Παιδεία στα χέρια Λοβέρδου και Στύλιου

Αυτοί οι δύο, ηγούνται του υπουργείου Παιδείας της χώρας, μιας παιδείας που αντιμετωπίζει άπειρα προβλήματα και τα οποία οι συγκεκριμένοι υποτίθεται πως έχουν αναλάβει να τα διαχειριστούν και να τα λύσουν.

Προς την κα Κανέλλη: "Σας χρειάζεται ένας Κασιδιάρης"

Ο υφ. Στύλιος προς την κα Κανέλλη: «Σας χρειάζεται ένας Κασιδιάρης»

Του Γιάννη Παντελάκη στο protagon

Έχουμε έναν υπουργό Παιδείας (Λοβέρδος), ο οποίος δεν ειδοποιήθηκε για να παραστεί στη δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση γι αυτό, πέρασαν κάποιες ημέρες και τελικά έβγαλε το συμπέρασμα ότι για το όλο ζήτημα ευθύνεται ο ίδιος! Όλα αυτά τα γραφικά, και τραγελαφικά παράλληλα, τα δημοσιοποίησε ο ίδιος δίνοντας μάλιστα κάποιες νότες… γενναιότητας! Ότι ανέλαβε δηλαδή ο ίδιος την ευθύνη για το… κορυφαίο αυτό θέμα.

Έχουμε έναν υφυπουργό Παιδείας (Στύλιος), για τον οποίο όχι απλά μόλις μαθαίνουμε τ’ όνομα και την ιδιότητά του, αλλά το μαθαίνουμε μ’ έναν άκρως αρνητικό τρόπο. Ο συγκεκριμένος υφυπουργός, σε μια φραστική διαμάχη με τη Λιάνα Κανέλλη, είπε περίπου πως της χρειάζεται ένας Κασιδιάρης! Εννοούσε τα χαστούκια του νεοναζιστή βουλευτή προς τη βουλευτή του ΚΚΕ…

Αυτοί οι δύο, ηγούνται του υπουργείου Παιδείας της χώρας, μιας παιδείας που αντιμετωπίζει άπειρα προβλήματα και τα οποία οι συγκεκριμένοι υποτίθεται πως έχουν αναλάβει να τα διαχειριστούν και να τα λύσουν. Όλα αυτά, συμβαίνουν σε μια χρονική περίοδο που ένα μεγάλο κομμάτι της παιδείας βρίσκεται σε αναταραχή, μαθητές σε κινητοποιήσεις, φοιτητές το ίδιο. Θέματα, τα οποία η ηγεσία του υπουργείου (και η δικαιοσύνη) επιχειρεί να αντιμετωπίσει με εκβιασμούς, διώξεις και εισαγγελικές έρευνες απέναντι σε 15χρονα παιδιά.

Σε μια χώρα που το κορυφαίο ζήτημα, αυτό της Παιδείας, βρίσκεται στα χέρια Λοβέρδων και Στύλιων, μάλλον δεν υπάρχει σωτηρία….

* Νωρίτερα, το πρωί της Πέμπτης, είχε προηγηθεί… show στη Βουλή. Σε συζήτηση επίκαιρης ερώτησης, ο κ. Στύλιος αναφερόμενος στην κυρία Κανέλλη είπε τα παρακάτω, προκαλώντας και την αντίδραση του κ. Δριβελέγκα, ο οποίος ήταν στο προεδρείο της Βουλής. Αργότερα, Ο κ. Στύλιος απολογήθηκε λέγοντας: «Οι εντάσεις δημιουργούν λεκτικές υπερβολές, προφανώς δεν ήθελα να θίξω την κ. Κανέλλη, ήταν λάθος μου η αναφορά στον Ηλία Κασιδιάρη, τις συμπεριφορές του οποίου καταδικάζω».

 

Advertisements
This entry was posted in φασισμός, Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

5 Responses to Παιδεία στα χέρια Λοβέρδου και Στύλιου

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  Το καλό όμως να λέγεται. Εκτός από τον Πρόεδρο της Βουλής που αντέδρασε άμεσα, αντέδρασε και ο πρωθυπουργός και μπράβο τους.

  http://www.kathimerini.gr/790888/article/epikairothta/politikh/me-entolh-samara-ektos-kyvernhshs-o-giwrgos-stylios

  Με εντολή Σαμαρά εκτός κυβέρνησης ο Γιώργος Στύλιος
  ……………
  Νωρίτερα, ο Γιώργος Στύλιος ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από την Λιάνα Κανέλλη, με δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, μετά το φραστικό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στη Βουλή.
  Οπως είπε χαρακτηριστικά: «οι εντάσεις οδηγούν πολλές φορές σε φραστικές υπερβολές, ήταν λάθος η αναφορά μου στον κ. Κασιδιάρη, του οποίου τις πρακτικές καταδικάζω. Ζητώ συγγνώμη από την κυρία Κανέλλη».
  …………»
  ____________

  αντέδρασε και το ΠΑΣΟΚ:

  Την πολιτικά και ηθικά απαράδεκτη στάση του Υφυπουργού Παιδείας Γεωργίου Στύλιου απέναντι σε μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου «καταδικάζει απερίφραστα», η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. «Η ανάρμοστη συμπεριφορά του Υφυπουργού Παιδείας καθ΄ υπέρβαση κάθε μέτρου και δεοντολογίας, πλήττει κατάφορα το κύρος του Κοινοβουλίου» αναφέρει. – See more at: http://left.gr/news/telos-apo-tin-kyvernisi-o-stylios-meta-ton-salo-poy-prokalese-i-akrodexia-epithesi-stin-l#sthash.ckhca2PT.dpuf

 2. Ο/Η Phoenix λέει:

  Reblogged this on tolmima.

 3. Ο/Η Liberal λέει:

  http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.politiki&id=37483

  Γιάννης Παντελάκης

  Τουλάχιστον τον έδιωξε

  Ενημέρωση: Ο Σαμαράς ζήτησε και έλαβε την παραίτηση του υφυπουργού του θεωρώντας ότι μία συγγνώμη δεν αρκεί. «Η κυβέρνηση έκανε αυτό που πρέπει» σχολίασε η Λιάνα Κανέλλη.

  Έχουμε έναν υπουργό Παιδείας (Λοβέρδος), ο οποίος δεν ειδοποιήθηκε για να παραστεί στη δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση γι αυτό, πέρασαν κάποιες ημέρες και τελικά έβγαλε το συμπέρασμα ότι για το όλο ζήτημα ευθύνεται ο ίδιος! Όλα αυτά τα γραφικά, και τραγελαφικά παράλληλα, τα δημοσιοποίησε ο ίδιος δίνοντας μάλιστα κάποιες νότες… γενναιότητας! Ότι ανέλαβε δηλαδή ο ίδιος την ευθύνη για το… κορυφαίο αυτό θέμα

  Είχαμε έναν υφυπουργό Παιδείας (Στύλιος), για τον οποίο όχι απλά μόλις μαθαίνουμε τ’ όνομα και την ιδιότητά του, αλλά το μαθαίνουμε μ’ έναν άκρως αρνητικό τρόπο. Ο συγκεκριμένος (πρώην πια) υφυπουργός, σε μια φραστική διαμάχη με τη Λιάνα Κανέλλη, είπε περίπου πως της χρειάζεται ένας Κασιδιάρης! Εννοούσε τα χαστούκια του νεοναζιστή βουλευτή προς τη βουλευτή του ΚΚΕ…

  Αυτοί οι δύο, ήταν στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας της χώρας, μιας παιδείας που αντιμετωπίζει άπειρα προβλήματα και τα οποία οι συγκεκριμένοι υποτίθεται πως έχουν αναλάβει να τα διαχειριστούν και να τα λύσουν. Όλα αυτά, συμβαίνουν σε μια χρονική περίοδο που ένα μεγάλο κομμάτι της παιδείας βρίσκεται σε αναταραχή, μαθητές σε κινητοποιήσεις, φοιτητές το ίδιο. Θέματα, τα οποία η ηγεσία του υπουργείου (και η δικαιοσύνη) επιχειρεί να αντιμετωπίσει με εκβιασμούς, διώξεις και εισαγγελικές έρευνες απέναντι σε 15χρονα παιδιά.

  Σε μια χώρα που το κορυφαίο ζήτημα, αυτό της Παιδείας, βρίσκεται στα χέρια Λοβέρδων και Στύλιων, μάλλον δεν υπάρχει σωτηρία….

  * Νωρίτερα, το πρωί της Πέμπτης, είχε προηγηθεί… show στη Βουλή. Σε συζήτηση επίκαιρης ερώτησης, ο κ. Στύλιος αναφερόμενος στην κυρία Κανέλλη είπε τα παρακάτω, προκαλώντας και την αντίδραση του κ. Δριβελέγκα, ο οποίος ήταν στο προεδρείο της Βουλής. Αργότερα, Ο κ. Στύλιος απολογήθηκε λέγοντας: «Οι εντάσεις δημιουργούν λεκτικές υπερβολές, προφανώς δεν ήθελα να θίξω την κ. Κανέλλη, ήταν λάθος μου η αναφορά στον Ηλία Κασιδιάρη, τις συμπεριφορές του οποίου καταδικάζω».

 4. Παράθεμα: Παιδεία στα χέρια Λοβέρδου και Στύλιου | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές | crockorozistas

 5. Ο/Η Σκρέκης Σ. λέει:

  1.Το ότι ηγούνται οι σημερινοί του υπουργείου Παιδείας δεν είναι καινούργιο!ΠΟΤΕ δεν ηγήθηκαν του συγκεκριμένου υπουργείου αυτού σοβαροί άνθρωποι,που να κατέχουν καλά τα θέματα του εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις!
  2.ΠΟΤΕ δεν ενδιέφερε η παιδεία τους πολιτικούς σοβαρά,για να ασχολούνται με αυτήν!
  3.Οι λεγόμενοι λειτουργοί της-κυρίως οι σημερινοί-το μόνο για το οποίο φροντίζουν με διάφο-
  ρους τρόπους είναι η ΠΑΝΤΕΛΗΣ διάλυσή της!Βλέπε καταλήψεις!!
  4.Και τώρα θα σας τσούξω λίγο: Η συγκεκριμένη»κυρία»Γαρούφω,η κομουνίστρια της Εκάλης,
  που πέρασε από ΠΑΝΤΟΥ και κατέληξε στην κακογραφία του κομμουνισμού, το ΚΚΕ, είναι
  ΠΑΝΤΟΤΕ τόσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΗ,που πράγματι τα θέλει ενίοτε τα χαστουκάκια
  της!!!
  5.Τώρα γιατί το σκληροπυρηνικό ΚΚΕ την έχει στους κόλπους του με ΑΝΦΑΝΔΟΝ διαφορές
  της όπως αυτή της θρησκείας-υψώνει την δεξιά και ορκίζεται,ασπάζεται το σταυρό κ.λπ- για-
  υτό μόνο ένα μπορει να ειπωθεί:ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s