Παράνομες μονιμοποιήσεις – παράνομες και οι αξιολογήσεις, αυτό ονομάζεται Λογική

Μονά-ζυγά δικά Μας

amno_logo3Η ΠΟΕ-ΟΤΑ σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει πως μόνο σε δύο δήμους -Ρέθυμνο και Ασπρόπυργο- έχει επιτραπεί η είσοδος των αρμόδιων ελεγκτών και πως 320 από τους 325 ΟΤΑ έχουν απορρίψει την αξιολόγηση.

Ας δούμε λοιπόν αυτούς τους δύο δήμους, του Ρεθύμνου και του Ασπροπύργου που επέτρεψαν τους ελεγκτές, ποια ήταν τα αποτελέσματα:

 1. Στον Δήμο Ρεθύμνου από τον έλεγχο 98 συμβάσεων έχουν εντοπιστεί προβλήματα σε 68 περιπτώσεις.
 2. Στον Δήμο Ασπροπύργου επί συνόλου 420 συμβάσεων, ενδείξεις για προβλήματα νομιμότητας καταγράφονται σε ποσοστό που υπερβαίνει το 30%.

Βεβαίως, ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, Θ. Μπαλασόπουλος ως δίκαιος δημοκράτης και εργατοπατέρας σημειώνει για να το εμπεδώσουμε: «Οι επιθεωρητές είναι ανεπιθύμητοι στους δήμους και επισήμανε ότι η Ομοσπονδία με την αποχή που έχει προκηρύξει καλύπτει την άρνηση των υπαλλήλων να δώσουν στοιχεία στο υπουργείο. «Η ΠΟΕ ΟΤΑ δεν συμφωνεί με βίαιες ενέργειες και προπηλακισμούς κατά των ελεγκτών. Εκτιμούμε ότι με τη συνδικαλιστική δράση και τη συμμετοχή των εργαζομένων στην αποχή θα αποκρούσουμε τον »προσχηματικό» επανέλεγχο των μονιμοποιήσεων»

Παραείναι προφανής ο λόγος άρνησης κάθε ελέγχου πιστοποιητικών ή επιχειρούμενης αξιολόγησης, κι ας λέει ό,τι επιθυμεί η συντρόφισσα ζαπατίστρια Ρένα Δούρου, κι ας έχει ορκιστεί να τηρεί ως περιφερειάρχης το Σύνταγμα και τους νόμους, κι ας έχει τις όποιες προθέσεις –δίκαιες ή άδικες– ο υπουργός κ.Μητσοτάκης, γιατί στο κάτω-κάτω, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται έτσι δεν είναι; Τήρησε λοιπόν τον νόμο και μετά εάν σε αδικήσουν, υπάρχουν έννομα όπλα να αντιδράσεις, αλλά μήπως ο λόγος είναι άλλος;

Μήπως οι 19 Δήμοι που αντιστέκονται στα… Μνημόνια και στους αρμόδιους επιθεωρητές, έχουν κατιτίς παρόμοιο να κρύψουν όπως οι δήμοι Ρεθύμνου και Ασπροπύργου;

Διαβάστε: Φάμπρικα με παράνομες μονιμοποιήσεις για να καταλάβετε.

Τι σημασία έχει εάν «Η κυβέρνηση ζητάει να απολύσει για να συμπληρωθούν οι 15.000 απολύσεις που ζητά η τρόικα» όπως μάλλον σωστά ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και η σ. Δούρου, εάν οι υπάλληλοι αυτοί, μετά τον αρμόδιο έλεγχο βρεθούν με πλαστά πιστοποιητικά κτλ. ή έχουν γενικώς παρανόμως διοριστεί; Ας απολυθούν! Δεν βλέπω το πρόβλημα…

Δηλαδή η αλλαγή που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η συντήρηση του πελατειακού κράτους που υποτίθεται ότι πολεμάει;

***

ΥΓ: Ας συγχαρούμε τον κ. Καμίνη που αποκάλυψε ότι: στο Δήμο Αθηναίων, έχουν εντοπιστεί 63 υπάλληλοι με πλαστά πτυχία, εκ των οποίων οι 35 τέθηκαν εκτός. Για τις υπόλοιπες 28 περιπτώσεις βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία ΕΔΕ ή παραπομπής σε πειθαρχικό συμβούλιο.

Advertisements
This entry was posted in σκέψεις, Ασμοδαίος, Για την Αριστερά, Διακρίσεις (κάθε είδους), κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

19 Responses to Παράνομες μονιμοποιήσεις – παράνομες και οι αξιολογήσεις, αυτό ονομάζεται Λογική

 1. Ο/Η Αγιογδύτης λέει:

  Η άρνηση για τον επανέλεγχο δικαιολογητικών αφορά σε απαιτήσεις νέες και όχι αυτές που προσδιορίζονταν με το Π.Δ. «Παυλόπουλου». Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι συνδικαλιστές και οι αιρετοί που αρνούνται τον επανέλεγχο.

  • Ο/Η Po λέει:

   Προσωπικά, δεν με αφορά είτε έλεγχος είτε επανέλεγχος είτε ΠΔ Παυλόπουλου κλπ. κλπ., όποιοι διορίστηκαν αποδεδειγμένα παρανόμως, να μας κουνήσουν μαντήλι.

   • Ο/Η Αγιογδύτης λέει:

    Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να απολυθεί το 50% των ΔΥ….

   • Ο/Η Po λέει:

    ούτε αυτό με αφορά βλέποντας το 30% της ανεργίας στον ιδιωτικό τομέα χωρίς να ματώσει ρουθούνι…

 2. Ο/Η Αγιογδύτης λέει:

  Εκτός από το ανθρωπιστικό σκέλος του ζητήματος που μπορεί να μην σας αφορά υπάρχει και ένα τελείως πρακτικό. Μπορεί να λειτουργήσει η δημόσια διοίκηση αν απολυθούν 300.000 ΔΥ;;;
  Βέβαια υπάρχει και η νεοφιλελεύθερη θεωρία του «fresh start» στους οργανισμούς με ριζικές αναδιαρθρώσεις…

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Θα σας πω την καθαρά προσωπική μου άποψη.
   Υπάρχουν δυο-τρια ζητήματα.
   Το ανθρωπιστικό, το θέμα της νομιμότητας, το θέμα της καλής λειτουργίας του Δημοσίου και όλα αυτά πρέπει να συγκερασθούν.
   Ασφαλώς το ότι εμφανίζονται ρουσφετολόγοι υπουργοί του ΝΔΠΑΣΟΚ σαν άγγελοι της κάθαρσης, δημιουργεί ένα θέμα, τεράστιο θέμα δικών τους και ποινικών ευθυνών.
   Δεν διορίστηκαν μόνοι τους όσοι διορίστηκαν παράνομα.

   Η άρνηση των ελέγχων δημιουργεί υποψίες συγκάλυψης παρανομιών.

   Δεν πιστεύω στις μαζικές απολύσεις, να απολυθούν όσοι παρανόμησαν προκλητικά και όσοι προσλήφθηκαν παράνομα πρόσφατα.
   Να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες όσων τους διόρισαν και όσων συγκάλυψαν ή αμέλησαν τον έλεγχο.
   Έχει δημιουργηθεί μια μακροχρόνια κατάσταση και οι άνθρωποι πλέον δεν μπορούν και λόγω ηλικίας να βρουν δουλειά.
   Δεν πιστεύω στη διακοπή της σύνταξης.
   Πιστεύω στην επιστροφή επιδομάτων που λήφθηκαν παράνομα και σε ποινές για τα αδικήματα (πλαστογραφία) κλπ.
   Όχι στον εκ πείνης θάνατο.
   Η Αριστερά όφειλε να είχε έγκαιρα επισημάνει καταστάσεις, θα ήταν φερέγγυα και σεβαστή.
   Τώρα δρα σαν οπισθοφυλακή των ρουσφετιών του Σαμαρά και του Βενιζέλου.
   Χρειάζεται δημόσιος ανοιχτός αυτοκριτικός διάλογος να βρεθούν λύσεις.
   Αντι γι’αυτό έχουμε τσαμπουκάδες από τη μία και υποκριτικές κραυγές νομιμότητας των ενόχων που διόρισαν.

   • Ο/Η Po λέει:

    Συμφωνώ απολύτως.
    δεν μπορείς να τον πεις διάλογο αυτό που συμβαίνει σήμερα.

    αυτό που είπες: Η άρνηση των ελέγχων δημιουργεί υποψίες συγκάλυψης παρανομιών.
    είναι ο λόγος της ανάρτησης.

   • Ο/Η Τηλεγραφητής λέει:

    Συμφωνώ απολύτως. Επίσης δεν πρέπει να παραβλέψουμε και τη δίκαιη αγανάκτηση αυτών που αποκλείστηκαν αν και κατείχαν νόμιμα πιστοποιητικά. Τα οποία πιστοποιητικά στις περισσότερες περιπτώσεις αποκτήθηκαν με κόπο και θυσίες δικές τους και της οικογένειάς τους.

 3. Ο/Η Αγιογδύτης λέει:

  Συμφωνώ σε όλα απολύτως! Δυστυχώς όμως απ’ότι φαίνεται ο ελληνικός λαός θέλει επισκέψεις σε Αγιο Όρος και Παπα για να πάρει ή να πλησιάσει ένα κόμμα την αυτοδυναμία…Οπότε σε αυτά που συμφωνούμε μάλλον για τον πολύ κόσμο είναι ψιλά γράμματα και εδώ γίνεται μια ακαδημαϊκή κουβέντα…

 4. Ο/Η Liberal λέει:

  Αυτός ο Σάπιος δεν πρέπει να μπει σε διαθεσιμότητα;

  http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113360014
  ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ

  Αρχιμανδρίτης Σάπιος σε γυναίκα τροχονόμο: Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο…»

  Σάλο έχει προκαλέσει το περιστατικό με τον αρχιμανδρίτη Ιγνάτιο Σάπιο, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε μια γυναίκα τροχονόμο όταν εκείνη του έκανε έλεγχο επειδή έτρεχε με το αυτοκίνητό του.

  Οπως μετέδιδε νωρίτερα το romfea.gr, ο αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος σταμάτησε σε έλεγχο της τροχαίας, επειδή οδηγούσε με ταχύτητα πάνω από το όριο. Οταν η γυναίκα αστυνομικός ζήτησε τα στοιχεία του, εκείνος άρχιζε να φωνάζει και εξαγριωμένος κλότσησε και χαστούκισε την αστυνομικό.

  Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η αστυνομικός έχασε τις αισθήσεις της και ο κληρικός τράπηκε σε φυγή τη στιγμή που οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα.

  Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχιμανρίτης είπε στην αστυνομικίνα: «Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο;» Στη συνέχεια ακολούθησαν απειλές από τον ιερωμένο στην αστυνομικό, όπως: «γνωρίζω τον αρχηγό της αστυνομίας και ανωτάτους αξιωματικούς και καταλαβαίνεις πού μπορείς να βρεθείς…».

  Τέλος να αναφερθεί ότι ο κληρικός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος, αναζητείται ακόμα από τις αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

  Επειτα από τη δημοσιοποίηση του περιστατικού ο κ. Σάπιος, εμφανώς εκνευρισμένος, έδωσε τη δική του απάντηση μιλώντας στα Αναλυτικά Γεγονότα του Star Κεντρικής Ελλάδας.

  Ο αρχιμανδρίτης παραδέχεται ότι κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο άτομα, μια γυναίκα και ένας άνδρας.

  Οπως ανέφερε στο τηλεοπτικό κανάλι όταν τον σταμάτησαν έδωσε τα χαρτιά του ευγενικά και κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο ρώτησε την τροχονόμο με πόσο έτρεχε. Με 157 χιλιόμετρα του απάντησε εκείνη και ο Αρχιμανδρίτης της είπε πως δεν το κατάλαβε καν.

  Τότε σύμφωνα με τον Ιγνάτιο Σάπιο η αστυνομικός του απάντησε: Βέβαια, με τέτοια γκόμενα που έχεις δίπλα σου τι περιμένεις. Εκείνος της ζήτησε το λόγο: «Σας παρακαλώ σας έδωσα τέτοια εντύπωση;» είπε στην ανθυπαστυνόμο που του απάντησε αμέσως «Ε βέβαια γιατί οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι».

  Τότε εκείνος εκνευρίστηκε της άρπαξε τα χαρτιά του, χωρίς να την χτυπήσει και έφυγε.

  Εκείνη, άρχισε να φωνάζει και στην συνέχεια του έκανε μήνυση.

  Ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος αποδίδει την δημοσιοποίηση του περιστατικού με τις σε βάρος του καταγγελίες, στα συστήματα των παπάδων και τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους.

  Πάντως όπως δημοσιοποίησε και ο ίδιος έχει κάνει μήνυση στην αστυνομικό.

  Συνολικά 6 μηνύματα

  ανώνυμος
  Παρασκευή
  22:06

  0 3
  ΠΟΛΙΤΗ . Ο κορακας , του κορακα το ματι δεν του βγαζει. Θα κουκουλωθει και αυτο , οπως και τοσα αλλα. . . .
  ΠΟΛΙΤΗΣ
  Παρασκευή
  20:05

  0 6
  Ας παρεμβει ο αρχιεπισκοπος και να τον θεσει σε διαθεσημοτητα προς αποπομπη εως ξεκαθαρισει το θεμα. . . αυτο ειναι ντροπη για την εκλησια. . Αισχος !!!
  BarBar
  Παρασκευή
  19:57

  0 7
  Σάπιος;;;
  ανώνυμος
  Παρασκευή
  19:35

  0 4
  Χρυσομαλλος Δερας ΝΑΙ σε ΟΛΑ . . . και επιπλεον πηδημα
  Μ.Γ.
  Παρασκευή
  19:29

  0 15
  Μπραβο παπα μου !!. . Καλα εκανες και την εβρισες !!. . Καλα εκανες και την απειλησες με μεταθεση !!. . Επρεπε να της πεις οτι θα παει και στην κολαση !!. . . Ακους εκει !!. . Να εχει το θρασος να κανει ελεγχο σε ενα εκπροσωπο του Θεου !!. . .

 5. Ο/Η Kεντροδεξιός λέει:

  ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ

  http://dexiextrem.blogspot.gr/2014/10/blog-post_558.html

  Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

  ΒΙΝΤΕΟ-Επικός ο τράγος που έδειρε τη γυναίκα αστυνομικό: «Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς ασφαλιστήριο;»

  (………..)

  5 σχόλια

  Dexi Extrem

  Εικόνα προφίλ

  Ηλέκτρα • 12 ώρες πριν

  Σάπιος όνομα και πράγμα …..έδειρε γυναίκα , ένας ταλιμπαν με ράσο .Αλήθεια ,δεν θ΄έπρεπε να καθαιρεθεί ;;;

  2 △ ▽

  Απάντηση

  Κοινοποίηση ›

  Εικόνα προφίλ

  Bruce Wayne > Ηλέκτρα • 11 ώρες πριν

  Τι λες απιστη; Να καθαιρεθει αυτος ο ανθρωπος του Θεου; Αλλωστε πουθενα στις 10 εντολες δν λεει: Ου τρεξεις με το αυτοκινητο σου στην Εθνικην Οδον

  △ ▽

  Απάντηση

  Κοινοποίηση ›

  Εικόνα προφίλ

  Ηλέκτρα > Bruce Wayne • 10 ώρες πριν

  Τι να σου πω μάλλον την έδειρε γιατί δεν τον άφησε να φτάσει στον παράδεισο …..:))))

  △ ▽

  Απάντηση

  Κοινοποίηση ›

  Εικόνα προφίλ

  Chris • 10 ώρες πριν

  Έχω προσωπική άποψη για τον άνθρωπο. Και μάλιστα για να βεβαιωθώ ότι είναι ο ίδιος που συνάντησα, τηλεφώνησα σε φίλο μου στην περιοχή της Στυλίδας. Όνομα και πράμα.Θυμάμαι ότι έφυγα από το μοναστήρι τρέχοντας.

  △ ▽

  Απάντηση

  Κοινοποίηση ›

  Εικόνα προφίλ

  ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ • 9 ώρες πριν

  Επιμένω.. Εκτός ο,τι ο τύπος διαβάζει αυτά που λέει, είναι απίστευτο 70 χρονών άτομο να δέρνει αστυνομικό…. να τη ρίχνει κάτω και δύο άλλοι άντρες να κάθονται και να καμαρώνουν.. Επίσης το «έπαθαν σοκ και γι αυτό δεν έδωσαν σήμα» είναι αχαρακτήριστο.. Δηλαδή αν ήταν ο Παλαιοκώστας τί θα έκαναν, θα έβαζαν τα κλάματα;

 6. Ο/Η κοστας λέει:

  αγαπητε λασκαρατε
  μια απο τις αιτιες της πληρους καταπτωσης ειναι η ευκολη αναγνωση εννοιων οπως δικαιοσυνη,αξιοκρατια,ελεγχος,επανελεγχος κλπ. οσον αφορα την διαδικασια ελεγχου της νομιμοτητας των προσληψεων στο δημοσιο καλο θα ειναι να τεθουν οι κανονες και να αξιολογηθουμε ολοι.
  οι κατα παραγελια νομοι που μετα τον εμφυλιο υπερετουσαν το συστημα δεν συνιστουν νομιμοτητα.δεν υπαρχουν παρανομοι υπαλληλοι υπαρχουν παρανομοι κατα καιρους κυβερνωντες που επετρεψαν .εμπνευστηκαν την ομηρια ανθρωπων για να κανιβαλιζουν και να πλουταινουν.
  οι απογονοι των γερνανοτσολιαδων στρεφουν τωρα την κοινη γνωμη στο -αποτελεσμα-και οχι στην αιτια που γεννα τετοια φαινομενα.

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Δεν μπορώ να διαφωνήσω με αυτήν την αφήγηση, προσθέτω μόνο ότι οι παράνομοι αυτοί εξουσιαστές (εκλογικοί νόμοι, εξαγορά ψήφων, τρομοκρατία, αποβλάκωση του λαού κλπ) βρήκαν συμμάχους και σε ένα ευκατάστατο κομμάτι του λαού που συνειδητά συνήργησε από μια πλεονεκτική και αρπακτική ιδιοτέλεια.
   Για το λούμπεν προλεταριάτο που τους ακολούθησε και για τους φουκαράδες που ενέδωσαν από ανάγκη, υπάρχουν ελαφρυντικά. .

 7. Παράθεμα: Λειτουργία Κυριακής: Αρχιμανδρίτης Σάπιος σε γυναίκα τροχονόμο: «Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο…» | Ροΐδη και Λ

 8. Ο/Η κοστας λέει:

  απ την αρχη πιστευα αγαπητε λασκαρατε παρακολουθωντας τα γραφομενα σου οτι -ψαχνεσαι – ,δεν εχω καταλαβει γιατι μερικες φορες θελεις να δινεις αλλη εντυπωση ιδιαιτερως σε θεματα που αφορουν την -αναπηρη- αριστερα και το δημοσιο,αν διορθωθουν αυτα τουτος ο τοπος θα παει καλυτερα? ευχαριστω για τις απαντησεις κατα καιρους

 9. Ο/Η Red λέει:

  http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/10/blog-post_52.html

  Θεομπαίχτης…

  Από ΒΑΘΥ , Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014 | 4:35 μ.μ.

  Πηγή: Δάνης Παπαβασιλείου – «Ημεροδρόμος»

  Διάβασα στο κύριο άρθρο του κυριακάτικου «Βήματος»:

  «Κατά τα λοιπά, αξιότιμοι συμπολίτες μας οι οποίοι δια της απάτης διορίστηκαν στο Δημόσιο με ψεύτικα πτυχία- μαϊμούδες, τώρα που η τρόικα μας άνοιξε τα μάτια ζητούν να απαλλαγούν των ευθυνών τους και να παραμείνουν στην υπηρεσία που παρανόμως τους στεγάζει».

  Ποιός τα γράφει αυτά;

  Ο κ. Σταύρος Ψυχάρης, ο έκδοτης της εφημερίδας και πρόεδρος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

  Μάλιστα, πρόκειται για τον ίδιο που διορίστηκε το 1996, από την κυβέρνηση Σημίτη και τον υπουργό- μαζί τα φάγαμε- Θεόδωρο Πάγκαλο, Διοικητής του Αγίου Ορους, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να είναι μέλος του πανεπιστημιακού διδακτικού προσωπικού, προσόν που ο κ. Ψυχάρης δεν είχε..

  Ιδιον του ανδρός, αλλά και της τάξης που εκπροσωπεί, το θράσος.

  Ο ίδιος διορίζεται σε δημόσια θέση που απαιτεί πανεπιστημιακό τίτλο, χωρίς να τον έχει. Εγκαλεί, όμως, όσους χρησιμοποίησαν πτυχία- μαϊμούδες για να προσληφθούν στο δημόσιο, ή να αποκτήσουν θέσεις σ΄ αυτό!

  Και επειδή «έξις δευτέρα φύσις», όπως έλεγε ο Αριστοτέλης, ο κ. Ψυχάρης ψέγει τώρα όσους δηλώνουν αδυναμία αποπληρωμής των δανείων τους, ενώ ο ίδιος (μαζί με τον συνεταίρο του κ. Μπόμπολα), με τις ευλογίες της κυβέρνησης και των τραπεζιτών, «κουρεύει» τα δικά του δάνεια…

  Βλέπετε, η διαφορά μεταξύ του κ. Ψυχάρη και ημών των υπολοίπων έγκειται στο ότι η εκάστοτε κυβέρνηση σπεύδει να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση και με μια φωτογραφική νομοθετική πράξη να καταστήσει νόμιμο (επομένως και …ηθικό) το παράνομο, ή το παράτυπο.

 10. Παράθεμα: Λειτουργία Κυριακής: Αρχιμανδρίτης Σάπιος σε γυναίκα τροχονόμο: «Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο…» | Ροΐδη και Λ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s