(Πλησιάζουν τα γενέθλια του Θείου Βρέφους) Ο Χριστός ήταν Έλληνας – Η καταγωγή του, το όνομά του, ντοκουμέντα

[Σταράτες κουβέντες]

baby2.12.152

Πηγή: Εφημερίδα Κρήτης «Πατρίς»

γʼ Ο Χριστός ήταν Φιλισταίος, όπως θα ιδούμε παρακάτω. Οι Φιλισταίοι ήταν Κρήτες άποικοι. Από την αρχαία εποχή –τότες που οι πολεμοχαρείς Δωριείς κατέβηκαν στην Ελλάδα και στην Κρήτη- πολλοί Μινωίτες με αρχηγό το Φίλιστο έφυγαν από τη Φαιστό με τα πλοία τους, τράβηξαν ανατολικά και μετοίκησαν σε μια χώρα στα παράλια της Μέσης Ανατολής. Η χώρα αυτή και οι κάτοικοί της, Κρήτες και ντόπιοι, από τότε πήραν το σημερινό όνομά τους από το όνομα του Φίλιστου.

Από το Φίλιστος, η χώρα Φιλιστίνη και μετά από παράφραση Παλαιστίνη.

Από το Φιλισταίοι, μετά από παράφραση, οι κάτοικοι Παλαιστίνιοι.

Πηγή: Greek Nation
Φιλισταίοι, οι «ξεχασμένοι» Έλληνες της Παλαιστίνης

Η προέλευση της ονομασίας της Παλαιστίνης είναι πολύ παλαιά, στην πραγματικότητα είναι πάνω από τριών χιλιάδων χρόνων. Το όνομα Παλαιστίνη προέρχεται από τους Φιλισταίους που είναι ελληνικό φύλο με καταγωγή από τους Αχαιούς από τη Μικρά Ασία και τα νησιά του αιγαίου πελάγους.

Πηγή: Νεκρός για τον κόσμο

Ανώνυμος είπε…
Δεν έχουν οι Άραβες την ωριμότητα να κρατήσουν το Πατριαρχείο. Όσο ικανοί είναι στα πολιτικά και στρατιωτικά θέματα άλλο τόσο είναι και στα θρησκευτικά. Είδαμε τί έκαναν και που πήραν το Πατριαρχείο Αντιοχείας. Ο Θεός θέλει Έλληνες να έχουν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου, είπε ο ΧΡΙΣΤΟΣ και δεν το είπε τυχαία. Και στην Αφρική και στις άλλες χώρες, όπου έφυγαν οι Έλληνες, χειρότερα πήγαν τα πράγματα.

***

Ευχαριστίες στον σεπτό σχολιαστή  Του Κώλου

baby-ufo

Advertisements
This entry was posted in Των Αμνοεριφίων. Bookmark the permalink.

6 Responses to (Πλησιάζουν τα γενέθλια του Θείου Βρέφους) Ο Χριστός ήταν Έλληνας – Η καταγωγή του, το όνομά του, ντοκουμέντα

 1. Ο/Η Δρ. Μεσμέρ λέει:

  Γι’αυτό και το πατριαρχείο Ιεροσολύμων πρέπει να καταπιέζει τους Παλαιστινίους ορθόδοξους και να είναι ελληνικό
  (καλώς σας βρήκα πάλι)

 2. Ο/Η Αγιοταφίτης ζογκλέρ, ανάβω φωτιές λέει:

  http://www.politeianet.gr/books/trigkas-baggelis-dion-o-christos-itan-ellinas-iason-pandiras-4758

  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ – ΙΑΣΩΝ ΠΑΝΔΙΡΑΣ

  2000 μ.Χ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
  ΤΡΙΓΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

  – Εξαντλημένο στον εκδότη, δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας.

  Γιατί ο Χριστός δεν ήταν Εβραίος και γιατί τον οικειοποιήθηκαν οι Εβραίοι. Ποιο το ελληνικό γένος του, ποιος ο πατέρας, η μητέρα και το ονοματεπώνυμο του Χριστού. Πού γεννήθηκε, γιατί δεν έκανε περιτομή, ποια τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά του, ποια η πατρίδα του, η γλώσσα του, η θρησκεία του, πού και τι σπούδασε, πότε επέστρεψε στην Παλαιστίνη, τι δίδαξε και πόσο χρονών σταυρώθηκε. Είναι ο Χριστός συγγραφέας των Ευαγγελίων; Ποιοι νόθευσαν τα Ευαγγέλια και ποιοι διαστρέβλωσαν το νόημά τους. Ο Χριστός πίστευε στον Ιεχωβά ή στον Δία; Γιατί ο Χριστός δεν ίδρυσε νέα θρησκεία και γιατί δεν νομιμοποίησε την Παλαιά Διαθήκη. Γιατί πατέρας και θεός των Εβραίων είναι ο Σατανάς και ποια εντολή του εκτελούν οι Εβραίοι στον πλανήτη μας; Ποια βασική εντολή του Χριστού παραβίασαν οι «Απόστολοι»; Γιατί ο Χριστός μιλούσε με παραβολές και πώς εξηγείται ο σφοδρός αντιεβραϊσμός του; Γιατί και οι Εβραίοι της διασποράς βομβάρδισαν το 1999 την χριστιανική Ευρώπη; Τι προφήτευσε για τους Εβραίους και τι για τους Έλληνες;
  Το βιβλίο αυτό αφιερώνεται στην επέτειο των 2.000 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου τέκνου του ελληνισμού της διασποράς του Παλαιστινίου Ιάσονα Πανδίρα, του επονομαζόμενου εβραϊστί Ιησού Χριστού. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

  • Ο/Η Ἀριστοκλῆς λέει:

   Κάτι τέτοια λένε καὶ οἱ ἀποτυχημένοι τρομοκράτες, ποὺ ἔσπευσαν οἱ φυλλάδες, χάρτινες καὶ ἡλεκτρονικές, νὰ τοὺς χαρακτηρίσουν 12θεϊστές.

   Ὅποιος ξαναπεῖ, ὅτι ἐκείνοι τῆς Καλαμάτας μὲ τὶς βόμβες εἶναι 12θεϊστές, ἐθνικοὶ καὶ ὁτιδήποτε, πρέπει νὰ διαβάσῃ γιὰ τιμωρία τὸ παρακάτω:

   http://omada-epsilon.blogspot.gr/p/14.html

 3. Ο/Η Ψεκασμένα λέει:

  Νέα μπούρδα Καμμένου σχετικά με τη φορολόγηση των Ελλήνων Εβραίων (κι όχι μόνο)
  15.12.14
  http://www.parapolitiki.com/2014/12/nea-mpourda-kammenou-sxetika-me-ti-forologisi-tvn-ellinon-evraion.html
  Συνεχίζει να αυξάνεται ο κατάλογος των ψεύτικων ειδήσεων και επιχειρημάτων που παραθέτει στον δημόσιο διάλογο ο προνομιακός συνομιλητής της ριζοσπαστικής Αριστεράς Πάνος Καμμένος.

  Μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Ant1, υποστήριξε ότι οι Έλληνες Εβραίοι δεν φορολογούνται(!) σε αντίθεση με τους Χριστιανούς Ορθόδοξους Έλληνες που πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους.

  Πρόκειται προφανώς για μια ακόμα ανοησία του συγκεκριμένου κυρίου. Να και η σχετική ανακοίνωση από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος:

  Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος διαψεύδει κατηγορηματικά τη δήλωση του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Αντέννα, ότι οι Εβραίοι δεν φορολογούνται. Αποτελεί όνειδος για αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος να μη γνωρίζει ότι οι Έλληνες Εβραίοι είναι ισότιμοι Έλληνες πολίτες, απολαμβάνουν των δικαιωμάτων και υπόκεινται στο σύνολο των υποχρεώσεων που προβλέπονται από το Ελληνικό Σύνταγμα για το σύνολο των Ελλήνων πολιτών. Τα δε αντιπροσωπευτικά τους όργανα, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, διέπονται από τις ίδιες ακριβώς φορολογικές υποχρεώσεις που προβλέπονται και για την Εκκλησία της Ελλάδος, και μάλιστα χωρίς ουδεμία επιδότηση από το Ελληνικό κράτος.

  Ο κ. Καμμένος οφείλει να ζητήσει άμεσα συγνώμη για το επικίνδυνο ολίσθημά του, που αποτελεί σοβαρή αντισημιτική ενέργεια και βάλλει όχι μόνο κατά των Εβραίων Ελλήνων πολιτών, αλλά και κατά της ίδιας της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

  ψεκασμένα του τσίπρα

 4. Ο/Η αδελφη lola λέει:

  αγαπες μου τα λεγε ο λιακοπουλος αλλα εσεις πουουου!

 5. Ο/Η eklag λέει:

  Ευτυχώς που δεν ζω στο κρατίδιο των γκρίζων λύκων ή στο Ισραήλ για να κάνω χιουμοράκι με τον Αλλάχ και τον Γιαχβέ.
  Κι αφού καθένας λέει ότι θέλει επί παντός επιστητού ας μας εξηγήσει κιόλας τί έγραψαν οι Φοίνικες που έδωσαν στον κόσμο το αλφάβητο.
  Εκτός κι ήταν ικανοί μόνο για τα προφορικά.
  Δηλαδή τις παρλαπίπες στις οποίες και ο κόσμος διαπρέπει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.