€140εκατ. Σαμαρά στην Εκκλησία διότι οι ανήμποροι χρήζουν «πνευματικής καθοδήγησης»

Προς φορολογούμενους πολίτες, άνεργους, άστεγους και συνταξιούχους: Μαυρίστε την κυβέρνηση ΝΔ –ΠΑΣΟΚ (Ελιά), αυτή είναι η σταθερότητα που ευαγγελίζονται.

140church-millions

Σε ημερίδα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο ΥΠΕΞ μίλησε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς την Εκκλησία της Ελλάδας για την στήριξη που παρείχε και ενώ η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη προχωρήσει σε μέτρα ανακούφισης προς τους πολίτες τόσο με το κοινωνικό μέρισμα όσο και με τα μέτρα υπέρ αστέγων και ανασφάλιστων.
Ανακοίνωσε παράλληλα ότι 281 εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν σε ανήμπορους μέσω ενός προγράμματος τροφίμων και ειδικής βοήθειας το οποίο και συμφώνησε η κυβέρνηση με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Το έκτακτο πρόγραμμα θα αφορά στην περίοδο 2014-20 και μπορεί να ξεπεράσει τα 450 εκατομμύρια ευρώ. Το μισό από αυτό το ποσό θα το διαχειριστεί η Εκκλησία της Ελλάδας ώστε η ανακούφιση προς τους ανήμπορους όπως είπε ο κ. Σαμαράς εκτός από υλικά χαρακτηριστικά να έχει και πνευματική καθοδήγηση.
Μέτρο της πολιτικής της κυβέρνησης, είπε ο πρωθυπουργός, δεν είναι μόνο οι αριθμοί αλλά και αυτό που αφουγκράζεται και γι’ αυτό πρέπει να προσφερθεί προοπτική και ελπίδα.
«Τώρα που τα πιο δύσκολα στην ανηφόρα είναι πίσω μας, το ξέρουμε όλοι ότι στις κρίσιμες στιγμές της προηγούμενης τετραετίας την κοινωνία μας την κράτησαν όρθια και ενωμένη η ελληνική οικογένεια, που παραμένει ισχυρή και η ελληνική εκκλησία που πιστή στις παραδόσεις της ορθοδοξίας μας έκανε το καθήκον της στο ακέραιο. Και γι’ αυτό ήθελα προσωπικά να έρθω και να σας ευχαριστήσω και να πω δημόσια της ευγνωμοσύνη μας για το έργο σας
Και δεν σας ευχαριστούμε μόνο για όσα έγιναν αλλά και συνεργαζόμαστε και στενά μαζί σας για τα όσα μπορούν να γίνουν από εδώ και μπρος.
Πέρα λοιπόν από τα μέτρα ανακούφισης που ελήφθησαν ή τρέχουν από σήμερα, πέρα από το κοινωνικό μέρισμα που ήδη δίνεται όπως γνωρίζετε στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, 535 εκατομμύρια ευρώ, πέρα από τα μέτρα για τους άστεγους και τους άνεργους και τους ανασφάλιστους, πέρα από τα έργα της Εκκλησίας που ήδη εντάχθηκαν στον ΕΣΠΑ, έχουμε τώρα ένα πρόσθετο πρόγραμμα που αποφασίστηκε από το ευρωκοινοβούλιο και από την ελληνική κυβέρνηση και προβλέπει ότι για την επταετία 2014-20 όσο περισσότερο γίνεται εμπροσθοβαρώς θα δοθούν 281 εκατομμύρια στην Ελλάδα στο πρόγραμμα τροφίμων και ειδικής βοήθειας στους ανήμπορους», είπε.

[Amen.grMegatv.com]

###

Προς φορολογούμενους πολίτες, άνεργους, άστεγους και συνταξιούχους, μερικά παραδείγματα για το πως ξοδεύεται ο ιδρώτας σας:

Μήπως γνωρίζετε αν: Θα γίνει/Έγινε κάποια επίσημη καταγγελία από την επίσημη κομματική Αριστερά, ή άλλη παράταξη; Δεν επιθυμούμε να αδικήσουμε κανέναν.

Παρακαλώ αν γνωρίζετε, πληροφορείστε μας. Θεωρούμεόσο και αν δυσαρεστεί κάποιους όψιμους «επαναστάτες»- την ανοχή σε τέτοια φαινόμενα, Ενοχή.

Advertisement
This entry was posted in «Ιερές» Επενδύσεις, «Ιερή» Εξουσία, σκέψεις, Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), Των Αμνοεριφίων, ανορθολογισμός, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

22 Responses to €140εκατ. Σαμαρά στην Εκκλησία διότι οι ανήμποροι χρήζουν «πνευματικής καθοδήγησης»

 1. Ο/Η laskaratos λέει:

  Η Αριστερά όχι μόνο σιγοντάρει αυτήν την ανεξέλεγκτη σπατάλη δημόσιου χρήματος για την οποία δεν θα ζητηθεί καμία λογοδοσία (το παπαδαριό λογοδοτεί απ’ευθείας στον Ύψιστο), όχι μόνο συγκαλύπτει με την αισχρή σιωπή της τα ιερά σκάνδαλα, αλλά υπερθεματίζει με τις συνεχείς γελοίες δηλώσεις των Τσίπρα, Ν.Παππά, Παπαδημούλη, Γλέζου και τώρα και του νεοσσού Σακελλαρίδη υπέρ του «κοινωνικού έργου» (!) της κομπιναδόρισας, φοροφυγάδας και κρατικά επιχορηγούμενης Εκκλησίας.
  Άκρα του τάφου συνένοχη σιωπή

  Ας μας πει κάποιος έστω μια παρέμβαση της Αριστεράς π.χ. γι’αυτό, που βρίσκεται αυτή η υπόθεση;

  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63746963
  ΕΘΝΟΣ On Line
  17:09 1/12/2012

  ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

  Στο εξομολογητήριο του ΣΔΟΕ δέκα Μητροπολίτες

  Νέες αποκαλύψεις για «μαύρο χρήμα» αναμένεται να συγκλονίσουν τον χώρο της Εκκλησίας καθώς, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, δέκα μητροπολίτες ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για την εισοδηματική και περιουσιακή τους κατάσταση αφού στους λογαριασμούς τους βρέθηκαν ποσά καταθέσεων που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.

 2. Ο/Η pelekanos92 λέει:

  Και το κακό που είναι; Να μείνουνε τόσοι χιλιάδες άνθρωποι πεινασμένοι και άστεγοι γιατί; Αφού η πολιτεία είναι όχι μόνο ανίκανη να θρέψει τους πολίτες της, αλλά και υπάτια για την κατάντια πολλών εξ αυτών που αναγκάζονται να ζητιανεύουν τον άρτο τον επιούσιο σε συσσίτια, που το κακό που η Εκκλησία θα φροντίσει να ανακουφίσει κάποιους, χωρίς να τους διαχωρίζει σε μαύρους, άσπρους, κίτρινους, μπλε, κόκκινους, δεξιούς, αριστερούς, φασίστες, αναρχικούς, προοδευτικούς, συντηριτικούς, αλλόθρησκους, αλλόδοξους, κ.λπ., και χωρίς να τους ζητά ανταλλάγματα, π.χ. ψήφους, ή να ενστερνιστούν την κοσμοθεωρία της; Ή μήπως πρέπει να βάλει κανείς πάνω απ’ το στομάχι το δικό του και τις οικογένειάς του τον Φόυερμπαχ και τον Μαρξ;

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Η Εκκλησία φοροδιαφεύγει, έχει τεράστια δική της περιουσία και στρατιά πιστών που της δίνουν λεφτά, είναι υπόλογη για κάθε λογής σκάνδαλα και δεν λογοδοτεί.
   Ας κάνει όποιο έργο θέλει, αλλά με δικά της λεφτά και το Κράτος αντί να της δίνει λεφτά να της ζητήσει τα εκατομμύρια χρωστούμενα, να ελέγξει τα μαύρα ταμεία της και να εκδικάσει επιτέλους τα πολυάριθμα Βατοπέδια της.

   Όσο για τα ιδρύματά της, μην κάνετε τον ανήξερο.
   Όλοι γνωρίζουν:

   από το ΒΗΜΑ:
   http://www.tovima.gr/society/article/?aid=253211
   Πώς ακόμη και άνθρωποι που έχουν αφιερωθεί στον Θεό φτάνουν ως τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

   Στα πλοκάμια της παιδοφιλίας

   Οι περιπτώσεις ρασοφόρων που έχουν καθήσει τα τελευταία χρόνια στο εδώλιο του κατηγορουμένου για βιασμούς παιδιών

   http://www.davlos.gr/webfiles/yearspec.php?id=7490&kod=12317&page=39

   Ο βίος και η πολιτεία ενός ιερέα οικοτροφείου
   Πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Παπουτσάκης
   _______________

   Όμως:
   Τον υπερασπίζονται μέρα μεσημέρι τον καταδικασμένο παιδεραστή-βασανιστή παπά και δεν ντρέπονται να το πουν, κρύβοντας βέβαια τις κατηγορίες και ονομάζοντας το θύτη, «αδύνατο»!!!!!!!!!!!:

   http://www.pentapostagma.gr/2012/01/blog-post_4653.html#.U3IQJMKKDmQ

   Ο Γέροντας Νεκτάριος
   ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ…

   Posted: January 13, 2012 at 12:02 pm
   Τελευταία είδαμε το Γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιώτη να υπερασπίζεται με σθένος τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, στις δύσκολες ώρες της άδικης προφυλάκισής του στις Φυλακές Κορυδαλλού.

   ………………….
   Πριν πολλά χρόνια, ο π. Πέτρος Παπουτσάκης (μακαριστός πλέον) στο 86ο έτος της ηλικίας του κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης με την κατηγορία διάπραξης κακουργημάτων. Ο Γέροντας Νεκτάριος ήταν ο πρώτος κληρικός τότε και παντελώς άγνωστος στον π. Πέτρο, που τον επισκέφθηκε στη φυλακή αρκετές φορές, για να σταθεί δίπλα στο φυλακισμένο ράσο.
   _______________________

   Ξαναλέω, μην κάνετε πως δεν ξέρετε

   • Ο/Η pelekanos92 λέει:

    Βέβαια και τα ξέρω, διότι δυστυχώς τα κακά μαντάτα τρέχουν γρηγορότερα και από το φως. Ξέρω όμως επίσης και άλλα πράγματα όπως:

    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ellada&id=24086
    …Τους τελευταίους 30 μήνες έχουν αποφυλακιστεί, με χρήματα της μονής Βατοπεδίου, 1.118 κρατούμενοι.

    ή

    http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=2756&catid=23
    Αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Ραπτόπουλος Ιεροκήρυκας εδώ και 36 χρόνια. Έχει επισκεφθεί φυλακές σε 90 χώρες. Έχει αποφυλακίσει 15.500 άπορους κρατουμένους, δίνοντας 4,4 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που προήλθαν από προσφορές ανθρώπων που γνωρίζουν το έργο του…

    ή

    http://www.skai.gr/news/greece/article/190283/antigrafotouoloi-mazi-boroume-sugedrothikan-150-tonoi-trofima-kai-epetai-suneheia-/
    Περίπου 250.000 άτομα τρέφονται καθημερινά από τα συσσίτια της εκκλησίας

    ή

    http://o-nekros.blogspot.gr/2010/12/blog-post_22.html
    «Από το παράθυρό μου έβλεπα νέα παιδιά εγκαταλειμμένα, μπλεγμένα στα ναρκωτικά και την εξαθλίωση. Άρχισα να αναρωτιέμαι πώς μπορώ να τα βοηθήσω. Στην αρχή ήταν μια παρέα εφήβων. Πλησίασα και ζήτησα να παίξουμε έναν αγώνα μπάσκετ. Σήμερα στην Κιβωτό έρχονται 187 παιδιά όλων των ηλικιών. Η πόρτα μας γι΄ αυτά θα είναι πάντοτε ανοιχτή»

    ή

    http://www.romfea.gr/epikairotita/19293-2013-09-24-19-47-48
    Σιατίστης Παύλος: »Το απαίσιο πρόσωπο του Ναζισμού»

    Και πολλά πολλά άλλα, και από την προσωπική μου εμπειρία, για τα οποία θα θέλαμε ιστολόγια ολόκληρα για να τα απαριθμίσουμε. Οπότε ξαναρωτώ: που είναι το κακό που η κυβέρνηση έδωσε λεφτά στην Εκκλησία προς ενίσχυση του τεράστιου φιλανθρωπικού και πνευματικού της έργου – εννοείται βεβαίως πως ο βαθύτατος σκοπός του Σαμαρά είναι η ψηφοθηρία, αλλά ακόμα κι έτσι, που είναι το κακό που θα βοηθηθούνε τόσοι χιλιάδες συνάνθρωποί μας, χωρίς μάλιστα να υπάρχουν προϋποθέσεις ή να ζητούνται ανταλλάγματα;

 3. Ο/Η laskaratos λέει:

  Με εξαίρεση την Κιβωτό,
  1. Για τους «1118» αποφυλακισμένους του Βατοπεδίου, νούμερο που δίνει μόνη της η Μονή των σκανδάλων, ο ίδιος ο δημοσιογράφος λέει:

  «..Το νούμερο 1.118 με εξέπληξε. Έκανα αυτόματα τον πολλαπλασιασμό. Με χίλια ευρώ μέσο όρο, το Βατοπέδι έδωσε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για να αποφυλακιστούν άνθρωποι που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν μόνοι τους. Αν ο μέσος όρος εξαγοράς ποινής είναι διπλάσιος, το ποσό γίνεται δύο εκατομμύρια. Απίστευτο δεν είναι; Όταν ρώτησα πού βρίσκει τόσα χρήματα το μοναστήρι, η απάντηση ήταν η ακόλουθη: «Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες μονές της Ορθοδοξίας στην υφήλιο (ούτε αυτό το ήξερα) με παγκόσμια αίγλη. Από τα έσοδά μας, αφαιρούμε όσα χρειάζονται για τη λειτουργία μας, για τη φιλοξενία των επισκεπτών μας και για τη συντήρηση των κειμηλίων μας. Όλα τα υπόλοιπα διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.». Ζήτησα στοιχεία από τις διάφορες κρατικές οικονομικές υπηρεσίες, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Εμπλέκονται πολλοί φορείς, πρόκειται για φορολογικά δεδομένα αρκετών χρήσεων, ενώ οι οικονομικοί ελεγκτές δεν επιτρέπεται, εκ του νόμου, να δημοσιοποιούν στοιχεία. Μόνο δια της πλαγίας οδού μπορώ να τα βρω και θα τα καταφέρω.

  Με την ευκαιρία, ζήτησα επισήμως από τη διοίκηση του μοναστηριού και τις υπόλοιπες φιλανθρωπικές δράσεις. Περιμένω και θα ενημερώσω. Τότε θα σχολιάσω, επίσης…».

  Ελπίζω να μάθει και τι φόρους έχει πληρώσει η Μονή.

  2.»Περίπου 250.000 άτομα τρέφονται καθημερινά από τα συσσίτια της εκκλησίας».
  Ποιος δίνει αυτά τα στοιχεία, η Αρχιεπισκοπή, ποιός τα ελέγχει; Κανείς, και ποιος δίνει τα λεφτά, ο Λοβέρδος κι ο Σαμαράς;

  3.»Αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Ραπτόπουλος Ιεροκήρυκας εδώ και 36 χρόνια. Έχει επισκεφθεί φυλακές σε 90 χώρες..».
  Μιλάμε για φιλανθρωπικό τουρισμό;
  Καλά ας πούμε πως πιστεύουμε τα στοιχεία που δίνει για την Ελλάδα, στις υπόλοιπες 89 χώρες τι ακριβώς κάνει;

  4. Ο πολυδιαφημισμένος και από τον Τσίπρα δεσπότης Σιατίστης, πρόεδρος της ρατσιστικής επιτροπής χριστιανικών γεννήσεων Θράκης του Χουντόδουλου, αποτελεί το αντιναζιστικό άλλοθι της Εκκλησίας των πάνω από 100 σιωπηλών ή ανοιχτά φιλοναζιστών Αρχιερέων και των ιερέων που ευλογούν τα γραφεία των Ναζιστών ατιμώρητοι;
  ___________

  και κάτι ακόμη:
  Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών ενισχύει το έργο της »Θεοπροσφοράς»

  Τρίτη, 13 Μαΐου 2014
  Γράφτηκε από την Ι.Μ. Κορίνθου
  ___
  Τι φόρους πληρώνουν οι φιλάνθρωποι εφοπλιστές που ενισχύουν το «φιλανθρωπικό» έργο της Εκκλησίας;

  • Ο/Η pelekanos92 λέει:

   Απόσπασμα από μια εκπληκτική συνέντευξη του μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάου:

   …Η Εκκλησία ήδη φορολογείται και πολύ μάλιστα. Αν δεν κάνω λάθος το 2011 πλήρωσε σε φόρους περισσότερα από 15.000.000€. Επίσης πλήρωσε και το λεγόμενο «κούρεμα» των όσων ομολόγων διέθετε. Και αυτό είναι μερικά εκατομμύρια. Αυτά τα χρήματα όμως πού πήγανε; Πήγανε στα δάνεια, στην τρόϊκα, στο βαρέλι που όπως μας είπανε δεν έχει πάτο. Αυτό τι σημαίνει; Ότι αντί να πάνε στον λαό πήγανε στα άδηλα κερδοσκοπικά κέντρα του εξωτερικού. Χάθηκαν. Η Εκκλησία δεν αρνήθηκε τη συμπαράστασή της με κανένα τρόπο και τελικά έστω κι αν χάθηκαν έπρεπε να τα δώσει. Αν από κάπου έχει κέρδη, οφείλει να συνεισφέρει στο Κράτος πάντοτε. Όποιοι την κατηγορούν ότι δεν το κάνει την συκοφαντούν και την αδικούν κακόβουλα.
   Πρέπει όμως να το καταλάβετε. Φορολόγηση της Εκκλησίας σημαίνει περαιτέρω φορολόγηση του ελληνικού λαού. Η εμπάθεια μας κάνει να ροκανίζουμε και το τελευταίο μας στήριγμα. Η φορολόγηση της Εκκλησίας είναι έγκλημα, όχι εις βάρος αυτής, αλλά εις βάρος του δυστυχισμένου λαού μας. Γιατί δεν είναι εταιρεία με κέρδη, αλλά είναι θεσμός με εισφορές. Και σκοπός της δεν είναι να μαζεύει για τον εαυτό της, αλλά να στηρίζει τον λαό. Σήμερα σιτίζονται από την Εκκλησία περίπου 60.000 άτομα ημερησίως. Μια ολόκληρη μεγάλη πόλη. Κάθε μέρα. Φορολογήστε το 30% και πέστε μου ποιός θα δώσει φαγητό στις 20.000.

   … Η Εκκλησία έδωσε ή της πήρανε το 96% της περιουσίας της. Το μεγαλύτερο κομμάτι ενώ δόθηκε για άκληρους το πήραν οι τσιφλικάδες. Ένα επίσης τεράστιο ποσοστό το πήρε το κράτος, χωρίς μέχρι σήμερα να το έχει αποζημιώσει, αλλά δυστυχώς και χωρίς να το έχει αξιοποιήσει. Αν το κρατούσε η Εκκλησία και σήμερα το έδινε στο κράτος, θα μπορούσαμε ασφαλώς να αποπληρώσουμε τα χρέη μας. Τώρα είναι αργά. Το ανεξήγητο αντιεκκλησιαστικό μίσος απεργάζεται μαζί με την εθνική και την οικονομική καταστροφή μας!

   http://www.imml.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=486:me-thn-enarksi-tou-neou-sx-etous&catid=112:mhnymata-pros-neous&Itemid=564

   • Ο/Η laskaratos λέει:

    Ρε περλεκάνε,
    δεν απαντάς στις απαντήσεις μου και αναρωτιέμαι αν είσαι αφελής ή κακόβουλος, αλλά θέλω να πιστεύω πως είσαι το πρώτο.
    1. Για να καταλάβεις την αξία των πληροφοριών της πλάκας που καταθέτεις εδώ και στηρίζονται σε ανεξέλεγκτες ανακοινώσεις εκκλησιαστικών, σου επισημαίνω κάτι που δείχνει πως ούτε εσύ δεν τις διαβάζεις.
    Σε προπροηγούμενο σχόλιό σου μου λες πληροφορία της Αρχιεπισκοπής (τρέχα γύρευε δηλαδή):
    http://www.skai.gr/news/greece/article/190283/antigrafotouoloi-mazi-boroume-sugedrothikan-150-tonoi-trofima-kai-epetai-suneheia-/
    «Περίπου 250.000 άτομα τρέφονται καθημερινά από τα συσσίτια της εκκλησίας» ___________________________

    Σε αυτό εδώ μου προσκομίζεις πληροφορία του μητροπολίτη Χρυσής Αυγής (Λoύτσας, Κορωπιού, Ραφήνας, Αναβύσσου) Νικόλαου :

    «Σήμερα σιτίζονται από την Εκκλησία περίπου 60.000 άτομα ημερησίως».
    (Δηλαδή 190.000 λιγότεροι)
    ___________________

    250.000, 60.000 σιτίζονται καθημερινά από την Εκκλησία ή κάποιοι εδώ κι εκεί, με λεφτά της Ε.Ε. του υπουργείου Λοβέρδου και της κυβέρνησης Σαμαρά;

    2.Ποιος ελέγχει που δίνονται τα κρατικά χρήματα;

    3. Επιτρέπεται να τα χειρίζονται οι μαφιόζοι (ο χαρακτηρισμός ειπώθηκε από τον π.Φιλόθεο Φάρο) επίσκοποι εν λευκώ;
    Αυτοί που δεν καθαιρούν ακόμη και τους καταδικασμένους για παιδεραστία κληρικούς ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ.

    4. Και κάτι ακόμη.
    Που τη βρήκε την περιουσία η Εκκλησία σου πελεκάνε;
    Με ποιο τρόπο την απέκτησε;
    Με λείψανα, εικόνες που δακρύζουν, τίμια ξύλα, διαθήκες ξεμωραμένων, χρυσόβουλα και φιρμάνια Ρωμαίων και Οθωμανών τυράννων;

    5. Δεν ξέρεις πως ο Χριστός της απαγορεύει να έχει περιουσία, να συγκεντρώνει (θησαυρίζει) αποθέματα; Δεν ξέρεις πως πρέπει να παίρνει με το ένα χέρι το δίλεπτο της χήρας και με το άλλο να το δίνει αμέσως;

   • Ο/Η Po λέει:

    Αυτή είναι η καταπληκτική συνέντευξη;
    Ξέρετε πόσες εκατοντάδες φορές έχουν λεχθεί από άλλους, τα… πρωτότυπα αυτά επιχειρήματα του μητροπολίτη ΝΑΣΑ;

  • Ο/Η pelekanos92 λέει:

   Οι πληροφορίες σχετικά με τους αποφυλακισμένους του Βατοπεδίου και τους 250.000 απόρους δεν είναι δικές μου· είναι δημοσιογράφων. Εγώ απλά τις αναπαράγω. Άρα ο ΣΚΑΪ και ο Καμπουράκης λογικά -για να δημοσιοποίησαν αυτές τις πληροφορίες- πρέπει πρώτα να τις έλεγξαν. Από κει και πέρα, δεν είμαι ούτε δημοσιογράφος, ούτε ορκωτός λογιστής για να ελέγχω που πάνε τα κρατικά λεφτά· αυτή είναι δουλειά του κράτους και των υπαλλήλων του. Αλλά και πάλι, εσείς τόσες φορές έχετε χρησιμοποιήσει την «Ελληνική Νομαρχία» που κάποιος κάποτε έγραψε σαν φλάμπουρο, σαν αδιάσειστο ιστορικό ντοκουμέντο…
   Όσον αφορά που βρήκε η Εκκλησία την περιουσία της, την βρήκε από τον ιδρώτα του μεροκαματιάρη ανθρώπου που προτίμησε να μείνει μια μέρα νηστικός για να πάρει ένα ασημένιο πουκάμισο στην εικόνα της Παναγιάς, από την γιαγιά που προτιμάει να βάζει πέντε φράγκα το μήνα από την πενιχρή της σύνταξη στην άκρη για να πάρει μιαν ασημένια κανδήλα, από την εργαζόμενη μάνα που αφιερώνει τις ελάχιστες ελεύθερες ώρες της μαγειρεύοντας στα συσσίτια της ενορίας, απ’ τον παππού που προτίμησε να κληρονομήσει το σπίτι του στην μητρόπολη απ’ το να του το φάει η τράπεζα. Μια περιουσία καθαρά λαϊκής προελεύσεως, που κρατά ζωντανή μια φλόγα 2.000 ετών. Και αυτές τις πληροφορίες μπορώ να τις επιβεβαιώσω, γιατί τις έχω ζήσει από κοντά.
   Τώρα αυτά που λες για τους παιδόφιλους και τα λοιπά, τι να σου πω, η Ορθοδοξία δεν είναι Βατικανό. Ο νοών νοείτο.

   • Ο/Η laskaratos λέει:

    1.Ο κ.Καμπουράκης ομολογεί πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ τις πληροφορίες του.

    2.Αυτά που λέει ο Ανώνυμος ο Έλληνας είναι διασταυρωμένα και σύμφωνα με εκατοντάδες αδιάψευστες και έγκυρες ιστορικές μαρτυρίες και έγγραφα, ακόμη και εκκλησιαστικής προέλευσης.

    3.Του Βατικανού τις παιδεραστίες στην Ευρώπη και στην Αμερική (όπου λειτουργεί η Δικαιοσύνη) τις βλέπεις. Στην Αφρική δεν έχει καταγγελθεί κανένα σχεδόν κρούσμα του καθολικού ιερατείου, έχουν έλθει στο φως απείρως λιγότερα πάντως. Μήπως εκεί δεν γίνονται ή έχει να κάνει με τον τρόπο λειτουργίας του θεσμού της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας;
    Οι Ορθόδοξοι παπάδες για ποιο λόγο δεν ρέπουν στην παιδεραστία στο ίδιο ποσοστό όπως οι Καθολικοί; Επειδή έχουν γένια ή επειδή οι πιστοί (και το Κράτος και τα κόμματα) κάνετε πως δεν ξέρετε και «πέφτετε» λέει «από τα σύννεφα» όταν ξεσπάσει ένα σκάνδαλο από «ατύχημα», δηλαδή που δεν μπόρεσε να κουκουλωθεί;
    Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη και καταδίκες στα δικαστήρια που ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ.
    4. Πόσα είναι τα συσσίτια καθημερινά, 250.000 που λέει η Αρχιεπισκοπή ή 60.000 που λέει ο γνωστός μητροπολίτης Μεσογαίας, που με την ευκαιρία επισκέφτηκε τον παιδεραστή παπά του Ιλίου στη φυλακή ως Τοποτηρητής (η ενορία του και οι παπάδες της ναύλωσαν και δυο πούλμαν συμπαράστασης στη δίκη), το θύμα του όμως το κοριτσάκι δεν ανακοίνωσε ποτέ πως το επισκέφθηκε.
    Αλήθεια τον παπα-Σωτήρη Παπαδόπουλου του Ιλίου, οικογενειάρχη-θεολόγο-πρωτοπρεσβύτερο καταδικασμένο και στο Εφετείο για παιδεραστία, τον καθαίρεσε η Εκκλησία;
    Ποια μέριμνα πήρε για τα πάμφτωχα, απροστάτευτα και κατακρεουργημένα κοριτσάκια θύματα του φιλανθρωπικού ιδρύματος του οικογενειάρχη πρωτοπρεσβύτερου-θεολόγου παπα-Παπουτσάκη η Αρχιεπισκοπή; Τα αποζημίωσε;
    Τα φρόντισε;
    Ποιόν νομίζεις πως κοροϊδεύεις;

   • Ο/Η Eco λέει:

    http://panosz.wordpress.com/2014/05/14/%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b1%ce%bd-%cf%81%ce%af%ce%be%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84/

    Σε ποιους αν ρίξουμε την ψήφο μας αμαρτάνουμε σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας

    Μαΐου 14, 2014

    Η αλήθεια είναι ότι η ευθύνη γενικά των πολιτικών εκπροσώπων μας είναι μεγάλη. Αυτοί μας χάλασαν. Αυτοί μας έφτιαξαν μία κοινωνία ανεκτική στα ναρκωτικά, ασεβή στα ιερά, άτονη η αναρχική στις αντιδράσεις. Αποποινικοποίησαν τη μοιχεία, νομιμοποίησαν τις αμβλώσεις, θεσμοθέτησαν τον πολιτικό γάμο και τις ανίερες συμβιώσεις, κατήργησαν την αργία της Κυριακής. Καί τώρα; Τώρα θέλουν να καίνε τους νεκρούς, να παντρεύουν άτομα του ιδίου φύλου, να παίρνουν τα όργανά μας εικάζοντας τη συναίνεσή μας, να διευκολύνουν τους ανθρώπους να φεύγουν από αυτόν τον κόσμο με πολιτική κηδεία, αδιάβαστοι, δίχως μια προσευχή, δίχως μια ευλογία για την άλλη ζωή• με μοναδική σφραγίδα ένα μικρό ηλεκτρονικό τσιπάκι και ένα τεράστιο ψέμα μέσα και γύρω τους.

   • Ο/Η Θεολόγος λέει:

    http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/23399/%CE%B7%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%82

    Ηταν και τραμπούκος ο παιδεραστής παπάς!

    Ξαφνικά πάνω από διακόσιοι οπαδοί του πρώην Αττικής Νικόδημου Γκατζιρούλη με την παρουσία του τελευταίου, που με τσαμπουκά ανεβαίνει στον άμβωνα και συλλειτουργεί, εφορμούν μέσα στη εκκλησία και τραβούν τον Χρυσόστομο από τα άμφια, ενώ απειλούν με φθορές τον ναό. Μεταξύ αυτών, πρωτοστάτης και πρωτοπαλίκαρο στα θλιβερά επεισόδια και ο παπα-Σωτήρης Παπαδόπουλος, νεότερος κατά δεκαέξι χρόνια, με ροδαλά μάγουλα και μαύρα γένια. Οι ταραξίες φωνάζουν συνθήματα όπως «Εξω η μασονία», «Κάτω ο Σεραφείμ», «Εξω οι χαβιαροφάγοι της Εκκλησίας», «Ο Νικόδημος τρώει παξιμάδι και εσύ χαβιάρι». Οι «Νικοδημικοί» απωθούνται διακριτικά και «ταμπουρώνονται» έξω από τον ναό.
    (…………………)
    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Παπαδόπουλος από το 2002 μέχρι και το 2005 βίαζε την 11χρονη κόρη της συγκατηγορούμενής του Ειρήνης Τσονοπούλου μέσα στο γραφείο του εφημέριου, δίνοντας στη μητέρα-μαστροπό 50 ευρώ για κάθε συνεύρεση που είχε με το κοριτσάκι. «Αρχικά τη θώπευε στα γεννητικά της όργανα και ακολούθως, εκμεταλλευόμενος την ανηλικότητά της παθούσας και τις υπέρτερες σωματικές του δυνάμεις, ερχόταν σε κατά φύση και παρά φύσιν σεξουαλική επαφή μαζί της», αναφέρει χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας στην πρόταση-κόλαφο που αποκάλυψε η «Espresso» στο φύλλο της περασμένης Κυριακής. Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος ιερέας είχε από την πρώτη στιγμή δηλώσει την αθωότητά του, κάνοντας λόγο για κατασκευασμένες και καθοδηγούμενες καταγγελίες της μικρής επειδή, όπως είχε πει, είχε κόψει το επίδομα που έδινε στην οικογένειά της.

 4. Ο/Η του κώλου λέει:

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΗΘΟΥΣ ΣΤΟΝ π. ΕΦΡΑΙΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟ

  Του Παναγιώτη Τελεβάντου

  ==========

  Αφού από το Ευαγγέλιο και τους Αγίους δεν παραδειγματίζεσαι, Γέροντα Εφραίμ, τουλάχιστον γιατί δεν παραδειγματίζεσαι από τον Πρόεδρο Πούτιν;

  Ο Γέροντας Εφραίμ του Βατοπαιδίου αναφέρει, σε βίντεο που είδαμε στο ιστολόγιο “Αγιορειτικές μνήμες”, ότι, όταν επεσκέφθηκε την Ρωσία για να μεταφέρει την Αγία Ζώνη, ο Πρόεδρος Πούτιν πήγε στο αεροδρόμιο να την προσκυνήσει και ζήτησε από τον Γέροντα Εφραίμ να την μεταφέρουν σε ειδική αίθουσα του αεροδρομίου χωρίς τους σωματοφύλακες και τους συνοδούς του και χωρίς τους πέντε Βατοπαιδινούς μοναχούς που συνόδευαν τον Γέροντα Εφραίμ στη Ρωσία με την Αγία Ζώνη.

  Αφού έγινε αυτό, όπως μαρτυρεί ο Γέροντας Εφραίμ, ο Πούτιν γονάτισε μπροστά στην Τιμία Ζώνη την αγκάλιασε και προσευχήθηκε για κάποιο διάστημα και σηκώθηκε με δάκρυα στα μάτια και είπε στον π. Εφραίμ ότι η Ρωσία και ο ίδιος χρειάζονται τη βοήθεια της Παναγίας και τον προσκάλεσε μάλιστα να τον επισκεφθεί στην προεδρική κατοικία όταν θα πήγαινε στη Μόσχα.

  Ευχαριστούμε τον Γέροντα Εφραίμ που μας διάσωσε αυτό το συγκινητικό περιστατικό.

  Δεν υπάρχουν Ελληνες πολιτικοί, συμπέρανε ο π. Εφραίμ, που συμπεριφέρονται έτσι.

  Συμφωνούμε απολύτως μαζί του. Γι’ αυτό ακριβώς επιμένουμε ότι στις επερχόμενες εκλογές πρέπει να επιλέξουμε, όχι τον ιδανικό πολιτικό που δεν υπάρχει, αλλά τον λιγότερο κακό, όπως μας συμβούλευε να κάνουμε ο Γέροντας -και ελπίζουμε σε λίγο- Οσιος Παίσιος ο Αγιορείτης.

  Μόνον που προπαντός έπρεπε να προσθέσει ο π. Εφραίμ ότι, όχι μόνον δεν υπάρχουν Ελληνες πολιτικοί που συμπεριφέρονται έτσι, αλλά προπαντός δεν υπάρχουν γόνοι του πλανεμένου μοναχού Ιωσήφ του Βατοπαιδινού που συμπεριφέρονται έτσι.

  Και εξηγούμαι.

  Ο μεν Πρόεδρος Πούτιν ζήτησε να προσευχηθεί κατ’ ιδίαν στην Παναγία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προσκάλεσε τον π. Εφραίμ να ευλογήσει την προεδρική κατοικία όταν θα πήγαινε στη Μόσχα.

  Ο π. Εφραίμ όμως όταν πήγε την Αγία Ζώνη στην Αθήνα έκανε το ακριβώς αντίθετο.

  Ο ίδιος ζήτησε από κορυφαίους πολιτικούς (Ανδρέα Παπανδρέου, Μητσοτάκη κτλ.) να πάρει στο σπίτι τους την Αγία Ζώνη για να καλλιεργήσει δημόσιες σχέσεις. Προσέξτε! Δεν ζήτησαν οι πολιτικοί να γίνει αυτό. Αντίθετα παραξενεύτηκαν για την πρόταση, όπως ομολόγησαν ο κ. Μητσοτάκης και η κυρία Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου. Ο π. Εφραίμ το ζήτησε και έγινε αυτό υπό το φώς των προβολέων της δημοσιότητας.

  Επομένως Γέροντα Εφραίμ;

  Τώρα κατανοείς για ποιο λόγο πρέπει να απομακρυνθείς από το ήθος του πλανεμένου, αρχιθεομπαίκτη και τρομολάγνου Ιωσήφ του Βατοπαιδινού που σας άφησε ως παρακαταθήκη την προαγωγή της θεομπαξίας και την καλλιέργεια των δημοσίων σχέσεων;

 5. Παράθεμα: €140εκατ. Σαμαρά στην Εκκλησία διότι οι ανήμποροι χρήζουν «πνευματικής καθοδήγησης» | Politicsonline - Πολιτική Επικοινωνία Online

 6. Πελεκάνε,
  Μάς λές πως η εκκλησία επλήρωσε φόρους τό 2011 περισσότερα από 15.000.000 ευρώ. Τί είναι, Πελεκάνε μου, η εκκλησία καί πληρώνει τέτοια τεράστεια ποσά φόρο ? Αν δέν είναι μιά βαριά βιομηχανία, μιά μεγαλοεπιχείρηση, μιά μεγαλοεργολαβική εταιρεία, τότε τί είναι? Αν ήταν μιά εκκλησία τής αγάπης, τής αλληλεγγύης, άν ήταν ένα στήριγμα τών φτωχών καί αδυνάτων, πρώτον δέν θά έπρεπε νά είχε περιουσία καί δεύτερον δέν θά άπρεπε νά είχε εισοδήματα φορολογικής εκτίμησης τών 15.000.000 ευρώ. Δέν θά έπρεπε νά φορολογείται στή προκειμένη περίπτωση. Τί είναι πραγματικά η άγονη εκκλησία, καί τό πώς ζούν οί στείροι, μή παραγωγικοί ευνούχοι, κληρικοί, τό γνωρίζει σήμερα ακόμη καί η τελευταία θρησκευόμενη γριούλα. Αναζητήστε, κρυψώνα νά κρυφτείτε. Εχετε ξεβρακωθεί καί έχουμε δεί μέχρι καί τά απόκρυφά σας εσώρουχα. Η αποκαλύπτώμενη θέα είναι θέα φρίκης, διαφθοράς, απάτης, ψεύδους, καί εκμετάλευσης τής ανθρώπινης αδυναμίας τών πτωχών τώ πνευματι, (διότι δυστυχώς στίς κοινωνίες μας υπερτερούν αυτοί) οί οποίοι αναζητούν ένα στήριγμα, ένα ναρκωτικό, μιά ψευδαίσθηση, από κάπου νά πιαστούν, έστω κι από ένα σαθρό κλαδί. Η θρησκεία. Η εκκλησία λειτουργεί ως μία βιομηχανία ψευδαισθήσεων προσφέροντας θρησκεία. Ψευδαίσθηση ελπίδας καί αγάπης. Ταϊζοντας τούς πτωχούς τώ πνεύματι μέ τό υπνωτικό τής θρησκείας μέχρι που αυτοί νά καταστούν άβουλα καί φοβισμένα ανθρώπινα ζόμπι.

 7. Ο/Η EΔΩ ΤΑΤΟΥΛΗΣ λέει:

  EΔΩ ΤΑΤΟΥΛΗΣ

  Υπερδραστηριότητα παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια οι κατασκευαστικές εταιρείες της οικογένειας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη. Δεκάδες επίσημα έγγραφα που βγαίνουν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, υπογράφει ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης δίνοντας εντολή πληρωμής για να εισπράξει ο αδελφός του Βασίλης Τατούλης. Όπως καταγγέλλει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης “ακόμη κι αν όλες αυτές οι εργολαβίες προκηρύχθηκαν, εξελίχθηκαν και ολοκληρώθηκαν σύννομα δημιουργείται ένα μείζον ζήτημα τουλάχιστον ηθικής”.

  Πρόκειται για τις κατασκευαστικές ΚΑΣΤΑΤ Κατασκευαστική με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Βασίλη Τατούλη, αδελφό του Πέτρου και αντιπρόεδρο την Χρισταλένη Τατούλη (κόρη του Πέτρου). Την ΚΑΣΤΑΤ Τεχνική ΟΕ του Βασίλη Τατούλη και την Ασφαλτοδυναμική με πρόεδρο τον Βασίλη Τατούλη και μέλη του ΔΣ Χρισταλένη και Παναγιώτη Τατούλη (κόρη και γιος του Πέτρου)

  Στα έγγραφα που έχει στην διάθεση του το koutipandoras.gr εμφανίζεται ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου να υπογράφει εργολαβικά συμφωνητικά και εντολές πληρωμής για τις κατασκευαστικές της οικογένειας του για έργα αποκατάστασης δρόμων που ανήκουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

  Eκτός από το ηθικό θέμα που προκύπτει δηλαδή ότι ο περιφερειάρχης αποφασίζει και υπογράφει αποφάσεις ώστε να δοθεί δημόσιο χρήμα σε εταιρείες του αδερφού του υπάρχει και παραβίαση των διατάξεων του Καλλικράτη και ειδικότερα του άρθρου 159 που αναφέρει ότι : «Σε περίπτωση όπου τα ιδιωτικά συμφέροντα του Περιφερειάρχη ή συγγενή του ως το δεύτερο βαθμό εξ αίματος ή εξ αγχιστείας συγκρούονται με τα συμφέροντα της Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης υποχρεούται να απέχει και τα αντίστοιχα καθήκοντα ασκεί αντιπεριφερειάρχης που ορίζεται από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Η μη τήρηση της υποχρέωσης αυτής συνιστά σοβαρή πειθαρχική παραβίαση καθήκοντος.» Καθώς και του άρθρου 180 που αναφέρει οτι : «Μεριμνούν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους για την τήρηση των αρχών της νομιμότητας, της διαφάνειας, της αποδοτικότητας και της χρηστής διοίκησης στους οργανισμούς που υπηρετούν, ενώ απέχουν υποχρεωτικά από τη συζήτηση και τη λήψη αποφάσεων, που σχετίζονται άμεσα με τα ιδιωτικά τους συμφέροντα ή με τα συμφέροντα συγγενών τους έως το δεύτερο βαθμό εξ αίματος ή εξ αγχιστείας.»
  http://www.koutipandoras.gr/article/113707/polla-ta-erga-tatoyli-stin-peloponniso

 8. Ο/Η Σ. Βασδέκης λέει:

  Αντί να πάρουν από τους έχοντες τους δίνουν περισσότερα!

 9. Ο/Η Δήλωση του Μεσογαίας... λέει:

  στα χνάρια του Πειραιώς… με αξάν λίγο περισσότερο από ΝΑΣΑ μεριά…

  Έγινε και αυτό… Μητροπολίτης ορίζει με εγκύκλιο ποιες ψήφοι είναι αμαρτωλές!

  http://www.koutipandoras.gr/article/113774/egine-kai-ayto-mitropolitis-orizei-me-egkyklio-poies-psifoi-einai-amartoles

  Στην Ελλάδα του 2014, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος προχώρησε στην σύνταξη ενός μακροσκελούς κειμένου προς τους πιστούς που τους …επισημαίνει, τι να μην ψηφίσουν στις εκλογές…
  Μεταξύ άλλων, αναφέρει και προειδοποιεί τους πιστούς αν ψηφίζουν πολιτικούς με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά πως αμαρτάνουν: «Η ευθύνη γενικά των πολιτικών εκπροσώπων μας είναι μεγάλη. Αυτοί μας χάλασαν. Αυτοί μας έφτιαξαν μία κοινωνία ανεκτική στα ναρκωτικά, ασεβή στα ιερά, άτονη η αναρχική στις αντιδράσεις. Αποποινικοποίησαν τη μοιχεία, νομιμοποίησαν τις αμβλώσεις, θεσμοθέτησαν τον πολιτικό γάμο και τις ανίερες συμβιώσεις, κατήργησαν την αργία της Κυριακής. Καί τώρα; Τώρα θέλουν να καίνε τους νεκρούς, να παντρεύουν άτομα του ιδίου φύλου, να παίρνουν τα όργανά μας εικάζοντας τη συναίνεσή μας, να διευκολύνουν τους ανθρώπους να φεύγουν από αυτόν τον κόσμο με πολιτική κηδεία, αδιάβαστοι, δίχως μια προσευχή, δίχως μια ευλογία για την άλλη ζωή, με μοναδική σφραγίδα ένα μικρό ηλεκτρονικό τσιπάκι και ένα τεράστιο ψέμα μέσα και γύρω τους».
  «Ας προσέξουμε πολύ σε αυτές τις εκλογές – Εμπιστευόμαστε μόνον ανθρώπους που πιστεύουν στον Θεό, που τιμούν την ιστορία και τις παραδόσεις μας, που σέβονται τον εαυτό τους, που αγαπούν την Ελλάδα πάνω από τα συμφέροντά τους, πρόσωπα τίμια και με σεβασμό στην ιερή παρακαταθήκη που κληρονομήσαμε και όχι με υποτέλεια στην άθλια ταυτότητα που μας κατασκευάζουνε. Είναι πολύ κρίσιμες αυτές οι εκλογές».

 10. Παράθεμα: Ψηφίζουμε περιφρονώντας απειλές και άλλα τεχνητά των ΝΔ-ΠασοκοΕλιάδων | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

 11. Ο/Η Red λέει:

  2,5 εκατ. ευρώ από το ΥΠΕΞ πήρε ΜΚΟ που συμμετείχε ο εκλεκτός του Α. Σαμαρά, Α. Παπαμιμίκος για προγράμματα που ποτέ δεν υλοποιήθηκαν !!!!.

  Από ΒΑΘΥ , Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014 | 10:00 μ.μ.
  http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/07/25.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.