Λειτουργία Κυριακής: Ο Σεραφείμ μόνον κατά Καθολικών παιδεραστών (οι Ορθόδοξοι είναι αλλιώς)

«Όλα αυτά τα τρομακτικά και απαράδεκτα οφείλονται στον εωσφορικό εγωισμό και στο επάρατο πρωτείο εξουσίας που θεσμοθετήθηκε σαν δόγμα από την Ρωμαιοκαθολική Κοινωνία…» [Σεραφείμ Πειραιώς]

Μερική άποψις από την προετοιμασία καρνάβαλου - Οι Απόκριες πλησιάζουν, οσονούπω.

Μερική άποψις από την προετοιμασία καρνάβαλου – Οι Απόκριες πλησιάζουν, οσονούπω.

«Η χωρίς τον αληθινό Θεό θρησκευτική προσπάθεια εκβάλλει αναπόδραστα στην απάτη, στο ψέμμα και στο έγκλημα. Απόδειξη αυτής της πραγματικότητος αποτελεί και πάλι η Ρωμαιοκαθολική κοινότητα με τον θεσμό της Ουνίας που εφεύρε δαιμονιωδώς κινουμένη για να επιβάλη το ψευδοκοσμοείδωλο της δήθεν παγκόσμιας Εκκλησίας του Παπισμού».

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοινωθέν του o Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με αφορμή μεταξύ άλλων και την έκθεση του ΟΗΕ για τα φαινόμενα παιδεραστίας που πλήττουν το Βατικανό.

«Δεν επιχαίρομε και δεν αισθανόμεθα ότι δικαιωνόμεθα από την εξόχως πολυσήμαντο και αποκαλυπτική Έκθεσι του ΟΗΕ και της αρμοδίας επιτροπής του για τα δικαιώματα του παιδιού που καταγιγνώσκει στη Ρωμαιοκαθολική Θρησκευτική κοινωνία και την διοίκησή της το «περιλάλητο» Βατικανό την τραγική συγκάλυψη χιλιάδων ειδεχθών και αισχίστων κακουργημάτων παιδεραστίας που μεθοδικώς διέπραξαν οι θρησκευτικοί της λειτουργοί ανά τον κόσμο. Η Έκθεσι αυτή του αμερολήπτου ανθρωπίνως ΟΗΕ καταδεικνύει την αποτυχία του ευφυούς(;) marketing με την εκλογή και πολιτεία του φερομένου ως αντικομφορμιστή και αντικανονικώς κατέχοντος την θέσι του Προκαθημένου του πρεσβυγενούς Πατριαρχείου της παλαιάς Ρώμης και της Δύσεως καθώς και την φοβερά εμμονή του Παπισμού (όρου που και ο ίδιος ο φερόμενος ως Πάπας χρησιμοποιεί) στην καταστρατήγηση και ουσιαστική καθύβριση των αγιογραφικών εντολών και της ιεροκανονικής αποφάνσεως και πράξεως που απαγορεύουν ρητώς την γενική αγαμία του Κλήρου […]»

Σημείωση των τρισκατάρατων Ροΐδου και Λασκαράτου :
Η Ορθοδοξία είναι αλλιώς –το παρακάτω ποτ-πουρί είναι ενδεικτικό, εάν δεν σας αρκεί, έχουμε κι άλλα.  

Tα σκάνδαλα, το ψεύδος και η υποκρισία ακολουθούν σε όλη την ιστορική διαδρομή την Χριστιανική εκκλησία. Η παράδοση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό μέχρις τις μέρες μας, γιατί τέτοιες παραδόσεις δεν γνωρίζουν χρονικούς φραγμούς, εξακολουθούν ψυχρά, αδιάφορα την πορεία μέσα στους αιώνες.[…]»

Διαβάστειερή παιδεραστία, η παράδοση συνεχίζεται

###

«…πέντε από τους μοναχούς και πάλι από το ίδιο μοναστήρι κατηγορούνται και συλλαμβάνονται για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση ενός παιδιού το 1993, η καταγγελία έγινε από το ίδιο το παιδί 13 χρόνια αργότερα. Σαν νεαρός τότε ζούσε στο μοναστήρι έχοντας κατά νου να χειροτονηθεί ιερέας….»

ΔιαβάστεΙερή Παιδεραστία, η παράδοση συνεχίζεται (μέρος Β)

###

«…Ασφαλώς η πανούκλα της παιδεραστίας βρίσκει γόνιμο έδαφος σε μοναστήρια, ενορίες και εκκλησιαστικά ιδρύματα, πλάι στις χρυσοφόρες εικόνες που δακρύζουν και θεραπεύουν τον καρκίνο. Η απεχθέστερη και ελεεινότερη μορφή της είναι όταν αφορά απροστάτευτα ορφανά, όπως στην περίπτωση του αιδεσιμολογιώτατου πρωτοπρεσβύτερου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πέτρου Παπουτσάκη καταδικασμένου σε 20ετή φυλάκιση (αποφυλακισμένου φυσικά για λόγους υγείας και ουδέποτε καθαιρεθέντος)…»

ΔιαβάστεΙερή Παιδεραστία, η παράδοση συνεχίζεται (μέρος Γ)

###

«…των ορθόδοξων παιδεραστών επισκόπων της καθ’ ημάς Ανατολής, για να αποδείξω πως αυτά συμβαίνουν και στην Βαλκανική, την υπόθεση του Πανιερωτάτου Σέρβου αδελφού μας επισκόπου Βράνιας Παχωμίου, η οποία περιέχει όλα τα αξεσουάρ των ανάλογων υποθέσεων….»

ΔιαβάστεΙερή Παιδεραστία, η παράδοση συνεχίζεται (μέρος Δ)

###

«…πως ο ελληνορθόδοξος επίσκοπος στη Νίκαια αναγκάστηκε να παραιτηθεί επειδή τέθηκε σε έρευνα για έγκλημα ύστερα από ισχυρισμούς για σεξουαλική παρενόχληση 11χρονου. Ο επίσκοπος αποδίδει τις κατηγορίες σε συνωμοσία της ρωσικής πολιτείας και των γαλλικών υπηρεσιών Ασφαλείας…»

Διαβάστε: Ιερή Παιδεραστία, η παράδοση συνεχίζεται (μέρος Ε)

###

«…Κάποια αγόρια δέκα έως δώδεκα χρόνων μας εξομολογήθηκαν ότι τα κακοποιούσαν σεξουαλικά. Τα άγγιζαν στο παιδικό τους κορμάκι και τους ζητούσαν να κάνουν ακατανόητα πράγματα.» Ο απεσταλμένος αρχιμανδρίτης Ελπιδοφόρος, προχώρησε παραπέρα κάνοντας ορισμένες διευκρινιστικές ερωτήσεις. «Σας το εξομολογήθηκαν τα ίδια τα παιδιά;»…»

Διαβάστε:  Ιερή Παιδεραστία, η παράδοση συνεχίζεται (μέρος Στ’)

###

«…«Από τις δεκάδες καταγγελίες και μηνύσεις ελάχιστες …έχουν φτάσει στο ακροατήριο. Οι οικογένειες….δέχονται συνήθως αφόρητες πιέσεις από τη Εκκλησία προκειμένου να αποσύρουν τις μηνύσεις και τις καταγγελίες τους….οι περισσότερες υποθέσεις λήγουν με συμβιβασμό προτού φτάσουν στις δικαστικές αίθουσες ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΙΕΡΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΑ»

Διαβάστε:  Ιερή Παιδεραστία, η παράδοση συνεχίζεται (μέρος H’)

……………………

Η Ιστορία συνεχίζει πιστά να καταγράφει έως σήμερα περιστατικά και θα συνεχίσει, πιστή κι αυτή με τη σειρά της, στην Ιερή Παράδοση. Αμήν.

……………………

DisclaimerΤα παραπάνω αποτελούν μέρος Μεμονωμένων Περιστατικών και δεν εκφράζουν Πολίτες Υπεράνω Υποψίας. Για περαιτέρω πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιερέα της ενορίας σας.

This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, «Ιερές» Υποκρισίες, «Ιερή» Εξουσία, Διακρίσεις (κάθε είδους), Λειτουργία Κυριακής, Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

7 Responses to Λειτουργία Κυριακής: Ο Σεραφείμ μόνον κατά Καθολικών παιδεραστών (οι Ορθόδοξοι είναι αλλιώς)

 1. Ο/Η Εωσφόρος λέει:

  Υπάρχουν τεράστιες διαφορές αλλά δεν θέλετε να τις δείτε.
  Οι ορθόδοξοι παιδεραστές κληρικοί έχουν γενειάδα.
  Οι καθολικοί είναι σπανοί.
  http://www.pokrov.org

  A Welcome to Survivors of Abuse

  Pokrov.org is a resource for survivors of abuse in the Eastern Rite churches, both Orthodox and Catholic. We are NOT affiliated with any church, nor is this site “blessed” by any hierarch. Pokrov.org is proud to be under the umbrella of SNAP, the Survivors Network of those Abused by Priests.

  To find a SNAP support group in your area, go to

  http://www.snapnetwork.org/snap_locations

 2. Ο/Η athriskos λέει:

  Το επιχείρημα ότι οι περιπτώσεις παιδεραστίας στην καθολική Εκκλησία είναι περισσότερες απ’ ότι αυτές των Ορθοδόξων, δεν είναι δίκαιο να το χάφτει κανείς αβασάνιστα.

  Πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν οι παράμετροι της ευκολίας των θυμάτων να φανερώσουν η όχι τα παθήματά τους. Ας μη γελιόμαστε.

  Είναι γνωστό ότι στον κόσμο της Ορθοδοξίας το ποίμνιο κουκουλώνει τις περιπτώσεις σεξουαλικών σκανδάλων των ρασοφόρων, για δυο κυρίως λόγους. Από την μια επειδή φοβάται να καταγγείλει τους ρασοφόρους κι από την άλλη για να μην εκθέσει τα θύματα, τα οποία στιγματίζονται βαθιά, λόγω της ηθικής υποκρισίας η οποία μαστίζει τα φτωχά τους μυαλά.

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Aγαπητέ Σταύρο,
   το έχεις και το έχουμε επισημάνει.
   Η Εκκλησία κουκουλώνει και το ποίμνιο επικροτεί την ιερή παιδεραστία ή απλά αδιαφορεί («Θα τον κρίνει ο Θεός»), υπό έναν όρο και μόνο: Να μην πρόκειται για το δικό του παιδί.
   Μια γριά στη Λέρο, στο Μουσείο αμφίων του Νεκταρίου πρώην Λέρου, που παραιτήθηκε γι’ αυτό το λόγο και προήχθη μετά σε δεσπότη Γάνου (για να μην λέγεται πρώην Λέρου κλπ και υποψιάζει ή ξυπνάει μνήμες) μου είπε επί λέξει στο ερώτημά μου πως ανέχονται αυτό το μουσείο.
   «Δεν πείραζε κανονικά παιδιά», μόνο αυτά που δεν είχαν κάποιον δικό τους για να φωνάξει.
   Συμβαίνουν και στον ορθόδοξο Λίβανο.
   Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πατριαρχείο Αντιοχείας υπέρ του αρχιμανδρίτη Παντελεήμονα Farah που κατηγορήθηκε για παιδεραστία και «τιμωρήθηκε» με εγκλεισμό στη Μονή που ηγουμένευε (ή ηγουμενεύει ακόμη;):

   Aλεξανδρούπολη. Συγκέντρωση συμπαράστασης στον αρχιμανδρίτη Ιωάννη που κατηγορήθηκε για υποθέσεις του εξομολογητηρίου (καταγγέλθηκαν διάφορα)
   http://www.pistos.gr/enhmerwsh/koinwnikopolitika/o-patir-iwannis-karasakalidis-diapseudei-tis-katigories-peri-parenoxlisis-anilikwn ,
   δεν προσήχθη στη Δικαιοσύνη και η Εκκλησία τον έβαλε σε αργία για 7,5 χρόνια, λύνοντας το θέμα στα μουλωχτά.

   • Ο/Η athriskos λέει:

    «… Η Εκκλησία κουκουλώνει και το ποίμνιο επικροτεί την ιερή παιδεραστία ή απλά αδιαφορεί (“Θα τον κρίνει ο Θεός”), υπό έναν όρο και μόνο: Να μην πρόκειται για το δικό του παιδί….».

    Πράγματι Λασκαράτε, η αναλγησία των πιστών έναντι της κακοποίησης παιδιών από τους ρασοφόρους, που προκύπτει από την απόλυτη υποταγή στον θεό που λατρεύουν, είναι ένα από τα πιο στενάχωρα αποτελέσματα της κάθε θεοκρατικής παιδείας.

    Πόσο δύσκολο ακόμη παραμένει στους ανθρώπους να αποφεύγουν το πειρασμό να ξαναπέφτουν στα τέσσερα, αλλά και το χειρότερο: να σέρνονται.

 3. Παράθεμα: Ιερή Παιδεραστία: Ιερέας βίαζε την 9χρονη κόρη της ερωμένης του [η Παράδοση Αιώνων συνεχίζεται…] | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

 4. Παράθεμα: «Μα, παπάς άνθρωπος;» | Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.