Ο Χουντόδουλος, ο Πάνος, ο Θέμος και ο Αλέξης

[Άρθρο για την ιερή, την ακροδεξιά και την αριστερή καλοπέραση]

lask4june15του Αναγνώστη Λασκαράτου
Η φωτογραφία, την οποία απέκρυψε σχεδόν σύσσωμη η αριστερή δημοσιογραφία,  μιλάει από μόνη της. Το μαχητικό και αθώο (όσο δεν κατέχει εξουσία) αριστερίστικο μπλογκ «Βαθύ Κόκκινο», την είχε τιτλοφορήσει «Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στο ‘γραφείο τύπου’ της Χρυσής Αυγής!!!» (23.4.2013). Το «άνετο», «χαλαρό» και χαρούμενο (άγνωστης επαγγελματικής απασχόλησης) «αριστερό» τρίο, που σήμερα ιππεύει το αχαλίνωτο άτι της εξουσίας, είχε πάει στα μουλωχτά «να τα βρει» με το γνωστό Θέμο. Ανακοίνωση δεν εκδόθηκε, το κυρίαρχο πόπολο δεν κρίθηκε άξιο να ενημερωθεί, ο Θέμος δεν κράτησε τη δεοντολογία της υπόγειας πολιτικής, τους κάρφωσε και φαντάζομαι πως ο πονηρότερος όλων θα έχει στα χέρια του από τότε κάποια κασέτα που θα εξασφαλίζει πως ένα ακόμη ελεγκτέο δημόσιο πρόσωπο δεν μπορεί να ελεγχθεί από τις καρικατούρες του Ροβεσπιέρου που ταμπουρώθηκαν στο Μαξίμου και απειλούν, χωρίς να προχωρούν στα περαιτέρω, με άσφαιρα πυρά τους «ολιγάρχες», οι οποίοι παραμένουν στο απυρόβλητο.  Από τη φωτογραφία απουσιάζει ένας άλλος πόλος της κυβέρνησης  (έχει πολλές αυτόνομες και προσωποπαγείς εστίες αυτός ο συρφετός), ο κ.Καμμένος, για το ακροδεξιό παρελθόν (και πιο συγκαλυμμένα και παρόν) του οποίου έχουμε αρθογραφήσει επανειλημμένα. Ο «αντιμνημονιακός» όσο και ελικοπτεροφόρος Πάνος, πιο αντιμνημονιακός και από την «νομομαθή» Κωνσταντοπούλου ή από τους κατά ανεξιχνίαστη ανώτατη συνταγματική και νομοκανονική επιταγή «προστατευόμενούς» της κασιδιάριδες (τα δικαιώματα των οποίων, παραβιάζονται λέει !!!), βρέθηκε πρόσφατα στη δίνη των καταγγελιών του αδιάφθορου Θέμου για πολυδάπανη «ντόλτσε βίτα» στο πανάκριβο ‘Four Seasons’ της Ουασιγκτώνας.

Άθελά μας η σκέψη στρέφεται στον ασκητικό μπόν βιβέρ Χουντόδουλο, ο οποίος είχε επίσης κατηγορηθεί για την προτίμησή του σε αυτήν την ξενοδοχειακή αλυσσίδα με τη δική του χαρούμενη και παρδαλή παρέα («Κωλοσούζας» κλπ), που είχε ξεσηκώσει διαφόρων μορφών τρικυμίες, όχι μόνο για την οικονομική διάσταση του σκανδάλου, η οποία καλύφθηκε όπως-όπως, στην παρισινή της εκδοχή, με το εφεύρημα του «πλούσιου δωρητή», προστάτη των αναξιοπαθούντων αρχιεπισκόπων και (των πνευματικών τους) τέκνων (βλ. Ν.Παπαχρήστος, Καθημερινή, 18.2.2007). Στις αστικές Δημοκρατίες, έστω και κολοβομένες, όπως αυτή του Ψωροκωσταινιστάν, μπορεί να ασκηθεί σκληρός δημόσιος έλεγχος, τέτοιος που δεν μπορεί να ασκηθεί στα ευρασιατικά καθεστώτα που οραματίζονται κάμποσα μέλη της κυβέρνησης και ο Τρισμάκαρ είχε στριμωχτεί (όχι βεβαίως από το ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ), μόνο που κανείς δεν θέλησε να πάρει τη σκυτάλη και να ολοκληρώσει το θέμα: «Πολύ κακό για το τίποτε η φασαρία για τη διήμερη διαμονή του Αρχιεπισκόπου στο αγαπημένο του «Four Seasons» του Μιλάνου. Τo συνολικό κόστος των 3.527 ευρώ…. άλλος στη θέση του ίσως είχε βολέψει τον συνοδό του σε άλλο δωμάτιο, φθηνότερο. Οχι όμως ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος ούτε μείωσε τον συνοδό του ούτε επιβάρυνε το ταμείο της Αρχιεπισκοπής (ή, τέλος πάντων, του ευγενούς και γαλαντόμου χορηγού του) με το κόστος ενός ακόμη δωματίου, αλλά μοιράστηκε τη δική του σουίτα με τον συνοδό του. Προφανώς δε, μοιράστηκε μαζί του και το κρεβάτι του, διότι βάσει της ίδιας λογικής θα ήταν μάλλον αντιχριστιανικό αν κρατούσε για τον εαυτό του ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και έστελνε τον συνοδό του στον καναπέ. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να υπάρχει τίποτε επιλήψιμο στην περίπτωση δύο καλογέρων που μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι. Αν επρόκειτο για δύο λαϊκούς ίσως ετίθετο ένα ζήτημα, όχι όμως για δύο ανθρώπους που έχουν πάρει όρκο αγαμίας …. … στην κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου που λατρεύουν οι σχεδιαστές μόδας και τα μοντέλα, η περίπτωση δύο ανδρών που μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο δεν προξενεί εντυπώσεις. Αν μάλιστα συνοδός του Μακαριοτάτου ήταν ο παχύς διάκος που έχουμε συνηθίσει πια να τον βλέπουμε στο πλευρό του …, τότε η Εκκλησία θα πρέπει να μένει υποχρεωμένη έναντι του «Four Seasons» … διότι θα μπορούσε να τους έχει χρεώσει ως τρία άτομα… Μαθαίνω πάντως ότι οι χειμερινές διακοπές του Αρχιεπισκόπου δεν περιορίστηκαν στο διήμερο του Μιλάνου. Ο Μακαριότατος και η παρέα του έφθασαν εκεί κατευθείαν από την Ελβετία, όπου είχαν περάσει τέσσερις ημέρες. Στη συντροφιά του περιλαμβάνονταν ο υπέργηρος τέως Μητροπολίτης Πειραιώς Καλλίνικος (που έχει αποκτήσει και νέο προσωνύμιο στους κύκλους της ιεραρχίας), ο Δημητριάδος Ιγνάτιος και ο Δ. Φουρλεμάδης  της «Αλληλεγγύης» (Πανδώρα-ΤΟ ΒΗΜΑ, 6/3/2007).

(‘Αλληλεγγύη’, άλλο ένα τεράστιο, διαχρονικό και επίκαιρο ιερό οικονομικό σκάνδαλο, που η αδέκαστη Δικαιοσύνη δεν λέει να εκδικάσει και που ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο υποκρίνεταιι πως δεν το έχει ακούσει ποτέ, αλλά απαιτεί με θράσος να πληρώσουν τα σπασμένα του οι Πολωνοί συνταξιούχοι. Όσο για το νέο προσωνύμιο του Καλλίνικου, δεν το μάθαμε, όπως δεν μάθαμε τι απέγινε με τη δικαστική διερεύνηση των αλληλομηνύσεων με αφορμή τις εναντίον του καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις ανδρών).

Να δούμε τώρα πως απάντησε ο υπουργός Εξοπλισμών των ΣΥΡΙΖΕΛ στην πρώτη φάση των εναντίον του καταγγελιών από ΤΑ ΝΕΑ :
«…  ‘…διευκρινίζεται ότι το κόστος ανέρχεται σε 300 δολάρια την ημέρα..Όλα τα άλλα ανήκουν στο πλαίσιο της λάσπης που εξαπολύει συγκεκριμένη εφημερίδα ..’. Υπενθυμίζεται ότι τα ΝΕΑ δημοσίευσαν άρθρο με την τιμολογιακή πολιτική του θρυλικού ξενοδοχείου, .. Το πιο απλό δωμάτιο κοστίζει 778 ευρώ ανά διανυκτέρευση, χωρίς πρωινό. Ακολουθεί το premier δωμάτιο με 912 ευρώ τη βραδιά. Τα πράγματα γίνονται πιο άνετα στην junior suite που κοστίζει 1.128 ευρώ τη βραδιά, ενώ η σουίτα Georgetown κοστίζει 1.700 ευρώ. Ο Γ.Παπαχρήστος -που δεν γνωρίζει σε ποιον τύπο δωματίου έμεινε ο υπουργός- συνεχίζει λέγοντας πως η ανυπέρβλητη Capital Suite κοστίζει 2.261 ευρώ τη βραδιά.

Και καταλήγει το σχόλιο του δημοσιογράφου: «Υποθέτω ότι ο υπουργός μας, αμά τη επιστροφή του, θα θελήσει να συνηγορήσει στην αποκάλυψη της συνωμοσίας εις βάρος του, δίνοντας στη δημοσιότητα το τιμολόγιο της διαμονής του στο ξενοδοχείο για να διαπιστώσουν και οι «πρώτη φορά Αριστερά» στην κυβέρνηση σύντροφοι τι όπλα μετέρχεται ο παγκόσμιος καπιταλισμός για να πλήξει την διακυβέρνηση Τσίπρα».

Ο δημοσιογράφος περιμένει ακόμη από τον υπουργό το τιμολόγιο και νομίζω πως προηγείται το άφανέρωτο τιμολόγιο των δυο χαριστικών φιλοξενιών της οικογένειας Τσίπρα στο μαιευτήριο Ιασώ. Στη Γερμανία ο κ.Τσίπρας, ως έμμισθος κρατικός πολιτειακός παράγων που φέρεται αναπάντητα πως επωφελήθηκε οικονομικά από το αξιωμά του, θα είχε προ πολλού πάει σπίτι του και στο δικαστήριο για δωροληψία, όπως συνέβη με ανάλογη υπόθεση του Γερμανού Προέδρου (για 700 ευρώ), αλλά εκεί δεν έχουν επαναστατικό καθεστώς.

Στην υπόθεση επανήλθε η εφημερίδα του Θέμου, η οποία με ένα πραγματικά τεκμηριωμένο και αναλυτικό ρεπορτάζ, άφησε τον υπουργό έκθετο:
«…Ενώ ο υπουργός δηλώνει ότι η διαμονή του στο πολυτελές ξενοδοχείο στην Ουάσινγκτον ήταν σε απλό δωμάτιο, κόστους 268 ευρώ ημερησίως, λίγο αργότερα συνταξιδιώτης του ανάρτήσε στο Twitter έγγραφο που τον εμφανίζει να πληρώνει 300 δολάρια τη βραδιά. Στην πραγματικότητα το ποσό αυτό αντιστοιχεί μόνο στα όσα πλήρωσε ο κ. Καμμένος σε μετρητά, καθώς, σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του ξενοδοχείου, ο Ελληνας υπουργός Αμυνας δεν έμεινε σε απλό δωμάτιο αλλά στη σουίτα «Georgetown», πληρώνοντας για τη διαμονή του 1.408,56 δολάρια τη βραδιά, όπως προκύπτει από τον πραγματικό λογαριασμό που αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», ενώ για ένα γεύμα πλήρωσε το ποσό των 920 δολαρίων και κατέβαλε τη διαφορά με πιστωτική κάρτα American Express.

Τώρα παραδέχεται τα ψέματά του ο Καμμένος

Με αναρτήσεις του στο Twitter, το απόγευμα της Κυριακής, ο υπ. Εθ.Αμυνας παραδέχτηκε όσα αποκαλύπτονται από το ρεπορτάζ στο ΘΕΜΑ. Ενώ αρχικώς είχε ισχυριστεί ότι για κάθε διανυκτέρευση στο υπερπολυτελές Four Seasons της Ουάσιγκτον πλήρωσε 300 δολάρια, με τα tweets του ο κ. Καμμένος παραδέχτηκε ότι η κάθε διανυκτέρευση στις ΗΠΑ κόστισε 1.408 δολάρια και ομολόγησε ότι ξόδεψε ακόμα 920 δολάρια για φιλέτα! Προσπάθησε όμως να παρουσιάσει μία νέα εκδοχή, ότι δήθεν πλήρωσε από την τσέπη του. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι για άλλη μία φορά ο κ. Καμμένος «συνελήφθη» να δίνει ανακριβή στοιχεία και μόνο όταν αποκαλύπτεται από το ρεπορτάζ η αναλήθεια των ισχυρισμών του, παραδέχεται και επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις δίνοντας μία δική του εκδοχή (εν προκειμένω ότι δήθεν κατέβαλε ο ίδιος τα επιπλέον έξοδα για τα steaks και το υπερλούξ δωμάτιο), αποφεύγει όμως να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία για όσα λέει. Και κυρίως διολισθαίνει και πάλι στην προσφιλή του τακτική να συκοφαντεί, να υβρίζει και να απειλεί όταν αποκαλύπτονται τα ψεύδη του. .. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι γιατί ο κ. Καμμένος επέλεξε να πει δημόσια ότι έμεινε στο απλό δωμάτιο των 268 ευρώ, αλλά και σε ποιον ανήκει η πιστωτική κάρτα με την οποία πληρώθηκε η σουίτα του. Αν ανήκει, δηλαδή, στον ίδιο, άρα πλήρωσε και τα έξοδα, αν τα έξοδα που χρεώθηκαν στην κάρτα καλύπτονται από το υπουργείο Αμυνας, επομένως χρεώ­νονται στο Ελληνικό Δημόσιο, ή αν η κάρτα ανήκει σε τρίτο πρόσωπο που κάλυψε τα έξοδα του υπουργού για την πολυτελή διαμονή στο φημισμένο ‘Four Seasons’…».

Πως απάντησε ο κ.Καμμένος; Διαβάζω στο φιλικό του «Κουτί της Πανδώρας»:
«Θα πας μέσα και θα πληρώσεις» (διαβάστε το tweet Καμμένου για Θέμο που βάζει «φωτιά») Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος δεν είναι από εκείνους που μασούν τα λόγια τους. Το αποδεικνύει και με tweet με το οποίο απευθύνεται ευθέως στον εκδότη του «Πρώτου Θέματος», Θέμο Αναστασιάδη, παραπέμποντας σε ρεπορτάζ του olympia.gr.

Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω την παραπάνω συμψηφιστική «απάντηση», που παραπέμπει σε πόλεμο συμμοριών, που βγάζουν στη φόρα η μια τα άπλυτα της άλλης και δεν αντιλαμβάνομαι πως το «Κουτί…»  τη θεωρεί αυτή,  απάντηση Υπουργού.

Προσωπικά είμαι έτοιμος να πιστέψω την πιο αθώα εκδοχή, πως ο υπουργός πλήρωσε τα επιπλέον από την τσέπη του. Αναρωτιέμαι όμως γιατί δεν είπε την αλήθεια από την αρχή, αναρωτιέμαι αν αυτές οι σπατάλες είναι «ηθικές» κι αν δείχνουν συγκρατημένο και συγκροτημένο πολιτικό πρόσωπο, που συμπάσχει με το λαό του, ιδιαίτερα στη σημερινή τραγική συγκυρία και πάνω από όλα αναρωτιέμαι γιατί δεν μιλάει ο πρωθυπουργός, που κρύβεται σε κάθε δύσκολη ηθικά περίσταση. ‘Μα διαθέτει το ηθικό ανάστημα;’, θα ρωτήσετε. Καλύτερα να μην απαντήσω και να καταλήξω πως δεν είναι η πρώτη φορά που η ζωή του συγκεκριμένου υπουργού στην αλλοδαπή, προκαλεί ενδιαφέρον, θυμίζοντας ερώτηση του κ.Γεωργιάδη στη Βουλή (13.12.2012, ο κ.Καμμένος είχε πλέον φύγει από το κόμμα, εξ ου και η καθυστερημένη  ευαισθητοποίηση του Αδώνιδος)  σχετικά με ταξιδι του πρώην υφυπουργού Λιμενικού Σώματος της ΝΔ στη Μελβούρνη (2009). Τότε είχε δοθεί (3.1.2013) απάντηση πως το κόστος του κ.Καμμένου και της συζύγου του, που πλήρωσαν οι φορολογούμενοι του 2009, ήταν 17.227, 73 ευρώ.

ΥΓ
Ευχαριστώ το σχολιαστή μας, που μου θύμισε κάποια στοιχεία.

Advertisements
This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Ασμοδαίος, Γράμμα από το Ληξούρι, Για την Αριστερά, Διακρίσεις (κάθε είδους), κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

10 Responses to Ο Χουντόδουλος, ο Πάνος, ο Θέμος και ο Αλέξης

 1. Ο/Η Frixos λέει:

  Ειναι προφανες οτι οταν ο κυριος προετρεπε να μοιραζομαστε τα ιματια μας με τον πλησιον μας δεν ενοουσε απαραιτητως και τα κλινοσκεπασματα.
  Απο την άλλη, για να αναγνωρίσουμε και του στραβου το δικιο, οι αγιοι πατερες μπορει να μοιράζονται την (ιερα) σινδονη αλλα, τουλάχιστον, δεν απαιτουν γαμο, ουτε υιοθεσια ανηλικων, που σημαινει δωρεαν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και συνταξη χηρείας, δηλαδή επιβαρυνση του δημοσιου κορβανα.

  Οι «καρικατούρες του Ροβεσπιέρου», εξοχος χαρακτηρισμος, συγχαρητηρια!

 2. Ο/Η syrizel ouaou λέει:

 3. Ο/Η Left and Liberal λέει:

  https://derlandstreicher.wordpress.com/2015/06/04/%cf%83%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b2%ce%b5%ce%b9%ce%bd-%ce%b4%ce%b9-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%cf%8e%ce%bd/

  Στρίβειν δι’ εκλογών;

  Τα φιλικά προς το ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ, αλλά και πανικόβλητοι κυβερνητικοί, παντελώς αδαείς και αθλίως αρτηριοσκληρωτικοί βουλευτές, περιγράφουν μια μέρα μετά τη συνάντηση του έλληνα πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Κομισιόν στις Βρυξέλλες, ένα σκηνικό δευτέρας παρουσίας και καταστροφής. Αντιθέτως τα ξένα ειδησεογραφικά μεταδίδουν μια εικόνα προσεκτικής προόδου στις διαπραγματεύσεις και πολύ πιθανής τελικής συμφωνίας σε εύλογο διάστημα.

  Στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της διαπραγμάτευσης, κάποιοι πάνε να τα τινάξουν όλα στον αέρα και ονειρεύονται Κούγκι αντάρτικα. Βρήκαν την ευκαιρία να σκορπίζουν πανικό φωνάζοντας “μολών λαβέ” (τι “μολών λαβέ” θα φωνάξεις ρε χρεοκοπημένε ζήτουλα;), να τρομοκρατούν τους πολίτες, να βγάζουν αντιευρωπαϊκή χολή και να σπέρνουν παρακμιακή μιζέρια, πολλή μιζέρια, το μόνο που έμεινε να παράγει η χώρα, να εξάγει, να καταναλώνει και να ανακυκλώνει.

  Μια ταλαιπωρημένη χώρα πληρώνει τις εγκληματικά ψεύτικες υποσχέσεις ενός λαοπλάνου λαικιστή και την ανεπάρκεια σ’ όλες τις γραμμές των υπολοίπων. Τώρα που είδαν τα δύσκολα και πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους έναντι της χώρας πάνε να ξεφύγουν “ηρωικώς” δια των εκλογών. Σχεδόν χυδαίοι…ολίγιστοι…πολιτικά μιλώντας.

 4. Ο/Η atheofobos λέει:

  Φίλτατε Λασκαράτε
  Προφανώς δεν έχεις καταλάβει πως η κυβέρνηση της «Πρώτης φοράς αριστεράς με Άκρα Δεξιά» έχει καταργήσει τα μνημόνια και όχι την καλοπέραση, γιατί ως γνωστόν «η φτώχια θέλει καλοπέραση»!
  Νομίζω πάντως ότι ο μακαριστός δεν είχε μείνει στο «Four Seasons» του Μιλάνου, όπως γράφεις, αλλά του Παρισιού.
  http://www.kathimerini.gr/277959/article/epikairothta/ellada/xristodoylos-etsi-phga-sto-george-v

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Αγαπητέ Αθεόφοβε,
   υποτιμάς την Αυτού Θειοτάτη Καλοπέραση.
   Δεν άφησε κοσμικό ξενοδοχείο στο οποίο δεν έμεινε και στο Παρίσι, που σωστά λες και λέω,
   http://www.kathimerini.gr/277959/article/epikairothta/ellada/xristodoylos-etsi-phga-sto-george-v

   και στο Μιλάνο και στην Ελβετία.

   Από ΤΟ ΒΗΜΑ:
   http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=194158

   Πολύ κακό για το τίποτε η φασαρία για τη διήμερη διαμονή του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο αγαπημένο του «Four Seasons» του Μιλάνου.,,,,,,
   Μαθαίνω πάντως ότι οι χειμερινές διακοπές του Αρχιεπισκόπου δεν περιορίστηκαν στο διήμερο του Μιλάνου. Ο Μακαριότατος και η παρέα του έφθασαν εκεί κατευθείαν από την Ελβετία, όπου είχαν περάσει τέσσερις ημέρες.
   _________________

   και στην Ταϋλάνδη
   http://pursosalithia.blogspot.gr/2012/05/blog-post.html
   _______________

   ήταν ασκητικός τύπος.

 5. Ο/Η Αρχιεπίσκοπος Μπανανίας λέει:

  Πάντως, αν ζούσε ο Χριστόδουλος μπορούμε να υποθέσουμε κρίνοντας από τις τοποθετήσεις του καλύτερου κλώνου του, του Άνθιμου, ότι θα ηγείτο μιας φιλευρωπαϊκής προπαγάνδας στο ίδιο μήκος κύματος με τους όψιμους ευρωπαϊστές της Ν.Δ. προς απογοήτευση των ρωσόφιλων ελληναράδων χριστιανοταλιμπάν που εκφράζονται πολιτικά από τον Καμμένο και μεταξύ άλλων συνωμοσιολογούν για θάνατο του Χριστόδουλου και για άλλη έκβαση του προβλήματος της χώρας στην περίπτωση που δεν έφευγε πρόωρα. Είναι αξιοσημείωτη η στήριξη της ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας – παρά τις θορυβώδεις γραφικές παραφωνίες π.χ. Αμβρόσιος Καλαβρύτων – από τους επιφανείς εκπροσώπους της Εκκλησίας που εκφράζει το διαλεκτικό αντίθετο του ευρωπαϊκού πνεύματος και των φιλελεύθερων αρχών και δείχνει ότι με το χρήμα και την υγεία δεν παίζουμε. Έτσι είναι… για το ποίμνιο λείψανα, θαύματα, ελπίδες που το πολύ πολύ να βελτιώνουν τη ψυχολογία, για τους εαυτούς τους τους καλύτερους γιατρούς και ό,τι προσφέρει η άθεη Εσπερία. Ο κλώνος του μακαριστού Άνθιμος από τη μια επιμένει εθνοκεντρικά/αυτιτιστικά μακεδονομαχώντας και δαιμονοποιώντας ομοφυλόφιλους θυμίζοντας μας τις βαλκάνιες καταβολές μας, από την άλλη δεν διανοείται έξοδο από τη Ευρώπη που θα επηρεάσει την τσέπη του, το παγκάρι του και ενδεχομένως τη θέση του στην περίπτωση απρόβλεπτων ανατροπών. Και καλά κάνει…

  • Ο/Η του κώλου λέει:

   Άνθιμος: Κάτω οι gay,
   καλά μην φωνάζεις, σε πιστέψαμε.

   http://www.crashonline.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%B4%CF%8C-%CF%84/

   Θεσσαλονίκη: Ανήλικα αγόρια στην οδό της ανομίας – Στους πελάτες και Ιερέας!

   19. Απριλίου, 2015

   «Ειδικά στη Θεσσαλονίκη έρχονται καθημερινά λεωφορεία με παιδιά που δεν συνοδεύονται πάντα από τους γονείς τους. Τα ξεφορτώνουν σε διάφορα σημεία για να προωθηθούν στην επαιτεία ή στην πορνεία», λέει στην εφημερίδα από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

   Οι καταγγελίες σοκάρουν! Ιερέας εντοπίστηκε να ψάχνει για θύματα!

   Η οδός Αφροδίτης έχει μετατραπεί σε πιάτσα-παράδεισο για παιδεραστές και παιδόφιλους που «ψαρεύουν» αγόρια τα οποία εκμεταλλεύονται πολυπλόκαμα κυκλώματα στον χώρο του trafficking.
   «Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση που είδα ένα βράδυ και με αηδίασε. Επιστρέφοντας σπίτι μου, επί της οδού Αφροδίτης σταμάτησε ένα VW Eos μαύρο, που οδηγός του ήταν ένας ιερέας! Φορούσε ράσα κανονικά και ένας τεράστιος χρυσός σταυρός κρεμόταν από τον λαιμό του Αναβόσβησε τα φώτα και βγήκαν τρέχοντας από τη στοά τρία αγοράκια 13-14 ετών. Ίσως μάλιστα και μικρότερα! Τα δύο παιδάκια τελικά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν μαζί του! Γενικά, στα στενά γύρω από τον Επιβατικό Σταθμό Θεσσαλονίκης κάθε βράδυ γίνεται το ίδιο πράγμα».

 6. Ο/Η chretienorthodox λέει:

  Κυριοι Ροΐδη και Λασκαρατε,
  Παρακαλω πολυ να μου επιτρεψετε μια υπενθυμιση. Στη τριτη παραγραφο (μεσα σε παρενθεση) γραφετε: «Όσο για το νέο προσωνύμιο του Καλλίνικου, δεν το μάθαμε…». Σας υπενθυμιζω οτι οταν παρουσιαστηκε το θεμα με τη δημοσιευση επιστολης του πρωτοψαλτη κ. Τουμπα για σεξουαλικη παρενοχληση που υπεστη απο το κ. Καρουσο (τα ηθελε και ο κ. Τουμπας, γιατι τί δουλεια ειχε μεσα στο υπνοδωματιο του κ. Καρουσου) το πνευματικο τεκνο του τελευταιου, ο περιωνυμος κ. Αμβροσιος Καλαβρυτων, δηλωσε για τον πνευματικο του μπαμπα: «ο ανθρωπος θα τερματιση τη σταδιοδρομια του με το στιγμα του πουστη». Βρε τεκνο να σου πετυχει!
  Φιλικα οπως παντα,
  Γεωργιος Θεοδοσιου

 7. Ο/Η του κώλου λέει:

  http://www.protagon.gr/epikairotita/apokalypseis-gia-mystikes-synantiseis-tsipra-ekdotwn-44341067036

  Οταν ο Αλέξης Τσίπρας παζάρευε με τον Σταύρο Ψυχάρη

  Το Βήμα της Κυριακής αποκαλύπτει τις μυστικές συναντήσεις και τα παζάρια του Πρωθυπουργού με τον Σταύρο Ψυχάρη – ραντεβού που επιβεβαίωσε ότι έγιναν το Μαξίμου απαντώντας στο δημοσίευμα με μια ανακοίνωση. Σε ποια σπίτια τα είπαν οι δύο άντρες. Τι ζήτησε ο ένας και τι απάντησε ο άλλος; Ποιος ήταν «παρών» και τι έγινε στο γκαράζ πολυκατοικίας στο Κολωνάκι;

  27 Φεβρουαριου 2016,

  Υπήρχε εποχή, όχι μακρινή, να, μόλις πριν από 19 μήνες, που ο Αλέξης Τσίπρας συναντούσε τον πιο γνωστό παράγοντα του εκδοτικού κόσμου και παζάρευε μαζί του – πολιτική στήριξη, τηλεοπτικές άδειες, δανεια, αυτά που τώρα έχει κάνει σημαία του στον πολυδιαφημισμένο «πόλεμο κατά της διαπλοκής». Είναι μια εποχή στην οποία επιλέγει να ρίξει φως το Βήμα της Κυριακής, σε μια κίνηση που έχει σημασία από μόνη της.

  Με ένα δημοσίευμα που ήδη από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου προκάλεσε αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο, η εφημερίδα αποκαλύπτει σειρά μυστικών συναντήσεων του κ. Τσίπρα με τον πρόεδρο του Δημοσιογραφικου Οργανισμού Λαμπράκη Σταύρο Ψυχάρη το 2014, λίγο προτού δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ έλθει στην εξουσία – και είναι συναντήσεις που το Μέγαρο Μαξίμου παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι όντως έγιναν, μολονότι στο επίμαχο κείμενο γίνεται αναφορά απλά σε συναντήσεις μεταξύ ενός «πολιτικού» και ενός «εκδότη», χωρίς να αναφέρονται ονόματα.

  Οπως γίνεται γνωστό μέσα από το μακροσκελές και λεπτομερές ρεπορτάζ της κυριακάτικης εφημερίδας, ο Πρωθυπουργός όχι μόνο είχε συναντηθεί κατ’ ιδίαν με τον κ. Ψυχάρη, αλλά αυτό είχε γίνει κατ’ επανάληψη. Κι όχι δημόσια, όχι στο Μέγαρο Μαξίμου όπως είχε συμβεί παλαιότερα με άλλους πρωθυπουργούς, αλλά σε σπίτια τρίτων προσώπων. Σε σπίτια τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στα Βόρεια Προάστια.

  Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όπως τουλάχιστον προκύπτουν από το ρεπορτάζ στο Βήμα της Κυριακής.

  Το καλοκαίρι του 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμη στην αντιπολίτευση. Η Νέα Δημοκρατία έχει μόλις χάσει τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως το μόνο που τον χωρίζει από το Μέγαρο Μαξίμου είναι ο χρόνος. Είναι θέμα χρόνου να γίνει Πρωθυπουργός. Εκείνες τις ημέρες, ωστόσο, γίνεται κάτι ασυνήθιστο. Γίνεται κάτι που αλλάζει πολλά.

  Ο Αλέξης Τσίπρας συναντάται με τον Σταύρο Ψυχάρη. Κι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο γνωστός εκδότης δεν ζητά τίποτα από τον μετέπειτα Πρωθυπουργό. Αντίθετα, είναι ο κ. Τσίπρας που ζητά από τον κ. Ψυχάρη. Ζητά πολιτική στήριξη μέσω των εφημερίδων του και των site του. Και όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και σε αυτή τη… διαπραγμάτευση κάτι δίνεις και κάτι παίρνεις. Και με βάση τα γραφόμενα στο Βήμα της Κυριακής, ο Τσίπρας για να λάβει πολιτική στήριξη, ήταν πρόθυμος να δώσει λεφτά – για την ακρίβεια, να μην πάρει λεφτά, αφού πρότεινε να χαριστούν τα δάνεια του εκδοτικού οργανισμού, αλλά και να παραχωρηθεί στον εκδότη και ολόκληρη η άδεια του καναλιού στο οποίο συμμετέχει!

  Η κρίσιμη 4η Ιουλίου 2014

  Η συνάντηση λαμβάνει χώρα στις 4 Ιουλίου του 2014. Τόπος; Το κέντρο της Αθήνας, σε διαμέρισμα κοντά στην αμερικανική πρεσβεία. «Το διαμέρισμα της συνάντησης, νεόδμητο, σε πολυκατοικία του 2011, ανήκε σε στενή φίλη του ηγέτη. Του το παραχωρούσε για τις επαφές του με προσωπικότητες της δημόσιας ζωής», αναφέρει το ρεπορτάζ του Παύλου Παπαδόπουλου, ο οποίος αποκαλύπτει πως οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν. Συνολικά, από την ώρα που στις ζωές μας είχε μπει το 2014 μέχρι το καλοκαίρι του ίδιου έτους είχαν συναντηθεί τέσσερις φορές!

  Οι άλλες τρεις συναντήσεις είχαν γίνει απογευματινές ώρες, μετά τις 18:00, σε σπίτι στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Μάλιστα, το κλίμα φαίνεται πως ήταν τόσο καλό που και οι δύο πλευρές είχαν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια στο στενό τους περιβάλλον.

  Το παρασκήνιο στο γκαράζ και στο… ασανσέρ

  Αν στις άλλες τρεις συναντήσεις υπήρχε κι άλλος κόσμος μπροστά, στην τέταρτη συνάντηση ήταν οι δυο τους. Ο εκδότης ζήτησε ραντεβού από τον πολιτικό, ο τελευταίος δεν του το αρνήθηκε και ζήτησε από την πλευρά του να τηρηθεί άκρα μυστικότητα. Πώς; Μα με τον… αμερικανικό πατροπαράδοτο τρόπο. Το υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας χρησιμοποιείται ως καμουφλάζ και το ασανσέρ μεταφέρει τον εκδότη απευθείας στο διαμέρισμα, χωρίς να τον δει… κανένα μάτι.

  Η συνάντηση γίνεται μετά κόπων και βασάνων, όπως περιγράφει το Βήμα της Κυριακής, αφού ένα απρόβλεπτο περιστατικό στο γκαράζ παραλίγο να τα τινάξει όλα στον αέρα.

  Γράφει το Βήμα της Κυριακής:

  «Η τέταρτη συνάντηση έγινε και αυτή έπειτα από αίτημα του εκδότη. «Θέλω να τον συναντήσω για να συζητήσουμε όσα συμβαίνουν, αλλά αυτή τη φορά θα ήθελα να είμαστε οι δυο μας» ζήτησε ο εκδότης να διαμηνυθεί στον πολιτικό. Ο πολιτικός ασφαλώς δέχθηκε και πρότεινε ως τόπο συνάντησης το φιλικό διαμέρισμα. «Η πολυκατοικία στην οποία βρίσκεται το διαμέρισμα διαθέτει υπόγειο γκαράζ. Το αυτοκίνητο του εκδότη θα κατέβει στο υπόγειο γκαράζ και ο εκδότης θα ανέβει με το ασανσέρ στον όροφο του διαμερίσματος» ήταν η ευγενική παράκληση του πολιτικού. «Ετσι δεν θα αναγκαστεί να παρκάρει στον δρόμο και δεν θα τον δει κανείς». Στη μία το μεσημέρι ακριβώς η θωρακισμένη λιμουζίνα του εκδότη έφθασε στη συμφωνημένη διεύθυνση και οι φρουροί του πολιτικού, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο διαμέρισμα, έσπευσαν να ανοίξουν την αυτόματη πόρτα του γκαράζ. Εκείνη τη στιγμή όμως ο επικεφαλής της ασφαλείας του εκδότη που βρισκόταν μέσα στη λιμουζίνα μαζί με τον εκδότη, μόλις είδε την πόρτα του γκαράζ να ανοίγει, διέταξε αμέσως τον οδηγό να σταματήσει. «Δεν είναι ράμπα γκαράζ, είναι ασανσέρ αυτοκινήτων» είπε. «Αυτά τα ασανσέρ αντέχουν αυτοκίνητα μέχρι δύο τόνων. Η λιμουζίνα είναι θωρακισμένη και ζυγίζει πεντέμισι τόνους. Αν μπούμε θα εγκλωβιστούμε στο ασανσέρ». Και έτσι το αυτοκίνητο δεν προχώρησε. Σταμάτησε στην πιλοτή. «Αν μπαίναμε θα παγιδευόμασταν και θα χρειάζονταν δύο μέρες για να μας απεγκλωβίσουν» είπε ο επικεφαλής της ασφαλείας του εκδότη που μόλις είχε αποτρέψει ένα απροσδόκητο και ατυχέστατο περιστατικό, που αν γινόταν θα… έμενε στην Ιστορία»…

  Η γάτα των Ιμαλαΐων και ο εσπρέσο

  Η συνάντηση τελικά έγινε και ήταν μόνοι τους οι δύο άνδρες – ή μάλλον σχεδόν μόνοι. Και πάλι με γλαφυρό τρόπο το ρεπορτάζ του Βήματος της Κυριακής περιγράφει το σκηνικό:

  «Ο ιστορικός εκδότης, που φορούσε πουκάμισο με λεπτή κόκκινη ρίγα, τιράντες, κόκκινη γραβάτα και μπλε κοστούμι, κατέβηκε, περπάτησε με γρήγορα βήματα προς την γκρίζα μεταλλική είσοδο, την οποία ξεκλείδωσε ένας φρουρός του πολιτικού. Κατευθύνθηκαν στο ασανσέρ και πάτησαν το κουμπί του πρώτου ορόφου. Βγήκαν σε έναν σκοτεινό διάδρομο. Ο φρουρός χτύπησε ένα κουδούνι χωρίς όνομα δίπλα σε μια γκρίζα πόρτα. Ο πολιτικός άνοιξε την πόρτα ο ίδιος. “Καλώς ήλθατε”. Ηταν ευδιάθετος, ευγενικός και φιλόξενος, όπως πάντα. Φορούσε λευκό πουκάμισο και μπλε κοστούμι. Δεν ήταν όμως μόνος του στο μικρό αυτό ευήλιο διαμέρισμα με τους φρεσκοβαμμένους γκρίζους και βαθυπράσινους τοίχους, την καλαίσθητη διακόσμηση και τα όμορφα έπιπλα σε απλή σχεδίαση. Μετά την εγκάρδια και ζεστή χειραψία, οδήγησε τον επισκέπτη προς το μικρό σαλόνι. Αλλά ο εκδότης κοντοστάθηκε για λίγο γιατί παρατήρησε μια γάτα. Μια γάτα των Ιμαλαΐων, με μακρύ εντυπωσιακό τρίχωμα, ελαφρώς εύσωμη, με μάτια γαλάζια, αυστηρή και μεγαλοπρεπής. Καθόταν επάνω σε ένα ευμέγεθες μαξιλάρι και παρατηρούσε έντονα τον εκδότη χωρίς να κουνηθεί από τη θέση της. “Ανήκει στη φίλη μου που έχει αυτό το σπίτ” εξήγησε ο πολιτικός χαμογελώντας. “Θέλετε έναν εσπρέσο;” ρώτησε. “Θα τον φτιάξω ο ίδιος γιατί δεν υπάρχει κανένας άλλος στο σπίτι”.

  » Μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά ο πολιτικός και ο εκδότης απολάμβαναν τον καφέ τους στο μικρό και όμορφο καθιστικό» γράφει το Βήμα της Κυριακής, «και άρχισαν να μιλούν σχεδόν σαν να ήταν πατέρας και γιος, που είχαν χαθεί για χρόνια και “ανακάλυψαν” τυχαία ο ένας τον άλλον. “Συγχαρητήρια για τη νίκη σου. Θα κερδίσεις σίγουρα και τις εθνικές εκλογές” είπε ο εκδότης. “Ευχαριστώ πολύ. Θα ήταν σημαντικό να έχω την υποστήριξη του πιο ιστορικού συγκροτήματος Τύπου” απάντησε ο πολιτικός»…

 8. Ο/Η Psycho λέει:

  http://dexiextrem.blogspot.gr/2016/06/30-40-50.html

  ΗΧΗΤΙΚΟ-ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ’ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΡΕ! Καραμήτσος-Μαρινάκης εμπλέκουν Τσίπρα σε δωροδοκία…. «με 30 βιβλία και συνεχή ροή 40, 50 βιβλία»

  Το τραγικότερο όλων είναι ότι έχουν περάσει ώρες από την αποκάλυψη και δεν έχει παρέμβει εισαγγελέας… ότι δεν παίζουν την είδηση τα ΜΜΕ είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο…

  Για γέλια η απάντηση Καραμήτσου… τα «βιβλία» θα μπαίναν προσφορά σε υπο έκδοση εφημερίδα… και γιαυτό ο «γιατρός» έπρεπε να τα πάει να τα εξετάσει ο Τσίπρας;

  Τηλεφωνικοί διάλογοι «φωτιά» Β. Μαρινάκη – Τ. Καραμήτσου (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) από τον υπερκοριό της ΕΥΠ

  Εμπρηστικό το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας, μεταξύ του εκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Τάσου Καραμήτσου και του εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

  Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας τους, εμπλέκεται ο σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ως αποδέκτης 30 τόμων «βιβλίων», για συναλλαγή της οποίας το περιεχόμενο παραμένει άγνωστο προς το παρόν.

  Συγκεκριμένα ο Τάσος Καραμήτσος καλεί τηλεφωνικώς τον Μαρινάκη και του ανακοινώνει, ότι τα τριάντα πρώτα «βιβλία» εκ μέρους του φίλου του «γιατρού» είναι έτοιμα προκειμένου να του τα αποστείλει για να δοθούν εκεί που πρέπει.

  Ο Μαρινάκης χωρίς καμία επιφύλαξη ρωτάει επί λέξη: «Τριάντα βιβλία για τον Τσίπρα;» κι αμέσως μετά αναφέρεται στην συναλλαγή, θέλοντας να πληροφορηθεί τις απαιτήσεις του αποστολέα των «βιβλίων».

  «Εντάξει θα τα πούμε αυτά μετά» είναι η απάντηση του εκδότη για να συνεχιστεί η κουβέντα.

  Από το ύφος του διαλόγου που ακολουθεί, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο αναγνώστης, ότι τα περί βιβλίων είναι κώδικας όπως επίσης και ο όρος «γιατρός».

  Τον Απρίλιο του 2013 ο Αλέξης Τσίπρας είχε επισκεφθεί τα γραφεία του “Πρώτου Θέματος”, η φωτό δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα: Από αριστερά, Τάσος Καραμήτσος, Πάνος Σκουρλέτης, Αλέξης Τσίπρας, Θέμος Αναστασιάδης
  (…)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.