Θα διαταχθεί έρευνα για τα φασιστικά συνθήματα μίσους των ΛΟΚ κύριε Αβραμόπουλε;

Σημείωση: Ο υπουργός αμύνης Δον Αβραμό που τα συγκαλύπτει είναι ο μελλοντικός μας Επίτροπος στην Ε.Ε.

 

Να σας τα θυμίσουμε:

Ακραία συνθήματα μίσους σε εκπαίδευση λοκατζήδων [Εφημερίδα των Συντακτών]
Eκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι φαντάροι φωνάζουν ακραία ρατσιστικά και σεξιστικά συνθήματα και χαράζουν τη δική τους εξωτερική πολιτική, αποκαλώντας την Κύπρο ελληνική και ζητώντας αίμα «τουρκικό, αλβανικό, σκοπιανό».

Απολύτως έκθετη βρίσκεται η πολιτική και φυσική ηγεσία του στρατού από τη δημοσιοποίηση βίντεο από εκπαίδευση των ΛΟΚ στο Σταυροβούνι της Κύπρου (σε Μοίρα Καταδρομών, όπως φωνάζουν, η οποία ανήκει στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου), στο οποίο εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι φαντάροι φωνάζουν ακραία ρατσιστικά και σεξιστικά συνθήματα και χαράζουν τη δική τους εξωτερική πολιτική, αποκαλώντας την Κύπρο ελληνική και ζητώντας αίμα «τουρκικό, αλβανικό, σκοπιανό».

Το βίντεο το τράβηξε προφανώς κάποιος από τους εκπαιδευτές και, όπως γράφει το blog «The ESPS Nicosia Blogspot », το ανάρτησε στις 8 Ιουλίου στο διαδίκτυο ο χρήστης του facebook «Μόνο Αποέλ», που αυτοπροσδιορίζεται «Αθηναίος Εθνικιστής Αποελίστας». Σήμερα το βίντεο το δημοσίευσε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων-Σπάρτακος, με αποτέλεσμα το βίντεο να κατέβει από την αρχική του θέση, έχει σωθεί όμως τόσο στη σελίδα του Δικτύου (αποσπάσματα) όσο και στο ESPS Nicosia Blogspot (ολόκληρο).

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ή από το Στρατό, δημιουργώντας ερωτήματα αν η πολιτική και φυσική ηγεσία του στρατεύματος αποδέχονται ουσιαστικά με τη σιωπή τους το περιεχόμενο των συνθημάτων και συμφωνούν με την αναφώνησή τους κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Στην περίπτωση των ρατσιστικών συνθημάτων που φώναζαν τα ΟΥΚ κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα, το Ναυτοδικείο Πειραιά αναγνώρισε την ενοχή της μονάδας, αλλά καταδίκασε μόνο δύο από τους παρελαύνοντες, με την αιτιολογία ότι δεν φαίνονταν καθαρά στο βίντεο τα πρόσωπα των υπόλοιπων. Πάντως, στο συγκεκριμένο πάντως βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα τόσο των εκπαιδευτών όσο και των εκπαιδευόμενων.

«Το ερώτημα επομένως είναι γιατί οι ΑΓΕΣ Μανωλάς, ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος και ο ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλος δεν κινούνται σύμφωνα με τον νόμο αντιμετωπίζοντας τα παράνομα και εμετικά άσματα μιας καθαρά ψυχολογικής επιχείρησης, τις βρισιές και τους τραμπουκισμούς των εκπαιδευτών που κλωτσούν τους εκπαιδευόμενους, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούν την όλη διαδικασία ενώ είναι γνωστό ότι ακόμη και το κινητό με κάμερα απαγορεύεται στις Ένοπλες Δυνάμεις. Όμως ΓΕΣ και ΥΠΕΘΑ δεν έβγαλαν ούτε ανακοίνωση, ωθώντας όλους να καταλάβουν ποιοι δίνουν το ελεύθερο στους ΝΑΖΙ να δρουν στις Ένοπλες Δυνάμεις, πως και γιατί εκπαιδεύονται οι Ειδικές Δυνάμεις», σχολιάζει το Δίκτυο Σπάρτακος.

Η εκπαίδευση των ΛΟΚ εκτραχύνεται μετά το σύνθημα «Η Κύπρος είναι Ελληνική και η Μακεδονία», που παραλλάσσεται σε «Η Κύπρος είναι ελληνική, γαμιέται η Τουρκία [τρις]». Από κει και πέρα, τα πράγματα παίρνουν την κάτω βόλτα. Ανάμεσα στα συνθήματα, ακούγονται τα εξής:

«Γάμησα μια πουτάνα που τη λένε Τσιλέρ, γάμησα κι έναν πούστη που τον λένε Ντεμιρέλ, τους γάμησα τη μάνα και την αδελφή και κάναν ένα γιο με πατέρα λοκατζή. […] Μεγάλωσε τ’αγόρι και πήγε στο στρατό και έμαθε να λέει Τουρκία σε γαμώ [τρις]»,

«Στο βουνό χωρίς φαί, χωρίς νερό, μόνο αίμα και τι αίμα – τουρκικό, σκοπιανό, αλβανικό. Αίμα να ‘ναι κι ό,τι να’ ναι, τα G3 να βαράνε, χήρες κι ορφανά να κλαίνε και τα σπίτια τους να καίμε»,

«Την Πόλη που μου πήρανε εγώ τη θέλω πίσω, να μπω μες στην Αγιά Σοφιά, Τούρκο να μην αφήσω. Ήτανε ένα καράβι, ένα αρματαγωγό, από την Κύπρο σάλπαρε να σπείρει πανικό, πάει παραλία, στη Μικρά Ασία, να σπείρει φλόγες και φωτιά σε όλη την Τουρκία, κατέβηκαν τα ΣΤΑΓΙΕΡ γεμάτα λοκατζήδες, με ηθικό ατσάλι και όποιον Τούρκο βρήκαν του πήραν το κεφάλι […] Πού θα ανάψουμε κεριά; Μέσα στην Αγιά Σοφιά. Στον τρούλο της Αγιά-Σοφιάς θ’ ανέβω για να βγάλω την τούρκικη γαμοσέληνο και το σταυρό να βάλω. Και μόνο τότε ο Θεός την Πόλη θα φωτίσει κι ο ύμνος ο ελληνικός παντού θα αντηχήσει».

Ο Δον Αβραμό Επίτροπος

Σενιόρ Δον Αβραμό, γνωρίζουμε τη γαλαζοαίματη Ιπποσύνη Σας άλλα πρέπει να ασχοληθείτε και λίγο με σκουλήκια ταπεινής καταγωγής... n’est-ce pas?

Advertisements
This entry was posted in φασισμός, Διακρίσεις (κάθε είδους), Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, Θεωρίες Συνωμοσίας, ανορθολογισμός, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

24 Responses to Θα διαταχθεί έρευνα για τα φασιστικά συνθήματα μίσους των ΛΟΚ κύριε Αβραμόπουλε;

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  Αν ασκηθούν διώξεις, θα δούμε πάλι τον συνήθη μάρτυρα υπεράσπισής τους, τον «αντιμνημονιακό» σύμμαχο του ΣΥΡΙΖΑ κ.Καμμένο να τρέχει να τους υπερασπιστεί, όπως είχε κάνει και παλιότερα;

  Στο μεταξύ θα ελέγξει κάποιος τον αστυνομικό;
  Θα ενδιαφερθεί κάποιος αριστερός βουλευτής να θέσει το θέμα ή θα προσκρούσει στην κατά Τσίπρα «κοινωνική υπεραξία» των ένστολων;

  http://www.efsyn.gr/?p=225620
  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
  18/08/14

  Σημειώσεις ενός μετανάστη
  «Πακιστάν! Ε, Πακιστάν!»

  Ηταν εφτά το πρωί και πήγαινα στη δουλειά μου. Εκεί που περπατούσα, είδα ένα περιπολικό σταθμευμένο. Πέρασα τον δρόμο και άκουσα κάποιον να φωνάζει: «Πακιστάν! Ε, Πακιστάν!». Κατάλαβα ότι με φώναζε ο αστυνομικός από το περιπολικό. Θύμωσα με τον χλευασμό και συνέχισα, χωρίς να δώσω σημασία.

  Αυτός συνέχιζε να φωνάζει. Κάποια στιγμή ένιωσα έντονη πίεση στο μπράτσο κι ένα σπρώξιμο από πίσω. Είχε βγει αυτός από το περιπολικό και είχε τρέξει προς το μέρος μου. «Γιατί δεν απαντάς;», μου ζήτησε τον λόγο θυμωμένος. «Αφού δεν με φωνάξατε», έκανα τον ανήξερο. «Σε φωνάζω τόση ώρα!», απάντησε. «Εμένα προσωπικά; Εγώ δεν άκουσα τίποτα, άκουσα μόνο ένα “Πακιστάν”». Αναγνώρισε ότι έκανε λάθος που με φώναζε με αυτό τον τρόπο και προσπάθησε ν’ αλλάξει συζήτηση. «Δώσε μου τα χαρτιά σου!», είπε. Τα είδε, ήταν όλα εντάξει, είχα την άδεια παραμονής και το διαβατήριο. «Κατάσχονται!», μου είπε.

  «Γιατί κατάσχονται; Αφού είναι εντάξει», ρώτησα. Επέμεινε: «Κατάσχονται! Κατάσχονται!». Τον παρακάλεσα να μη μου πάρει τα χαρτιά, δεν άκουγε με τίποτα. Πλησίασε ο συνάδελφός του που ήταν μαζί στο περιπολικό. «Τι έγινε;» τον ρώτησε. «Για δες, ρε, είναι εντάξει αυτά τα χαρτιά;». Τα είδε ο άλλος και άρχισαν να συζητούν μεταξύ τους… «Ναι, ναι, μια χαρά είναι». «Να του τα πάρουμε;». «Οχι, ρε, δώσε τα χαρτιά στο παιδί». «Οχι! Οχι! Κατάσχονται! Αυτό είναι δικό μου θέμα…».

  Μπήκα κι εγώ στη συζήτηση. «Γιατί να μου πάρετε τα χαρτιά; Αν θέλετε, πάμε στο τμήμα. Δεν φεύγετε μ’ αυτά». Επέμενε… Δεν ήθελε με τίποτα να μου τα δώσει. Προσπαθούσε και ο συνάδελφός του να τον ηρεμήσει και να του αλλάξει γνώμη. Στο τέλος τα κατάφερε. «Πάρε τα χαρτιά σου κι εξαφανίσου!» μου είπε. Πιστεύω πως, αν δεν ήταν αυτός, θα είχα μεγάλο πρόβλημα. Συνέχισα τον δρόμο προς τη δουλειά μου.

  Τ. (Σουδάν)

 2. Ο/Η Κάσυ Διάρη, τα χάπια μου λέει:

  http://diktiospartakos.blogspot.gr/2014/08/blog-post_751.html

  Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

  ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΕΠΟΠ καταδρομέας είναι ο ένας

  καταδρομέας είναι ο ένας από τους δύο νέους που δολοφονήθηκαν στην Καρδαμύλη.

  Ποιος ήταν ο 25χρονος ΕΠΟΠ Γιάννης Κομμάτης Γεννήθηκε στη Σάμο και ζούσε στο Κοκκάρι.

  Σπούδασε μηχανικός αυτοκινήτων στο Μαυρογένειο ΤΕΕ Σάμου αλλά τον κέρδισε ο στρατός. Ήταν οπλίτης πενταετούς θητείας.

  Το ΓΕΣ φυσικά και ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος αιφνιδιάστηκαν από τη δραματική αυτή εξέλιξη που αποδεικνύει όχι απλώς τη διείσδυση των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και την ποικίλη εγκληματική δράση τους.

  Να επισημάνουμε ότι ούτε ο ΕΠ.ΟΠ. Γ.Κομμάτης συμπεριλαμβάνονταν στο κατάπτυστο εδώ και καιρό πόρισμα των Επιτελείων για τη διείσδυση της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις.

  Άραγε πότε τα Επιτελεία και το Υπουργείο Άμυνας θα απαντήσουν για την απόπειρα συγκάλυψης της δράσης των ΝΑΖΙ στον Στρατό;

  Μέχρι τότε όμως αξίζει να διαβάσουμε το σχετικό δημοσίευμα:

  Όλο οι λεπτομέρειες του ραντεβού «θανάτου»

  Ύστερα από αρκετές προσαγωγές ατόμων από άνδρες του τμήματος Ασφαλείας της περιοχής, οι Αρχές κατέληξαν σε δύο νεαρούς ηλικίας 19 χρόνων, απο τους οποίους συνελήφθη ο ένας και ο άλλος αναζητείται. Τα εντάλματα εξέδωσε ο ανακριτής Καλαμάτας, μετά απο την ανάκρισή τους από την Ασφάλεια, κατά την οποία προέκυψε ότι εμπλέκονται στη δολοφονία των Κωνσταντίνου Σγούρου και Γιάννη Κομμάτη. Οι αστυνομικοί στράφηκαν προς αυτούς καθώς οι απαντήσεις που έδιναν στις ερωτήσεις τους δεν ήταν πειστικές και τα άλλοθι που προέβαλαν σαθρά.

  Ο ένας 19χρονος, προσδιορίζεται στο φυσικό αυτουργό της δολοφονίας των δύο νεαρών, ο οποίος με το κυνηγετικό όπλο το οποίο είναι καταχωρημένο στα στοιχεία της μητέρας του, το οποίο και βρέθηκε, πυροβόλησε και δολοφόνησε τους δύο άνδρες.

  Σύμφωνα με την υπόθεση, τα ξημερώματα της Τρίτης είχε προηγηθεί συνάντηση με τα δύο θύματα, του 19χρονου κι ενός ακόμα συνομήλικου φίλου του, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί το δεύτερο ένταλμα, κατά την οποία ύστερα από διαφωνία οι τέσσερεις νεαροί συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Ο 19χρονος πήρε το δίκαννο της μητέρας του που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στο ραντεβού και τους πυροβόλησε εν ψυχρώ, δίνοντάς τους μάλιστα εξ επαφής τις χαριστικές βολές! Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, οι δυο άτυχοι νεαροί βασανίστηκαν άγρια πριν δολοφονηθούν με απανωτούς πυροβολισμούς και αφού είχαν αναγκαστεί πρώτα να γονατίσουν! Εν συνεχεία, μετέφεραν με φορτηγάκι κλειστού τύπου και απέρριψαν τις σορούς τους, στο σημείο όπου και εντοπίσθηκαν. Ο 19χρονος προσήχθη όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο ο 26χρονος από την Καλαμάτα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία τα ξημερώματα της Τρίτης (19/08) και ήταν η τελευταία επαφή πριν το κινητό του απενεργοποιηθεί, και συνελήφθη.

  Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε μέσα στο όχημα της μητέρας του δολοφόνου και παρελήφθη από ειδικούς της Σήμανσης που εξετάζουν και το μοτοποδήλατο μάρκας Beverly του Κωνσταντίνου Σγούρου, το οποίο βρέθηκε μετά από υπόδειξη του ενός 19χρονου δέκα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου είχαν πετάξεις τις σορούς των δυο νεαρών.

  Η δράση τους φέρεται να είχε ως κίνητρο οικονομικές διαφορές σχετικά με την διακίνηση απαγορευμένων αναβολικών ουσιών. Ο 19χρονος είχε παραγγείλει στον 25χρονο, Γιάννη Κομμάτη, μία παρτίδα αναβολικών ουσιών αξίας 800 ευρώ, χωρίς ωστόσο να την πάρει ποτέ στα χέρια του. Αυτό ήταν και η αιτία που υπήρχαν διαπληκτισμοί μεταξύ τους. Έτσι το μοιραίο βράδυ είχαν δώσει ραντεβού για να διευθετήσουν την διαφορά, ωστόσο ήταν ραντεβού θανάτου.

  Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν και το δεύτερο θύμα, ο στρατιωτικός Γιάννης Κομμάτης, είχε εμπλοκή στις υποθέσεις που ερευνώνται ή βρήκε το θάνατο επειδή ήταν μαζί με το φίλο του τη λάθος στιγμή!

  http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/08/blog-post_69.html
  «Φίλα προσκείμενοι στην Χρυσή Αυγή» οι δυο δολοφονημένοι στην Μάνη, στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

  Από ΒΑΘΥ , Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 | 5:43 π.μ.

  Κάτι μας λέει ότι από δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας θα μάθουμε πολλά περισσότερα για το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ατόμων που νταραβερίζονται με παράνομες δραστηριότητες και είχε σαν αποτέλεσμα να δολοφονηθούν δυο ναζιστές στην Μάνη.

  Προς το παρόν ας κρατήσουμε δυο πράγματα. Την πλήρη αποσιώπηση του συγκεκριμένου θέματος από την ιστοσελίδα του ναζιστικού μορφώματος του Μιχαλολιάκου και την παραδοχή από την χρυσαυγίτικη προσανατολισμού ιστοσελίδα defencenet.gr ότι «οι 2 άτυχοι νέοι ήταν φίλα προσκείμενοι στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή».

  Φυσικά είναι πολύ γενικό το «φίλα προσκείμενοι στην Χρυσή Αυγή» και δεν προκαλεί εντύπωση ότι άτομα προσανατολισμένα στην φασιστική-ναζιστική ιδεολογία επιδίδονται σε εγκληματική δραστηριότητα.
  Το ζήτημα είναι αν θα αποκαλυφθούν ποιο «στενές» τους επαφές με το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου.

  Αναμένουμε.

 3. Ο/Η Κάσυ Διάρη, με φάγαν οι δικοί μου λέει:

  http://www.koutipandoras.gr/article/120669/paradothike-kai-o-deyteros-drastis-toy-diploy-fonikoy-sti-mani

  Παραδόθηκε και ο δεύτερος δράστης του διπλού φονικού στη Μάνη

  21 Αυγούστου

  Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται και ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού με θύματα έναν 25χρονο και έναν 26χρονο στη Μάνη, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

  Πρόκειται για έναν 19χρονο, ο οποίος παραδόθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του.

  Υπενθυμίζεται ότι, βάσει των στοιχείων που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής από τις ανακρίσεις, το κίνητρο του εγκλήματος, που φέρονται να διέπραξαν δύο 19χρονοι, χωρίς να αποκλείεται η εμπλοκή περισσότερων ατόμων, ήταν μία ανεκπλήρωτη παραγγελία για αναβολικές ουσίες, αξίας περίπου 800 ευρώ. Τα θύματα πυροβολήθηκαν με κυνηγετικό όπλο σχεδόν εξ επαφής και κατόπιν οι δράστες πέταξαν τα πτώματά τους σε απόκρημνη περιοχή της δυτικής Μάνης, όπου και εντοπίστηκαν από την αστυνομία.

  Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία, που αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις εντός της ημέρας.

 4. Ο/Η Όφη Σόφη, σβάστικες, όπλα & αναβολικά λέει:

  Γιάννης Κομμάτης: όταν απειλούσε τον Παπαδημούλη στο facebook [φωτο]

  Πηγή: http://www.fimes.gr/2014/08/giannis-kommatis-papadimoulis/#ixzz3B0goivRe

  Δείτε τα απειλητικά μηνύματα του Γιάννη Κομμάτη στον Δημήτρη Παπαδημούλη.

  Μπορεί οι συγγενείς των δολοφονηθέντων Κωνσταντίνου Σγουρού-Γιάννη Κομμάτη στη Μάνη να αρνούνται την οποιαδήποτε σχέση των δύο αγοριών με τη Χρυσή Αυγή, ωστόσο τα τατουάζ με το εθνικιστικό περιεχόμενο και τις σβάστικες στο κορμί τουλάχιστον του ενός και οι απόψεις που εξέφραζαν μέσω Facebook τα θύματα παραπέμπουν στην ενθικιστική ιδεολογία.

  Μάλιστα, ο 26χρονος ΕΠΟΠ Γιάννης Κομμάτης στις 7 Αυγούστου, με ανάρτησή του στη σελίδα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπέλυε απειλές κατά της Αριστεράς.

  Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κομμάτης είχε αναρτήσει ένα βιντεάκι με ύμνους της χούντας γράφοντας «αφιερωμένο στους αριστερούς» και σημειώνοντας: «Θα σε έχω στα υπόψιν όταν έρθει η ώρα έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στους Aριστερούς…» αλλά και «Η Αριστερά δεν θα κυβερνήσει και αν τότε (σ.σ. αν κυβερνήσει η Αριστερά) τότε θα αναλάβει ο στρατός…».

  Χθες ο κ. Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στη δολοφονία των δύο νέων στη Μάνη με ανάρτησή του στο Facebook γράφοντας: «Οι ένοχοι της δολοφονίας των δύο ναζί στη Μάνη, πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Καμία ανοχή στη μαφία και τη δολοφονική βία».

  Διαβάστε ποια τα κίνητρα για τη δολοφονία των Κωνσταντίνου Σγουρού-Γιάννη Κομμάτη, ποια τα θύματα Κωνσταντίνος Σγουρός-Γιάννης Κομμάτης και τη δολοφονία των Κωνσταντίνου Σγουρού-Γιάννη Κομμάτη στη Μάνη.

  http://www.fimes.gr/2014/08/giannis-kommatis-papadimoulis/#ixzz3B0h2v3b0

 5. Ο/Η Όφη Σόφη, μαύρο εμπόριο αναβολικών λέει:

  Τα περίεργα τατουάζ και η σβάστικα των δύο νεαρών που εκτελέστηκαν στη Μάνη [εικόνες]

  Πηγή: Τα περίεργα τατουάζ και η σβάστικα των δύο νεαρών που εκτελέστηκαν στη Μάνη [εικόνες] | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/167233#ixzz3B0iJkk8G

 6. Ο/Η Aφορολόγητος έμπορος αναβολικών λέει:

  Οι μισοί αστυνομικοί και στρατιωτικοί ψήφισαν Χρυσή Αυγή

  28.05.2014

  Πηγή: http://www.iefimerida.gr/node/156860#ixzz3B0ykzD49

  Χρήστος Παππάς: Εκκλησία, Στρατός και Δικαιοσύνη αποτελούν τους πυλώνες της εθνικής μας υπόστασης

  Κυριακή, 20 Απριλίου 2014 – 21:37

  xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chrhstos-pappas-ekklhsia-stratos-kai-dikaiosunh-apoteloun-tous-pulwnes-ths#ixzz3B0zAbLjN

 7. Ο/Η salonikios λέει:

  Εμεις οι ηρωικοι Ελληνες Χιμπατζηδες-Λοκατζηδες ξεκινησαμε την εκαθαριση απο τα Αφρικανα !!!
  ΑΙΛΑΣ Η ΤΑΙΦΡΑ !!! Ιδου:

 8. Ο/Η Kάποιος λέει:

  To Πρώτο θέμα δεν ξέρει γρυ για σβάστικες

  http://www.protothema.gr/greece/article/403789/anakrinodai-treis-upoptoi-gia-ti-dipli-dolofonia-sti-mani-/
  Σοκ: Πρώτα τους βασάνισαν και μετά τους εκτέλεσαν

  Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την έκθεση του ιατροδικαστή – Γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας ο ένας εκ των δραστών – Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ ο δεύτερος δράστης – Βρέθηκε η μοτοσικλέτα των θυμάτων και το όπλο του εγκλήματος
  Εξιχνιάστηκε από την αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας το διπλό φρικτό έγκλημα που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, λίγο έξω από την Καρδαμύλη.

  Δράστες της δολοφονίας είναι δύο ντόπιοι 19χρονοι, εκ των οποίων ο ένας έχει ήδη συλληφθεί και έχει ομολογήσει, ενώ ο δεύτερος αναζητείται. Τα κίνητρα της δολοφονίας των δύο νέων, του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 25χρονου οπλίτη, Γιάννη Κομμάτη, ήταν οικονομικά.

  Οι αστυνομικοί κατέληξαν σε αυτούς από μια σειρά προσαγωγών που έκαναν από τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς οι απαντήσεις που έδιναν στις ερωτήσεις τους δεν ήταν πειστικές και τα άλλοθι που προέβαλαν σαθρά. Τελικά, ένας εξ αυτών ομολόγησε τη διπλή δολοφονία που φέρεται να είχε ως κίνητρο τις διαφορές σχετικά με την διακίνηση απαγορευμένων αναβολικών ουσιών. Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν και το δεύτερο θύμα, ο στρατιωτικός Γιάννης Κομμάτης, είχε εμπλοκή στις υποθέσεις που ερευνώνται ή βρήκε το θάνατο επειδή ήταν μαζί με το φίλο του τη λάθος στιγμή!

  Οι δυο νεαροί με τους «φουσκωμένους μύες» που συχνάζουν σε γυμναστήρια της περιοχής, είχαν προσαχθεί μετά από μαρτυρίες ατόμων του περιβάλλοντος του Κωνσταντίνου Σγούρου. Μάλιστα, υπέδειξαν ένα σημείο δέκα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκαν οι δυο σοροί στο δρόμο Καρδαμύλης- Καλαμάτας, όπου είχαν κρύψει το μοτοποδήλατο μάρκας Beverly των θυμάτων.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας 19χρονος είχε παραγγείλει στον 26χρονο, Κωνσταντίνο Σγούρο, μία παρτίδα αναβολικών ουσιών, αξίας 800 ευρώ, χωρίς ωστόσο να την πάρει ποτέ στα χέρια του.

  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο νέοι να έχουν συχνότατους διαπληκτισμούς γι’ αυτή την συμφωνία, ενώ πηγές αναφέρουν πως διαφωνούσαν έντονα, ακόμη και δημόσια, στο γυμναστήριο στο οποίο αμφότεροι σύχναζαν και στο οποίο είχαν γνωριστεί.

  Ο 25χρονος Γιάννης Κομμάτης, είχε πάει για διακοπές στην περιοχή από την Σάμο όπου διέμενε, μαζί με την κοπέλα του και το μοιραίο βράδυ του ζητήθηκε από τον Κ. Σγούρο, το έταιρο θύμα, να τον συνοδεύσει στο ραντεβού με τους δύο 19χρονους, όπου και συνέβη το διπλό φονικό.

  Από το απόγευμα της Τετάρτης έχει βρεθεί η μηχανή στην οποία επέβαιναν τα δύο θύματα όταν εγκατέλειψαν το ξενοδοχείο από το οποίο έφυγαν. Η μηχανή βρέθηκε πεταμένη σε ερημικό και δύσβατο σημείο στο δρόμο Καρδαμύλης – Καλαμάτας.

  Βρέθηκε και το όπλο του διπλού εγκλήματος

  Γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας με «ηχηρό» επώνυμο είναι ο ένας από τους δυο 19χρονους δράστες του διπλού φονικού με θύματα τους νεαρούς bodybuilder, που εξιχνιάστηκε σε λιγότερο από ένα 24ωρο. Εν τω μεταξύ, βρέθηκε και το όπλο του εγκλήματος, που ανήκει στη μητέρα του συνεργού του.

  Ο πρώτος δράστης μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή αλλά κατοικεί στην Καλαμάτα ενώ ο δεύτερος είναι μόνιμος κάτοικος Κάμπου Αβίας. Οι δυο τους είχαν δώσει στα θύματα 800 ευρώ ως προκαταβολή για να αγοράσουν ποσότητα αναβολικών, χωρίς όμως να παραλάβουν τα σκευάσματα. Έτσι, έκλεισαν ραντεβού για να δοθούν εξηγήσεις, αλλά -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ενός 19χρονου- το ένα από τα θύματα τον χαστούκισε και ακολούθησε συμπλοκή.

  Οι δράστες, που και αυτοί είναι σωματώδεις, κατάφεραν να εξουδετερώσουν τους δυο bodybuilder και ο ένας από αυτούς πήρε το δίκαννο της μητέρας του που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στο ραντεβού και τους πυροβόλησε εν ψυχρώ, δίνοντάς τους μάλιστα εξ επαφής τις χαριστικές βολές! Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, οι δυο άτυχοι νεαροί βασανίστηκαν άγρια πριν δολοφονηθούν με απανωτούς πυροβολισμούς και αφού είχαν αναγκαστεί πρώτα να γονατίσουν!

  Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε μέσα στο όχημα της μητέρας του δολοφόνου και παρελήφθη από ειδικούς της Σήμανσης, που εξετάζουν και το μοτοποδήλατο μάρκας Beverly του Κωνσταντίνου Σγούρου, το οποίο βρέθηκε μετά από υπόδειξη του ενός 19χρονου δέκα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου είχαν πετάξεις τις σορούς των δυο νεαρών.

  Πώς ξεκίνησαν όλα

  Ο 26χρονος από την Καλαμάτα και ο 25χρονος φίλος του από τη Σάμο είχαν διασκεδάσει με την παρέα τους στην Καρδαμύλη και στη 1.30 ́ τα ξημερώματα της Τρίτης ενημέρωσαν τους δικούς τους ότι ξεκίνησαν με μοτοσικλέτα για την Καλαμάτα. Από τότε δεν έδωσαν σημεία ζωής και οι γονείς του πρώτου που ανησύχησαν ενημέρωσαν συγγενείς του δεύτερου.

  Όμως, ούτε εκείνοι κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον 25χρονο. Με το φόβο ότι οι δύο νεαροί μπορεί να είχαν πέσει θύματα τροχαίου, καθώς η διαδρομή είναι δύσκολη, οι συγγενείς δήλωσαν την εξαφάνισή τους στην Ασφάλεια Καλαμάτας. Αμέσως άρχισαν έρευνες στις οποίες συμμετείχε κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ με δύο άνδρες που έφτασαν από την Ελευσίνα μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο.

  Η περιοχή όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, βρίσκεται στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας.

  Περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη θα δώσει η έκθεση του ιατροδικαστή.

  Ήδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις από αυτούς που είδαν τελευταίοι ζωντανούς τους δυο φίλους και από άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντός τους.

  Σύμφωνα με πληροφορίες εις εκ των δύο ήταν επαγγελματίας οπλίτης του Στρατού Ξηράς σε άδεια. Και οι δύο ασχολούνταν φανατικά με τη γυμναστική.

 9. Ο/Η Eklag το λέει:

  Πού θ’ ανάψουμε κεριααά;
  Μέσα στην Αγία-Σοφιααά!

  ΓΑΜΑΤΟ!!!

  • Ο/Η Po λέει:

   «ΓΑΜΑΤΟ!!!»

   Γιατί, τα κεριά δεν είναι για άναμμα;

   • Ο/Η salonikios λέει:

    Μπα !! Ρο, το πολυ πολυ να ριξουν κανα γαμοσταυριδι και κανα καντηλι στο γηπεδο «Αγια Σοφια» (αληθεια θα το επετρεπε αυτο η Αγια?) αν δε παρει πεναλτυ η «Αεκαρα» !!!.

 10. Ο/Η Eklag το λέει:

  Όχι ακριβώς!
  Μετράει και πού τα ανάβεις και πώς τα ανάβεις!
  Χε χε!

 11. Ο/Η Po λέει:

  επιτέλους,
  Χιούμορ!

 12. Ο/Η "Αριστεροί" Ναζιστές λέει:

  http://www.hitandrun.gr/d-papadimoulis-ena-apo-ta-thimata-tou-fonikou-tis-manis-apilouse-ti-zoi-mou/

  Ακροδεξιοί δράστες και θύματα του εγκλήματος στη Μάνη

  Η δολοφονία όμως των δύο νεοναζί στη Μάνη, εκτός από την αστυνομική της πλοκή, προσλαμβάνει και πολτικές διαστάσεις.

  Ανεξαρτήτως, πάντως από την αντίδραση της οικογένειας ενός εκ των δύο δολοφονηθέντων στην Μάνη, γεγονός είναι ότι τα θύματα, όταν ήταν εν ζωή, επιδείκνυαν τα ίδια την ιδεολογική τους ταυτότητα μέσω των ταταουάζ που είχαν σ΄ όλο τους το σώμα και, κυρίως, των αναρτήσεών τους στο facebook.

  http://www.efsyn.gr/?p=226884

  Μέσω Διαδικτύου

  Στη συνέχεια ο κ. Σγούρος προσπάθησε να πείσει για την απέχθειά του προς τον ναζισμό, λέγοντας πως «και με το σφυροδρέπανο επί Στάλιν έγιναν χιλιάδες εγκλήματα – ίσως και περισσότερα από τον Χίτλερ» και πως και με τον χριστιανικό σταυρό «σκοτώθηκαν εκατομμύρια κόσμος». Μια ματιά στη σελίδα «Πας μη Ελλην βάρβαρος», που διαχειρίζεται ο κ. Σγούρος στο facebook, θα μας πείσει για του λόγου το αληθές…

  Ο αδελφός ενός εκ των θυμάτων, Γιάννης Σγούρος, τοποθετείται πολιτικά μέσω facebook

  Σχολιάζοντας είδηση, με τίτλο «Αλβανοί άποροι πληρώνονται από τους Ελληνες», ο κ. Σγούρος σχολιάζει: «Και μετά σου λέει να μην είσαι Χρυσή Αυγή… Μήπως έτσι θα καθάριζε ο τόπος γιατί τα λαμόγια Ελληνες πολιτικοί δεν κάνουν κάτι;». Οπως είναι γνωστό, η Χρυσή Αυγή, όπως και ο Σιδηρούς Σταυρός με τη σβάστικα, δεν έχουν καμία σχέση με τον ναζισμό…

  Την ίδια στιγμή, ιστοσελίδες του εθνικιστικού χώρου επιχειρούν να αμφισβητήσουν ότι αιτία της δολοφονίας ήταν οι οικονομικές διαφορές και να δημιουργήσουν εντυπώσεις για… πολιτική δολοφονία. Οι δύο δράστες «είχαν διαπληκτιστεί με το ένα θύμα, τον 26χρονο γυμναστή Κωνσταντίνο Σγούρο για πολιτικούς λόγους (ο δολοφονημένος ήταν υποστηρικτής του Λαϊκού Συνδέσμου) πριν από τις ευρωεκλογές και μάλιστα υπάρχουν άτομα που τον είχαν ακούσει τον έναν που ήταν ο γόνος της νεοδημοκρατικής οικογένειας να λέει «Θα τα πούμε στις εκλογές και θα φτύσετε αίμα». Οπως και έγινε…», γράφει το defence.net.

  Τέτοιες πολιτικές διαφορές είχαν θύτες και θύματα, που ο ένας δράστης είχε κι αυτός χτυπήσει μια σβάστικα στο μέσα μέρος του δεξιού μπράτσου του και δήλωνε κι αυτός στο facebook (σχολιάζοντας είδηση με τίτλο «Η Αλβανία απειλεί πλέον την Ελλάδα»): «χρυσή αυγή γαμώ τον κώλο τους». Αργά χθες το βράδυ η σελίδα του στο facebook είχε «κατέβει»…

  Δημήτρης Αγγελίδης

 13. ΕΙΡΩΝΕΙΑ
  (Στά ανωτέρω σχόλια περί κεριών)

  Καβάφης. ΚΕΡΙΑ
  Του μέλλοντος η μέρες στέκοντ’ εμπροστά μας
  σα μια σειρά κεράκια αναμένα —
  χρυσά, ζεστά, και ζωηρά κεράκια.

  Η περασμένες μέρες πίσω μένουν,
  μια θλιβερή γραμμή κεριών σβυσμένων·
  τα πιο κοντά βγάζουν καπνόν ακόμη,
  κρύα κεριά, λυωμένα, και κυρτά.

  Δεν θέλω να τα βλέπω· με λυπεί η μορφή των,
  και με λυπεί το πρώτο φως των να θυμούμαι.
  Εμπρός κυττάζω τ’ αναμένα μου κεριά.

  Δεν θέλω να γυρίσω να μη διω και φρίξω
  τι γρήγορα που η σκοτεινή γραμμή μακραίνει,
  τι γρήγορα που τα σβυστά κεριά πληθαίνουν.

 14. Ο/Η laskaratos λέει:

  Η συνειδητή προσπάθεια των περισσότερων ΜΜΕ να αποκρύψουν τη ναζιστική χρυσαυγίτικη ταυτότητα των θυτών και των θυμάτων του εγκλήματος της Μάνης, των επίδοξων δηλαδή ψηφοφόρων του Μπαλτάκου, πήρε ακραίες διαστάσεις. Θα ενδιαφερθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει αυτήν την προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης στο Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο ή θα το πάρει κι αυτό το ποτάμι;

  http://www.koutipandoras.gr/article/120941/pos-star-xeplenei-ton-18hrono-dolofono-tis-manis-afairontas-ti-svastika-apo-mpratso

  Πως το Star «ξεπλένει» τον 18χρονο δολοφόνο της Μάνης «αφαιρώντας» τη σβάστικα από το μπράτσο του (βίντεο)

  24 Αυγούστου

  218 Σχόλια

  Σε μία απίστευτη ενέργεια σχετικά με τη διπλή δολοφονία στη Μάνη προχώρησαν οι ιθύνοντες του δελτίου του Star.

  Την ώρα που το δελτίο του καναλιού της Κηφισιάς «εγκωμίαζε» τις επιδόσεις στο σχολείο του 18χρονου δολοφόνου, κρίθηκε απαραίτητο να αφαιρεθεί το τατουάζ με τη σβάστικα για να μη «χαλάσει» το ρεπορτάζ για το «παιδί με την εξαιρετική παιδεία» που προέβη στο διπλό φονικό…

  Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο που αλιεύθηκαν στο Twitter

  • Ο/Η Antifa2 λέει:

   http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64053729
   ΕΘΝΟΣ
   «E» 24/8

   ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΦΩΣ ΣΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ

   Ντόπες και σβάστικες στα «φυτώρια» των φουσκωτών

   Σε «φυτώρια» ομάδων με παρεκκλίνουσα συμπεριφορά έχουν μετατραπεί χώροι γυμναστηρίων και πολεμικών τεχνών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

   Μέσα σε αίθουσες γυμναστικής, όπου συχνάζουν νεαροί με αγάπη στο body building και την άσκηση, επιτήδειοι «ψαρεύουν» μελλοντικά μέλη εγκληματικών ομάδων με… ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων, από «προστασία» σε μαγαζιά μέχρι συμμορίες «μπράβων» που θα χρησιμοποιήσουν τον αυξημένο σωματικό τους όγκο για να εκφοβίσουν και να απειλήσουν όσους δεν «συμμορφωθούν».

   Στους ίδιους χώρους «ζυμώνονται» και τα μέλη ακραίων εθνικιστικών οργανώσεων, όπως η Χρυσή Αυγή, που αργότερα θα είναι πρόθυμα να συμμετέχουν στα τάγματα εφόδου. Σημαντικό κομμάτι του παζλ που συνθέτει την εικόνα είναι και η παράνομη διακίνηση αναβολικών χαπιών που δεν επιτρέπονται στη χώρα μας, αλλά βοηθούν τους επίδοξους «φουσκωτούς» στη δημιουργία της εικόνας που επιθυμούν.

   Οι «υπόγειες» σχέσεις μεταξύ στελεχών γυμναστηρίων και αθλητών, ειδικά του body building και των πολεμικών τεχνών, αποκαλύφθηκαν με τον πιο τραγικό τρόπο μετά το διπλό φονικό στην Καλαμάτα. Κοινός παρονομαστής και των τεσσάρων πρωταγωνιστών της υπόθεσης ήταν η αγάπη τους για την έντονη γυμναστική. Με αυτό τον τρόπο συνδέθηκε ο Καλαματιανός Κωνσταντίνος Σγούρος με τον επαγγελματία οπλίτη Γιάννη Κομμάτη από τη Σάμο, που γνωρίστηκαν στον στρατό. Και πάλι μέσα από γυμναστήριο συναντήθηκε ο 26χρονος Κ. Σγούρος με τον μετέπειτα δολοφόνο και τον συνεργό του…

   Η παράνομη διακίνηση αναβολικών ουσιών σε γυμναστήρια ανά την Ελλάδα έχει εξελιχτεί σε χρυσή «μπίζνα».

   Ο Κωνσταντίνος Σγούρος εργαζόταν ως σύμβουλος διατροφής σε γυμναστήρια της Καλαμάτας. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», είχε αναλάβει να προπονεί τον Κ.Μ., έναν από τους 19χρονους που αργότερα θα του αφαιρούσαν τη ζωή. Οπως ανέφερε ο δράστης στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ο 26χρονος τού είχε μιλήσει για παράνομα αναβολικά και τον είχε πείσει να του δώσει 800 ευρώ, χωρίς, τελικά, να του δώσει τα χάπια. Αυτή η ασήμαντη αφορμή οδήγησε στη στυγερή δολοφονία, που είχε ως αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να καταλήξουν στο χώμα και δύο στη φυλακή.

   Οι έρευνες
   Σε έρευνα της Ασφάλειας Καλαμάτας στο σπίτι του 26χρονου θύματος βρέθηκε πλήθος χαπιών, τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να υπάρχει κύκλωμα παράνομης διακίνησης αναβολικών μέσα από άτομα που δραστηριοποιούνται στα γυμναστήρια, όπου οι επιτήδειοι βρίσκουν τα υποψήφια θύματά τους.

   Οι δράστες της Μάνης περνούσαν πολλές ώρες στο γυμναστήριο.

   «Στην Καλαμάτα λειτουργεί γυμναστήριο που ανήκει σε έγκλειστο των ελληνικών φυλακών που έχει κατηγορηθεί για σοβαρές ποινικές υποθέσεις. Οσο ήταν εκτός, πληροφορίες ανέφεραν ότι εκεί είχε φτιαχτεί μια άτυπη ομάδα, ένα φυτώριο εγκληματιών για διάφορες »χρήσεις». Οταν μπήκε στη φυλακή το φαινόμενο ατόνησε, αλλά αυτό δεν αποκλείει την ύπαρξη άλλων, και σε άλλα γυμναστήρια», είπε στο «Εθνος της Κυριακής» αστυνομικός της Πελοποννήσου που γνωρίζει την υπόθεση. Για τον λόγο αυτόν η έρευνα των ειδικών συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

   Η Μεσσηνία δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η μόνη περιοχή της Ελλάδας όπου έχουν εντοπιστεί τέτοιου είδους «παρατράγουδα» σε χώρους εκγύμνασης. Κατά τη διάρκεια των αποκαλύψεων για τη δράση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, πολλές ήταν οι καταγγελίες που έφταναν στο «Εθνος» για σχέση των μελών τους με τα γυμναστήρια.

   Ο 26χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος που δολοφονήθηκε στη Μάνη ήταν οπαδός της σκληρής γυμναστικής, ενώ είχε χαράξει τη σβάστικα στο σώμα του.

   Πίσω από τις κλειστές πόρτες δασκάλων πολεμικών τεχνών, συχνά η άσκηση συνοδεύεται και από ιδεολογική κατήχηση, η οποία συμπεριλαμβάνει από την αγάπη στο αρχαίο ελληνικό πνεύμα μέχρι τη εμπέδωση του ναζισμού. Καθόλου τυχαίο δεν θεωρείται και το γεγονός ότι οι περισσότεροι και πιο «πωρωμένοι» αποφασίζουν να χαράξουν το σώμα τους και με τατουάζ εθνικιστικού και εθνικοσοσιαλιστικού περιεχομένου.

   Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν αυτά που συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του «Εθνους της Κυριακής», γνωστά στελέχη της Χρυσής Αυγής δραστηριοποιούνταν ενεργά στον ΑΣ «Μυρμιδόνες» στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης που ασχολείται με kick boxing, μεικτές πολεμικές τέχνες. Τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου είναι κατά δήλωσή τους μέλη της ΧΑ.

   Ο Κ. Σγούρος σε αγώνα επίδειξης body building.

   Ο αθλητής Γ.Π. μάλιστα έχει καταγγελθεί από το ΚΚΕ ότι τον Νοέμβριο του 2012 είχε πρωτοστατήσει σε επίθεση χρυσαυγιτών κατά μελών του έξω από το ΕΠΑΛ Λαγκαδά. Οπως είχε καταγγείλει τότε ο Περισσός, ο Γ.Π. -μαζί του και κάποιος Δ.Δ., που φέρεται να είναι ιδιοκτήτης σχολής καράτε- και η ομάδα των χρυσαυγιτών επιτέθηκαν στα μέλη του με γροθιές και ρόπαλα, ενώ στη συνέχεια έβγαλαν ακόμα και μαχαίρια. Με πολύ θράσος, απαντώντας στις καταγγελίες του ΚΚΕ, είχαν αναφέρει: «Εμείς ως Ελληνες τιμούμε τις αρετές από την ημέρα που γεννηθήκαμε… εσείς στη Σοβιετία δεν γνωρίζουμε τι κάνετε και τι αρχές εκπροσωπείτε».

   Δίπλα σε γήπεδο όπου αθλούνταν παιδιά
   Προπονήσεις και κατήχηση από ακροδεξιούς «ομαδάρχες»

   «Κρούσμα» παράνομου γυμναστηρίου της Χρυσής Αυγής είχε σημειωθεί και στην Κρήτη, όπου σε χώρο γηπέδου ομάδας όπου αθλούνται παιδιά διαπιστώθηκε ότι γίνονταν προπονήσεις αλλά και μύηση σε δήθεν αρχαιοελληνικούς αγώνες πάλης, με αρχαιοελληνικές ασπίδες και ενδυμασίες. Την έντονη ανησυχία τους είχαν τότε εκφράσει οι γονείς και οι αθλητές του συλλόγου, σε ανακοίνωσή τους που ανέφερε μεταξύ άλλων:

   «Η ανησυχία μας κορυφώθηκε φέτος το καλοκαίρι όταν είδαμε τα πρόσωπα που διαχειρίζονται τον συγκεκριμένο χώρο να πρωτοστατούν στη διοργάνωση του καλοκαιρινού κάμπινγκ της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη και μάλιστα να φωτογραφίζονται σε αυτές τις δραστηριότητες… Αργότερα, ακριβώς έξω από το γήπεδό μας είδαμε την αστυνομία να συλλαμβάνει μέλη της Χρυσής Αυγής, κάποιοι εκ των οποίων καταδικάστηκαν και με βαριές ποινές για κατοχή όπλων. Οι φόβοι μας όμως έφτασαν στο απροχώρητο όταν πρόσφατα, μέλη της διοίκησης και του προσωπικού του γηπέδου δέχτηκαν απειλές από περίεργα άτομα που κινούνται πέριξ των χώρων του γηπέδου και εντός του παράνομου γυμναστηρίου».

   Οι παραπάνω αποκαλύψεις προφανώς δεν σημαίνουν ότι όλοι όσοι ασχολούνται με το body building ή τις πολεμικές τέχνες είναι και δυνάμει παραβατικοί ή εθνικιστές. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης, Ιορδάνης Λεβεντέλης, είχε δηλώσει: «Η Ομοσπονδία μας είναι η μοναδική αναγνωρισμένη στον κλάδο της από τη ΓΓ Αθλητισμού. Στην πιάτσα όμως υπάρχουν επιτήδειοι με εταιρείες που πωλούν συμπληρώματα διατροφής κ.ά., βαφτίζουν τους εαυτούς τους προπονητές και προέδρους, λένε πως διεξάγουν αγώνες ενώ κάνουν καλλιστεία. Εκεί η κατάσταση είναι εντελώς ανεξέλεγκτη», ανέφερε. Οι ειδικοί συνιστούν στους αθλητές να μην «τσιμπάνε» στις υποσχέσεις των διαφόρων που μπορεί να βελτιώνουν τον όγκο, καταστρέφουν όμως την υγεία.

   ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ
   mapsara@pegasus.gr
   http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64053729

  • Ο/Η Κάσυ Διάρη, το star με αγαπά λέει:

   http://info-war.gr/2014/08/%CE%B5%CE%BA-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AD%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AF/

   Εκ των ημετέρων δυνάμεων, δύο χρυσαυγίτες νεκροί

   21/08/2014

   Υπάρχει μια φράση από την ιστορία των ταγμάτων ασφαλείας που συνοψίζει όσο ελάχιστες το πνεύμα του Ελληνικού δοσιλογισμού.

   Γραμμένη σε ένα κομμάτι χαρτί, η χειρόγραφη επιστολή του ταγματασφαλίτη αξιωματικού στην Εύβοια, Χ. Γερακίνη, κατέληγε ως εξής:«Απώλειαι: Εκ των ημετέρων εις Γερμανός βαρέως τραυματίας».

   Θυμήθηκα τη συγκεκριμένη φράση βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν αρκετά ελληνικά ΜΜΕ τη δολοφονία των δυο εμπόρων αναβολικών ουσιών.

   Ήταν σαν να είχαν χάσει δυο “δικούς τους ανθρώπους”. “Δυο νέους ανθρώπους με αγάπη για τα τατουάζ” όπως έγραψε κάποιος.

   Θα ρωτήσει κανείς: είναι καλό που δολοφονήθηκαν δυο άνθρωποι;

   Η απάντηση είναι όχι;

   Θα ξαναρωτήσει ο ίδιος: αποτελεί η συγκεκριμένη πληροφορία σημαντική είδηση;

   Η απάντηση είναι… ίσως. Αν αποτελεί ειδηση το ξεκαθάρισμα λογαριασμών χρυσαυγιτών ντίλερ δεν θα έπρεπε να δικαιούται τον ίδιο χρόνο και ένας πρεζέμπορας που ψηφίζει οποιοδήποτε άλλο κόμμα;

   Ακόμη περισσότερο, γιατί είναι σημαντική είδηση το ξεκαθάρισμα λογαριασμών και όχι ο θάνατος ενός εργάτη σε ένα εργοτάξιο;

   Η προφανής απάντηση είναι ότι τα κανάλια ήλπιζαν ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις δολοφονίες για να επαναφέρουν τη θεωρία των δυο άκρων. Θυμόμαστε όλοι πως στην προηγούμενη δολοφονία δυο χρυσαυγιτών ο Πρετεντέρης είχε σπεύσει να βγάλει το πόρισμα ότι οι δράστες “προέρχονται από τον ακροαριστερό χώρο” πριν υπάρξει οποιαδήποτε σχετική ένδειξη.

   Τώρα δεν τους βγήκε. Οι δράστες δεν αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί ή αναρχικοί και η συνταγή απέτυχε.

   Η κάλυψη της συγκεκριμένης πληροφορίας όμως κρύβει και κάτι βαθύτερο.
   Ο τρόπος παρουσίασης του περιστατικού αποτελεί σαφή πολιτική τοποθέτηση – με τον ίδιο τρόπο που οι αναφορές στην προσωπική ζωή του Κασιδιάρη, από τηλεοπτικούς σταθμούς όπως το STAR της οικογένειας Βαρδινογιάννη, συνιστούν ανοιχτή στήριξη στο νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

   Έρχεται ένας δύσκολος χειμώνας και είναι πλέον προφανές ότι το μιντιακό κατεστημένο αποφάσισε να βγάλει για δεύτερη φορά από τη ναφθαλίνη το κουστούμι του φασισμού.

   Ανάλογα με τα επίπεδα πανικού που θα επικρατήσουν στις οικονομικές ελίτ θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα παίξουν με την light εκδοχή του Καρατζαφέρη ή με τον πυρήνα της Χρυσής Αυγής. Τα πειράματα με τα ποτάμια και τις γέφυρες πάντως απέτυχαν και για μια ακόμη φορά κάποιοι αποφάσισαν να ποντάρουν στο μαύρο.

   Άρης Χατζηστεφάνου

 15. Ο/Η laskaratos λέει:

  http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.politiki&id=36298
  Γιάννης Παντελάκης
  11 Σεπτεμβρίου 2014

  Εξαγωγή Αβραμόπουλων…

  Όπως φαίνεται τη μικροπολιτική και το βόλεμα δεν τα χρησιμοποιούμε μόνο για εσωτερική κατανάλωση. Τα εξαγάγουμε επίσης. Και μάλιστα με επιτυχία. Χαρακτηριστική περίπτωση ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος προτάθηκε από την ελληνική κυβέρνηση για επίτροπος στην Ε.Ε. Η πρόταση αυτή έχει γίνει καιρό τώρα. Ο πρωθυπουργός θεώρησε σωστό να στείλει στις Βρυξέλλες έναν άνθρωπο ο οποίος τον είχε στηρίξει όταν χρειάστηκε για να εκλεγεί πρόεδρος της Ν.Δ. Το πολιτικό αυτό γραμμάτιο -σύμφωνα με τα ελληνικά ειωθότα- έπρεπε να ξεπληρωθεί στο ακέραιο. Και δεν αρκούσε η τοποθέτηση Αβραμόπουλου στο σημαντικό υπουργείο Άμυνας. Χρειαζόταν κάτι παραπάνω. Αυτό το παραπάνω ήταν η σημαντική και χρυσοφόρα (από κάθε άποψη) θέση του επιτρόπου. Με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο τοποθετούν αποτυχόντες να εκλεγούν βουλευτές σε κρίσιμες θέσεις δημόσιων οργανισμών, έτσι συμπεριφέρονται και σε ό,τι αφορά κρίσιμες ευρωπαϊκές θέσεις. Από τις οποίες μάλιστα, με τους κατάλληλους ανθρώπους, η χώρα θα μπορούσε να έχει οφέλη.

  Η περίπτωση Αβραμόπουλου δεν είναι η μοναδική. Έχουμε ιστορία στην εξαγωγή ανθρώπων με τέτοιου είδους κριτήρια. Όχι ανθρώπων ικανών για να ανταπεξέλθουν στην αναγκαιότητα μιας θέσης, αλλά ανθρώπων στους οποίους κάποιοι, κάτι χρωστάνε. Ο Χρήστος Παπουτσής διορίστηκε ως εκπρόσωπος της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα, άγνωστο με ποια σχετικά προσόντα. Η Τίνα Μπιρμπίλη διορίστηκε από τον Γ. Παπανδρέου στην ιδιαίτερα καλά αμοιβόμενη θέση της εκπροσώπου της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ, προκαλώντας ανάλογες απορίες. Και η λίστα μπορεί να συμπληρωθεί με δεκάδες ακόμα ονόματα που «τακτοποιήθηκαν» από διάφορους πρωθυπουργούς τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι οι ηγεσίες των κομμάτων ακόμα και την Ευρωβουλή με τον ίδιο τρόπο τη βλέπουν. Ως ένα χώρο όπου θα μπορούσαν να βολέψουν ανθρώπους οι οποίοι τους είχαν βοηθήσει. Ιδιαίτερα πριν καθιερωθεί ο σταυρός προτίμησης.

  Χθες, ανακοινώθηκαν οι αρμοδιότητες των νέων επιτρόπων στην Ε.Ε. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αναλαμβάνει το ιδιαίτερα κρίσιμο χαρτοφυλάκιο των εσωτερικών υποθέσεων και της μετανάστευσης. Διαβάζοντας τα θέματα που θα διαχειρίζεται, καταλαβαίνει κάποιος πόσο σημαντικά είναι: Πολιτική μετανάστευσης, συνθήκη Σένγκεν, προστασία και φύλαξη εξωτερικών συνόρων, καταπολέμηση ρατσισμού και ξενοφοβίας, προστασία μειονοτήτων, καταπολέμηση ομοφοβίας κ.α. Θέματα σημαντικά όχι μόνο για την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλα ιδιαίτερα για τη χώρα μας που αντιμετωπίζει σε έντονο βαθμό τέτοια ζητήματα.

  Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ιδιαίτερα τιμητικό για την Ελλάδα το χαρτοφυλάκιο Αβραμόπουλου. Έχει δίκιο. Σ’ αυτό το χαρτοφυλάκιο, ωστόσο, φρόντισε να στείλει τον πιο άοσμο, άγευστο και με μηδαμινή εμπειρία γι’ αυτά τα θέματα άνθρωπο. Απλά και μόνο για να εξυπηρετήσει τον ίδιο. Αλλά όχι και για να υπηρετήσει με επάρκεια τη θεματολογία που περιλαμβάνεται στο σημαντικό χαρτοφυλάκιο που αναλαμβάνει…

 16. Ο/Η αντονισ λέει:

  εδω ειναι ελλαδα οποιος δεν θελει να φυγει εδω θα μεινουν μονο η ελληνες παρτε το χαμπαρι θα ερθει η στιγμη που θα καθαρισει καθε τοπος απο ισλαμοπιθηκουν αλβανους πακιστανους και οτιδηποτε δεν ειναι ελληνικο…

  • Ο/Η Po λέει:

   αντονισ…
   έχεις εθνικές ανασφάλειες αγαπητέ.
   τελικά είσαι γνήσιος Έλλην ή όχι.
   Αν δεν είσαι σίγουρος, να το διασταυρώσεις επειγόντως!

   • Ο/Η Πίθηκος λέει:

    Η Ορθογραφία του «αντονισ» είναι ελληνική;

   • Ο/Η αντωνης λέει:

    Ελληνας ειμαι απο κατι μαλακες σαν και εσας παει η χωρα πισω παρτε τους πακιστανους να σας γαμησουν οικογενειακώς

   • Ο/Η Po λέει:

    Πόσο φαίνεται ότι είστε Έλληνας με μόρφωση, ευγενής πολιτισμένος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.