Το Θηρίον είναι ο καπιταλισμός

[Σάββας Ξηρός – Γέροντας Παΐσιος: Το barcode στο «βραχιολάκι» είναι το χάραγμα του Θηρίου]

Σκίτσο του ©Ανδρέα Πετρουλάκη στην Καθημερινή

Σκίτσο του ©Ανδρέα Πετρουλάκη στην Καθημερινή

Επιστολή από το Σωτήριο Έτος 1901 μ.Χ. εν μέσω «Ευαγγελικών» επεισοδίωντου Βλάση Γαβριηλίδη*

Το Θηρίον της Αποκάλυψης είναι ο καπιταλισμός. Το Θηρίον θα χαράξει όλους τους αντιιμπεριαλιστές με τον αριθμό του ονόματός του. Το barcode στο «βραχιολάκι» είναι το χάραγμα του Θηρίου. Θέλει να μας χαράξει όλους η μητέρα των πορνών και των βδελυγμάτων της γης, η Βαβυλών η μεγάλη, οι ΗΠΑ, η μητέρα και της πόρνης Ευρωζώνης. Έτσι το Θηρίον έχει έρθει πιο κοντά στην χώρα της τηλαυγούς ορθοδοξίας, κατοικεί πλέον στις Βρυξέλλες.

Όπως δήλωσε ο Σάββας Ξηρός:
«Δεν προτίθεμαι να δεχθώ την ηλεκτρονική επιτήρηση. Ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Δηλαδή αυτό περιγράφεται στην Αποκάλυψη ως μέσον χωρίς το οποίο δεν μπορεί κάποιος να μετέχει στην κοινωνική ζωή και τείνει να επιβληθεί σε όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες. Αυτό το ζήτημα, αυτός ο τρόπος επιτήρησης προσπαθεί να επιβληθεί με κάθε τρόπο στη σύγχρονη κοινωνία. … Θα υπάρχει μια γενική επιτήρηση και από εκεί που υποτίθεται ότι το σύστημα κοιτάει τον άνθρωπο, ξαφνικά ο κάθε άνθρωπος θα γίνει μια κουκίδα σε μια οθόνη με ένα πλήρη έλεγχο κίνησής του».

Για την αποφυλάκιση αυτού του παρανοϊκού θρησκόληπτου serial killer έφτιαξε ειδικό νόμο η κυβέρνηση της χρεοκοπημένης χώρας μας, και εξόργισε τις Ηνωμένες Πολιτείες του Ομπάμα που μας στήριζε και τη Μεγάλη Βρετανία. Τον θρησκόληπτο serial killer που δήθεν τον τύφλωσε η πολιτεία, σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης (Το Βήμα).

Χριστιανοί, σχηματίστε παντού, με κάθε μέσον, το σημείο του Σταυρού. Ακούστε τις επτά σάλπιγγες, ακούστε τα ουαί, δείτε τους αγγέλους, δείτε τον προφήτη Γιάνη, δείτε την πτώση της πόρνης των Βρυξελλών, ιδού και το Αρνίον στον θρόνο της χιλιετούς βασιλείας του.

###

[*] Οι αγώνες του Βλάση Γαβριηλίδη για την ελευθερία της έκφρασης είχαν σκληρό τίμημα. Οι επιδρομές των εθνικοφρόνων τραμπούκων της εποχής του δεν τον έκαμψαν όμως, ακόμα κι όταν το 1894 κατέστρεψαν ολοσχερώς τα τυπογραφεία της εφημερίδας του («Ακρόπολις»)

Advertisements
This entry was posted in «Ιερές» Υποκρισίες, τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, Βλάση Γαβριηλίδη, Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

9 Responses to Το Θηρίον είναι ο καπιταλισμός

 1. Ο/Η του κώλου λέει:

 2. Ο/Η του κώλου λέει:

  http://agrimologos.com/2015/05/05/5-5-15/
  ένας… αριστερός υπουργός σε διαμαρτυρόμενους φοιτητές

  «Λεφτά δεν υπάρχουν, καταρχήν. Καθέτως οριζοντίως κλπ. Άν θέλεις να βρεθούν χρήματα οργάνωσε την πολιτική πάλη σε κλίμακα χώρας, πάρτε όσοι την κάνετε αυτή τη δουλειά… επαναστατικά την εξουσία και βρείτε λεφτά».

 3. Ο/Η laskaratos λέει:

  Πολλοί επεσήμαναν την αντίφαση μεταξύ των θλιβερών (παρα)θρησκευτικών πιστεύω του Σάββα Ξηρού και της επαναστατικής του τοποθέτησης, πολύ δε περισσότερο της εγκληματικής πολιτικής του δράσης. Ανάμεσά τους και η μουσίτσα Παπαδημούλης, που θα ήταν απείρως γενναιότερο, επωφελέστερο και τιμιότερο, αντί να εντοπίζει θρησκευτική υποκρισία Ξηρού να καταγγέλλει τον επικίνδυνο και προκλητικό φαρισαϊσμό του αρχηγού του.

  Νομίζω όμως πως είμαστε υποχρεωμένοι να υπολογίσουμε το ενδεχόμενο ο Σάββας Ξηρός να οδηγήθηκε στις προφητείες της «Αποκάλυψης» και στα συμπαρομαρτούντα όχι μόνο λόγω των πάντα πολύ προβληματικών πολιτικών του θέσεων αλλά και λόγω της τραγωδίας που αντιμετωπίζει με την κατάσταση της υγείας του.
  Προσωπικά είμαι υπέρμαχος της υπό όρους αποφυλάκισής του.
  Θυμίζω πως με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το Σεπτέμβριο του 2010, η Ελλάδα καταδικάστηκε για τη μεταχείρισή του με βάση το άρθρο 3 της Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο.

  Ασφαλώς δεν είμαι αφελής να πιστεύω πως ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που στο παρελθόν έχει υποστηρίξει μαχητικά δολοφόνους μικρών παιδιών και που δεν έχει βρει μισή λέξη για να καταδικάσει τα εγκλήματα της Χαμάς, το πήρε ο πόνος για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
  Η υποβόσκουσα σε μεγάλο μέρος των στελεχών του υποστήριξη της τρομοκρατίας είναι το κίνητρο.

  Σε κάθε περίπτωση το παπαδοπαίδι του ιερέα του Καντιώτη δεν υποκρίνεται και πιστεύει την αντιευαγγελική μεταφυσική της Αποκάλυψης, που άλλωστε θα του κοστίσει.
  Όμως οι ΗΠΑ υπερβάλλουν στη σημασία που δίνουν στην κινδυνολογία για την αποφυλάκιση ενός βαριά ανάπηρου, σχεδόν τυφλού.
  Η Δημοκρατία και μια δυτική υπερδύναμη όμως, όπως οι ΗΠΑ, δεν επιτρέπεται να κατευθύνονται από το νοσηρό φόβο ή από την εκδίκηση, οφείλουν ανθρωπισμό και γενναιοδωρία, όπως συνέβη και με τις αλήστου μνήμης Ερυθρές Ταξιαρχίες.
  Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που είναι συμφυρμός ερασιτεχνών, ημιπαραφρόνων, αριστεριστών, ακροδεξιών, τυχοδιωκτών και ελάχιστων σοβαρών, μπορεί να φέρθηκε άγαρμπα αλλά έχει δίκιο.
  Ο Ξηρός πρέπει να πάει σπίτι του, δεν απειλεί κανέναν.
  Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη που είναι απόλυτα σύμφωνη με τον ευρωπαϊκό ουμανισμό και νομικό πολιτισμό.

 4. Ο/Η Nτένης ο τρομερός λέει:

  τι θα ακούσουμε ακόμη από τους πρώτη φορά αριστερα my God!

  Τατσόπουλος: Εφιαλτική η δήλωση Πανούση για τη μικρή Αννυ– Να ζητήσει συγγνώμη

  Πηγή: Τατσόπουλος: Εφιαλτική η δήλωση Πανούση για τη μικρή Αννυ– Να ζητήσει συγγνώμη | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/204964/tatsopoylos-efialtiki-i-dilosi-panoysi-gia-ti-mikri-anny-na-zitisei-syggnomi#ixzz3ZKUaaR7U

 5. Ο/Η Frixos λέει:

  Ο Σαββας Ξηρος, αν δεν κανω λαθος, δεν εχει ζητησει συγνωμη και δεν εχει αποκυριξει τις πραξεις του, ότι δηλαδή ανεθεσε ο ιδιος στον εαυτο του καθηκοντα Θεου (οπως αντιλαμβανερται ο ιδιος το Θεο) και αποφασιζε αυτος και κολλητοι του να κρινει και να αφαιρεσει ανθρωπινες ζωες.
  Αν εχει αλλαξει μυαλα να το δηλωσει, να το δειξει, να προσπαθησει να πεισει την κοινωνια γιαυτο και να ζητησει την συγχωρεση των συνανθρωπων του.
  Και τοτε η πολιτεια θα (πρεπει να) ειναι μεγαλοψυχη χωρις εκδικητικοτητα αλλα δικαια, όχι όμως ανοητη και κυριως οχι ανευθυνη απέναντι στους πολιτες της, τους οποιους οφειλει να προστατευσει από κάθε παραφρονα που δρα δολοφονικα στο σκοταδι και οταν αποκαλυπτεται (επειδη η βομβα που ετοιμαζε για τους αλλους του εσκασε στα μουτρα), τοτε αναζήτα ασυλο στην ιδεολογικοποιηση του μισανθρωπισμου του.
  Αλλιως να κατσει μεσα, γιατι αν βγει -με τα ιδια μυαλα- θα εξακολουθεί να είναι παντα επικίνδυνος όχι μονο χωρις ματια αλλα και χωρις φρυδια.
  Η δημοκρατια δεν μπορει να επιτρεψει τη βια σε κανεναν και κανενας πολιτικος δεν εχει δικαιοδοσια να εκδιδει συγχωροχαρτια, οπως εκανε καποτε ο πάπας.

  • Ο/Η Po λέει:

   Να 1) ζητήσει συγγνώμη, να κάνει δήλωση μετανοίας για τους ανθρώπους που σκότωσε και 2) να αποδεχτεί-υποχρεωτικά- το βραχιολάκι.
   Εάν κάνει και τα δυο, να πάει σπίτι του (υπό περιορισμό).
   Αλλιώς να μείνει μέσα, με ιατρική παρακολούθηση.

 6. Ο/Η Frixos λέει:

  Παρ’ οτι απεχθάνομαι τις «συνομοσιολογιες» δεν μπορω να αποκλεισω το ενδεχομενο ότι ολος αυτος ο θορυβος σχετικα με την αποφυλακιση του Σαββα Ξηρου να μην είναι τιποτε άλλο απο προπέτασμα καπνου για αλλες επιδιωξεις που ενδεχομενως υποκρυπτονται στο νομο για την αποσυμφοριση των φυλακων, που περνουν απαρατήρητες καθως ολο το ενδιαφερον και η συζητηση περιστρέφεται και εξαντλειται αποκλειστικα γυρω από τον Ξηρο.

  Όπως δηλωσε προσφατα ο Παρασκευόπουλος με το νεο νομο μετα από 5 χρονια εγκλεισμου θα μπορουν να αποφυλακιζονται ακομα και ισοβίτες οι οποιοι …»δεν εχουν αναπτυξει ανθρωποκτονο δραση».
  Ως γνωστον τέτοιοι ειναι οι μεγαλο-πρεζεμποροι, συνεπως καποιος που πιαστηκε με 5-10 τονους πρεζας και δεν εχει αναπτυξει …»ανρωποκτονο δραση» (αντιθέτως μπορει να εχει να επιδειξει και φιλανρωπικο εργο), χωραει στο καδρο του νομου και στα 5 χρονια θα ειναι εξω, ελευθερος να αναπτυξει την «μη ανθρωποκτονο» δραση του !!!
  Ειναι ιδιετερως εντυπωσιακο ότι για αυτό το ζητημα, αν δεν κανω λαθος, κανενας πολιτικος ή κοινωνικος παραγοντας δεν εκανε την παραμικρη κουβεντα δημοσια.
  Ισως επειδη το ενδιαφερον ολλων απασχολει -αποκλειστικα και μονο- η αποφυλακιση ή όχι του Ξηρου.

  Βεβαια καποιοι νομικοι κυκλοι, που ειναι κοντα στα δικαστικα θεματα και συνεπως πιο υποψιασμενοι, σε κατ’ ιδιαν συζητήσεις αφηνουν αιχμες ότι ενας τέτοιος νομος (που επειδη παταει πανω στο υπαρκτο πρόβλημα της συμφόρησης των φυλακων, συνεπως κανενας δεν μπορει να διαφωνησει για την αναγκαιοτητα του), θα μπορουσε θαυμασια να ενδιαφερει/εξυπηρετει οχι μονο πολλους τέτοιους νυν αλλα και μελλοντικους (υποψηφιους) ισοβιτες, δηλαδη ατομα που ενδεχεται να καταδικαστουν προσεχως.
  Και ότι το θεμα «Ξηρος» (θα μπορουσε να) αποτελει παραπλανητικο στοχο.
  Θα μπορουσε βεβαια και ολα αυτα να αποτελουν αναποφευκτες συμπτωσεις.

 7. Ο/Η atheofobos λέει:

  Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω σχόλιο του Ρο.
  Εαν δεν γίνουν αυτά και πάει σπίτι του αμετανόητος, θα μετετραπεί σε είδωλο και πιθανώς καθοδηγητή όλων αυτών που επικροτούν τις ενέργειες των δολοφόνων της 17Ν και των νεώτερων παραφυάδων της.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.