωτερικών Α.Σαμαρά, συνεχίστηκε με καταγγελίες κατά του πρωθυπουργού και υπουργού Εξωτερικών Γ.Παπανδρέου και με προσφυγή του ΣΥΡΙΖΑ στη Δικαιοσύνη εναντίον του (6/2/2012, από τότε σιωπή)
  http://www.enikos.gr/politics/10994,Fws-sta-mystika-kondylia.html

  ενώ υπάρχει και σχετική τοποθέτηση της ένωσης Διπλωματών που ζητούν να σταματήσει το ανεξέλεγκτο, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεσμευτεί προεκλογικά πως θα προχωρήσει στις σχετικές ρυθμίσεις, ενώ και μετεκλογικά δεσμεύτηκε ο υπουργός απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Καραγιαννίδη, τίποτα δεν έχει συμβεί.

  https://roides.wordpress.com/2015/05/11/11may15/

  Γιατί δεν αλλάζει ο κ.Κοτζιάς το αμαρτωλό καθεστώς των μυστικών κονδυλίων;

  Posted on 11/05/2015

  [Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επείγεται να φέρει διαφάνεια;]

  Του Αναγνώστη Λασκαράτου

  Έχουμε θίξει πολλές φορές το σκάνδαλο των «μυστικών κονδυλίων» του υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο συνίσταται στο εξής: Ο εκάστοτε υπουργός μπορεί να διαχειρίζεται, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, μεγάλα ποσά «για εθνικούς λόγους». Άσχετα από το γεγονός πως τουλάχιστον για δυο παλιούς υπουργούς, τους ευσεβείς κ.κ.Σαμαρά και Γ.Παπανδρέου, προέκυψαν σοβαρά ερωτηματικά και διατυπώθηκαν κατηγορίες για ύποπτη διαχείρηση, που τις παρέσυρε στη γνωστή πάνδημη νεοελληνική λήθη το ακαταμάχητο κύμα του χρόνου, είναι αυτονόητο πως ένας τίμιος άνθρωπος δεν μπορεί να δεχθεί πως θα διαχειρίζεται χωρίς λογοδοσία δημόσιο χρήμα, κινδυνεύοντας να πέσει θύμα συκοφαντιών, όπως συνέβη με τους δυο εντιμότατους πρωθυπουργούς. Μάλιστα ο κ.Παπανδρέου είχε βρεθεί γι’αυτό, επιλεκτικά, με χαρακτηριστική και ύποπτη καθυστέρηση, στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο τελευταίος κατέφυγε μάλιστα και στη Δικαιοσύνη (έκτοτε είδηση καμμία, ως είθισται), αφού κρίθηκε ότι η εκλογική προίκα του ΓΑΠ, ήταν πιο ευάλωττη εξ αριστερών, από αυτήν του κ.Σαμαρά. Τον τελευταίο ο κ.Τσίπρας ξέχασε να ελέγξει, όπως είχε κάνει παλιότερα ο κ.Μητσοτάκης, γιατί στη χώρα αυτή συνηθίζεται οι αγύρτες πολιτικοί που ορέγονται την εξουσία να επιλέγουν τους στόχους τους με βάση όχι το δημόσιο αλλά το προσωπικό ή το κομματικό τους συμφέρον. Πιστός στην ίδια γραμμή ο σημερινός αναξιόπιστος πρωθυπουργός, έδωσε προκλητικό συγχωροχάρτι στον Καραμανλή Β΄, στοχοποιώντας επιλεκτικά ως ένοχο για το μνημόνιο πάλι τον ΓΑΠ. Η μόνη σωστή κίνηση που έγινε ποτέ στο θέμα των μυστικών κονδυλίων είναι η κατάργηση από τον κ.Μόσιαλο (κυβέρνηση ΓΑΠ) των χρημάτων που μοιράζονταν με το έτσι θέλω και με την πάγια συνενοχή της Αριστεράς, σε δημοσιογράφους που λιβάνιζαν την Εξουσία ή πουλούσαν τη σιωπή τους, από τον εκάστοτε πρωθυπουργό μέσω του υπουργείου Τύπου, με ιδιαίτερη έξαρση χρηματικών εκροών την καραμανλική περίοδο του φίλου του κ.Τσίπρα, χάριν του οποίου διορίστηκε αιφνιδιαστικά πρόσφατα υφυπουργός Δικαιοσύνης φίλος του δικαστικός (ΧΡ.ΖΕΡΒΑΣ-“Ελευθεροτυπία, 14.7.2009: «ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΠ-Ο εισαγγελέας με το ρεκόρ υποθέσεων στο… αρχείο”)

  Ενδεικτικά παραπέμπω σε σχετικό μας άρθρο υπενθυμίζοντας πως τα ονόματα των τραπεζωμένων στο κυβερνητικό φαγοπότι δημοσιογράφων έμειναν μυστικά και πως ταυτόχρονα ο σοφός και αθώος λαός, «ο πάντα προδομένος» κλπ, που τόσο έχει αγανακτήσει με τους πολιτικούς και με τις πολιτικές που ο ίδιος στήριζε και κατά κανόνα απαιτούσε, έστειλε τον κ.Μόσιαλο στο σπίτι του και σήμερα εθνικά υπερήφανος με τον κ.Τσίπρα έχει εντοπίσει τους ενόχους των συμφορών του στη Δύση, «που όταν εμείς γράφαμε τα έργα του Πλάτωνα αυτοί τρώγανε βελανίδια» κλπ.
  …………………………..

  Από τα περί τα δέκα άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει για τα πατριωτικά «μυστικά κονδύλια», παραπέμπω στο προτελευταίο (17/10/2011) που νομίζω δίνει αρκετές πληροφορίες για την υπόθεση.

  Όποιος το μελετήσει θα δεί και μια σχετική διαμαρτυρία και προτάσεις της «Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων» (‘ΕΔΥ’), που βεβαίως προωθήθηκαν από όλους τους αρμόδιους στον πλησιέστερο κάλαθο των αχρήστων, τον τελικό αποδέκτη κάθε εν Ελλάδι λογικού και έντιμου μεταρρυθμιστικού αιτήματος:
  ……………………………………..

  Ένα μήνα (και κάτι) μετά (17/4 ), βρέθηκε ένας (αριθμ. 1) βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που φιλοτιμήθηκε να σπάσει την ομερτά, χωρίς η παρέμβασή του να τύχει της ανάλογης δημοσιότητας, ίσως γιατί είναι πολλά τα ορφανά που μπορούν να προκύψουν από την κατάργηση ή από το νόμιμο έλεγχο του φιλόπτωχου πατριωτικού ταμείου του Υπ.Εξ.:

  «Ερώτηση – “βόμβα” απο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα “μυστικά κονδύλια” του ΥΠΕΞ. Στοιχεία και διαβεβαιώσεις ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ.Καραγιαννίδης, απο τον υπ.Εξωτερικών ‘….ποιo ακριβές ποσό έχει προϋπολογιστεί για τις απόρρητες δαπάνες του για το έτος 2015, τι ποσό είχε αναληφθεί μέχρι τις εκλογές στις 25-1-2015 και ποίο είναι το υπόλοιπο’ ενώ ζητά απο τον υπουργό να απαντήσει “Ποιες εγγυήσεις μπορεί να δώσει … ότι τα ποσά που θα δαπανηθούν άνευ αποδόσεως λογαριασμού …θα καλύπτουν πράγματι απορρήτου χαρακτήρα εθνικές δαπάνες και όχι δαπάνες προσωπικών παροχών και αποζημιώσεις τρίτων ‘άνευ παραστατικών’, όπως εκτεταμένα συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν;”».
  ………………………..

 3. Ο/Η Όσα παίρνει ο άνεμος λέει:

  Όσα παίρνει ο άνεμος

  https://justinsider.wordpress.com/2012/01/31/%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BB-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CF%85/

  Όλο το υπόμνημα του Αλ. Τσίπρα για τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ.
  31/01/2012
  justinsider

  Συγκεκριμένα στοιχεία αλλά και απαντήσεις που έχει λάβει από τους αρμόδιους υπουργούς έδωσε στον επίκουρο οικονομικό εισαγγελέα Σπύρο Μουζακίτη, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μέσω γραπτού υπομνήματος που κατέθεσε για την υπόθεση των μυστικών κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών. Διαβάστε ολόκληρο το υπόμνημα.

  Προς τον κ. Οικονομικό Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών
  ΥΠΟΜΝΗΜΑ
  Του Αλέξη Τσίπρα, Προέδρου του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας, Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, κατοίκου Αθηνών, επί της Πλατείας Ελευθερίας αρ. 1

  Αξιότιμε κύριε Εισαγγελεύ,

  Κατά τους τελευταίους μήνες, με βάση έγγραφα που περιήλθαν εις γνώση μου και που απεικονίζουν την επιβάρυνση των κρατικών δαπανών με ιλιγγιώδη ποσά εκατομμυρίων ευρώ, ως υποτιθέμενες «απόρρητες δαπάνες», έχω κατ’ επανάληψη ζητήσει από τους αρμοδίους Υπουργούς (Οικονομικών και Εξωτερικών) και από τον Πρωθυπουργό εξηγήσεις και διευκρινίσεις για το πώς τα δυσθεώρητα αυτά ποσά δικαιολογήθηκαν και εκταμιεύθηκαν ως υποτιθέμενες «απόρρητες δαπάνες», μολονότι, όπως φαίνεται από το ίδιο το σώμα των σχετικών αποφάσεων, αλλά και όπως προκύπτει από την μέχρι σήμερα αιδήμονα σιωπή των υπευθύνων, πρόκειται για πακτωλούς χρημάτων που προφανώς δεν διατέθηκαν για εθνικούς σκοπούς, αλλά για την εξυπηρέτηση άλλων σκοπών, σε πλήρη καταστρατήγηση της νομοθεσίας και της νομιμότητας.

  Όπως επίσης προκύπτει από τα προσκομιζόμενα έγγραφα, τα ποσά που διατέθηκαν για υποτιθέμενους εθνικούς σκοπούς αφαιρέθηκαν από τον προυπολογισμό άλλων δαπανών, για τις οποίες σήμερα φορολογούνται και υφίστανται εξουθενωτικά μέτρα οι έλληνες πολίτες.

  Στην εποχή της Τρόικας και του Μνημονίου, η επιβάρυνση των κρατικών δαπανών με εκατομμύρια ευρώ, για την αναπλήρωση των οποίων ζητούνται από τους έλληνες πολίτες αιματηρές θυσίες, δεν μπορεί να πραγματοποιείται ούτε ανεξέλεγκτα ούτε ανέλεγκτα. Από την ίδια την πορεία των πραγμάτων και την καταπόντιση της ελληνικής οικονομίας, αλλά και τη δυσμενέστατη μεταχείριση της Ελλάδας από τους εταίρους και συνομιλητές της, προκύπτει απροσμάχητα ότι τα ποσά αυτά δεν διατέθηκαν για εθνικούς σκοπούς.

  Επίσης απροσμάχητα προκύπτει ότι οι γνωρίζοντες αποφεύγουν απροσχημάτιστα να απαντήσουν σε πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις που έθεσα. Χαρακτηριστική η άρνηση των αρμοδίων Υπουργών κκ. Φ. Σαχινίδη και Στ. Λαμπρινίδη να απαντήσουν στην από 5-9-2011 ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων (Αρ. πρωτ. 22233/1154/5-9-11, σχετ. 1) που υπέβαλα προς αυτούς (βλ. το από 16-09-2011 υπ’ αρ. πρωτ 2/63628/0020 έγγραφο του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Φ.Σαχινίδη, σχετ. 2 και το από 26-9-2011 υπ’ αρ. Α.Π. 21/561/ΑΣ 40780δις έγγραφο του Υπουργού Εξωτερικών κ. Στ. Λαμπρινίδη, σχετ. 3). Η άρνηση απάντησης σημειώνεται την ίδια στιγμή που, στις 20-9-2011 σημειώνεται νέα επιβάρυνση του προυπολογισμού με εκατομμύρια ευρώ (βλ. την υπ’ αρ. 000 09 000171 Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, υπογραφόμενη από τον κ. Φ. Σαχινίδη, με αρ. πρωτ. 2/56708/0020)!

  Συναφώς σας προσκομίζω:

  – Την από 30/11/09 απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, υπογραφόμενη από τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, με την οποία αποφασίζεται ποσοστό διάθεσης 100% από τις προυπολογισθείσες απόρρητες δαπάνες
  – Την από 10/12/09 Απόφαση του Υπουργού Οικονομκών, υπογραφόμενη από τον κ. Φ. Σαχινίδη, με την οποία φαίνεται, με έγγραφο του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού να αυξάνονται οι απόρρητες δαπάνες κατά 15 εκατομμύρια ευρώ, με ποσοστό διάθεσης 100%
  – Την από 23/02/10 Απόφαση του Υπουργού Οικονομκών, υπογραφόμενη από τον κ. Φ. Σαχινίδη, με την οποία, χωρίς μνεία καμμίας σχετικής αποφάσεως σύμφωνα με το άρθρα 39 και 164 Ν. 3566/2007 αυξάνεται η δαπάνη έτους 2010 κατά 1.575.000 ευρώ
  – Την από 02/03/10 Απόφαση του Υπουργού Οικονομκών, υπογραφόμενη από τον κ. Φ. Σαχινίδη, με την οποία, χωρίς μνεία καμμίας σχετικής αποφάσεως σύμφωνα με το άρθρα 39 και 164 Ν. 3566/2007 αυξάνεται η δαπάνη έτους 2010 κατά 2.700.000 ευρώ επιπλέον
  – Την από 23/03/10 Απόφαση του Υπουργού Οικονομκών, υπογραφόμενη από τον κ. Φ. Σαχινίδη, με την οποία, χωρίς μνεία καμμίας σχετικής αποφάσεως σύμφωνα με το άρθρα 39 και 164 Ν. 3566/2007 αυξάνεται η δαπάνη έτους 2010 κατά 10.000.000 ευρώ επιπλέον
  – Την από 18/05/10 Απόφαση του Υπουργού Οικονομκών, υπογραφόμενη από τον κ. Φ. Σαχινίδη, με την οποία, χωρίς μνεία καμμίας σχετικής αποφάσεως σύμφωνα με το άρθρα 39 και 164 Ν. 3566/2007 αυξάνεται η δαπάνη έτους 2010 κατά 2.700.000 ευρώ επιπλέον
  – Τις από 28/07/10 τρεις διαφορετικές αποφάσεις Υπουργού Οικονομκών, υπογραφόμενες όλες από τον κ. Φ. Σαχινίδη, με τις οποίες, χωρίς μνεία καμμίας σχετικής αποφάσεως σύμφωνα με το άρθρα 39 και 164 Ν. 3566/2007 αυξάνεται η δαπάνη έτους 2010 κατά 1.125.000 ευρώ + 3.000.000 ευρώ +1.575.000 ευρώ επιπλέον, ήτοι συνολικά 5.700.000 ευρώ επιπλέον, με τρεις διαφορετικές αποφάσεις την ίδια ημερομηνία
  – Την από 30/08/10 Απόφαση του Υπουργού Οικονομκών, υπογραφόμενη από τον κ. Φ. Σαχινίδη, με την οποία, χωρίς μνεία καμμίας σχετικής αποφάσεως σύμφωνα με το άρθρα 39 και 164 Ν. 3566/2007 αυξάνεται η δαπάνη έτους 2010 κατά 5.000.000 ευρώ επιπλέον
  – Την από 04/10/10 Απόφαση του Υπουργού Οικονομκών, υπογραφόμενη από τον κ. Φ. Σαχινίδη, με την οποία, χωρίς μνεία καμμίας σχετικής αποφάσεως σύμφωνα με το άρθρα 39 και 164 Ν. 3566/2007 αυξάνεται η δαπάνη έτους 2010 κατά 3.000.000 ευρώ επιπλέον

  Εξάλλου, για το έτος 2011 στον τακτικό προυπολογισμό ενεγράφησαν στον κωδικό απορρήτων δαπανών 34.150.000 ευρώ, δηλαδή σχεδόν διπλασιάσθηκε το ποσό εν σχέσει με τα προυπολογιζόμεν στα έτη 2009 και 2010.

  – Παρά τον υπερδιπλασιασμό αυτό, εν μέσω σκληρής λιτότητας, με την από 14/02/2011 Απόφαση του Υπουργού Οικονομκών, υπογραφόμενη από τον κ. Φ. Σαχινίδη, εκ νέου, χωρίς μνεία καμμίας σχετικής αποφάσεως σύμφωνα με το άρθρα 39 και 164 Ν. 3566/2007 αυξάνεται η δαπάνη έτους 2010 κατά 1.000.000 ευρώ επιπλέον
  Εξάλλου, το ίδιο συμβαίνει και με την από 20/09/11 Απόφαση (βλ. ανωτέρω).

  Συναφώς επίσης προσκομίζω απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης Τύπου που έδωσα για το θέμα αυτό στις 12/10/2011, την από 18-11-2011 νέα ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τους κκ. Υπουργούς Εξωτερικών και Οικονομικών, την από 2-12-11 απάντηση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Δήμα, την από 9-12-11 άρνηση απαντήσεως του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Σαχινίδη, τις από 17/1/12 και 24/1/12 Επίκαιρες Ερωτήσεις μου προς τον κ. Πρωθυπουργό.

  Τέλος, σας προσκομίζω σειρά παραστατικών που εστάλησαν στο γραφείο μου ως συναφή με τις απόρρητες δαπάνες και τα οποία πρέπει να ελεγχθούν και παραμένω στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

  Αθήνα, 30/1/12

 4. Ο/Η του κώλου λέει:

  Ο Υπουργός εξετάζει τρόπους ώστε η Βουλή να αποκτήσει ρόλο στη διαχείριση των απόρρητων δαπανών.
  από το Μάη
  Η πρόταση βρίσκεται υπό επεξεργασία
  από το Μάη

  http://www.naftemporiki.gr/story/952875/n-kotzias-den-exei-dapanithei-oute-euro-apo-ta-mustika-kondulia-tou-ypeks
  Ν. Κοτζιάς: Δεν έχει δαπανηθεί ούτε ευρώ από τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ
  Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 11:12

  ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΡΥΣΑ ΠΑΝΟΥΣΙΑΔΟΥ
  Ο Υπουργός εξετάζει τρόπους ώστε η Βουλή να αποκτήσει ρόλο στη διαχείριση των απόρρητων δαπανών.

  Ούτε ένα ευρώ δεν έχει δαπανηθεί από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών από τις 25 Ιανουαρίου και μετά, τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς απαντώντας γραπτώς σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγαννίδη.
  Ακόμη ο Υπουργός εξετάζει τρόπους ώστε η Βουλή να αποκτήσει ρόλο στη διαχείριση των απόρρητων δαπανών.
  Συγκεκριμένα, ο Ν. Κοτζιάς πρότεινε τη σύσταση τριμελούς κοινοβουλευτικής επιτροπής η οποία θα ελέγχει και αυτή τη διαχείριση των πιστώσεων, ώστε οι απόρρητες δαπάνες να μην ευρίσκονται στη χρήση του υπουργού χωρίς άλλο ουσιαστικό έλεγχο, πλην του υπηρεσιακού.
  Η πρόταση βρίσκεται υπό επεξεργασία.
  Ακόμη ο κ. Κοτζιάς δηλώνει ότι κατά το πρώτο τρίμηνο του 2015 δεν «σπαταλήθηκε» ούτε ένα ευρώ από τις πιστώσεις του Υπουργείου Εξωτερικών που προορίζονται για δαπάνες εθνικών αναγκών.

  http://policenet.gr/article/%CF%84%CE%B1-%C2%AB%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1%C2%BB-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%87%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82#sthash.zYSEa5XL.dpuf

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
  Τα «μυστικά κονδύλια» που λαμβάνουν τα ανώτερα στελέχη της Αστυνομίας

  Η συγκεκριμένη επιστολή εστάλη στη σελίδα του Policenet.gr στο facebook

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (6)
  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝ.ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ) ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΣΗ
  Κύριε Καθηγητά,
  ΘΕΜΑ: Η «κατάρα» του μαύρου χρήματος: Να τερματιστεί η μοιρασιά των εξόδων ασφαλείας και να αλλάξει ο τρόπος διαχείρισης αυτών.

  • Ο/Η Διπλωμάτης που διπλώνει δίπλες λέει:

   Δεν βρήκε το χρόνο ο κύριος υπουργός να αλλάξει το καθεστώς των κονδυλίων. Προέχει να βρει όνομα για την ΠΓΔΜ, να ρωτήσει και τη Χρυσή Αυγή να του δώσει ιδέες, αργούν αυτά τα πράγματα, κάντε υπομονή, τα Σκόπια τον περιμένουν πως και πως να τους βρει όνομα, δεν έχουν άλλον σαν κι αυτόν.

   http://www.protothema.gr/politics/article/518801/mihaloliakos-o-kotzias-mou-zitise-na-proteino-onomata-gia-ta-skopia/

   «Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας»

   Μιχαλολιάκος: Ο Κοτζιάς μου ζήτησε να προτείνω ονόματα για τα Σκόπια

   Xρήστος Μπόκας16/10/201519:1516/10/201521:03 (upd) 16

   http://news247.gr/eidiseis/politiki/kotzias-den-tha-kalesw-ksana-th-xrysh-aygh-sto-symvoulio-ekswterikhs-politikhs.3722871.html

   Κοτζιάς: Δεν θα καλέσω ξανά τη Χρυσή Αυγή στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

   Την απόφασή του να μην καλέσει ξανά τη Χρυσή Αυγή στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών στη Βουλή μετά την ενέργεια του Νίκου Μιχαλολιάκου να δώσει στη δημοσιότητα την απόρρητη επιστολή που έστειλε ο ΥΠΕΞ στον ίδιο και σε όλα τα κόμματα ζητώντας προτάσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

   «Λυπάμαι αλλά δεν θα τους ξανακαλέσω. Δεν είναι πατριωτική η θέση της Χρυσής Αυγής όπως διατείνονται ότι έχουν» ανέφερε ο κ. Κοτζιάς μεταβάλλοντας τη στάση του. Πάντως ο κ. Κοτζιάς δέχθηκε κριτική από όλα τα κόμματα τόσο για την απόφασή του να στείλει την επιστολή στην Χρυσή Αυγή αλλά και για αυτή καθ’ αυτή την επιλογή του να ζητήσει από όλα τα κόμματα να καταθέσουν τις απόψεις του για την ονομασία των Σκοπίων.

 5. Ο/Η Το πασοκ είν'εδώ λέει:

  Ο Μιχάλης Κόκκινος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Μαρτίου 1970. Είναι γιός του παλιού νομάρχη Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Μάνου Κόκκινου
  http://pyramisnews.gr/mixalis-kokkinos-neos-gen-dntis-ggae/
  Από τον Νοέμβριο του 1999 και μέχρι τον Απρίλιο του 2002 αναλαμβάνει καθήκοντα Νομικού Συμβούλου, Προσωπάρχη, καθώς και γραμματέα του Δ.Σ. της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος. Γίνεται ιδρυτικό μέλος της Α.Ε “ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” Ιδρυτικό μέλος της Α.Ε ” IBG ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ” Από το Νοέμβριο του 1999 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2005 αναλαμβάνει την νομική υποστήριξη ανωνύμων εταιρειών σε θέματα εξαγορών και συγχωνεύσεων όπως BBA επενδυτική, PF Properties κ.α. Συμμετέχει στη διαδικασία της συγχώνευσης της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος με την MARFIN AXEΠΕΥ από την οποία προέκυψε η MARFIN BANK. Τον Μάιο του 2002 αναλαμβάνει την θέση του Γραμματέα του Δ.Σ. και την θέση του προσωπάρχη της “ΠΕΡΣΕΥΣ Α.Ε Εκμετάλλευσης και Λειτουργίας Φορέων Υγειονομικής Μέριμνας”, η οποία ιδρύει και λειτουργεί μέχρι σήμερα το METROPOLITAN HOSPITAL στο Ν. Φάληρο. Εκεί, ασκεί παράλληλα καθήκοντα νομικού συμβούλου για θέματα εργατικού δικαίου και θέματα λειτουργίας του Δ.Σ. της ιδιοκτήτριας του Νοσοκομείου Ανωνύμου Εταιρείας. Από τον Οκτώβριο του 2004 αναλαμβάνει θέση επιστημονικού συνεργάτη στην Βουλή των Ελλήνων, δίπλα στον τότε Βουλευτή Δωδεκανήσου και σημερινό Δήμαρχο Κω Κων/νο Καϊσερλή, με αρμοδιότητα τον κοινοβουλευτικό τομέα Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής
  http://www.rodiaki.gr/article/305918/sto-ypoyrgeio-exwterikwn-o-mixalhs-kokkinos

  Γενικός διευθυντής στην Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού διορίστηκε ο δικηγόρος κ. Μιχάλης Κόκκινος, με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών κ. Νικολάου Κοτζιά.

  Η απόφαση εκδόθηκε στις 12 Μαρτίου και ήδη διαβιβάστηκε για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
  Ο διορισμός ήταν μάλλον αναμενόμενος, αφού εδώ και αρκετό καιρό ο κ. Μιχάλης Κόκκινος είχε συμπαραταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να είναι μέλος του κόμματος.

  Στην προεκλογική περίοδο είχε μάλιστα συζητηθεί εντόνως το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής, αλλά υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τα τοπικά στελέχη του κόμματος, λόγω του ότι προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.

  http://www.rodiaki.gr/article/287741/paraskhnio-kai-intrigkes-stis-dhmotikes-ekloges#ixzz3uqwNalYM

  Παρασκήνιο και ίντριγκες στις δημοτικές εκλογές!
  Άγνωστες λεπτομέρειες από την πρόσφατη πολιτική ζωή της Ρόδου. Πως επελέγη και εξελέγη ο Μάνος Κόκκινος.
  […..]
  Ισχυρό ψηφοδέλτιο
  [….]
  Αποφασίστηκε τότε να εφαρμοστεί η «πολιτική των συνωνύμων», δηλαδή κάθε βουλευτής και πρώην βουλευτής να «εκπροσωπηθεί»στο ψηφοδέλτιο με ένα δικό του πρόσωπο με το ίδιο επώνυμο!.. Αυτό ήθελε να υποδουλώσει την ενότητα του κόμματος και των εκπροσώπων του και την πλήρη στήριξη στον Μάνο Κόκκινο.

  Έτσι, ο Κώστας Σκανδαλίδης με τον εξάδελφο του Κώστα Σκανδαλίδη, ο Κοσμάς Σφυρίου με τον εξάδελφο του Κοσμά Σφυρίου, ο Γιάννης Παρασκευάς με τον αδελφό του Τιμόθεο Παρασκευά και ο Γιώργος Χιωτάκης με την κόρη του Βενετία Χιωτάκη. Όλοι εξελέγησαν στις πρώτες σειρές, Το ψηφοδέλτιο πλαισιώθηκε και με άλλα γνωστά στελέχη ,όπως οι Γιάννης Τσιγάρος, Φώτης Κωστόπουλος, Νίκος Χατζηνικήτας, Μιχάλης Μπαλάνος ,Μιλτιάδης Παγκάς ,Φωτεινή Σπανάκη κ.α.

  Και ενώ ήταν έτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντα του ο Μάνος Κόκκινος
  ένα αυτοκίνητο τον τραυμάτισε σοβαρά στο πόδι. Ο νέος δήμαρχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

  Η κατάσταση του τραυματία ήταν σοβαρή και έτσι η οικογένεια του αποφάσισε να τον μεταφέρει στη Γαλλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

  Αλλά, πριν να αναχωρήσει για την Γαλλία ,ο Μάνος Κόκκινος-και ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι του πόνου στο νοσοκομείο-ορκίστηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1990 δήμαρχος από τον μητροπολίτη Ρόδου.Απόστολο,

  Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον γιο του Μιχάλη και τον γιατρό Δημητρακόπουλο μετέβη στη Γαλλία για να επιστρέψει στη Ρόδο μετά τρεις μήνες περίπου,

  * Γράφει ο δημοσιογράφος
  ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

 6. Ο/Η σύστημα εκκλησίας λέει:

  http://www.blackmonday.gr/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF-%CE%BF-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%82/

  Στην Κύπρο ο Μιχάλης Κόκκινος 01/09/2015

  Επίσκεψη του επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, κ. Μιχάλη Κόκκινου

  επισκέφτηκε τα Φυλακισμένα Μνήματα και περιηγήθηκε στους χώρους του μαρτυρίου. Μετά την υπογραφή του βιβλίου των επισκεπτών, ο κ. Κόκκινος δήλωσε προς τους δημοσιογράφους: «Σελίδες ιστορίας, σελίδες πατριωτισμού, κι ένα δάκρυ. Φόρος τιμής στους ήρωες, στα παλικάρια με το πάθος, την ψυχή και τα όνειρα. Τόσα μα τόσα όνειρα! Στέκεσαι βουβός μπροστά τους! Πέρασαν τόσα χρόνια. Υπομένεις, περιμένεις, μα δεν ξεχνάς! Θα βρείτε ανάπαυση παλικάρια. Κάποτε θα περπατήσουμε σε μια ελεύθερη, ενωμένη Κύπρο».


  Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος δέχθηκε σήμερα, 23 Απριλίου 2015, την επίσκεψη του νέου επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού, Γενικού Διευθυντού κ. Μιχαήλ Ε. Κόκκινου, τον οποίο συνόδευε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη, Πέσβης κ. Γιώργος Ηλιόπουλος.

  Νωρίτερα σήμερα το πρωί ο κ. Κόκκινος, παρέστη στην Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Μανχάταν, στην οποία προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος.


  Η Ιερά Μητρόπολη Γερμανίας έχει καθιερώσει με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του Παναγιοτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου να πραγματοποιεί την επίσημη ετήσια δεξίωσή της.
  Επικεφαλής των Ελλήνων επισήμων ήταν ο Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού κ. Μιχάλης Κόκκινος.

 7. Ο/Η ataktos λέει:

  Οι πραγματικοί δεξιοί να μην απογοητεύονται από τους «δεξιούς» υποψήφιους, διότι δεν είναι κάν δεξιοί αφού δεν έχουν δεξιότητες!!! Κρατικοδίαιτοι είναι!!! Δεν γνωρίζουν και δεν δύνανται να κάνουνε καμία άλλη δουλειά για να ζήσουν!!! Επιβιώνουν μόνο ως «τσιράκια» των Φούκτελ, Γιούνκερ, Μέρκελ και σία. Κάποιες δεξιότητες έχει ο Άδωνις (ως πολύ καλός εκδότης) αλλά είναι κατά τα άλλα πολύ ΚΑΚΟΣ ως υπερβολικός εις όλες τους τις αντιδράσεις και ελλειμματικός σε κοινωνικές ευαισθησίες. Παρά που κόπτεται τόσο για την αρχαία γραμματεία, δεν έτυχε ποτέ του να διαβάσει την Αριστοτελική θεωρία της μεσότητας ως η μόνη αρετή, έναντι της υπερβολής και της ελλείψεως οίτινες συνιστούν τον ορισμό της κακίας!!!
  Ούτε οι αριστεροί πρέπει να απογοητεύονται από τους δήθεν «αρ-ιστερούς» κυβερνήτας (την πρώτη φορά γ@μηστερά!) διότι δεν έχουν καμία σχέση με το ρήμα «αραρίσκω» (=ταιριάζω, στηρίζω, υποστηρίζω) διότι αντί να στηρίζουν την κοινωνία και τους αδυνάτους, την κατατρέχουν, διότι αντί να προωθούν την αρ-μονία, την αρ-ιστεία και τους αρ-μόδιους, περιφρονούν και αυτοί (όπως βεβαίως και οι προηγούμενοι) τους επαΐοντες σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής. Επιβιώνουν και αυτοί ως τσιράκια υπερατλαντικών μνηστήρων και δεν έχουν τον Θεό τους.

 8. Παράθεμα: «Die Zeit»: Το δίκτυο της Ρωσίας στην Ελλάδα -Τα 700 «καυτά» mail | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

 9. Παράθεμα: Οι υπόγειοι ελληνορωσικοί «αγωγοί» | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.