Λειτουργία Κυριακής: «Τι θα γινόμασταν, αλήθεια, χωρίς το πελώριο έργο του Χίτλερ;»

27_aug_Amnoerif…έλεγε ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής

Οι επιστολές, που είχε ανταλλάξει ο προφυλακισμένος σήμερα βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, με παρασημοφορημένο από τον Χίτλερ, βέλγο δημοσιογράφο και πολιτικό Λεόν Ντεγκρέλ (Leon Degrelle), που εντάχθηκε στα Waffen SS και συμμετείχε στην «επιχείρηση Μπαρμπαρόσα», περιλαμβάνονται στη δικογραφία, που έχουν οι ανακρίτριες της υπόθεσης.

Ο Χρήστος Παππάς, που από κάποιους θεωρείται «υπαρχηγός» στην ερευνώμενη εγκληματική οργάνωση, είχε αποστείλει το 1989 επιστολή στον καταδικασμένο ερήμην μετά τον πόλεμο, από τη βελγική Δικαιοσύνη σε θάνατο για εσχάτη προδοσία Ντεγκρέλ, που είχε διαφύγει στην Ισπανία.

Στην επίμαχη επιστολή, ο βουλευτής αποκαλεί «ήρωα στρατηγέ» τον Ντεγκρέλ και τον διαβεβαιώνει για την ακλόνητη πίστη του ίδιου, του Νίκου Μιχαλολιάκου και των μελών της Χρυσής Αυγής, στην «αιώνια μορφή» του Φύρερ και στα «ιδεώδη που πηγάζουν από τον αγώνα σας για μια καινούργια Ευρώπη».

27_aug_AmnoerifΣτη δικογραφία περιλαμβάνεται και η απάντηση του Ντρεγκέλ το 1989, καθώς και φωτογραφία του κατηγορούμενου βουλευτή με τον «στρατηγό» το 1992, έναν χρόνο πριν ο εκλεκτός του Χίτλερ αποβιώσει στη Μάλαγα της Ισπανίας.

Η επιστολή του Χρήστου Παππά, με ημερομηνία 15 Ιουνίου 1989, η οποία δόθηκε στον «υπασπιστή» του Ντεγκρέλ για να την παραλάβει ο φυγόποινος «στρατηγός» αναφέρει:

«Αξιοσέβαστε ήρωα στρατηγέ Λεόν Ντεγκρέλ,
θεωρώ μεγάλη μου τιμή και εύνοια της θείας πρόνοιας, που σας συναντώ προσωπικά.

»Θα ήθελα, αξιοσέβαστε στρατηγέ, να σας διαβεβαιώσω για τη σταθερή, αληθινή και ακλόνητη πίστη εμού και των συναγωνιστών μου (που ανήκουν στο Ελληνικό Εθνικοσοσιαλιστικό Κίνημα -«Χρυσή Αυγή») στην αιώνια μορφή του FUHRER ADOLF HITLER και στα ιδεώδη που πηγάζουν από τον αγώνα σας για μία ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ!

»Η αλήθεια είναι μία και μοναδική. Τι θα μπορούσαμε να γινόμασταν αλήθεια χωρίς εσάς και χωρίς το πελώριο έργο σας. Είμαι συγκινημένος και είναι καθήκον μου να σας πω ότι εσείς μας δείχνετε τον δρόμο, με τον λαμπρό και παραδειγματικό ηρωϊσμό σας.

»Σας παρακαλώ Αξιοσέβαστε Στρατηγέ να δεχθείτε τα σέβη μου και τις πιο εγκάρδιες ευχές μου και των Ελλήνων συναγωνιστών μου και ιδιαίτερα του αρχηγού μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ. Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ότι ο αγώνας μας για μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ σε μία ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ! θα συνεχιστεί χωρίς σταματημό μέχρι την ΝΙΚΗ! Το εμπνευσμένο στα πεδία των μαχών σύνθημα της 28ης SS PANZER DIVISION-GRENADIERE-VOLONTIERE-WALLONIENNE,υπάρχει ακόμη και μας καθοδηγεί: ΑΓΩΝ-ΠΙΣΤΙΣ-ΝΙΚΗ.

27_aug_Amnoerif»Δεχθείτε ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ τα σέβη μου και τα πιο διακριτικά μου αισθήματα . Ειλικρινά δικός σας. Πιστός στα ιδεώδη του ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ. PAPPAS CRISTOS».

O Ντεγκρέλ, που συνεργάστηκε με το καθεστώς του δικτάτορα Φρανσίσκο Φράνκο στην Ισπανία και παρέμεινε μέχρι τέλους αρνητής του Ολοκαυτώματος, δηλώνοντας «μετανιώνω που δεν νικήσαμε», στην απάντησή του στον Χρήστο Παππά, στις 28 Σεπτεμβίου 1989, φαίνεται να εκφράζει τον θαυμασμό του για την Ελλάδα.

Αναφέρει μάλιστα ότι «ο Χίτλερ αισθανόταν Έλληνας» και φαίνεται να προσπαθεί να τακτοποιήσει τη διαδικασία για να συναντηθεί με τον έλληνα ομοϊδεάτη του στην Μαδρίτη. Μάλιστα, αντί προσδιορισμού πόλης στην αρχή της επιστολής του γράφει «στην εξορία».

Η επίμαχη συνάντηση τελικώς έγινε τον Ιανουάριο του 1992 και οι δύο άντρες φωτογραφήθηκαν. Στη φωτογραφία, που έχουν οι ανακρίτριες στα χέρια τους – στην οποία ο κατηγορούμενος βουλευτής εμφανίζεται με κοστούμι και κόμη και μουστάκι, που παραπέμπουν στον Χίτλερ, υπάρχει ιδιόχειρη σημείωση – αφιέρωση του Ντεγκρέλ προς τον Παππά.

[Τα Νέα]

Advertisements
This entry was posted in φασισμός, Ασμοδαίος, Λειτουργία Κυριακής, Των Αμνοεριφίων, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

9 Responses to Λειτουργία Κυριακής: «Τι θα γινόμασταν, αλήθεια, χωρίς το πελώριο έργο του Χίτλερ;»

 1. Ο/Η Kατουράω δημόσια λέει:

  http://www.avgi.gr/article/263781/i-sugkrousi-tou-serafeim-me-tous-xrusaugites
  AYΓΗ
  Η σύγκρουση του Σεραφείμ με τους χρυσαυγίτες
  Ραπανάκης Σπύρος
  |
  05.05.2013
  (……)

  Όταν ο «φωτισμένος και λαοφιλής ιεράρχης» έγινε «σιωνιστής με προτίμηση στα οθωμανικά ήθη»

  Στις 22.4 ο Σεραφείμ σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «νεοπαγανιστές πού χρηματοδοτούνται από τους γνωστούς τραπεζίτες».

  Τι προκάλεσε την οργή του μητροπολίτη απέναντι στους μέχρι πρότινος συμμάχους του;

  Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, αφορμή υπήρξε αφενός η παρουσία της νεολαίας της Χρυσής Αυγής και του βουλευτή Η. Κασσιδιάρη σε τελετή για το χειμερινό ηλιοστάσιο και αφετέρου, η συνέντευξη του βουλευτή Α. Ματθαιόπουλου στο περιοδικό «Crash», στην οποία δήλωσε σεβασμό στην αρχαία θρησκεία καθώς και πως «αισθάνεται πρώτα Έλληνας και μετά χριστιανός».Στη μακροσκελέστατη ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή ως «αντιχριστιανικό κόμμα με παγανιστικές και ειδωλολατρικές θέσεις» κάνοντας αναφορά στα «χυδαία πάθη» του «παιδεραστή Δία» και στις «οργιαστικές τελετές». Καταλήγει, μάλιστα, πως, εάν το κόμμα της Χρυσής Αυγής, που «παλαιότερα είχε αναρτήσει σαφείς παγανιστικές και αποκρυφιστικές θέσεις», δεν πάρει θέση, θα αποδείξει πως είναι «το ίδιο επικίνδυνη με τον έτερο πόλο του δήθεν διαφωτισμού, τον άθεο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ».

  Χρυσή Αυγή: «Υποτίθεται πως ήσουν φίλος»

  Για «σχέδιο εξόντωσής» της από το «παγκόσμιο σιωνιστικό κέντρο» έκανε λόγο στην απάντησή της η Χρυσή Αυγή, η οποία με πίκρα διαπιστώνει πως ο Σεραφείμ «υποτίθεται πως ήταν φίλος». Στην ίδια ανακοίνωση, χαρακτηρίζουν όποιον ιερέα δεν είναι στο πλευρό τους «σιωνιστή, κλέφτη και κίναιδο».

  «Το προσωπείο έπεσε» ήταν η απάντηση του μητροπολίτη, ο οποίος κατέληξε πως τελικά το κόμμα των νεοναζί δεν διαφέρει από τον «σιωνιστικό και αθεϊστικό ΣΥΡΙΖΑ».

  Ο Χρ. Παππάς, ο ίδιος που υπέγραφε σκοταδιστικές μηνύσεις και τον εξυμνούσε λίγο καιρό πριν, με ανάρτηση στο ιστολόγιό του, αναφέρει πως ο Σεραφείμ και οι υπόλοιποι ιερείς που εκφέρονται κατά της Χρυσής Αυγής είναι «οι λύκοι με δορά προβάτου έχουν εισέλθει εις την Ελληνική Ορθόδοξο Εκκλησία και διδάσκουν με σημείο αναφοράς όχι τον λόγο του Χριστού, αλλά, άκουσον άκουσον, τους ορθοδόξους Εβραίους των ΗΠΑ!».

  Μάλιστα, κάνει λόγο για ιερείς μασόνους που προσεγγίζουν την «άθεη αριστερά», ενώ τονίζει πως μερικοί έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στα «οθωμανικά ήθη»!

 2. Ο/Η Κάπας Σ. λέει:

  Μια μικρή απορία:Ο Παπάς και η συντροφιά του είναι αυτοί,που είναι!!Γιατί όμως το 9,6% των
  ελλήνων όχι μόνο τους ψήφισαν,αλλά τους έδωσαν και δίνουν φωνή ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ;;!!!

 3. Ο/Η Από τα ουρητήρια λέει:

  Ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς ούρησε στην είσοδο του MEGA
  26.03.2013 09:26

  Σε μια πρωτοφανή κίνηση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού MEGA προχώρησαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την προβολή τούρκικων σειρών την 25η Μαρτίου, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χρήστο Παππά να ξεπερνά κάθε όριο.

  Συγκεκριμένα, οι βουλευτές του κόμματος Χρήστος Παππάς, Νίκος Μίχος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος. Αρτέμις Ματθαιόπουλος και Ελένη Ζαρούλια ζήτησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις να περάσουν μέσα στο κτίριο για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στη διοίκηση του καναλιού, αλλά αντ’ αυτού πέταξαν κεσέδες με ταραμά στην είσοδο του σταθμού.

  Ωστόσο όπως αναφέρει και ο Μικροπολιτικός στα «ΝΕΑ» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κ. Παππάς έκρινε ότι δεν έφθανε αυτός ο οχετός και επέλεξε ίσως τον μόνο τρόπο που ξέρει για να διαμαρτυρηθεί: ούρησε δημοσίως στο κατώφλι του σταθμού. Μάλιστα και το aixmi.gr που ανήκει στον γενικό διευθυντή ειδήσεων του MEGA Χρήστο Παναγιωτόπουλο, αναφέρει ότι «οι «διαμαρτυρίες» κορυφώθηκαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Παππάς έβγαλε το πουλί του και κατούρησε έξω από την είσοδο του καναλιού…».
  .

  Πηγή: Ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς ούρησε στην είσοδο του MEGA | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/96704#ixzz36gs26rth

 4. Μέ φοβίζουν περισσότερο τά κρυφά καί απόκρυφα, πρόσωπα καί προσωπεία τού φασισμού. Πίσω από τό προσωπείο τής ένομης τάξης καί τού κοινωνικά καί ηθικά αναγνωρισμένου καί αποδεκτού κατεστημένου κρύβεται ο πιό ύπουλος καί απάνθρωπος φασισμός. Φασισμός είναι όταν μιά εκλεγμένη κυβέρνηση πετάει τό προσωπείο τού καλοκάγαθου σωτήρα τής Χώρας καί βγάζει όλο τόν φασισμό της επάνω στούς χαμηλοσυνταξιούχους , κόβοντας τους τίς συντάξεις. Αναγκάζει μικροεπιχειρήσεις καί καταστήματα νά κλείσουν. Οδηγεί στήν ανεργία καί στήν αυτοκτονία χιλιάδες ανθρώπους. Οδηγεί τούς νέους καί νέες πνευματική περιουσία τής Χώρας σέ φυγή ως μετανάστες. Θέλετε κι άλλα παραδείγματα? Τά ξέρετε. Φασισμός είναι όταν τό κοινωνικά αποδεκτό καί πολύ ΙΝ ποδόσφαιρο εισρέει ως λευκαντικό στόν εγκέφαλο (πλύση εγκεφάλου) μέσω τηλεόρασης π.χ. Μουντιάλ τώρα, νά γίνουν όλοι πιστοί στήν περίεργη θρησκεία τής ποδοσφαιρολατρείας. Επίσης φασισμός είναι όταν οί επαγκελματίες τού ποδοσφαίρου προσυλητίζουν από μωρά έως πιτσιρίκια παιδιά, αγόρια καί κορίτσια, στήν εκκλησία τού ποδοσφαίρου. Σέ τί διαφέρει η ποδοσφαιρολατρεία από τήν χριστοπαναγία, θεολατρεία τόύ Ιουδαϊκού χριστιανισμού, τής ορθόδοξης εκκλησιας της Ελλάδος? Ο φασισμός είναι έμφυτος σέ όλους μας. Αλλοι τόν καλειεργούν καί άλλοι τόν αφήνουν απότιστο νά ξεραθεί στό όνομα τής ηθικής καί τού πολιτισμού.
  Σκόρπιες σκέψεις στό θέμα «Πρόσωπα καί προσωπεία τού φασισμού» που μέ απασχολεί τελευταία. Κατα τά άλλα κατούρισε, λέει ο Παπάς στή είσοδο τού ΜΕΓΑ καναλιού. Τί λές? Μεγάλη είδηση. Τό θεωρώ ως έργο Τέχνης καί κηρύτω τό MEGA CHANEL Εθνικό μας ουρητήριο.
  Ευελπιστώ τό επόμενο εθνικό μας Μέγα ουρητήριο νά είναι η Βουλή τών Ελλήνων. Παπά τρέχα έχεις δουλιά! Συνέλθετε!

 5. «Τι θα γινόμασταν, αλήθεια, χωρίς το πελώριο έργο του Χίτλερ;»

  Επιτρέψατέ μου μιά σύντομη παρεμβολή.
  «Τί θά γινόμασταν, αλήθεια, χωρίς τό πελώριο έργο τού Αλέξανδρου τού μέγα?»
  Εχετε σκεφτεί ποτέ, πού καί πώς θά ήταν η ανθρωπότητα ολόκληρη σήμερα εάν ο πριγκηπάκος Αλέξανδρος δέν είχε κάνει αυτό που έκανε καί δέν είχε εκστρατεύσει εναντίον τών λαών τής Ανατολής? Μιά σκέψη μου λέει πως εάν είχε κάτσει στά αυγά του καί σάν μεγάλη πολεμική δύναμη που είχε αναπτυχθεί η Μακεδονία είχε αφιερώσει αυτή τήν δύναμη σέ αμυντικό σκοπό, πιστεύω πως δέν θά είχε υπάρξει η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία η άλλη φασιστική συμμορία καί συνεπώς δέν θά είχε υπάρξει τό Βυζάντιο καί η αυτοκρατορία του καί τό σημαντικότερο δέν θά είχε υπάρξει ο χριστιανισμός η πιό κρυφή καί πιό ύπουλη μορφή φασισμού.
  Σέ τί διαφέρει ο Αλέξανδρος αποκαλούμενος Μέγας, από τόν Χίτλερ? Καί οί δύο είχαν τίς δικές τους απόψεις περί πολιτισμού καί ανωτέρας φυλής. Ο ένας τήν ονόμαζε αρία φυλή, ο άλλος Ελληνική. Καί οί δύο κατασφάξανε εκατομμύρια αθώους λαούς καί επέβαλαν τόν δικό τους τρόπο ζωής καί φυλής. Τί κατάφεραν στό τέλος? μιά τρύπα στό νερό καί σωρούς από συντρίμια καί κταστροφή. Σέ τί διαφέρει ο χρυσαυγίτης υμνητής καί λάτρης τού Χίτλερ από τόν σημερινό Ελληναρομορφο τέρας υμνητής καί λάτρης τού Αλέξανδρου τού Μέγα? Ο Αλέξανδρος είναι ο δικός μας, καί σάν δικός μας καλά έκανε. Είναι Μέγας καί θεός. Ο Αλέξανδρος εκφράζει γιά τό μικρονοητικό ελληνάριο τόν φασίστα εαυτό του καί στόν Αλέξανδρο προβάλει τόν απόκρυφο καί ύπουλο φασισμό του. Φασισμός είναι νά θέλεις νά επιβάλεις τήν δική σου άποψη, τόν δικό σου τρόπο ζωής καί νά επικρατήσεις επί τού αδύναμου άλλου μέ τό έτσι θάλω, είτε αυτός ο άλλος είναι ο γειτωνάς σου, ο φίλος σου, τό παιδί σου , η γυναίκα σου καί ο άνδρας σου, τά αδύναμα καί ανυπεράσπιστα ζώα, η κοινωνία΄ολόκληρη εφ’ όσον σού δωθεί η ευκαιρία καληώρα οί κυβερνήσεις όλες καί όλη η οικονομική υπερδύναμη τού πλανήτη.

 6. Ο/Η Κάσυ Διάρη, κάτω οι μπάτσοι λέει:

  http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/07/blog-post_4038.html
  «Οικογενειακό ξύλο» χρυσαυγιτών σε μπάτσους
  Δημοσιεύτηκε στις 8 Ιουλ 2014

  Κι ενώ προσέρχονται να απολογηθούν για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής οι βουλευτές της Χ.Α (αύριο ο Μίχος και μεθαύριο ο Κασιδιάρης), έρχονται στο φώς νέες εικόνες από την πολιορκία του Εφετείου, από οπαδούς του ναζιστικού μορφώματος, την προηγούμενη βδομάδα, όταν είχαν πάει να απολογηθούν συμπληρωματικά, οι χρυσαυγίτες Μιχαλολιάκος , Παππάς και Λαγός.
  Το βίντεο που αναρτήθηκε σε ρωσικό μέσο ενημέρωσης, μας δείχνει μια πολύ ωραία «οικογενειακή αντιπαράθεση» που έγινε την περασμένη Παρασκευή , κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης συμπαράστασης οπαδών της Χρυσής Αυγής, στα προφυλακισμένα στελέχη τους, με χρυσαυγίτες να ρίχνουν ξύλο στους μπάτσους.

  Τα ύστερα του κόσμου που θα έγραψε και κ Καζαντζάκης.

 7. Ο/Η Αβγδ λέει:

  90 νεκροί στην Γάζα.Οι 20 απο αυτούς είναι ή μάλλον ήταν παιδιά.

 8. Παράθεμα: Λειτουργία Κυριακής: «Τι θα γινόμασταν, αλήθεια, χωρίς το πελώριο έργο του Χίτλερ;» | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές | crockorozistas

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.