Θα κινηθεί η Δικαιοσύνη κατά του Αλβανού Χρυσαυγίτη;

H καρτουνίστικη έκδοση του Τάρας Μπούλμπα, όπως τον έπαιξε ο Γιούλ Μπρύνερ, ή μάλλον Οθωμανού βαζιβουζούκου…    

Έλλην σταυροφόρος και ευσεβής βαζιβουζούκος

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη,
Roberto Chaidi λέγεται ο ευσεβής Αλβανός (Ιλλυριός, όπως και ο αυτοκράτωρ Ιουστινιανός της Νέας ελληνικής Ακρόπολης, δηλονότι της ρωμαϊκής Αγιασοφιάς) Σταυροφόρος της Χρυσής Αυγής, που μαζί με τον άνεργο ηλεκτρολόγο και κτηνοτρόφο Μπαρμπαρούση, έναν αστυνομικό (επάγγελμα που πρέπει να εξαιρεθεί των μισθολογικών μειώσεων λόγω «κοινωνικής υπεραξίας» κατά τον κ.Τσίπρα) και κάμποσους ακόμα οργίλους τύπους που φορούσαν όλοι τους μαύρα γυαλιά ρυθμού Πινοσέτ, πήγαν να κάνουν τον τσαμπουκά στις γυναικούλες και στους φουκαράδες αλλοδαπούς μικροπωλητές του Μεσολογγίου.  Ο κύριος αυτός φέρεται ταυτόχρονα ως ιδιοκτήτης πολυτελούς ξενοδοχείου στην Αλβανία, το οποίο μεταξύ άλλων (πολιτιστικών εκδηλώσεων υποθέτω) φιλοξενεί και καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Αλβανία. Θέλω να εξάρω τις περιπτώσεις των Αλβανών μεταναστών, που δουλεύοντας τίμια και σκληρά στη χώρα μας νοίκιασαν ροζ ξενοδοχεία (π.χ. το ροζ «Νew Dream», ιδιοκτησίας της ευσεβούς κας Ζαρούλια Μιχαλολιάκου, βουλευτού και γυναικός της λευκής φυλής. Ο σύζυγος όμως μου φαίνεται κομματάκι μελαμψός) ή απέκτησαν δικά τους στην Ιλλυρία. Θέλω επίσης να συγχαρώ  τις Μεξικάνες που νυμφεύθηκαν Έλληνας φυλετιστάς βουλευτάς Κατούνας και Καραβασαρά της βυζαντινής Μικρής Βλαχίας (Αιτωλοακαρνανίας το πάλαι, ή Κιουτσούκ Βλαχίας επί Τουρκοκρατίας), που φέρουν το βλάχικο (λατινογενές) πειρατικό όνομα του Κοκκινογένη (Barbarossa-Μπαρμπαρούση) και κάποιου τοπικού Γερμανοτσολιά. Ενώ λοιπόν χαίρομαι για τα εξωτερικά αυτά ανοίγματα της Χ.Α. σε λόγιους και ευκατάστατους ξένους, θέλω να επιστήσω την προσοχή της στο γεγονός ότι αμελεί να χτυπήσει  Νιγηριανούς μαστροπούς, Ρουμάνους με Καλάσνικοφ, Αλβανούς Μαφιόζους, Ρώσους ναρκωεμπόρους (ίσως διότι έχουν κοινό με εμάς «ορθόδοξο πολιτισμό», που λέει και ο κ.Τσίπρας), απασχολημένη με τους Μπαγλαντεσιανούς μικροπωλητάς και με τις αιμοδοσίες για Έλληνες (δηλαδή ο Έλλην δρ Τζέκυλ, του νοσοκομείου Αγρινίου, θα αρνηθεί μετάγγισιν στον κ.Ροβέρτον Χάϊντι, αν χρειαστεί;).

Κύριε Ροΐδη,
Αυτή η καρτουνίστικη έκδοση του Τάρας Μπούλμπα, όπως τον έπαιξε ο Γιούλ Μπρύνερ, ή μάλλον Οθωμανού βαζιβουζούκου, παρανόμησε μέρα μεσημέρι και η δράση του καταγράφηκε στις κάμερες. Θέλω ειλικρινά να ελπίζω ότι η Δικαιοσύνη η οποία απολαμβάνει τη δηλωμένη εκτίμηση του κ.Τσίπρα (δις εκφρασθείσαν παλαιόθεν) και τη μισθολογική στήριξη του κ.Γλέζου (προσφάτως δηλωθείσαν, από κοινού με τους μη εξαρτημένους Ελληνας του κ.Καμμένου), θα αμελήσει για λίγο την εργώδη προετοιμασία της δίκης Τσουκάτου και θα διενεργήσει τα δέοντα σε βάρος του γοητευτικού αυτού κυρίου. Ως πότε η Δικαιοσύνη και η Αριστερά θα κλείνουν τα μάτια στην εγκληματικότητα των αλλοδαπών; Το γεγονός έχει προκαλέσει και την οργήν του Μανώλη Γλέζου που είπε τον καϋμό του στην εφημερίδα της λαϊκής Δεξιάς «Δημοκρατία» (15.5.2011): «Η αριστερά παίρνει άκριτα το μέρος των μεταναστών χωρίς να καταδικάζει τις μαφίες που δρουν μέσα στους μετανάστες, και δεν ξεκαθαρίζει το θέμα». Θα είναι λοιπόν εξαιρετικά διδακτικό και ενδιαφέρον, αν σε συνεργασία με τις αλβανικές αρχές η Δικαιοσύνη, με διάβημα του ανησυχούντος Έλληνος Μανώλη Γλέζου (Ιδού η Ρόδος) ερευνήσει πως απέκτησε ο φιλόπονος αυτός φιλέλλην μετανάστης τόσο πλούτο. Θα είναι ένα μάθημα υγιούς επιχειρηματικότητας που τόσο το χρειάζεται η οικονομία μας.

Λεπτομέρειες και φωτογραφίες για τον ευσεβή υπασπιστή της γελοιογραφίας του Καραϊσκάκη θα βρείτε εδώ και εδώ.

This entry was posted in Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

37 Responses to Θα κινηθεί η Δικαιοσύνη κατά του Αλβανού Χρυσαυγίτη;

 1. Ο/Η Ανέστης λέει:

  Καλησπέρα, αρχικά πίστεψα και εγώ ότι έχει Αλβανική καταγωγή αλλά μετά έπεσε αυτό στα χέρια μου και έχω χρέος να σας ενημερώσω. http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=55211&Itemid=131

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Πόσα πράγματα μπορεί να μάθει κανείς!

   Επί κομμουνιστικού λοιπόν καθεστώτος, γύρω στα 1968-1970 (αν ο εικονιζόμενος είναι 42-44 ετών (περιέργως δεν δίνει χρονολογία βάπτισης ούτε την ηλικία του για να αντιληφθούμε πότε βαπτίστηκε, επιλέγει έναν περίεργο τρόπο για να προσδιορίσει την εποχή) οι Εισαγγελείς εξέδιδαν διαταγές προς την Ορθόδοξη αλβανική Εκκλησία με οδηγίες για το όνομα (καθολικό μάλιστα) που θα έδιναν στο παιδί την ώρα της βάπτισης,
   Δηλαδή το κομμουνιστικό Κράτος αναγνώριζε τα μυστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας και το δικαίωμά της να ονοματοδοτεί ως ληξίαρχος!!!!!

   Έτσι κι αλλιώς όμως, από το 1967 όμως είχαν επίσημα καταργηθεί όλες οι θρησκείες και μόνο αν ο κ.Ροβέρτος είναι από 45 και πάνω θα μπορούσε να είχε βαπτιστεί νόμιμα, χωρίς βέβαια ο Εισαγγελέας έτσι κι αλλιώς να δίνει δεκάρα τσακιστή για τα του μυστηρίου.

   Το ερώτημα όμως έτσι κι αλλιώς είναι κυρίως ένα:

   ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ο κ.Ροβέρτος ή Αλβανός.
   Παράνομος είναι κα στις δυο περιπτώσεις να ελέγχει αυτόκλητος με τσαμπουκά τις λαϊκές αγορές, αν ομως είναι μετανάστης και πολίτης άλλης χώρας και ο ίδιος, διεκδικεί και Νόμπελ θρασύτητας.

  • Ο/Η Mαρκήσιος Ντε Σαντ λέει:

   Χαϊδης ε;
   Εντελώς πρωτότυπο όνομα.
   Ούτε ένας ‘Ελληνας δεν βγαίνειστο google με αυτό το επώνυμο.

 2. Ο/Η robopsychologist λέει:

  …Μα ο «φυλετισμός» της άκρας δεξιάς είναι ένα σύνθημα και μόνο. Πρακτικά, ο κανόνας είναι «επίθεση στον αδύναμο» ή τον πιο φτωχό. Αν σας ακούγομαι υπερβολικός, παρακαλώ δείτε τις αντιδράσεις τους απέναντι στους ξεριζωμένους Έλληνες Μικρασιάτες όταν ήρθαν χωρίς δεκάρα στην τσέπη τους (όπως κάθε πρόσφυγας): Τουρκόσπορους τους φώναζαν. Δείτε επίσης πως συμπεριφέρθηκαν στους επίσης Έλληνες Πόντιους από την πρώην ΕΣΣΔ μόλις αυτοί πρωτοήρθαν «ρωσοπόντιους» τους φώναζαν και τους χλεύαζαν όταν δεν μιλούσαν σωστά ελληνικά. Δείτε επίσης μόλις άνοιξαν τα σύνορα με την Αλβανία, πόσα πογκρόμ εναντίων τυχαίων Αλβανών περαστικών στην περιοχή της Πλάκας (και αλλού) εξαπέλυσαν – ενώ λίγα χρόνια μετά ο πρώην υπαρχηγός της ΧΑ γράφει στο βιβλίο του πως «έχουν έρθει και Αλβανοί στην οργάνωση» και πως «είναι ιδιαίτερα μαχητικοί».

  Αυτή την περίοδο «οι μαύροι» που λέει και ο «διοργανωτής καλλιστείων» Roberto Chaidi-Χαίδης(!) είναι το πιο φτωχό στρώμα του πληθυσμού. Είναι ένας εύκολος τρόπος να ξεσπάσουν την οργή τους, είναι οι ιδανικοί αποδιοπομπαίοι τράγοι. Τι πιο εύκολο άλλωστε από το να στρέφεσαι κατά του πιο αδύναμου – υπάρχει και σαν ζωώδες ένστικτο άλλωστε, όπως πολύ όμορφα το περιγράφει ο B.Russell «Collective fear stimulates herd instinct, and tends to produce ferocity toward those who are not regarded as members of the herd» – δηλαδή «ο συλλογικός φόβος ερεθίζει τον ένστικτο της αγέλης και τείνει να παράγει εχθρότητα προς αυτούς που δεν θεωρούνται ως μέλη του κοπαδιού».

 3. Ο/Η Ιλλύρ λέει:

  Οι αλβανικές εφημερίδες για τον Χρυσαυγίτη

  http://shekulli.com.al/web/p.php?id=4544&kat=87

 4. Ο/Η ??? λέει:

  Ανώνυμος says: 18 Σεπτεμβρίου 2012 9:38 μ.μ.
  paliotera itane bravos tou Karathanou tora egine tou karaiskaki
  ideologos

  http://goo.gl/Kfwys

 5. Ο/Η asdasdffasd λέει:

  «Ο σύζυγος όμως μου φαίνεται κομματάκι μελαμψός»

  Μελαψός είναι, χωρίς «μ». Μελανός + όψη.

  Grammar nazi out!

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Ευχαριστώ για τη διόρθωση

   • Ο/Η γλωσσολόγος λέει:

    Υπάρχει και τύπος «μελαμψός» και αυτός μάλιστα είναι και ο πιο διαδεδομένος, οπότε δεν υπάρχει λόγος «διόρθωσης» αγαπητέ κ. Λασκαράτε. (Βλ. Λεξικό Μπαμπινιώτη, Β’ έκδοση, 2002 σελ. 1067 για το «μελαμψός» και 1069 για το «μελαψός»).

   • Ο/Η Σταύρος λέει:

    Μέλας, γενική μέλαν-ος. Επομένως η ρίζα είναι μελαν-. Προ των β, π, φ, ψ, όμως γίνεται μελαμ- (Μελάμ-πους). Δηλαδή μελαν- οψος > μελαν-ψος >μελαμψός. Άρα «πάσχει» αποβολή το μελαψός.

  • Ο/Η Εχτελούντε μεταφορέ λέει:

   μελαψός -ή -ό [melapsós] & μελαμψός -ή -ό [melampsós] Ε1 : (για πρόσ.) που έχει πολύ σκούρο δέρμα: Mελαψό πρόσωπο. Οι Άραβες ανθρωπολογικά ανήκουν στη λευκή φυλή, το δέρμα τους όμως είναι κάπως μελαμψό.

   [-μψός: μσν. μελαμψός < *μελανοψός με ανομ. αποβ. του πρώτου [o] < μελαν(ός) + όψ(η) -ός· -ψός: αποβ. του [m] πριν από [ps] ]

   • Ο/Η laskaratos λέει:

    Εχτελούντε και γλωσσολόγε,
    βρίσκομαι εκτός έδρας, το είχα δει και στο wiki λεξικό,

    http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%88%CF%8C%CF%82
    όχι όμως πειστικά,

    σκέφτηκα επίσης ν+ψ μήπως κάνει όπισθεν το ν, αλλά ακολουθώ την εντολή της χριστιανικής ταπεινοφροσύνης αν δεν είμαι βέβαιος για κάτι.
    Σας ευχαριστώ

 6. Ο/Η Εχτελούντε μεταφορέ λέει:

  Κύριε Λασκαράτε, μην ξεχνάτε πως
  «όταν η μαϊμού ανεβαίνει ψηλά, φαίνεται ο ω της»
  Σούμπιτη η ανθρωπότης καρτερεί ενα συμμορίτικο, εγκληματικό μπουλούκι να αλλάξει τον ρου της Ιστορίας … ώρα να αλλάξει σώβρακο (η μαϊμού) … αν έχει

 7. Ο/Η αδελφή κουκλίτσα αληθινή τη λένε Βορειήπειρο λέει:

  Ο σχεδιαστής μόδας της Χρυσής Αυγής..Roberto Chaidi!(PHOTOS+VIDEO)

  21 Σεπτεμβρίου 2012

  Σας παρουσιάζουμε την άγνωστη ζωή του πρωτοπαλίκαρου του χρυσαυγίτη βουλευτή Μπαρμπαρούση, του εξ Αλβανίας Roberto Chaidi ή αλλιώς Ρομπέρτου Χαΐδη, που συμμετείχε στις επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών μικροπωλητών στο Μεσολόγγι. Είναι σχεδιαστής μόδας και… άσπονδος ανταγωνιστής του Ρομπέρτο Καβάλι.

  Η ζωή του είναι μοιρασμένη σε βελόνες, πατρόν, κοπτική – ραπτική, κούκλες, κλωστές αλλά και μιας σειράς δραστηριοτήτων της ξενοδοχειακής μονάδας που είναι ιδιοκτήτης στις αλβανικές ακτές.

  Οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες ως σχεδιαστής δεν έχουν να κάνουν με φουρό, βραδινά φορέματα, μαντό, τοπ, μίνι ή μίντι φορέματα αλλά με εμπνεύσεις που αφορούν κάλτσες και εθνικιστικά t-shirt.

  Ως άνθρωπος της μόδας αλλά και του τουρισμού δεν δίστασε το 2011 να φιλοξενήσει στο ξενοδοχείο του τον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της «Μις Αλβανία 2011».

  Τελικά, μπορεί φαινομενικά να δείχνει ότι είναι ένα σκληρό αγόρι, καταβάθος όμως μας κάνει να πιστεύουμε ότι καλό θα είναι να μην κρίνουμε ποτέ ένα περιοδικό απο το εξώφυλλο του.

  Γνωρίζοντας τι ευαισθησίες κρύβουν ενδόμυχα οι σχεδιαστές μόδας, δεν ξεχνάμε ποτέ ότι είναι καλλιτέχνες!

  (….)

  Με τον βουλευτή Μπαρμπαρούση τους συνδέει στενή φιλία. Μαζί στα πανηγύρια, μαζί και στους… αγώνες (λέμε τώρα) στις λαϊκές αγορές. Ο Ρομπέρτο φορά πάντα το μπλουζάκι του Οίκου Μόδας του με τον δικέφαλο αετό. Και τον χρυσό σταυρό, απαραίτητο αξεσουάρ που συμπληρώνει το στυλ ενός ιδιαίτερου ανθρώπου της μόδας!

  Ακολουθεί βίντεο με το διαγωνισμό Μις Αλβανία 2011 που έγινε στο ξενοδοχείο του Ρομπέρτο. Όμορφα κορίτσια λικνίζονται και εκείνος δείχνει πανευτυχής:
  http://www.tvkosmos.gr/details.aspx?id=782668

 8. Ο/Η αδελφή κουκλίτσα αληθινή τη λένε Βορειήπειρο λέει:

  http://www.inews.gr/117/foto-doro-apo-tin-kafti-chainti.htm

  Φώτο-«δώρο» από την «καυτή» Χάιντι!

  15:13 9/8/2012 – Πηγή: Neolaia

  Φωτογραφία-«δώρο» έδωσε στη δημοσιότητα για τους θαυμαστές της η Χάιντι ……………….

 9. Καθώς βαδίζαμε προς Βηθλεέμ πριν τη Γέννα του Σωτήρος, στο δρόμο συναντούσαμε πολλούς βαζιβουζούκους, ήταν όλοι σκούρου χρώματος.
  Τους λέγαμε «σκούρους’ και όχι μελαψούς.

  Την εφχήμ’ ναχιτε!…

 10. Ο/Η Κασιδώ Χάϊδι-χορεύτρια-κοπτοράπτρια λέει:

  ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΨΥΧΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΒΕΤΟΨΥΧΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

  Η «αντισυστημική» Χρυσή Αυγή μετά το δώρο στα λαμόγια των ΠΑΕ, επειδή από τους χούλιγκαν στρατολογεί τα νέα τάγματα εφόδου, τώρα κάνει και «δωράκι» στον ζάπλουτο τραπεζίτη Λάτση!

  http://tro-mpa-xtiko.blogspot.gr/2012/09/roberto-chaidi-ns-sexy-motherfucker.html

 11. Ο/Η Κασιδώ Χάϊδι-χορεύτρια-κοπτοράπτρια λέει:

  http://sarotiko.blogspot.gr/2012/09/100000-video.html

  Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

  ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ. ΖΗΤΟΥΣΑΝ 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ «ΘΑΨΟΥΝ» VIDEO ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ

  Συνελήφθησαν από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής την Πέμπτη, ένας Βούλγαρος μοναχός και ένας…

  …Αλβανός υπήκοος με τη κατηγορία της εκβίασης γνωστού μητροπολίτη της Ελλαδικής Εκκλησίας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο ποινικά διωκόμενοι απαιτούσαν συνεχώς και πιεστικά από τον ανώτατο κληρικό, 100.000 ευρώ για να μην «αναγκαστούν να βγάλουν στη φόρα» βίντεο στο οποίο κατά τους ισχυρισμούς τους απεικονίζονταν ο Μητροπολίτης να συνευρίσκεται ερωτικά με τρείς Πακιστανούς! Ο ρασοφόρος κατέφυγε στην αστυνομία κι αυτή βέβαια έκανε τη δουλειά της.

  Το makeleio.gr είναι σε θέση να γνωρίζει την υπόθεση εδώ και καιρό. Από καλά πληροφορημένες εκκλησιαστικές πηγές. Όπως και να είναι εις γνώσιν του… το …πυρακτωμένο προανακριτικό υλικό. Όντως σε οπτικό υλικό απεικονίζεται ο σεβασμιότατος να είναι όρθιος και γυμνός και να έχουν πέσει πάνω του δύο μαυριδεροί λαθραίοι με σκοπό την γεννετήσια ικανοποίηση του. Το …γύρισμα πρέπει να έχει γίνει σε χώρο της Μητρόπολης ή στο σπίτι του γέροντα.

  Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι την ώρα της συνεύρεσης «του είχαν ρίξει κάτι στο ποτήρι που έπινε με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να τον διαπομπεύσουν» οι εκβιαστές και οι συνεργάτες τους.

  ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

  Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε για την υπόθεση ο Βούλγαρος μοναχός βρισκόταν εδώ και καιρό υπό την σκέπη της Μητρόπολης. Λόγω όμως οικονομικής διένεξης για εκκλησιαστική περιουσία σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής, ήρθε σε ρήξη με τον Μητροπολίτη και αποφάσισε να τον καταστρέψει. «Θα τον εκδικηθώ», φέρεται να είχε πει σε φίλους του. Μάλιστα διέδιδε(λέγοντας ότι έχει αποδείξεις)ότι στην εν λόγω μητρόπολη συνέβαιναν κακοποιήσεις ανηλίκων παιδιών και αδικήματα περί παιδεραστίας με συγκεκριμένους πρωταγωνιστές. Ο μοναχός θεωρούσε ότι ο γνωστός ιεράρχης τον είχε ρίξει με αποτέλεσμα να φεσωθεί οικονομικά από την εκμετάλλευση μονής. Μάλιστα ισχυριζόταν ότι επισκέπτες από ξένες χώρες θα άφηναν χρήματα στο μοναστήρι αλλά τελικά ακύρωσαν τα ταξίδια τους με αποτέλεσμα την οικονομική του καταστροφή.

  Το ζήτημα είναι τα όσα φέρεται να ισχυρίζεται ο Βούλγαρος μοναχός περί παιδεραστικών δραστηριοτήτων και εαν όλα αυτά έχουν βάση. Εαν έχουν βάση τότε η αστυνομία κινήθηκε βεβιασμένα αφού σχηματίζοντας δικογραφία για την εκβίαση, απέτυχε πιθανή εξάρθρωση παιδεραστικών κυκλωμάτων. Είπαμε: Εαν έχουν βάση.

  Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω εκβιαζόμενος ιεράρχης φέρεται να έχει σημαντική εκλησιαστική περιουσία και ως ποιμενάρχης χαίρει καθολικής εκτίμησης στην μητρόπολη του.

  Σε πιθανό ερώτημα γιατί δεν αναφέρουμε ονόματα, η απάντηση από το makeleio.gr είναι γιατί δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα από την αστυνομία αφού θεωρεί ότι η υπόθεση είναι σοβαρή και έχει πολλές παραμέτρους. Όταν ανακοινωθεί θα τα βγάλουμε όσα ξέρουμε στη φόρα.

  Πάντως αυτό που θα πούμε, είναι χαρακτηριστικό της ιστορίας. Θα απασχολήσει το θέμα γιατί έχει βάθος.

  Πηγή: makeleio.gr

 12. Ο/Η Κάσυ Διάρη λέει:

  Γιουχαΐστηκαν από τους τρίτεκνους Χρυσή Αυγή και Κασιδιάρης

  … πρωτοβρόχια …
  … μπα … μας φτύνουνε …

  • Ο/Η Σταύρος λέει:

   Κάσυ Διάρη, πλην σπανίων περιπτώσεων (το λέω αυτό με επιφύλαξη), οι πολύτεκνοι είναι τόσο καθυστερημένα ζωντόβολα που ποτέ δεν θα στοιχημάτιζα ότι αποδοκίμασαν την Χρυσή Αυγή. Κάτι άλλο πιθανόν συνέβη.
   Οι περισσότεροι εξ αυτών κάνουν πολλά παιδιά διότι εφαρμόζουν την χριστιανική τακτική του δεν πηδάμε παρά για τεκνοποίηση. Βρες μου έναν πολύτεκνο που να μην έχει χοντρό κόλλημα με την εκκλησία και θα κάνω πάσο.
   Η εκκλησία τους έχει στα όπα-όπα επειδή αυξάνει το ποίμνιό της από τις πολλές του γέννες.

   • Ο/Η Κάσυ Διάρη λέει:

    Αποδοκίμασαν 100% (και παραλίγο να πλακωθούνε, όταν ο γνωστός άρχισε τους γνωστούς τσαμπουκάδες, άσε που μίλησε με ανάρμοστες για πολιτικό λέξεις). Το video που έδειξαν δυό κανάλια ήταν αποκαλυπτικότατο (το είδα δυό φορές και το εμπέδωσα – εκτιμώ ό,τι θα ανεβεί και στο youtube). Τώρα για την δικιά σου λογική, τι να σχολιάσω, το παραλήρημα ενός wannabe Ελληνα, το χείριστο των Ελλαδικών ειδών;

 13. Ο/Η Κάσυ Ρέμ λέει:

  Αποδοκιμασία Χρυσής Αυγής από τρίτεκνους έξω από το υπουργείο Οικονομικών
  Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 13:11
  Από τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των τριτέκνων και η αντίδρασή τους για τνη παρουσία Κασσιδιάρη-φωτό eurokinissi (Γεωργία Παναγοπούλου)

  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Οικονομικών σύλλογοι τριτέκνων, διαμαρτυρόμενοι για την περικοπή των επιδομάτων. Αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Ηλία Κασιδιάρη που βρέθηκε στο σημείο για να εκφράσει τη συμπαράσταση της, αποδοκιμάστηκε έντονα από τους συγκεντρωμένους.

  http://www.ert.gr/kiononia/item/22065-Apodokimasia-Chryshs-Ayghs-apo-triteknoys-exw-apo-to-ypoyrgeio-Oikonomikwn

 14. Ο/Η Εμβέρ Γκλέτσος λέει:

  Γλέζος: «Η Αριστερά καλύπτει τα «λαθραία» αποβράσματα»

  Η συνέντευξη του Μανώλη Γλέζου στην Εφημερίδα «Δημοκρατία»:

  ΕΡ.: Κύριε Γλέζο, η Αθήνα είναι ανάστατη από τα επεισόδια που γίνονται μετά τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη από μετανάστες. Η Αριστερά δεν φαίνεται να εκφράζει με όσα λέει τους πολίτες που άρχισαν να κοιτάνε προς την Ακροδεξιά. Τι φταίει;

  ΑΠ.: «Το πρόβλημα είναι μεγάλο. Η κατάσταση σε ορισμένες συνοικίες είναι απαράδεκτη. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να ζήσουν αντιμέτωποι με όλο αυτό το κύμα που εκμεταλλεύεται τους μετανάστες. Οι μαφίες των μεταναστών, τα αποβράσματα των μεταναστών, δεν διστάζω να το πω, δημιουργούν προβλήματα σε βάρος των κατοίκων.
  Ποίος ευθύνεται γι’ αυτό όμως; Καταρχάς να δούμε τη ρίζα του κακού. Ευθύνονται όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, ιδιαίτερα αυτές που είχαν αποικίες στις σημερινές υπό ανάπτυξη χώρες, (Αφρική, Ασία), οι οποίες σταμάτησαν να αποικιοκρατικές αλλά εξακολουθούν να εκμεταλλεύονται αυτές τις χώρες και δεν τις αφήνουν να αναπτυχθούν. Οι οικονομικοί μετανάστες δεν βρίσκουν δουλειά στον τόπο τους και φεύγουν. Αιτία είναι οι πρώην αποικιοκράτες λοιπόν.

  Φταίει επίσης η κυβέρνηση, που υποταγμένη στις διατάξεις του Δουβλίνου 2, δεν κάνει ό, τι πρέπει. Έπρεπε να πιάνει τον καθέναν και να τον ρωτά «από πού είσαι;» και αν απαντά λ.χ. «από το Αλγέρι» να τον στέλνει στη Γαλλία! Να πληρώσει εκείνη που είναι αιτία γι’ αυτό. Έπρεπε να τους εφοδιάζει με τα απαραίτητα έγγραφα και να τους στέλνει στις αποικιοκρατικές χώρες. Τρίτον, γιατί να την πληρώνουν μόνο οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και της Κυψέλης και όχι του Ψυχικού και της Φιλοθέης; Ένα ακόμα θέμα. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την Αστυνομία ως όργανο καταστολής των κοινωνικών αγώνων, αντί ως όργανο καταστολής της παραβατικότητας. Αν έκανε το δεύτερο δεν θα είχαμε τέτοια εγκλήματα. Θα αποτρεπόταν».

  ΕΡ.: Και η Αριστερά;

  ΑΠ.: «Αυτά που λέω δεν τα λαλεί! Η αριστερά παίρνει άκριτα το μέρος των μεταναστών χωρίς να καταδικάζει τις εγκληματικές μαφίες, που δρουν μέσα στους μετανάστες, και δεν ξεκαθαρίζει το θέμα. Από κει και πέρα, αυτό το έδαφος βρίσκει ο φασισμός και αναπτύσσεται. Αναρωτιέμαι λοιπόν. Που έφταιξε η Αριστερά ώστε να μην μπορέσει να εμποδίσει την άνοδο του φασισμού προπολεμικά; Το ερώτημα είναι επίκαιρο και σήμερα!».

  http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=24018

 15. Ο/Η Ένας λέει:

  Ο δήμαρχος Σκύρου μήνυσε βουλευτή της Χρυσής Αυγής

  Δημοσιευμένο στις 21 Σεπ 2012 | ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Συντάκτης:

  Μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Χαλκίδας έκανε ο Δήμαρχος Σκύρου Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης εναντίον του Βουλευτή Εύβοιας με την Χρυσή Αυγή Νίκο Μίχο, επειδή όπως λέει ο ίδιος δέχτηκε απειλές.

  Όπως αναφέρει το http://eviazoom.blogspot.gr ο Δήμαρχος στην μήνυση του καταγγέλλει ότι ο Νίκος Μίχος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε «δεν κάνεις σωστά την δουλειά σου θα έρθω στην Σκύρο και θα σε χαστουκίσω» επειδή σφράγισε μπαράκια της περιοχής.

  Μάλιστα ο Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης έκανε και αναφορά – καταγγελία εις βάρος του Βουλευτή στην Βουλή και στα Υπουργεία Εσωτερικών και Προστασίας του πολίτη, ενώ ζήτησε και την άρση ασυλίας του.

  Η επιτροπή Δεοντολογίας στην τελευταία συνεδρίαση της ενημέρωσε ότι θα ασχοληθεί με την καταγγελία εφόσον γίνει άρση ασυλίας από την Εισαγγελία Χαλκίδας.

 16. Ο/Η Gay Nazi λέει:

  http://parallhlografos.wordpress.com/2012/09/17/%ce%b1%ce%af%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%ae-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%af%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae/#comment-128676

  Omadeon

  18 Σεπτεμβρίου, 2012 10:34 μμ

  Στο προφίλ του υπάρχουν επίσης… καμμια δεκαριά φωτογραφίες μυωδών… ανδρών (σε ελκυστικές πόζες) και καμμία γυναικών.,

  Δεν είναι καταδικαστέα η ομοφυλοφιλία βέβαια (κάθε άλλο) αλλά… ασυνεπέστατη με την ανδροπρεπή ιδεολογία του Εθνικοθοθιαλιδμού
  Απάντηση

  Omadeon

  18 Σεπτεμβρίου, 2012 10:45 μμ

  Οι γκέη ναζί πρέπει να κάμνουν ειδική αφιέρωση στον γενναίο αγωνισθή

  http://xrysipsoli.wordpress.com

  ΠΑΝΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ !!! ΧΑΧΑΧΑ…
  .

 17. Ο/Η Φυγοδικώ και μηνύω λέει:

  Αποζημίωση 300.000 ζητεί ο Ηλίας Κασιδιάρης από δημοσιογραφο

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

  Αγωγή κατά της δημοσιογράφου Άννας Παναγιωταρέα, με την οποία ζητεί αποζημίωση 300.000 ευρώ, κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, με αφορμή άρθρο της στην εφημερίδα Ελεύθερο Τύπο, το οποίο η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει υβριστικό.

  Συγκεκριμένα, η δημοσιογραφος Αννα Παναγιωταρέα έγραψε: «…Όποιος άκουσε τον παραλογισμό του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής -ωρυόμενος κατά του έντιμου και ικανού υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια τον είπε «εκπρόσωπο εβραϊκών συμφερόντων ως δικηγόρο των Ρότσιλντ»- καταλαβαίνει ότι διακατέχεται από ψυχοπάθεια, η οποία εκτρέφεται από άρρωστη μήτρα που δεν έχει σχέση με την ελληνική παιδεία, τις ελληνικές παραδόσεις, το χριστιανικό ήθος. Είναι καταγγελίες με τις οποίες στάλθηκαν στα κρεματόρια χιλιάδες αθώοι…» .

 18. Ο/Η Η άλλη λύση είναι η λοβοτομή λέει:

  Μην ξεχνάτε και διαδώστε το (10.864 υπογραφές μέχρι τώρα)
  http://www.avaaz.org/en/petition/Investigate_the_Golden_Dawn_neoNazi_Party_of_Greece/

 19. Ο/Η Κill Bill λέει:

  Σύλληψη χρυσαυγίτη Αιτωλικιώτη για εμπρησμό αυτοκινήτου ρομά

  από αναδημοσιευτης 12:22, Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012
  θεματικές: Ρατσιστική – Φυλετική Βία
  http://www.agriniopress.gr/koinonia/14256-emprismos-aytokinito-aitoliko

  Ένας κάτοικος Αιτωλικού, ο οποίος κινείται στο χώρο της εθνικιστικής οργάνωσης της Χρυσής Aυγής, συνελήφθη στο Μεσολόγγι με την κατηγορία του εμπρησμού ενός φορτηγού αυτοκινήτου ρομά στην περιοχή Ταμπακαριά του Μεσολογγίου. Ο συλληφθείς τελικά αφέθηκε ελεύθερος και διατάχθηκε περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης

  Ο εμπρησμός σημειώθηκε προχθές την νύχτα και το φορτηγό υπέστη σοβαρές ζημιές στην καμπίνα του. Οι ρομά στην αστυνομία κατηγόρησαν τον συγκεκριμένο επαγγελματία από το Αιτωλικό, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ έγιναν και μερικές ακόμη προσαγωγές.
  Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, ο συλληφθείς είναι φίλα προσκείμενος της Χρυσής Αυγής και μάλιστα συμμετείχε στα πρόσφατα επεισόδια που έγιναν στην λαϊκή του Μεσολογγίου, βρισκόμενος στο πλευρό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση.

  Ο ίδιος πάντως αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως έχει άλλοθι.

  Ο ρομά που δέχτηκε την εμπρηστική επίθεση πιθανώς να έχει συγγενική σχέση με τους ρομά που συνελήφθησαν για απόπειρες ανθρωποκτονίας, κατά τα σοβαρά επεισοδια του Αυγούστου στο Αιτωλικό και τόσο το θύμα, όσο και ο κατηγορούμενος είναι γνώριμοι και όλα δείχουν πως το περιστατικό αποτελεί συνέχεια της «βεντέτας» μεταξύ κατοίκων και ρομά του Αιτωλικού

  ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο κατοικος του Αιτωλικού, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα του Μεσολογγίου και αφέθηκε ελεύθερος ενώ παράλληλα, διατάχθηκε περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης

  https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1423111

 20. Ο/Η Αδαμάντιος Κοραής λέει:

  Νεοναζί στοχοποιούν εκπαιδευτικό στη Χίο

  http://tvxs.gr/news/topika-nea/neonazi-stoxopoioyn-ekpaideytiko-sti-xio

  Αγαπητοί φίλοι,

  για μία ανάρτηση μου στο φέισμπουκ, την οποία και παρακάτω αναπαράγω, στοχοποιήθηκα ανοικτά με ονοματεπώνυμο και φωτογραφίες απ’ τον ναζιστικό ΣΤΟΧΟ.

  Το θέμα εμφανώς δεν είναι προσωπικό αλλά αφορά στην ελεύθερη και δημοκρατική διδασκαλία μέσα στις τάξεις.

  Αν μου συμβεί ο,τιδήποτε παρακαλώ να δράσετε αναλόγως καταγγέλλοντας ως μόνους υπεύθυνους τους φασίστες.

  Η φωνή μου δεν θα φιμωθεί μέσα στις τάξεις και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να μάθω στα παιδιά ότι χωρίς Ανθρωπιά και Κράτος Δικαίου κοινωνία δεν υφίσταται.

  (με κατονομάζουν ως συριζαία, αν και μικρή σημασία έχει, δεν αποτελώ μέλος του ΣΥΡΙΖΑ) σας επισύναψα και φωτό απ’ το πρωτοσέλιδο του ΣΤΟΧΟΥ.

  Ο Χρυσαυγίτης μαθητής μου.

  Μπαίνεις στην τάξη. Ό,τι και να αναφέρεις κάποια στιγμή θα φωνάξει ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΑ. Σίγουρα 3-4 ακόμα θα συμμετάσχουν στις φωνές.

  Οι υπόλοιποι διαφωνούν αλλά δεν μιλούν, το βλέπεις στα μάτια σου ότι φοβούνται.

  Ποιοί ειναι αυτοί οι θορυβώδεις εθνικιστές νεαροί; Συνήθως οι παραβατικοί, οι με λιγότερες μαθησιακές δυνατότητες.

  Τί κάνεις;

  Πρώτα απ΄όλα σταματάς τις φωνές όλων και τοποθετείς τα πράγματα σε επίπεδο Νομων Διεθνών και Ευρωπαικών.

  Εξηγείς ότι υπάρχει νομοθεσία που προστατεύει ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους.

  Ουρλιάζουν «μα τί μας λέτε;» «Ποιος τα λέει αυτά»

  Μένεις άτεγκτος στη Νομιμότητα, σταθερός σαν βράχος.

  Όποιος παρανομεί, τιμωρείται τους λες, δικαίωμα σου να είσαι παράνομος αλλά θα υποστείς τις συνέπειες, θα πάς μέσα.

  «Μας παίρνουν τις δουλειες, να φύγουν»

  Μιλάς με οικονομικούς όρους, εξηγείς τι θα συμβεί αν ως δια μαγείας εξαφανιστούν 1.200.000 άνθρωποι απ΄τον τόπο.

  Εξηγείς ότι δεν είναι ο στόχος μας να πάρουμε απ΄τον άλλον μια δουλειά σκλάβου αλλά να αμείβονται όλοι οι άνθρωποι αξιοπρεπώς και να έχουν ΟΛΟΙ δουλειά.

  εδώ μιλάνε κι οι άλλοι μαθητές, αφηγούνται ιστορίες με μεροκάματα και αλλοδαπούς.

  Τέλος μιλάς για το υπέρτατο αγαθό και την μόνη αξία την Ζωή, όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στη Ζωή, κανείς δεν μπορεί να επιλέξει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.

  Οι φωνές έχουν καταλαγιάσει, ο Χρυσαυγίτης μαθητής σε κοιτά με μίσος, μουρμουρίζει, «ψέματα λέτε, δεν σκοτώνουν οι χρυσαυγίτες, φαί μοιράζουν».

  -και τα βίντεο παιδί μου, αυτά με τα μαχαίρια και την γριά γυναίκα που την διώχνουν;

  – ψεύτικα είναι όλα.

  – και γιατί παιδί μου να συνωμοτήσει όλη η ελλάδα εναντίον ενός κόμματος που πήρε 7%; Αμελητέα ποσότητα, ένα τίποτα είναι.

  Χτυπά κουδούνι. Πάει η ώρα, ανάθεμα κι αν έπιασε τόπο τίποτα.

  Δεν θα τη βγάλουμε τη χρονιά σίγουρα…


  Διαβάστε επίσης:

  Έλλειμμα Δημοκρατίας και κοινωνικά πογκρόμς. Της Σοφίας Λαμπίκη

 21. Ο/Η Nazi monkey λέει:

  http://tro-mpa-xtiko.blogspot.gr/2012/09/myth-busters.html

  Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

  Myth Busters: Ο μύθος λέει ότι οι Χρυσαυγητες τρέχουν γρήγορα. Το πείραμα και η επιβεβαίωση.

  Πήγαν όλο καμάρι τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες και στην Κυπαρισσία για να επαναλάβουν τον άθλο της Ραφήνας. Συγκεκριμένα, μέλη της συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου γίνεται αυτές τις ημέρες το ετήσιο πανηγύρι φωνάζοντας συνθήματα κατά των μεταναστών και ειδικότερα των… εγχρώμων. Όταν δε, προσπάθησαν να επαναλάβουν σκηνές τις Ραφήνας καταστρέφοντας τους πάγκους με τα μικροεμπορεύματα, ήταν άμεση η αντίδραση (των μεταναστών) που τους έτρεψαν στην κυριολεξία σε φυγή. Για την αποφυγή τυχών επεισοδίων έχει αναπτυχθεί στην πόλη μονάδα των ΜΑΤ.

  Ερωτήσεις προς τους ενδιαφερόμενους χρυσαυγουλους που μας έδειξαν πόσο ηρωικά πέφτουν στις μάχες και πόσο καλοί δρομείς είναι:

  •Σας άρεσε η αραπικη η πούτσα; Δηλαδή βολεύεστε με καμιά τέτοια:

  •Έχετε πάει κλωτσηδον ποτε την απόσταση Κυπαρισσία-Μελιγαλας; Είναι περίπου 30 χλμ για ξεκινάτε ζέσταμα γιατί ερχόμαστε:

  •Bonus video ένα κράξιμο από δημοσιογράφο του RT (2:00-2:40 και 7:00 μέχρι τέλος δείτε και το υπόλοιπο είναι ενδιαφέρον και τα Αγγλικά τους καταλαβαίνονται) που λέει ότι δεν φταίνε αυτοί που μιλάνε για ακροδεξιά αλλά οι άλλοι που τους ακούνε δλδ τσακίστε του φασιστες απλά κομψευμένα:

  Και με πολλή αγάπη σας αφιερώνω (γιατί είσαστε πολλές σαν τον άριο Λιάκο):

 22. Ο/Η Σχιζοφρενής Xoρεύτρια λέει:

 23. Ο/Η Αntifa2 λέει:

  Συνελήφθησαν δύο νεαροί με μπλούζες Χρυσής Αυγής για… έλεγχο και ληστεία μεταναστών

  Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/09/2012
  Στο δρόμο των… ελέγχων που άνοιξε η Χρυσή Αυγή, τέσσερις νεαροί με μπλούζες της Χρυσής Αυγής, όπως επιβεβαιώνει η αστυνομία, το βράδυ της Δευτέρας σταμάτησαν να… ελέγξουν τα χαρτιά δύο μεταναστών από το Πακιστάν στη Λάρισα και στη συνέχεια τους χτύπησαν και τους λήστεψαν! Συνελήφθησαν οι δύο, οι οποίοι μάλιστα μήνυσαν και τα θύματα για ψευδή καταμήνυση.

  http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=715064

 24. Ο/Η Antifa2 λέει:

  http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=715362

  Εσύ είσαι όμορφη, δεν είσαι κανένας Πακιστανός»…

  Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/09/2012

  Το απόγευμα της Πέμπτης η Αστυνομία σταματά δύο λεωφορεία στην πλατεία Κλαυθμώνος και κατεβάζει κάτω 3 μετανάστες. Ζητάει τα χαρτιά τους στο πλαίσιο του καθιερωμένου σχεδίου του Νίκου Δένδια «Ξένιος Ζευς».

  Χειροπέδες σε 24χρονη επειδή υπερασπίστηκε την ανθρωπιά!
  Παρά το γεγονός ότι οι μετανάστες δείχνουν τα σχετικά έγγραφα, οι αστυνομικοί δεν μένουν ικανοποιημένοι. Συνεχίζουν να τους αντιμετωπίζουν με το ίδιο εχθρικό ύφος και απαιτούν να μιλήσουν καλά ελληνικά. Οι ίδιοι απορούν, ενώ προσπαθούν να εξηγήσουν πως έχουν μαζί τους ό,τι χρειάζεται. Οι τόνοι ανεβαίνουν και ο ένας αστυνομικός τους επιτίθεται φραστικά. Μια κοπέλα που παρακολουθεί το περιστατικό αντιδρά.

  Η στάση της αστυνομίας απέναντι στην 24χρονη προκαλεί σοβαρά ερωτήματα και προβληματισμό. Αρχικά της ζητoύν να μην… ανακατεύεται και στη συνέχεια ο ένας αστυνομικός τη σπρώχνει. Η ίδια επιμένει. Με συνοπτικές διαδικασίες της περνούν χειροπέδες και τη… σέρνουν προς το τμήμα Ακροπόλεως. Κατά τη μεταφορά της προς αυτό, συνεχίζουν να τη σπρώχνουν, αν και δεν υπάρχει από την πλευρά της αντίσταση, ενώ όταν δείχνει πως έχει τραυματιστεί από τις χειροπέδες, η απάντηση είναι να την… τραβούν με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη από το συγκεκριμένο σημείο. Πριν ξεκινήσουν για το τμήμα, οι αστυνομικοί της προτείνουν να ζητήσει συγγνώμη για να την αφήσουν ελεύθερη. «Εσύ είσαι όμορφη κοπέλα. Δεν είσαι κανένας Πακιστανός», της λένε χαρακτηριστικά. Εκείνη δεν υποχωρεί και αρνείται να αποδεχτεί τον ρατσιστικό διαχωρισμό, κάτι που φάνηκε ότι τους ενόχλησε.

  Εξ ου και οι τραβηγμένες από τα μαλλιά κατηγορίες π

 25. Ο/Η Επισκέπτης λέει:

  Επίθεση με μαχαίρι σε τρεις μετανάστες στη Μεταμόρφωση

  http://www.left.gr/article.php?id=8138
  Ημερομηνία: 22/09/2012

  Τρεις Πακιστανοί έπεσαν θύμα επίθεσης το βράδυ του Σαββάτου από άγνωστους στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

  Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι.

  Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ερμού, κοντά στη ΦΑΓΕ στη Μεταμόρφωση.

  Όπως αποκαλύπτουν τα ως τώρα στοιχεία οι μετανάστες βρίσκονταν επί της οδού Ερμού όταν τους σταμάτησε ένα ΙΧ και μία μοτοσικλέτα. Μαρτυρίες υποστηρίζουν πως στο αυτοκίνητο βρίσκονταν τέσσερις άνθρωποι και ένας ή δύο στη μηχανή.

  Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι κάποιος από όλους ρώτησε τους τρεις αλλοδαπούς εάν είναι Πακιστανοί και μόλις εκείνοι απάντησαν θετικά, δέχτηκαν την επίθεση, στην οποία χρησιμοποιήθηκε και μαχαίρι.

  Αποτέλεσμα ήταν δύο τραυματισμοί, ο ένας μάλιστα σοβαρά. Και οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο ΚΑΤ.

  Ο τρίτος εκ των Πακιστανών έχει μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για κατάθεση.

  Πηγή: news247.gr

 26. Ο/Η Ανατριχιάστε υπεύθυνα λέει:

  http://risinggalaxy.wordpress.com/2012/09/15/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b7-%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%ce%ae-%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b6%cf%89%ce%ae-%ce%bc%ce%bf%cf%85/
  αναδημοσίευση από το ιστολόγιο
  OCCUPY MINDS , με τη παράκληση να διαδοθεί όσο γίνεται περισσότερο μιας και πρόκειται για μικρά παιδιά.
  ***

  Σήμερα ο μήνας έχει 13.. 13 και όχι 9 ..Σεπτεμβρίου 2012 και οχι 1812

  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

  Σήμερα,πριν απο δύο ώρες περίπου,πήρα τα παιδιά μου και πήγαμε στο κεντρικό κατάστημα του χωριού. Ναι,έχουμε τη χαρά να ζούμε σε χωριό.Επίνειο. Προάστιο,Πείτε το όπως θέλετε. Δεν παύει να είναι το Ουζούν Αλή για τους παλιούς

  Σήμερα,όπως και κάθε άλλη μέρα,περπάτησα τα ίδια στενά με τα παιδιά μου .Στον δρόμο συναντήσαμε άλλα παιδιά από το ίδιο σχολείο,κάπως μεγαλύτερα.

  Σήμερα,για πρώτη φορά απο το 1992 που ζώ σε αυτή τη χώρα,δέχτηκα ευθεία απειλή χωρίς καμμία απολυτως αιτία

  Θα κάνω μια σύντομη περιγραφή. …
  Κατάγομαι απο την Αργεντινή,ο προπάππος μου ήταν Έλληνας. Η μητέρα μου,φιλόλογος –Βυζαντινολόγος ,δίδαξε σε εμένα και τα αδέρφια μου τα ελληνικά. Εξέδωσε το λεξικό Βυζαντινής γλώσσας εκδόσεις Liddell Scott Βρέθηκα εδώ λόγω δουλειάς και ίδιας επιλογής.Ο ένας μου γιός γεννήθηκε στην Ισπανία πάλι λόγω δουλειάς και ο άλλος στην Θεσσαλονίκη.Όπως διαβάζετε κι εσείς μιλώ τα ελληνικά αρκετά καλά.. Πληρώνω τους φόρους μου,τα χαράτσια μου και τα συναφή. Έχω το δικαίωμα να ψηφίζω και το ασκώ ..

  Τα παιδιά μου έχουν το δικαίωμα ως ημεδαπά( γιατί για το ελληνικό παρα- κράτος είμαι ελληνίδα ομογενής) έχουν κάθε δικαίωμα στην δημόσια παρα-παιδεία και παρα-υγεία και ο,τιδήποτε που είναι «παρά»

  Σαν μητέρα,απολαμβάνω πλήρως του δικαιώματος να συνεισφέρω στις οφειλές του σχολείου κι ας είμαι πλέον σχεδόν άνεργη

  Το να μου τη στήνουν παιδάκια του δημοτικού ,χρυσαυγιτάκια απο σπίτι,και να ξεφωνίζουν τα δικά μου σαν«λαθρο» δεν μου πολυφαίνεται σωστό. Το επιχείρημα του «έχουν ξενικό επώνυμο» ούτε αυτο μου πολυφαίνεται ευσταθές! Το να βάζουν ΑΕΡΟΒΟΛΟ στο δόξα πατρί της μαμάς ούτε αυτό δείχνει καλή αγωγή απο τα χρυσαύγουλα σπίτια.. Λέω τωρα εγώ..

  Το να απειλούν παιδάκια 10-12 ετών άλλα παιδάκια 7-6 ετών ,συγνώμη αλλά πάλι δεν μου φαίνεται σωστό! Βασικά,το να κρίνουν παιδάκια ΆΛΛΑ παιδάκια δεν μου φαίνεται διόλου σωστό!

  Το να απειλούν ΕΝΗΛΙΚΑ βασιζόμενοι στον μητρικό φόβο είναι σφοδρό σημάδι κοινωνικής σήψης.

  Δεν γράφω για την Χρυσή Αυγή. Ούτε καν με ενδιαφέρει. Είναι μίζερα στερημένα ανθρωποειδή που προσπαθούν να προσομοιάσουν σε ανθρώπους. Χρησιμοποιούν τις σιδηρογροθιές εν είδει φαιάς ουσίας. ΔΕΝ ασχολούμαι με υπανθρώπους.

  Ασχολούμαι μονο με την απειλή που συνιστούν κοινή συνεναίσει των τυχόν ψηφοφόρων τους και των υπ’ατμόν υποστηρικτών τους.

  Ο κόσμος δεν μοιράστηκε σε μερίδες για να έχετε δικαίωμα σε κομμάτια. Ο κόσμος είναι ένας. Τί κι αν μιλώ τέσσερις γλώσσες,ποιά η διαφορά απο κάποιον που βάζει ενα Χ για υπογραφή; Τί κι αν έχω πτυχία και δε συμμαζεύεται; Η διαφορά είναι πάντα στον νού.

  Τα χρυσαύγουλα ΔΕΝ έχουν μυαλό.. Φούσκα είναι που θα σκάσει,αν το θέλετε κι εσείς βέβαια. Τα χρυσάυγουλα ΔΕΝ εχουν πάνω απο έναν χρονο ζωής. Κάποια στιγμή,όλοι μα όλοι οι δήθεν αδικημένοι θα αντιληφθούν τί εστί αυγό του φιδιού.

  Τα χρυσάυγουλα βασίζουν την δύναμή τους στην δική σας ξενοφοβία!

  Όπως συνέβη σήμερα με εμάς.. ξενικό επώνυμο σημαίνει απειλή

  Ξενικό επώνυμο σημαίνει : « ο μπαμπάς μου, μου είπε βάλε το αεροβόλο στον κρόταφο όποιου δεν λεγεται –όπουλος και είμαι και δικαιολογημένος σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή»

  Ξενικό επώνυμο σημαίνει,οκ κλείστε τα σύνορα,ΜΗ δέχεστε ομογενείς,απορρίψτε κάθε μα κάθε φιλέλληνα καιμείνετε μόνοι σας κλειδωμένοι στο κλουβί σας.

  Μην ξεχάσετε να βάλετε την Χρυσή Αυγή και στο ευρωκοινοβούλιο,σίγουρα θα λύσει τα προβλήματα σας!

  ΥΓ. Κάποιοι φίλοι έγραψαν για τη «Χρυσή Αυγή στο σχολείο μου.. καταπληκτικό ανάγνωσμα ίσως και μάθημα εκτός τάξης. Εγώ γράφω απλά για την Χρυσή Αυγή στην καθημερινότητα μου! Αν φτάσει μέχρι το σχολείο των παιδιών μου,να είστε σίγουροι ότι κάπου θα προκύψει και η Χρυσή Δύση

 27. Ο/Η laskaratos λέει:

  Ένταση και ανησυχία από τα επεισόδια στην Πρεμετή

  Της ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΥΡΗ

  «…..Γνώστες των ελληνοαλβανικών τονίζουν ότι είναι λάθος η «διμεροποίηση» του ζητήματος που ανέκυψε στην Πρεμετή, καθώς πρώτον, η πόλη δεν εντάσσεται στις μειονοτικές περιοχές και δεν υπάρχει ελληνική πλειοψηφία, και δεύτερον, κανείς δεν προσφέρει στην ορθόδοξη εκκλησία της Αλβανίας καλές υπηρεσίες όταν δεν προστατεύει την εικόνα της απόλυτης ανεξαρτησίας της από κάθε κηδεμόνα καθώς η ταύτισή της με την Ελλάδα ρίχνει νερό στο μύλο των αλβανών εθνικιστών. Υπάρχει η εκτίμηση, ότι ο προσφορότερος τρόπος αντιμετώπισης είναι η προσφυγή στις ευρωπαϊκές αρχές, καθώς η Αλβανία είναι υποψήφια προς ένταξη χώρα και μετά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή οι Ευρωπαίοι είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι απέναντι στους διωγμούς χριστιανικών πληθυσμών. Στο πλαίσιο αυτό στη σωστή κατεύθυνση κινούνται οι επείγουσες ερωτήσεις που κατέθεσαν στην ευρωπαϊκή επιτροπή οι ευρωβουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος και Μαριλένα Κοππά, ζητώντας από την επιτροπή να ερευνήσει το θέμα ερχόμενη σε επαφή και με την αλβανική ορθόδοξη εκκλησία, να καταδικάσει τις ενέργειες των αλβανικών αρχών, και να καταγράψει τα όσα συνέβησαν στην έκθεση προόδου της Αλβανίας που αναμένεται στο επόμενο διάστημα.

  http://www.paron.gr/v3/new.php?id=84843&colid=37&catid=42&dt=2013-08-25%200:0:0

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.