Όταν παραβιάζεται το άσυλο των αριστερών πισινών

[Η Δικαιοσύνη που αθώωσε τον κ.Αναστασιάδη για τα μέγιστα, καλείται να τον καταδικάσει για τα γελοία;]

lask4june15

Ενοχλητικές φωτογραφίες

του Αναγνώστη Λασκαράτου
Ενώ ο ευσεβέστατος μαοϊκός βουλευτής Αργολίδας Κοδέλας αναβάλλει ολοένα την παραίτησή του, όπως είχαμε προβλέψει και ενώ ο κ.Βαρουφάκης αυτοδιαψεύδεται για πολλοστή φορά και αποκαλύπτεται,  ενώ ο κ.Τσίπρας τηρεί σιγή τραππιστή μοναχού, ομιλεί η κα Δανάη Στράτου, απευθυνόμενη στην αδέκαστη ελληνική Δικαιοσύνη (τον ρυθμό έκδοσης των αποφάσεων της οποία είχε επικρίνει το ΔΝΤ, παραβιάζοντας βάναυσα την εθνική μας ανεξαρτησία): «Στην Αίγινα, στις 8-7-2015 εν γνώσει τους εισήλθαν παράνομα και παρέμειναν παρά τη θέλησή μου στην  εξοχική μου κατοικία, … Στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας και σε απόσταση ολίγων μέτρων από αυτήν βρίσκεται κολυμβητική δεξαμενή (σημ.Λασκ. χυδαϊστί πισίνα). …… Η συνεχιζόμενη επιμονή του πρώτου εγκαλούμενου να απαιτεί συνέντευξη από το σύζυγό μου, έχοντας παραβιάσει τον ιδιωτικό μας χώρο, ανάγκασε το σύζυγό μου να ζητήσει τηλεφωνικώς τη συνδρομή της αστυνομίας για την απομάκρυνση των παράνομων εισβολέων… χρησιμοποίησε το κινητό του για να φωτογραφίσει εμένα και το σύζυγό μου, γεγονός που προκύπτει από τη δημοσίευση σχετικών φωτογραφιών στο πρωτοσέλιδο του κυριακάτικου φύλλου της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ …που συνοδεύουν το άρθρο του με τίτλο ΄΄ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΙΝΑ΄΄, που φιλοξενείται στις σελίδες 36-38. Από τις εν λόγω φωτογραφίες αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο εγκαλούμενος φωτογράφος βρισκόταν στο επίπεδο της πισίνας λίγα μόλις μέτρα μακριά μας ….».

Για εμένα δεν υπάρχει  αμφιβολία πως, περιγράφουσα η κα Στράτου, ομιλεί τη γλώσσα της αληθείας, αλλά έχω κάποιες μικροενστάσεις.

Α). Η εφημερίδα, παρανομώντας ως προς το έλασσον, προστάτευε το μείζον, δηλαδή το δημόσιο συμφέρον έναντι της συμπεριφοράς ενός μέχρι χτες υπουργού Οικονομικών, ο οποίος αφού βύθισε τη χώρα μαζί με τον πρωθυπουργό του (που τον απέλυσε τελικά) μέσα στη δημιουργική ασάφεια, αντί να βρίσκεται στην κρίσιμη συνεδρίαση της Βουλής (εργασία για την οποία πληρώνεται από τους φορολογούμενους αδρότατα), προτίμησε την οικογενειακή πισίνα. Αναρωτιέμαι αν η αυστηρή σοσιαλίστρια προεδρεύουσα, διέταξε τη σχετική περικοπή μισθού για την απόλυτα αδικαιολόγητη απουσία, αφού ο στοργικός πατέρας, που προηγουμένως είχε προκαλέσει μια βιβλική οικονομική καταστροφή, μπορούσε να συναντήσει την κορούλα του και στο κλεινόν άστυ (πλην της πλατείας Εξαρχίων).

Β). Η κυρία Στράτου ‘συνελήφθη’ από την εφημερίδα του «κομιστού» να χρησιμοποιεί ως «Φιλιππινέζα» τον αστυνομικό που την φρουρεί από τους τρομερούς κινδύνους που την απειλούν, λόγω της συζυγίας της με τον στυλίστα υπουργό. Είναι γεγονός πως αυτό συνηθίζεται ευρύτερα παρά τη Αριστερά (οικογένεια Τσίπρα εν Παξοίς κλπ), αλλά είναι ανάρμοστο, προσβλητικό για τον εργαζόμενο, αποδομητικό του αστυνομικού κύρους και το κυριότερο θέτει σε κίνδυνο την ίδια της ζωή της κυρίας τ.υπουργού, αφού αν ο φρουρός απασχολείται με άμισθες εργασίες οικιακής βοηθού, παραμελεί την ιερή του αποστολή της σωτηρίας μιας ανθρώπινης ζωής που κινδυνεύει. Προσέτι, μια απαγωγή ή δολοφονία της κας Δανάης θα μας στερούσε από τις ασαφείς υπηρεσίες του τεθλιμμένου συζύγου της.

Γ). Ελπίζω ότι στην πολύκροτη δίκη, αν γίνει ποτέ και ζήσουμε για να την παρακολουθήσουμε, η έδρα θα λάβει υπ’όψιν της πως το τ.υπουργικό ζεύγος, δεν έχει και σε μεγάλη προτεραιότητα την ιδιωτικότητά του, αφού εξέθεσε στην παγκόσμια κοινή γνώμη, εξ ιδίας πρωτοβουλίας, σκηνές της σοσιαλιστικής οικογενειακής του ευτυχίας εν μέσω γενικής χρεοκοπίας. Επίσης ελπίζω να συνεκτιμηθεί πως η παρά σκυρόδεμα πισινός (Στη βίλα της Αίγινας, που ακολουθεί δική της Γραμματική-Γιάνης κλπ-κλίνεται κατά το αλς-αλός)  φωτογράφηση, εξυπηρετούσε το δημόσιο συμφέρον, αποκαλύπτοντας τον άκρατο πατριωτισμό του βουλευτού, τον βαθύτατο πόνο του για τη συμφορά που είχε προκαλέσει και την αυστηρή προσήλωσή του στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα σε στιγμές εθνικά τραγικές. Παράλληλα ο κ.τ.υπουργός («Βουγιουκλάκη της πολιτικής» κατά τη σύντροφό του στο ΣΥΡΙΖΑ κα Αυλωνίτη), είχε κατ’επανάληψιν αποδείξει πως η δημοσιότητα-ακόμη και η αρνητική, το προσωπικό του στυλ, η ενασχόληση των άλλων με την ιδιόρρυθμη προσωπικότητά του, αποτελούν για αυτόν συνειδητό τρόπο ζωής. Επομένως η δική του τουλάχιστον ιδιωτικότητα δεν παραβιάστηκε και η διάσημη οικογένεια, αν δεν έπαθε ζημιά το γκαζόν, ο φράχτης ή τα πλακάκια και αν δεν λιποθύμησε ο κηπουρός, δεν έχει σοβαρό πρόβλημα με τη δημόσια έκθεση. Άλλωστε οι φωτογραφίες τίποτα μεμπτό δεν αποκάλυψαν σχετικά με τον ειρηνικό ιδιωτικό της βίο. Η  αθέλητη δημοσιότητα που προέκυψε με παράνομη εισβολή είναι ένα θέμα, στο οποίο όμως υπερτερεί πάντα το γενικό συμφέρον. Ελπίζω λοιπόν ότι ο παπαράτσι θα πέσει στα μαλακά, λαμβανομένης υπ’όψιν και της υπηρεσίας που προσέφερε στο εθνικό συμφέρον και στο συμφέρον της Δημοκρατίας, επιδεικνύοντας στην κοινή γνώμη την ηθική, πολιτική, δημοκρατική και πατριωτική ευθύνη ενός κορυφαίου πολιτικού της πρώτης φορά Αριστεράς.

ΥΓ
Πρόσφατη απόφαση  της ανεξάρτητης ελληνικής Δικαιοσύνης (4.3.2015), η οποία δικαιώνει και την προγενέστερη, αγνώστου περιεχομένου, επίσκεψη (δεν εξεδόθη ανακοίνωσις προς τους κοινούς θνητούς) των κ.κ. Τσίπρα Παππά, Σκουρλέτη, στην φωλιά του κ.Θέμου:

«Δικαιοσύνη. «Καθάρισε» με βούλευμα για τα 5 εκατ. ευρώ …..Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια φορολογικού ελέγχου του οικονομικού έτους 2008 εντοπίστηκε ότι ο Θ. Αναστασιάδης είχε αποκρύψει 1,6 εκατομμύριο ευρώ συν τις προσαυξήσεις. Ακολούθησε η ποινική δίωξη σε βάρος του, η οποία όμως ασκήθηκε πριν από την έκδοση απόφασης από φορολογικό δικαστήριο…..Ακολούθησε φορολογικός έλεγχος και πόρισμα από το ΣΔΟΕ, το οποίο διαπίστωνε ότι ο εκδότης της εφημερίδας δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα 3.360.540,95 ευρώ από τα 5 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του»

This entry was posted in θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

10 Responses to Όταν παραβιάζεται το άσυλο των αριστερών πισινών

 1. Ο/Η Θέκλα Φακλάνα-σεκσολόγος λέει:

  Θεέ μου, πόσο χαμηλά πέσαμε!

 2. Ο/Η Αφώτιστος Φιλέλλην λέει:

  ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΕΣΑ
  COMO SONO CADUTA IN BASSO
  3 / 5 ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΕΣΑ
  Κωμωδία 1974 | Έγχρ. | Διάρκεια: 97′
  Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Λουίτζι Κομεντσίνι με τους: Αλμπέρτο Λιονέλο, Λάουρα Αντονέλι, Νίκος Σεργιανόπουλος, Ζαν Ροσφόρ, Μικέλε Πλασίντο
  Μια παντρεμμένη αριστοκράτισσα, μη μπορώντας να βρει σεξουαλική ικανοποίηση στο γάμο της, αναζητά μάταια τις χάρες του σεξ με άλλους άνδρες, αλλά συγκρούεται με τις ηθικές αναστολές του κοινωνικού της περιβάλλοντος.

  Συνοπτική κριτική
  Υιοθετώντας ηθελημένα τους κώδικες των λαϊκών χαζορομάντσων, ο Λουίτζι Κομεντσίνι κάνει μια απολαυστική ταινία, πάνω στην ηλιθιότητα μιας γυναίκας που η ηθική διαπαιδαγώγηση της τάξης της και τα οικονομικά συμφέροντα, την στερούν από την απόλαυση του σεξ. Ταυτόχρονα, ο σκηνοθέτης διακωμωδεί τη λατρεία του συγγραφέα Ντ’ Ανούτσιο, που τα φιλοπολεμικά κηρύγματά του, ο εθνικισμός του και η παρακμιακή εστέτ αισθητική του, προετοίμασαν ιδεολογικά το έδαφος του φασισμού. Η πανέμορφη Λάουρα Αντονέλι είναι έξοχη στον καλύτερο ίσως ρόλο της καριέρας της, ενώ παίζει ακόμα ο Μικέλε Πλασίντο.»

  http://www.athinorama.gr/cinema/movie.aspx?id=1003329

  • Ο/Η Θέκλα Φακλάνα-σεκσολόγος λέει:

   To παραδέχομαι είμαι μια αμαρτωλή σεκσολόγος που η κυβέρνηση του Άλεξ με έριξε στα τάρταρα των σαρκικών απολαύσεων.

 3. Ο/Η Ἀριστοκλῆς λέει:

  Παρ’ὅλα αὐτὰ παρανόμησε ὁ φωτογράφος καὶ ὑπεύθυνος εἶναι ὁ ἰδιοκτήτης, ὁ ἐκδότης καὶ ὅσοι διευθύνουν τὴν ἐφημερίδα. Ἡ σκανδαλολογία εἶναι ἕνα ἀπὸ τὰ αἴσχη τοῦ μονοθεϊσμοῦ. Τὰ πλεῖστα πάλι σκάνδαλα εἶναι «στημένα» γιὰ ἐμπορικοὺς σκοπούς, ἀλλὰ δὲν παύει νὰ τρέφουν τὴν κακία τῆς ἰσοπεδώσεως. Ἀφ’οὗ ταπεινώνεται ὁ μέσος ἄνθρωπος, πρέπει καὶ οἱ διακρινόμενοι νὰ ταπεινωθοῦν γιὰ νὰ ἀποδειχθῇ δῆθεν, ὅτι ὅλοι οἱ ἄνθρωποι εἶναι κακοί. Ἀν οἱ διακρινόμενοι εἶναι νάνοι, πρέπει νὰ ἐξετασθῇ ἡ κοινωνία γενικότερα. Ἐὰν κάποιος παρανομεῖ δὲν σημαίνει ὅτι χάνει τὰ ἀνθρώπινα δικαιώματά του. Οὔτε ὅτι χάνει τὸ δικαίωμα τῆς ἐπιλογῆς.

 4. Ο/Η eklag λέει:

  Όλα στο φως και το ΚΚΕ σταθερό στις θέσεις του.
  Προκρίνει ως ακατάλληλη τη συγκυρία για έξοδο από το ευρώ.

  p.s.
  και δραχμοποίηση του πενιχρού βουλευτικού αντιτίμου.
  (πληροφορίες ότι η Κανέλη χαρακτήρισε «φιόγκο» τον Δραχμαβίτσα,ελέγχονται ως ανακριβείς)

 5. Ο/Η eklag λέει:

  p.s.2
  Η Σία μου άρπαξε το καλαμάκι από το φρένο εξκπρεσάκι μου και παραλίγο να μου το χώσει στο μάτι.
  «Πώς τολμάτε παλιομικροαστοί;» μας κατακεραύνωσε.
  «Η Βαλαβάνη βασανίστηκε από την Χούντα ανόητοι μικροί αστοί»!
  Ρούφηξε μετά λίγο από της μαμάς της και πήγε παραπέρα να μοιράσει φυλλάδια με τους Αντάρτες…

 6. Ο/Η Αφώτιστος Φιλέλλην λέει:

  Ελεος πια με αυτες τις κρητιτσες τσυριουλες με το μουστακι!!!

  Μια εκανε αποτριχωση και πηγε στας Βρυξελλας, η δε αλλη ολικη , διορθωσε αριστοτεχνικα την πρωτη αποτυχημενη επανορθωτιικη προσωπου προ του 2004 και ειναι στην Ελβετια.

 7. Ο/Η ανώνυμος λέει:

  η πισίνα είχε τουλάχιστον το σωστό σχήμα ?

  http://www.strangeharvest.com/hammerpool.html

 8. Παράθεμα: Όταν παραβιάζεται το άσυλο των αριστερών πισινών | Lefteria

 9. Ο/Η laskaratos λέει:

  http://www.protothema.gr/politics/article/509912/trolaroun-uper-suriza-kai-proslamvanodai/

  Τρολλάρουν» υπέρ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και… προσλαμβάνονται!

  Βασίλης Συριόπουλος

  Ο διορισμένος «εθελοντής» του Καμμένου με τα 53.000 tweets
  Το ΦΕΚ 401 της 5ης Ιουνίου 2015 την αποδεικνύει, καθώς διορίστηκε σε θέση δημοσιογράφου-συνεργάτη της Διεύθυνσης Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, αν και ο ίδιος εμφανίζεται ως εθελοντής -όπως και οι κύριοι Χατζηχρυσός και Ιωάννης Δραγάτης- στη WEB tv του κόμματος, με ειδικότητα στην εικονοληψία.

  Αυγερινός Χατζηχρυσός
  Ο έμπορος-υποψήφιος «φρουρός» στο υπουργείο Άμυνας

  Ο κ. Αυγερινός Χατζηχρυσός, έμπορος στο επάγγελμα, στις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές τον Μάιο του 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά με τον κ. Παύλο Χαϊκάλη, ενώ στις εθνικές εκλογές τον περασμένο Ιανουάριο είχε κατέβει και πάλι με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, δίχως να καταφέρει να εκλεγεί. Εχει πολύ έντονη παρουσία στο Twitter, με περισσότερα από 29.000 tweets, ενώ τον ακολουθούν 37.000 άτομα.

  Η επιθετικότητα και η φρασεολογία που χαρακτηρίζει τις αναρτήσεις του τον έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή από τους ομοφρονούντες, αλλά και αντιπαθή όχι μόνο για τους διαφωνούντες αλλά και τους μετριοπαθείς. Μόλις πριν από μερικές ημέρες, στις 2 Σεπτεμβρίου, αναρωτήθηκε αν είναι «Βδέλυγμα διαπλοκής ή Κυβέρνηση Φρανκεστάιν» το ενδεχόμενο κυβέρνησης εθνικού σκοπού από Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, αναρτώντας κοινή φωτογραφία των τριών πολιτικών αρχηγών. Την ίδια μέρα χαρακτήρισε «κίνηση-ματ» την κατάργηση (;) του ΦΠΑ 23% στην Εκπαίδευση κάνοντας λόγο για «περίεργη εκλογική συνεργασία Κομισιόν – Μεϊμαράκη», ενώ λίγες ημέρες πριν είχε επιτεθεί και στον ανεβασμένο δημοσκοπικά κ. Βασίλη Λεβέντη χαρακτηρίζοντας «εμετό» παλιά δήλωσή του για το δημοψήφισμα.

  Ιωάννης Δραγάτης
  Από μέλος της Νεολαίας, «υπασπιστής» του Καμμένου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.