Λειτουργία Κυριακής: Χάθηκε η Φωτεινή Αθανασοπούλου των Ψεκασμένων (την έκλεψε UFO)

[Μπα σε καλό μας. Ήτο υποψήφια αντιπρόεδρος ΕΦΕΤ]

ro17.5.15b

Η υποψήφια ευρωβουλευτής και βουλευτής των ΑΝΕΛ- φέρεται να υιοθετεί και να εκφράζει απόψεις και θέσεις που προκαλούν.

Ορισμένες από αυτές-όπως καταγράφονται σε δικά της κείμενα που περιλαμβάνει ο φάκελος που κατατέθηκε στην επιτροπή- έχουν ως εξής:

– «μας δολοφονούν από τον ουρανό! Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!» παραπέμπει τους «ακολούθους» της στο facebook σε σχετικά άρθρα

-«και όμως… εδώ και δύο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις (σ.σ. εννοεί την άνοδο στην εξουσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), δεν παρατηρούνται ψεκασμοί… για προσέξτε το…»

-«Σας χρειαζόμαστε εδώ» έγραψε στoν λογαριασμό της στο facebook απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό της Ταϋλάνδης ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα που ανήρτησε φέρεται να είπε «θα εκτελούνται οι δημοσιογράφοι που δεν λένε την αλήθεια»

-«Αν τα ζώα πίστευαν στο Θεό, ο διάβολος θα έμοιαζε με τον άνθρωπο»!

Ωστόσο, το σημείο που εστιάζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι ένα άρθρο – εισήγηση της κυρίας Αθανασοπούλου με το οποίο επιχειρεί να αποδομήσει τον Κώδικα Τροφίμων (Codex Alimentarius) που έχει υιοθετηθεί από την Ε.Ε. Είναι χαρακτηριστικό πως ο κ. Δριβελέγκας κάλεσε τον υπουργό να ξεκαθαρίσει εάν συμφωνεί με τις θέσεις της κυρίας Αθανασοπούλου «ο ώδικας αυτός είναι σχέδιο της διεθνούς σιωνιστικής ομάδας για να ελέγξουν την κοινωνία». Πρόσθεσε μάλιστα πως «την κυρία Αθανασοπούλου την επέβαλαν οι ΑΝΕΛ. Πρέπει όμως να αντικατασταθεί».

Πάντως, ιδιαίτερο «ενδιαφέρον» έχει και το άρθρο – έκθεση της κυρίας Αθανασοπούλου για την «Νέα Τάξη πραγμάτων» αγαπημένο θέμα των υποστηρικτών των ψεκασμών: «Έχουν πάρει εντολές «άνωθεν» (βλέπε Σιωνισμός) για να σταματήσουν κάθε εθνικιστικό κίνημα που απειλεί την παγκοσμιοποίηση και τα σχέδια της Νέας Τάξης;

Αλήθεια…

Δεν ξέρουν ότι όσο περισσότερο χτυπάς κάτι, τόσο αυτό γιγαντώνεται;

Δεν ξέρουν ότι ο εθνικισμός (που σημαίνει «η άποψη που ενθαρρύνει την έκφραση και την καλλιέργεια της εθνικής συνείδησης, η αφοσίωση των ατόμων στο έθνος στο οποίο ανήκουν, χωρίς καμιά διάθεση υποτίμησης ή περιφρόνησης άλλου έθνους, εθνισμός, πατριωτισμός».-ΛΕΞΙΚΟ Μανόλη Τριανταφυλλίδη) που τον έχουν καταντήσει βρισιά στις μέρες μας, μετατρέπεται σιγά σιγά σε τσουνάμι σε όλη την Ευρώπη διότι όλοι λαοί αισθάνονται ότι απειλείται η ταυτότητά τους, η πατρίδα τους, ο Θεός τους;

Αυτοί, τα υπαλληλάκια της Νέας Τάξης, αυτοί έχουν αναλάβει τον ρόλο να σπέρνουν το μίσος ανάμεσά μας , να μας διαιρούν για να μας κρατούν καλά χειραγωγούμενους.

Αυτοί, οι Ελληνόφωνες προδότες, οι εκπρόσωποι του «Δημοκρατικού τόξου» θεωρούν την πατρίδα «μαγαζί δικό τους» και το πωλούν όσο όσο σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο.
Αυτοί που σκίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν δίνουν δεκάρα ούτε για τους συμπατριώτες τους ούτε για τους αλλοδαπούς. Θεό έχουν μόνο το χρήμα και σκοπό της ζωής τους τα αξιώματα, και γι αυτά… πουλούν «και την μάνα τους».

Δεν ξέρω αν οι χρυσαυγίτες είναι αληθινοί πατριώτες ή φασίστες, κρυφοναζιστές, κρυφοπαγανιστές ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό θα το δείξει η ιστορία.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ζω σε μια ύπουλη, μασκαρεμένη, φαρισαϊκή, κάλπικη Δημοκρατία. Δεν είναι πολίτευμα αυτό, είναι ένα επικίνδυνο καθεστώς που τα ηνία του κατέχουν μια χούφτα διεφθαρμένοι ολιγάρχες, ταγμένοι να υπηρετήσουν τις διεστραμμένες επιταγές της Νέας Τάξης, χωρίς έλεος, χωρίς δισταγμό, κι ας αφανίσουν ένα ολόκληρο έθνος».

[πηγήν]

Advertisements
This entry was posted in Λειτουργία Κυριακής. Bookmark the permalink.

10 Responses to Λειτουργία Κυριακής: Χάθηκε η Φωτεινή Αθανασοπούλου των Ψεκασμένων (την έκλεψε UFO)

 1. Ο/Η dimitris λέει:

  Αίσχον!

 2. Ο/Η Ἀριστοκλῆς λέει:

  https://hellenismosheute.wordpress.com/2015/02/17/%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B2%CE%BB%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B3-%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%AD%CE%B8/

  «Οι διαφορές του αρχαίου Εθνισμού από τον νεωτερίστικο Εθνικισμό είναι πολλές.

  ΕΘΝΙΣΜΟΣ
  – τα έθνη είναι μη-ομογενοποιημένα
  – χαρακτηρίζονται από ποικιλία και πολλαπλότητα
  – η ενότητα βασίζεται στην κοινή καταγωγή και γλώσσα, μα πάνω απ΄ όλα στο πάτριο έθος
  – αναπτύχθηκαν φυσιολογικά
  – δεν ταυτίζονται με κράτη
  – τα μέλη τους αυτοαναγνωρίζονται από τα “Πἀτρια” (ειθότα και νομιζόμενα)

  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
  – τα έθνη (του) είναι ομογενοποιημένα
  – χαρακτηρίζεται από αποκλειστικότητα και
  – η ενότητα βασίζεται στο αίμα, την γλώσσα και υπηκοότητα
  – διαμορφώθηκαν μέσα από πολιτικές επιλογές και διαδικασίες ή πολέμους
  – ταυτίζονται τα ίδια και ο πολιτισμός τους με τα λεγ. Εθνοκράτη»

 3. Ο/Η ανώνυμος λέει:

  «Αυτοί, οι Ελληνόφωνες προδότες»
  είναι αυτόχθονοι τουλάχιστον ;

 4. Ο/Η Θέκλα Φακλάνα-σεκσολόγος λέει:

  Είχε κάνει και αντισημιτικές δηλώσεις η συριζέλ αλλά κουκουλώθηκαν.

 5. Ο/Η ανώνυμος λέει:

  http://www.donotlink.com/f6dn

  Σχετικά με τους ψεκασμούς η Φωτεινή Αθανασοπούλου είπε χαρακτηριστικά «εγώ προβληματίζομαι σαν απλό άτομο σκεπτόμενο και σαν επιστήμονας. Το ότι ανεβάζουμε κάποιες αναρτήσεις δεν σημαίνει ότι καταρχάς αποδεχόμαστε τα πάντα. Κατά δεύτερον υπάρχουν στοιχεία επιστημονικά, υπάρχουν επιστήμονες-καθηγητές και υπάρχουν και συνέδρια του ΟΗΕ πάνω σε αυτό το πράγμα και επομένως ποια είμαι εγώ και οποιοσδήποτε άλλος που να αμφισβητήσει αυτά τα συνέδρια και τις επιστημονικές απόψεις.

  ——
  https://www.metabunk.org/debunked-rosalind-peterson-leaker-addressing-un-about-chemtrails-and-geoengineering.t3514/

  * This was not Peterson addressing the UN. This was simply a conference on Climate Change organized by the UN, not an actual UN session See: http://www.un.org/dpi/ngosection/annualconfs/60/index.htm
  * Peterson does not work at the UN, or have any connection to the UN at all. Peterson is a retired crop loss adjuster (a type of insurance agent working in agriculture). She worked for the USDA in Mendocino, California.
  * Peterson is billed as «President of the Agriculture Defense Coalition», and while this is true, the ADC is just her. It’s just the name of her personal web site.
  * Peterson does not mention «chemtrails», only regular aircraft exhaust and some NASA rocket experiments

 6. Ο/Η του κώλου λέει:


  Against antisemitism-Ενάντια στον αντισημιτισμό

  12 Μαΐου στις 11:29 μ.μ. ·
  .

  Σύμφωνα με την Φωτεινή Αθανασοπούλου, υποψήφια βουλευτή ΑΝΕΛ, ο Κώδικας Τροφίμων που έχει υιοθετηθεί από την Ε.Ε. «είναι σχέδιο της διεθνούς σιωνιστικής ομάδας για να ελέγξουν την κοινωνία».

 7. Ο/Η Όσιος Λοβέρδος λέει:

  Η Αθανασοπούλου απέσυρε από τον ΕΦΕΤ την υποψηφιότητά της μετά την κατακραυγή. Όλοι θεώρησαν λήξαν το επεισόδιο…

  Κανείς όμως δεν αναρωτήθηκε φωναχτά ότι αυτή η παράφρων εξακολουθεί να είναι Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και φυσικά θα αμείβεται όσο και οι κανονικοί καθηγητές για να διδάσκει συνωμοσιολογίες.

  • Ο/Η Πι πι το παπί λέει:

   εκτός κι αν ο Αλέξης με τον Πάνο την κάνουν υπουργίνα Θρησκευμάτων και παιδικής χαράς.

 8. Ο/Η Πειραχτήρι λέει:

  Γι’ αυτό εδώ τι έχεις να πεις, Ροΐδη;
  http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=4842

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s