Ο μητροπολίτης Χαλκίδας υποδέχτηκε τον κύριο του τραγουδιού «Ελληνικά SS» Απ.Γκλέτσο…

Στα πλαίσια της περιοδείας της «Ελληνικής Αυγής» (sic)

Επίσκεψη-υποδοχή του Απ. Γκλέτσου, στη Μητρόπολη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων

Επίσκεψη-υποδοχή του Απ. Γκλέτσου, στη Μητρόπολη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων

Να θυμίσουμε….

Απόστολος Γκλέτσος: Ο νεοναζί ξάδερφος του Δημάρχου Στυλίδας που υμνεί τον Χίτλερ

Είναι ένα στέλεχος το οποίο η Χρυσή Αυγή ίσως να μην έχει στην «πρώτη γραμμή» πλέον, καθώς τον έχουν κατηγορήσει πως κινείται «εκτός γραμμής» από τις κεντρικές εντολές του Νίκου Μιχαλολιάκου. Ο λόγος για τον μακρινό ξάδερφο του πρώην ηθοποιού και νυν δημάρχου Στυλίδας (και συνονόματου) Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη βουλευτής με την Χρυσή Αυγή, ωστόσο τον Ιούνιο απέτυχε να εκλεγεί και πάλι. Ωστόσο, το ακροδεξιό μόρφωμα δεν τον άφησε…παραπονεμένο, καθώς φρόντισε σύμφωνα με το ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ) 355/26-07-2012, να τον διορίσει σε κενή οργανική θέση στη Βουλή.

Ο κ. Γκλέτσος, έχει «πλούσιο» παρελθόν το οποίο φρόντισε να ανασύρει το blog Jungle Report το οποίο αναφέρει πως εδώ και χρόνια ήταν κιθαρίστας στο νεοναζιστικό συγκρότημα Hellenic Stompers, το οποίο κυκλοφόρησε κομμάτια μίσους όπως το «Ελληνικά SS» και το «White Europe».

Μάλιστα, στο τεύχος 28 του περιοδικού «Αντεπίθεση» (Μάι.-Ιούν. 2007) έχουμε τη δυνατότητα να διαβάσουμε μια πιο αναλυτική παρουσίαση της εμφάνισης των Hellenic Stompers στα πλαίσια της συναυλίας του μετώπου νεολαίας της Χ.Α. «Rock για την πατρίδα» που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 13 Ιανουαρίου 2007.

[…] «Ήταν η σειρά των Hellenic Stompers να ανέβουν στη σκηνή και να παρουσιάσουν τραγούδια από την πρώτη τους δουλειά, το demo με τίτλο «Δήμιος». Οι συναγωνιστές, με τον Siegfried να καλύπτει το κενό στα φωνητικά, έπαιξαν ένα επιθετικό και γρήγορο σετ και πραγματικά απογείωσαν τον κόσμο που αποδόθηκε σε pogo μέχρι τελικής πτώσης. Παίζοντας από κλασικό oi!, όπως το «Απόψε ήρθε η ώρα σας» και το «Skinheads Army», μέχρι και το «Ακέφαλος Καβαλάρης» (υβριστικό κατά του Αρη Βελουχιώτη), αλλά και πιο μελωδικά κομμάτια, όπως το «Ελληνικά SS» και «White Europe», απέδειξαν ότι δίκαια θεωρούνται η ανερχόμενη δύναμη της ελληνικής white power σκηνής».

Στο ίδιο άρθρο γίνεται ειδική αναφορά στον υποψήφιο βουλευτή Φθιώτιδας, οι ενδυματολογικές επιλογές του οποίου προκάλεσαν σχόλια ειρωνείας από το νεοναζιστικό κοινό του: «Με εξεζητημένη μουσική, αλλά και κομμωτική άποψη εμφανίστηκε επί σκηνής ο τραγουδιστής των Humanity Has Failed. Ομοίως και ο superstar της βραδιάς Τόλης88, που ίσως και λόγω ημερών θύμιζε περισσότερο τη δυτική καρικατούρα του Αγίου Βασιλείου (Santa Claus). Φανατικοί οπαδοί εκδήλωσαν την αντίθεσή τους στο εν λόγω στυλ, με τη ρίψη αντικειμένων και κενών κυτίων ζύθου εντός του αγωνιστικού χώρου».

Το εντυπωσιακό είναι, ότι ο αριθμός 88 στο ψευδώνυμου του κ. Γκλέτσου, είναι ο κωδικός που χρησιμοποιούν οι νεοναζί στο διαδίκτυο, καθώς το γράμμα «H» είναι το όγδοο στο αγγλικό αλφάβητο και παραπέμπει στο «Heil Hitler». [πηγή]

Να θυμίσουμε επίσης:

Σε έκτακτη  επιστολή του (6.11.12),  από το Ληξούρι, ο Αναγνώστης Λασκαράτος με γενικό τίτλο «Μιράκωλο: Επίσκοποι ανακαλύπτουν το Ευαγγέλιο» και με υπότιτλο «Μισόλογα, υποκρισία και αδικαιολόγητη ανοχή και συνενοχή στη Χ.Α», μεταξύ άλλων, αναφέρει:

δ) Μεταξύ αυτών που καταδίκασαν (τη ΧΑ), ήταν και οι δεσπότες Χαλκίδας Κώστας Τριανταφύλλου   και Κορινθίας Διονύσης Μάνταλος οι οποίοι είχαν επιτρέψει σε ιερείς τους να ευλογήσουν τις φωλιές της Χ.Α. στη Χαλκίδα (1.5.2012) και στη Νεμέα (1.4.2012). Μάλιστα η Χ.Α. αποκάλεσε το αγιασμό στη Χαλκίδα, με δυο ιερείς,  «Ευλογία των όπλων»,  για να συμπληρώσει: «Τηρώντας το πανάρχαιο έθιμο της φυλής μας, ζητήσαμε να ευλογήσει ο Θεός των Ελλήνων … Ο πατριωτικός λόγος των δύο ιερέων ήταν η καλύτερη απόδειξη για την σημασία της θέσης μας περί του εθνικού ρόλου που οφείλει να διαδραματίζει η Εκκλησία».

Ο δεσπότης Χαλκίδας αρνήθηκε να καταγγείλει την αιρετική διδασκαλία για «Θεό των Ελλήνων» και την αντιπαραβολή «των ιερών με τα βέβηλα» («πανάρχαιο έθιμο της φυλής μας»).

ε) Ούτε ένας από τους επισκόπους δεν αναφέρθηκε σε δολοφονικές ενέργειες, μαχαιρώματα, εκτυφλώσεις κλπ κατά Ελλήνων και ξένων, ούτε στις αισχρές χυδαιολογίες του Παναγιώταρου στο όνομα του Χριστού, ούτε στην κοινή εμφάνιση του δεσπότη Χρ.Μεντζελόπουλου με τον (υμνητή του θανατοποινίτη παιδεραστή, βασανιστή και  φονιά Στράιχερ) υπερασπιστή του βλασφημούμενου θεού (κατά τον Εισαγγελέα) Παϊσιου, του γιού συνεργάτη του δικτάτορα Παπαδόπουλου χρυσαυγίτη Παππά, κρατώντας ισορροπίες για προφανείς λόγους. Κανείς τους δεν εκδήλωσε το ελάχιστο ενδιαφέρον, τη στοργή του ή τη διάθεση για βοήθεια, για τα εκατοντάδες δυστυχισμένα θύματα της Χ.Α., τους «ελάχιστους αδελφούς του Χριστού» ούτε εξέφρασε την απορία του για τη συνεργασία της Αστυνομίας και την ολιγωρία της Δικαιοσύνης.

στ) Ούτε ένας από τους επισκόπους δεν καταδίκασε τον αρχιεπίσκοπο που ευλόγησε το Φύρερ μέσα στη Βουλή, ούτε τους κληρικούς που αγίασαν ναζιστικές φωλιές. Κανείς επίσης δεν ζήτησε συγνώμη για την σιωπή του στην εμφανή προσπάθεια των Σατανιστών να αλώσουν από τα μέσα την Εκκλησία, αλλοιώνοντας καίρια την ευαγγελική διδασκαλία με μίσος, βία και φυλετισμό.

ζ) Η φρασεολογία των μητροπολιτών θα ήταν κωμική αν δεν αποκάλυπτε την τραγικότητα προσώπων τους, στην υποκριτική προσπάθειά τους να εντάξουν την όποια καταδίκη της Χ.Α. στην αισχρή θεωρία των δυο άκρων: Φθιώτιδος: «Τα άκρα δεν ωφελούν», Κορινθίας «Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι κανενός. Ούτε δεξιόστροφο ούτε αριστερόστροφο. Τα άκρα δεν ωφελούν», Δωδώνης  «δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε στους ξένους σαν είναι κτήνη. Άνθρωποι είναι (καλoσύνη σου) ανεξάρτητα των πιστεύω τους» (sic) και  θρασύτερος όλων ο δεσπότης της μητρόπολης Χαλκίδας,  η οποία τους ευλόγησε, που μίλησε «για διαφήμιση της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ» (και όχι από τους ιερείς του;).

Στο εξαιρετικό βιβλίο «Μαύρη Βίβλος της Χ.Α.» (εκδ.Πόλις), ο Δ.Ψαρράς του ‘Ιού’ της «Ελευθεροτυπίας» καταγράφει την άποψη του παλιού στελέχους της συμμορίας Λουκά Σταύρου, που έχει αποχωρίσει και ιδρύσει εθνικιστικό κόμμα στην Κύπρο (ΕΔΗΚ!), βομβιστή καταδικασμένου (1978) σε πέντε χρόνια φυλάκιση: «Η Χ.Α. είναι εξάρτημα του εκκλησιαστικού και πολιτικού κατεστημένου της ευρύτερης Δεξιάς». Δεν θέλω λοιπόν να υποτιμήσω τις παρεμβάσεις αυτές των μητροπολιτών, που μάλιστα δεν έγιναν αυτόβουλα, αλλά μόνον όταν ο «Ελεύθερος Τύπος» τους το ζήτησε. Θέλω όμως να τους δώσω την πραγματική τους αξία και να τις εντάξω στο πραγματικό τους πλαίσιο γιατί υπερτιμήθηκαν αδικαιολόγητα, ιδιαίτερα από μια Αριστερά που αναζητά συνεχώς άλλοθι για τη δική της ανοχή απέναντι στην εκκλησιαστική Μαφία. Επισημαίνω ότι ακόμη και τώρα αφήνουν στο απυρόβλητο τους πολυάριθμους ιερείς που ευλογούν τα μαχαίρια, τα ρόπαλα και τις σιδερογροθιές της αλλά και τους δυο συναδέλφους τους Χρήστο Μεντζελόπουλο και Θανάση Λενή (των μαρτυρικών Καλαβρύτων!!!), που συμπαρατάσσονται με την εγκληματική αυτή οργάνωση. Ο υπόδικος και φυγόδικος Κασιδιάρης είναι πολύ σαφής: «Ο κλήρος όμως προτρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα. O κλήρος κι ο πιστός Λαός είναι στο πλευρό μας. Η υποστήριξη αυτή μας δίνει δύναμη σε αυτήν την Εθνική πρωτοβουλία που έχουμε αναλάβει» τονίζεται στην ανακοίνωση. Παράλληλα, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον ιερέα που τέλεσε τον αγιασμό στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων στον Άλιμο. Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «ο ιερέας προέτρεψε τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής να συνεχίσουν τον Αγώνα για την Πατρίδα, την Θρησκεία και τα Ιδανικά μας κόντρα στην κρίση αξιών που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία» (Ημερήσια on line 30.10).

Υ.Γ.
Την πληροφορία της επίσκεψης του υποψήφιου Χρυσαυγίτη Περιφερειάρχη Γκλέτσου στο Δεσπότη Χαλκίδας Κώστα Τριανταφύλλου, μας την έστειλε με σχόλιό της η φίλη κα Βασιλική Μετατρούλου του μπλογκ http://xyzcontagion.wordpress.com/

Advertisement
This entry was posted in «Ιερές» Υποκρισίες, «Ιερή» Εξουσία, φασισμός, Ασμοδαίος, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

31 Responses to Ο μητροπολίτης Χαλκίδας υποδέχτηκε τον κύριο του τραγουδιού «Ελληνικά SS» Απ.Γκλέτσο…

 1. Ο/Η Κάσυ Διάρη, ναζιάρα και θεούσα λέει:

 2. Ο/Η Θεολόγος λέει:

  http://www.romfea.gr/ektakta-nea-2/20358-2013-11-14-13-04-00

  Ονομαστήρια Μητροπολίτη Χαλκίδος Χρυσοστόμου (ΦΩΤΟs)

  Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013
  Γράφει ο Αθανάσιος Θανόπουλος για την Romfea.gr

  Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε στην Χαλκίδα η μνήμη του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου.

  Την ημέρα αυτή άγει τα σεπτά ονομαστήρια του ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.

  Την ημέρα της εορτής στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό τελέστηκε πανηγυρικό αρχιερατικό συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου.

  Επίσης συλλειτούργησαν οι Μητροπολίτες Σιατίστης Παύλος, Ηλιουπόλεως (Αιγύπτου) Θεόδωρος και ο εορτάζων Μητροπολίτης Χαλκίδος Χρυσόστομος.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Θεία Λειτουργία παρέστησαν οι Αρχές του Τόπου και πλήθος πίστων ο οποίοι ευχήθηκαν προς τον εορτάζοντα Ποιμενάρχη τους.

 3. Ο/Η Ιερέας Χ λέει:

  Iδού το συγκρότημα Άγιε Χαλκίδος
  Hellenic Stompers – Ellinika SS
  http://www.youtube.com/verify_controversy?next_url=/watch%3Fv%3D8LghjxwDvnk
  Το παρακάτω περιεχόμενο έχει αναγνωριστεί από την κοινότητα του YouTube ως πιθανώς προσβλητικό ή περιγραφικό. Συνιστάται η γονική συναίνεση.
  Συνέχεια ή Ακύρωση

 4. Ο/Η laskaratos λέει:

  TO BHMA
  http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=95110
  Κονιδάρης Ιωάννης Μ.

  Επισκόπου κατευτελισμός
  18/01/1998

  ΤΗΝ Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος θα απασχολήσει σε προσεχή έκτακτη συνεδρία της, εάν και όταν συγκληθεί, η πλήρωση δύο κενών μητροπολιτικών θρόνων. Πρόκειται για τη Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης και τη Μητρόπολη Κυθήρων. Κατά σύμπτωση και οι δύο Μητροπόλεις χήρευσαν μετά παραίτηση για λόγους υγείας των Μητροπολιτών που τις κατείχαν. Και στις δύο περιπτώσεις οι παραιτήσεις είχαν μία όχι ευχάριστη προϊστορία.
  ……………..

  Ο Μητροπολίτης Κυθήρων Ιάκωβος (Κορόζης) υπέβαλε την παραίτησή υπό την πίεση των καταγγελιών για ηθικά και άλλα έκτροπα στην περιοχή ευθύνης του, τα οποία μάλιστα επί μακρόν απασχόλησαν συγκεκριμένες τηλεοπτικές εκπομπές και υπό τη δαμόκλειο σπάθη της αποφάσεως της Διαρκούς Συνόδου να τον θέσει επί εξάμηνο σε διαθεσιμότητα.
  ______________________________

  http://xairete.blogspot.gr/2009/06/blog-post_539.html

  Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2009
  Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης πρὠην Κυθήρων ΙΑΚΩΒΟΣ

  Την περασμένη Παρασκευή 4 Ιουνίου 2009, στις 11.00 το βράδυ εκοιμήθη ο ενδημών στην Ιερά Μητρόπολη, Χαλκίδας πρώην Κυθήρων ΙΑΚΩΒΟΣ (Κορόζης).

  ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

  Η μόνη φορά που τον είδα, ήταν το 1993, στην είσοδο του Υπουργείου Παιδείας, στην οδό Μητροπόλεως. Περίμενα το ασανσέρ για να πάω σε κάποια υπηρεσία και ήταν και εκείνος εκεί μαζί με άλλους δυο μητροπολίτες που είχαν κρύψει τα εγκόλπια τους και φαίνονταν σαν απλοί παπάδες. Περίμεναν κι αυτοί το ασανσέρ, και συζητούσαν χαμηλοφώνως. Μόλις αναγνώρισα τον Παντελεήμονα Μπεζενίτη (ήταν ένας από τους τρεις) που τους μιλούσε συνέχεια, έδωσα προσοχή για να ακούσω τι λένε.
  ………………………….

 5. Ο/Η Κάσυ Διάρη αγιασμοί λέει:

  xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikh-attikh-kabala-kilkis
  Κιλκίς Αγιασμός Χ.Α.
  Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και με την παρουσία Ιερέα από το Κιλκίς τελέστηκε αγιασμός των γραφείων της Τ.Ο. του Κινήματος μας.

  Μεσολόγγι Αγιασμός

 6. Ο/Η Ναζιστούλα λέει:

 7. Ο/Η Πρεζομπουζολιάκος λέει:

  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63983247

  Με θετικές ψήφους από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ

  Υπέρ της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μίχου, Αντώνιου Γρέγου, Αρτέμιου Ματθαιόπουλου και Ευστάθιου Μπούκουρα, εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής στην Ολομέλεια, με τις θετικές ψήφους της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δήλωσαν «παρών» και η Χρυσή Αυγή καταψήφισε.

  Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ενώπιον της Επιτροπής, ο Ν. Μίχος- για τον οποίο υπάρχει αίτημα παραβίασης του νόμου περί ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή- δήλωσε ότι κατείχε όπλο για την προσωπική του ασφάλεια, ενώ τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα εν αγνοία του στο σπίτι που ενοικιάζει.

 8. Ο/Η Antifa2 λέει:

  http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/03/blog-post_6760.html

  Νέα στοιχεία σε βάρος Χρυσαυγιτών

  Από ΒΑΘΥ , Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 | 5:50 π.μ.

  Πραγματικά είναι σοκαριστικές οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στους υπολογιστές των Γιώργου Πατέλη και Γιάννη Καζατζόγλου, των δύο, δηλαδή, βασικών στελεχών του πυρήνα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια και φέρνει στην δημοσιότητα η ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος».

  Το ζήτημα είναι πάντως ότι μέχρι τώρα βαρύ οπλοστάσιο των χρυσαυγιτών δεν έχει βρεθεί. Αυτό που έχει σημασία στην είδηση όμως είναι η αναφορά στο όνομα του Γιώργου Πατέλη. Κι αυτό γιατί υπήρξε το ρεπορτάζ του Γιώργου Παπαχρήστου στα ΝΕΑ που έλεγε ότι όταν συνελήφθη ένας χρυσαυγίτης είχε γίνει «ράκος», έκλαιγε με αναφιλητά και ρωτούσε τους αξιωματικούς στη ΓΑΔΑ τι θα τον κάνουν, τι τον περιμένει, ότι τον έχουν παρεξηγήσει, ότι αυτός είναι καλό παιδί και άλλα τέτοια.

  Αν και ο γραφιάς του ΔΟΛ δεν κατονόμαζε ποιον χρυσαυγίτη εννοούσε, το όνομα που είχε κυκλοφορήσει τότε, στα δημοσιογραφικά γραφεία, ήταν του Γ. Πατέλη. Πιθανόν γνώριζε ο τύπος ότι οι μπάτσοι είχαν βρει στοιχεία σε βάρος του και ήταν έτοιμος να «κελαηδήσει». Πράγμα όμως που δεν συνέβη γιατί σύμφωνα με το δημοσίευμα που αναφέραμε ενώ «Μου είπαν ότι ήταν έτοιμος να «ξεράσει» (τυπικός όρος στη γλώσσα των αστυνομικών για κρατούμενο ο οποίος είναι ψυχολογικά πιεσμένος και έτοιμος να μιλήσει για τον ίδιο και τους συν αυτώ). Αλλά είναι ένα μυστήριο ότι τελικά δεν είπε τίποτε. Συνέβη κάτι κατά την κράτησή του στη ΓΑΔΑ; Μετέφεραν κάποιοι κάπου την κατάστασή του και επέστρεψαν με κάποιο μήνυμα προς αυτόν «να το βουλώσει»; Αγνωστο»..

  Μέχρι την δίκη των χρυσαυγιτών πάντως, έχουμε να δούμε και να μάθουμε πολλά.

 9. Ο/Η Κάσυ Διάρη, τον πέρασα για Πακιστανό λέει:

  Κρήτη: «Άφησαν να σκοτώσουν τον πατέρα μου γιατί νόμιζαν ότι είναι Πακιστανός»

  http://exthrostoumalaka.blogspot.gr/2014/03/blog-post_6970.html

  Η δολοφονία του Κωνσταντίνου Προβιδάκη συνεχίζει να απασχολεί τη τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης. Ο αδικοχαμένος άνδρας ξυλοκοπήθηκε με μαγκούρες από τους δράστες μέχρι θανάτου επειδή τους έκανε παρατήρηση. Αυτές τις μέρες δικάζεται η υπόθεση στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου. Τραγική φιγούρα ο γιος του θύματος, ο οποίος με οργή και πολύ πόνο θυμάται όσα ειπώθηκαν την επομένη του τραγικού συμβάντος. «Οι συγχωριανοί νόμιζαν ότι έδερναν Πακιστανό και φοβήθηκαν να μπουν στη μέση. Τους είπα: «Γιατί, ο Πακιστανός δεν έχει ζωή;».

 10. Παράθεμα: Ανήμερα του Ευαγγελισμού: Εκκλησία και Χρυσή Αυγή: Συγχωροχάρτια κι Ευλογίες για τα θεάρεστα έργα, τα πογκρόμ και τα μπραβιλίκια « XYZ Contagi

 11. Ανήμερα του Ευαγγελισμού: Εκκλησία και Χρυσή Αυγή: Συγχωροχάρτια κι Ευλογίες για τα θεάρεστα έργα, τα πογκρόμ και τα μπραβιλίκια
  http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/03/28/ekklisia-xa-amvrosios-rigas/

  […]

  Μια απόφαση του Αρείου Πάγου περιγράφει τα θεάρεστα έργα

  Αλλά, είναι σημαντικό, για να κατανοήσει κανείς καλύτερα την κατάσταση έτσι όπως διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια στο προπύργιο του νεοναζισμού, στον Αγιο Παντελεήμονα, και τον ρόλο των κυκλωμάτων των μπράβων της νύχτας εκεί, να διαβαστεί η εξής Δικαστική Απόφαση 565/2009 του Αρείου Πάγου (Ζ’ Ποινικό Τμήμα ):

  Δικαστική Απόφαση 565/2009 (Ζ, Ποινικές), Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, 25/02/2009
  http://www.areiospagos.gr/nomologia/apofaseis_DISPLAY.asp?&apof=565_2009

  Σύμφωνα με την έκδοση «Επιτροπές Κατοίκων, Κατάδυση στο μέλλον του ελληνικού φασισμού» των Autonome Antifa (αλλά και όπως προκύπτει εύκολα απ’ τα συμφραζόμενα), το πρόσωπο «Ζ» που αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο είναι ο Χρήστος Ρήγας. Μπορείτε να θαυμάσετε το θεάρεστο χριστιανικό του έργο, που έχει πλέον και την ευλογία του Αμβρόσιου σαν η «γλυκειά ελπίδα» που θα σώσει την πατρίδα:

  Απόφαση 565/2009 του Αρείου Πάγου (Ζ’ Ποινικό Τμήμα):

  «[…] ανέφερε ότι ο συγκατηγορούμενός του Χρήστος Ρήγας του είχε υποδείξει και το σχέδιο διαφυγής μετά την τέλεση του εγκλήματος και σαν αμοιβή του είχε υποσχεθεί το χρηματικό ποσό των 30.000,00 ευρώ, από τα οποία τα μισά είχε ήδη πάρει ο ίδιος (Ζ), ενώ τα άλλα μισά θα του τα έδινε μετά την δολοφονία.
  Κατόπιν τούτου ειδοποιήθηκε η αστυνομία, όπου στο πιο πάνω σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο *************, ενώ κατασχέθηκε το παραπάνω πιστόλι με οκτώ φυσίγγια.
  Σε έρευνα που επακολούθησε από την αστυνομία στο πιο πάνω αυτοκίνητο, που οδηγούσε, βρέθηκαν ένα γκλοπ, χρώματος κόκκινου, με μαύρη λαβή, ένας ελβετικός σουγιάς και ένα πτυσσόμενο γκλοπ, τα οποία, μαζί με το πιο πάνω αναφερόμενο πιστόλι, έφερε χωρίς άδεια της αρμόδιας αστυνομικής αρχής.
  Ο ανωτέρω κατηγορούμενος απολογούμενος την 28-10-2007 στην Δ/νση Ασφαλείας Αττικής ισχυρίσθηκε εκτός των προαναφερομένων ότι καθ’ υπόδειξη του κατηγορουμένου Ζ έκανε εισπράξεις επ’ ονόματι του ***************** για παροχή προστασίας, από διάφορα καταστήματα και συγκεκριμένα ************.
  Πριν από το Πάσχα του έτους 2007 μετέβη δύο φορές σε INTERNET CAFE στην πλατεία ******** και με την απειλή πιστολιού εξανάγκασε τον ιδιοκτήτη Η, γνωστό με το ψευδώνυμο «************», να του καταβάλει το χρηματικό ποσό των 2.500,00 ευρώ, τα οποία έδωσε στον κατηγορούμενο Ζ.
  Την ίδια περίοδο πήγε στο κατάστημα με την επωνυμία *********** και απείλησε με όπλο τον τραγουδιστή Θ [Σ.Σ.: Νίκο Κουρκούλη], προκειμένου να του καταβάλει χρήματα για παροχή προστασίας, πλην όμως ούτος δεν ενέδωσε στον εκβιασμό.
  Το ίδιο χρονικό διάστημα απειλούσε αρχικά τηλεφωνικώς και εν συνεχεία δια ζώσης με την απειλή όπλου την Ι, που διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων ****************, ώστε να του δώσει το χρηματικό ποσό των 5.900,00 ευρώ, που χρωστούσε, από μία ακάλυπτη επιταγή που υποτίθεται ότι είχε κυκλοφορήσει απ’ αυτή, πλην όμως δεν ενέδωσε στον εκβιασμό.
  Κατά το αυτό χρονικό διάστημα μετέβη στα καταστήματα με τις επωνυμίες ************* και με την απειλή βίας ζήτησε να καταβάλουν χρήματα για παροχή προστασίας, πλην όμως δεν ενέδωσαν στον εκβιασμό.
  Πριν από τα Χριστούγεννα του έτους 2006 εργάσθηκε, κατ’ εντολή του συγκατηγορουμένου του Z, ως συνοδός σε έναν επιχειρηματία ονόματι K, αγνώστων λοιπόν στοιχείων, τον οποίο, ενώ συνόδευσε σε εργοστάσιο με δερμάτινα είδη στην περιοχή του ***********, προκειμένου να εισπράξει με βία χρήματα, που όπως ισχυριζόταν του χρωστούσαν, πυροβόλησε άσκοπα τέσσερις φορές στον αέρα.
  Επίσης το καλοκαίρι του έτους 2007 στο *********** κατ’ εντολή του ανωτέρω συγκατηγορουμένου του (Z), αφού έριξε βενζίνη στο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του K, άναψε φωτιά και το έκαψε, επειδή ο πιο πάνω επιχειρηματίας σταμάτησε να τους χρησιμοποιεί για την προστασία του.
  Τέλος ο παραπάνω κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι το πιο πάνω πιστόλι που έφερε μαζί του, το είχε προμηθευτεί δύο ή τρεις ημέρες πριν τη σύλληψή του από τον συγκατηγορούμενό του- αστυνομικό Χ1, έναντι του χρηματικού ποσού των 1.700,00 ευρώ, ενώ τα οκτώ φυσίγγια που βρέθηκαν στην κατοχή του τα προμηθεύτηκε από τον έτερο συγκατηγορούμενο του Z».

  ******

  Διαβάστε περαιτέρω:

  # Για τα έργα και τις ημέρες του «αυτοδημιούργητου» και «ελεύθερου επαγγελματία» (από εκείνο το είδος των επαγγελμάτων, που μάλλον δεν δηλώνεται στο ΙΚΑ, όπως εύστοχα σημειώνουν οι «Autonome Antifa«, με την καταπληκτική τους πένα και αντίληψη και δυνατότητες ανάλυσης):

  Μια εξαιρετική περιγραφή των σχέσεων των ποινικών κυκλωμάτων της νύχτας με τους χρυσαβγίτες και τους «αγανακτισμένους», με ονομαστική αναφορά σε όλους τους γνωστούς πρωταγωνιστές όπως π.χ. οι Σκορδέλη, Ψύλλος, Πιπίκιος, αδελφοί Ρήγα, Χριστίνα Σιδέρη, Γιώργος Φράγκος (βλ. το άρθρο μας «Ποιος είναι ο δημοσιο»γράφος» Γιώργος Φράγκος της χρυσαβγίτικης εφημερίδας «Εμπρός»;;;») κ.ά., συν τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς, συν τους μπράβους των αντίπαλων συμμοριών. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα αυτό το μικρό βιβλιαράκι, σε όποιον/α θέλει να κατανοήσει το φαινόμενο και να μάθει τι συμβαίνει στα υπόγεια και στα πίσω δωμάτια της περιοχής:
  http://xyzcontagion.wordpress.com/2013/06/25/ios-entypa-akrodexias-fragkos-empros/
  – Autonome Antifa, Επιτροπές Κατοίκων, Κατάδυση στο μέλλον του ελληνικού φασισμού, εκδόσεις Autonome Antifa, Αθήνα, 2012, σελ. 112, τιμή, 3,70

  # Από την τρέχουσα ειδησεογραφία: Φαίνεται ότι οι κραυγές του φασίστα έχουν ήδη ακουστεί από την ακροδεξιά μας κυβέρνηση: Οχι ένα, αλλά δύο στρατόπεδα συγκέντρωσης ετοιμάζονται στην περιοχή, σύμφωνα με την «Αυγή», για να «στεγάσουν» τους «γύφτους, τους Αλβανούς και τους Πακιστανούς που μας σκοτώνουν», βλ. «Οταν κλείνει ένα νοσοκομείο, ανοίγει ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης», 26/03/2014 [Σ.Σ.: Μα τι πράγματα είναι αυτά;;; Η κυβέρνηση τους παίρνει τη δουλειά, επιτρέπεται;;;]
  – Γιώργος Ανανδρανιστάκης, Οταν κλείνει ένα νοσοκομείο, ανοίγει ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, Αυγή 26/03/2014
  http://www.avgi.gr/article/2155989/otan-kleinei-ena-nosokomeio-anoigei-ena-stratopedo-sugkentrosis

  # Ο Αμβρόσιος δεν ήταν ο μόνος δεσπότης που δεξιώθηκε με τιμές, τις μέρες αυτές, τους «Ελληνικά SS». Ο σεβασμιώτατος Χαλκίδας καλοδέχτηκε τον «Τόλη88» με τ’ όνομα.
  – Βλ. Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές, «Ο μητροπολίτης Χαλκίδας υποδέχτηκε τον κύριο του τραγουδιού «Ελληνικά SS» Απ.Γκλέτσο …», 20/03/2014
  https://roides.wordpress.com/2014/03/20/20mar14/

  # Μια εξαιρετικά διεισδυτική ματιά από … «Εναν» στις σχέσεις Ιεραρχών (και άλλων …) με τη ναζιστική συμμορία, έναν προς έναν:
  – Ενας (Πέτρος Κουσουνάδης), Ξεμπερδέψαμε;;; (#4) – Ναζί και εκκλησία, 16/01/2014
  http://www.enas1983.blogspot.gr/2014/01/4.html

  # Αξίζει να διαβαστεί, ένα κλασικό έργο για τις σχέσεις Εκκλησίας και ακροδεξιάς στην Ελλάδα, από την εποχή του «αόμματου αντικομμουνισμού» που σκέπασε με τα φτερά του τους μαυραγορίτες δωσίλογους της Κατοχής μέχρι τις παραεκκλησιαστικές οργανώσεις των Χριστόδουλου και Αμβρόσιου
  – Γιώργος Μουστάκης, Η γέννηση του Χριστιανοφασισμού στην Ελλάδα, εκδόσεις Κάκτος, Αθήνας, 1983

 12. Ο/Η laskaratos λέει:

  Στην ποινή το δικαστήριο δεν επιμέτρησε την επιβαρυντική περίσταση του ρατσιστικού εγκλήματος, παρά το ότι η εισαγγελική αγόρευση υπέδειξε τον ρατσιστικό χαρακτήρα των πράξεων, ενώ στον 20χρονο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

  http://www.koutipandoras.gr/article/110197/katadikastike-o-hrysaygitis-kontomoys-gia-tin-epithesi-se-koyreio-metanasti-sti

  28 Μαρτίου 2014

  Σε φυλάκιση 14 ετών και 3 μηνών χωρίς αναστολή καταδίκασε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας τον χρυσαυγίτη Κωνσταντίνο Κοντομούς για την επίθεση σε κουρείο Πακιστανού στη Μεταμόρφωση, στις 10 Σεπτεμβρίου 2012.

  Συγκεκριμένα ο Κοντομούς, που φέρεται να συμμετείχε ενεργά σε τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγη, βρέθηκε ομόφωνα ένοχος για:

  απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Πακιστανού μετανάστη Ρ.Α. στη Μεταμόρφωση στις 22/09/2012.
  απλή συνέργεια σε επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά του Πακιστανού μετανάστη Φ.Μ. στη Μεταμόρφωση στις 22/09/2012.
  συναυτουργία σε ληστεία κατά του Πακιστανού μετανάστη Ρ.Α. στη Μεταμόρφωση στις 22/09/2012.
  επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά του Πακιστανού μετανάστη Ζ.Α. στη Μεταμόρφωση στις 10/09/2012 (κουρείο).
  επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά του έλληνα οδηγού τάξη και πελάτη του κουρείου Κ.Φ. στις 10/09/2012.
  εμπρησμός από πρόθεση του κουρείου του Πακιστανού υπηκόου Μ.Α. στις 10/09/2012.
  κατοχή εκρηκτικής βόμβας στις 10/09/2012 (κουρείο).
  φθορά ξένης ιδιοκτησίας στις 10/09/2012 (κουρείο).

  Ο Κοντομούς κρίηκε αθώος λόγω αμφιβολιών για τις υπόλοιπες πράξεις για τις οποίες κατηγορούταν στις 2 ακόμα επιθέσεις που έλαβαν χώρα το βράδυ της 22/09/2012 στη Μεταμόρφωση. Αθώος βρέθηκε ακόμα για το αδίκημα της έκρηξης (10/09/2012).

  Στην ποινή το δικαστήριο δεν επιμέτρησε την επιβαρυντική περίσταση του ρατσιστικού εγκλήματος, παρά το ότι η εισαγγελική αγόρευση υπέδειξε τον ρατσιστικό χαρακτήρα των πράξεων, ενώ στον 20χρονο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

  Το κατηγορητήριο περιλαμβάνεται στις υποθέσεις των εγκλημάτων ρατσιστικής βίας που έδωσε στη δικαιοσύνη ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Νίκος Δένδιας, μετά τη δολοφονία Φύσσα. Οι ίδιες υποθέσεις περιλαμβάνονται στο πόρισμα του εισαγγελέα για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

  «Η σημερινή απόφαση του ΜΟΔ είναι μια πρώτη δικαίωση για τα θύματα της ρατσιστικής βίας και των φασιστικών ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής που εξαπέλυσαν τον τρόμο στη Μεταμόρφωση στις 10 και 22 Σεπτέμβρη του 2012. Ο εμπρησμός του πακιστανικού κουρείου της 10.09 και οι τρεις διαδοχικές επιθέσεις της 22.09 ήταν τέσσερα από τα 32 περιστατικά που αναγκάστηκε μετά την κατακραυγή να στείλει ο Υπουργός ΠΡΟΠΟ Ν. Δενδιας στον Αρειο Πάγο. Η υπόθεση Κοντομούς αναφέρεται ρητά στο πόρισμα Βουρλιώτη για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής με την οποία προκύπτει άμεση σύνδεση. Εξακολουθούμε να ζητάμε από τις διωκτικές αρχές την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών των ρατσιστικών εγκλημάτων της Μεταμόρφωσης. Η θέση όλων των ρατσιστών εγκληματιών, φυσικών και ηθικών αυτουργών, είναι στη φυλακή. Σήμερα έγινε απλά η αρχή», τόνισε ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής Θανάσης Καμπαγιάννης.

 13. Ο/Η Antifa2 λέει:

  Εγκαίνια γραφείων X.A. Μεσολογγίου 24 Mαρτίου 2013

  Τελετή του αγιασμού της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα 16 Ιουνίου 2013 με παρουσία των βουλευτών Παναγιώταρου, Αρβανίτη, Κασιδιάρη και του υπεύθυνου περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδας Χρήστου Ρήγα, υποψήφιου Περιφερειάρχη, για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ:
  http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/03/28/ekklisia-xa-amvrosios-rigas/
  Ανήμερα του Ευαγγελισμού: Εκκλησία και Χρυσή Αυγή: Συγχωροχάρτια κι Ευλογίες για τα θεάρεστα έργα, τα πογκρόμ και τα μπραβιλίκια
  Βασιλική Μετατρούλου 2014/03/28

 14. Ο/Η laskaratos λέει:

  Το βρωμερό ναζιστικό έντυπο ο χριστοδουλικός Στόχος, σκορπίζει ρατσιστικό μίσος και επιχαίρει για το έγκλημα:
  stoxos.gr/2014/03/blog-post_645.html
  29/3/14

  Ο ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΟΦΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ… ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΟΙ ΧΑΜΟΥΡΕΣ…

  2:12 μ.μ. ΣΤΟΧΟΣ 3 σχολια
  ____________________________

  Στο μεταξύ κάτι φαίνεται πως πάει να αλλάξει.
  Θα περιμένουμε να δούμε την τελεσίδικη καταδίκη των βασανιστών φονιάδων

  http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=173216

  Συνελήφθησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι για τον θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη

  Οι διώξεις αφορούν τρία κακουργήματα που αφορούν τον θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη

  Στη σύλληψη σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας προέβησαν στελέχη του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά τις διώξεις που άσκησε σε βάρος τους ο εισαγγελέας Άμφισσας Νίκος Αντωναράκης, για τρία κακουργήματα που αφορούν τον θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη.

  Οι διώξεις αφορούν συγκεκριμένα τα κακουργήματα του βασανισμού με αποτέλεσμα τον θάνατο, του απλού βασανισμού και της βαριάς σκοπούμενης βλάβης.

  Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ενώ ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και για τον πρόεδρο των Εσωτερικών Φρουρών των φυλακών Νιγρίτας Χάρη Κονσολίδη που νοσηλεύεται από το απόγευμα της Δευτέρας, στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

  Οι διώξεις για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Νιγρίτας στρέφονται κατά συγκεκριμένων υπαλλήλων, ενώ για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Μαλανδρίνου και τους αστυνομικούς της Ιτέας είναι κατά παντός υπευθύνου και θα προσωποποιηθούν κατά την ανάκριση.

  Σύντομα αναμένεται και η σύλληψη των υπολοίπων τεσσάρων σωφρονιστικών υπαλλήλων Νιγρίτας για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

  Ο ιατροδικαστής φέρεται να κατέθεσε πως το κάταγμα στο στέρνο είναι κοντά στην ώρα θανάτου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερα στο διάδρομο των φυλακών Νιγρίτας έχει καταγράψει στις 4 το απόγευμα να βάζουν τον κρατούμενο σε κελί χωρίς κάμερα και δυόμισι ώρες αργότερα, να τον βγάζουν, σέρνοντάς τον δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

  • Ο/Η athriskos λέει:

   Η αυτοδικία – στην προκειμένη περίπτωση το αυτό- (δικία) ενέχει πληθυντικό αριθμό από την τάξη των σωφρονιστικών υπαλλήλων – όπως και να το κάνουμε, αποτελεί αρνητικό δείκτη πολιτισμικού επιπέδου, άσχετα με τον βαθμό της αγριότητας της συμπεριφοράς του θύτη και τελικά θύματος. Κι αυτό διότι περιφρονείται ο νόμος, ο οποίος πάντοτε πασχίζει να υποστηρίζει το συλλογικό έναντι του ατομικού/ιδιωτικού (idiot).

   Ο νόμος, ο κατά της αυτοδικίας, ο οποίος αφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό, είναι σαφώς υπεράνω πολιτικών και θρησκευτικών διαφοροποιήσεων. Στοχεύει στα ίσα στον έλεγχο της, κατά το δυνατόν, μείωσης του ποσοστού της βαρβαρότητας της συμπεριφοράς των πολιτών, αυτών ακριβώς που αισθάνονται ότι ο κόσμος πρέπει να γυρίζει γύρω από την ηλίθια ύπαρξή τους.

   Για τον λόγο αυτόν πρέπει κάθε πολιτεία η οποία έχει σχέδιο για την καλλιέργεια του εξανθρωπισμού του πληθυσμού της να είναι ιδιαιτέρως αυστηρή στις ποινές που θα επιβάλλει κατά των αυτοδικούντων, ασχέτως του ποσού αγανάκτησης που τους προκάλεσε η αγριότητα που επέδειξαν στα θύματά τους τα θύματα της αυτοδικίας. Ο πληθυσμός της κάθε κοινωνίας σχεδόν πάντοτε απλόχερος είναι υπέρ του ατόμου και κοντόφθαλμος απέναντι στην προοπτική της εφαρμογής των νόμων υπέρ του συνόλου.

   Οι εν λόγω σωφρονιστικοί υπάλληλοι, αν τελικά διέπραξαν αυτό το ατόπημα, βασίστηκαν στο βάρβαρο εθιμικό «δίκαιο» κι όχι στο εξανθρωπιστικό επιζητούμενο πολιτειακό. Ο βαθμός της τιμωρίας τους, αν τελικά αποδειχθούν ένοχοι, θα φανερώσει και την ισχύ της εξανθρωπιστικής τάσης που διέπει την πολιτεία της χώρας της Ελλάδος.

   • Ο/Η Κάποιος λέει:

    η κηδεία του άτυχου Αλβανού πήρε πολιτική χροιά

 15. Ο/Η Κάσυ Διάρη η δημαρχέσα λέει:

  Όπως θέλει τα λέει η Αυγή:

  http://www.avgi.gr/article/263781/i-sugkrousi-tou-serafeim-me-tous-xrusaugites

  Την ίδια στιγμή υπάρχουν δεκάδες ιεράρχες, οι οποίοι είτε ανοιχτά είτε εμμέσως καταδικάζουν τη νεοναζιστική οργάνωση και τις πρακτικές της. Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος, ο Σιατίστης Παύλος,

  ο Χαλκίδας Χρυσόστομος,

  ο Κορίνθου Διονύσιος και πολλοί άλλοι υποστηρίζουν πως «δεν έχουν σχέση με το Θεό και τις χριστιανικές διδαχές, ο ρατσισμός, η βία, οι δολοφονίες και το μίσος». Ακόμα και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος έχει καταδικάσει τις πράξεις της Χ.Α., ως «πράξεις που παραβαίνουν το Ευαγγέλιο». Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από την πλευρά του, είχε δηλώσει πως «η Εκκλησία δεν έχει ανάγκη από προστάτες».

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Δεκάδες;
   Η εφημερίδα λέει ψέματα για να καλύψει τις πομπές του αρχηγού της ο οποίος ισχυρίστηκε στην Κροατία πως δήθεν η Εκκλησία έχει αποκηρύξει τη Χ.Α.
   Ούτε10 δεν είναι οι επίσκοποι (από τους πάνω από 100) που έχουν ψευτοαποκηρύξει τη Χ.Α..
   Μόνο ο Σιατίστης το έκανε ξεκάθαρα.
   Δυο από τους δέκα το έκαναν μέσω καταδίκης των δυο άκρων!
   Όσο για τον Χαλκίδος, τα λέει το ποστ.
   Όσο για τον Κορίνθου:

 16. Ο/Η Nαζιστικά καθάρματα λέει:

  Στο βίντεο ντοκουμέντο, που θα πρέπει κάποιος να διαθέτει γερό στομάχι για να αντέξει να το δει καρέ καρέ, υπάρχουν και εμβόλιμες φωτογραφίες του Αλβανού βαρυποινίτη, που όπως φαίνεται βασάνισαν μέχρι θανάτου οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Νιγρίτας. Τι δείχνουν οι σχετικές φωτογραφίες; Τον Ίλι Καρέλι χτυπημένο στο πρόσωπο, μελανιασμένο όλο του το σώμα, αλλά και το χέρι του καμένο, πιθανός από σβήσιμο σε αυτό κάποιων τσιγάρων… Το υλικό αυτό, οδήγησε σε συνδυασμό με τις απολογίες των εμπλεκομένων στην προφυλάκιση έξι σωφρονιστικών υπαλλήλων.

  • Ο/Η Left λέει:

   http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/04/blog-post_9599.html

   Ερώτηση στο νομικό επιτελείο της Χρυσής Αυγής

   Από ΒΑΘΥ , Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 | 6:50 π.μ.

   Της Α. Π

   Είναι γνωστό ότι το νομικό επιτελείο της Χρυσής Αυγής που το συντονίζει απ’ το παρασκήνιο ο Τάκης Μιχαλόλιας, αδελφός του προφυλακισμένου φυρερίσκους της Χρυσής Αυγής, καταθέτει με το παραμικρό μηνύσεις σε όποιους/ες θεωρούν ότι τους «εκθέτουν». Παραδείγματα δεκάδες, Απ’ την μήνυση που κατέθεσαν κατά του δημιουργού του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «The Cleaners» Κωνσταντίνου Γεωργούση για «παραβίαση του απορρήτου της προφορικής συνομιλίας», μέχρι την μήνυση που υπέβαλε πριν λίγους μήνες η Χρυσή Αυγή στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Ι. Μπουτάρη επειδή αποκάλεσε όλους συλλήβδην τους χτυσαυγίτες «φασίστες και αλήτες».

   Μπαίνει όμως ένα σοβαρό ερώτημα. Πώς αυτοί οι τόσο ευαίσθητοι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής προσπέρασαν εντελώς ασχολίαστο το γεγονός ότι η γνωστή δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η οργάνωση της Χ.Α είναι δημιούργημα μυστικών υπηρεσιών;Θα μπορούσαν να της κάνουν μήνυση και αγωγή διεκδικώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

   Γιατί δεν το έκαναν; Απάντηση υπάρχει;

   Αν δεν την δώσουν -που μάλλον δεν θα το κάνουν, για να αποφύγουν τα χειτότερα- μιας και η δημοσιογράφος επικαλέστηκε ότι τα λεγόμενα της είναι «μετά λόγου γνώσεως». κάτι που σημαίνει ότι έχει στοιχεία που τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς της, θα επιβεβαιώσουν αυτό που όλοι φανταζόμαστε.

 17. Ο/Η Κάσυ Διάρη, Ρωσίδα θεούσα λέει:

  http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/04/blog-post_9242.html

  «Στενές σχέσεις» Ρώσων φασιστών με το ναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α

  Από ΒΑΘΥ , Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 | 8:45 μ.μ.

  Είχε παραμείνει ένα βασικό ερώτημα από τότε που η δημόσια τηλεόραση (δείτε το βίντεο)

  σε ρεπορτάζ της είχε αποκαλύψει ότι η Χρυσή Αυγή μισθοδοτεί 700 επαγγελματικά στελέχη σε όλη την Ελλάδα κάτι που μεταφράζεται ότι πληρώνει απ’ τα ταμεία της το εξωφρενικό ποσό των έξη εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

  Σήμερα ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Βήματος» δίνει απάντηση ποια μπορεί να είναι η πηγή που τροφοδοτεί με πακτωλό χρημάτων το ναζιστικό μόρφωμα.

  Είχε προηγηθεί δημοσίευμα του Foreign Affairs που ανέφερε ότι «η Χρυσή Αυγή δεν έκρυψε ποτέ τις στενές σχέσεις με την Ακροδεξιά στη Ρωσία και πιστεύεται ότι λαμβάνει κεφάλαια από την Ρωσία» για να ακολουθήσει το σημερινό ρεπορτάζ από το «Βήμα» που κάνει λόγο για «εκλεκτικές συγγένειες» ρωσικών ιδιωτικών, ακόμα και κρατικών ΜΜΕ, επιχειρηματικών, πολιτικών και εκκλησιαστικών κύκλων με τη Χρυσή Αυγή. Αυτοί οι κύκλοι σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα που αναφέραμε ενισχύουν το ναζιστικό μόρφωμα γιατί «πιστεύουν ότι έχουν να κερδίσουν από μια ισχυρή Χρυσή Αυγή και γ’ αυτό θέλουν την έντονη παρουσία της στην πολιτική ζωή της Ελλάδας»

 18. Ο/Η Κάσυ Διάρη, Ρωσίδα θεούσα λέει:

  http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=586254

  Ραβανός Αρης

  Η Ρωσία, η Χρυσή Αυγή και οι οπαδοί του… Μόσκοβου

  Οι σχέσεις του κόμματος Μιχαλολιάκου με ρωσικά εθνικιστικά κέντρα

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/04/2014 05:45

  «Εκλεκτικές συγγένειες»

  Οσοι παρακολουθούν με προσοχή τις παρασκηνιακές κινήσεις μιλάνε για «εκλεκτικές συγγένειες» ρωσικών ιδιωτικών, ακόμη και κρατικών, ΜΜΕ, επιχειρηματικών, πολιτικών και εκκλησιαστικών κύκλων και διαφόρων ΜΚΟ με τη Χρυσή Αυγή. Ουδείς μπορεί να υποστηρίξει με στέρεα επιχειρήματα την άποψη ότι ρωσικοί κύκλοι θέλουν την ενίσχυση της Χρυσής Αυγής, η οποία θεωρεί το «ξανθό γένος» τη μόνη σωτηρία της Ελλάδας την εποχή του Μνημονίου, αλλά υπάρχουν πολλά σημάδια που ενισχύουν μια τέτοια εκδοχή.

  • Ο/Η Ουρανία Μπουζολιάκου λέει:

   http://www.protothema.gr/greece/article/368401/diekopi-gia-tis-22-apriliou-i-diki-duo-hrusaugiton-pou-mahairosan-mathiti-sto-palaio-faliro/

   To περιστατικό σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2013

   Διεκόπη για τις 22 Απριλίου η δίκη δύο χρυσαυγιτών που μαχαίρωσαν μαθητή στο Παλαιό Φάληρο

   07/04/201418:263

   Οι δύο κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση και άμεση συνέργεια

   Αυτόπτες μάρτυρες σκιαγραφούν το εγκληματικό προφίλ της ΧΑ

   Η υπόθεση έχει περιληφθεί σε όσες ερευνούν οι δύο ειδικές ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ
   Στις 22 Απριλίου θα συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη των δυο κατηγορουμένων για τον τραυματισμό με μαχαίρι 16χρονου μαθητή κοντά στο σχολείο του στο Παλαιό Φάληρο, τον Ιανουάριο του 2013.

   Η υπόθεση, αυτή, μάλιστα, περιλαμβάνεται σε αυτές που ερευνούν οι δύο ειδικές ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ.

   Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, ο 16χρονος είχε δεχθεί οργανώμενη επίθεση από οπαδούς της Χρυσής Αυγής επειδή έγραψε σε θρανίο αντιφασιστικά συνθήματα.

   Οι δύο κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση και άμεση συνέργεια.

   Η δίκη σήμερα, Δευτέρα, διεκόπη επειδή ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους δεν είχε δικηγόρο υπεράσπισης και ο νέος δικηγόρος που ορίστηκε από το δικαστήριο ζήτησε προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας.

 19. Ο/Η Εβραίος λέει:

  Κατηγορούμενος για ληστεία ο Ματθαιόπουλος της Χρυσής Αυγής
  15 Απριλίου

  Στη Βουλή διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με το χαρακτήρα του κατεπείγοντος, η δικογραφία σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ματθαιόπουλου, με το αίτημα να αρθεί η ασυλία του για να δικαστεί για ληστεία.

  Σύμφωνα με τη δικογραφία, τον Αύγουστο του 2005, στην περιοχή της Αρχαίας Αγοράς, ο Ματθαιόπουλος μαζί άλλα άτομα, χρησιμοποιώντας σωματική βία και απειλές σε βάρος Έλληνα πολίτη με επικείμενο κίνδυνο κατά της ζωής του, του αποσπάσανε την τσάντα που κρατούσε.

  Η ομάδα φέρεται να πλησίασε τον Έλληνα πολίτη (ο οποίος προηγουμένως είχε αντιδράσει καθώς η ομάδα παρενοχλούσε προκλητικά αλλοδαπό), τον περικύκλωσαν, τον έριξαν κάτω, τον κλώτσησαν στο κεφάλι και στο σώμα. Ένας από όλους, έσπασε ένα μπουκάλι μπύρας δίπλα στο πρόσωπό του ενώ ήταν πεσμένος κάτω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δάκτυλο του αριστερού χεριού. Μετά από όλα αυτά του πήραν το τσαντάκι του, που περιείχε ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου, κλειδιά και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

 20. Ο/Η Oυρανία Μπουζολιάκου λέει:

  http://mpalothia.com/2014/04/15/%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%88%ce%b5-%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b9%cf%83%ce%b5-%ce%b7-%ce%ba%cf%85%ce%bd%ce%b7%ce%b3%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84/

  Απόψε άρχισε η κυνηγετική περίοδος στον Κεραμεικό – Κάτοικοι κυνήγησαν και έδειραν νεοναζί που προσπάθησαν να κάνουν μοίρασμα

  15/04/2014

  Αυθόρμητο, μαχητικό και συγκρουσιακό κατέβασμα στο δρόμο, κατοίκων του Κεραμεικού

  Εγκαινιάστηκε σήμερα στον Κεραμεικό η θερινή περίοδος του κυνηγιού του φασίστα.

  Συγκεκριμένα: Γύρω στις 9 μμ, 10-15 ασπόνδυλα ξεκινώντας από την πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο και εφοδιασμένα με χιλιάδες προεκλογικά φυλλάδια άρχισαν να ξαμολάνε το βρωμερό φορτίο τους σε εισόδους σπιτιών και σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, κατεβαίνοντας τροχάδην την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

  Έγιναν αντιληπτοί αφού είχαν διανύσει ήδη 200-300 μέτρα μέσα σε 5 λεπτά.

  Αρχικά τους πήραν χαμπάρι οι πελάτες των καφενείων και οι περαστικοί και άρχισαν τα αντιφασιστικά συνθήματα.

  Εγώ άκουσα τις φωνές μέσα από το σπίτι μου και κατέβηκα στο δρόμο. Το ίδιο έκαναν και μερικές εκατοντάδες συνανθρώπων μας. Ακολουθώντας τα σπαρμένα φυλλάδια και οδηγημένοι από τις φωνές προλάβαμε μόλις το τέλος του δράματος.

  Προσωπικά εγώ φασίστα δεν είδα. Είδα όμως εκατοντάδες κόσμο να έχει μαζευτεί μέχρι τις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως, εκεί που τους είχαν ρίξει (Όχι, δεν πέρασε τρένο εκείνη τη στιγμή!). Μάθαμε όμως ότι έπεσε πολύ ξύλο και είδαμε και τα «λάφυρα» του κυνηγιού (φυλλάδια κλπ).

  Ενθουσιαστικό θέαμα! Τόσος κόσμος –απροετοίμαστος και αιφνιδιασμένος- κατέβηκε στο δρόμο και τους πήρε στο κυνήγι. Καταπληκτικά αντανακλαστικά!

  Το event τελείωσε προ ολίγου με ένα μέρος των συγκεντρωμένων να παραμένει για αρκετή ώρα στο σημείο φωνάζοντας συνθήματα και ένα άλλο σε μικρές ομάδες (κυρίως παιδιά) να ξαμολιέται και να καθαρίζει τη γειτονιά από τη βρωμιά που πρόλαβαν να αμολήσουν τα γλοιώδη ασπόνδυλα.

  Αναδημοσίευση από : athens.indymedia.org

 21. Ο/Η laskaratos λέει:

  http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/04/24/kryfa-03-ierarxia-teletes/

  Χρυσή Αυγή:
  Η κρυφή ιεραρχία, η πραγματική ηγεσία, το “χρίσμα” για τα μυημένα μέλη και οι δοκιμασίες πριν τις τελετές μύησης (επιθέσεις σε ανύποπτους “εχθρούς της ράτσας”) [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #03]

  Αναρτήθηκε από τον/την Κλέων Νεμέας στο 2014/04/24
  http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/04/24/kryfa-03-ierarxia-teletes/

 22. Ο/Η Antifa2 λέει:

  http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/04/17.html

  Δίκη χρυσαυγιτών επίδοξων δολοφόνων (Βίντεο) 24/4

  Από ΒΑΘΥ , Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 | 6:47 μ.μ.

  Με τις καταθέσεις μαρτύρων συνεχίστηκε σήμερα η δίκη των δύο χρυσαυγιτών που μαχαίρωσαν-παρολίγον θανάσιμα- 17χρονο μαθητή στο Φάληρο.

  Το βίντεο είναι από το δελτίο ειδήσεων του Mega και το κείμενο της Ειρήνης Προμπονά – «105,5 στο Κόκκινο»

  Συνεχίστηκε για τρίτη μέρα η δίκη των δυο χρυσαυγιτών Αποστολόπουλου και Χατζηπαυλίδη που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας απο πρόθεση και άμεση συνέργεια, όταν το πρωινό της 28ης Ιανουαρίου μαχαίρωσαν τρεις φορές στο πρόσωπο και στο λαιμό τον 17χρονο μαθητή του 3ου Λυκείου Π. Φαλήρου, Φοίβο Δεμερτζίδη, εξω ακριβώς απ’ το σχολείο του, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στην μύτη-η οποία σχίστηκε κάθετα και «κρέμασε» αφού κόπηκε απο την σφοδρότητα του χτυπήματος ακόμα και ο χόνδρος-, ενω το τραύμα στην αριστερή πλευρά του λαιμού του θύματος παραλίγο να αποβεί μοιραίο για την ζωή του, καθώς έγινε 4 χιλιοστά απο την καρωτίδα.

  Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, τι θα είχε συμβεί, αν οι φωνές του 17χρονου Φοίβου που καλούσε σε βοήθεια, δεν έτρεπαν σε άτακτη φυγή τους δυο δράστες.

  Υπενθυμίζουμε πως η δίκη σχετίζεται άμεσα με την εγκληματική δράση των μελών της νεοναζιστικής οργάνωσης της ΧΑ και συμπεριλαμβάνεται στην ευρύτερη δικογραφία που μελετούν οι ειδικές εφέτες ανακρίτριες κ.κ Κλάπα και Δημητροπούλου.

  Σήμερα, εξετάστηκαν ως μάρτυρες δυο αστυνομικοί. Ο ένας συμμετείχε στην ομάδα που πήρε τις αρχικές καταθέσεις των μαρτύρων μετά την επίθεση, καθώς αρκετοί είδαν το συμβάν που έλαβε χώρα έξω απο το σχολείο γύρω στις 08:15 το πρωί, λίγοι όμως κατέθεσαν, ενόρκως, όσα είδαν, καθώς ο φόβος τους απομάκρυνε απο την αίθουσα του δικαστηρίου. Οι συγκεκριμένες μαρτυρίες πάντως, ήταν αυτές που οδήγησαν τους αστυνομικούς στα ίχνη του δεύτερου κατηγορούμενου στην υπόθεση, του Αλέξανδρου Χατζηπαυλίδη.

  Ο δεύτερος αστυνομικός συμμετείχε στην ομάδα που πραγματοποίησε την έρευνα σπο σπίτι του Αποστολόπουλου, φοιτητή Θεολογίας στην σχολή της Αθήνας και γιό συνταξιούχου αστυνομικού, πρώην διοικητή των ΕΚΑΜ.

  Στο σπίτι του κατηγορούμενου βρέθηκαν κολλημένα στην πόρτα του δωματίου του εθνικιστικού περιεχομένου αυτοκόλλητα, όπως η…πουλάδα της 21ης Απριλίου και ενα σύνθημα «Αμερικάνοι σιωνιστές ο τάφος σας θα γίνει απ’ τους εθνικιστές», καθώς και ρουχισμός με εθνικιστικά σύμβολα, μια σιδερογροθιά, η οποία είχε θαφτεί στην άμμο υγιεινής της γάτας του σπιτιού-η μητέρα φρόντισε γι’ αυτό σύμφωνα πάντα με τον μάρτυρα και ισχυρίστηκε πως ήταν δική της, καθώς παλιά δούλευε ως σεκιούριτι- αλλά και μια λυμένη καραμπίνα που… αναπαύονταν στην θήκη της, στο πατάρι.

  Ο Αποστολόπουλος είχε ήδη συλληφθεί έξω απο το σχολείο όπου είχε πάει όπως κάθε μεσημέρι να παραλάβει την Άρτεμη Καμπιώτη είχε οδηγηθεί στο σπίτι του συνοδεία αστυνομικών ενώ στη έρευνα βρισκόταν παρών και εισαγγελέας. Όπως κατέθεσε ο μάρτυρας, ο κατηγορούμενος ανησυχούσε καθώς του έπαιρναν δακτυλικά αποτυπώματα για το εάν αυτό το συμβάν-η σύλληψή του δηλαδή- σταθεί εμπόδιο στο να καταθέσει τα χαρτιά του για ειδικός φρουρός στην αστυνομία!

  Η δίκη διεκόπη για ένα μικρό διάλειμμα, αλλά κατά τη συνέχειά της διαπιστώθηκε απο το προεδρείο πως ο ένας απο τους κατηγορούμενους (Χατζηπαυλίδης) ήταν ανήλικος κατά την τέλεση της εγκληματικής πράξης για την οποία κατηγορείται.

  Ερωτηθείς ο συνήγορος υπεράσπισης αν το γνώριζε αυτό είπε πως το γνώριζε, αλλά θα το έθετε υπ’ όψιν του δικαστηρίου στο τέλος της δίκης όταν θα γίνονταν η ανάγνωση της ποινής του κατηγορουμένου.

  Το δικαστήριο ωστόσο αποφάσισε να διαχωριστεί η δίκη και ο δεύτερος κατηγορούμενος να δικαστεί, ως ανήλικος, απο το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων σε ξεχωριστή δίκη, ο Χατζηπαυλίδης –που είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους- έφυγε απο την αίθουσα και ενδεχομένως αργότερα, στην εξέλιξη της δίκης, να
  καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορουμένου. Τουλάχιστον αυτή είναι η επιθυμία των συνηγόρων υπεράσπισης.

  «Είσαι αντίφα, είσαι αναρχικός, πες μας τι είσαι;»

  Μεταξύ των μαρτύρων που κλήθηκαν σήμερα ήταν και ένας συμμαθητής του Φοίβου Δεμερτζίδη. Ο μάρτυρας κατέθεσε πως είχε δει τον Αποστολόπουλο και την μαθήτρια-φίλη του Άρτεμις Καμπιώτη-πριν την επίθεση στον Φοίβο Δεμερτζίδη- ενα βράδυ να πηδούν και να μπαίνουν στο κλειστό σχολείο απο τα κάγκελα, ενω την την επόμενη μέρα είδε γραμμένα στον τοίχο συνθήματα στην γερμανική-μάλλον- γλώσσα, σβάστικες και άλλα συναφή συνθήματα. Επέπληξε την συμμαθήτριά του γι’ αυτό έντονα και το ίδιο βράδυ την κάλεσε για να της ζητήσει «συγγνώμη» . Την επόμενη μέρα ο Αποστολόπουλος και 4 ακόμα άτομα τον ανέκριναν έξω απο το σχολείο για τα «πιστεύω» του, ενώ ο Αποστολόπουλος κραδαίνοντας στο πρόσωπό του ενα αναδιπλούμενο μαχαίρι του έλεγε χαρακτηριστικά «παίζεις με την τρέλα του άλλου;» απειλώντας τον.

  Ο ίδιος ο μάρτυρας πιστεύει πως θα μπορούσε άνετα να ήταν αυτός στη θέση του Φοίβου, αν δεν είχε ζητήσει συγγνώμη απο την Άρτεμη, για την σφοδρή επίπληξη που της είχε κάνει, κάτι που όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην κατάθεσή του ο μάρτυς, υπενθύμισαν στον Αποστολόπουλο, οι άλλοι 4 της παρέας,αλλά και η συμμαθήτρια του μάρτυρα με την προτροπή να το αφήσει και να μην τον απειλεί άλλο, γιατί ζήτησε συγγνώμη. Αυτό το συμβάν είχε γίνει κοντά στα Χριστούγεννα, μερικές βδομάδες δηλαδή πριν την δολοφονική επίθεση στον 17χρονο μαθητή.

  Οι εκφοβισμοί πάντως συνεχίζονταν με απειλές όπως «ξέρω που μένεις» καθώς συνεχίζονταν επίσης και η… «αλίευση» των φρονημάτων του μάρτυρα απο τον κατηγορούμενο και την παρέα του, «είσαι αντίφα, είσαι αναρχικός, πες μας τι είσαι»…και άλλα παρόμοια.

  Ο μάρτυρας επιβεβαίωσε στην κατάθεσή του πως ο κατηγορούμενος είχε απειλήσει τον Φοίβο Δεμερτζίδη μέσω τρίτου ατόμου. Είχε δηλαδή ζητήσει να του μεταφερθεί η απειλή, πως αν συνεχίσει να ασχολείται με την Άρτεμη, θα τον σκοτώσει.

  Με ενδιαφέρον περιμένουμε την εξέλιξη της δίκης καθώς θα καταθέσουν η διευθύντρια του σχολείου και καθηγητές και γονείς. Ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι και η κατάθεση καθηγητή του σχολείου που φαίνεται να είχε αναπτύξει μια ιδιαιτέρα κοντινή σχέση με τον κατηγορούμενο και την φίλη του, όπως προκύπτει απο τα μηνύματα του κινητού τηλεφώνου του κατηγορούμενου που έγιναν γνωστά μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

 23. Παράθεμα: Ανήλικα αγόρια, απομονωμένα σε ανδρική επικράτεια, υποδέχονται νεκροκεφαλή δικέφαλου ανθρώπου | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

 24. Ο/Η Χαλκιδαίος αντιφασίστας λέει:

  Φιλάνθρωπος παπάς της Χαλκίδας με BMV, παρκάρει παράνομα και η Τροχαία κάνει τα στραβά μάτια

  https://www.eviazoom.gr/2019/12/xalkida-i-troxaia.html

  Χαλκίδα: Ούτε γάτα ούτε ζημιά! Η Τροχαία επέστρεψε τις πινακίδες της BMW στον Αρχιμανδρίτη μετά από λίγες ώρες! (ΦΩΤΟ)
  25.12.19 EVIAZOOM.GR

  Για το «θεαθήναι» φαίνεται τελικά ότι έγινε η αφαίρεση πινακίδων της λευκής BMW που ανήκει στον Αρχιμανδρίτη και πρόεδρο του Συλλόγου «Καλός Σαμαρείτης», Τιμόθεο Μπαϊμπάκη, την Κυριακή (22-12-2019) από την πιάτσα των ταξί στον Άγιο Νικόλαο Χαλκίδας…

  Όπως είχε αποκαλύψει το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ), το όχημα ήταν παράνομα σταθμευμένο, πλησίον μάλιστα της ράμπας αναπήρων, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν κάτοικοι και ταξιτζήδες της περιοχής, οι οποίοι κάλεσαν την Τροχαία για να σπεύσει στο σημείο και να πράξει τα προβλεπόμενα.

  Όπως είπαν, μάλιστα οι ταξιτζήδες, -οι οποίοι έχουν προβεί και σε δημόσιες καταγγελτικές αναρτήσεις μέσω και του Ράδιο Ταξί Εύριπος-, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, ενώ ένας άνδρας ΑμεΑ που βρισκόταν στο σημείο, φέρεται να είπε στον αστυνομικό της Τροχαίας που έφτασε, ότι είναι υποχρεωμένος να βγάλει τις πινακίδες από το όχημα, κάτι που έγινε.

  Ωστόσο, όπως προκύπτει και από τις μαρτυρίες αναγνωστών μας, μαζί με τις σχετικές εικόνες, μετά από λίγες ώρες η Τροχαία Χαλκίδας επέστρεψε τις πινακίδες στον Αρχιμανδρίτη, ο οποίος την Δευτέρα (23-12-2019) στάθμευσε το ίδιο αυτοκίνητο επί της πιάτσας των ταξί στον Άγιο Νικόλαο Χαλκίδας και οι πινακίδες ήταν κανονικά πάνω στο όχημα.

  Δύο μέτρα και δύο σταθμά;

  Αυτό είναι το ερώτημα που προκύπτει μετά από όλα αυτά, δηλαδή: ένας απλός πολίτης θα είχε την ίδια αντιμετώπιση από την Τροχαία Χαλκίδας σε ένα παρόμοιο περιστατικό;

  Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές (σ.σ. γιατί στάθμευσε εκεί, αν κατατέθηκε ένσταση και το περιεχόμενο της), ενώ επισημαίνεται ότι πριν λίγες μέρες το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε τονίσει ότι θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας λόγω εορτών, μόνο αν οι κάτοχοι των ΙΧ δεν έχουν τελέσει συγκεκριμένες παραβάσεις, όπως στάθμευση σε ράμπες διάβασης ατόμων με αναπηρία, παραβίαση κόκκινου σηματοδότη κ.α.

  ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
  Χαλκίδα: «Ευλογημένο» παρκάρισμα! Η στιγμή που αστυνομικός αφαιρεί τις πινακίδες από την λευκή BMW του Αρχιμανδρίτη για παράνομη στάθμευση (ΦΩΤΟ)

  https://www.eviatoday.news/2019/10/blog-post_10.html
  Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
  ΤΙΜΟΘΕΟΣ «Δεν μπορεί να τα φορτώνουν ολα στην πλάτη μας» (ακούστε)

  Απαντήσεις για ολα οσα ακούγονται με αφορμή την διεξαγωγή του Μαραθωνίου έδωσε ο Πρόεδρος του Συλόγου «Καλός Σαμαρείτης» Τιμόθεος Μπαιμπάκης.

  «Δεν είναι δυνατόν να τα φορτώνουν στην πλάτη μας όταν ..εκείνοι είχαν αναλάβει την διοργάνωση» λέει με ..νόημα στον Μάνο Παπαμακάριο.

  O π ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΜΠΑΙΜΠΑΚΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ 29 11 1

 25. Ο/Η Χαλκιδαίος αντιφασίστας λέει:

  Ξέχασα να πω πως είναι και μεγάλος Δημοκράτης

  https://www.eviazoom.gr/2019/02/stelexos-tou-syriza-kataggellei-ton-gnosto-arximandriti.html

  Εύβοια: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον γνωστό αρχιμανδρίτη Τιμόθεο Μπαϊμπάκη για το πολιτικάντικο κήρυγμα του περί «φτυσίματος» και «ανεξιθρησκείας»!
  15.2.19 EVIAZOOM.GR

  Ο εκπαιδευτικός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπάρμπας καταγγέλει τα εξής για τον αρχιμανδρίτη Τιμόθεο Μπαϊμπάκη, απαιτώντας και μία συγγνώμη από τον ίδιο:

  «Στο πένθος για τον χαμό της προσφιλούς μας μητέρας, για την οποία τελέσαμε το 40/ήμερο μνημόσυνο την περασμένη Κυριακή, στον Ι. Ν. του Αγίου Νικολάου ήρθε να προστεθεί ακόμα μια λύπη και αυτή τη φορά από τον αγγελιοφόρο του Θεού.

  Στην λειτουργία, και με σκοπό την συμπαράστασή τους στο πένθος μας, παραβρέθηκαν πλήθος συγγενών και φίλων. Ανάμεσα τους και φίλοι καρδιακοί που κατέχουν πολιτικά αξιώματα, όπως οι δύο βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου κ.κ. Ακριώτης και Πρατσόλης καθώς και άλλοι, πολιτικά ενεργοί στα κοινά της πόλης μας.

  Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι πως, τόσο εγώ, όσο και η πλειοψηφία της οικογένειας της εκλιπούσας, ανήκουν στον προοδευτικό χώρο και κάποιοι από εμάς είμαστε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

  Θεωρώ πως αυτός ήταν ο λόγος που ώθησε τον γνωστό Αρχιμανδρίτη να υπερβεί τα εσκαμμένα και να μετατρέψει τη Θεία Λειτουργία σε ρηχό πολιτικάντικο κρεσέντο.

  Κάπου ανάμεσα στις αναφορές του στο ευαγγέλιο και μετά την Παραβολή των Ταλάντων, ο Πανοσιολογιώτατος, θεώρησε σωστό να διαχωρίσει τους πολίτες, το ποίμνιό Του, σε πιστούς και σε χλιαρούς, με τους τελευταίους να είναι : «για φτύσιμο».

  Εν συνεχεία «κατηγόρησε» την κυβέρνηση για «ανεξιθρησκεία», που κατά αυτόν σημαίνει άρνηση του Χριστού (άκουσον άκουσον) και φυσικά την κατακεραύνωσε για τις προθέσεις της να ανοίξει τον διάλογο για τη σχέση Κράτους- Εκκλησίας, κατατάσσοντας και το σύνολο της κυβέρνησης στην κατηγορία των «χλιαρών».

  Δεν θα σταθώ καθόλου στην πολιτική διάσταση του θέματος, άλλωστε όποιον αφορά ουσιαστικά το θέμα έχει άποψη και επιχειρήματα, αφού η συζήτηση αυτή γίνεται με διαφάνεια και αμοιβαίο σεβασμό από τους 2 εταίρους (κράτος- εκκλησία).

  Περισσότερο νομίζω με συντάραξε η λέξη φτύσιμο, ώστε ξαφνικά από τη μελαγχολία του πένθους, που ήμουν βυθισμένος, πέρασα αυτομάτως στο συναίσθημα του θυμού, για 2 λόγους.

  • Ο πρώτος είναι η απαξίωση του αρχιμανδρίτη στον Δημιουργό του. Ποιος θεωρεί ότι είναι, ο πιο πάνω ιερωμένος για να έχει δικαιοδοσία στο να χαρακτηρίζει και να μέμφεται; Εγώ όμως γνωρίζω ότι: ο Χριστιανισμός προβάλλει την ισότητα ως αξία που καταξιώνει την ανθρώπινη ύπαρξη και ότι ο Απ. Παύλος στην Καινή Διαθήκη, συνοψίζει αυτή τη διδασκαλία με το ότι «Εις Θεός και πατήρ πάντων», ένας δηλ. Θεός υπάρχει που είναι πατέρας όλων, ο οποίος «εποίησεν εξ ενός αίματος παν γένος επί της γης».

  • Ο δεύτερος λόγος είναι ότι το «φτύσιμο» μου έφερε στο μυαλό τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο, αυτόν τον επαίσχυντο ιερέα που σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα, αναφερόμενος στους ομοφυλόφυλους λέει:

  “Αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους!
  (…..)
  Όλο αυτό θεώρησα οτι έπρεπε να το δημοσιοποιήσω γιατί είναι ανήθικο, την ώρα που εγώ και η οικογένειά μου πενθούσαμε για τη μητέρα μας, να βρίσκει βήμα ο οποιοσδήποτε να καπηλευτεί την ιερή στιγμή, για να ξεστομίσει ύβρεις και να ικανοποιήσει τη μισαλλοδοξία του! Ελπίζω δε, να μην ζήλεψε την «δόξα» του Αμβροσίου!

  (….)
  Για το λόγο αυτό, αρκετοί απο τους παρευρισκόμενους αποχώρησαν από την εκκλησία δηλώνοντας έτσι την απαρέσκεια και οργή τους, για την δημόσια εικόνα της εκκλησίας μέσω του εκπροσώπου της αρχιμανδρίτη.

  Αποδεικνύοντας εμπράκτως ο εν λόγω ιερωμένος την πίστη του στη Χριστιανική διδασκαλία, νομίζω πως οφείλει μία συγγνώμη, όχι πρός εμένα, αλλά στο σύνολο των εκκλησιασθέντων την περασμένη Κυριακή».

  • Πίσω από τον αρχιμανδρίτη, βρίσκεται ο δεσπότης.
   Αυτός καθαρίζει με την τροχαία γιατί είναι Άγιος και ψυχοπονιάρης


   Αγαπούν όμως τα έμβρυα

   https://tvstar.gr/deltia-typou-articles/112291-tromazo-paidia-mou-gia-tous-fonous-pou-ekteloyntai

   «Τρομάζω παιδιά μου για τους φόνους που εκτελούνται…

   Γράφτηκε από τον/την Ιωάννα Καραγιάννη
   Δημιουργήθηκε : 30 Δεκεμβρίου 2019

   το πρωί της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Χοροστάτησε με συλλειτουργούς τους Ιεροκήρυκες, Αρχιμ. Τιμόθεο Μπαϊμπάκη

   Με αφορμή την αφιέρωση της Κυριακής μετά την Χριστού Γέννηση, από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην προστασία του αγέννητου παιδιού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος αφιέρωσε όλη την ημέρα στα παιδιά και τους γονείς τους και στην υπέρ των νέων διακονία της τοπικής μας Εκκλησίας.

   Η διακοπή της κυήσεως, συνεπώς, τουλάχιστον για τη χριστιανική ηθική, είναι έγκλημα και μάλιστα εναντίον ανθρώπου αθώου και παντελώς απροστάτευτου. Άλλωστε, αυτό σημαίνουν και οι σχετικές ονομασίες της βιαίας πράξεως· άμβλωσις ή έκτρωσις είναι η πρόκληση πρόωρης βιαίας εκβολής εμβρύου διά τεχνητής διακοπής της κυήσεως, η οποία συμβαίνει με αιχμηρό μέσο ή διά φαρμάκων. Πρόκειται, επαναλαμβάνω, για πράξη βίας, η οποία δολοφονεί το έμβρυο, αλλά ταυτόχρονα, προκαλεί και μύρια όσα προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας στην έγκυο γυναίκα.

   https://farmakoglwssa-kirki.blogspot.com/2014/03/ss-sic.html

   ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
   Ο μητροπολίτης Χαλκίδας υποδέχτηκε τον κύριο του τραγουδιού «Ελληνικά SS» Απ.Γκλέτσο…-Στα πλαίσια της περιοδείας της «Ελληνικής Αυγής» (sic)

   Είναι ένα στέλεχος το οποίο η Χρυσή Αυγή ίσως να μην έχει στην «πρώτη γραμμή» πλέον, καθώς τον έχουν κατηγορήσει πως κινείται «εκτός γραμμής» από τις κεντρικές εντολές του Νίκου Μιχαλολιάκου.
   Ο λόγος για τον μακρινό ξάδερφο του πρώην ηθοποιού και νυν δημάρχου Στυλίδας (και συνονόματου) Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη βουλευτής με την Χρυσή Αυγή, ωστόσο τον Ιούνιο απέτυχε να εκλεγεί και πάλι. Ωστόσο, το ακροδεξιό μόρφωμα δεν τον άφησε…παραπονεμένο, καθώς φρόντισε σύμφωνα με το ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ) 355/26-07-2012, να τον διορίσει σε κενή οργανική θέση στη Βουλή.
   Ο κ. Γκλέτσος, έχει «πλούσιο» παρελθόν το οποίο φρόντισε να ανασύρει το blog Jungle Report το οποίο αναφέρει πως εδώ και χρόνια ήταν κιθαρίστας στο νεοναζιστικό συγκρότημα Hellenic Stompers, το οποίο κυκλοφόρησε κομμάτια μίσους όπως το «Ελληνικά SS» και το «White Europe».
   Μάλιστα, στο τεύχος 28 του περιοδικού «Αντεπίθεση» (Μάι.-Ιούν. 2007) έχουμε τη δυνατότητα να διαβάσουμε μια πιο αναλυτική παρουσίαση της εμφάνισης των Hellenic Stompers στα πλαίσια της συναυλίας του μετώπου νεολαίας της Χ.Α. «Rock για την πατρίδα» που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 13 Ιανουαρίου 2007.
   […] «Ήταν η σειρά των Hellenic Stompers να ανέβουν στη σκηνή και να παρουσιάσουν τραγούδια από την πρώτη τους δουλειά, το demo με τίτλο «Δήμιος». Οι συναγωνιστές, με τον Siegfried να καλύπτει το κενό στα φωνητικά, έπαιξαν ένα επιθετικό και γρήγορο σετ και πραγματικά απογείωσαν τον κόσμο που αποδόθηκε σε pogo μέχρι τελικής πτώσης. Παίζοντας από κλασικό oi!, όπως το «Απόψε ήρθε η ώρα σας» και το «Skinheads Army», μέχρι και το «Ακέφαλος Καβαλάρης» (υβριστικό κατά του Αρη Βελουχιώτη), αλλά και πιο μελωδικά κομμάτια, όπως το «Ελληνικά SS» και «White Europe», απέδειξαν ότι δίκαια θεωρούνται η ανερχόμενη δύναμη της ελληνικής white power σκηνής».
   Στο ίδιο άρθρο γίνεται ειδική αναφορά στον υποψήφιο βουλευτή Φθιώτιδας, οι ενδυματολογικές επιλογές του οποίου προκάλεσαν σχόλια ειρωνείας από το νεοναζιστικό κοινό του:
   «Με εξεζητημένη μουσική, αλλά και κομμωτική άποψη εμφανίστηκε επί σκηνής ο τραγουδιστής των Humanity Has Failed. Ομοίως και ο superstar της βραδιάς Τόλης88, που ίσως και λόγω ημερών θύμιζε περισσότερο τη δυτική καρικατούρα του Αγίου Βασιλείου (Santa Claus). Φανατικοί οπαδοί εκδήλωσαν την αντίθεσή τους στο εν λόγω στυλ, με τη ρίψη αντικειμένων και κενών κυτίων ζύθου εντός του αγωνιστικού χώρου».
   Το εντυπωσιακό είναι, ότι ο αριθμός 88 στο ψευδώνυμου του κ. Γκλέτσου, είναι ο κωδικός που χρησιμοποιούν οι νεοναζί στο διαδίκτυο, καθώς το γράμμα «H» είναι το όγδοο στο αγγλικό αλφάβητο και παραπέμπει στο «Heil Hitler». [πηγή]
   Να θυμίσουμε επίσης:
   Σε έκτακτη επιστολή του (6.11.12), από το Ληξούρι, ο Αναγνώστης Λασκαράτος με γενικό τίτλο «Μιράκωλο: Επίσκοποι ανακαλύπτουν το Ευαγγέλιο» και με υπότιτλο «Μισόλογα, υποκρισία και αδικαιολόγητη ανοχή και συνενοχή στη Χ.Α», μεταξύ άλλων, αναφέρει:
   δ) Μεταξύ αυτών που καταδίκασαν (τη ΧΑ), ήταν και οι δεσπότες Χαλκίδας Κώστας Τριανταφύλλου και Κορινθίας Διονύσης Μάνταλος οι οποίοι είχαν επιτρέψει σε ιερείς τους να ευλογήσουν τις φωλιές της Χ.Α. στη Χαλκίδα (1.5.2012) και στη Νεμέα (1.4.2012). Μάλιστα η Χ.Α. αποκάλεσε το αγιασμό στη Χαλκίδα, με δυο ιερείς, «Ευλογία των όπλων», για να συμπληρώσει:
   «Τηρώντας το πανάρχαιο έθιμο της φυλής μας, ζητήσαμε να ευλογήσει ο Θεός των Ελλήνων … Ο πατριωτικός λόγος των δύο ιερέων ήταν η καλύτερη απόδειξη για την σημασία της θέσης μας περί του εθνικού ρόλου που οφείλει να διαδραματίζει η Εκκλησία».
   Ο δεσπότης Χαλκίδας αρνήθηκε να καταγγείλει την αιρετική διδασκαλία για «Θεό των Ελλήνων» και την αντιπαραβολή «των ιερών με τα βέβηλα» («πανάρχαιο έθιμο της φυλής μας»).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.