O Αυριανισμός είναι βιώσιμος και μη-επονείδιστος

[Πολλοί λένε ότι η Ζωή «τους τα έχωσε» στο Μεγκα κι εμείς λέμε ότι αυτό το πράμα που μιλά εξ ονόματος «του λαού» είναι αγενές κι απολίτιστο]

27_aug_Amnoerif

Advertisements
This entry was posted in φασισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

15 Responses to O Αυριανισμός είναι βιώσιμος και μη-επονείδιστος

 1. Ο/Η atheofobos λέει:

  Αν προσέξει κανείς θα δεί ότι επειδή δεν θέλει να απαντήσει στα ερωτήματα που της κάνουν αρχίζει τις προσωπικές επιθέσεις και ενώ μιλάει αδιάκοπα λέει συνεχώς ,αφήστε με να ολοκληρώσω!
  Το σφάλμα των δημοσιογράφων ήταν ότι αντί να αντιμετωπίσουν ειρωνικά τις κατηγορίες της προσπάθησαν να τις αντικρούσουν, ενώ είναι γνωστό ότι αυτά που έλεγε απευθύνονταν ουσιαστικά στους ψηφοφόρους της .
  Αντίθετα αγνοώντας τις κατηγορίες ή τις απειλές με απλό τρόπο κατατροπώνεις τον θρασύ.
  Μια μέρα στην Βουλή αγορεύοντας ο Γεώργιος Παπανδρέου(ο παππούς του Γιωργάκη) προκάλεσε την αντίδραση ενός δεξιού βουλευτή που του φώναξε:
  -Πάψε θα σε πιστολίσω.
  Έγινε αναταραχή στην αίθουσα αλλά γαλήνιος ο Παπανδρέου ρώτησε:
  -Ποιος το είπε αυτό;
  Σηκώθηκε ο βουλευτής Κίνιας και είπε:
  -Εγώ.
  Σήκωσε τότε το δεξί του χέρι ο Παπανδρέου ,έδειξε τον βουλευτή που μίλησε και είπε:
  -Σεις; Τότε δεν έχει σημασία!

  • Ο/Η Po λέει:

   Αυτό που λες:
   «Αν προσέξει κανείς θα δεί ότι επειδή δεν θέλει να απαντήσει στα ερωτήματα που της κάνουν αρχίζει τις προσωπικές επιθέσεις και ενώ μιλάει αδιάκοπα λέει συνεχώς, αφήστε με να ολοκληρώσω!
   Το σφάλμα των δημοσιογράφων ήταν ότι αντί να αντιμετωπίσουν ειρωνικά τις κατηγορίες της προσπάθησαν να τις αντικρούσουν, ενώ είναι γνωστό ότι αυτά που έλεγε απευθύνονταν ουσιαστικά στους ψηφοφόρους της .
   Αντίθετα αγνοώντας τις κατηγορίες ή τις απειλές με απλό τρόπο κατατροπώνεις τον θρασύ.

 2. Ο/Η ΚΔ λέει:

  Καυγάς για ανύπαρκτα θέματα για να κρύψει την ανυπαρξία κάθε προοδευτικής συγκεκριμένης πρότασης

 3. Ο/Η Ἀριστοκλῆς λέει:

  Γι’αὐτὴν τὴν γελοιότηταν, φταίει τὸ ἐπίπεδο τοῦ λαοῦ. Ποιός φταίει γιὰ τὸ ἐπίπεδο τοῦ λαοῦ; Οἱ πολιτικοί, οἱ ὁποῖοι ἔχουν τὴν ἴδιαν νοοτροπίαν μὲ τὸν λαόν;
  Τὸ πρόβλημα εἶναι πολιτισμικόν. Ὁ μέσος ψηφοφόρος ἀγνοεῖ τὴν πραγματικότηταν καὶ θέλει κάποιον νὰ τοῦ δίνῃ θέσιν καὶ μισθόν, ἀλλιῶς θὰ ἀσχημονεῖ εἴτε ὁ ἴδιος, εἴτε διὰ ἀντιπροσώπου.

 4. Ο/Η laskaratos λέει:

  http://booksjournal.gr/blog/item/1134-%CE%B6%CF%89%CE%AE-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BE%CE%B5%CF%87%CE%BD%CF%8E

  Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015
  Ζωή Κωνσταντοπούλου: δεν ξεχνώ
  Γράφτηκε από τον Παναγιώτης Δημητράς

  Αποστομώνοντας τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με οδυνηρή υπενθύμιση μιας θλιβερής ιστορίας που και η ίδια θα πρέπει να τη θεωρεί εξίσου θλιβερή

  http://booksjournal.gr/slideshow/item/1099-%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%C2%AB%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%C2%BB-%CE%B1%CE%BB%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82

  Σάββατο, 23 Μαΐου 2015
  Στηρίζοντας την Κωνσταντοπούλου με «δημοσιογραφικές» αλχημείες
  Γράφτηκε από τον Παναγιώτης Δημητράς

  Πώς μουτζαχεντίν της φιλοσυριζαίικης «δημοσιογραφίας» («μονταζιέρας» θα την έλεγαν αν αφορούσε τη ΝΔ) απέκρυψαν διαστρεβλώνοντας τον Κανονισμό της Βουλής, ενώ επιπόλαια ιστολόγια ως συνήθως αναπαρήγαγαν άκριτα τη στήριξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου…

 5. Ο/Η Μαθηματικός λέει:

  Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν

 6. Ο/Η massilia λέει:

  Συγνώμη. Δηλαδή, όταν κάλεσαν την Κωνσταντοπούλου στο κεντρικό δελτίο, η Σαράφογλου και οι υπόλοιποι τι περίμεναν; Πολιτισμένη συζήτηση; παρουσίαση των θέσεων της λαΪκής ενότητας; τσάι και συμπάθεια; Ηξεραν που έμπλεκαν, πήραν το ρίσκο, δεν τους βγήκε και κάηκαν. C’ est la vie.

  • Ο/Η Po λέει:

   Κάνετε λάθος, η Ζωή κάηκε, στα μάτια και των τελευταίων ελάχιστων σοβαρών οπαδών της ΛΑΕ που είχαν κάποιες αμφιβολίες ως προς το ποιόν της.
   Να βγαίνει συχνά, ώστε να καεί, να ευτελισθεί, να απομυθοποιηθεί εντελώς.

   • Ο/Η είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά λέει:

    Να φύγει η κακομαθημένη εγωπαθής, που έκανε τη Βουλή αμπελοχώραφό της και καταπάτησε τον κανονισμό, το Σύνταγμα και τις αριστερές ιδέες.

   • Ο/Η Po λέει:

    Η Ζωή τραγουδά Bella Ciao 🙂 🙂 🙂


    (καλέ ο Λαφαζάνης είν’ αρχηγός!)

   • Ο/Η laskaratos λέει:

    Η υποκρισία μιας γυναίκας που ενώ παριστάνει την επαναστάτρια (αν και πορφυρογέννητη και φυτευτή), ξέρει να χρησιμοποιεί τα τερτίπια του διάτρητου και έκθετου δικαστικού μας συστήματος για να υπερασπίζεται το βιαστή και να ταλαιπωρεί με αναβολές τα θύματά του που ταξιδεύουν από την άκρη του κόσμου για να ακούσουν πως η δίκη αναβάλλεται.

    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/177147

    Άγρια κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για την Κωνσταντοπούλου που «καλύπτει βιαστή»

    http://lexilogia.gr/forum/showthread.php?13551-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BC%CE%AE-%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D

    Περί αρνησιδικίας με αφορμή υπόθεση βιασμού

    Έτσι, αφού απεργούν για όλες τις άλλες ειδήσεις οι δημοσιογράφοι, δεν θα μάθει ο κόσμος, για παράδειγμα, ότι δικάστηκε και καταδικάστηκε επιτέλους ο βιαστής πελάτης της εξαιρετικής δικηγόρου κυρίας Κωνσταντοπούλου, που αποδείκνυε τις ικανότητές της καταφέρνοντας να αναβάλλει τις δίκες επί έξι χρόνια.
    Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου θα έπρεπε να ντρέπεται, επειδή είναι γυναίκα και το αδίκημα ήταν βιασμός, και μάλιστα με ιδιαιτέρως ειδεχθή χαρακτηριστικά: Τις νάρκωνε και τις βίαζε.

    http://www.petraskandalou.com/3153/%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B9/

    Tα παράδοξα που οδηγούν στην «αρνησιδικία» του κατηγορούμενου για βιασμό με Stilnox και τυρόπιτες τον οποίο υπερασπίζεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου… Νο1
    ………………………………..

    Τα παράδοξα όμως της ελληνικής Δικαιοσύνης, όμως, έκαναν την «εμφάνισή» τους όταν ήρθε η ώρα της κρίσης για τον 54χρονο άνδρα. Όπως καταγγέλλει το ΕΠΣΕ στις δυο πρώτες δίκες (13 Νοεμβρίου 2006 και 16 Φεβρουαρίου 2007) τρεις από τις τέσσερις γυναίκες-«θύματα» βιασμού κλητεύθηκαν στα ξενοδοχεία που έμεναν ως τουρίστριες το 2005! Το αποτέλεσμα ήταν να μην παρευρεθούν στο δικαστήριο και να διεξαχθεί η δίκη μόνο για τον ένα βιασμό (εκείνο της Δανέζας) με αποτέλεσμα ο Εμμανουήλ να καταδικαστεί σε πενταετή φυλάκιση με αναστολή και να αφεθεί ελεύθερος έως ότου η υπόθεση εκδικασθεί σε δεύτερο βαθμό.

    Σαν να μην έφθανε αυτό όλο αυτό το διάστημα από το φάκελο της δικογραφίας έλειπε η ιατροδικαστική έκθεση της Καναδής συγγραφέα καθώς ενώ η εξέταση έγινε στις 29 Αυγούστου 2005 τελικά η έκθεση συντάχθηκε στις 19 Μαρτίου 2010 και μάλιστα κατόπιν κατεπείγουσας παραγγελίας που έδωσε ο εισαγγελέας Εφετών, κ. Ιωάννης Τζαγκουρνής. Αυτό σημαίνει ότι κατά το διάστημα 2006-2009 κανείς από τους λειτουργούς της Θέμιδος που χειρίστηκαν την υπόθεση δεν έκριναν σκόπιμο να αναζητήσουν ένα έγγραφο που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για τη διεξαγωγή μιας «δίκαιης δίκης». Κάτι που, σίγουρα, πρέπει να διερευνηθεί».

   • Ο/Η massilia λέει:

    Πιστεύω πως το Mega την πάτησε μεγαλοπρεπώς με την πρόσκληση στην Κωνσταντοπούλου: Της πρόσφερε μια ανέλπιστη ευκαιρία να προωθήσει live την εικόνα της σκληροτράχηλης αντιπάλου της μηντιακής διαπλοκής κι εκείνη την άδραξε ευγνωμονούσα. Της έβαλε απέναντι της τους πιο έμπειρους τηλεδημοσιογράφους που διέθετε και εκείνοι αφέθηκαν να αιφνιδιαστούν σαν πρωτάρηδες, να χάσουν την πρωτοβουλία και να μην μπορέσουν να την ανακτήσουν ούτε για μια στιγμή στη συνέχεια. Την άφησε ν’ αλωνίζει επί 15 λεπτά σε prime time και να επιτίθεται σε όποιον ήθελε χωρίς να μπορεί κανείς να κάνει το παραμικρό για να τη σταματήσει ή να στρέψει τη συζήτηση σε πιο ασφαλή κατεύθυνση

    Δεν έχω την παραμικρή συμπάθεια για τη ΛΑΕ και τους οπαδούς της κι ακόμα λιγότερη για την Κωνσταντοπούλου, αλλά πραγματικά θα εκπλαγώ αν κάποιοι στο Mega δεν χάσουν τη δουλειά τους μετά από αυτό το φιάσκο. Η εμφάνιση της Κωνσταντοπούλου στο Mega είναι κατά τη γνώμη μου άλλη μια ένδειξη της παρακμής των κάποτε πανίσχυρων δελτίων ειδήσεων των τηλεοπτικών καναλιών. Η πάλαι ποτέ μηντιοκρατία φαίνεται ν’ ακολουθεί τη μοίρα των υπολοίπων στηριγμάτων του θεάματος στις μέρες της δομικής κρίσης.

   • Ο/Η laskaratos λέει:

    Η Κωνσταντοπούλου είναι ένα πραγματικό φρικιό της πολιτικής, που έχει φέρει τα πάνω κάτω. Ακολουθεί ολότελα δικούς της κανόνες και κινείται στα όρια της μεγαλοφυούς εγωπαθούς τρέλας. Είναι χαρακτηριστικό πως το αγράμματο και ανεπάγγελτο συμπλεγματικό ανθρωπάκι που βάφει τα μαλλιά του παρέδωσε στον οδοστρωτήρα αυτό την πρωτοκαθεδρία, την οποία αρχικά είχε αρπάξει για τον εαυτό του, υποχωρώντας μπροστά στο θυελλώδες ταμπεραμέντο της.
    Η κακότητα την οποία με τόση μεγαλοπρέπεια εκπέμπει η Κωνσταντοπούλου γοητεύει χιλιάδες ανισόρροπους ανθρώπους που την βλέπουν σαν μια θεά του Κακού.
    Η πολλαπλά εκδηλωμένη έλξη που νιώθει η ίδια προς τους Χρυσαυγίτες, είναι αμοιβαία και έχει ως αιτία της την κοινή έφεση προς την τυφλή και άδικη οργή.
    Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Χ.Α. δεν έχει τη διόγκωση που θα περίμενε κανείς λόγω της όξυνσης του προσφυγικού. Αδυνατώντας λόγω δίκης (τέλος πάντων, «δίκης») να προσφέρει αίμα στους πιστούς της, στρέφει ένα μέρος τους προς την Κωνσταντοπούλου και ένα άλλο-το χαβαλετζίδικο-στο Λεβέντη.
    Όποιος νομίζει πως τα περιδεή ανθρωπάκια της διατεταγμένης δημοσιογραφίας των μεγαλοεπιχειρηματιών, μπορούν να αντιμετωπίσουν τον έξω από κάθε συμβατικό κανόνα τρόπο του διαλέγεσθαι της Κωνσταντοπούλου, πλανάται πλάνην οικτράν. Δεν είναι σε θέση να κρύψουν ούτε τον πανικό που τους πιάνει μπροστά της.

 7. Ο/Η ανώνυμος λέει:

  προαιρετικά ενδύματα για την περίσταση

  προπωλούνται εισιτήρια των 10.000 δρχ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s