Λειτουργία Κυριακής. Μητροπολίτης έφα: Είμαι Άρης! Γιατί να είμαι ΠΑΟΚ; Είμαι με τον Θεό του Πολέμου (VIDEO)

(Καλέ τι ζώδιο είσαι;)«Γεννήθηκα Αύγουστο, είμαι Λέων και… είμαι Αρειανός.

amnoerifia2Η φοβερή ομιλία του Μητροπολίτη Γρεβενων και ο μοναδικός τρόπος προσέγγισης των νέων παιδιών. Μιλώντας την… γλώσσα τους, ο Ποιμενάρχης Γρεβενών δήλωσε ότι θα είναι πάντα κοντά στα παιδιά, ενώ τόνισε ότι υποστηρίζει τον ΑΡΗ…

«Γεννήθηκα Αύγουστο, είμαι Λέων και… είμαι Αρειανός. Γιατί να είμαι ΠΑΟΚ; Επειδή φοράω μαύρα; Δεν είμαι..γεροντοκόρη, ούτε χαμουτζής!!! Είμαι με τον Θεό του Πολέμου!» είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε: «Κάναμε μια βόλτα και τι έγινε; Θα επιστρέψουμε σύντομα… Πάλι με χρόνια και καιρούς…»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε:

 • «Ήρθα να επικοινωνήσω με τα δικά μου παιδιά, τους δικούς μου ανθρώπους και θέλω να με νοιώθετε δικό σας…
 • «Πολύ σας πάω έτσι όπως είστε και σας αγαπάω…
 • «Η μαγκιά είναι να είστε ο εαυτός σας…
 • «Χαρείτε τη ζωή σας σωστά, με αξίες και αρχές…» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τα παιδιά τον υποδέχθηκαν δίδοντάς του λουλούδια, στην συνέχεια τραγούδησαν μαζί του το «Μακεδονία ξακουστή», ενώ μαθητές έπαιξαν φλογέρα και ποντιακή λίρα…

Δείτε το βίντεο της ομιλίας και ειδικά μετά το 7:30 που μιλάει για τον ΑΡΗ και όχι μόνο.

πηγή: http://goo.gl/fjfOpd

This entry was posted in «Ιερές» Υποκρισίες, «Ιερή» Εξουσία, Λειτουργία Κυριακής, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

13 Responses to Λειτουργία Κυριακής. Μητροπολίτης έφα: Είμαι Άρης! Γιατί να είμαι ΠΑΟΚ; Είμαι με τον Θεό του Πολέμου (VIDEO)

 1. Ο/Η cyberSapientia λέει:

  Ελλάδα. 2014. γυμνάσιο.

 2. Ο/Η laskaratos λέει:

  Eθνικισμός, Μεγαλέξανδρος, ψευτομαγκιά, λαϊκισμός από έναν καλόγερο που δηλώνει πως δεν είναι γεροντοκόρη, με γλώσσα γηπέδου για να κολακέψει και να πείσει για τι; Ποιες είναι οι «αρχές» του; Ο Εθνικισμός, η γνωστή χυδαία δεσποτική αργκό και το γήπεδο;
  Τι καθηγητές είναι αυτοί που καλούν μητροπολίτες στα σχολεία;

  http://sfrang2.blogspot.gr/2009/03/blog-post_16.html

  16 March 2009

  «Τακουνάκιας»

  «Τακουνάκιας» είναι το παρατσούκλι του Μητροπολίτη Ιερισσού κ. Νικόδημου, ο οποίος μού λένε ότι πρωτοστάτησε ώστε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος να ψηφίσει υπέρ της «αθώωσης» του Μητροπολίτη πρώην Αττικής κ. Παντελεήμονος. Ο Μητροπολίτης δεν είναι αρκετά ψηλός. Καθώς το έλλειμμα ύψους αναπληρώθηκε με περίσσευμα εφευρετικότητας, εστράφη στα ψηλά τακούνια. Δεν εννοώ τακούνια δωδεκάποντα. Πρόκειται για ειδικά παπούτσια, σαν εκείνα που προτιμά ο Νικολά Σαρκοζί. Ο κ. Νικόδημος λοιπόν είναι ο «Σαρκοζί της Ιεραρχίας». Η μοναδική διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει Κάρλα…

  (ΒΗΜΑ, 15/3/2009)

  Πόσους πόντους άραγε, αφού δεν είναι δωδεκάποντα; Να είναι τρεις, να είναι τέσσερις; Και με 4 πόντους άντε να φτάσει ο παπάς από 1,6Ο στα 1,64m, μετά; Αποκτάει έτσι κύρος ο γίγαντας;

  Παράγουν από μόνοι τους τόση αθλιότητα και γαλοιότητα οι παπάδες, ώστε όποιος ήθελε να επινοήσει κάτι εναντίον τους, θα έπεφτε πολύ έξω, θα ήταν πολύ ήπιος και μακράν της πραγματικότητας!

  Προ καιρού δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες και η εξής προσφώνηση μεταξύ παπάδων: «Μωρή πατσαβούρα τακουνού, που έκανες αίτηση ότι ο μισθός είναι λίγος για να πάρεις αύξηση και να πληρώνεις εκεί που γυρίζεις…» Είναι δύσκολο να το εκτιμήσει κάποιος, αν και σ’ αυτή την περίπτωση έλειπε το μπόι ή υπάρχει επιπλέον άλλη ιδιαιτερότητα. Αφήνουμε να μας το μαρτυρήσουν οι εμπλεκόμενοι…

  http://apneagr.blogspot.com/2009/01/blog-post_7934.html#ixzz3JsGiRwu8
  Διαβάσαμε αυτό το άρθρο της Ελευθεροτυπίας της 03/04/2005 που το βρήκαμε εδώ:

  Ο Φώτιος και η «τακουνού»

  Ο αρχιμανδρίτης και μέλος της Ιεράς Συνόδου, Φώτιος, που διακονεί τον Πανάγιο Τάφο, κέρδισε πρόσφατα το δικό του δεκαπεντάλεπτο (αρνητικής) δημοσιότητας, όταν μπροστά στις κάμερες καταράστηκε μία δημοσιογράφο. Λίγο αργότερα βέβαια, ζήτησε συγνώμη εξηγώντας ότι είναι ευέξαπτος επειδή έχει ζάχαρο.

  Φαίνεται, ωστόσο, ότι το ζάχαρό του ανεβαίνει ακόμα και όταν… αλληλογραφεί με τους εν Χριστώ αδελφούς του! Ιδού, λοιπόν, τι γράφει (ο απόφοιτος δημοτικού) Φώτιος σε μητροπολίτη, αντίπαλο του πατριάρχη Ειρηναίου: «Μωρή πατσαβούρα τακουνού, που έκανες αίτηση ότι ο μισθός είναι λίγος για να πάρεις αύξηση, για να πληρώνεις εκεί που γυρίζεις, στις αγορές, και δεν ντρέπεσαι που έδωσες τα κειμήλια του Αγίου Τάφου στον… Πώς θα βγει η ψυχή σου; Αλλά και αυτός δεν έχει φιλότιμο που τα πήρε».
  Αρχιμανδρίτης Φώτιος.

  http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=2493109&publDate=

  «Φύγε από δω «μωρή»!»

  Αντιγράφουμε από τη χτεσινή «Ελευθεροτυπία» με την υπογραφή Θ. Τσ.: «Ενα επεισόδιο μεταξύ ιεραρχών με αυτήκοο μάρτυρα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλο έγινε μετά την κηδεία του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρου Ζ΄.

  Πρωταγωνιστές, οι μητροπολίτες Ζακύνθου Χρυσόστομος και Ιωαννουπόλεως (Γιοχάνεσμπουργκ) Σεραφείμ. Η κόντρα έγινε στη διάρκεια του καφέ που προσφέρεται ως είθισται μετά τις κηδείες. Ο Ζακύνθου πήγαινε να πάρει δύο καρέκλες για τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και τον μητροπολίτη Κιτίου. Ο μητροπολίτης Γιοχάνεσμπουργκ αντέδρασε λέγοντας ότι «δεν είναι Ζάκυνθος εδώ». Οσα ακολούθησαν τα άκουσαν λίγοι, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας: «Φύγε από εδώ «μωρή»…»! Οι φράσεις ακούστηκαν στη διπλανή αίθουσα, στην οποία βρίσκονταν πατριάρχες, υπουργοί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Το επεισόδιο συνεχίστηκε και λίγο αργότερα όταν οι δύο ιεράρχες συναντήθηκαν και πάλι. Εκεί ακολούθησε ο δεύτερος γύρος…».

  Τα σχόλια περιττεύουν…
  _____________

  όσον αφορά στο πως έγινε δεσπότης

  http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=6370&catid=6
  ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η επιστολή αυτή, την οποία δημοσιεύει αποκλειστικά το dogma.gr, θεωρείται δεδομένο πως θα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στις σχέσεις του μητροπολίτη Φθιώτιδος με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο.

  Καλά πληροφορημένες πηγές του dogma.gr από την πλευρά του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, σημειώνουν πως ο κ. Άνθιμος είχε αποσπάσει την δέσμευση του άλλοτε πνευματικού του υιού, μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικολάου, πως δεν θα κατέβαζε δική του υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές.

  Σε κάθε περίπτωση η κάλυψη του μητροπολιτικού θρόνου των Γρεβενών φαίνεται πως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και πλούσιο παρασκήνιο, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι αντιδράσεις τόσο του Αρχιεπισκόπου όσο και του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης.

 3. Ο/Η Po λέει:

  Χωρίς παιδεία, κανένα πολιτικό σύστημα βασισμένο σε ανθρώπινες αξίες δεν μπορεί να οικοδομηθεί.
  Αφήνουμε κάποιους στο καβούκι τους, να λύσουν με την ησυχία τους, όσα… ιδεολογικά ζητήματα/προβλήματα «περί σοσιαλισμού» και περί μελλοντικού παραδείσου. Εμείς καταπιανόμαστε με τα ουσιώδη του σήμερα, τα καθημερινά, του βραχυπρόθεσμου Τώρα, που όπως αποδεικνύεται, ΟΥΤΕ κι αυτά λύνονται (φανταστείτε τα μακροπρόθεσμα του ευαγγγελιζομένου παραδείσου) χωρίς Παιδεία.

  Καλή λειτουργία, ο Κύριος με τα Σου.

 4. Γεμίσαμε τρίχες. Ζητείται επιγόντως αποτριχωτής. Ο παπΆρης αυτός, συνεχίζει τήν παράδοση τού Χριστόδουλου. Παρόμοιο λεξιλόγιο, μαγκιά, σάς πάω, γλώσσα ποδοσφαίρου καί άλλα ανούσια γλωσσικά΄κόλπα προσηλυτισμού. Δυστυχισμένα βλασταράκια έτοιμα γιά πολτοποίηση στόν πολτοποιητή τού Κινέζου καλλιτέχνη, όπως παρουσιάζεται η εικόνα τού έργου αυτού στό βιβλίο τής 5ης. Δημοτικού. Η κρίση σέ αυτήν τήν Χώρα δέν είναι τόσο οικονομική όσο κοινωνική, ηθική, κρίση πολιτισμού, έλληψη αξιών. Ο λαός τής Χώρας αυτής έχει μετατραπεί σέ άβουλο ζόμπι κινούμενο στόν δρόμο τής αποχαύνωσης. Ο κάθε παπΆρης καί ο κάθε παπαρολόγος πολιτικός απαταιώνας αρπάζει τήν ευκαιρία νά οδηγήσει από τήν μύτη αυτόν τόν αποχαυνωμένο λαό πρός τό δικό του συμφέρον.

 5. Ο/Η laskaratos λέει:

  Πατρίς-Θρησκεία

  Φωτογραφίες από το συνέδριο του ακροδεξιού σύμμαχου του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΕΛ. Μην τις χάσετε:

  http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.fwtografia&id=3223
  Στο συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ

  23/11/2014

  Ο πρόεδρος αποεθώνεται…

  Μπορεί να είναι Ανεξάρτητοι, αλλά πάνω από όλα είναι Έλληνες. Και τι Έλληνες! Από παρέλαση στη Νέα Υόρκη.

  Η βάση αισιοδοξεί.

  Η βάση έχει πίστη

  Βέβαια σε κάποιες στιγμές, η βάση, προβληματίζεται.

  Με κόρνες, να ακούσουν όλοι το μήνυμα

  Και πατριωτισμό, πάνω από όλα…

  Νέα πρόσωπα, φρέσκιες ιδέες

  Πολιτικοί άνδρες με στίγμα…

  Όλοι υπό τον πρόεδρο…
  Όλοι υπό τον πρόεδρο…

  http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.fwtografia&id=3223

 6. Ο/Η laskaratos λέει:

  Και πάλι η (ο) μυστηριώδης Νικόλ, την οποία (τον οποίο) κάθε τόσο επαναφέρει στη δημοσιότητα ο εξ απορρήτων του Χριστόδουλου Σωτ. Τζούμας, τ.πολιτευτής Πειραιά της ΝΔ.
  Εδώ εμφανιζόταν να παίζει ρόλο στην εκλογή της Μητρόπολης Γρεβενών:

  http://www.exapsalmos.gr/%CF%83%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5/

  Σάλος στην Ιεραρχία από τις αποκαλύψεις μας για το ρόλο της… Νικόλ, σε εκλογές Μητροπολιτών! — Ποιά είναι η …Νικόλ; Αναρωτιούνται όλοι ….

  Μπορεί η Εκκλησία μας να είναι» ο χώρος του αχώρητου που τα πάντα χωρεί», αλλά το να έχουν εισχωρήσει στα υψηλά δώματα της Ιεραρχίας, άτομα αμφιβόλου ηθικής, με διαταραγμένη προσωπικότητα και.. φύλο και να καθορίζουν αποφασιστικά τις εξελίξεις στις εκλογές Αρχιερέων,είναι ένα γεγονός ασύλληπτο και απαράδεκτο που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει ούτε κατά διάνοια !

  Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τις αναρτήσεις και τα δημοσιεύματα που προκαλέσαμε αρχές του έτους όταν το ίδιο αυτό μοιραίο πρόσωπο η ..Νικόλ, είχε βαλθεί να τακτοποιήσει φίλο του σχολιάζοντα εξωκλιματικό Μητροπολίτη, διχοτομώντας τη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.
  Μάλιστα η υπόθεση αυτή, αν δεν φέρναμε εμείς το θέμα στη δημοσιότητα. θα περνούσε με συνοπτικές διαδικασίες από την ΔΙΣ και η ιστορική αυτή Μητρόπολη του Θεσσαλικού κάμπου θα είχε διχοτομηθεί.
  Στόχος της κίνησης αυτής δεν ήταν η σωστότερη εξυπηρέτηση του χριστεπώνυμου πληρώματος αλλά η φωτογραφική τακτοποίηση ημέτερου Ιεράρχη. Οι πληροφορίες μας μάλιστα λένε οτι όλα αυτά δεν γίνονταν με το αζημίωτο του εμπλεκόμενου προσώπου– της Νικόλ η οποία και στο παρελθόν έχει πράξει κάτι ανάλογο, απ´το οποίο απεκόμισε ολόκληρο διαμέρισμα το οποίο ανήκε σε κεκοιμημένο σήμερα Ιεράρχη της Βορείου Ελλάδος.
  Η όλη μεθόδευση δεν είναι απλώς ανήθικη και παράνομη αλλά αντίκειται και στους θείους και ιερούς κανόνες αφού όσοι εμπλέκονται σε τέτοιες πράξεις είναι σα να διαπράττουν σιμωνία η οποία τιμωρείται με καθαίρεση.
  Έτσι μετά την αποτυχία της η περιβόητη Νικόλ να αποκαταστήσει τον αγαθό εξωκλιματικό Ιεράρχη, έβαλε πλώρη να βοηθήσει στην προαγωγή κληρικού περασμένης ηλικίας ( άγει το 65 έτος της ηλικίας του), από την παρουσία του οποίου θέλει να απαλλαγεί ο Μητροπολίτης του, ( ειναι το λεγόμενο εκκλησιαστικό «στρίβειν» δια του αρραβώνος, δηλ. δια της προαγωγής σε Επίσκοπο). Για καλή του τύχη ο προς προαγωγή σιτεμένος κληρικός έχει έναν υποτακτικό ονόματι Σεραφείμ, ο οποίος κατάγεται από τα Τρίκαλα γενέθλιο τόπο της … Νικόλ.
  Οπότε το συνοικέσιο για να αναμιχθεί η Νικόλ και να πείσει τα υψηλά δώματα της Ιεραρχίας έγινε από τον Τρικαλινό Σεραφείμ.
  Στο μεταξύ μόλις δημοσιεύτηκε η είδηση χθες για δόλια ανάμιξη και ανήθικη μεθόδευση της Νικόλ πίσω από την πλάτη της Ιεραρχίας, δημιουργήθηκε μέγας σάλος και θόρυβος!
  Μάλιστα όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας ,μας ζητούν να προχωρήσουμε στα «αποκαλυπτήρια» αυτής της Νικόλ και να δώσουμε στη δημοσιότητα όνομα επάγγελμα, φωτογραφία και όλα τα σχετικά!
  Τα έχουμε όλα στη διάθεσή μας καθώς και το βιντεάκι στο οποίο εμφανίζεται να παίρνει τρόφιμα και οίνο από ναούς της Αρχιεπισκοπής και να τα στέλνει στους συγγενείς του στα Τρίκαλα.
  Επίσης πολλοί Ιεράρχες που συνομίλησαν μαζί μας, μας ζητούν να καταθέσουμε, αν το γνωρίζουμε αυτό, το από πού αντλεί τη δύναμη αυτή η Νικόλ και έχει πρόσβαση στα υψηλά δώματα της Ιεραρχίας, ώστε να μπορεί να επηρεάζει με ευκολία, άνεση και… εξουσία ,την πορεία των Εκκλησιαστικών μας πραγμάτων.

  Δεσμευόμαστε προσωπικά, ότι αν δεν δούμε να συμβαίνει κάτι τι το θεαματικό στο θέμα- πληγή που έχει προκύψει για την Μητρόπολη Γρεβενών και αν δεν αποσυρθεί από την υποψηφιότητα ο εκλεκτός της… Νικόλ , τότε θα προβούμε σε σειρά αποκαλύψεων που θα κάνουμε πολλούς οχι απλά και μόνο να ντρέπονται, αλλά και να παραιτηθούν από τις επίζηλες θέσεις που κατέχουν, για να πάψουν να δανείζουν την δύναμή τους στην κάθε ερμαφρόδιτη Νικόλ ή Νικολάκι!
  Και έπεται συνέχεια……!

 7. Ο/Η selana019 λέει:

  Αμφιβάλλω αν γνωρίζει η συγκεκριμένη καθηγήτρια ότι το κρεββάτι, έτσι σε πρώτη φάση, δέν είναι μόνο για να κοιμάται…αν το γνωρίζει είναι μεγάλη………….!
  Όσο για τον μητροπολίτη, γνωρίζει πολύ καλά ποιός είναι η πραγματική εξουσία και το δείχνει άλλωστε χωρίς να ντρέπεται.

  Τα έρμα τα παιδιά είναι τα θύματα!

 8. Ο/Η Θεολόγος λέει:

  Κράτος-Εκκλησία με ΣΥΡΙΖΑ
  μία από τα ίδια.
  Οι προφάσεις πολλές
  http://www.economist.com/blogs/erasmus/2014/11/church-and-state-greece
  Church and state in Greece

  A new concordat?

  Nov 21st 2014, 14:48 by B.C
  ++++++
  And for several reasons, a Syriza-led government would hold probably hold back from a head-on confrontation with the church. One is that the church has played a big role in providing food, medicine and other basics to victims of the economic crisis who would otherwise be desperate; Syriza might not like that state of affairs, but it can’t be changed overnight. Another is that changing any part of the Greek constitution is a burdensome procedure—it can’t be done in the lifetime of a single parliament—and stripping out all the provisions which privilege the church and various monasteries would take an enormous amount of political energy and time. Yet another is that Greece has a small but modestly flourishing tradition of «religious leftism»—people who combine religious faith with radical political ideas—and that is one of the many impulses that Syriza seeks to harness.
  +++++

 9. Ο/Η Παλιός λέει:

  Καλομελέτα κι έρχονται
  Tα μιλήσανε τα συμφωνήσανε
  Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα στεγάσει τους πικραμένους των ΑΝΕΛ, θα γυρίσουν στη μάντρα τους μη και πάρουν οι Ψεκασμένοι το 3%.

  http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/politikh/story/520431/kammenos-kyvernisi-syriza-anel-me-proedro-ton-karamanli#ixzz3JuZR0HXL
  11 Νοεμβρίου 2014 09:41

  ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

  Για τον ΣΥΡΙΖΑ

  Προτάσσοντας τη σύγκληση με τον ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της δημιουργίας Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του χρέους και στην αναγκαιότητα διαγραφής μέρους του, στην ανάκτηση της κυριαρχίας της χώρας και της άσκησης πολιτικής από την ελληνική κυβέρνηση και «όχι με e-mail από την Τρόικα», κατέστησε σαφές ότι ζητήματα, όπως ενδεχόμενο «Σχέδιο Ανάν 2» για την Κύπρο, η Δυτική Θράκη, η μη χάραξη ΑΟΖ, καθώς και θέματα που άπτονται της Ορθοδοξίας και των σχέσεων Κράτους-Εκκλησίας, αποτελούν αδιαπραγμάτευτες «κόκκινες γραμμές» για τους ΑΝΕΛ με οποιαδήποτε αντιμνημονιακή δύναμη.

  Στην παρατήρηση περί σοβαρών προγραμματικών διαφορών ΑΝΕΛ- ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι στο πρόγραμμα που παρουσίασε ο κ. Τσίπρας στην ΔΕΘ έχει υιοθετήσει και θέσεις των ΑΝΕΛ και τόνισε «έχουν κάνει βήματα και αυτοί», ενώ πρόσθεσε ότι «όπου δεν συμφωνούμε, δεν είναι ανάγκη να τα λύσουμε όλα».

 10. Ο/Η του κώλου λέει:

  http://www.makeleio.gr/?p=215736

  Σε πλήρη εξέλιξη σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται οι διεργασίες ακραιφνών δεξιών του ευρύτερου “αντικομουνιστικού και πατριωτικού χώρου”(όπως οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται), για την σύσταση του “Νέου Μεγάλου Κόμματος” που θα αποτελεί την μετεξέλιξη της αποτυχημένης φιλελεύθερης και αντιλαϊκής πολιτικής της Ν.Δ και θα συσπειρώσει δίπλα της “δυσαρεστημένους δεξιούς ψηφοφόρους, ψηφοφόρους αντίδρασης που σήμερα εκφράζονται από την Χρυσή Αυγή, καθώς και δυσαρεστημένη και ταλαιπωρημένη εκλογική βάση που σήμερα βρίσκει αναγκαστική κομματική παρηγοριά στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλων εναλλακτικών δεξιών μορφωμάτων που σίγουρα δεν τους εκφράζουν”.

  Μπροστάρηδες στην κίνηση, όπως έχουμε αποκαλύψει από τον Οκτώβριο, είναι οι ποινικολόγοι, Τάκης Μπαλτάκος, πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης που αποπέμφθηκε μετά την δημοσιοποίηση της συνομιλίας του στη Βουλή με τον Ηλία Κασιδιάρη αλλά και ο ανεξάρτητος βουλευτής και συμπατριώτης του, βουλευτής Αθηνών, Βασίλης Καπερνάρος. Και οι δύο το τελευταίο διάστημα-κατά τις πληροφορίες που υπάρχουν- πραγματοποιούν επαφές με ανθρώπους -κεφάλαια(όπως τους χαρακτηρίζουν)από το χώρο της πατριωτικής Δεξιάς αλλά και με δύο ακόμα επαγγελματικές κατηγορίες “δεξιών” συμμάχων: Αναγνωρίσιμων αποστράτων της αστυνομίας αλλά και των Ενόπλων Δυνάμεων και γνωστών κληρικών της Ελλαδικής Εκκλησίας που “διαπνέονται από ιδεολογική καθαρότητα, γνήσιο φρόνημα και διαύγεια σκέψης”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. “Υπάρχουν εξαιρετικοί δημοκράτες και σοβαροί απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛΑΣ και εξίσου αποφασισμένοι μητροπολίτες, αρχιμανδρίτες και μοναχοί που βλέπουν την Ελλάδα να χάνεται και τον κόσμο γύρω τους να υποφέρει.

 11. Ο/Η Εωσφόρος λέει:

  http://agrimologos.com/2014/11/29/%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC/

  Τι σας λέει ο Κύριος όταν έχετε προβλήματα στον Παράδεισο; -«Εντάξει. Θα φροντίσω. Ο.Κ.»

  Τελευταίες αποκαλύψεις τού γέροντος Εφραίμ τής Αριζόνας…

  Συνομιλήτρια: Η κόλαση πώς είναι;

 12. Παράθεμα: Μητροπολίτης έφα: Είμαι Άρης! Γιατί να είμαι ΠΑΟΚ; Είμαι με τον Θεό του Πολέμου (VIDEO) | Ασμοδαιος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.