Πως θα μπορούσαν να ψηφίσουν ακροδεξιοί το ν/σ Ιθαγένειας…

amno_logo[Πλώτη Φολά Συμφορά]

Οι βουλευτές του κυβερνητικού εταίρου ονόματι Ανεξέλεγκτοι Έλληνες, δήλωσαν στην Ολομέλεια ότι καταψηφίζουν επί της αρχής το νομοσχέδιο μέσω του οποίου επιχειρείται να ρυθμιστούν θέματα Ιθαγένειας για παιδιά μεταναστών.

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες / He that lieth down with dogs shall rise up with fleas…

 

 

Advertisements
This entry was posted in σκέψεις, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

12 Responses to Πως θα μπορούσαν να ψηφίσουν ακροδεξιοί το ν/σ Ιθαγένειας…

 1. Ο/Η Ψεκασμένη παρέλαση λέει:

  http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=333481

  Ελευθεροτυπία, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

  ΚΑΜΠΑΝΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 39 ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ
  Παρέλαση ρατσισμού
  Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΡΡΑ
  Με μια σολομώντεια απόφαση, το Ναυτοδικείο Πειραιά ολοκλήρωσε χθες το βράδυ τη δίκη των 39 ανδρών του Λιμενικού Σώματος, που κατηγορούνταν ότι κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 παραβίασαν τον αντιρατσιστικό νόμο 927/1979, φωνάζοντας συνθήματα, όπως το «Ελληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι Αλβανέ», ή το «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό» και το ανατριχιαστικό «Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα απ’ αυτούς».

  Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από ρεπορτάζ του Δημήτρη Αγγελίδη. Ο συντάκτης της «Ε» είχε τραβήξει με το κινητό του τη σκηνή σε βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο enet.

  Ο εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή όλων των κατηγορουμένων,

  Το δικαστήριο υποχρεώθηκε να διακόψει, όταν κάποιος από το ακροατήριο απείλησε και επιχείρησε να χειροδικήσει εναντίον του εκπροσώπου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), Παναγιώτη Δημητρά, και του δικηγόρου Θανάση Τάρτη, οι οποίοι παρίσταντο ως πολιτική αγωγή.

  Μετά τα επεισόδια αυτά, ο εκπρόσωπος του ΕΠΣΕ και ο συνήγορος αποσύρθηκαν από τη δίκη με δήλωση που κατέθεσαν στο δικαστήριο, θεωρώντας ότι δεν πληρούνται οι συνθήκες μιας δίκαιης δίκης.

  Στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι επιχείρησαν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι τα συνθήματα αυτά ακούγονταν από κάποιους θεατές της παρέλασης, αλλά το δικαστήριο δεν πείστηκε, ενώ εμφανείς ήταν και οι αλληλοσυγκρουόμενες τοποθετήσεις τους.

  ++++++++++++++Το δικαστήριο απέρριψε αίτημα του παριστάμενου βουλευτή Πάνου Καμμένου να καταθέσει.++++++++++++++++++++++++

 2. Ο/Η L’Enfant de la Haute Mer λέει:

  [Πλώτη Φολά Συμφολά]

 3. Ο/Η ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ λέει:

  Απολύτως άστοχη η επιλογή των ΑΝΕΛ. Αλλά για το κυρίως θέμα, το ότι δηλαδή επιτέλους ψηφίζεται ένα τέτοιο νομοσχέδιο, κανένα σχόλιο ?
  Κανένα σχόλιο για το Ποτάμι που στην επιτροπή ταυτίστηκε με τους ΑΝΕΛ (οι οποίοι εκεί το υπερψήφισαν επί της αρχής) ζητώντας την χορήγηση ιθαγένειας μόνο μετά από την αποφοίτηση των παιδιών από το Δημοτικό. Κανένα σχόλιο για το ΠΑΣΟΚ που τώρα κρατά θετική στάση για το νομοσχέδιο, αλλά δεν έκανε τίποτα για αυτό το θέμα ως συγκυβερνών κόμμα, μετά την απαράδεκτη απόφαση του ΣτΕ για τον προοδευτικό νόμο Ραγκούση.
  Κανένα σχόλιο για τη δαμόκλειο σπάθη του ΣτΕ που επικρέμεται πάνω από τους νομοθέτες ως άρμα μάχης του βαθύτατου ρατσιστικού ελληνοχριστιανικού κράτους.

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Kύριε Καστρινάκη,
   αυτά να τα πείτε στις κόβες του ΣΥΡΙΖΑ όχι σε μας.

   1. Το ΠΑΣΟΚ είχε ψηφίσει το νόμο Ραγκούση, καλύτερο από το δικό σας.
   2. Τα περί άστοχης επιλογής των ΑΝΕΛ να τα πείτε στο σύλλογο κυριών και δεσποινίδων του ΣΥΡΙΖΑ Κολωνακίου. Οι ΑΝΕΞΕΛ ανήκουν στην ακροδεξιά, ο αρχηγός τους ήταν αυτόκλητος μάρτυρας υπεράσπισης των ρατσιστών των ΟΥΚ, έχουν βουλευτές σαν το Νικολόπουλο κι εσείς στεγάζετε την κα Μακρή. Οι ΑΝΕΞΕΛ ψηφίζουν σύμφωνα με τις ρατσιστικές τους ιδέες, τίποτα το άστοχο, φυσιολογικό είναι για δαύτους και αναμενόμενο.
   3.Εμάς εγκαλείτε για το Σ.τ.Επ.; Έχουμε γράψει δεκάδες άρθρα για την κατάσταση στη Δικαιοσύνη. Μόλις στο προηγούμενο ποστ μου, κατηγορούσα το κόμμα σας πως δεν έκανε τίποτα για να βελτιώσει τις συνθήκες απονομής της. Ο αρχηγος σας με την ξεδιαντροπιά που τον διακρίνει έχει δηλώσει 4 φορές δημόσια ως αντιπολίτευση την εμποστοσύνη του σε αυτήν και η κα Κωνσταντοπούλου γνωρίζει άριστα την τέχνη των δικαστικών αναβολών.
   4. Το Ποτάμι από ότι ξέρω ψήφισε,
   http://www.efsyn.gr/arthro/potami-nai-stin-ithageneia-apo-dimotikoy
   το ΚΚΕ δεν ψήφισε, αλλά αυτό δεν το αναφέρετε, εσείς ξέρετε γιατί, δεν ξέρω με ποια αιτία ή πρόσχημα το έκανε το ΚΚΕ, υποθέτω πλειοδοτώντας, δεν αντιλαμβάνομαι από που προκύπτει η υποχρέωσή μας να μελετάμε κάθε λεποτομέρεια και να παρεμβαίνουμε.
   5. Η κατάσταση με τους ΑΝΕΞΕΛ είναι πέρα από τα όρια ανοχής κάθε δημοκρατικού ανθρώπου. Η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με αυτούς, η προσχώρησή του στη ακροδεξιά και επαχθή λογική τους των εξοπλισμών, τόσο που το ΔΝΤ να βγαίνει από αριστερά στο ΣΥΡΙΖΑ, οι καθημερινές αθλιότητες των ΑΝΕΞΕΛ θα στιγματίζουν το ΣΥΡΙΖΑ για πάντα.

   O αντισημητισμός τους:

   έγινε και δικός σας:

 4. Ο/Η Po λέει:

  (Προς αυτούς που δεν κατανόησαν)
  Η ανάρτηση θέλει να υπογραμμίσει ότι δεν είναι δυνατή η παρά φύση ένωση δύο ανόμοιων πολιτικών θεωρήσεων στο επίπεδο των ιδεών.

  Εκτός και εάν οι φιλοσοφίες, μέσω κομματικών σωλήνων/συμφερόντων, μεταλλάσσονται στην παροιμία «Εάν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα νά ‘χει ο πεθερός» (εκτός κι αν ο πεθερός είναι η χώρα που την πληρώνει)

  Ίσως ο γάμος τελικά έγινε λόγω συμφωνίας απόψεων, και δεν είναι παρά φύση…

 5. Ο/Η ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ λέει:

  Κύριε Λ
  Τι σημαίνει η προτροπή να απευθυνθώ στις κόβες του ΣΥΡΙΖΑ και όχι σε εσάς ?
  Εγώ το εκλαμβάνω ως ειρωνική έκφραση που υποδηλώνει την υποτίμηση χιλιάδων ανθρώπων που έχουν κάνει την επιλογή της ένταξης σε πολιτική συλλογικότητα, σε αντιδιαστολή με την δικιά σας ανεξάρτητη υπεροχή (όπως, προφανώς, την βιώνετε).
  Αφήστε που το ύφος τέτοιων παρατηρήσεων μοιάζει να είναι βγαλμένο από το οπλοστάσιο μιας λούμπεν ακροδεξιάς αντικομμουνιστικής αντίληψης, προορισμένης να τονώνει τον φανατισμό λαικών στοιχείων της Δεξιάς.
  1. Ο νόμος που ψηφίζεται σήμερα λύνει ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά είναι σχετικά άτολμος, ακριβώς επειδή οι συντάκτες του προσπαθούν να περιορίσουν την πιθανότητα ακύρωσης του από το ΣτΕ
  2. Και αυτή η ορολογία για δεσποινίδες και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ Κολωνακίου (οι άρρενες σύντροφοι που ζουν στο Κολωνάκι γιατί εξαιρούνται άραγει από αυτή την μπρουτάλ παρατήρηση σας) εντάσσεται στο πεδίο που περιγράφω στην παραπάνω αρχική παρατήρηση μου, με την επιπρόσθετη προσθήκη του σεξισμού.
  3. Αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωνε πως δεν εμπιστεύεται την Δικαιοσύνη, εσείς πιθανόν θα επικροτούσατε , αλλά θα είχε ξεσηκωθεί όλο το φιλελεύθερο σύμπαν που θα έβγαινε στα κεραμίδια καταγγέλοντας τους κομμουνιστές που θέλουν να καταργήσουν την διάκριση των εξουσιών, την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης κ.λ.π.
  4. Το Ποτάμι δεν ψήφισε την σχετική διάταξη στην Επιτροπή της Βουλής, ενώ στο κείμενο στο οποίο παραπέμπετε δηλώνει πως θα την ψηφίσει στην ολομέλεια. Για το ΚΚΕ δεν έγραψα τίποτα, επειδή έχετε αναφέρει παλιότερα πως δεν το σχολιάζετε λόγω μικρού μεγέθους.
  5. (και ως απάντηση στον κύριο Ρ)
  Επειδή αποστρέφομαι τα αριστερόμετρα, δημοκρατικόμετρα κ.λ.π., την λογική της κατοχής της απόλυτης αλήθειας και όλα τα συναφή, στο περίπλοκο ζήτημα της τοποθέτησης των κομμάτων σε πολιτικούς χώρους εμπιστεύομαι (με την εξαίρεση των ναζί) το κριτήριο του πολιτικού αυτοπροσδιορισμού. Έτσι, αποδέχομαι πως η ΔΗΜΑΡ ανήκει στην Αριστερά, το ΠΑΣΟΚ είναι σοσιαλιστικό κόμμα, το ΚΚΕ κομμουνιστικό, και οι ΑΝΕΛ ποτέ δεν δήλωσαν ακροδεξιοί. Εσείς χρησιμοποιείτε ως κριτήριο κατάταξης αποκλειστικά τις θέσεις ενός κόμματος στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, σχέσης με την Εκκλησία, και γενικότερα στα δικαιώματα (με εξαιρέσεις, αφού αδιαφορείτε για τα δημοκρατικά δικαιώματα ακραίων πολιτικών σας αντιπάλων όπως είναι οι αναρχικοί και οι ομάδες ένοπλης βίας) και αδιαφορείτε για τις θέσεις των κομμάτων για τα κοινωνικά, οικονομικά, εργασιακά ζητήματα.
  Δεν νομίζω πως υπάρχουν περιθώρια εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ μας για την κατάταξη σε πολιτικό χώρο των ΑΝΕΛ και την φύση της σημερινής κυβερνητικής συμμαχίας.
  Τηλεγραφικά σας λέω πως θεωρώ αναπόφευκτη, λόγω κοινοβουλευτικών συσχετισμών, αυτή τη συνεργασία. Δεν σας κρύβω όμως, πως περά από το αναπόφευκτο αυτής της επιλογής, βρίσκω πολλά θετικά στοιχεία σε αυτή την εξέλιξη.

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Κύριε Καστρινάκη,
   1, 2. οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αυτοεξευτελιστεί αφού καταπίνουν κάθε αθλιότητα που διαπράττει η κυβέρνηση, όπως ακριβώς έκαναν και οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ.
   Τα περί σεξισμού κλπ στο κόμμα σας, που ακόμη δεν έχει βρει χρόνο να καταθέσει το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης και καταπίνει τις αθλιότητες που ξεστομίζουν οι κρατικοί υπάλληλοι μητροπολίτες μιας Εκκλησίας γεμάτη με σκάνδαλα ομοφυλοφιλίας, η οποία βρίζει τους ομοφυλόφιλους, χωρίς να κινείται ο αντιρατσιστικός νόμος εναντίον των υβριστών μητροπολιτών.

   1. 3. Έχετε τεράστιες ευθύνες για τη Δικαιοσύνη, κυβερνάτε 4 μήνες και δεν κάνατε τίποτα. Ο αρχηγός σας με τις δηλώσεις του περί εμπιστοσύνης, κινείται στο χώρο του κωμικοτραγικού. Αν φοβάται να μιλήσει για αστυνομικούς, παπάδες, δικαστές, φοροφυγάδες κλπ είναι φυσικό να βρίσκει πως για όλα φταίει η Μέρκελ.
   https://roides.wordpress.com/2011/10/19/19oct11/
   Έχουμε ενδιαφερθεί για τα ατομικά δικαιώματα κάθε πολίτη.
   Οι αναρχικοί δεν είναι εχθροί μας, κάθε άλλο, απορώ που κάνετε πως δεν το ξέρετε
   https://roides.wordpress.com/2013/01/07/7jan13/
   https://roides.wordpress.com/2013/02/23/23feb13/
   https://roides.wordpress.com/2012/11/10/10nov12/
   https://roides.wordpress.com/2013/12/07/7dec13/

   οι ψευτοααναρχικοί του φαρισαϊκού τύπου του βουλευτή σας Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, ναι είναι αντίπαλοί μας, οι αναρχικοί που καταστρέφουν περιουσίες πολιτών και του κράτους, ναι είναι εχθροί μας. Αυτονόητα είναι εχθροί μας και οι τρομοκράτες, αλλά επ’ουδενί δεχόμαστε να παραβιάζονται τα δικαιώματά τους ως κρατούμενων ή φυλακισμένων, αυτό είναι απόλυτα ξεκάθαρο σε κάθε αναγνώστη μας και λυπάμαι που κάνετε πως δεν το ξέρετε:
   https://crockorozistas.wordpress.com/2014/12/07/%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D-%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81/

   5. Για τους ΑΝΕΞΕΛ, για να μην επεκταθώ και στη υμετέρα πλέον Ραχήλ Μακρή, θα πω πως στο ΣΥΡΙΖΑ έχετε χάσει το αίσθημα της ντροπής:

   http://www.iospress.gr/search.htm

   25 αποτελέσματα

   Τα μυστήρια του φιλοκουρδικού λόμπι

   iospress.gr/mikro1999/mikro19990320.htm

   20 Μαρ. 1999 … «Στις 8.30 το βράδυ, η εκπρόσωπος του PKK στην Αθήνα ενημερώνει τον Π. Καμμένο. Λίγο αργότερα επικοινωνεί ο κ. Καμμένος με τον αρχηγό …

   .

   Σε γνωρίζω απ’ την κουκούλα

   http://www.iospress.gr/mikro1997/mikro19970201.htm

   1 Φεβ. 1997 … (Πάνος Καμμένος, Θεσσαλονίκη, 7.3.1996) Κλήθηκαν χθες να απολογηθούν στην Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης 8 νέοι της πόλης, εναντίον των …

   .

   1, 2, 3, πολλά δεκαεξάχρονα

   http://www.iospress.gr/ios2009/ios20090125.htm

   25 Ιαν. 2009 … της Ενωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Συνήγοροι των αστυνομικών ήταν ο βουλευτής Πάνος Καμμένος και ο επιχειρηματίας νυχτερινών …

   .

   Επάγγελμα: κυνηγός κεφαλών τρομοκρατών

   http://www.iospress.gr/mikro2002/mikro20020119.htm

   19 Ιαν. 2002 … Καμμένος δεν αρκείται στις παλιές εκείνες αντιτρομοκρατικές του δάφνες. Ξεσπαθώνει τώρα και δηλώνει ότι γνωρίζει τα ονόματα 4 τρομοκρατών.

   .

   SAS εναντίον Ναξάκη – α

   http://www.iospress.gr/ios2001/ios20010414a.htm

   14 Απρ. 2001 … … Οτζαλάν» με όλους της τους πρωταγωνιστές (Ναξάκης, Καλεντερίδης, Δαμιανάκου, Καμμένος) σε ένα ιστόρημα παραπολιτικής φαντασίας.

   .

   Η δημοσιογραφία της κουκούλας – β

   http://www.iospress.gr/ios2002/ios20020915b.htm

   15 Σεπτ. 2002 … Την εγκυρότητά του ο κ. Καμμένος αντλεί από τη «μελέτη» του «Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη» (Ελληνική Ευρωεκδοτική, 1992). Πρόκειται για …

   .

   Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας – α

   http://www.iospress.gr/ios2001/ios20010401a.htm

   1 Απρ. 2001 … … της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος έχει αναδειχθεί στον κατεξοχήν «μετρ» του είδους. … Κεντρικός ιστός της «σκέψης Καμμένου», πάντως, είναι η στενή …

   .

   Ψυχραιμία παιδιά…

   http://www.iospress.gr/…/paraskinio20020928.htm

   28 Σεπτ. 2002 … Στην ίδια εκπομπή καλεσμένοι (στο Star και τον Μανώλη Καψή), οι δυο ειδικοί τρομοκρατολόγοι, Κακαουνάκης και Καμμένος, επιτέθηκαν την …

   .

   Το φιάσκο της Στάζι – α

   http://www.iospress.gr/ios2002/ios20020922a.htm

   22 Σεπτ. 2002 … Καμμένο. Ο πρώτος, βρήκε κατάλληλο κλίμα για να διεκδικήσει την υστεροφημία του. Προβάλλει τον ισχυρισμό ότι εκδιώχθηκε από το υπουργείο …

   .

   Ο σταυρός της νέας εποχής – γ

   http://www.iospress.gr/ios1996/ios19960922c.htm

   22 Σεπτ. 1996 … Αγγελος Μπρατάκος (Ν.Δ), 33. Βάσω Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ), 34. Βασίλης Κοραχάης (Ν.Δ), 35. Πάνος Καμμένος (Ν.Δ), 36. Γεώργιος Καλός (Ν.Δ) …

   .

   .

   Η δημοσιογραφία της κουκούλας – β

   http://www.iospress.gr/ios2002/ios20020915b.htm

   15 Σεπτ. 2002 … Την εγκυρότητά του ο κ. Καμμένος αντλεί από τη «μελέτη» του «Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη» (Ελληνική Ευρωεκδοτική, 1992). Πρόκειται για …

   .

   Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας – α

   http://www.iospress.gr/ios2001/ios20010401a.htm

   1 Απρ. 2001 … … της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος έχει αναδειχθεί στον κατεξοχήν «μετρ» του είδους. … Κεντρικός ιστός της «σκέψης Καμμένου», πάντως, είναι η στενή …

   .

   Ψυχραιμία παιδιά…

   http://www.iospress.gr/…/paraskinio20020928.htm

   28 Σεπτ. 2002 … Στην ίδια εκπομπή καλεσμένοι (στο Star και τον Μανώλη Καψή), οι δυο ειδικοί τρομοκρατολόγοι, Κακαουνάκης και Καμμένος, επιτέθηκαν την …

   .

   Το φιάσκο της Στάζι – α

   http://www.iospress.gr/ios2002/ios20020922a.htm

   22 Σεπτ. 2002 … Καμμένο. Ο πρώτος, βρήκε κατάλληλο κλίμα για να διεκδικήσει την υστεροφημία του. Προβάλλει τον ισχυρισμό ότι εκδιώχθηκε από το υπουργείο …

   .

   Ο σταυρός της νέας εποχής – γ

   http://www.iospress.gr/ios1996/ios19960922c.htm

   22 Σεπτ. 1996 … Αγγελος Μπρατάκος (Ν.Δ), 33. Βάσω Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ), 34. Βασίλης Κοραχάης (Ν.Δ), 35. Πάνος Καμμένος (Ν.Δ), 36. Γεώργιος Καλός (Ν.Δ) …

   .
   σελίδες
   1, από 2, 3.

   http://www.iospress.gr
   _________________________
   τις υπόλοιπες σελίδες περί Καμμένου, δείτε τες μόνος σας.

 6. Ο/Η ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ λέει:

  Κύριε Λ
  η απάντηση σας στην επισήμανση μου πως χρησιμοποιείτε σεξιστικό λόγο είναι η αναφορά πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταπιέζει τους μαύρους μη ψηφίζοντας το σύμφωνο συμβίωσης.
  Αφήστε για μια στιγμή την ενασχόληση με το αγαπημένα σκοτεινό αντικείμενο της αποστροφής σας και απαντήστε μου πάνω σε αυτό που θέτω. Είναι ή δεν είναι σεξιστικός ο λόγος σας ? Η αναφορά σε κυρίες και δεσποινίδες του Κολωνακίου έχει ή δεν έχει οσμή λαικίστικου λούμπεν δεξιού λόγου ?
  Για τα περί της εξάλειψης της ντροπής στον ΣΥΡΙΖΑ για την συμμαχία με τους ΑΝΕΛ, σας θυμίζω πως πέρα από την ψυχιατρικοποίηση της πολιτικής διαφωνίας στον ορίζοντα των ολοκληρωτικών προσεγγίσεων υπάρχει και η μετατροπή της πολιτικής διαφωνίας σε ηθική καταγγελία.Έτσι, οι αντιφρονούντες δεν έχουν άδικο, δεν υπηρετούν άλλα ταξικά συμφέροντα, αλλά είναι απατεώνες, δεν έχουν ντροπή και άλλα συναφή που τελευταία τα συναντήσαμε μαζικά (αλλά ευτυχώς μειοψηφικά) στην πάνω πλατεία
  Οι ευμενείς αναφορές σας σε αναρχικούς που έζησαν πριν από έναν αιώνα δεν ακυρώνει την εμπάθεια σας απέναντι στους υπαρκτούς σημερινούς αναρχικούς, για τους οποίους ο Ρ έφτασε στο απίστευτο σημείο να γράψει πως δεν ασχολούνται με το θέμα που μονοπωλεί σχεδόν τις πολιτικές παρεμβάσεις του χώρου τους, τους φυλακισμένους.

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Έχω σούρει τα μύρια όσα στο ΣΥΡΙΖΑ και σας πείραξε η αναφορά μου στις κυρίες και δεσποινίδες του ΣΥΡΙΖΑ Κολωνακίου, που τη βρίσκετε σεξιστική.
   Όχι δεν είναι σεξιστική γιατί αυτός που το έγραψε όπως προκύπτει από τα γραπτά του δεν είναι σεξιστής, είναι φανερό πως κάνω πλάκα και εσείς που ψάχνετε να βρείτε κάτι να μου απαντήσατε ανακαλύψατε τον ανύπαρκτο σεξισμό μου

   Ομολογώ πως δεν είχα αντιληφθεί πως ο Νίκος Ρωμανός που τόσο υποστηρίξαμε το αίτημά του, έζησε τον προηγούμενο αιώνα!

   (Eννοείται πως για τον Καμμένο «που δεν είναι ακροδεξιός», δεν λέτε ούτε κουβέντα!)

 7. Ο/Η eklag λέει:

  Κοίτα να δεις που εγώ τώρα πρέπει να συμφωνήσω!
  Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση μου αυτή τη φορά αλλά…είμαι!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s