Όπου ο κ.Πάγκαλος διορίζει τον επιμελητή του βιβλίου του «Μαζί τα φάγαμε»

The Fast Food Conspiracy   

κλικ για ολόκληρη την Εφημερίδα της Κυβέρνησης

Τον επιμελητή του βιβλίου του «Μαζί τα φάγαμε» Μιχάλη Ψαλλίδα διόρισε ως μετακλητό υπάλληλο στο Γραφείο του στη Βουλή ο Θεόδωρος Πάγκαλος…

…και για να τα λέμε όλα, να σημειωθεί ότι μεταξύ των διορισμών, είναι και ο Νίκος Παπάς, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο ο κ.Τσίπρας διόρισε στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή. (πάνω δεξιά στην εφημερίδα της κυβέρνησης)

Προφανώς  –σημειολογικά λόγω του συγκεκριμένου βιβλίου–  ο κ. Πάγκαλος κλέβει την παράσταση, συνεπείς –όπως πάντα- λόγω πολιτικού βίου, θέσεων/καταθέσεων, αλλά και των αφοπλιστικών δηλώσεών του.

Advertisement
This entry was posted in Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), Των Αμνοεριφίων, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

9 Responses to Όπου ο κ.Πάγκαλος διορίζει τον επιμελητή του βιβλίου του «Μαζί τα φάγαμε»

 1. Ο/Η ο δείμος του πολίτη λέει:

  Δεν κατάλαβα, γιατί η ενόχληση; Μετακλητοί υπάλληλοι είναι όχι μόνιμοι… Ο κάθε αιρετός θέλει άτομο εμπιστοσύνης σε τέτοια θέση, δεν τίθεται ζήτημα αξιοκρατίας. Και στο κάτω κάτω θα φύγουν σε λίγο καιρό, δε θα μονιμοποιηθούν. Η μονιμοποίηση είναι η είδηση…

  Ο Πάγκαλος σαν τι έχει γραφείο στη Βουλή; Σαν αντιπρόεδρος κυβέρνησης; Αυτό είναι το σκάνδαλο όχι ο διορισμός. Οι πρώην πρόεδροι κομμάτων, πρωθυπουργοί, αντιπρόεδροι κλπ, για΄τι να διατηρούν γραφείο στη Βουλή;

 2. Ο/Η Servitoros λέει:

  Ο Πάγκαλος κλέβει την παράσταση όχι μόνο για το βιβλίο αλλά γιατί ως μη βουλευτής αλλά με την ιδιότητα του πρώην αντιπροέδρου της Κυβέρνησης έχει για κάποιο μυστήριο λόγο γραφείο στην Βουλή. Επίσης η ειδησή βγήκε από εδώ http://galaxyarchis.wordpress.com/2012/09/26/pangalos/#more-1779 τα mainstream μέσα έχουν μουγκαμάρα.

 3. Ο/Η θεοφιλος θερμη λέει:

  Εκτος θεματος , διαβαζω σημερα οτι ο ρασοφορος Σεραφειμ Πειραια , αφορισε τον στοματικο ερωτα?
  Ερωτηματα.
  1 Ο ιδιος απαλασεται απο τον αφορισμο;
  2 Οι πιστοι χρ ορθ θα συμορφωθουν ευχαριστως;
  Ρωταω επιδη η ταπεινοτης μου σταθερα , θα προτιμα την καταρα τους.

 4. Ο/Η Γειά σου κύριε Εισαγελέα λέει:

  «Κατάχρηση της θεοδότου ελευθερίας»

  Επικίνδυνη και χυδαία πράξη ο στοματικός έρωτας, προειδοποιεί ο Πειραιώς Σεραφείμ
  Άρθρο
  Σχόλια (42)

  Για τους κινδύνους στην υγεία από το στοματικό έρωτα προειδοποιεί ο ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ με άρθρο του στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς με τίτλο: «Η ευθύνη και το χρέος απέναντι στο ιερό πρόσωπο του ανθρώπου και στο μέγιστο δώρο του Θεού, τη ζωή».

  Ο Σεραφείμ επικαλούμενος ιατρικές έρευνες σημειώνει μεταξύ άλλων ότι ο στοματικός έρωτας και η λάθος χρήση των σωματικών οργάνων προκαλούν ανίατες ασθένειες και κρύβουν κινδύνούς για την ψυχική υγεία.

  Αναφέρεται σε δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία αυξάνονται τα περιστατικά στοματικών καρκίνων που οφείλονται σε έναν ιό που μεταδίδεται με το στοματικό σεξ και σημειώνει ότι η ορολογία των δημοσιευμάτων σχετικά με την «χυδαία πράξη που περιγράφουν είναι απαράδεκτη. Καταδεικνύει όμως την τρομακτική τραγικότητα της παραχρήσεως των σωματικών οργάνων και της παραχρήσεως της θεοσδότου ελευθερίας μας, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο με πολλή πατρική αγάπη παρακαλούμε θερμώς όλους τους υπευθύνους διαμορφώσεως της κοινής γνώμης αλλά και τους υπευθύνους διαχειρήσεως των πραγμάτων του κόσμου μας να αντιληφθούν επί τέλους την ευθύνη τους και το χρέος τους απέναντι στο ιερό πρόσωπο του ανθρώπου και στο μέγιστο δώρο του Θεού, τη ζωή».

  Διαβεβαιώνει ότι δεν κινείται από κάποιο «ομοφοβικό σύνδρομο», αλλά ορμάται «εκ λόγων ποιμαντικού χρέους και ποιμαντικής ευθύνης» και προσπαθεί να «εμπεδώσει την αλήθεια ότι τα οψώνια της αμαρτίας είναι θάνατος και ότι η παράχρησις των σωματικών οργάνων του ανθρωπίνου όντος εγκυμονεί τρομακτικές συνέπειες τόσο στην ψυχική όσο και την σωματική υγεία του».

 5. Ο/Η Kάποιος λέει:

  Νίκος Κωνσταντόπουλος: Δεν είναι η πρώτη φορά που συκοφαντικά κέντρα με στοχοποιούν

  Posted date: Σεπτεμβρίου 28, 2012In: Ρεπορτάζ-ειδήσεις| comment : 0

  Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, δήλωσε με αφορμή τη δημοσιοποίηση της λίστας των 36 πολιτικών στην οποία αναφέρεται το όνομα του ότι δεν είναι η πρώτη φορά που στοχοποιείται από συκοφαντικά κέντρα που κατ’ επανάληψη έχουν καταδικαστεί από την Δικαιοσύνη και ζητά με εξώδικη δήλωση να του χορηγηθεί το επίσημο αντίγραφο του δημοσίου εγγράφου που φέρεται ως «λίστα»

  «Δεν είναι χωρίς σημασία το ότι στην περίοδο που η κοινωνία βιώνει εξουθενωτική και ταπεινωτική ήττα της Ελλάδας, στο πολιτικό πεδίο υπάρχουν διάσπαρτες πρακτικές αποσταθεροποίησης και ευτελισμού του δημοσίου βίου.

  Η Κυβέρνηση, η Δικαιοσύνη, τα Κόμματα, τα Μ.Μ.Ε. της αντικειμενικής κριτικής και του δημοκρατικού ελέγχου οφείλουν να αντιμετωπίσουν το επικίνδυνο αυτό πρόβλημα.

  Ζητώ με εξώδικο δήλωση – διαμαρτυρία και πρόσκληση προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης, αλλά και προς το ΣΔΟΕ, να μου χορηγήσουν επίσημο αντίγραφο του δημοσίου εγγράφου που φέρεται ως ‘’λίστα’’ του ΣΔΟΕ. Να μου γνωστοποιηθεί ποιος το υπογράφει και ποιοι το συνέταξαν και το χειρίστηκαν από το ΣΔΟΕ.

  Ζητώ, επίσης, να ενημερωθώ γραπτώς για το εάν και πότε οι πρώην και νυν επικεφαλείς του ΣΔΟΕ κ.κ. Καπελέρης, Διώτης και Στασινόπουλος, συνέταξαν κείμενο με κατάλογο ονομάτων, μεταξύ των οποίων και το δικό μου με ανυπόστατη και συκοφαντική αναφορά.

  Σε περίπτωση που δεν θα μου δοθούν τα στοιχεία, για τα οποία έχω έννομο συμφέρον, θα ζητήσω να υποχρεωθεί δικαστικά η Διοίκηση να το πράξει.

  Περιττεύει να προσθέσω ότι θα προσφύγω με όλα τα νόμιμα μέσα ασκώντας τα δικαιώματά μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που με στοχοποιούν, με το ίδιο modus operandi, συκοφαντικά κέντρα, που κατ’ επανάληψη έχουν καταδικαστεί από την Δικαιοσύνη.»

 6. Ο/Η tomoly λέει:

  Κάθε Τρίτη, 10-11 πμ, ο Πάγκαλος στο ΒήμαFM (!!!)

 7. Ο/Η το χαμένο CD λέει:

  Όταν οι άλλοι ψάχνουν ανθρώπους… εμείς ψάχνουμε cd!!! Μάλιστα η είδηση αυτή κάνει το γύρο του κόσμου, αφού δεν πρόκειται για εξαφάνιση ψηφιακού δίσκου με λαϊκές επιτυχίες αλλά εδώ μιλάμε για λίστα με 2.000 Έλληνες φοροφυγάδες που έχουν συνολικά καταθέσεις 1,5 δισ. ευρώ στην ελβετική τράπεζα UBS!!!

  Σήμερα μάλιστα αναφέρθηκε στο περιβόητο χαμένο CD ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας με δηλώσεις του στους Financial Times, όπου τόνισε ότι το θέμα αποτελεί προτεραιότητα.

  «Έμαθα για πρώτη φορά την ύπαρξή του την προηγούμενη εβδομάδα από τις εφημερίδες…, αλλά εάν το ΣΔΟΕ δεν μπορεί να το εντοπίσει τότε θα ζητήσουμε από τους Ευρωπαίους εταίρους μας ένα άλλο αντίγραφο», δήλωσε ο κος Στουρνάρας!!!

  Το υπουργείο Οικονομικών τον προηγούμενο μήνα υπέγραψε συμφωνία ανταλλαγής πληροφοριών με τις ελβετικές αρχές ως προς τις καταθέσεις που έχουν Έλληνες σε ελβετικές τράπεζες.

  «Οι δύο προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις είχαν προχωρήσει σε αντίστοιχες διαδικασίες, χωρίς όμως να τις ολοκληρώσουν κυρίως λόγω των πιέσεων από πολιτικούς και επιχειρηματίες, όπως δηλώνει αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών», αναφέρουν οι Financial Times.

  Εξαφάνιση… μυστήριο!!!

  Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του 2010, όταν ο τότε υπουργός οικονομικών κος Παπακωνσταντίνου παρέλαβε τη λίστα από την Κριστίν Λαγκάρντ και αφού έκανε μια επιλογή προσώπων διαβίβασε αρχικά στον ΣΔΟΕ τα στοιχεία 20 ατόμων με τις μεγαλύτερες καταθέσεις προκειμένου να διερευνηθεί εάν ήταν προιόν φοροδιαφυγής. Στη συνέχεια ο κ. Παπακωνσταντίνου παρέδωσε ολόκληρη τη λίστα στον ΣΔΟΕ και από τότε το cd…αγνοείται!!

  Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε στη λίστα φάνηκε ότι οι καταθέσεις ξεπερνούσαν το 1,5 δισ. ευρώ, εκ των οποίων μόνο οι καταθέσεις των 20 πρώτων στη λίστα ανέρχονταν στο ποσό του 1 δισ. ευρώ.

  Στην ίδια λίστα εντοπίστηκαν και ονόματα εφοπλιστών και επιχειρηματιών αλλά δεν υπάρχει έρευνα για να αποδειχθεί αν οι καταθέσεις είναι νόμιμες ή αποτελούν προϊόν παράνομης δραστηριότητας.

  Ο τότε υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου είχε δώσει εντολή στον τότε γενικό γραμματέα φορολογικών και τελωνειακών θεμάτων Γιάννη Καπελέρη να ξεκινήσει ελέγχους στους 20 Έλληνες που έχουν καταθέσεις 1 δισ. Λίγο πριν παραδώσει τη σκυτάλη του υπουργείου Οικονομικών στον Ευάγγελο Βενιζέλο τον Ιούνιο του 2011 ο κ. Παπακωνσταντίνου παρέδωσε ολόκληρο το CD με τη λίστα της Κριστίν Λαγκάρντ στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη.

  Από την ώρα που ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η λίστα παραδόθηκε στον Ιωάννη Διώτη η τύχη της αγνοείται ! Το ΣΔΟΕ δηλώνει σήμερα άγνοια για την ύπαρξη τέτοιας λίστας που σημαίνει ότι πιθανόν να βρίσκεται σε κάποιο συρτάρι ή να έχει πραγματικά «χαθεί».

  Μάλλον ήρθε η ώρα να επέμβει η Αγγελική Νικολούλη για να ρίξει φως στη μυστηριώδη εξαφάνιση του cd!!!

 8. Ο/Η Liberal λέει:

  Το Άγος Της Προσοδοθηρίας
  Δημοσιεύθηκε: 01/10/2012 | Author: Ratio Vincit | Filed under: Uncategorized | Tags: προσοδοθηρία, Πολιτική, βουλή, ελλάδα, κοινωνία, λαϊκισμός |Αφήστε σχόλιο »
  Δημήτρης Δημητράκος

  Αξίζει να διαβαστεί το άρθρο του Πάσχου Μανδραβέλη «Το έλλειμμα ανταγωνισμού στην αγορά» στην Καθημερινή της 30-9-12. Παραθέτω ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα :

  «Μπορεί μάλιστα να περίμεναν [σ.σ. τα μέλη της τρόικας] ότι μειώνοντας τα εισοδήματα θα έπεφταν και οι τιμές· έτσι γίνεται σε όλο τον κόσμο, αυτό λέει και η οικονομική λογική. Αμ, δε! Σε μια χώρα που έχουν καταστρατηγηθεί όλοι οι νόμοι, θα την γλίτωνε ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης; Υπάρχουν, απίθανες -και συνήθως μεταμεσονύκτιες- διατάξεις που φτιάχνονται επίτηδες με στρυφνούς νομικούς όρους και παραπομπές σε παλαιότερους νόμους, έτσι ώστε νόμιμα να εξυπηρετούνται πελατειακά συμφέροντα. Και τα πελατειακά συμφέροντα του πολιτικού συστήματος δεν είναι μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι ή οι ταξιτζήδες. Είναι και οι επιχειρήσεις που διά νόμων λυμαίνονται μονοπωλιακά ή ολιγοπωλιακά κάποιες αγορές, απολαμβάνοντας υψηλά κέρδη».

  Έτσι λειτουργεί η προσοδοθηρία : με την τακτική των (μεταμεσονυκτίων) τροπολογιών, οι οποίες έχουν εύστοχα ονομαστεί «ντροπολογίες». Πρόκειται για πρόσθετες παραγράφους που «τρυπώνουν» σε ένα νομοσχέδιο, με σκοπό να ευνοηθεί κάποια ομάδα συμφερόντων. Τα συμφέροντα αυτά μπορεί να είναι επιχειρηματικά, συντεχνιακά, επαγγελματικά κάθε είδους. Είναι κατά κύριο λόγο πελατειακά. Και οι εμβόλιμες διατάξεις που τα ευνοούν χαρακτηρίζονται σεμνότυφα ως «ευεργετικές http://ratiovincit.com/2012/10/01/%cf%84%ce%bf-%ce%ac%ce%b3%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%b4%ce%bf%ce%b8%ce%b7%cf%81%ce%af%ce%b1%cf%82/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.