Λειτουργία Κυριακής: Αρχιμανδρίτης Σάπιος σε γυναίκα τροχονόμο: «Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο…»

Αυτός ο Σάπιος δεν πρέπει να μπει σε διαθεσιμότητα;

sapios5.10.14

Αρχιμανδρίτης Σάπιος σε γυναίκα τροχονόμο: Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο…»

Σάλο έχει προκαλέσει το περιστατικό με τον αρχιμανδρίτη Ιγνάτιο Σάπιο, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε μια γυναίκα τροχονόμο όταν εκείνη του έκανε έλεγχο επειδή έτρεχε με το αυτοκίνητό του.

Οπως μετέδιδε νωρίτερα το romfea.gr, ο αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος σταμάτησε σε έλεγχο της τροχαίας, επειδή οδηγούσε με ταχύτητα πάνω από το όριο. Οταν η γυναίκα αστυνομικός ζήτησε τα στοιχεία του, εκείνος άρχιζε να φωνάζει και εξαγριωμένος κλότσησε και χαστούκισε την αστυνομικό.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η αστυνομικός έχασε τις αισθήσεις της και ο κληρικός τράπηκε σε φυγή τη στιγμή που οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχιμανρίτης είπε στην αστυνομικίνα: «Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο;» Στη συνέχεια ακολούθησαν απειλές από τον ιερωμένο στην αστυνομικό, όπως: «γνωρίζω τον αρχηγό της αστυνομίας και ανωτάτους αξιωματικούς και καταλαβαίνεις πού μπορείς να βρεθείς…».

Τέλος να αναφερθεί ότι ο κληρικός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος, αναζητείται ακόμα από τις αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Επειτα από τη δημοσιοποίηση του περιστατικού ο κ. Σάπιος, εμφανώς εκνευρισμένος, έδωσε τη δική του απάντηση μιλώντας στα Αναλυτικά Γεγονότα του Star Κεντρικής Ελλάδας.

Ο αρχιμανδρίτης παραδέχεται ότι κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο άτομα, μια γυναίκα και ένας άνδρας.

Οπως ανέφερε στο τηλεοπτικό κανάλι όταν τον σταμάτησαν έδωσε τα χαρτιά του ευγενικά και κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο ρώτησε την τροχονόμο με πόσο έτρεχε. Με 157 χιλιόμετρα του απάντησε εκείνη και ο Αρχιμανδρίτης της είπε πως δεν το κατάλαβε καν.

Τότε σύμφωνα με τον Ιγνάτιο Σάπιο η αστυνομικός του απάντησε: Βέβαια, με τέτοια γκόμενα που έχεις δίπλα σου τι περιμένεις. Εκείνος της ζήτησε το λόγο: «Σας παρακαλώ σας έδωσα τέτοια εντύπωση;» είπε στην ανθυπαστυνόμο που του απάντησε αμέσως «Ε βέβαια γιατί οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι».

Τότε εκείνος εκνευρίστηκε της άρπαξε τα χαρτιά του, χωρίς να την χτυπήσει και έφυγε.

Εκείνη, άρχισε να φωνάζει και στην συνέχεια του έκανε μήνυση.

Ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος αποδίδει την δημοσιοποίηση του περιστατικού με τις σε βάρος του καταγγελίες, στα συστήματα των παπάδων και τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους.

Πάντως όπως δημοσιοποίησε και ο ίδιος έχει κάνει μήνυση στην αστυνομικό.

*

Ευχαριστούμε τον σχολιαστή Liberal που μας γνωστοποίησε το περιστατικό.

Advertisements
This entry was posted in φασισμός, Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), Λειτουργία Κυριακής, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

10 Responses to Λειτουργία Κυριακής: Αρχιμανδρίτης Σάπιος σε γυναίκα τροχονόμο: «Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο…»

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  Όχι δεν θα μπει.
  1. Υπήρξε άνθρωπος της αυλής του Χουντόδουλου, που προσπάθησε να τον προωθήσει στην αντικανονική και αντισυνταγματική θέση του «βοηθού» επισκόπου!
  http://ecclesianet.blogspot.gr/2008/02/blog-post_3751.html
  Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2008

  Τα ορφανά του Χριστόδουλου

  Της ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

  ………..

  *Η προσπάθεια Χριστόδουλου, έστω και την ύστατη στιγμή, να αποκαταστήσει τους αρχιμανδρίτες του σε επισκοπικές θέσεις, δεν καρποφόρησε. Το υπουργείο Παιδείας δεν έδειχνε πρόθυμο να καταρτίσει νομοθετική ρύθμιση που θα του επέτρεπε μια τέτοια «τακτοποίηση».

  Αργά για εκλογές

  Ακόμη και αν το έκανε όμως, δεν θα είχε νόημα επειδή ο Χριστόδουλος δεν είχε πλέον τις φυσικές δυνάμεις για να συγκαλέσει την Ιεραρχία και να κάνει εκλογές.

  Ετσι, οι αρχιμανδρίτες …. Ιγνάτιος Σάπιος έχουν λίγες ελπίδες να φορέσουν την επισκοπική μίτρα.
  ________________________________

  http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/5320/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85

  Η αποκατάσταση των πνευματικών παιδιών του Χριστόδουλου

  Παρασκευή, Νοέμβριος 23, 2007 – 15:03

  Τροπολογία που προβλέπει τη δημιουργία έξι θέσεων βοηθών επισκόπων, για την αποκατάσταση στενών συνεργατών του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου ετοιμάζεται να καταθέσει ο υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Ευριπίδης Στυλιανίδης, ικανοποιώντας ένα αίτημα-παράκληση του προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας.

  Φυσικά τον τελευταίο λόγο θα έχει η Ιερά Σύνοδος, που δεν βλέπει με καλό μάτι την τροπολογία, αφού ελάχιστοι είναι εκείνοι οι δεσποτάδες που δέχονται να «καπελωθούν» και να έχουν στα πόδια τους βοηθούς επισκόπους.

  Για την προαγωγή σε επισκόπους έχουν ακουστεί τα ονόματα των αρχιμανδριτών:

  – …..- Ιγνάτιου Σάπιου (ηγουμένου της Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου Νεράιδας Στυλίδος) και

  3. Την παρουσίαση βιβλίου του παρακολούθησε μαζί με άλλους τοπικούς συντηρητικούς πολιτικούς παράγοντες και ο μαοϊκός βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακάκης (ΚΟΕ), ακολουθώντας τα χνάρια των άλλων δυο ευσεβών νεαρών βουλευτών που προέρχονται από την ΚΟΕ, Μεϊκόπουλου Μαγνησίας και Κοδέλα Αργολίδας.
  https://roides.wordpress.com/2013/07/13/13jul13/
  …………………………
  ΥΓ
  2013, αγνή ελληνική ύπαιθρος, «αι τοπικαί αρχαί μετά των συζύγων των» κλπ: Ο βουλευτής Φθιώτιδος (ΚΟΕ- ΣΥΡΙΖΑ) κ.Β.Κυριακάκης, παρακολουθεί στο φέουδο του μεγάλου συλλέκτη ιερών λειψάνων, μητροπολίτη Λαμίας, Αθανασίας του Αιγάλεω και πτώματος Βησσαρίωνος, Νικόλαου («…Το κόμμα του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου φαίνεται, ότι ικανοποιεί ένα μεγάλο μέρος ταλαιπωρημένων και αγωνιώντων πολιτών…»), παρουσίαση βιβλίου τοπικού ηγούμενου, ανθρώπου του Χουντόδουλου, τον οποίο ο τελευταίος δεν πρόλαβε να βολέψει, μαζί με άλλους αυλικούς του, σε επισκοπική έδρα.

  Σχετικά:

  1.Romfea (12.5.2013): «Στο ασφυκτικά γεμάτο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας …έλαβε χώρα η παρουσίαση του βιβλίου του Ηγουμένου Αρχιμ. Ιγνατίου Σάπιου με τίτλο «Η πρόγευση της Βασιλείας. Σπουδή στην ορθόδοξη χαρισματική ζωή»….. Παρευρέθηκαν ο υπουργός κ. Σταϊκούρας, ο βουλευτής κ. Β.Κυριακάκης, ο πρώην υπουργός κ. Γιαννόπουλος, οι πρώην βουλευτές κ. Τσώνης και κ. Χειμάρας, ο δήμαρχος κ. Απ.Γκλέτσος, ο Αστυνομικός Δ/ντης, …».

  • Ο/Η Θεολόγος λέει:

   http://romfea.gr/ektakta-nea-2/27092-2014-10-02-12-41-24

   Αρχιμανδρίτης »σάπισε» στο ξύλο γυναίκα αστυνομικό

   Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014
   Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr – 15.30
   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   δείτε και το βίντεο, η γλώσσα του πάει ροδάνι

  • Ο/Η Αναρχολαμιώτης λέει:

   Στρατός-Εκκλησία-ΣΥΡΙΖΑ-Κυριακάκης
   ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
   Την ανάγκη να παραμείνει η ΜΕΡΥΠ στη Λαμία τόνισαν με δηλώσεις τους οι επίσημοι που παραβρέθηκαν χθες το πρωί στην έδρα της Μεραρχίας για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, προστάτη του στρατού ξηράς.
   Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπαν ο Στρατηγός, ο Μητροπολίτης Νικόλαος, καθώς επίσης οι βουλευτές Σταυρογιάννης και Κυριακάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος και ο Πρόεδρος του Δημοτικου Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτης Φώσκολος.
   στο 7 και 17 ο Κυριακάκης υπερασπίζεται το Στρατό και ανησυχεί για την Άμυνα της χώρας και φοβάται εθνικές περιπέτειες λόγω και των περικοπών των μισθών των στρατιωτικών

 2. Ο/Η Panayiotis Michalopoulos λέει:

  Ηγούμενος – Αρχιμανδρίτης: Πανοσιολογιότατος, πάτερ Ιγνάτιος Σάπιος.
  http://xairete.blogspot.gr/search/label/HGOYMENOS-ARXIMANDRITHS-IGNATIOS-SAPIOS

 3. Ο/Η Ιερέας Χ. λέει:

  http://www.exapsalmos.gr/%CF%87%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%80/

  Χορτάσαμε υποκρισία …! Δεν αντέχεστε πια……

  ΧΧΧ. Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος για να πάει κόντρα στο ενδεχόμενο προαγωγής του Αρχιμ. Ιγνάτιου Σαπίου– τον οποίο προωθούν πολλοί Ιεράρχες αλλά και πολιτικοί παράγοντες της Λαμίας όπως ο Αν. Υπουργός Οικονομικών κ. Σταικούρας– ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο να προωθήσει άλλο κληρικό της επαρχίας του! Το είπε στον Αρχιεπίσκοπο αλλά ο κ.Ιερώνυμος με την εμπειρία που έχει σε τέτοια θέματα τον παρέπεμψε στον Γέροντά του Συνοδικό Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης , ο οποίος έχει ζητήσει από καιρό την προαγωγή εκλεκτού κληρικού της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης!
  Βέβαια ο Σεβ. Φθιώτιδος δεν ακολούθησε την Αρχιεπισκοπική παρότρυνση κι εξακολουθεί να αλιεύει ψήφους για τον κληρικό του! Οι Ιεράρχες βέβαια του απαντούν έτσι όπως θα ήθελε να ακούσει για να ικανοποιηθεί !
  Κωλώνουν;;
  Εδώ σε κοτζάμ Οικουμενικό Πατριάρχη υποσχέθηκαν και τον κοροίδεψαν ,στον Σεβ.Φθιώτιδος θα σταθούν;; Φυσικά όχι!

 4. Ο/Η Ἀριστοκλῆς λέει:

  Νά ποιοὶ εἶναι ὑπεύθυνοι γιὰ τὴν ῥωμαίικη αὐθάδεια. Μὲ ὅποιον δάσκαλον καθίσεις, τέτοια γράμματα θὰ μάθεις. Ἐκεῖνοι συμπεριφέρονται ἔτσι καὶ μαθαίνουν καὶ στοὺς ἄλλους νὰ συμπεριφέρονται ἔτσι. Ὁ κομματικός, συνδικαλιστικός, γηπεδικὸς καὶ κάθε ἄλλη ἄγροικος συμπεριφορά, ἔχει ἐδῶ τὶς ῥίζες της.
  Ἡ ἀστυνομικὸς ὁπλοφοροῦσε; Εἶχε κανονικὰ τὴν ὑποχρέωσι νὰ κάνῃ χρῆσιν τοῦ ὅπλου, ἀφ’οὗ ὑπέστη ἐπίθεσιν;
  Κάποια Μητρόπολη στὸ «Χαλιφᾶτο» ὑπάρχει; Νὰ δοῦμε ἐὰν τότε εἶναι παλληκάρι!

 5. Ο/Η Στη μπουζού λέει:

  http://www.tribune.gr/crime/news/article/76683/prothesmia-gia-na-apologithi-pire-o-archimandritis-proedros-tou-girokomiou.html

  Προθεσμία δύο ημερών για να απολογηθεί έλαβε ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών, Προκόπιος Μπούμπας, σε βάρος του οποίου εκτελέστηκε ένταλμα που εκκρεμούσε για χρέη προς την Εφορία.

  Ο Αρχιμανδρίτης ζήτησε προθεσμία ώστε να ετοιμάσει την απολογία του, αίτημα που έγινε δεκτό από την εισαγγελική αρχή.

  Ωστόσο, επειδή κρίθηκε ύποπτος φυγής παραμένει προσωρινά κρατούμενος μέχρι το Σάββατο που θα εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή.

  Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του Γηροκομείου Προκόπιος Μπούμπας που συνελήφθη το πρωί, βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας Διαφθοράς και της Προϊσταμένης της Ελένης Ράικου για για σωρεία υποθέσεων κακοδιαχείρισης των κληροδοτημάτων του ιδρύματος.

  Πρόκειται για ανυπολόγιστη περιουσία με περισσότερα από 700 ακίνητα. Και παρά την ύπαρξή της, επί των ημερών του Προκόπιου Μπούμπα το Γηροκομείο έχει φτάσει να παίζει κορώνα γράμματα την λειτουργία του καθημερινά, με χρέη εκατομμυρίων προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία και τους εργαζόμενους να έχουν φτάσει να μένουν απλήρωτοι ακόμα και 30 μήνες και να παίρνουν μέρος των δεδουλευμένων τους μόνο με δικαστικές αποφάσεις από προσφυγές κατά του προέδρου του ιδρύματος.

 6. Ο/Η Θεολόγος λέει:

  Άνθρωπος του Χουντόδουλα ήταν και ο Σάπιος αλλά ο Τζούμας που τον υποστηρίζει δεν τον ξέρει καλά!!!!!!
  Θαυμάστε κατινιές και μίση στο παπαδαριό.

  http://www.exapsalmos.gr/%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BC-%CE%B9%CE%B3%CE%BD%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%AC%CF%80%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82/

  Ο Αρχιμ. Ιγνάτιος Σάπιος , η υπαστυνόμος της εθνικής οδού και οι πραγματικοί… σάπιοι!!!

  Ο ΠΑΠΑ ΤΖΟΥΜ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ….
  Θεωρώ υποχρέωσή μου να δηλώσω εκ των προτέρων, οτι τον π. Ιγνάτιο Σάπιο δεν τον γνωρίζω καλά.
  Τον εχω συναντήσει μαζί με άλλους, σε εκκλησιαστικές τελετές και λοιπές εκδηλώσεις της Εκκλησίας μας, δύο ή τρεις φορές, και ανταλλάσσω μαζί του έναν χαιρετισμό στους διαδρόμους της Συνόδου, οσάκις διαβώ το κατώφλι της–πολύ σπάνια τα τελευταία χρόνια!
  Ο π. Ιγνάτιος στην εκκλησιαστική του διαδρομή διέπραξε το ..μοιραίο λάθος!
  Όταν η Μητρόπολη Φθιώτιδος εχήρευσε, «τόλμησε» ως Πρωτοσύγκελος που ήταν στη Μητρόπολη αυτή ,να ζητήσει από την τότε Ιεραρχία να τον εκλέξει ως διάδοχο του Γέροντά του Φθιώτιδος Δαμασκηνού.
  Αυτό θεωρήθηκε » έγκλημα καθοσιώσεως», από τον βασικό υποψήφιο για τη Μητρόπολη αυτή , εκλεγέντα εν τέλει Νικόλαο.
  Η υποψηφιότητά του Νικολάου,είχε προκύψει μετά από διεργασίες του τότε Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ ( ο οποίος αρχικά αντιδρούσε)και κάποιων Μητροπολιτών που πρωτοστατούσαν από χρόνια για την προαγωγή του Νικολάου,με κορυφαίο πρωτοστάτη τον τότε Αλεξανδρουπόλεως ,νύν Θεσσαλονίκης Ανθιμο, με τον οποίο σήμερα δεν λέει ούτε καλημέρα( για άλλους λόγους).
  Ο Αρχιμ. Ιγνάτιος Σάπιος, έκτοτε πορεύεται μετ´ εμποδίων στην Μητρόπολη αυτή, αφού μοιάζει να έχει ..ανοικτούς λογαριασμούς με τον προιστάμενό του Μητροπολίτη Νικόλαο.
  Πριν λίγο καιρό ο ίδιος κληρικός
  π. Ιγνάτιος,έγινε πρωταγωνιστής σε στημένη καταγγελία –που εξελίχθηκε σε φωναχτή διαμαρτυρία στο Συνοδικό Μέγαρο –δύο γονέων με καταγγελίες αβάσιμες και κατασκευασμένες!
  Χάρη στην αμεσότητα και την ψυχραιμία του αλλά και με την συμβολή του δεξιού βραχίονος του Αρχιεπισκόπου, Αρχιγραμματέως Επισκόπου Γαβριήλ, το θέμα έληξε χωρίς να κάνει κακό στην Εκκλησία και στον εν λόγω κληρικό ,οπως ήθελαν και επεδίωκαν κάποιοι άλλοι!
  Το δεύτερο αυτό επεισόδιο στο οποίο παρουσιάζεται ο π. Ιγνάτιος να έχει …<> στο.. ξύλο,μία υπαστυνόμο που τον σταμάτησε σε μπλόκο στην εθνική οδό,για υπερβολική ταχύτητα, ήλθε ως «βούτυρο και μέλι», στο ψωμί αυτών που θέλουν από καιρό τον «εξοστρακισμό» του Αρχιμ. Ιγνάτιου Σάπιου από τα εκκλησιαστικά μας δρώμενα και την απόσυρσή του, έστω και 18 χρόνια μετά, από το στάδιο της προαγωγής και της εξέλιξης, τότε που τόλμησε ο αθεόφοβος να θέσει υποψηφιότητα για Φθιώτιδος!

  Τόσο από την κατάθεση του Αρχιμ. Ιγνάτιου Σάπιου, για το ατυχές αυτό συμβάν στην εθνική οδό,όσο και από τις μαρτυρίες των δύο συνεπιβατών του αλλά και των άλλων αστυνομικών που συναποτελούσαν με την υπαστυνόμο την ομάδα που έκανε το μπλόκο, δεν προκύπτει χειροδικία ,αλλά έντονος διάλογος, εξαιτίας της προσβλητικής γνώμης που εξέφρασε το όργανο της τάξεως για συλλήβδην όλους τους κληρικούς της Εκκλησίας μας.

  Η εν λόγω κ.υπαστυνόμος ήταν τόσο ..»ευγενής» και με καλή άποψη για τους κληρικούς της Εκκλησίας μας ,που αφού «εθαύμασε» τον
  π.Ιγνάτιο για την ..ωραία γκόμενα που τον συνόδευε( και άραγε γιαυτό είχε αναπτύξει τόση ταχύτητα, για να την ..εντυπωσιάσει, όπως απεφάνθη η και ψυχολόγος αστυνομικός) κι σκόμη οτι η πλειοψηφία των αγάμων κληρικών μας–κατά την κ. Υπαστυνόμο–>.

  Οποιος κληρικός σέβεται τον εαυτό του και αυτό που εκπροσωπεί ,υπό το άκουσμα τέτοιων απόψεων θα έπρεπε το λιγότερο να διαμαρτυρηθεί και να τη βάλλει στη θέση της!

  Πώς θα αντιδρούσαν, άραγε, αυτοί που περίμεναν από καιρό τον Ιγνάτιο στη …γωνία ,για να του τη φέρουν ,αν τους έλεγαν κατάμουτρα οτι..
  – οι περισσότεροι κληρικοί είστε gay??

  Θα την ευχαριστούσαν, προφανώς, την κ. Υπαστυνόμο για την αφοπλιστική της ειλικρίνεια, για να …»γλυτώσουν» την όποια κλήση και στη συνέχεια θα την χαμογελούσαν φιλάρεσκα που τους εξαίρεσε (αφού θα είχαν δίπλα τους συνοδό …γυναίκα) και μετά Τί θα έκαναν;; θα έφευγαν;;

  Ε τέτοιοι αδίστακτοι κληρικοί, είναι επικίνδυνοι για την Εκκλησία και το ποίμνιο ,γιατί νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους!

  Κι αυτό το είδος κληρικών(υποκριτές, χαιρέκακοι, συκοφάντες, κιτρινιστές) κρύβονται πίσω από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα αυτό ,δύο- τρείς μέρες
  αφ´ότου συνέβη και μάλιστα με σκόπιμη διαστρέβλωση των συμβάντων!

  Ο Αρχιγραμματέας ως σωστός κσι δεξιός οιακοστρόφος,με εντολή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου,που δεν του αρέσουν οι φασαρίες και ο θόρυβος εις βάρος της Εκκλησίας και των κληρικών μας, χειρίστηκε το θέμα με πρωτόγνωρη εχεμύθεια και σιωπή!
  Το όλο συμβάν το πληροφορήθηκα από την Κυριακή που συνέβη, από φίλο μου αστυνομικό, καθώς και για τις εξελίξεις της Δευτέρας στο Σύνοδικό Μέγαρο!
  Κι όμως, προσωπικά δεν έγραψα τίποτα! Το πρόλαβαν, όμως,άλλοι!

  Δυστυχώς, η αιμοσταγής όρκα, μόλις μυρίστηκε την κατάσταση και αφού συνεννοήθηκε με τον.. κίτρινο ιεροφάντη, ήθελε να μετατρέψει τον Ιγνάτιο σε «πτώμα» και να κάνει την όλη υπόθεση σίριαλ λαϊκής κατανάλωσης για τα πρωϊνάδικα και τα social media.
  Το θέμα έχει πάρει, πλέον, το δρόμο της Δικαιοσύνης!

  Ενα είναι βέβαιο: οτι ο ύ τ ε αυτή τη φορά κατάφεραν να απαλλαγούν από τον Ιγνάτιο όσοι επεδίωκαν την αποπομπή του!

  Γιαυτό πρέπει να είναι διπλά προσεκτικός εφεξής!
  Και επειδή το ..»si vis pacem para bellum,»( εάν επιθυμείς ειρήνη παρασκεύαζε πόλεμο),έχει πάντα σωστή εφαρμογή και εξέλιξη, του το συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε στενή και ευρύτερη κλίμακα!

  Η Εκκλησία μας δεν κινδυνεύει από τους εχθρούς της, αλλά από τους …καλοβολεμένους κληρικούς της, που μπήκαν στις τάξεις της με μισό παπούτσι και αφού απέκτησαν πολλά ζευγάρια, ανερχόμενοι την Ιεραρχία,θέλουν να διώξουν τους άλλους μισούς, για να συνεχίσουν ανενόχλητοι το θεάρεστο έργο τους!
  Αυτοί είναι οι πραγματικοί… «σάπιοι».

 7. Ο/Η Κέρκης Σ. λέει:

  Θα έπρεπε χωρίς χρονοτριβή να έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και αυτός,αλλά και η αστυνομικός,
  αν εκφράστηκε έτσι για τον κλήρο!!Αφού ξεκαθαριστεί η όλη κατάσταση,ΑΜΕΣΩΣ και με εντολή του αρχιεπισκόπου να ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ο κ. Σάπιοςαπό όλες τις θέσεις,που κατέχει και να τεθεί σε
  -τουλάχιστον- 6μηνη αργία από κάθε ιεροπραξία!Και αφού καταδικαστεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ να καθαιρεθεί
  επανερχόμενος στην τάξη των μοναχών και εγκλειόμενος στη μονή της μετανοίας του,όπου και
  να τελειώσει τον βίο του!!!

 8. Ο/Η Gletsos λέει:

  Ο Σάπιος εγινε γραμματέας της Συνόδου
  Το βίντεο περιλαμβάνει τη συγκέντρωση Μανιατών στην Μονή Πετράκη, το διάλογο του Ιγνάτιου Σάπιου με τους συγκεντρωμένους Μανιάτες-τον οποίον ανέφεραν οι συγκεντρωμένοι Μανιάτες ότι είναι Γραμματέας της Ι.Συνόδου και ανέφεραν ότι ήταν η αιτία για την εισβολή τους στο χώρο της Ι.Μονής Πετράκη. Επί πλέον, το βίντεο περιλαμβάνει τις διαμαρτυρίες εντός του χώρου της Ι.Μονής Πετράκη. Έχει αναρτηθεί το Β’ μέρος της συγκέντρωσης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.