Ρατσιστικό κρεσέντο του Αρχηγού της Χρυσής Άνοιξης

Επιστολή από το Σωτήριο Έτος 1901 μ.Χ. εν μέσω «Ευαγγελικών» επεισοδίωντου Βλάση Γαβριηλίδη*

The Dark Side of Sam-the-Moon

The Dark Side of Sam-the-Moon

O Αρχηγός της Χρυσής Άνοιξης Αντώνης Σαμαράς, ο κολλητός του Μπαλτάκου και του Φαήλου, παραληρώντας μπροστά από τον φράχτη στον Έβρο, ως θανάσιμος ανταγωνιστής του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής δήλωσε τα παρακάτω:

«Αυτός ο φράχτης που είναι πάνω από 10 χιλιόμετρα, είναι το αποτρεπτικό εμπόδιο που απέτρεψε την εισροή χιλιάδων λαθρομεταναστών, που έμπαιναν ανεξέλεγκτα μέσα στην Ελλάδα μέσω Θράκης και που είχαν δημιουργήσει χρόνια το τεράστιο πρόβλημα που έζησε όλος ο Ελληνικός λαός.
Και είναι αυτός ο ίδιος ο φράχτης που ορισμένοι θέλουν να τον γκρεμίσουν, να τον ρίξουν. Γιατί η δική τους άποψη είναι ότι πρέπει να μπαίνουν οι λαθρομετανάστες και από πάνω να τους δίνουμε και ιθαγένεια και να τους δίνουμε και ασφαλιστικά ταμεία και νοσοκομειακή περίθαλψη. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το επιτρέψει ο Ελληνικός λαός»

Πηγή: Skai, Νew Ρost

###

[*] Οι αγώνες του Βλάση Γαβριηλίδη για την ελευθερία της έκφρασης είχαν σκληρό τίμημα. Οι επιδρομές των εθνικοφρόνων τραμπούκων της εποχής του δεν τον έκαμψαν όμως, ακόμα κι όταν το 1894 κατέστρεψαν ολοσχερώς τα τυπογραφεία της εφημερίδας του («Ακρόπολις»)

This entry was posted in τυχοδιωκτικός πατριωτισμός, φασισμός, Ασμοδαίος, Βλάση Γαβριηλίδη, Διακρίσεις (κάθε είδους), Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός. Bookmark the permalink.

12 Responses to Ρατσιστικό κρεσέντο του Αρχηγού της Χρυσής Άνοιξης

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  «…ξένος ήμην και ου συνηγάγετέ με, γυμνός και ου περιεβάλετέ με, ασθενής και εν φυλακή και ουκ επεσκέψασθέ με….»

  • Ο/Η haghios λέει:

   Τα λόγια αυτά που αναφέρετε κύριε Λασκαράτο δημιουργούν προβλήματα. Δεν νομίζω ότι ο Ιησούς εννοούσε να αφήνουμε ανεξέλεγκτα κάθε ξένο να έρχεται και να εγκαθίσταται στην Ελλάδα. Πριν βοηθήσουμε τους αναξιοπαθούντες ξένους, ας σκεφθούμε τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας που εξίσου και περισσότερο υποφέρουν. Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση προκαλεί τεράστια κοινωνικά προβλήματα. Αν αφήναμε τα σύνορα ανοιχτά, όπως εσείς προτείνετε, όλη η Ασία θα ερχόταν στην Ελλάδα. Οι μουσουλμάνοι θα γίνονταν πλειοψηφία, και δε νομίζω ότι αυτό θα ήταν για το καλό του ελληνικού λαού.

   • Ο/Η Μιχαλιός λέει:

    Αποφασίστε καλά μου τρολλς. Ο συριζας τελικά θα μας κάνει ξέφραγο αμπέλι ή …Βόρεια Κορέα; Διότι, ξέρετε, αυτά τα δυο δεν συμβαδίζουν.

    Και μην ανησυχείτε τόσο, καλοί μου ελληνόψυχοι ελληνορθόδοξοι «πατριώτες» της πορδής. Που μια ζωή σκύβετε το κεφάλι στους ισχυρούς, καβατζάρετε για την πάρτη σας και μετά μας το παίζετε μάγκες και φοβάστε κιόλας -τρομάρα σας- τους ξυπόλητους, τους πρόσφυγες και τους κυνηγημένους.
    Πως το λένε; Στ’ αφεντικό μ@λ@κας και στον μετανάστη μάγκας.
    Αν δε μάθατε τα νέα, χρεοκοπήσαμε. Ξανά. Καταστραφήκαμε ξανά. Και δεν φταίγανε ούτε οι πρόσφυγες ούτε οι …μουσουλμάνοι. Δικοί μας, χριστιανοί και …χριστιανοδημοκράτες (εντός κι εκτός συνόρων, όποια θεωρία κι αν ασπαστείτε) μας την παίξανε τη φάση. Αλλά εσείς ακόμα να το καταλάβετε. Ακόμα ονειρεύεστε εχθρούς από Ανατολή και πολέμους με Τουρκια όπως σας προφήτευε ο Παίσιος. Άιντε, απο δώ…

    Μια χαρά την καταστρέψατε τη χώρα εσείς οι Ελληναράδες. Πολλάκις. Από μόνοι σας. Εσείς είστε το πρόβλημα.

    Μιχαλιός

   • Ο/Η Πειραχτήρι λέει:

    Τα λόγια αυτά ΔΕΝ τα λέει ο κύριος Λασκαράτος… Κάποιος άλλος τα έχει πει, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους…

   • Ο/Η laskaratos λέει:

    Τα λόγια αυτά δημιουργούν πρόβλημα μόνο στους θεομπαίχτες.
    Σύμφωνα με τη χριστιανική θρησκεία οι άνθρωποι είναι αδέλφια.
    Δεν κλείνεις τον πεινασμένο και καταδιωγμένο αδελφό σου πίσω από νάρκες και συρματοπλέγματα.
    Ο Χριστός, λαθρομετανάστης και πρόσφυγας ο ίδιος στην Αίγυπτο, απειλεί αυτούς που το κάνουν με τη φωτιά της Κόλασης:
    ότι «απελεύσονται ούτοι εις κόλασιν αιώνιον»
    Σε κάθε περίπτωση ένας χριστιανός (γι’αυτούς που υποκρίνονται πως τον πιστεύουν) πρωθυπουργός δεν καυχιέται για τα συρματοπλέγματα. Λέει, λυπούμαστε πολύ, δεν το θέλουμε, η μαύρη ανάγκη, ελπίζουμε πως η Ευρώπη, ο Θεός κλπ θα δουν το πρόβλημα κλπ
    Η κρατική Εκκλησία της Ελλάδας έχει φτιάξει δικό της Ευαγγέλιο, αυτό του εθνικισμού, έξω από κάθε χριστιανική αντίληψη.

 2. Ο/Η Εσχατόγερος λέει:

  Κύριε Λασκαράτε, σάς διαβάζω κάτι μήνες κι έχω πεισθεί ότι κάτι δεν πάει καλά μ’ εσάς: Ενώ δηλώνετε αριστερός, αντί να επιχειρηματολογήσετε με μαρξιστικά κλπ. επιχειρήματα, κάθε φορά που θέλετε να αποστομώσετε τους αντιπάλους σας, τσιτάρετε και μία από τις αρλούμπες που ξεστόμισε ο ανεπάγγελτος Ραββίνος Ιησούς Χριστός. Αν όντως συμφωνείτε με τις παλαβομάρες του εν λόγω Ραββίνου (που πολύ ορθώς εσταύρωσαν οι Εβραίοι για να μή διαλύσει το Έθνος τους), παρακαλώ δανείστε μου χωρίς τόκο και χωρίς να περιμένετε να σάς γυρίσω το κεφάλαιο. Αυτό εδίδαξε ο παράφρων Ραββίνος σας στο Λουκά 6, 34-35:

  «Λουκ. 6,34 και εάν δανείζητε παρ ών ελπίζετε απολαβείν, ποία υμίν χάρις εστί; και γάρ αμαρτωλοί αμαρτωλοίς δανείζουσιν ίνα απολάβωσι τα ίσα.

  Λουκ. 6,35 πλήν αγαπάτε τους εχθρούς υμών και αγαθοποιείτε και δανείζετε μηδέν απελπίζοντες, και έσται ο μισθός υμών πολύς, και έσεσθε υιοί υψίστου…»

  Όπως βλέπετε, κ. Λασκαράτε, δεν είμαστε όλοι οι αναγνώστες σας αγράμματοι κάφροι. Από δώ και πέρα, κάθε φορά που θα επιχειρηματολογείτε τσιτάροντας τις μαζοχιστικές παλαβομάρες του Ραββίνου Χριστού, θα σάς απαντάω με μία ακόμη μεγαλύτερη παλαβομάρα του εν λόγω Ραββίνου, για να αντιληφθούν όλοι οι αστοιχείωτοι αναγνώστες σας πως χρησιμοποιείτε τα λόγια του Χριστούλη όπου σάς συμφέρει, αποσιωπώντας τα υπόλοιπα.

  Καλό Παράδεισο να έχετε…

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Εσχατόγερε,
   ο πρωθυπουργός δηλώνει Χριστιανός.
   Είτε είμαστε Χριστιανοί είτε δεν είμαστε έχουμε κάθε δικαίωμα να ελέγξουμε τον πρωθυπουργό με βάση τις χριστιανικές αρχές που ισχυρίζεται ότι έχει.
   Σε κάθε περίπτωση δεν υιοθετώ τους απαξιωτικούς σας χαρακτηρισμούς για το Χριστό.
   Αριστεροί υπάρχουν πολλών ειδών, εγώ δεν είμαι μαρξιστής, σέβομαι το μαρξισμό ως ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο ανάλυσης και ερμηνείας των κοινωνικών φαινομένων.

 3. Ο/Η ευγένιος ο rexona λέει:

  Είναι τακτική γνωστή και γνώριμη εκείνη της μονταζιέρας των ανασφαλών άθεων να απομονώνουν αυτά που θέλουν από τον Λόγο που κατά τ άλλα πολεμούν με λύσσα και μίσος. Που έχουν αφιερώσει την ζωή τους και τα blog τους στο μίσος και την ύβρη του Λόγου. Και από που ξεκινούν; Μα από τα κακώς κείμενα της ομολογουμένως, εν πολλοίς σάπιας εκκλησίας. Και αρνούνται να αναρωτηθούν καν για την συμβολή εκκοσμίκευσης του ιερού Λόγου από την τελευταία που την έχει οδηγήσει σε αυτό το χάλι. Αρνούνται να δεχθούν πως η έννοια εκκοσμίκευση που οι ίδιοι πρεσβεύουν μέσα από μια άλλη διαχείριση, αυτήν της και καλά προοδευτικής αριστεράς, αποτελεί την ουσία του προβλήματος. Οι άνθρωποι αυτοί όπως και οι πολιτικά αντίπαλοί τους, ελληναράδες, καπιτάλες και πάει λέγοντας, μιλάνε για τον άνθρωπο χωρίς όμως να δέχονται στον άνθρωπο την ιερή του διάσταση και περιμένουν να βγάλουν άκρη. Εννοείται πως είναι δικαίωμά τους αλλά κύριε Λασκάρατε επειδή βρίθετε από τσιτάτα χριστιανικά μια παρατήρηση.
  Ο Χριστός κύριε Λασκάρατε πολύ σωστά είπε αυτά που αναφέρατε αλλά επίσης είπε και κάτι άλλο. Όταν το ένα χέρι δίνει το άλλο τρέμει. και όταν το ένα χέρι δίνει το άλλο δεν πρέπει να γνωρίζει. Τι σχέση έχουν αυτά τα βαθύτερα πράγματα με τις πολιτικές και τον βόθρο της σημερινής πραγματικότητας που κάποιοι καμώνονται -όπως η αφεντιά σας-πως μπορούν μόνο με τον ορθολογισμό να λύσουν. Μάρτυς μου η ιστορία του δυτικού κόσμου. Οι οικοδομούντες πετάξανε τον ακρογωνιαίο λίθο και περιμένουν χαϊρι . Δεν το λέω εγώ αλλά ο Χριστός που επικαλείστε για τεκμηρίωση.
  Σταματάτε λοιπόν να ρίχνεται το επίπεδό σας και να λαϊκίζετε με την άγνοια σας για πράγματα τα οποία όπως και να το κάνουμε δεν σας εκφράζουν (και καλά κάνουν) γιατί ο Χριστός που τόσο συχνά επικαλείστε μίλησε και για μαργαριτάρια και χοίρους. Και εδώ είναι η ουσία του σχόλιου μου. Όχι να σας απαγορέψω-προς θεού. Η αισθητική και μόνο μιας και τα γουρούνια αλλά και οι γουρουνιές μυρίζουν. Και δεν μυρίζει τίποτα περισσότερο πως να περιορίζεις το «ακροατήριο» του Λόγου στους πολιτικούς αντιπάλους που τον οικειοποιούνται και να προσπαθείς να προπαγανδίσεις θέσεις μέσα από την αυθεντία και καλά του Χριστού, που και καλά αυτοί ασπάζονται, με τσιτάτα. Χεσμένο τον έχουν τον Χριστό Λασκαράτε και αυτοί και άλλο τόσο και εσείς και όταν αναφέρεσαι σε κάτι που είναι πολυχεσμένο, τότε να σου και οι μπόχες.

  Βρείτε κάτι άλλο λοιπόν για την δική σας αξιοπρέπεια αλλά και για το δημόσιο καλό που τόσο κόπτεσαι χάριν αισθητικής και μόνο, γιατί νομίζω πως στην τελική το πρόβλημά σας θα είναι έλλειψη, αν όχι αναπηρία, φαντασίας, δημιουργικότητας και συναίσθησης της δημόσιας υγιεινής. Δεχτείτε το σχόλιο μόνο και μόνο γιατί όταν μπλογκάρετε αναπόφευκτα είστε σε δημόσιο χώρο.

  Είναι σαν να μπαίνει κάποιος στο λεωφορείο και να στριμώχνεται δίπλα σε έναν άπλυτο. Η απλυσιά του αρχίζει και γίνεται λόγος αλλαγής στάσης. Είχα καιρό να πάρω αυτό το λεωφορείο……..Ουπς στάση!!!! Χαιρετώ και Καλή φώτιση σε όλους μας μέρα που είναι.
  Α ξέχασες να πεις το χιλιοειπωμένο για τον φυγά μικρό Χριστούλη στην Αίγυπτο. Πάλι καλά γιατί μπορεί να μην είχα υπομονή μέχρι την επόμενη στάση να σου συστήσω το ρεξόνα και να πήδαγα από το παράθυρο. (γαμώτο μέχρι να τελειώσω με πρόλαβες………δεν παίζεσαι)

  Λασκαράτε έχει πάρει κάτι το αυτάκι σου για την Συρία; Eκτός λοιπόν από αυτούς που καταφέρνουν να φύγουν υπάρχουν και αυτοί που μένουν εκεί ακόμα και συνεχίζουν να πεθαίνουν. Και τους ενόχους τους ξέρουμε όλοι αλλά για αυτά μιλιά έ;;;;.
  200000 νεκροί ως τώρα Λασκαράτε. Αίμα στα χέρια όλων μας που θα μας πνίξει θέλουμε δεν θέλουμε και μένα και εσένα αλλά και τον μάγκα τον Μιχαλιό. Συνεχίστε την μούγκα ή περίμενε όπως παλαιοτέρα καμία απαγωγή επισκόπων για να ασχοληθείς μόνο και μόνο για να μας πεις πόσο σάπια είναι η εκκλησία ή πόσο χασάπης είναι ο Άσαντ. Τα γραπτά μένουν Λασκαράτε και όσο δεν έχει πάρει το μάτι μου καμία διόρθωση πάει να πεις πως εμμένεις. Λοιπόν αριστερέ φίλε σε ξεπέρασε η ιστορία για άλλη μια φορά. Έρχεται συνέχεια………

  Ερώτηση; Ποιός σου είπε πως ο Χριστός χωράει σε οποιδήποτε πολιτικό πρόγραμμα ή όραμα;
  Ασχολείσαι με νόμους και κοινωνική οργάνωση και Αυτός γκρέμισε τους νόμους με την πίστη. Αν δεν καταλάβεις αυτό το θεμελιώδες είναι σαν να λές ατάκες του Εinstain και να νομίζεις πως απέκτησες και το ανάλογο I.Q.

  • Ο/Η Po λέει:

   λέτε: «Δεχτείτε το σχόλιο μόνο και μόνο γιατί όταν μπλογκάρετε αναπόφευκτα είστε σε δημόσιο χώρο»
   το δεχόμαστε γιατί έχετε το δικαίωμα της ελεύθερης άποψης.
   μόνο τα κακόβουλα επί προσωπικού δεν επιτρέπονται.

 4. Ο/Η kseeath λέει:

  για αυτό λοιπόν… Καμία ουδετερότητα σε αυτή τη μάχη
  http://fb.me/70Aqphhfe

 5. Ο/Η kseeath λέει:

  Καμία ουδετερότητα σε αυτή τη μάχη http://fb.me/70Aqphhfe

 6. Παράθεμα: Ρατσιστικό κρεσέντο του Αρχηγού της Χρυσής Άνοιξης | crockorozistas

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s