Αληθεύει ότι 27 άτομα αποφάσισαν να κλείσουν το Πολυτεχνείο;

amno_logo3Αληθεύει ότι σε μια γενική συνέλευση 40 ατόμων τα 27 από αυτά αποφάσισαν ότι η απεργία συνεχίζεται για αόριστο χρονικό διάστημα;…

Αληθεύει ότι από τους 484 (άντε 500) διοικητικούς υπαλλήλους, παρόντες στη συνέλευση ήταν 40 και από αυτούς οι 27 τάχθηκαν υπέρ της επ’ αόριστον απεργίας κλείνοντας με το έτσι θέλω, τις πόρτες του Ε.Μ. Πολυτεχνείου, όπερ και εγένετο;

Αληθεύει ότι ένας μικρός αριθμός φοιτητών-συμμάχων των 27– εμποδίζει τους υπόλοιπους εκατοντάδες άλλους, δηλαδή τους Πάντες, ουσιαστικά ΌΛΟΥΣ που θέλουν να εισέλθουν στις αίθουσες για μάθημα;

Ποια η θέση των κομμάτων της αριστεράς και της προόδου;

Να ακούσουμε παρακαλώ τις απόψεις των αγωνιστών, πριν πάρουμε θέση. Να ακούσουμε εάν η αλήθεια η δική τους, είναι διαφορετική.

Advertisements
This entry was posted in Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

11 Responses to Αληθεύει ότι 27 άτομα αποφάσισαν να κλείσουν το Πολυτεχνείο;

 1. Ο/Η Luc λέει:

  Μα δεν το μάθατε, πλέον η ποινή για την διαφωνία είναι ο δημόσιος ξυλοδαρμός!

 2. Ο/Η τρολολο λέει:

  αααα τί ωραία, εδώ περιμένετε πρώτα την απάντηση της αριστεράς για να κρίνετε (που τους ξέρετε). Αμα ηταν για κανά ποτάμι, θα είχε πάει η διάρροια σερπαντίνα (που πέρα από τον Σταύρακα, ούτε που έχετε ιδέα ποιοί είναι και τί κάνουν).

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Θα σας παρακαλούσα όταν υπερασπίζεστε ένα κόμμα που υποδύεται ανάμεσα στα άλλα πως είναι εστέτ, να αποφεύγετε αυτήν την ορολογία περί σερπαντίνας κλπ.

   Στην Αριστερά έχουμε ασκήσει πάρα πολύ σκληρή κριτική.
   Είναι εντυπωσιακό πως κι εκεί και στο Ποτάμι, όσοι μας απάντησαν αρνήθηκαν να επιχειρηματολογήσουν πάνω στις καταγγελίες μας, προτίμησαν να ξεφύγουν με εξυπνάδες, συνωμοσιολογίες ή δίκες προθέσεων.
   Τα ελληνικά κόμματα περιφρονούν τους ενεργούς πολίτες που τους ασκούν κριτική.
   Θέλουν μόνο οπαδούς.
   Ξέρουμε πολύ καλά πως εκτός από τον όχι και τόσο σημαντικό ‘Σταύρακα’, το Ποτάμι έχει και αξιόλογους ανθρώπους, το έχουμε γράψει.
   Οι ίδιοι όμως επέλεξαν να είναι ασήμαντοι όταν σιώπησαν στον άδικο διωγμό του Ν.Δήμου.
   Τι να τους κάνουμε αυτούς τους πολιτικούς που δεν τολμούν να ασκήσουν κριτική σε αθλιότητες του αρχηγού τους;

   • Ο/Η trololo λέει:

    Η μεταφορά της φλόγας είναι καθαρά θέμα τουριστικό. Αμα ειναι ετσι θα ειχαν καταργησει και στην Αγγλια την βασιλική οικογένεια και εμείς τους τσολιάδες που δεν ξέρουν ούτε πέτρα να ρίξουν, πόσο μάλλον να πολεμήσουν.

    Οσο για το αν εισαι ενεργός πολίτης, επειδή κάνεις κριτική, ξανασκέψου το. Από γεροκριτικούς της γαλαρίας του λεωφορείου και επαναστάτες του πληκτρολογίου πήξαμε. Οι πράξεις λείπουν, ακόμα και αν είναι εναντίον μας…

   • Ο/Η Toυριστικός πράκτωρ λέει:

    Έρχονται τουρίστες trololo να δουν την ατραξιόν «εδώ το Άγιο Φως»; Από που και δεν το μάθαμε; Άμα είναι θέμα τουριστικής πολιτικής γιατί ο Στάβρακας κυνήγησε τον Δήμου. Όποιος διαφωνεί στα τουριστικά φύγει από το Ποτάμι;

 3. Παράθεμα: Αληθεύει ότι 27 άτομα αποφάσισαν να κλείσουν το Πολυτεχνείο; | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές | crockorozistas

 4. Ο/Η ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖ λέει:

  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

 5. «Η μεταφορά της φλόγας είναι καθαρά θέμα τουριστικό. Αμα ειναι ετσι θα ειχαν καταργησει και στην Αγγλια την βασιλική οικογένεια και εμείς τους τσολιάδες που δεν ξέρουν ούτε πέτρα να ρίξουν, πόσο μάλλον να πολεμήσουν»
  My dear trollop, Trololo,
  έχεις μπερδέψει τ’ απίδι με ΄τ’ αρχίδι. Οσο αντιμοναρχικός κι άν είμαι πρέπει νά επισημάνω πως (δυστυχώς) η Ελισάβετ κρατάει, καί πάλι δυστυχώς, τό λέω, μιά Χώρα σέ συνοχή καί λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος τού Βρετανικού έθνους. Μήν σέ ξεγελούν οί τουριστικές θεαματικές εμφανίσεις καί τελετουργίες τής Βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Τό δέ «φως» από τήν πρωτεύουσα τού σκότους ιερουσαλήμ, ουδεμίαν σχέσιν έχει μέ τουρισμό αλλά μέ διαδόση τού πνευματικού σκότους εκ μέρους τής Ιουδαϊκής χριστιανικής θρησκείας, καί τής ορθοδόξου χριστιανικής εκκλησιας τής Χώρας αυτής. Οσο γιά τούς τσολιάδες που αναφέρεις τούς θεωρώ τουριστικό ρεντίκωλο.
  «Από γεροκριτικούς της γαλαρίας του λεωφορείου και επαναστάτες του πληκτρολογίου πήξαμε. Οι πράξεις λείπουν, ακόμα και αν είναι εναντίον μας»
  Σημ. Πήξαμε, κυρίως, από ευνούχους επαναστάτες καί επαναναστάτισσες τού τατουάζ τού γεννητικού οργάνου, καί τού πισινού, τής αξυρισιάς τής χαμένης αρρενωπότητας, καί τής ναρκωτικής μαριχουάνας. Γενικά πήξαμε από πνευματικούς ευνούχους επαναστάτες τής καλοκαιρινής ξαπλώστρας, καυλώστρας. Αει στό καλό, my flower!

 6. Ο/Η Φοιτητής ΠαΠει λέει:

  Δεν είναι το μόνο Πανεπιστήμιο – όλα τα Ιδρύματα στην Ελλάδα είναι εμπλεγμένα, απλά σε διαφορετικό βαθμό. Ως φοιτητής Πληροφορικής έχω πολλά παραδείγματα περίεργων «ψηφοφοριών», με τελευταίο την εκλογή φοιτητικού εκπροσώπου στην Σύγκλητο και στην Πρυτανεία, η οποία δεν έγινε ποτέ.
  Η Σύγκλητος έδωσε εντολή στον Φοιτητικό Σύλλογο να διεξάγει τις εκλογές, για τον οποίον όμως δεν υπάρχουν πουθενά στοιχεία επικοινωνίας. Όταν ερωτήθηκαν, τόσο ο Γραμματέας του Πανεπιστημίου, όσο και η ίδια η Σύγκλητος απάντησαν σε φοιτητές πώς «δεν γνωρίζουν κάτι για αυτόν τον σύλλογο», χωρίς όμως να αποσύρουν την ανακοίνωση όπου ζητάνε από τον Φοιτητικό Σύλλογο να διοργανώσει τις εκλογές. Φάνηκαν δε ιδιαιτέρως ενοχλημένες από την ερώτηση των φοιτητών.

  Παραθέτω σύνδεσμο μίας προσπάθειας που είχε γίνει από φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής, στο οποίο αναφέρονται αρκετά τραγελαφικά σχετικά με τις «ψηφοφορίες» στο εν λόγω Πανεπιστήμιο. Πιστεύω αξίζει μια ανάγνωση για τους ενδιαφερόμενους: http://fp-4.xanthopoulos.info/
  Όσο περισσότερο διαδοθούν αυτά τα πράγματα, τόσο το καλύτερο.

 7. Ο/Η catsquirrelant λέει:

  Οι υπολοιποι γιατι δεν πηγαν να ψηφισουν?Μαλλον δεν τους νοιαζει…(τιποτα?)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.