Κύριε Αρχιεπίσκοπε, είστε ολότελα άπιστος;

Ο Αιγύπτιος ψαράς είχε δώσει άσυλο στο λαθρομετανάστη Χριστό

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Κύριε Αρχιεπίσκοπε,
Δεν είμαι ηλίθιος για να πιστέψω πως ένας βλάσφημος Αρχιερέας που φοράει ανερυθρίαστα τη στολή του Μεγάλου Ιεροφάντη του Μαμμωνά, του Μολώχ και του Βάαλ, πιστεύει στο Χριστό. Θα ήταν σα να λέγαμε πως ο πάπας Βενέδικτος είναι πιστός. Έχετε και εσείς, όχι τόσο πολύ όσο οι τρεις διαβόητοι προκάτοχοί σας είναι αλήθεια, αποδείξει πως δεν πιστεύετε στη χριστιανική διδασκαλία. Το πιο απλό παράδειγμα που θα μπορούσα να φέρω είναι όταν ποδοπατάτε δημόσια και προκλητικά την Καινή Διαθήκη, που απαγορεύει, με το στόμα του ίδιου του Χριστού στα Ευαγγέλια, αλλά και με την αποστολική επιστολή του Ιάκωβου του αδελφόθεου, ρητά, αυστηρά και ξεκάθαρα τον όρκο, ορκίζοντας τη Βουλή με μια μεσαιωνική τελετή, όμοια της οποίας καμιά Βουλή στον κόσμο δεν είναι τόσο θεομπαίχτρα για να κάνει. Βρίσκετε πολλούς πρόθυμους να βλασφημήσουν μαζί σας το Χριστό, πέρα από τους παραδοσιακά υποκριτές του ΠΑΣΟΚ (πλην κάποιων εξαιρέσεων) και της ποικιλόχρωμης Δεξιάς, ακόμη και τρεις ιδιόρρυθμες  προσωπικότητες από το χώρο της Αριστεράς (ο ένας είναι και αρχηγός, δικηγόρος περιωπής, τ.πρόεδρος του ΔΣΑ και διαπύρσιος κήρυκας του χωρισμού Κράτους-Εκκλησίας!), μαζί με κάμποσους, που κουβάλησαν από το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ και στη Δημ.Άρ. τις κακές τους συνήθειες. Το παράκαναν όμως από αβάσταχτη άγνοια, ηθική ελαστικότητα, προχειρότητα και ελαφρομυαλιά, γιατί δέχτηκαν να συνορκιστούν (και να συμπροσευχηθούν τάχα) με το Φύρερ της Χρυσής Αυγής, που γκρεμοτσακίστηκε από τα ορεινά της αίθουσας, για να υποκλιθεί μπροστά σας, με υπόκλιση βαθύτερη από αυτή που έκανε στην κυρία Μπακογιάννη, να σας φιλήσει το χέρι και να ραντιστεί με το μαγικό νερό σας. Έχουν, πάει να πει, αυτοί, ο Φύρερ και εσείς, τον ίδιο Θεό, όχι βέβαια αυτόν των Ευαγγελίων, αλλά κάποιο θεό από αυτούς που βρίσκουν στα μέτρα τους οι Φαρισαίοι όλων των εποχών, που τον σηκώνουν σημαία ευκαιρίας, σαν αφορολόγητοι Έλληνες εφοπλιστές.

Κύριε Αρχιεπίσκοπε,
Προχτές στο Πέραμα για εκατοστή φορά χτύπησαν οι κακούργοι Ναζιστές. Δέκα άνανδροι Χρυσαυγίτες άγρια μεσάνυχτα παραβιάσανε το φτωχικό άσυλο μιας ψαροκαλύβας και πραγματοποίησαν δολοφονικό πογκρόμ. Ανάμεσα στα ζημιές και στους ξυλοδαρμούς, έστειλαν σε άγριο χάλι με σπασμένα δόντια έναν νεαρό ξενιτεμένο, έναν Αιγύπτιο ψαρά, στο χειρουργείο. Εσείς κύριε Αρχιεπίσκοπε της φοροκλέφτρας κρατικής Εκκλησίας, γνωρίζετε ότι ο Χριστός το οποίο εμπορεύεστε και από την εκμετάλλευση του οποίου εσείς οι δεσποτάδες, όπως αυτοαποκαλείστε, πλουτίζετε και ζείτε με τους ευνοούμενους σας στα ανάκτορά σας, ήταν  πάμφτωχος λαθρομετανάστης  με τη μητέρα του και το μνηστήρα της στην Αίγυπτο. Η χώρα του Νείλου τον δέχτηκε φιλόξενα και κανείς αρχιερέας της Ίσιδος ή του Ρα δεν βγήκε να τον προγκήξει όπως κάνουν οι μητροπολίτες σας, κανείς δεν τον έδειρε, δεν τον βασάνισε, δεν έσπασε νύχτα την πόρτα του, δεν τον κυνήγησε στους δρόμους, δεν τον φυλάκισε. Ο Χριστός δεν τα ξέχασε ποτέ αυτά και γι’αυτό στο Ευαγγέλιο, το οποίο οι πιστοί σας δεν το διαβάζουν και εσείς το έχετε κουρελιάσει, ονόμασε κάθε ξένο σε κάθε σημείο της Γης και σε κάθε εποχή «αδελφό» του και απείλησε με τις φωτιές της αιώνιας Κόλασης όποιον δεν του φερθεί όπως θα φερόταν όπως σε αυτόν (Ματθ. 25.35-46): «….εφ᾿ όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε………Επείνασα γαρ, και ουκ εδώκατέ μοι φαγείν, εδίψησα, και ουκ εποτίσατέ με, ξένος ήμην, καὶ ου συνηγάγετέ με, γυμνός, και ου περιεβάλετέ με, ασθενής και εν φυλακή, και ουκ επεσκέψασθέ με…..αμήν λέγω υμίν, εφ’ όσον ουκ εποιήσατε ενί τούτων των ελαχίστων, ουδέ εμοί εποιήσατε. Και απελεύσονται ούτοι εις κόλασιν αιώνιον».

Εσείς κ.Αρχιεπίσκοπε και οι χρυσοφόροι Μήδοι σατράπες της Ανίερης Συνοδου, γνωρίζετε ότι οι μαθητές του Χριστού ήταν ψαράδες, συνάδελφοι του Αιγύπτιου, που οι οπαδοί του Σατανιστή υμνητή του Χίτλερ, αλλά και του Αντίχριστου και του Εωσφόρου, Μιχαλολιάκου κακοποίησαν μέσα στο ίδιο του το σπίτι, που το έκαναν λαμπόγυαλο, για την ακρίβεια στην ταράτσα που είχε στρώσει τα φτωχικά του στρωσίδια. Γνωρίζετε επίσης πως οι πρώτοι Χριστιανοί απεικόνιζαν το Χριστό συμβολικά με ένα ψάρι, τους Αποστόλους του μάλιστα ο ίδιος αποκάλεσε «ψαράδες ψυχών». Αυτοί οι ιεροί συμβολισμοί όμως είναι για σας ένα τίποτα, δεν σας αγγίζουν, όπως δεν σας αγγίζει το δράμα των μεταναστών.

Κύριε Αρχιεπίσκοπε, αγιάσατε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ευλόγησαν πολλοί ιερείς σας τα γραφεία της, ένας αρχιμανδρίτης τουλάχιστον και δυο δεσποτάδες την υποστήριξαν ανοιχτά, ένας μητροπολίτης υπερασπίστηκε στο δικαστήριο έναν δικό τους, παρ’ολίγο φονιά, πολλοί περισσότεροι, δημοσιεύτηκε στο ευσεβές «Παρόν» του κ.Κουρή (που γνωρίζει καλά τα μυστικά σας), την ψηφίσανε. Δεν βρήκατε ούτε μια λέξη καταδίκης να πείτε, ούτε εσείς ούτε κανείς άλλος εκτός από τον παπα-Δημήτριο Θεοφίλου της Μ.Φωκίδας, για τα αμέτρητα εγκλήματά τους που η Αστυνομία δεν τα βλέπει και η Δικαιοσύνη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αναβάλει την εκδίκασή τους. Αρκεί όμως ένας καλός παπάς για να σώσει την τιμή και να ξεπλύνει τη βλάσφημη συνέργεια ή τη σιωπή των πάνω από 15.000 ρασοφορεμένων ανδρών και γυναικών αυτής της χώρας; Δεν το νομίζω.

This entry was posted in «Ιερές» Υποκρισίες, Διακρίσεις (κάθε είδους), Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

64 Responses to Κύριε Αρχιεπίσκοπε, είστε ολότελα άπιστος;

  1. Ο/Η Βαρ-ναβά λέει:

    Επακριβώς.

  2. Ο/Η undantag λέει:

    Λασκαράτε,
    Μακάρι να μη κουραστείς ποτέ να είσαι φωνή βοώντος εν τη ερήμωι. Και για μας που ευχαριστιόμαστε που κάποιος περιγράφει τις μύχιες σκέψεις μας καλύτερα απ’ ό,τι θα μπορούσαμε οι ίδιοι, και για τους λίγους μη στενοκέφαλους πιστούς που μπορούν να αναπτύξουν κριτική διάθεση διαβάζοντάς σε.
    Να συμπληρώσω ότι ο Αιγύπτιος ψαράς είναι πολύ πιο «χριστιανός» απ’ τον χρυσοντυμένο διάνο, αν αληθεύει πως είπε: «αν εγώ έλεγα στην Αίγυπτο ότι μου επιτέθηκαν στην Ελλάδα, θα έθετα σε κίνδυνο την εκεί ελληνική παροικία». Τον πλησίον του ως σεαυτόν…
    Και φυσικά, ένας φωτισμένος παπάς είναι στατιστικό δείγμα ασήμαντο. Σίγουρα θα υπήρχαν φιλεύσπλαχνοι και φωτισμένοι ευγενείς στην Γαλλία του τέλους του 18ου ή στη Ρωσία των αρχών του 20ου αιώνος. Τους πήρε όμως ο διάολος όλους τους. Άμποτε.

    • Ο/Η Σταύρος λέει:

      ο Αιγύπτιος ψαράς …είπε: «αν εγώ έλεγα στην Αίγυπτο ότι μου επιτέθηκαν στην Ελλάδα, θα έθετα σε κίνδυνο την εκεί ελληνική παροικία».

      Αν συνεχίσει το βιολί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να παίζει τον χαβά του άνανδρου ρατσισμού, θα το δούμε κι αυτό, αργά ή γρήγορα.

  3. Ο/Η undantag λέει:

    » … ως Εαυτόν» , φυσικά 🙂

  4. Ο/Η Κάπας Σ. λέει:

    1.Αυτό που έγινε είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΚΗΣ!!Δεν ξέρω,αν θυμάσθε,αλλά οι Αι-
    γύπτιοι και άλλοι άραβες πρωτοήρθαν εδώ επί χούντας και δη προσκεκλημέ-
    νοι,για διάφορες δουλειές ΝΟΜΙΜΑ και ουδέποτε ούτε ΤΟΤΕ,αλλά ούτε αρ-
    γότερα δημιούργησαν το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!
    2.ΟΛΟΙ εργάζονται ΑΡΜΟΝΙΚΟΤΑΤΑ με τους έλληνες συνάδελφούς τους σε
    πολλά λιμάνια!!!Αρκετοί βρίσκονται και στην Πάτρα!
    3.Δεν κατάλαβα την επίθεση κατά του αρχιεπισκόπου κι ότι καταπατά το ευαγ-
    γέλιο,γιατί ορκίζει τη Βουλή και την κυβέρνηση-πράγμα,που γίνεται από ΚΑΤΑ-
    ΒΟΛΉΣ του ελληνικού κράτους!
    4.Μήπως θα έπρεπε η επίθεση να γίνει στον κ.Λενή;Για ρίξε μίστερ Λασκαρά-
    τε μια ματιά στο ιστολόγιό του και ΤΟΤΕ θα δεις τι γίνεται και ποιος υποστηρί-
    ζει τη Χ.Α.
    Ή μήπως κύριε Λασκαράτε τον φοβάσαι ότι θα σε παραλάβει»κι ούτε ψύλλος
    στον κόρφο σου»!!!!
    5.Και τέλος,για να μη χάνω τον πολύτιμο χρόνο μου, μήπως-λέω τώρα εγώ-
    ΕΙΔΕΣ το άλλο ΕΓΚΛΗΜΑ,που διαπράχθηκε στην Τυνησία,όπου ένα ΥΠΟ-
    ΚΤΗΝΟΣ σφάζει σαν αρνί έναν νέο άνθρωπο,γιατί από μουσουλμάνος έγινε
    χριστιανός;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΟΥ για τη ζωή και τα ανθρώπινα
    δικαιώματα;Γιατί ΔΕΝ ασχολήθηκες να το δεις και να το ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ,ό-
    πως ζητάς να κάνει ο αρχιεπίσκοπος;Ή μήπως για σένα ΠΟΛΕΜΙΕ της Ελ-
    λάδας και του Χριστιανισμού αυτό είναι μικρό ΠΤΑΙΣΜΑ;;!!
    Μωρέ τι ΕιΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΡΟΙΔΗΣ το έχουμε καταλάβει,αλλά μην κάνετε
    και τους ΤΙΜΗΤΕΣ των άλλων!!!!!!!!!!!!!

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      To Χρυσαυγίτη μεγαλοξενοδόχο, Χωροφύλακα δεσπότη Θανάση Λενή Ντερτιλή, τέκνον Καλλινίκου, τον φοβούνται και τον προσκυνάνε μόνο οι πολιτικοί ψ κατηγορίας που επανδρώνουν τη ΝΔ.

      Google:

      Οι δαίμονες του σεξ πολιορκούν το δεσπότη Αμβρόσιο – Ροΐδη Εμμονές

      roides.wordpress.com/2011/09/…/12sep11… – Προσωρινά αποθηκευμένη

      12 Σεπτ. 2011 – Κύριε Ροΐδη, Ο μητροπολίτης χουντικής «Χρυσοπηγής», ξενοδοχείου Simantron, χήρας Μερτικοπούλου, βασανιστών Αστυνομίας και …

      Να αφαιρεθεί η ιθαγένεια από τον κ. Αμβρόσιο « Ροΐδη Εμμονές

      roides.wordpress.com/2010/04/…/12apr10… – Προσωρινά αποθηκευμένη

      12 Απρ. 2010 – Κύριε Ροϊδη, Ο μπλόγκερ Αμβρόσιος (Θανάσης Λενής), μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγίου (της σλαβικής Βοστίτσας), τ.αξιωματικός της …

      Η συγκατοίκηση ιερέων με νεαρούς Αλβανούς « Ροΐδη Εμμονές

      roides.wordpress.com/2011/05/…/19may1… – Προσωρινά αποθηκευμένη

      19 Μάιος 2011 – Κύριε Ροΐδη, Ομολογώ πως το γεγονός που περιγράφω υπήρξε για εμένα μια ευχάριστη έκπληξη. Θεωρούσα τον άγιο Αμβρόσιο εθνικιστή, …

      Λειτουργία Κυριακής: Ο Ντερτιλής είναι Χουντικός, όχι ο Αμβρόσιος …

      roides.wordpress.com/2011/08/…/14aug1… – Προσωρινά αποθηκευμένη

      14 Αυγ. 2011 – Ο «Αγανακτισμένος» άγιος Αμβρόσιος: «Στην Εκκλησία μας, δε συνιστάται να ….. Εσεις ομως κε Ροιδη καταφερεστε ειρωνικά εναντιον όλων των ..

      .

      Τα μυστήρια της Χρυσοπηγής « Ροΐδη Εμμονές

      roides.wordpress.com/…/lixouri271107/ – Προσωρινά αποθηκευμένη

      27 Νοεμ. 2007 – Σουρή “Παπάδες-Επίστρατοι”. Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος. Τα μυστήρια της Χρυσοπηγής. Κύριε Ροϊδη,. chryssopigi2.jpg …

  5. Ο/Η Scifimom λέει:

    +100000

  6. Ο/Η chretienorthodox λέει:

    Κυριε Λασκαρατο,

    Παρακαλω πολυ να μου επιτρεψετε να απαντησω στο ερωτημα που εχετε σαν τιτλο του θεματος. Μαλιστα, ειναι τελειως απιστος ο αρχιεπισκοπος των Ελληνων παγανιστων ψευτοχριστιανων. Επισης εχω να σας πω οτι προσυπογραφω ολοκληρο το αρθρο.

    Με εκτιμηση και φιλία
    Γεωργιος Θεοδοσιου

  7. Ο/Η Κοκ λέει:

    Και ήταν νόμιμος όχι λάθρο, επειδή μιλάνε δήθεν γιά λαθρομετανάστες

  8. Ο/Η Σταύρος λέει:

    Αν υποστήριζε τον Αιγύπτιο, τα παγκάρια θα βάραιναν ή θ’ αλάφρυναν;

  9. Ο/Η Λαγός τη φτέρη κούναγε λέει:

    Για την τυφλή Δικαιοσύνη που θα δικάσει σε 15 χρόνια τους δράστες

    Τα ξημερώματα της Τρίτης στα όρια Κερατσίνι-Πέραμα, μέλη της Χρυσής Αυγής εισέβαλαν βιαίως σε μονοκατοικία πέντε Αιγυπτίων ψαράδων, προκαλώντας ζημίες και τραυματίζοντας πολύ σοβαρά τον ένα εξ αυτών.

    Το θύμα της νεοναζιστικής επίθεσης φέρει βαρύτατο διπλό κάταγμα στην κάτω γνάθο και στα ρινικά οστά Είναι 28 χρονών και πατέρας 3 παιδιών, το μικρότερο μόλις τριών.

    Λίγες ώρες πριν, το ανθρωπόμορφο κτήνος του μιχαλολιακου, ο βουλευτής-ντουλάπα γιάννης λαγός σε ομιλία του στο Πέραμα δήλωνε (με σπαστά ελληνικά) πως απο εδω και πέρα οι αιγύπτιοι ψαράδες στο Κερατσίνι θα δίνουν λογαριασμό στη χρυσή αυγή.

    Οφείλουμε να διαδώσουμε αυτό το ντοκουμέντο ώστε και ο τελευταίος ψηφοφόρος της συμμορίας των νεοναζί να ξέρει καλά τι κατακάθια ψηφίζει.

    Ο/η ξεφτιλισμένος/η που θα επιμείνει στη ψήφο του ας γνωρίζει οτι οδηγεί την λατρεμένη του χώρα σε εμφύλιο. Να το συνειδητοποιήσει και να προετοιμαστεί ανάλογα…

    https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1406711
    http://tvxs.gr/news/ellada/kataggelia-meli-tis-xrysis-aygis-eisebalan-se-spit

  10. Ο/Η Λαγός τη φτέρη κούναγε λέει:

    http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/184537/hrysi-aygi-oi-aigyptioi-metanastes-tha-logodotoyn-se-emas-vid

    Χρυσή Αυγή: Οι Αιγύπτιοι μετανάστες θα λογοδοτούν σε εμάς (vid)

    «Μας έχουν κάνει παράπονα για κάποιους Αιγύπτιους εδώ στην ιχθυόσκαλα

    Στο Πέραμα μίλησε πριν από λίγες μέρες ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός.

    Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε κάποιους Αιγύπτιους μετανάστες στο Κερατσίνι για τους οποίους όπως λέει του έχουν γίνει παράπονα.

    «Έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων για θέματα, που υπάρχουν εδώ στην Ιχθυόσκαλα στο Κερατσίνι. Για όλα αυτά τα θέματα με τους Αιγύπτιους, που μπαίνουν κάνουν ότι θέλουν, που πουλάνε τα ψάρια τους όπως θέλουν, τα παίρνουν απ’ όπου θέλουν και γενικά δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν» ανέφερε.

    «Εμείς τους λέμε ότι από εδώ και πέρα θα δίνουν λογαριασμό στη Χρυσή Αυγή και στους Έλληνες πολίτες» πρόσθεσε.

  11. Ο/Η Xρυσαυγίτης και Νεοδημοκράτης λέει:

    Η Χριστίνα Σιδέρη στέλεχος της ΝΔ ζητάει να συλληφθούν οι γονείς του Αλέξη Γρηγορόπουλου

    Η Χριστίνα Σιδέρη στέλεχος της ΝΔ ζητάει να συλληφθούν οι γονείς του Αλέξη Γρηγορόπουλου!

  12. Ο/Η Λαμόγιο και Νεοδημοκράτης λέει:

    ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΜΑΡΑ!

    Τα έγγραφα μέσα στα αρχεία είναι ΧΩΡΙΣ μαύρες γραμμές… δεν είναι μόνο το παρακάτω βέβαια, είναι ένα απλό παράδειγμα από τα δεκάδες μέσα στα αρχεία! Κατεβάστε για περισσότερα.

    ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΜΑΡΑ!

  13. Ο/Η Ιερέας Χ λέει:

    Αλιεύς της του Νείλου χώρας και ξένος!

    Ανίεροι βλάσφημοι εκίνησαν την πτέρναν κατά του ευεργέτου

    Ανάθεμα έστω τοις δειλοίς δε και απίστοις και εβδελυγμένοις ειδωλολάτραις …..το μέρος αυτών η λίμνη η καιομένη πυρί και θείω

  14. Ο/Η Άθεος λέει:

    Καλύτερα που βάλατε άπιστος, γιατί οι άθεοι είμαστε καλοί άνθρωποι.

  15. Ο/Η Xριστόδουλος Κουσουρλής λέει:

    http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/185049/hoyriet-o-ellinas-fyrer-yposhetai-na-parei-piso-kai-ti-smyrni

    Χουριέτ: Ο Έλληνας «Φύρερ» υπόσχεται να πάρει πίσω και τη Σμύρνη

    Στις δηλώσεις του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, κ. Νίκου Μιχαλολιάκου, αναφέρεται ο τουρκικός Τύπος, τον οποίο χαρακτηρίζει «Έλληνα ‘φύρερ’».

    Η εφημερίδα «Χουριέτ» αναφέρει ότι «ο αρχηγός του ελληνικού ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή υποσχέθηκε να ‘πάρει πίσω τη Σμύρνη’, μία εβδομάδα μετά τη δήλωση ότι το κόμμα του θέλει ‘πίσω’ την Κωνσταντινούπολη».

    Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ότι «θα πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και τη Μαύρη Θάλασσα», γράφει η εφημερίδα. «Ναι, είμαστε εθνικιστές και ρατσιστές. Δεν το κρύβουμε», παραθέτει τα λόγια του η «Χουριέτ».

    Η τουρκική εφημερίδα τονίζει ακόμη ότι ο κ. Μιχαλολιάκος επιτέθηκε στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη, επειδή ο τελευταίος ήθελε να δώσει το όνομα του Κεμάλ Ατατούρκ σε δρόμο της πόλης. Επίσης, υπενθυμίζει ότι ο θεμελιωτής της σύγχρονης τουρκικής δημοκρατίας γεννήθηκε το 1881 στη Θεσσαλονίκη, όταν ανήκε στα εδάφη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

  16. Ο/Η Xριστόδουλος Κουσουρλής λέει:

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63638177

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

    ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ
    Θεός τους ο «αιώνιος κυβερνήτης Μέγας Παν»

    «Το αίμα και η φυλή που είναι το βιολογικό υπόβαθρο του Λαού», αποτελούν για τη Χρυσή Αυγή «το νήμα, η Πατρίδα είναι ο αργαλειός και το Εθνος είναι ο υφαντής του πολιτισμού», σύμφωνα με τα ιδεολογικά πονήματα της νεοναζιστικής οργάνωσης που δημοσιεύτηκαν στο ομώνυμο περιοδικό. Τα φασιστικά και ρατσιστικά κηρύγματα μετουσιώνονται σε μερικές από τις 14 αρχές της Αριας Ηθικής:

    Να είσαι πονηρός σαν αλεπού με τους εχθρούς και τους ξένους, γιατί στόχος τους είναι η εξάλειψή σου. Ασφάλισε, υπεράσπισε και λάτρεψε την Πατρίδα σου, όπως απαιτεί ο φυσικός ζωτικός χώρος.

    Ζήσε σε αρμονία με τη Φύση και το Λαό και μη συμβιβάζεσαι με το κακό, γιατί η φυλετική επιβίωση είναι ο διαχρονικός αγώνας σου.

    Με στόχο λοιπόν τη φυλετική επιβίωση και αναδεικνύοντας τον κίνδυνο της αλλοίωσης της «ράτσας», η Χρυσή Αυγή βάζει απέναντί της τους μετανάστες, τους «μπολσεβίκους», τους φιλελεύθερους, ακόμα και το ίδιο το κοινοβουλευτικό σύστημα. «Η Δημοκρατία είναι και αυτή από τις μεγαλύτερες απάτες του συστήματος. Εμείς οι Εθνικιστές δεν επιθυμούμε κάποια ?βελτίωση? των -έτσι ή αλλιώς- σάπιων και σαθρών δομών του υπάρχοντος Συστήματος. Αντίθετα, αγωνιζόμαστε για την ανατροπή του, ως βασική προϋπόθεση για τη Σωτηρία και Αναγέννηση του Λαού μας», αναφέρουν στο περιοδικό.

    Οι Ελληνες νεοναζί της Χρυσής Αυγής βαδίζουν σταθερά πάνω στις ιδεολογικές απόψεις αλλά και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που έχει επιβάλει ο ναζισμός. Και βέβαια δεν θα μπορούσε να έχει σχέση ο Χριστιανισμός ως θρησκεία της αγάπης και της συγχώρεσης, με τα φασιστικά και ρατσιστικά μηνύματα των ναζί.

    «Σκοταδισμός 20 αιώνων», «ιουδαιοχριστιανισμός», «χριστιανική παρακμή» είναι μόνο κάποιοι από τους προσδιορισμούς που αναφέρονται για τον χριστιανισμό στα κείμενα των περιοδικών «Χρυσή Αυγή» και «Αντεπίθεση» τη δεκαετία του ’80. Αλλά αποκρύπτονται συνειδητά γιατί αν γίνουν γνωστά θα τσαλακώσουν την εικόνα της «ελληνοορθόδοξης» οργάνωσης. Πίσω από το πρότυπο του «υπερπατριώτη», ακροδεξιού Ελληνα που δηλώνει εθνικιστής και «τιμά την ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό», κρύβονται η λατρεία του Εωσφόρου, ο παγανισμός, η αρχαιολατρία και οι παραπομπές στους «μάγους» του Μεσαίωνα.

    Ακόμα και το όνομα της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» αναφέρεται στην «Αυγή» που θα έρθει ο Εωσφόρος και θα φέρει το «Αστραφτερό Σκοτάδι», όπως αναφέρει στο βιβλίο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου-Εθνική των Ελλήνων Θρησκεία» των εκδόσεων «Ελεύθερη Σκέψις», ο φιλοναζιστής ποιητής Οδυσσέας Πατεράκης.

    Χαρακτηριστικοί είναι οι στίχοι του ποιήματος «Χρυσή Αυγή»:

    Σκύψε τα χέρια σου και άπλωσε και πάρε την ψυχή μου. Σ΄εσένα ανήκει ω Σατανά, κι εδώ, και μπρος και πάντα.

    Στη συλλογή που προλογίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος, διακρίνονται τα ποιήματα «Εωσφορικός Υμνος» και «Εξομολόγηση ενός Παγανιστή».

    Ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει υπογράψει στίχους για ανθρωποθυσίες στον Εωσφόρο, που έχει τη μορφή του αρχαίου θεού Πάνα: Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας Τραγόμορφος, Σατανικά υπέροχος Την ώρα δοξάζει της θυσίας Των ευγενών ενστίκτων και της βίας Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης ο Μέγας Παν.

    ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

  17. Παράθεμα: Κύριε Αρχιεπίσκοπε, είστε ολότελα άπιστος;

  18. Ο/Η logiflesh λέει:

    Mια μικρή παρατήρηση μόνο. Δεν θα πρεπε να προσφωνείτε τον Αρχιεπίσκοπο, μα όλους εκεί έξω που πίνουν νερό στο όνομά του και κρέμονται απ τα χείλη του. Κακά στραβά κ ανάποδα πάντα θα υπάρχουν, δε θα πρέπει να απευθυνόμαστε σ αυτά ,αλλά σ αυτούς που τα δέχονται.

    Ωραία ιδέα αυτό το άρθρο πάραυτα!
    Συνεχίστε έτσι!

  19. Ο/Η rodanis λέει:

    Λασκαράτε,
    Μολονότι συμφωνώ ότι ένας χριστιανός, όπως εσύ αδρά τον περιγράφεις, όφειλε να αντιδράσει σε ένα τέτοιο περιστατικό, ορισμένες επιλογές στο κείμενο σου, με διέγειραν επαρκώς ώστε να σπάσω για λίγο το moratorium που εδώ και λίγο καιρό έχω θέσει στον εαυτό μου σχετικά με την πληρωμή των τοκοχρεολυσίων του χριστιανικού δανείου που αναγκαστικά μου φόρτωσαν στην παιδική μου ηλικία.
    Κατ αρχήν εγκαλείς τον Αρχιεπίσκοπο ως «άπιστο». Η δική μου άποψη είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είναι άπιστος. Είναι άθεος. Ο χριστιανισμός είναι ίσως η απόλυτη έκφραση του χυδαιουλισμού. Είναι μία μη-θρησκεία που δημιουργεί μη-ανθρώπους. Είναι ένα ψευδοιδεολογικό μόρφωμα που έχει τον άνθρωπο να σκοτώνει τον θεό και να γίνεται θεός, και μάλιστα μέσα από μια διαδικασία άρνησης του ανθρώπου, επινοημένη από τους νοσηρότερους ανθρώπινους εγκεφάλους. Αυτά δεν είναι απλά πράγματα! Ένας ένθεος άνθρωπος είτε ακολουθεί φυσικά (δηλαδή παραδοσιακά) μια φυσική θρησκεία είτε είναι άθρησκος. Με δεδομένο ότι οι φυσικές θρησκείες έχουν εκλείψει, ιδιαίτερα στον «πολιτισμένο» κόσμο (το «πώς», το γνωρίζουμε) και απομένουν ίχνη μόνον σε απομονωμένους πληθυσμούς , συνεπάγεται ότι ο πολιτισμένος ένθεος άνθρωπος είναι απαραίτητα άθρησκος. Διότι ένας πολιτισμένος ένθεος άνθρωπος είναι αδύνατον να αποδεχτεί δογματικά ως εξ αποκαλύψεως αλήθεια για την φύση του Θείου, την οποιαδήποτε άποψη ενός μακρινού συνανθρώπου του. Όποιος και αν ήταν αυτός. Πολύ δε περισσότερο, εάν η άποψη αυτή έχει διαμορφωθεί μέσα από συνόδους, με την διαδικασία της επιλογής από τις πολλές απόψεις, εκείνης που εξυπηρετεί καλύτερα τον πολιτικό ρόλο της. Αυτό κι αν είναι χυδαιότητα! Μόνον ένας άθεος θα μπορούσε άφοβα να αποδεχθεί αυτήν την αυθαίρετη θέωση των ανθρώπων δημιουργών της Απόλυτης Αλήθειας. Ένας άθεος με ψευδαισθήσεις θεϊκού μεγαλείου, ένας χυδαιουλιστής.
    Τώρα η πίστη είναι ένα άλλο ζήτημα. Δεν έχει απαραίτητα μεταφυσικές προεκτάσεις. Υπό αυτήν την έννοια, ένας άθεος δεν είναι απαραίτητα και άπιστος. Το αντίθετο, απαιτείται πολύ ισχυρή πίστη για να είναι κανείς χυδαιουλιστής. Η απουσία πίστης οδηγεί μοιραία σε αμφιβολίες και αυτές με την σειρά τους σε μια πιο σοβαρή, τίμια και μετριοπαθή στάση απέναντι στη φύση (την ανθρώπινη και γενικότερα) και την μεταφυσική. Οπότε και μακριά από τον χυδαιουλισμό. Ο αρχιεπίσκοπος λοιπόν θεωρώ ότι είναι πιστός. Τουλάχιστον τόσο πιστός όσο και κάθε συνειδητός χριστιανός. Πού πιστεύει; Μα φυσικά στο ψευδο-ιδεολογικό μόρφωμα που εκπροσωπεί και σε ότι αυτό προστάζει. Είναι όμως οι προσταγές του χριστιανισμού εκείνες που αναφέρεις; Την απάντηση δεν χρειάζεται βέβαια να σου την δώσω εγώ! Διαθέτεις προφανώς ένα θαυμαστό σχετικό αρχείο που κρύβει από μόνο του την απάντηση. Ο χριστιανισμός του «καλού Σαμαρείτη» δεν είναι (και δεν ήταν ποτέ) τίποτα περισσότερο από το σκουλικάκι στο αγκίστρι (μια και αναφέρθηκες στα ψάρια) ή η αθώα μάσκα που φοριέται παροδικά σε περίπτωση στριμώγματος. Γνωρίζω από προσωπική εμπειρία ότι όλες σχεδόν οι «πορείες» των χρυσαυγιτών στον Άγιο Παντελεήμονα τα τελευταία χρόνια είχαν στην πρώτη γραμμή ρασοφόρους. Οπότε δεν αντιλαμβάνομαι τι περιμένεις! Για να μην μιλήσω για την πρόσφατη στήριξη του μητροπολίτη Καλαβρύτων στην ΧΑ.
    Τώρα για το θέμα του όρκου… κοίτα, εμείς δεν είμαστε αλλούτεροι προτεστάντες! Εμείς έχουμε τις γραφές, έχουμε και τους επίσημους ερμηνευτές! Σε ότι δε αφορά τον θρησκευτικό όρκο από αριστερούς, ας μην είμαστε τόσο αυστηροί. Έχουμε δρόμο ακόμα! (όχι μόνο ως έλληνες αλλά και ως δυτικός πολιτισμός γενικότερα). Εδώ θα μπορούσα να κάνω και ένα σχόλιο περί της συνάφειας του χριστιανικού δογματισμού με τον μαρξιστικό τοιούτο αλλά φοβούμαι ότι θα πάει μακριά…
    ΥΓ. Ορισμένα από τα παραπάνω ίσως φανούν δογματικά αποδυναμώνοντας την κριτική μου στον δογματισμό. Δεν είναι. Απλά τα θέτω υπ όψιν ενός ανθρώπου ας πούμε, ομοϊδεάτη, που θεωρώ ότι τα έχει σκεφτεί και από μόνος του και δεν χρειάζεται πολλές εξηγήσεις, τις οποίες θα μπορούσα βέβαια να δώσω.

  20. Ο/Η Κώστας Κοροβίλας λέει:

    Αγαπητέ καί φίλε Λασκαράτε,
    μου επιτρέπεις, ελπίζω, αυτήν τήν προσφώνηση, διότι μόνο μιά τέτοια προσφώνηση σού αρμόζει μετά από αυτό τό διαχρονικα ανθρώπινο άρθρο σου. Στήν φαντασία μου έβαλα τό κακέκτυπο επιχρυσωμένο είδωλο αντίγραφο τού Μαμμωνά, τού Μολώχ καί Βάαλ, τόν δικό μας, κατά τά άλλα Ελληνα αρχιεπίσκοπο κύριο Ιερώνυμο, καί στήν συνέχεια κάποιον από τούς δικούς του μεταξένδυτους διάκους καί άλλους παρατρεχάμενους, νά τού διαβάζουν τό ανοιχτό σου κείμενο καταπέλτη, ένα κείμενο όχι φωνή εν τή ερήμω, αλλά φωνή εν τή βοόδη καί αλλοπρόσαλη Πόλη καί ο επιχρυσωμένος αρχιεπίσκοπος, παρ’ όλη τή συγκρατημένη ψυχραιμία του ένιωσε τόν θρόνο του νά τρίζει. Καί, επίσης ένιωσε τό αυτί νά ιδρώνει καί ένας κρύος ιδρώτας νά διαπερνά τήν ραχοκοκκαλιά του. Καί, άν ο θρόνος τού αρχιεπισκόπου καί οί καρέκλες, τά καρεκλάκια καί σκαμνάκια όλων τών υπολοίπων, όλων αυτών τών αναζητούντων μιά θέση, μιά θεσούλα στό κοινωνικό κατεστημένο , δέν γκρεμιστούν σήμερα, είναι βέβαιο πως θά γκρεμιστούν αύριο. Ετσι γκρεμίζονται τά τείχη. Μέ τό νά σαλπίζουμε όλοι μαζί, έστω από λίγο ο καθ’ ένας, διότι όλοι μαζί συνθέτουμε τήν βοερή φωνή σύνθεση που γκρεμίζει τά τείχη τής Ιεριχούς.

  21. Παράθεμα: Κύριε Αρχιεπίσκοπε, είστε ολότελα άπιστος; « Ο ΔΡΟΜΟΣ

  22. Ο/Η Κωλόγερας λέει:

    Μην έχετε αμφιβολία ότι η πλήρης απουσία της Εκκλησίας από κάθε κοινωνικό ζήτημα, ήδη την έχει θέσει στο περιθώριο της κοινωνίας. Από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως όλα δείχνουν, θα βγει πρώτο κόμμα, θα είναι η πρώτη φορά που θα πάρει το τιμόνι μη χριστιανοπροσκυνημένη κυβέρνηση. Το τι θα κάνει με την Εκκλησία είναι άλλο καπέλο. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ότι οι ψηφοφόροι θα εμπιστευτουν ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να έχουν δει τον Τσίπρα να σταυροκοπιέται μπροστά σε εικόνες και να ανάβει κεριά.

    Δεν έχω ψευδαισθήσεις. Εμείς, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, θα γίνουμε σκόνη και τα κεριά στην ενορία θα συνεχίσουν να ανάβουν και να σβήνουν κανονικά. Δεν σβήνει με τίποτα ένας τέτοιο μόρφωμα. Το θέμα είναι η περιθωριοποίησή της.

    Για τις επιθέσεις της ΧΑ, που μέχρι πριν ένα-δύο χρόνια, τη θεωρούσαμε όλοι τελειωμένη, ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Το έχω ξαναγράψει, θεωρώ ότι η ΧΑ θα είναι τρίτο κόμμα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Θυμηθείτε με.

    Δεν πιστεύω ότι ο Έλληνας ψηφίζει ΧΑ επειδή τον έπιασε χιτλερικό αμόκ.Τα κριτήρια θα πρέπει να τα ψάξουμε αλλού. Υπάρχει μια λογική που λέει ότι αφού έχασα ό,τι έχασα να γίνουν στάχτη και μπούρμπερη όλα. Αυτό για να καταλάβουμε την κοινωνική συνείδηση του Έλληνα, ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει από του του ήρθε. Χτυπώντας τον Άραβα, χτυπούν την τωρινή τους οικονομική εξίσωση μαζί του, αφού οι Λεωνίδες και οι Σπαρτιάτες με τα βάρια τους αρχιδιακονούντα όπλα δεν γίνεται να έρθουν από τα βάθη των αιώνων να τους ξεσκονίσουν, όπως φαντασιώνονται, τον κολοφώνα της δόξης.

    Όσοι επί χρόνια φωνάζαμε για το πελατειακό κράτος για την κοινωνία του βύσματος και την ανάγκη αξιοκρατίας, κάποιοι εξ αριστερών μας χαρακτήριζαν «δεξιούς» και «αντιδραστικούς». Θυμάμαι ατελείωτες συζητήσεις με τη φοιτητιώσα νεολαία, η οποία, ναι μεν έχεζε πατόκορφα τον άχρηστο καθηγητή (κυρίως άμα δεν ήταν αριστερός) αλλά από την άλλη θεωρούσε ότι η «αξιοκρατία’ είναι επί λέξει «εφεύρημα του αστισμού». Εδώ έγκειται η ευθύνη της Αριστεράς που συμφιλίωνε με πέντε τσιτάτα τον Μαρξ, το «δε βαριέσαι αδελφέ», το «όλα ίδια είναι» και το «ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο».

    Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τώρα ιστορική ευκαιρία. Αν όμως φάει τα μούτρα του το κόστος για την Αριστερά θα είναι ασύλληπτο. Η Αριστερά θα γίνει συνώνυμο της βρώμας και ο Σαμαράς ή κάποιος άλλος παρόμοιος μπούρδας θα βασιλέψει έπειτα σαράντα χρόνια.

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Κωλόγερα,
      θα σου πω τη γνώμη μου.
      1.Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει και επίσημα όποιος και να εκλεγεί.
      Η κατάσταση δεν σώζεται.
      2.Η ευρύτερη Αριστερά αν ο ΣΥΡΙΖΑ έλθει πρώτο κόμμα και σχηματίσει κυβέρνηση, μόνος, ή με Δημάρ ή και με (εξωκοινοβουλευτικούς δυστυχώς) Οικολόγους, μεμονωμένους βουλευτές ΠΑΣΟΚ ή όπως αλλιώς κλπ, ελάχιστα μπορεί να κανει, παρά τις καλές προθέσεις, ή θα πατήσει το κουμπί, ή θα συμβιβαστεί, και στις δυο περιπτώσεις θα απογοητεύσει απο πολύ τραγικά έως απλά πολύ, θα χρεωθεί την καταστροφή και θα ανοίξει το δρόμο δεν ξέρω για πόσο, μπορεί και για λίγο, στα φαιδρά πρόσωπα και στους μεγαλοαπατεώνες της Δεξιάς και σε ακροδεξιά καθάρματα. Δεν είναι κάποιο σπουδαίο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι ο Σούπερμαν που χρειάζεται τώρα η Ελλάδα. Δεν μπορεί, θα το αντιλαμβάνεσαι.
      Πιστεύω πως θα είναι καλύτερα για τη χώρα και για την Αριστερά, να αναλάβει ο θίασος του Σαμαρά να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
      Αν τα βγάλει-σχεδον απίθανο- όπως όπως δηλαδή, μακάρι. Αν δεν τα βγάλει, τότε η Αριστερά μπορεί να κυβερνήσει σωτήρια, χωρίς να χρεωθεί την καταστροφή.
      3. Ή Ευρώπη δεν θα πάρει εύκολα χαμπάρι ότι πρέπει να πάρει άμεσα μια σοσιαλδημοκρατική κατεύθυνση. Υπάρχουν διαφόρων μορφών συμφέροντα που δεν το θέλουν.
      Άρα ας μην ελπίζουμε πολλά από εκεί.

      4. Στο θέμα της Εκκλησίας, η Αριστερά (αν κυβερνήσει τώρα εννοώ), φοβάμαι πως δεν θα μάθει ποτέ πόσο εύκολο, πόσο απίστευτα χρήσιμο, πόσο επαναστατικό, πόσο απελευθερωτικό και σωτήριο ηθικά και οικονομικά, θα ήταν αν έλυνε το πρόβλημα ΡΙΖΙΚΑ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ (μέσα στο αστικό πνεύμα της Γαλλικής Επανάστασης, όχι μπλοσεβίκικα πράγματα), χωρις διαβουλεύσεις, χωρίς αριστερές τσιριμόνιες και υποκρισίες, σε δυο-τρεις μέρες με κάποιο καλό νόμο στη Βουλή, που θα τον ψήφιζε και το ΚΚΕ και ίσως και κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ.
      Ούτε μυαλό υπάρχει, ούτε αρετή, ούτε θάρρος να κάνει τίποτα περισσότερο από τις ανοησίες και τα καραγκιοζιλίκια που έχουν ψελλίσει ή κάνει ο Τσίπρας και ο Παπαδημούλης.
      Ασφαλώς, μακάρι να βγω ψεύτης.

  23. Ο/Η Ιωάννα Μπουκουβάλα Αναγνώστου λέει:

    Kαμμένος

    Την Κυριακή το πρωί θα πάμε σε όλες τις εκκλησιές θα κοιτάξουμε την Παναγιά στα μάτια και θα τους νικήσουμε. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι το χθες, εμείς είμαστε το αύριο του Ελληνικού λαού» είπε.

    «Το δίλλημα αυτών των εκλογών είναι αν θα παραδοθούμε στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αν θα παραδοθούμε στο Αγγλικό Δίκαιο ή αν θα προστατεύσουμε την Ελληνική οικογένεια. Τους απαντάμε ότι θα προστατεύσουμε την Ελληνική οικογένεια» δήλωσε.

  24. Ο/Η Xριστόδουλος Κουσουρλής λέει:

    Κάποιος παπας Λίβυος κάνει πως δεν ξέρει τι είναι η Εκκλησία του πως αυτή υποθάλπει πρώτη το εθνικό το φυλετικό και το θρησκευτικό μίσος, πως αυτή ευλογεί την κοινωνική αδικία και τα κόμματα που την στηρίζουν και «διαμαρτύρεται»

    http://plibyos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_08.html

    παπα-Λίβυος

    Λίγο πριν από το μηδέν

    (….)

    Υ.Γ η θεσμική Εκκλησία πότε θα πάρει θέση απέναντι σε όλους εκείνους που καπηλεύονται την Ορθόδοξη πίστη παραχαράζοντας και παραμορφώνοντας την διδασκαλία της σε εθνική και ρατσιστική ιδεολογία μίσους;

  25. Ο/Η eklag λέει:

    Ο χριστιανισμός έκφραση του χυδαιολισμού;
    του χυδαιο-ιουδα’ι’σμού θα το καταλάβαινα,
    μιλώντας πάντα για μισάνθρωπα ιερά κείμενα
    (φάτε παιδιά βιάστε παιδιά σφάξτε αντιπάλους κ.τλ.).
    Τα ίδια ισχύουν για τα μπαμπουλωμένα φαντάσματα του Ισλάμ
    και όλες τις Ηγεσίες-φορείς κοσμικής εξουσίας.
    Ο Χριστός διαφέρει σίγουρα ως θεώρηση
    -είτε τον πιστεύεις είτε όχι-
    και δεν τον εκπροσωπεί κανείς Αρχιεπίσκοπος.
    Τα ίδια ισχύουν για Βούδα κ.τλ.
    Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα,
    απλώς η κατακαημένη Αριστερά συνεχίζει να σκορπά χολή κατά παντός
    υπευθύνου που την αμφισβητεί ως μόνη αδιαπραγμάτευτη αλήθεια,
    ελπίζοντας-ακόμη-να την πάρουν σήμερα σοβαρά
    -εκτός από τις μούμιες του Στάλιν-
    και λίγοι περισσότεροι.
    Δεν προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε περαιτέρω,
    καθώς επιβλέπουμε τα τελευταία στοκαρίσματα των μούτσων
    στο ΚΑΡΑΒΙ μας,πριν τη ναυμαχία.
    Καλό βόλι!

    • Ο/Η rodanis λέει:

      Τον «χυδαιουλισμό» τον αναλύω από μεταφυσική άποψη καθώς επικεντρώνομαι περισσότερο στην κριτική του χριστιανισμού ως θρησκείας. Τα κείμενα μίσους που αναφέρεις (και αντίστοιχα υπάρχουν και στον χριστιανισμό, ανεξάρτητα από την παλαιά διαθήκη) αποτελούν τμήμα των αποτελεσμάτων της χυδαιουλιστικής θεώρησης της φύσης. Επίσης το να ασχολείται κανείς με τον χριστιανισμό δεν σημαίνει ότι «βγάζει λάδι» άλλα καταστροφικά ψευδοιδεολογικά μορφώματα που πλασάρονται ως θρησκείες, ασχολούμαστε περισσότερο με τον χριστιανισμό γιατί ζούμε σε χριστιανική κοινωνία, τόσο απλά! Λες ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Είναι, αρκεί όμως να προσπαθούμε να αποβάλλουμε τις παρωπίδες που μας φόρεσαν στην παιδική και εφηβική μας ηλικία, και αυτές περιλαμβάνουν βέβαια και τον μαρξιστικό συντηρητισμό (φυσικά υπάρχει και τέτοιος). Από όσο έχω παρακολουθήσει όμως, οι ιστολόγοι που μας φιλοξενούν δεν παραλείπουν να τον στηλιτεύουν και αυτόν σε κάθε ευκαιρία.

  26. Ο/Η λέει:

    Αρνούνται να παίξουν πληρωμένη διαφήμιση του HOT DOC

    Δημοσιευμένο στις 6 Ιουν 2012 |

    Ναι, έγινε και αυτό. Αφού προσπάθησαν με κάθε τρόπο να ανατρέψουν την δυναμική του HOT DOC, τώρα αναγκάζονται να παρανομήσουν. Ο ραδιοσταθμός Δίεση 101,3 ο οποίος διαφημίζει το HOT DOC επί πληρωμή, μας γνωστοποίησε πως αρνείται να παίξει το ραδιοφωνικό σποτ για το περιοδικό. Όταν ρωτησαμε γιατί, η απάντηση ήταν «εντολή άνωθεν, λόγω περιεχομένου». Τους διευκρινίσαμε πως το περιεχόμενο δεν είναι υβριστικό ώστε να δικαιολογεί κάτι τέτοιο και η άρνησή τους είναι ποινικό αδίκημα. Αντίκειται επιπλέον στους όρους δεοντολογίας και λειτουργίας των ραδιοφωνικών συχνοτήτων, όπως αυτοί ορίζονται από το ΕΣΡ. Αυτοί επέμεναν. Έτσι το διαφημιστικό του HOT DOC, δεν πρόκειται να παίξει στον ΔΙΕΣΗ, σε μια συχνότητα Δημόσια που έχει παραχωρηθεί με τον όρο να σέβεται το ραδιοφωνικό κοινό και τους νόμους του ελληνικού κράτους. Δείτε στο διαφημιστικό γιατί προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την αλήθεια, που δεν θα ακούσετε στα κανάλια.

    http://www.koutipandoras.gr/?p=21346

  27. Ο/Η λέει:

    http://www.koutipandoras.gr/?p=21640

    Οι Εβραίοι ψηφοφόροι της Ελλάδας είναι αντιμέτωποι με μια αδύνατη επιλογή

    Δημοσιευμένο στις 12 Ιουν 2012 Συντάκτης: Sabby Mionis

    Λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας, οι Εβραίοι της Ελλάδας βρίσκονται μεταξύ σφύρας και άκμονος: ο πολιτικός χάρτης κυριαρχείται από την αντι-Σιωνιστική άκρα αριστερά και μια κέντρο-δεξιά που έχει μετακινηθεί στα άκρα και ζητά ψήφους από τους νεο-Ναζί.
    Ενώ η οικονομική κρίση βαθαίνει και οι εκλογές πλησιάζουν, η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα είναι πιο τεταμένη από ποτέ.
    Μόλις την περασμένη Πέμπτη, ένας Βουλευτής του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή επιτέθηκε βίαια σε δύο Βουλευτίνες της αριστεράς ζωντανά στην τηλεόραση, ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος ξυλοκοπήθηκε από την ίδια ομάδα στο κέντρο της Αθήνας μετά τη λήψη φωτογραφιών από τις επιθέσεις τους σε μετανάστες ενώ ένας νεαρός φοιτητής της ιατρικής πυροβόλησε και σκότωσε έναν Αλβανό ληστή ο οποίος είχε διαρρήξει κάποια σπίτια στη γειτονιά του και είχε απειλήσει τη μητέρα του.

    Ο φόβος και η ανασφάλεια έχουν ριζώσει. Οι Έλληνες αισθάνονται ολοένα και πιο απελπισμένοι και τα μέλη της μικρής Εβραϊκής κοινότητας της χώρας δεν αποτελούν εξαίρεση.

    Οι περισσότεροι Έλληνες Εβραίοι εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα ή έχουν μικρές επιχειρήσεις. Η κοινότητα δεν απολαμβάνει την ευημερία που εν μέρει την χαρακτήριζε πριν από την καταστροφή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Στο σημερινό κλίμα, τα Εβραϊκά ιδρύματα πιθανότατα θα καταρρεύσουν χωρίς την οικονομική βοήθεια της διεθνούς Εβραϊκής κοινότητας.

    Με φόντο αυτήν την προσωπική και κοινοτική δυσπραγία, τους αυξημένους φόβους για την προσωπική ασφάλεια και την άνοδο τόσο της ακροδεξιάς όσο και της άκρας αριστεράς, οι Εβραίοι ψηφοφόροι αντιμετωπίζουν μια αδύνατη επιλογή στις επικείμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου για το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

    Στα αριστερά, αν ο ΣΥΡΙΖΑ υλοποιήσει τις προεκλογικές υποσχέσεις του, θα οδηγήσει πιθανότατα την Ελλάδα σε ολοκληρωτική κατάρρευση. Ο 38χρονος ηγέτης του, Αλέξης Τσίπρας, είναι ένας ναρκισσιστής λαϊκιστής που προέρχεται από μια διακεκριμένη οικογένεια στην οποία ανήκει μια κατασκευαστική εταιρεία. Δεν είχε ποτέ μια πραγματική δουλειά και τα αγγλικά του είναι ανησυχητικά φτωχά για έναν νέο άνθρωπο στην εποχή του Διαδικτύου.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται πλήρως με την Παλαιστινιακή υπόθεση και η πλατφόρμα του καλεί ρητά για ένα τέλος στην αμυντική συνεργασία της Ελλάδας με το «επιθετικό» Ισραήλ, ακόμα κι αν την Παρασκευή ο σύμβουλος Εξωτερικών Υποθέσεων του κόμματος προσπάθησε να υιοθετήσει μια πιο ήπια στάση. Οι κομματικοί συνάδελφοι του Τσίπρα και ο στενός του κύκλος έχουν επιτεθεί επανειλημμένα στο Ισραήλ και τους «Σιωνιστές» ισχυριζόμενοι ότι δεν είναι αντισημίτες, απλά αντι-Σιωνιστές. Ο πρώην επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Κωνσταντόπουλος, έχει προσφέρει συστηματικά τις υπηρεσίες του ως δικηγόρος υπεράσπισης σε καταδικασμένους και υποτιθέμενους Άραβες τρομοκράτες που έχουν συλληφθεί στην Ελλάδα. Η Σοφία Σακοράφα, έμπιστή του που συγχρωτιζόταν με τη Hamas και διάσημη πρώην Ολυμπιονίκης, ζήτησε και έλαβε την Παλαιστινιακή υπηκοότητα πριν από λίγα χρόνια σε μια προσπάθεια να εκπροσωπήσει την Παλαιστίνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ είχε ήδη περάσει τα 40 της.

    Στα δεξιά, η Νέα Δημοκρατία είναι το παραδοσιακό κεντροδεξιό κόμμα που υπό τον νέο ηγέτη της, Αντώνη Σαμαρά, έχει μεταμορφωθεί σ’ ένα ακροδεξιό, εθνικιστικό κόμμα. Ο 60χρονος Σαμαράς προέρχεται επίσης από μια πολύ διακεκριμένη οικογένεια και, όπως ο Τσίπρας, δεν είχε ποτέ μια σοβαρή δουλειά. Η οικογένειά του του εξασφάλισε μια θέση στο Κοινοβούλιο από την ηλικία των 26 ετών. Ο Σαμαράς έχει αποδείξει τον λαϊκισμό και την έλλειψη ηθικού αισθήματός του αρκετές φορές στο παρελθόν και πολλοί τον κατηγορούν για τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα.
    Το 1993, ως νέος Υπουργός Εξωτερικών, έριξε την κεντροδεξιά κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Αυτή ήταν η μόνη κυβέρνηση που είχε καταφέρει να ισορροπήσει τον πρωτογενή προϋπολογισμό της χώρας και ήταν έτοιμη να ξεκινήσει ένα επιθετικό πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων που θα είχε πιθανότατα αλλάξει την πορεία της οικονομικής ιστορίας της Ελλάδας. Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι ο Σαμαράς άνοιξε τις αγκάλες του και καλωσόρισε στο κόμμα του μια σειρά από νεο-ναζί, αντισημίτες και αρνητές του Ολοκαυτώματος από το ακροδεξιό κόμμα Λάος μετατρέποντας ουσιαστικά τη Νέα Δημοκρατία σ’ ένα ακροδεξιό κόμμα.

    Ο υπεύθυνος της καμπάνιας του Σαμαρά για τη Βόρεια Ελλάδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης, δήλωσε πρόσφατα σε διάφορες προεκλογικές συγκεντρώσεις ότι δεν διαφωνεί με το νεοναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή αλλά είναι αισιόδοξος ότι η έκβαση της σημερινής συζήτησης θα οδηγήσει πολλά από τα μέλη της να ενταχθούν στη Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώνοντας έτσι τη συνεργασία του Σαμαρά με την ακροδεξιά.

    Ο Μάκης Βορίδης, Υπουργός Υποδομών στη μεταβατική κυβέρνηση, προετοιμάζεται σαφώς από τον Σαμαρά και το κατεστημένο που τον στηρίζει, ως ο επόμενος αρχηγός του κόμματος. Ο Βορίδης, ένας φασίστας του χειρίστου είδους, ζωγράφιζε στο παρελθόν σβάστικες στους τοίχους, απειλούσε Εβραίους μαθητές και τις οικογένειές τους και επιτίθετο βίαια σε αριστερούς με την ομάδα των τραμπούκων που είχε δημιουργήσει. Συγκρότησε το αντι-μεταναστευτικό κόμμα «Ελληνικό Μέτωπο» του οποίου το σύνθημα ήταν «Κόκκινη κάρτα στους μετανάστες» και, στις εθνικές εκλογές του 2000, κατέβηκε υποψήφιος μαζί με τον πιο διάσημο αντισημίτη στην Ελλάδα, τον Κώστα Πλεύρη.
    Ο Πλεύρης, ένας αυτοχαρακτηρισμένος νεοναζί και αντισημίτης, έγραψε το βιβλίο «Εβραίοι: Όλη η Αλήθεια» το οποίο καλούσε να «θανατωθούν όλοι οι Έλληνες Εβραίοι μέσα σε 24 ώρες». Δικάστηκε για υποκίνηση, αθωώθηκε από το δικαστήριο και ο γιος του, Θανάσης Πλεύρης, ο οποίος τον υπερασπίστηκε, έχει τώρα προσχωρήσει κι αυτός στο κόμμα του Σαμαρά.
    Ο Σαμαράς αρέσκεται να μιλά για τη διάσημη γιαγιά του, την ταλαντούχα συγγραφέα Πηνελόπη Δέλτα, η οποία αυτοκτόνησε την ημέρα που οι Γερμανικές δυνάμεις κατοχής ύψωσαν τη Ναζιστική σημαία στην Ακρόπολη της Αθήνας. Προφανώς θα τρίζουν τα κόκαλά της παρακολουθώντας τη ‘νομιμοποίηση’ των νεο-Ναζί από τον εγγονό της.

    Οπότε, σ’ αυτές τις εκλογές, όταν η 102χρονη γιαγιά μου, επιζήσασα του Άουσβιτς, με ρωτήσει: «Ποιος είναι καλός για τους Εβραίους;» δεν θα έχω καμία απάντηση: «Κανείς, γιαγιά, κανείς».

    *Ο Sabby Mionis γεννήθηκε στην Αθήνα και μετακόμισε στο Ισραήλ το 2006. Ιδρυτής της Capital Management Advisors, ενεργός στην Ελληνική επιχειρηματική ζωή, πρώην πρόεδρος της Keren Hayesod στην Αθήνα και συν-ιδρυτής του Ισραηλινού Κέντρου για τη βελτίωση της παιδικής ηλικίας.

    http://www.cohen.gr

  28. Ο/Η kseeath λέει:

    Φασισμος: Πλανη ή επιλογη;
    Το φως καιει το φασισμό;
    Μετά το μπουγέλο και τα χτυπήματα του Κασιδιάρη σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, εναντίον της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλη, πολλοί πίστεψαν ότι όσοι ψήφισαν την νεοναζιστική οργάνωση, “χωρίς να ξέρουν”, τώρα δεν θα το επαναλάβουν, αφού η XA έδειξε το “πραγματικό της πρόσωπο”. Η εκτίμηση αυτή είναι προέκταση μιας άλλης, της σ. Αλέκας, που προέβλεπε καθησυχάζοντας το πανελλήνιο, πριν τις 6 Μάη ότι “μόλις οι φασίστες μπουν στη Βουλή θα βάλουν τις γραβάτες και θα γίνουν κοινοβουλευτικά αρνάκια”. Πάνω κάτω μια παρόμοια επιθυμία εξέφρασε πρόσφατα ο Στάθης προεξοφλώντας ότι το “φως καιει τον Φασισμό!“. Όσοι σκέφτονται έτσι μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί οι ίδιοι περί τίνος πρόκειται…. Συνεχεια εδώ…

    • Ο/Η laskaratos λέει:

      Προσωπικά για την κα Παπαρήγα πιστεύω πως είπε ότι είπε για να δικαιολογήσει την απάθεια με την οποία το κόμμα της παρακολουθούσε μέχρι προχτές τη δράση των δολοφόνων. Δεν είναι κουτή, δεν το πίστευε.
      Ξέρει πολύ καλά πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι Καρατζαφέρης, ούτε Καμμένος.

      Για μεγάλο μέρος της Αριστεράς, υπάρχει η εθελοτυφλία ή η βλακεία ή η κουτοπονηριά του ισχυρισμού ότι ο λαός είναι πάντα καλός. Είναι δέσμιοι αυτου του δογματος το οποίο αλλοιώνει συνεχώς και εξευτελίζει την πολιτική τους που φτάνει να κολακεύει αδιάκριτα τους εφοριακούς, τους γιατρούς ή την Εκκλησία επειδή τρέμει τις διεφθαρμένες πλειοψηφίες.

      Ασφαλώς η Χρυσή Αυγή ψηφίζεται ακριβώς επειδή είναι εγκληματική, επειδή είναι θρασύδειλη, ακριβώς επειδή τα βάζει με αδύνατους, ακριβώς επειδή τα στελέχη της είναι σε μεγάλο ποσοστό άσχημοι, συμπλεγματικοί, αμόρφωτοι, ψευτοπαλληκαράδες, ανισόρροποι άντρες με τους οποίους μπορεί να ταυτιστεί ο μέσος ψηφοφόρος της.

      Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπε να ακολουθ΄σουμε τη δεύτερη αριστερή κουτοπονηριά που είναι χειρότερη από την πρώτη:
      «Μην ασχολείστε με τη Χρυσή Αυγή», της δίνετε αξία.

      Όχι, όσο αποκαλύπτουμε τη Χρυσή Αυγή, τόσο τρομοκρατούμε τα σιχαμερά ανθρωπάκια που δεν θα μπορούν πια να προπαγανδίζουν υπέρ της άμεσα ή κυρίως έμμεσα, γιατί θα ντρέπονται να το κάνουν.
      Όταν λένε πως η Χρυσή Αυγή σκότωσε Πακιστανούς βιαστές, δεν το πιστεύουν, το λένε για προπαγάνδα. Αν το ψέμα τους έχει αποκαλυφθεί ευρύτερα, δεν θα τολμάνε να κάνουν τους βλάκες και να το λένε.

      Απονομιμοποιώντας ηθικά τη Χρυσή Αυγή, απονομιμοποιούμε και αποθαρρύνουμε τους δειλούς και δουλικούς υποστηρικτές της, φανερούς και κρυφούς, γιατί οι περισσότεροι από δαύτους κρύβονται.

      Η Εκκλησία είναι ένα από τα άλλοθι της Χρυσής Αυγής, την ευλογεί ανοιχτά τη νομιμοποιεί, μη καταγγέλοντας οι ψευτοεπαναστάτες ηγετικοί κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ την Εκκλησία, ούτε και γι’αυτό, διευκολύνουν τη Χρυσή Αυγή.
      Δεν τους καίγεται ομως καρφί γι’αυτό.

      Όταν ο Γλέζος, η Κανέλλη και ο Κουβέλης συμπροσεύχoνται τάχα, εντελώς ξεδιάντροπα, με τον Μιχαλολιάκο μέσα στη Βουλή και ΚΑΝΕΙΣ δεν τους βάζει στη θέση τους, σε τι να ελπίζουμε;

      • Ο/Η Boλταίρος λέει:

        Για την Αριστερά οι φτωχοί είναι καλοί και οι πλούσιοι κακοί
        Εύκολα κατανόητο και ευχάριστο στα αυτιά.
        Όμως
        http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=695187

        Οι νέοι εμπνέονται από τις αριστερές πολιτικές

        Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/06/2012

        Δεν είναι η πρώτη φορά που σε κρίσιμες στιγμές για την πορεία της ελληνικής κοινωνίας παιδιά της ανώτερης αστικής και μεγαλοαστικής τάξης προσανατολίζονται με βάση ηθικούς κώδικες και πολιτικά στοιχεία από τις αξίες της Αριστεράς. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, γιος του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, κινείται σε αυτή τη γραμμή στο κείμενό του με τίτλο «Τα διλήμματα του Ευρώ και η κρίση της Ευρωζώνης Απαντήσεις και νέες προκλήσεις από την πρόσφατη ιστορία της Ευρωπαϊκής Αριστεράς», που δημοσιεύει η ιστοσελίδα rednotebook.

        Αξιοποιώντας βιβλιογραφία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Γ. Μηλιός και ο Ευκλ. Τσακαλώτος, ο Π. Αγγελόπουλος ζητά ένα new deal για την Ευρώπη, υπογραμμίζοντας ότι ο νεοφιλελευθερισμός «εκτός από ουτοπικό δόγμα, συνιστά ένα αντιδραστικό πολιτικό πρότζεκτ για την εγκαθίδρυση ομαλών συνθηκών για την κεφαλαιακή συσσώρευση και την αποκατάσταση της εξουσίας των οικονομικών ελίτ».
        Ο Π. Αγγελόπουλος προτείνει αναθεώρηση του ρόλου της ΕΚΤ, διαφάνεια στις τράπεζες και «λειτουργία τους στη βάση του δημοσίου συμφέροντος», αλλά και υπεράσπιση των συλλογικών αγαθών και του κράτους πρόνοιας, οικολογικό μετασχηματισμό της οικονομίας, ρύθμιση και φορολόγηση των χρηματαγορών, αναδιανομή του εισοδήματος και της εξουσίας από το κεφάλαιο προς την εργασία και ακύρωση των νόμων που μετατρέπουν την αξιοπρεπή διαβίωση από δικαίωμα σε προνόμιο. «Χρειάζεται επανεξέταση του συνολικού πλαισίου στρατηγικής (Μάαστριχτ, Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης, κ.λπ.)», επισημαίνει, θυμίζοντας τη σχετική αναφορά από την επιστολή του Αλ. Τσίπρα στους ηγέτες της Ε.Ε.

  29. Ο/Η Κοκ λέει:

    Γλέζος επαγγελματίας αριστερός πατριώτης που δε λέει να συνταξιοδοτηθεί

  30. Ο/Η Μαρκήσιος ντε Σαντ λέει:

    http://xairete.blogspot.gr/2009/01/blog-post_8553.html

    Τέκνο (ή τεκνό;) του πρώην μητροπολίτη Πειραιώς Καλλίνικου, ο παιδόφιλος Αρχιμανδρίτης Φώτιος Μακρυστάθης!!!..

    Ο 44χρονος αρχιμανδρίτης Φώτιος Σ. Μακρυστάθης

    Ο Πειραιώτης ρασοφόρος με τις αδυναμίες

    Σε αργία ετέθη από τον μητροπολίτη Μονεμβασιάς και Σπάρτης κ. Ευστάθιο ο αρχιμανδρίτης Φώτιος Μακρυστάθης που συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Αν και ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το υλικό αυτό το είχε από τους πιστούς που εξομολογούσε, δεν έγινε πιστευτός.

    Ο 44χρονος κληρικός που κατάγεται από τον Πειραιά και ο φάκελος του οποίου βρίσκεται ήδη στην Ιερά Σύνοδο για τα περαιτέρω, είναι παιδί κληρικού.

    Ο πατέρας του π. Φωτίου ιερουργούσε στον Πειραιά και ο μητροπολίτης πρώην Πειραιώς Καλλίνικος χειροτόνησε τον Φώτιο διάκο.

    Στο μεγάλο λιμάνι έκανε τα πρώτα του εκκλησιαστικά βήματα. Σπούδασε Θεολογία και Φιλοσοφία (Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο βρετανικό Πανεπιστήμιο Durham).

    Κληρικός με υψηλή μόρφωση, αλλά και αδυναμίες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

    Στη Μητρόπολη Μονεμβασίας βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με κληρικούς που τον γνωρίζουν, «πρόκειται για περίεργο άνθρωπο που πολλές φορές νομίζαμε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα». Ο ίδιος διατηρούσε ιστοσελίδα (www.geocities.com/photiosgr).

    Κ. ΦΩΚΑΣ
    http://www.espressonews.gr

    http://xairete.blogspot.gr/2009/01/blog-post_8553.html

  31. Ο/Η Μαρκήσιος ντε Σαντ λέει:

    http://www.zougla.gr/greece/article/an8ropos-tou-kalinikou-parenoxlouse-12xroni

    Άνθρωπος του Καλλίνικου παρενοχλούσε 12χρονη

    Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2009, 16:00

    Ένας ακόμη πολίτης, υπεράνω υποψίας, στενός συνεργάτης του πρώην Μητροπολίτη Πειραιώς Καλλίνικου -του ισχυρού άνδρα της θρησκευτικής οργάνωσης «Χρυσοπηγή»- συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανήλικη.

    Πρόκειται για τον Ανδρέα Ντουμάνη, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός του πρώην αγίου Πειραιώς, αλλά και ως οδηγός του σχολικού λεωφορείου στο Δημοτικό Σχολείο της Μητρόπολης.

    Ο 36χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα μετά από ραντεβού που έκλεισαν μαζί του οι γονείς της 12χρονης μαθήτριας, η οποία φοιτούσε στο συγκεκριμένο σχολείο.

    Φυσικά, ο ίδιος πίστευε ότι στο ραντεβού στο Ρέντη θα έβλεπε επιτέλους την ανήλικη, την οποία προσπαθούσε απεγνωσμένα να προσεγγίσει τον τελευταίο χρόνο, στέλνοντάς της μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο.

    Ωστόσο, στο καθορισμένο σημείο συνάντησης πήγε η αστυνομία.

    Το δημοτικό σχολείο της Μητρόπολης Πειραιά
    Η μητέρα του κοριτσιού, που κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, έλεγξε το κινητό της μικρής και είδε τα αρρωστημένα μηνύματα του 36χρονου.

    Απευθύνθηκε στην αστυνομία και με περισσή ψυχραιμία απάντησε σε ένα από τα μηνύματα του δράστη, προσποιούμενη ότι είναι η 12χρονη κόρη της.

    Του έκλεισε ραντεβού, χθες το απόγευμα, στην περιοχή του Ρέντη και εκεί ο παιδόφιλος συνελήφθη.

    Ο διευθυντής του σχολείου, Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος, δήλωσε στην zougla.gr αναφορικά με το συμβάν:

    Άνθρωπος του πρώην μητροπολίτη

    Ο συλληφθείς προσελήφθη στην μητρόπολη επί Καλλίνικου, τον Μάιο του 2000, όμως επί Σεραφείμ και επειδή είχε προβληματική συμπεριφορά -καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι μυθομανής- τον απέπεμψαν και τον έβαλαν να εργάζεται ως κλητήρας.

    Ακούστε εδώ τι δήλωσε στην zougla.gr ο ιδιαίτερος του μητροπολίτη Σεραφείμ, Δημήτρης Αλφιέρης:

    Ταυτόχρονα, κάποιες μέρες ή όταν υπήρχε ανάγκη, συνέχιζε να κάνει και τον οδηγό του σχολικού λεωφορείου του ιδιωτικού σχολείου που ανήκει στην μητρόπολη, καθώς διέθετε επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης.

    Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Πειραιά

    Η σύζυγος του κατηγορουμένου εργάζεται ως τηλεφωνήτρια στον ραδιοφωνικό σταθμό της μητρόπολης «Πειραϊκή Εκκλησία».

    http://www.zougla.gr/greece/article/an8ropos-tou-kalinikou-parenoxlouse-12xroni

    • Ο/Η Σταύρος λέει:

      Μαρκήσιε, παρατηρώ ότι το πολυβόλο σου ρίχνει βολές κατά ριπάς. Μόνο που ο στόχος σου είναι στοιχειωμένος και ελεξίσφαιρος. Το ύφασμα του αλεξίσφαιρου αυτού γιλέκου των ρασοφόρων δεν κατατρυπιέται με τίποτε διότι τα υφάδια του είναι φτιαγμένα από λαϊκό χάλυβα. Δεκαεπτά συναπτούς αιώνες τα σφυρηλατούσε το χριστιανικό ιερατείο, πάνω στο αμόνι της θρησκείας της ερήμου του Σινά. και το στημόνι; Από ατόφιο τούντζι της πίστης.

  32. Ο/Η Μαρκήσιος ντε Σαντ λέει:

    http://www.inews.gr/20/anavoli-sti-diki-tou-paiderasti-odigou-scholikou.htm

    Αναβολή στη δίκη του παιδεραστή οδηγού σχολικού

    14:32 27/11/2009 – Πηγή: Zougla

    Για τις 12 Ιανουαρίου 2010 προσδιορίστηκε σε ρητή δικάσιμο η δίκη του 36χρονου υπαλλήλου της Μητρόπολης Πειραιά, Ανδρέα Ντουμάνη. Ο οδηγός του πρώην Μητροπολίτη Πειραιά, Καλλίνικου, που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, ζήτησε και έλαβε σήμερα από το Α’ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο αναβολή, επικαλούμενος κώλυμα του νέου δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια

    http://www.inews.gr/20/anavoli-sti-diki-tou-paiderasti-odigou-scholikou.htm

  33. Ο/Η Κωλόγερας λέει:

    Λασκαράτε,

    μακάρι να βγεις ψεύτης. Αν βγει αληθινό το σενάριο αντιλαμβάνεσαι πολύ καλά ότι η ελληνική κοινωνία όχι μόνο θα πατήσει το καζανάκι με την Αριστερά μέσα (το ΚΚΕ θα μείνει ίσως ως απολίθωμα απολιθώματος με απήχηση μικρότερη από αυτή που έχει σήμερα). Το σενάριο μιας κυβέρνησης Αριστεράς μετά την καταστροφή χρεωμένη στο Σαμαρά το το βλέπω απίθανο. Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ θα είναι μεγάλη, με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Προσωπικά θα είμαι με εκείνους που θα πατήσουν με λύσσα το καζανάκι. Αν η Αριστερά (εκτός αν αρνηθούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Αριστερά – θέμα για μια θεωρητική συζήτηση αλλού ντ’αλλού με κρασάκι και κεφτεδάκια) αποτύχει, θα της χρεώσω και την ευθύνη στο ακέραιο. Το ήθος των προεκλογικών δεσμεύσεων, και η μετέπειτα πορεία είναι από μένα κριτήρια αδιαπραγμάτευτα για την πολιτική.. Αλλιώς, δεν πάω καλύτερα να ρίξω κατευθείαν δαγκωτό το γνήσιο, το αυθεντικό, το τσακισμένο ΠΑΣΟΚ της καρδιάς μας ;;

  34. Ο/Η Aμβροσία Δερτιλή Αειπάρθενος λέει:

    http://www.gazzetta.gr/egklima/article/296858-sok-pigan-na-kapsoyn-pakistanoys-metanastes-zontanoys

    Σοκ. Πήγαν να κάψουν Πακιστανούς μετανάστες ζωντανούς!

    Σάββατο, 09 Ιούν 2012 18:51

    Πετώντας ένα αναμμένο στουπί ποτισμένο με εύφλεκτο υγρό στο σπίτι όπου έμεναν, άγνωστοι επιχείρησαν να κάψουν ζωντανούς, μετανάστες από το Πακιστάν.

    Αφού έσπασαν την πόρτα της εισόδου, πέταξαν στο εσωτερικό ένα αναμμένο στουπί και εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα η ομάδα των ατόμων που πέταξε το αναμμένο στουπί αποτελούνταν από πέντε άτομα.

    Η φωτιά σβήστηκε από έναν από τους Πακιστανούς που την ώρα της επίθεσης κοιμόταν στο ισόγειο του σπιτιού.

    Η υπόθεση ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα της Ναυπάκτου και έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στην τοπική κοινωνία και προβληματισμούς για το πόσο μακριά έχει φτάσει η ρατσιστική μανία μερικών φανατικών συμπολιτών μας.

  35. Ο/Η Κάπας Σ. λέει:

    Από δω το πήγες από κει το πήγες «Λασκαράτε»ΔΕΝ απάντησες σε όλο το
    σχόλιό μου!Βέβαια ο καθένας επιλέγει και απαντά!Αλλά ΓΑΜΩ το κέρατό μου
    ΔΕΝ μπορείς να λέγεσαι υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,όταν
    διαμαρτύρεσαι επιλεκτικά!!Όσο για τον έτερο των»κακούργων»»Ροιδη»ας κοι
    τάζει το δικό του άι κιού και να μην ασχολείται με των άλλων!!Του λέω πάντως ότι παρά τα 65 χρόνια μου ακόμη κρατιέμαι.Αν αυτά τα χρόνια τα συγκρίνουμε με το παρελθόν,ΤΟΤΕ είμαι ΕΦΗΒΟΣ ακόμη!!
    Θα ήθελα τη γνώμη και των δύο με το υψηλό άι κιου για τη δολοφονία,που δια
    πράχθηκε στην Τυνησία ΑΝΕΞΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ!!Και προσπαθήστε να
    μην είσθε ΟΞΕΙΣ,γιατί εγώ έχω ΑΠΥΛΩΤΟ στόμα λίαν ΧΕΙΡΟΝ της Γαρουφα-
    λιάς!!Πάντως από την ημέρα που τις έφαγε αναγκάσθηκε να είναι»ιματισμένη
    και-κυρίως-ΣΩΦΡΟΝΟΎΣΑ»!!!!!!!!!!!!!
    Και κάτι ακόμη ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τους έχοντας ιστοσελίδα και κρατούντας ΑΝΩΝΥ-
    ΜΙΑ!!Έσεται ΗΜΑΡ εκδικήσεως!!!!!!!Όχι μόνο για σας,αλλά και για κάτι άλλα
    ΠΕΡΙΤΡΙΜΜΑΤΑ θεολόγους και θρησκόληπτους!!!!!!!!!!!

    • Ο/Η Σταύρος λέει:

      Κάπα Σ., για πρόφταση εκδικήσεως, ευχαρίστως προσφέρομαι στην διεύθυνση Μαυροκορδάτου 31 Σέρρες, αρ. αυτ. ΥΙΥ 2254 χρώματος άσπρου, μάρκας FEROZA, δεύτερος όροφος, απέναντι ακριβώς από την πόρτα του ασανσέρ, Σταύρος Βασδέκης. Δεν αντέχω άλλο να σε βλέπω να υποφέρεις τόσο πολύ. Είμαι σου λέω ένα από τα μεγάλα ΠΕΡΙΤΡΙΜΜΑΤΑ.
      Χος γκελντί εφέντη μ’.

  36. Ο/Η Όφη Σόφη λέει:

    Προσπάθησαν να κάψουν μετανάστες στον ύπνο τους ζωντανούς!

    16.06.2012
    11:38

    0

    Share

    -A +A

    Ένα νέο περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης ενάντια μεταναστών, συνέβη αυτήν την φορά στο Ηράκλειο, όταν άγνωστοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά σε σπίτι στο οποίο διέμεναν δύο Πακιστανοί.

    Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, λίγο μετά την 1:30 τα ξημερώματα, και ενώ κοιμόντουσαν οι Πακιστανοί ξύπνησαν από τους καπνούς που έβγαιναν από την διπλανή γκαρσονιέρα στην οποία και διέμεναν μέχρι πρόσφατα. Ο ένας προσπάθησε να σβήσει την φωτιά που είχε προκληθεί από ένα καπνογόνο, ωστόσο άκουσε τον συγκάτοικό του να φωνάζει επειδή μόλις είχε πέσει στο κρεββάτι του. Οι δύο νεαροί, όπως όπως, έριξαν νερό στο στρώμα κι έσβησαν τα καπνογόνα, τα οποία πέταξαν από το παράθυρο.

    Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν στην Αστυνομία οι Πακιστανοί, φωτογραφίζουν για την επίθεση έναν άνδρα, Έλληνα, ο οποίος είχε επιτεθεί πρόσφατα στον έναν από αυτούς και τους είχε απειλήσε για να εγκαταλείψουν την περιοχή. Οι δύο αλλοδαποί, πάντως, δεν έχουν ποτέ ενοχλήσει τους γείτονες, ούτε απασχολήσει τις αρχές.
    http://www.iefimerida.gr/news/55716/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CF%88%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%8D%CF%80%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B6%CF%89%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%82

  37. Ο/Η Όφη Σόφη λέει:

    Επίθεση κατά Πακιστανών στη Ναύπακτο

    Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012, 11:47

    Μια περίεργη υπόθεση εμπρηστικής επίθεσης εις βάρος Πακιστανών ερευνάται από την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, στις 02.00 τα ξημερώματα, ομάδα ατόμων, που πιθανότατα φορούσαν κουκούλες, μετέβη σε ισόγειο χώρο στη Ναύπακτο, όπου κοιμούνται μετανάστες από το Πακιστάν.

    Αφού έσπασαν την πόρτα της εισόδου, πέταξαν στο εσωτερικό ένα αναμμένο στουπί και εξαφανίστηκαν. Τα άτομα ήταν πέντε, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ενώ η φωτιά σβήστηκε από έναν Πακιστανό που εκείνη την ώρα κοιμούνταν στο εσωτερικό του ισογείου.

    Η υπόθεση ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα της Ναυπάκτου και έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα στην τοπική κοινωνία.

    Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

    http://www.zougla.gr/greece/article/epi8esi-kata-pakistanon-stin-nafpakto

  38. Ο/Η Mπέρτραντ λέει:

    Αντιδρώντας στην προοπτική απέλασής τους και διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στα κρατητήρια της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Κω, 5 Πακιστανοί κρατούμενοι έραψαν τα στόματά τους!!!

    Οι 5 κρατούμενοι ενημέρωσαν μάλιστα ότι κατέρχονται σε απεργία πείνας διαρκείας με τους αστυνομικούς να αδυνατούν να τους αποτρέψουν. Χρειάστηκαν μάλιστα αρκετές ώρες διαβούλευσης για να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες αλλά και υποσχέσεις για τη βελτίωση των συνθηκών κράτησής τους.

    Παρότι βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση δεν επέτρεψαν για αρκετή ώρα στους γιατρούς να τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και αρνήθηκαν πεισματικά να τους αφαιρέσουν τα ράμματα.

    Οι κρατούμενοι σύμφωνα με τις πληροφορίες αφαίρεσαν από αναπτήρα το ελατήριο της πέτρας ανάφλεξης και με αυτό έφτιαξαν βελόνα από την οποία πέρασαν κλωστές που αφαίρεσαν από τα στρώματα ύπνου στα κρατητήρια. Υπομένοντας τον αφόρητο πόνο έραψαν ο ένας το στόμα του άλλου, αρνούμενοι τροφή.

    Για το θέμα δεν εκδόθηκε ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ, που επιδιώκει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, εξαιτίας και του φόβου παρέμβαση από τα μέλη της Πρωτοβουλίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

    Οι άθλιες συνθήκες κράτησης και το στοίβαγμα ανθρώπων στα κρατητήρια της Κω συνεχίζονται, ενώ παράλληλα έχουμε πολλές περιπτώσεις κρατούμενων που δραπέτευσαν!…

  39. Ο/Η Φαίδων λέει:

    Πραγματικά εντυπωσιάζει η ρατσιστική διάθεση με την οποία κάποιοι φωνάζουν τα αντιρατσιστικά τους συνθήματα κατά της ρατσίστριας Εκκλησίας. Ο Φαρισαϊσμός μάλλον δεν έχει χώρους, αλλά συμπλέει με την αυτοδικαίωση, που είναι διάχυτη σε όλες τις ιδεολογίες.

  40. Ο/Η Takis λέει:

    Δε ξέρω αν είμαι ο μόνος,αλλά βρίσκω τρομακτικές ομοιότητες στον τρόπο γραφής του Κάπα Σ., με γνωστό, δις εκδιωχθέν από το blog, ελληνοχριστιανοτρολ..

    • Ο/Η Psycho λέει:

      Εμένα μου θυμίζει παλιό μου πελάτη που βίασε την πεθερά του.
      Δεν είμαι όμως βέβαιος.
      Αν είναι αυτός τον παρακαλώ θερμά να μου τηλεφωνήσει ή να παραδοθεί στην Αστυνομία.

  41. Ο/Η Κάπας Σ. λέει:

    Σταύρο,αγόρι ποιος σου μίλησε εσένα;Και γιατί να σε εκδικηθώ;Ίσα-ίσα,που στο παρελθόν είχαμε συμφωνήσει και για την «περιποίηση»του πτώματός
    μας!Μη λοιπόν μου δίνεις δ/νση και λοιπά στοιχεία:Αν περάσω από τις Σερ-
    ρες-την πανέμορφη πόλη σου- θα έρθω στη δ/νση που γράφεις να πιούμε
    καφέ ή εκεί η ψηλα στις ωραίες καφετέριες,που διαθέτουν οι Σέρρες από τις
    οποίες έχω τις γλυκύτερες αναμνήσεις!Την έχω επισκεφθεί αρκετές φορές
    αυτήν την πόλη!Θα έρθω λοιπόν να μου ΠΕΙΣ πώς θα καταστρέψω το πτώ-
    μα μου,γιατί δε γουστάρω ΚΑΘΟΛΟΥ τις εξόδιες ακολουθίες,τις ταφές,τα τρι-
    σάγια κι όλα αυτά τα εφευρήματα,για να γεμίζουν οι τσέπες…!!
    Έτσι με αναγκάζεις να κάνω αυτό το ταξίδι με το αγαπημένο μου μέσο το τρένο,-που το ξεφτιλίσανε κι αυτό- για να τα πούμε!!Έρρωσο!!

  42. Ο/Η Κάπας Σ. λέει:

    Εν τάξει κι ο καφές ισχύει!Αλλά και συ αδελφέ μου οδό που βρήκες να κατοική-
    σεις!!Το ξέρεις αυτό το ΚΤΗΝΟΣ,το φαναριώτη,που κατέβηκε στην Ελλάδα
    για εξουσία και φαγοπότι;;!Κάτι τέτοιοι ΦΑΓΑΝΕ τον ελληνισμό!Μαζί και ο αλή-
    στου μνήμης Τζουμπές!Αλλά δε φταίνε αυτοί!Αλήθεια τους σημερινούς»ηγέ-
    τες»ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ:::!!!!!!!!!!!

  43. Ο/Η laskaratos λέει:

    ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ

    ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ

    Ιουν 19

    Αναρτήθηκε από τον/την ΚΕΕΡΦΑ ΧΑΝΙΩΝ
    .

    Δεύτερη επίθεση από φασίστες μέσα σε ένα 24ωρο έγινε το βράδυ της Κυριακής στα Χανιά.

    Οι νεοναζί αυτή τη φορά χτύπησαν με σιδερολοστούς έναν άστεγο 25χρονο Αιγύπτιο μετανάστη.Τα χτυπήματα ήταν τόσο δολοφονικά ώστε υπήρξε κίνδυνος για τη ζωή του και χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης νεφρού.Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής,μια συμμορία δολοφόνων.Δεν πρέπει να επιτρέψουμε η εκλογική άνοδος των νοσταλγών του Χίτλερ να μεταφραστεί σε πογκρόμ από τάγματα εφόδου ενάντια σε όποιον δεν ταιριάζει στα αρρωστημένα πρότυπα τους.Καλούμε όλη την κοινωνία των Χανίων να καταδικάσει τις ρατσιστικές επιθέσεις και να απομονώσουμε τη Χρυσή Αυγή με ένα μεγάλο αντιφασιστικό κίνημα.

    ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

  44. Ο/Η laskaratos λέει:

    Iερέας συνοδεύει υπόδικο (για ένοπλη ληστεία, η δίκη αναβάλλεται) φυγόδικο για ξυλοδαρμό βουλευτίνας, μαζί με δυο σωματοφύλακες στην Εισαγγελία για να ζητήσει άδεια οπλοφορίας!

    http://tvxs.gr/news/ekloges-2012-enimerosi/adeia-oploforias-zita-o-il-kasidiaris

  45. Ο/Η Κώστας Κοροβίλας λέει:

    Εάν ο Ηλ. Κασιδιάρης πάρει επίσημα άδεια οπλοφορίας, λέω έπίσημα διότι είμαι πεπισμένος πως ήδη οπλοφορεί αυτός καί οί παρέα του, τότε όλοι μας θά πρέπει νά προσέχουμε γιά τήν ζωή μας. Ο νέος Ελληνας Μπρέϊβικ γιεννιέται. Τό παράδοξο ή μάλλον τό παράλογο τού Ελληνικού νόμου είναι πως εάν ο εισαγγελέας αρνηθεί τήν χορήγηση άδειας οπλοφορίας τότε μπορεί νά αποφασίσει η αστυνομία γιά τό θέμα αυτό. Καί καταλαβαίνεται τί σημένει αυτό.

  46. Ο/Η Το τρίκαλο λέει:

    Ημερομηνία: 21.06.12

    Ώρα: 22:00

    Αναβολή στην δίκη με κατηγορούμενο τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων

    Αρθρογράφος: trikalanews

    Λόγω παρέλευσης του ωραρίου, αναβλήθηκε η σημερινή δίκη στα Δικαστήρια Τρικάλων, με κατηγορούμενο τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ.

    Τον Μητροπολίτη θα εκπροσωπούσε στην δίκη ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης π. Γεώργιος Στέφας.

    Ο Μητροπολίτης κατηγορείται από την Αρχαιολογική Υπηρεσία για οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο εντός της αδόμητης δόμησης των Μετεώρων και η δίκη πήρε αναβολή για τις 14 Φεβρουαρίου 2013
    .
    http://www.trikalanews.gr/ta_nea_tis_polis/anaboli_stin_diki_me_katigoroumeno_ton_mitropoliti_stagon_kai_meteoron.html

  47. Ο/Η Tsakalias λέει:

    Οι ιδιοκτήτες του blog έχουν χάσει τα αυγά τα πασχάλια και τις αυγοθήκες!!!!!

    Δεν υπάρχει πιο γελοίο θέαμα από έναν σαλτιμπάγκο, που ενώ βλαστημά ολάκερα τα πιστεύω του άλλου, μετά θυμάται να του ασκήσει κριτικές επειδή ο άλλος δεν τηρεί, αυτά που ο σαλτιμπάγκος βλαστημάει!!!!!!

    Μα όταν βλαστημάς την πίστη του άλλου, στην ουσία του λες να μην συμπεριφέρεται σύμφωνα με την πίστη αυτή!!!!!!!!! Εσύ όμως όταν σε βολεύει, λες τα ανάποδα. Αλλά έτσι είναι. Όταν οι άνθρωποι καταφέρνουν και ζουν μέσα στον εμετό που προηγουμένως έχουν κάνει, από εκεί και πέρα τι να πεις!!!!!

    Πόσο γελοίο θέαμα είναι, να βλαστημάς το ευαγγέλιο και να βλαστημάς τον Χριστό με βρισιές και απεικονίσεις εμετικές, και την ίδια ώρα πας να κάνεις μαθήματα, κουνώντας το δάχτυλο, κρατώντας στο άλλο χέρι για διδάγματα, αυτά που βλαστημάς!!!!!

    Και για να λέμε τα πράγματα, εσείς βρε ξεδιάντροποι που παριστάνετε τον κριτή και επικαλείστε τον… Ματθαίο(!!!!!!!!!!!!!!), όταν εκτέλεσαν τον Γκόλια σαν σκυλί, και άφησαν την γυναίκα του με παιδιά και άντρα πεθαμένο, πόσα γράψατε στο blog σας;;;; Πόσα κείμενα αφιερώσατε εσείς οι «αγωνιστές» του πισινού;;;!!!!!!

    Τελικά, η γελοίοτητά και η υποκρισία σας δεν έχει πάτο!!!!!! Καταδικασμένοι στην αιώνια ξεφτίλα και απαξίωση!!!!!!!!!!!

  48. Ο/Η Aρχιεπίσκοπος Μπέμπα Μπλανς λέει:

    Russian Fascists and Orthodox Priest Side by Side

    The Christian Orthodox procession that took place in Volgograd on the last Sunday (April 15th, 2012) was marked by very unpleasant incident. The procession was joined by a group of political activists one of whom was wearing the shirt with swastika. It created a surrealistic picture of Christian priest and Russian fascists walking side by side.

    http://redhotrussia.com/russian-fascists-orthodox-priest/

  49. Ο/Η Mefisto λέει:

    http://newsgallery.gr/a/1279299/o_kasidiaris,_ta_skata_kai_i_synantisi_mas_24_ores_prin_deirei_tin_kanelli

    Ο Κασιδιάρης, τα σκατά και η συνάντησή μας 24 ώρες πριν δείρει την Κανέλλη feedproxy.google.com

    Γράφει ο Γιώργος Καραμέρος440.894 πολίτες ψήφισαν την Χρυσή Αυγή. Ξέρετε αυτό μου θυμίζει εκείνο το ηλίθιο ανέκδοτο που άκουγα όταν ήμουν μικρός: «Ένα τρισεκατομμύριο μύγες προτιμούν τα σκατά, κάτι ξέρουν!» Ε λοιπόν από…

    σήμερα ξέρουν και όλοι αυτοί τι ψήφισαν.

    Τα αδικήματα είναι τρία: Ο Κασιδιάρης πετάει ένα ποτήρι νερό στη Δούρου. Η Κανέλλη τον κτυπά στο πρόσωπο με μια εφημερίδα και ο 32χρονος νεοναζί την κακοποιεί βάναυσα με απανωτά χαστούκια στο πρόσωπο.

    Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι αν είχε μαζί το πιστόλι του όπως στην Πανεπιστημιούπολη το 2007 υπόθεση για την οποία δικάζεται (χθες ανεβλήθη μάλιστα) θα την είχε πυροβολήσει.

    Κατά σατανική σύμπτωση 24 ώρες πριν τον ξυλοδαρμό της Κανέλλη και την ώρα της δίκης του Κασιδιάρη είχα ένα ραντεβού στην οδό Δαβάκη στους Αμπελόκηπους. Ψάχνοντας γύρω στις 11.00 τον αριθμό και το κτίριο έπεσα περπατώντας στα τραπεζοκαθίσματα μιας καφετέριας που είναι στον δρόμο ονόματι Bristol. Μια παρέα 8 έως 10 ατόμων όλοι άνδρες και μπρατσωμένοι κάθονταν με κουστουμαρισμένο τον Κασιδιάρη και συνομιλούσαν σε αναμμένα κάρβουνα.

    Μα καλά αυτός δεν δικάζεται σήμερα για κακούργημα στη Λουκάρεως σκέφτηκα, αλλά το βλέμμα μου συναντήθηκε με αυτό του Κασιδιάρη και η σκέψη πήγε περίπατο μαζί με την απονομή δικαιοσύνης

    Αυτό το βλέμμα το ξέρω από τα παιδικά μου χρόνια. Μεγάλωσα στα Κάτω Πατήσια, οι γονείς μου παντρεύτηκαν στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και εγώ βαπτίστηκα στην ίδια εκκλησία. Όποιος έζησε Φυλής και Ρόδου μέχρι τα 16 του ξέρει σίγουρα από πουτάνες και Χρυσαυγίτες.

    Πάντα στη γειτονιά είχαμε και από τα δύο. Και αν για τις ιερόδουλες υπήρχε σεβασμός, για τους Χρυσαυγίτες υπήρχε φόβος.

    Φόβος για τα καρτέρια που έστηναν στη Φωκίωνος Νέγρη και τη Μηθύμνης έξω από τη Rebound για να μας πάρουν τα μπουφάν να μας κλωτσήσουν με τις βέρμαχτ αρβύλες τους και να μας χαστουκίσουν για να κόψουμε τα μαλλιά μας. Ήταν λίγοι τότε αλλά επικίνδυνοι. Εχθροί τους οι Εβραίοι, οι ροκαμπιλάδες και τα ανέμελα παιδιά. Είδωλά τους ο Χίτλερ, ο Πλέυρης και ο Μιχαλολιάκος.

    Το βλέμμα ίδιο και σήμερα. Αυτό του τρελού. Μεγάλα μπράτσα, μικρό μυαλό, κακός συνδυασμός. Αλίμονο αν είσαι Πακιστανός ή κομμουνιστής Πατησίων ή έστω Εκάλης…

    Επιτάχυνα ελάχιστα το βήμα μου και για καλή μου τύχη αμέσως μετά την καφετέρια ήταν η είσοδος. Ανακούφιση διπλή. Η πόρτα ανοικτή και οι φωνές των θαμώνων της bristol εναντίον μου ξεμάκραιναν αντί να γίνονται ποδοβολητά όπως τότε στα Πατήσια. 10 εναντίον ενός δεν είναι καλή φάση και μάλιστα με τύπους που μια μέρα μετά αποδείχτηκε ότι είναι τόσο άνανδροι που χτυπούν και καταβρέχουν ακόμα και γυναίκες.

    «Καραμέρο Οικολόγε μου@@πανο κρυφοαριστερέ, άντε γ@@σου εσύ και όλοι οι ρουφιάνοι, το σινάφι σου. Να βάλεις τους Πακιστανούς στο σπίτι σου με τα παιδιά σου ρε» και πολλά άλλα είχε το μενού.

    Ανέβηκα με τα πόδια στον τέταρτο όχι από οικολογική συνείδηση (ήταν και ημέρα περιβάλλοντος) αλλά από τον φόβο της αναμονής του ασανσέρ με την παρέα του Κασιδιάρη στα 10 μέτρα πίσω μου.

    Για μια στιγμή δεν ήξερα αν ήμουν 13 στα Πατήσια ή 38 στους Αμπελόκηπους. Ντράπηκα που φοβήθηκα αλλά ήταν βιωματικό. Ντρέπομαι που το περιθώριο της γειτονιάς μου έγινε μέρος των ορεινών εδράνων στη βουλή.

    Ντρέπομαι που κοντά 500.000 άνθρωποι πήγαν από την αγκαλιά του Τσοχατζόπουλου στην αγκαλιά του Μιχαλολιάκου.

    Όποιος είναι μύγα να σηκώσει το χέρι του! Έκατσε πάνω στον Κασιδιάρη και δεν το ξέρει.

    http://news247.gr/eidiseis/politiki/karameros_synanthsa_ton_kasidiarh_24_wres_prin_deirei_thn_kanellh.1808452.html

  50. Ο/Η Δίς Σατανίστρια η μαχαιροβγάλτρια, η θεούσα Ναζίστρια λέει:

    Σχέσεις με ακροδεξιές οργανώσεις είχε η σπείρα της Καβάλας

    Δημοσιευμένο στις 27 Ιουν 2012 | ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Συντάκτης:

    Η χθεσινή εξάρθρωση κυκλώματος στην Καβάλα τα μέλη του οποίου κατηγορούνται ότι διέπρατταν ληστείες σε τράπεζες, εκρήξεις σε ΑΤΜ, επιθέσεις εναντίον αστυνομικών, διακίνηση όπλων, ναρκωτικών και εκβιάσεις αποκάλυψε και τη σχέση της σπείρας με ακροδεξιές οργανώσεις που δρουν στην περιοχή.

    «Με αυτό το πουλί (οπλοπολυβόλο) στον ώμο και την μπλούζα της Χρυσής Αυγής θα εξαφανιστούν όλοι», ακούγονται να λένε σε συνομιλία τους μέλη της σπείρας σύμφωνα με τη δικογραφία όπως αποκάλυψε το ΕΘΝΟΣ σε ρεπορτάζ του ενώ η Χρυσή Αυγή τονίζει ότι δεν έχει σχέση μαζί τους.

    Πρώην καταδρομείς, εκπαιδευμένοι στη χρήση βαρέων όπλων, αδίστακτοι, εξαιρετικά επικίνδυνοι και σε στενή επαφή με τον ακροδεξιό χώρο κινούσαν τα νήματα της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στην Καβάλα κατά την προχθεσινή μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

    http://www.koutipandoras.gr/?p=22542

  51. Ο/Η Mad gay nazi λέει:

    Νοσοκομείο Σωτηρία: “Πόρτα” στη Χρυσή Αυγή για το… ελληνικό αίμα

    Αίμα ελληνικό και μόνο για Έλληνες ήθελαν να διαθέσουν Χρυσαυγίτες σε δημόσια νοσοκομεία οι οποίοι άλλωστε έχουν ανακοινώσει ότι δημιουργούν Τράπεζα Αίματος αποκλειστικά για Έλληνες.

    Παρόλα αυτά, φαίνεται να λογάριαζαν… χωρίς τον ξενοδόχο, όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του iatropedia.gr.

    Μέλη της Χρυσής Αυγής με ειδική αφίσα καλούσαν τους πολίτες να δώσουν αίμα αποκλειστικά για Έλληνες στην περιοχή της Λούτσας.

    Τα τελευταία 24ωρα όμως, όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το ρεπορτάζ, μέλη της οργάνωσης επιχείρησαν να δώσουν αίμα στο Νοσοκομείο Σωτηρία δηλώνοντας ωστόσο ότι προορίζεται μόνο για Έλληνες ασθενείς.

    Μπροστά στη φημολογία αυτή ο Διοικητής του Νοσοκομείο Γιάννης Στεφάνου ενημέρωσε όλες τις υπηρεσίες ότι τέτοιου είδους διακρίσεις δεν μπορούν να γίνουν και δε θα γίνουν στο νοσοκομείο.

    Ο ίδιος μάλιστα τοποθετήθηκε χαρακτηριστικά: “Δηλώνω κατηγορηματικά πως τηρείται ότι ισχύει για όλους τους αιμοδότες. Όλοι δίνουν αίμα με τους διεθνείς κανόνες και αυτό διατίθεται σε κάθε ασθενή που έχει ανάγκη ανεξάρτητα από φυλή, χρώμα και κόμμα. Δεν δεχόμαστε καμία παρέμβαση”.

    Άμεση αντίδραση υπήρξε και από την Ένωση των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΕΙΝΑΠ) η οποία τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι:

    “Θεωρώντας δεδομένο ότι δεν μπορεί να είναι αληθινή η είδηση πως δημόσιο νοσοκομείο έκανε δεκτή τέτοια παράλογη, αντιεπιστημονική, παράνομη και ρατσιστική μεθόδευση, περιμένουμε άμεσα επίσημες κατηγορηματικές διαψεύσεις από τα νοσοκομεία και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

    Σε διαφορετική περίπτωση δηλώνουμε πως θα εξαντλήσουμε κάθε συνδικαλιστικό και νομικό μέτρο για την περιφρούρηση του πανανθρώπινου και, σύμφωνα με τα διεθνώς ισχύοντα, χαρακτήρα της ιερής διαδικασίας της αιμοδοσίας και διάθεσης αίματος και παραγώγων του”.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.