Θα κρατήσει πολύ ακόμη η Ομερτά με Χ.Α.;

Η τρυφερή σχέση ‘Χρυσής Αυγής’-Εκκλησίας

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη,
Τα ΜΜΕ αφυπνίστηκαν και ανακάλυψαν την Αμερική. Η Ευρώπη έχει ξεσηκωθεί, ο ίδιος ο κ.Μπαρόζο ευαισθητοποιήθηκε με ιδιαίτερη σαφήνεια και ένταση. Στη Γερμανία της «χιτλερικιάς» Μέρκελ, η Χ.Α. θα ήταν εκτός νόμου, αλλά εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε. Η «Χρυσή Αυγή», όσο κι αν τα μέλη της με την ευκολία που οι ακροδεξιοί υποκρίνονται, παριστάνουν, θυμίζοντας κωμωδίες του βωβού κινηματογράφου, τις αξύριστες αδελφές του ελέους περνώντας γριούλες στο απέναντι πεζοδρόμιο, είναι χιτλερική-ναζιστική-σατανιστική. Αρκεί βέβαια ο πρώτος χαρακτηρισμός για να τους εξοβελίσει στα Τάρταρα της Κόλασης, στη χώρα που έδωσε εκατόμβες άμαχων βορά στον αιματοβαμμένο βωμό του χιτλερικού θηρίου της Αποκάλυψης. Αυτά, εκτός από πλήθος γραπτών, φωτογραφικών και κινηματογραφικών ντοκουμέντων το βεβαιώνουν ακόμη και οι ευλαβέστατοι Αν.Σαμαράς (αρχηγός την ενωμένης Κεντροδεξιάς της Αγίας Σοφίας), Γ.Καρατζαφέρης και Γρ.Μιχαλόπουλος (μέσω της «Ελ.Ώρας»). Η οικογένεια της συζύγου του Φύρερ (σύμφωνα με την επιεική εκδοχή της διάψευσης της Χ.Α. –μπλογκ hellas-orthodoxy Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012) έχει νοικιάσει κτίριο ιδιοκτησίας της σε ροζ ξενοδοχείο. Παράλληλα ο σύζυγος προλόγιζε «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου» και στην «Εξομολόγηση ενός Εθνικού», υμνούσε αυτόν που: 

στην μέση του ναού, Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας, Στο βάθρο του βωμού,
Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος, Την ώρα δοξάζει της θυσίας
Των ευγενών ενστίκτων και της βίας..»

Αλλά και ο  βουλευτής της Χ.Α. «Καιάδας» υμνούσε το Σατανά εν χορδαίς και οργάνοις. Το επίσημο ομώνυμο όργανο της Χ.Α. (10. 1988) κατήγγειλε «το σκοταδισμό του Ιουδαιοχριστιανισμού» και το Περιοδικό «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» της Νεολαίας της «Χρυσής Αυγής» (5.1.2000), δόξαζε τον Εωσφόρο. Όμως ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και την ώρα της χρεοκοπίας η Χ.Α. βρήκε πρόσφορο εκλογικό έδαφος και προσπαθεί να μεταμορφωθεί σε κοριτσάκι του Κατηχητικού, παρ’όλο που δεν μπορεί να κρύψει τα γαμψά της νύχια και τα μυτερά της δόντια. Βουλευτές και στελέχη της είναι υπόδικοι για φόνους, μαχαιρώματα, ξυλοδαρμούς, άνανδρη βία σε βάρος φουκαράδων μεταναστών (με την ανοχή της Αστυνομίας, η οποία αποδείχθηκε πως ψηφίζει Χ.Α. σε μεγάλα ποσοστά), απόπειρες δολοφονίας,  ένοπλη ληστεία, απειλές σε βάρος δημοσιογράφων, πολιτικών κλπ, ενώ άλλοι ασχημονούσαν εμετικά, φωτογραφιζόμενοι κάνοντας άσεμνες χειρονομίες και μη μπορώντας να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, στα κολαστήρια του Νταχάου. Πολλοί υποψήφιοί της, εμφανισιακά επιβεβαιώνουν τη θεωρία του Δαρβίνου, ενδυματολογικά θυμίζουν πλάσματα της Κόλασης, νοητικά παραπέμπουν στη γνωστή Πινακοθήκη του Νίκου Τσιφόρου, μορφωτικά «Εγέρθητο»  Μανώλη Τριανταφυλλίδη να δεις το χάλι τους. Ο αρχηγός τους είναι αδίστακτος στην ψευδολογία σε βαθμό που να ξεπερνά και το Ναζιστή αρχιεπίσκοπο Χουντόδουλο, δηλώνοντας π.χ. πως οι στρατιώτες του δεν χαιρετούν χιτλερικά, τη στιγμή που φωτογραφικά ντοκουμέντα και βίντεο τον διαψεύδουν.

Όλα αυτά δεν πτοούν τον πρώην μητροπολίτη Αργεντινής να υπερασπίζεται στα δικαστήρια τον παρ’ολίγο δολοφόνο Αντώνη Ανδρουτσόπουλο (Περίανδρο), το δεσπότη Πειραιά Χρήστο Μετζελόπουλο, σεσημασμένο αντισημίτη, να δωρίζει εικόνα της Παναγίας στον Φύρερ και την κρατική Εκκλησία της Ελλάδας, να τους ευλογεί και αγιάζει ανενόχλητη, μέσω ιερέων στη Λούτσα, στη Νεμέα, στην Κάτω Αχαϊα, στη Χαλκίδα και ίσως και αλλού, γεγονός βέβαια που συνέβη με την κάλυψη των οικείων μητροπολιτών Νίκου Χατζηνικολάου, Διονύση Μάνταλου, Χρήστου Σκλήφα και Κώστα Τριανταφύλου.

Ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος Κατάρ, Φωτοβολταϊκών, Λαυρεντιάδη, Βουλιαγμένης, Βοιωτοπεδίου, Ασωπού, Σιβιτανιδείου, «Αλληλεγγύης-Αποστολής» κλπ Γιάννης Λιάπης καλύπτει τον εξ Αμερικής αρχιμανδρίτη στον Άγιο Ανδρέα, στα Κάτω Πατήσια   που  εκμεταλλεύεται το χώρο και τη λειτουργία για να σπείρει το μίσος στους φοβισμένους πιστούς» (‘Αυγή’ 30/03/2012).

Συστηματικά ο Φύρερ προσεγγίζει την Εκκλησία: Η ευσεβής Romfea αναδημοσιεύει το ναζιστικό κήρυγμά του για μια φυλετική-εθνική Εκκλησία και κάνει πως δεν ξέρει τίποτα για το σατανισμό του Μιχαλολιάκου (Αιμ.Πολυγένης 30.4.2012): «“Λασπολογία” χαρακτήρισε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου “Χρυσή Αυγή” Ν. Μιχαλολιάκος όσα καταλογίζουν στο κόμμα του ότι είναι κατά της Εκκλησίας.Σε συνέντευξή του στο Protothema.gr ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε πως είναι κατά του χωρισμού Κράτους και Εκκλησίας. “Η Ορθοδοξία θα πρέπει να πάρει τον εθνικά κυρίαρχο ρόλο της και οι Μητροπολίτες να γίνουν Παπαφλέσσες” είπε χαρακτηριστικά. “Δεν πληρώνει το κράτος την Εκκλησία. Η Εκκλησία και το κράτος είναι το ένα και το αυτό” είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ενώ για την προσφορά της Εκκλησίας στην οικονομική κρίση δήλωσε πως “στα μέτρα των δυνατοτήτων της έχει βοηθήσει αλλά πιστεύω πως είναι λίγο. Όλοι οι μητροπολίτες θα έπρεπε να γίνουν Παπαφλέσσες γιατί έχει καταλυθεί η εθνική κυριαρχία». Τέλος η Χρυσή Αυγή αναδημοσίευσε επαινετικά τη γνωστή επιστολή του δεσπότη Σισανίου κ.Π.Ιωάννου: («Μαρτίου 23, 2012 OΛOKΛHΡH Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Ανοιχτή επιστολή Σισανίου Παύλου στον Υπουργό Χρυσοχοϊδη»). Ο δεσπότης, που θορυβήθηκε μόνο όταν το στρατόπεδο των προσφύγων τάραξε τον ύπνο της πνευματικής του πελατείας, όπως διαβάζουμε στο βιογραφικό του (ιστότοπος I.Ν.Αγ.Νικόλαου Σιάτιστας) «τονώνει πνευματικά και εθνικά τους κατοίκους της ακριτικής αυτής περιοχής» και «είχε διατελέσει γραμματέας των ‘Συνοδικών Υποεπιτροπών επί των Ολυμπιακών Αγώνων’, της χρηματοδοτήσεως των χριστιανικών οικογενειών της Θράκης, για την απόκτηση του τρίτου παιδιού….». Είχε δηλαδή συμμετάσχει από θέση ευθύνης σε μια ρατσιστική κίνηση φυλετικού μίσους του Χουντόδουλου κατά της μειονότητας της Θράκης, σπέρνοντας το ζιζάνιο του διχασμού μεταξύ των μουσουλμανικών και χριστιανικών κοινοτήτων.

Αναρωτιέμαι, η Ομερτά της Αριστεράς η οποία εργολαβικά καλύπτει τα εκκλησιαστικά σκάνδαλα, μη ζητώντας π.χ. να επιστρέψουν στα κρατικά ταμεία ούτε τα λάφυρα της «Αλληλεγγύης», μην απαιτώντας να δοθούν στο Ταμείο Δημοσίων Υπαλλήλων αυτά που η Αρχιεπισκοπή λήστεψε από το ΤΑΚΕ, θα επεκτείνει τη διαγνωσμένη αλληλεγγύη της προς την Εκκλησία κάνοντας το κορόιδο ακόμη και όταν αυτή ευλογεί τη ‘Χρυσή Αυγή’; Περιέργως, ακόμη και για την ειδησεογραφία της ευαίσθητης στα ζητήματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων «Αυγής», οι ευλογίες μιας ιδιότυπα κρατικής ΔΕΚΟ  στους Ναζιστές, είναι άφαντες, κάτι σαν τα μαοϊκά φωτομοντάζ όπου εξαφανίζει κάποια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ για να ικανοποιήσει πολιτικές σκοπιμότητες.

Αθροίζω (52+26+19) και βγάζω 97 τους βουλευτές που έχουν εκλέξει ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΔΗΜΑΡ. Θα βρεθεί έστω ένας να φέρει την απίστευτη θεομπαιξία και χυδαιότητα της βλάσφημης φασιστικής κρατικής Εκκλησίας στη Βουλή, αφού οι κομματικές ηγεσίες σιωπούν συστηματικά;

Αναρωτιέμαι αν όλα αυτά γίνονται εις μνήμην της αρχικής συνεργασίας του ΚΚ Γερμανίας με τον Χίτλερ και προς τιμήν του συμφώνου Μολότωφ – Ρίμπεντροπ, αν γίνονται στα πλαίσια των αριθμητικών ταχυδακτυλουργιών χάριν της εμφάνισης ενός πλειοψηφικού αντιμνημονιακού μετώπου, στο οποίο χωρίς αιδώ συναθροίζονται ο κ.Καμμένος και η ‘Χ.Α.’ ή απλά η Αριστερά έχει εδώ και πολύ καιρό προσαρμοστεί στα χούγια του διευρυμένου (πιθανότατα εφήμερου) «αγανακτισμένου» εκλογικού της ακροατηρίου, διαλέγοντας τον εύκολο δρόμο του χαϊδέματος αυτιών και της καλλιέργειας φρούδων ελπίδων προς την κάλπη αντί της σκολιάς οδού του Διαφωτισμού; Νομίζει στα σοβαρά πως αυτή η πορεία της θα έχει ευτυχή κατάληξη; Δεν θα έλθει η ώρα του λογαριασμού; Ο εξευτελισμός και η απόλυτη έκπτωση του χωνευτηρίου ΠΑΣΟΚ δε δίδαξε κανέναν;

….
ΥΓ1
‘Χρυσή Αυγή’ Στερεάς Ελλάδος.
1/5/12
«Αγιασμός των εκλογών, ευλογία των όπλων (xa-stereas.blogspot.com/2012/05/blog-post.html)
Μέλη μας είχαν αιτηθεί να τελεστεί στα γραφεία μας αγιασμός των εκλογών, ως μια προσευχή για δίκαιο και ένθεο κυβερνήτη στο Έθνος, μια προσευχή πριν τη μάχη για τη συνδρομή του Θεού σ’ αυτήν. Ο πόλεμος για την απελευθέρωσης των Ελλήνων σήμερα, δεν είναι σαν εκείνους των προγόνων μας. Πεδίο της πρώτης κρίσιμης μάχης είναι οι εκλογές και όπλα οι ψήφοι. Τηρώντας το πανάρχαιο έθιμο της φυλής μας, ζητήσαμε να ευλογήσει ο Θεός των Ελλήνων το δίκαιο αγώνα μας για τη σωτηρία του λαού μας.  «Σῶσον Κύριε τὸν λαόν σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου, νίκας τοῖς Βασιλεῦσι κατὰ βαρβάρων…» εψάλη από δεκάδες στόματα, ξυπνώντας στο αίμα μας μνήμες Αγίας Λαύρας, σχεδόν δύο αιώνων πριν. Μόνο σε μοναστήρια συναντά πια κανείς την κατάνυξη και την αυτοσυγκέντρωση που παρατηρήθηκε κατά το μυστήριο στα γραφεία μας. Ο πατριωτικός λόγος των δύο ιερέων ήταν η καλύτερη απόδειξη για την σημασία της θέσης μας περί του εθνικού ρόλου που οφείλει να διαδραματίζει η Εκκλησία».


ΥΓ2
Ενημερωθείτε για τους δυο στρουμπουλούς κυρίους της φωτογραφίας

Advertisements
This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, «Ιερές» Υποκρισίες, «Ιερή» Εξουσία, Ασμοδαίος, Γράμμα από το Ληξούρι, Διακρίσεις (κάθε είδους), Ελευθερία Λόγου/Έκφρασης, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

77 Responses to Θα κρατήσει πολύ ακόμη η Ομερτά με Χ.Α.;

 1. Ο/Η ατακτος λέει:

  χθεσινή μου προσευχή μπροστά στο κειμήλιο του μπάρμπα Αθ.Στ.
  «Μεγάλε Παντοκράτορα .. εύχομαι μετά της επόμενες εκλογές να μην δουν τα ματάκια μου το ποσοστό της «Χρυσης Αυγής» στα 25% «

  • Ο/Η athriskos λέει:

   Ε, δεν νομίζω ότι πρέπει από τώρα ν’ αρχίσουμε να φυλαγόμαστε από τους γύρω συγγενείς και φίλους μας.

 2. Ο/Η Θωμάς λέει:

  Αμήν. Ευχαριστούμε!

 3. Ο/Η Ψευοανώνυμος ο Έλλην λέει:

  Η Χρυσή Αυγή είναι ένα γοργά μετεξελισσόμενο μόρφωμα. Δεν είναι απλά χιτλερική-ναζιστική-σατανιστική. Η μετεξέλιξη της Χρυσής Αυγής την καθιστά ένα Εθνικο – νεοφιλελεύθερο μόρφωμα. Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουν όσοι θέλουν να ακολουθήσουν τον δύσκολο δρόμο του Διαφωτισμού. Από την άλλη όσοι θέλουν να ακολουθήσουν την σκολία οδό του Διαφωτισμού μπορούν να συνεχίσουν να επιδίδονται στο θεάρεστο αθεϊστικό τους έργο.

  • Ο/Η Po λέει:

   δεν τα γράφετε στη καθομιλουμένη διότι δεν κατάλαβα ουγκ.

  • Ο/Η athriskos λέει:

   Κύριε Ψευοανώνυμος ο Έλλην, το «…σκολία…» πάσχει ορθογραφική αστοχία (σ’ όλους μας τυχαίνει κάτι τέτοιο, οπότε ουδέν πρόβλημα) ή πρόκειται για νεολογισμό σας;

  • Ο/Η Φιλολό λέει:

   τη σκολιά οδό όχι την σκολία, ψευτοανώνυμε

  • Ο/Η Kubi λέει:

   Ο όρος νεοφιλελευθερισμός αναφέρεται σε έναν συγκεκριμένο κλάδο οικονομικών της Αυστριακής σχολής . Για πολλούς λόγους που δεν είναι του παρόντος να αναλύσουμε έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται και για να περιγράφει πράγματα που δεν έχουν σχέση με τον νεοφιλελευθερισμό , είναι μάλιστα αντίθετα με αυτόν (υπερφορολόγηση , διασώσεις τραπεζών , κρατικά πακέτα στήριξης).
   Η αναφορά σας όμως στην Χρυσή Αυγή ως νεοφιλελεύθερο κόμμα ξεπερνάει τα όρια της ήδη ξεχειλωμένης χρήσης του όρου και γίνεται κωμωδία. Προφανώς ανήκετε σε αυτούς που η ελευθερία σας τρομάζει , θα σας πρότεινα όμως αντί να …. βιάζετε τον όρο νεοφιλελευθερισμός να χρησιμοποιήσετε μια άλλη λέξη για να περιγράψετε τις φοβίες σας , μια λέξη που δεν θα μπερδεύει αυτούς που δεν ξέρουν τι είναι νεοφιλελευθερισμός , προτείνω την λέξη ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ.

 4. Ο/Η chretienorthodox λέει:

  Κυριε Ρο·ί·δη,

  Παρακαλω πολυ αν μπορειτε να μοε εξηγησετε το εξης. Εδω http://www.newsbeast.gr/politiki/ekloges2012/Arthro/349617/ean-prosklithoume-tha-proteinoume-exokoinovouleutiko-prothupourgo/
  στο video, βλεπουμε τον εκπροσωπο τυπου της χρυσης αυγης κυριο Κασιδιαρη, να ειναι αφρικανικης προελευσης. Πως συμβιβαζεται αυτο με το συνθημα «εξω οι ξενοι απ’ την Ελλαδα»; Παντως εδω στη Γαλλια το παρακρατος ενω χρησιμοποιοει τους racists για το κυνηγημα των μεταναστων, παραλληλα χρησιμοποιει και πολλους αλγερινους σαν χαφιεδες και προβοκατορες. Ενας τετοιος ηταν και ο δολοφονος των Γαλλων στρατιωτων στο Montauban και των Γαλλων ιουδαιων στη Toulouse.

  Με εκτιμηση και φιλία
  Γεωργιος Θεοδοσιου

 5. Ο/Η Πατρινός λέει:

 6. Ο/Η Πατρινός λέει:

  Mε παπά και με ψαλμούς

 7. Ο/Η Ξενοδοχέσα λέει:

  Oλίγον ξενοδόχος
  αμάρτησα για τον ενοικιαστή μου

  hellas-orthodoxy.blogspot.com/2012/04/blog-post_5698.html

  Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012
  ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ «ΡΟΖ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ», ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛ- ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
  Χέρι – χέρι γραικύλοι αναρχοαριστεροί, παπαγαλάκια, νταβατζήδες και Καρατζαφέρης εναντίον των Εθνικιστών!

  Σ’ ένα δημοσίευμα…copy-paste από τα γνωστά ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΑ σάιτ μαντρόσκυλων του Λαος, ο μεγαλονταβατζής Μπόμπολας και η φυλλάδα του, μαζί με τους συνεργάτες των Ναζί ΔΟΛ, αναπαράγουν την λασπολογία περί του…ροζ ξενοδοχείου που «έχει στην κατοχή του ο Μιχαλολιάκος»!
  Φαίνεται πως η απελπισία τους είναι τόσο μεγάλη, ώστε βλέπουμε μια…περίεργη συμμαχία σε εξέλιξη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Χ.Α: Ορκισμένοι ανθέλληνες, συστημικά παπαγαλάκια, ακροαριστεροί και «υπερπατριώτες»!
  Στο άρθρο που γράφει η Μ. Ψαρά (ναι σωστά μαντέψατε, πρόκειται για ένα από τα…στελέχη του κατάπτυστου «ΙΟΥ» της Ελευθεροτυπίας) απαντά η Χ.Α:
  Εδώ και λίγες ώρες, τα κέντρα εκείνα που προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ελληνική κοινωνία, βρήκαν ένα νέο σενάριο να πλήξουν το Κίνημά μας και συγκεκριμένα την οικογένεια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, την οποία εμφανίζουν ως ιδιοκτήτες ξενοδοχείου της οδού Λιοσίων, στο οποίο όπως λένε εργάζονται αλλοδαποί. Οι άνθρωποι μέσα στην απελπισία τους για να βρουν κάτι εναντίον μας γράφουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ εφόσον τόσο ο Ν. Ευαγγελάτος, όσο και ο Κ. Χαρδαβέλας έστειλαν δημοσιογράφους και κάμερες για «ρεπορτάζ» και γνωρίζουν την πάσα αλήθεια.
  Το ξενοδοχείο New Dream ουδεμία σχέση έχει με εμάς και αυτοί που το υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών, η οποία έχει ενοικιάσει το ακίνητο από την οικογένεια της συζύγου του Γ.Γ. Της Χρυσής Αυγής.

 8. Ο/Η laskaratos λέει:

  Οι επωμίδες και τα εκρηκτικά του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής – Ψεύτης, βλαξ, καταδότης και Γιώτα-4

  Αναρτήθηκε από τον/την Κλέων Νεμέας στο 2012/05/04

  Ενας ισχυρισμός, σχετικός με το πρόσωπό του, που εντέχνως προωθεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος, φύρερ της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, με τον οποίο ψαρεύει (και παραμυθιάζει) νεαρά παιδιά για να τα στρατολογήσει στην εγκληματική ναζιστική του συμμορία, στηριζόμενος στην άγνοια των παιδιών αυτών:είναι ο εξής:

  «Ενώ υπηρετούσα τη θητεία μου ως Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων (Καταδρομές) σε τάγματα προκάλυψης στα σύνορα, η αστική (“καραμανλική”) “δημοκρατία” με δίωξε και με καταδίωξε, λόγω των εθνικιστικών ιδεών μου, και τελικά με καθαίρεσε και με φυλάκισε, σαν μέλος “επαναστατικής εθνικιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης που αποσκοπούσε στην κατάλυση της Δημοκρατίας”».

  Ο ισχυρισμός αυτός μπορεί να βρεθεί σε πλήθος βιογραφικών σημειωμάτων και “πορτρέτων” που ο Μιχαλολιάκος είτε προωθεί ο ίδιος, είτε επιτρέπει να τα φιλοτεχνήσουν φιλικοί του συνομιλητές στα ΜΜΕ, όπως βλέπουμε στα παρακάτω βίντεο,


  (Ομιλία στα Μέγαρα, 04/04/2012)


  (Συνέντευξη στην εκπομπή “Μακελειό” του Στέφανου Χίου στο κανάλι “KONTRA”, 11/02/2012, από το σημείο 01.45′.00” και μετά)

  http://www.ert.gr/sinentefxis-sti-net/item/10713-Michaloliakos-%28Chrysh-Aygh%29-%C2%ABTa-agatha-ths-legomenhs-Dhmokratias-einai-chreokopia,-lathrometanastes,-skandala%C2%BB
  (Συνέντευξη στην ΕΡΤ, 29/04/2012, από το σημείο 04.00′ και μετά)

  Ενα απόσπασμα από ένα τέτοιο βιογραφικό σημείωμα:

  «Για πρώτη φορά η δράση του γίνεται ευρύτερα γνωστή όταν συλλαμβάνεται τον Ιούλιο του 1974 έξω από την Βρετανική Πρεσβεία στο Κολωνάκι διαμαρτυρόμενος για τη στάση της Μεγάλης Βρετανίας κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.
  Το 1976 συλλαμβάνεται και πάλι για επίθεση κατά δημοσιογράφων που κάλυπταν την κηδεία του δολοφονημένου από τη 17 Νοέμβρη βασανιστή της χούντας Ευάγγελου Μάλλιου. Κρατήθηκε για ένα διάστημα στον Κορυδαλλό, αλλά δεν δικάστηκε ποτέ λόγω τυπικών κωλυμάτων κατά τη διαδικασία της σύλληψης. Στον Κορυδαλλό φέρεται να συναντήθηκε και με τους πραξικοπηματίες.
  Μετά το τέλος των σπουδών του κατατάσσεται στο στρατό ως κομάντο των ειδικών δυνάμεων.
  Τον Ιούλιο του 1978 συνελήφθη για τρίτη φορά και καταδικάστηκε σε κάθειρξη ενός έτους ως μέλος ακροδεξιάς εξτρεμιστικής οργάνωσης για κατοχή όπλων και εκρηκτικών».
  [Πηγή: http://www.iefimerida.gr/node/35961

  Πρόκειται για μύθο (και παραμύθι) όπως θα αποδείξουμε στο παρόν σημείωμα.

  Είναι γνωστή η σχέση των νεοναζί και των ακροδεξιών με τις στολές και και το ρόλο που μπορούν να παίξουν σε κάθε είδους φαντασιώσεις, όχι μόνο σεξουαλικές και κρυπτοομοφυλοφιλικές, αλλά κυρίως για το θαυμασμό που τρέφουν σε κάθε είδους ένστολο, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, ως την «φυσική αριστοκρατία του έθνους».

  Η συνέχεια:

  http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/05/04/epomides-ekriktika-mixaloliakos/

 9. Ο/Η Nαζιστικό στριγκάκι κόκκινο (Παλιός) λέει:

  http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1393524

  Καρεφυλλάκης Σταύρος – Ο Νεοναζί με το κόκκινο στρινγκ

  από Tar 2:45, Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

  θεματικές: Αντιφασισμός / Αντιεθνικισμός / Αντιρατσισμός
  Ξεβράκωτος για την Πατρίδα! (σε παραθαλάσσιες τρελλίτσες μαζί με τον έτερο υποψήφιο της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη, Στέλιο Κύναιδο Βαλαμάκη)

  Και όχι το πρόβλημα δεν είναι το κόκκινο στρινγκ, αλλά ότι ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στα Χανιά (όπως και όλοι οι υποψήφιοι του εν λόγω κόμματος) είναι νεοναζί. Ήταν που ήταν αυτοπαοκαλούμενη η δημοκρατία που ζούμε, τώρα είναι και τα κόμματα της.

  Προσθέστε τα σχόλιά σας
  1393525
  Attachment

  από Tar 2:45, Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

  Image scaled down

  1393526
  Attachment

  από Tar 2:45, Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

  Image scaled down

  1393527
  Attachment

  από Tar 2:45, Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

  Image scaled down

  1393528
  Attachment

  από Tar 2:45, Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

  1393531
  Επιτέλους! Τους βρήκαμε και σε μια φώτο ντυμένους!

  από Tar 2:57, Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

  Image scaled down

  .

  1393730
  πληροφορίες, χρησιμα τηλέφωνα

  από απολυμένος 17:53, Παρασκευή 20 Απριλίου 2012
  Απο το site της οργανωσης τους. Δημοσια στοιχεια ειναι αυτα ετσι;;;

  Οποιος χρειάζεται καμμιά πληροφορία φαντάζομαι μπορει ελεύθερα να επικοινωνήσει…

  Υποψήφιοι με την Χρυσή Αυγή

  Καρεφυλλάκης Σταύρος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932493298

  Βλαμάκης Στυλιανός, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984722222

  1393770
  φωτο του Βλαμακη

  από Ηρακλειωτης 19:02, Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

  Image scaled down

  ο Καρεφυλακης κατεβαινει υποψηφιος στον νομο Ηρακλειου και ο οπλοφορος Βλαμακης στον νομο Χανιων. Στη φωτο ο Βλαμακης δειχνει περιχαρης τη ταμπελα του ναζιστικου στρατοπεδου συγκεντρωσης Νταχαου

  1393871
  Είναι οι φασίστες ηλίθιοι ή ηλίθιοι είναι φασίστες;

  από Tar 3:46, Σάββατο 21 Απριλίου 2012

  Τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκαν στη Ρώμη προπαγανδιστικές αφίσες εθνικιστικών κομμάτων. Το πρόβλημα; Η βασική φωτογραφία της αφίσας προέρχεται από της Αθήνα όπου το αγριεμένο πλήθος κρατά το πανό «Απόψε πεθαίνει ο φασισμός»!!!

  Οι φασίστες στην Ιταλία έχουν δεχθεί μεγάλο κάζο για την αφίσα καθώς το ζήτημα έχει αναδειχθεί εκτενώς ακόμη και από μεγάλες εφημερίδες.

  1393874
  Το τελευταιο να μπει

  από απατσι 4:57, Σάββατο 21 Απριλίου 2012
  βραβεια φασιστικου χωρου. Ευτυχως που εχουμε και αυτους και γελαμε μερες που ειναι…

  1394407
  Ξέρεις τι θέλω απόψε;

  από Tar 19:50, Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

  .

  1395298
  Φιλε Tar

  από libertarian 16:20, Παρασκευή 27 Απριλίου 2012
  To απόσπασμα του Μιχαλολιάκου στο σχόλιο σου 1393528 από πιο βιβλίο του είναι?

  1395651
  τρολλιά σε υποψήφιο της ΧΑ Ιωαννίνων

  από @… 4:52, Κυριακή 29 Απριλίου 2012

  Image scaled down

  τρολλιά σε υποψήφιο της ΧΑ Ιωαννίνων, μοιράστηκε σε όλη την κεντρική αγορά της πόλης

  1395652
  τρολλιά σε υποψήφιο της ΧΑ Ιωαννίνων (συνέχεια)

  από @… 4:53, Κυριακή 29 Απριλίου 2012

  Image scaled down

 10. Ο/Η Kάποιος λέει:

  H Αυγή επανέφερε το σφυροδρέπανο και το «ΚΟΕ» στην ιστοσελίδα της, μετά το τζέρτζελο.

  http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=687001
  (χτες το είχε σβησμένο και στη σελίδα αυτή).

  Η ντροπή, όμως, θα παραμείνει,
  http://www.zougla.gr/newspapers/issue/34314

 11. Ο/Η Mίμης ο σιδεράς λέει:

  http://theodosiou.wordpress.com/2012/05/10/parakratos_kinimatografos/

  Το παρακράτος “αγαπά” τον κινηματογράφο!

  Posted on Μαΐου 10, 2012 by admin

  Η είσοδος του αρχηγού της “Χρυσής Αυγής” Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή (ως αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών του Μαίου 2012), αναγκαστικά έφερε στο φως όλο το “ηρωικό” παρελθόν του. Ανάμεσα στα νεανικά κατορθώματά του περιλαμβάνονται και δυο με κινηματογραφικό ενδιαφέρον: οι βομβιστικές επιθέσεις στους κεντρικούς κινηματογράφους της Αθήνας, ΕΛΛΗ και ΡΕΞ.

  Στις 11 Μαρτίου 1978 μια ισχυρή έκρηξη συγκλονίζει τον κινηματογράφο ΕΛΛΗ στην οδό Ακαδημίας σε ώρα προβολής. Είναι βράδυ Σαββάτου, 9.30μμ, μέρα και ώρα που ο κινηματογράφος είναι γεμάτος κόσμο. Μια ωρολογιακή βόμβα είχε τοποθετηθεί μέσα στην αίθουσα με προφανή σκοπό την πρόκληση πολλών θυμάτων. Πιο βαριά τραυματισμένος είναι ο άτυχος θεατής , κάτω από το κάθισμα του οποίου τοποθετήθηκε η βόμβα. Έχασε και τα δυο του πόδια. Υπήρξαν άλλοι 18 τραυματίες ανάμεσα στους εκατό περίπου θεατές της παράστασης.

  Εκείνη τη βδομάδα η ΕΛΛΗ έπαιζε τη σοβιετική ταινία “Ουράνιο τόξο” κι αυτό προσδιόριζε αυτόματα την ιδεολογική ταυτότητα των δραστών.

  ΤΑ ΝΕΑ

  Τρεις μήνες αργότερα, στις 20 Ιουνίου, πάλι σε ώρα αιχμής, 9 παρά 1ο το βράδυ μία ακόμα βόμβα εκρήγνυται σε έναν από τους πιο κεντρικούς κινηματογράφους της Αθήνας, το ΡΕΞ, στην οδό Πανεπιστημίου. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί στα μεσαία καθίσματα. Στόχος ήταν και πάλι η πρόκληση πολλών θυμάτων. Ο αριθμός των τραυματιών ανήλθε σε 15.

  Και πάλι η ταινία που πρόβαλε ο κινηματογράφος ήταν σοβιετικής προέλευσης και είχε τίτλο “Ο πόλεμος σε όλα τα μέτωπα”.

  ΡΕΞ

  Και οι δυο βομβιστικές επιθέσεις στους κινηματογράφους εντάσσονται σε ένα κύμα παρόμοιων τρομοκρατικών ενεργειών που συγκλόνισαν την Αθήνα για δυο χρόνια, 77 και 78 και δεν είχαν προηγούμενο. Οι δε βόμβες είχαν πάντα αριστερούς στόχους: περιοδικό Αντί, εφημερίδα Αυγή, γραφεία ΚΚΕ εσ., ΚΝΕ, καταστήματα με σοβιετικά προϊόντα κλπ. (πλήρης κατάλογος των βομβιστικών επιθέσεων εδώ).

  Τελικά, τέλη Ιουλίου του 1978, συλλαμβάνεται μια ομάδα 9 ακροδεξιών ως υπεύθυνη των δολοφονικών ενεργειών. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ο Νίκος Μιχαλολιάκος, έφεδρος αξιωματικός την εποχή εκείνη. Λίγες μέρες αργότερα προστίθεται κι ένας δέκατος κατηγορούμενος ο Α. Καλέτζης ήδη φυλακισμένος από το 1977 για προηγούμενες βομβιστικές επιθέσεις. Θεωρείται μάλιστα αρχηγός της ομάδας.

  Ο Αριστοτέλη Καλέντζη, που θεωρεί τον εαυτό του πολιτικό κρατούμενο του καραμανλικού καθεστώτος, συγγράφει και κυκλοφορεί δυο βιβλία : “Δημοκρατία ’80, Κάτεργο”, 1980 και “Η μαύρη βίβλος του Κώστα Πλεύρη” στα οποία αποκαλύπτει ένα πολύ ενδιαφέρον παρασκήνιο για τα “συγκοινωνούντα δοχεία” νεοφασιστικών οργανώσεων και ΚΥΠ.

  Ο Καλέντζης, ο οποίος επίμονα αρνείται τη συμμετοχή του στις βομβιστικές επιθέσεις, κατηγορεί τον Πλεύρη σαν οργανωτή της συνομωσίας ενάντιά του (και στους υπόλοιπους συλληφθέντες) και αποκαλύπτει ντοκουμέντα. Παραθέτει φωτοτυπία μιας κατάθεσης του Πλεύρη στον ανακριτή Δ. Γυφτάκη το Μάρτιο του 1977 στην οποία ο θεωρητικός του φασισμού στην Ελλάδα φαίνεται να καρφώνει τους Καλέντζη, Μιχαλολιάκο και άλλους τέσσερις ως συμμετέχοντες σε “εκνόμους ενεργείας”. Ταυτόχρονα τον λούζει με τα επίθετα Χαζοχαφιέ της ΚΥΠ, ουτιδανό θρασσύμι, αργυρώνυτο απατεωνίσκο, χαφιέ της πεντάρας, μίασμα, σεσημασμένο ρουφιάνο, όχεντρα, αλητήριο, θλιβερό ανθρωπάριο, βλάκα κλπ. (λεπτομέρειες στα βιβλία του Καλέντζη που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο).

  Ενώ αρχικά οι 10 κατηγορούμενοι παραπέμπονται στον ανακριτή για παράβαση του νόμου «περί καταστολής της τρομοκρατίας», σε βαθμό κακουργήματος, με βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Ο Μιχαλολιάκος και άλλοι δυο παραπέμπονται στο πενταμελές εφετείο για παράβαση του νόμου «περί όπλων και εκρηκτικών υλών», δηλαδή πλημμέλημα.

  Ο Χάρης Κουσουμβρής, πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής, στο βιβλίο του «Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής» αναφέρεται στην ίδια περίοδο και στην περίεργη συμπεριφορά του κράτους απέναντι στο Μιχαλολιάκο γράφοντας τα εξής:

  «Στην ανάκριση του απαγγέλλονται κατηγορίες για 11 κακουργήματα, από τα οποία τα μισά σχεδόν όπως ισχυρίζεται, προέβλεπαν την ποινή των ισόβιων δεσμών. Στην δίκη που ακολουθεί του επιβάλλεται ποινή 13 μηνών (στο Εφετείο 11)! Που αποδίδονται αυτές οι ποινές; Είναι άξιο απορίας. Βοά ο κόσμος για έλεγχο της κρατικής στον εθνικιστικό χώρο. Αδίκως;»

  Ο Χάρης Κουσουμβρής παραθέτει φωτοτυπίες μαρτυρικών καταθέσεων του Μιχαλολιάκου όπου φαίνεται ότι και αυτός όπως ο Πλεύρης πρωτύτερα, δίνει ονόματα «συντρόφων» του στην Ασφάλεια. (πολλά περισσότερα στο βιβλίο που κι αυτό κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο).

  Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αφού με τη σύντομη φυλάκισή του “καθαρίζει” με την υπόθεση των βομβών, το 1980, ιδρύει την οργάνωση «Λαϊκός Σύνδεσμος» που εκδίδει το ολιγοσέλιδο περιοδικό «Χρυσή Αυγή». Είναι η αρχή μιας νέας πορείας που θα τον φέρει στα έδρανα του εθνικού κοινοβουλίου.

  Όσον αφορά του κινηματογράφους, η ΕΛΛΗ εξακολουθεί να λειτουργεί ενώ το ΡΕΞ έχει σταματήσει εδώ και χρόνια να κάνει κινηματογραφικές προβολές.

  (Σημ. Τα στοιχεία για το παραπάνω δημοσίευμα προέρχονται από το υλικό τεκμηρίωσης του νέου μου ντοκιμαντέρ “Καταστρέψτε τον κινηματογράφο”.)

  http://theodosiou.wordpress.com/2012/05/10/parakratos_kinimatografos/

 12. Ο/Η Nτένης ο τρομερος λέει:

  http://cohen.gr/newsite/index.php?option=com_content&view=article&id=998:free-gaza-&catid=34:middle-east&Itemid=60

  “Free Gaza”: Ανθρωπιστική Οργάνωση ή κίνημα νομιμοποίησης της Χαμάς.

  Η οργάνωση έχει διάφορα παραρτήματα ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα. Η διακήρυξη αρχών της ελληνικής ιστοσελίδας της Free Gaza «Ένα Καράβι για την Γάζα» διαφέρει από αυτήν της διεθνούς ιστοσελίδας, καθώς δεν κάνει λόγο για «μη βίαια μέσα.» Αντίθετα, αναφέρει ότι υποστηρίζει «το δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού στην αντίσταση με κάθε μέσο για να απελευθερώσει την πατρίδα του από την κατοχή», δημιουργώντας ερωτηματικά για το αν οι Έλληνες διοργανωτές της “Free Gaza” υποστηρίζουν τις βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας σε καφετέριες, λεωφορεία, κτλ, και τις ρίψεις ρουκετών εναντίον αθώων Ισραηλινών πολιτών από ακραίες οργανώσεις σαν την Χαμάς. Αυτά τα εύλογα ερωτήματα ενισχύονται και από την συμπεριφορά και την δράση των Ελλήνων μελών των αποστολών της «Free Gaza». (http://www.shiptogaza.gr/Ποιοι-Είμαστε )

  Οι δύο αποστολές της οργάνωσης που έχουν ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκαν τον Αύγουστο του 2008 και τον Ιανουάριο του 2009 (κατά την διάρκεια του πολέμου). Για την πρώτη αποστολή χρησιμοποιήθηκαν δύο ψαροκάικα, το «Δημήτρης Κ.» (Free Gaza) και το «Άγιος Νικόλαος» (Liberty). Σε αυτήν, συμμετείχε μεταξύ άλλων, o Πέτρος Γιώτης, εκδότης του περιοδικού «Κόντρα» που προβάλλεται πολύ σε ελληνικές ιστοσελίδες του αντιεξουσιαστικού χώρου και γνωστός μάρτυρας υπεράσπισης στην δίκη του μέλους της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα. Μαζί και στην πρώτη αποστολή και ο Κώστας Καλαρέμας, γνωστό άτομο του αναρχικού χώρου, ο οποίος στο παρελθόν έχει συλληφθεί και καταδικαστεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη για ληστεία τράπεζας. (http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=13.06.2003,id=2149080:
  http://archive.enet.gr/online/online_text?dt=29/01/2006&c=110&id=24260544)

  Σε ότι αφορά τις δραστηριότητες των μελών της πρώτης αποστολής στη Γάζα, σε λεπτομερέστατη αφήγησή του που δημοσιεύθηκε στο Indy.gr, ο Πέτρος Γιώτης αναφέρει ότι τα μέλη της “Free Gaza” βρίσκονταν υπό την ένοπλη προστασία της αστυνομίας της Χαμάς, καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους εκεί, ότι συνάντησαν υψηλόβαθμο στέλεχος της Ισλαμικής Τζιχάντ, και ότι δεξιώθηκαν από τον Ισμαήλ Χανίγιε, τον Πρωθυπουργό της Χαμάς στη Γάζα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χαμάς και η Ισλαμική Τζιχάντ έχουν χαρακτηριστεί ως τρομοκρατικές οργανώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Υποστηρίζονται και χρηματοδοτούνται από το Ιράν και ευθύνονται για σωρεία τρομοκρατικών ενεργειών εναντίον εκατοντάδων αθώων Ισραηλινών πολιτών για να μην μιλήσουμε για την ρίψη χιλιάδων ρουκετών από την Γάζα προς το Ισραήλ.
  (http://indy.gr/newswire/antapokrisi-apo-gaza-toy-petroy-giti/?searchterm=None; http://indy.gr/analysis/spazontas-ton-apokleismo-tis-gazas-1; http://www.mfa.gov.il/MFA/Terrorism-+Obstacle+to+Peace/Palestinian+terror+since+2000/Victims+of+Palestinian+Violence+and+Terrorism+sinc.htm )

  Οι «ανθρωπιστικές δραστηριότητες» κάποιων Ελλήνων μελών της Free Gaza δεν σταματούν εδώ. Στην πρώτη αποστολή συμμετείχε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης. Δεν είναι σαφές εάν ο Τ. Κουράκης συμμετείχε στη συνάντηση με το μέλος της Ισλαμικής Τζιχάντ, όμως σίγουρα συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Χαμάς στη Γάζα, Ισμαήλ Χανίγιε. Από την ιστοσελίδα του κ. Κουράκη μαθαίνουμε επίσης ότι τα μέλη της αποστολής έλαβαν τιμητικά παλαιστινιακά διαβατήρια σε τελετή που πραγματοποιήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς. Είναι επίσης βέβαιο ότι ο Τάσος Κουράκης, μετά το ταξίδι του στη Γάζα, μετέβη στην Δαμασκό τον Μάρτιο του 2009 με ελληνική αντιπροσωπεία η οποία είχε συνάντηση με τον Χάλεντ Μεσαάλ, τον αρχηγό της Χαμάς στη Συρία. Ο Χαλέντ Μεσαάλ θεωρείται ότι ανήκει στην πιο σκληροπυρηνική πτέρυγα της οργάνωσης η οποία παίρνει εντολές κατευθείαν από την Τεχεράνη. (http://www.kourakis.gr/drasi/%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%93%CE%AC%CE%B6%CE%B1%CF%82; http://mpostani.blogspot.com/2009/03/blog-post_4774.html )

  Σε ότι αφορά άλλα μέλη της κοινοβουλίου, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Σακοράφα αναφέρεται αρχικά ως επιβάτης στην όγδοη αποστολή της “Free Gaza» κατά την διάρκεια του πολέμου με τον πλοίο «Αρίων» (Spirit of Humanity) τον Ιανουάριο του 2009. Δεν είναι όμως καθόλου βέβαιο εάν τελικά ταξίδεψε με το πλοίο. Πάντως, υποστηρίζει θερμά τις δραστηριότητες της οργάνωσης και στην ιστοσελίδα της προβάλλονται φωτογραφίες της δίπλα στο σκάφος. Είναι επίσης απόλυτα σαφές ότι η κ. Σακοράφα συμμετείχε στην ίδια ελληνική αποστολή με τον Τάσο Κουράκη που επισκέφθηκε την Δαμασκό τον Μάρτιο του 2009 και συναντήθηκε με διάφορες παλαιστινιακές οργανώσεις, αν και δεν είναι σίγουρο ότι ήταν παρούσα στην συνάντηση με την ηγέτη της Χαμάς, Χάλεντ Μεσαάλ. Είναι επίσης βέβαιο ότι η Σοφία Σακοράφα συμμετείχε σε συνέδριο για το παλαιστινιακό στην Τεχεράνη στις αρχές Μαρτίου του 2009, και σε εκδήλωση της Ιρανικής Πρεσβείας με θέμα την Γάζα τον Ιανουάριο του 2010. Στην ίδια εκδήλωση τον Ιανουάριο συμμετείχε και ο καθηγητής Βαγγέλης Πισσίας ενός των συντονιστών της Free Gaza στην Ελλάδα. Δηλαδή αυτοί οι δύο άνθρωποι που τόσο κόπτονται δήθεν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των Παλαιστινίων, συμμετείχαν χωρίς αιδώ σε εκδηλώσεις του ιρανικού καθεστώτος μετά τα βίαια επεισόδια, τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τις προφυλακίσεις και τον βασανισμό αντιφρονούντων εκεί. Η απορία αυτή είναι ακόμα μεγαλύτερη για την Σοφία Σακοράφα που τυχαίνει να είναι γυναίκα. (http://www.freegaza.org/en/home/56-news/672-mercy-ship-departs-for-gaza-we-are-coming-in-on-tuesday; http://www.sakorafa.gr/pages/?id=100; http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/01/gaza-symbol-of-resistance-organized-by.html; http://mpostani.blogspot.com/2009/03/blog-post_4774.html; http://www.sakorafa.gr/pages/?id=101; http://www.sakorafa.gr/pages/?id=102)

 13. Ο/Η Nτένης ο τρομερος λέει:

  «Χρυσή Αυγή»

  Περισσότεροι από ένας στους δύο αστυνομικούς ψήφισαν «Χρυσή Αυγή»! Το εντυπωσιακό αυτό στοιχείο φαίνεται να προκύπτει από την ανάλυση των ψήφων σε εκλογικά τμήματα της πρωτεύουσας-κυρίως στις περιοχές των Αμπελοκήπων και στην Καισαριανή- όπου ψηφίζουν μαζικά περίπου 5.000 αστυνομικοί που υπηρετούν σε αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας.

  Στα περισσότερα από τα τμήματα στα οποία ψηφίζουν οι αστυνομικοί -όπως κι άλλοι πολίτες- το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» κυμαίνεται από 19-24% κι είναι το μεγαλύτερο που παρατηρείται σε ολόκληρη την πρωτεύουσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η οργάνωση σε περιοχές όπως ο Αγιος Παντελεήμονας ή η Κυψέλη, όπου θεωρείται ότι έχει ισχυρά ερείσματα, συγκεντρώνει ποσοστό από 15 έως 18%!

  Read the full post »

  http://odromos.wordpress.com/

 14. Ο/Η Mίνα λέει:

  Εγέρθητω, ρε, εδώ είναι Ελλάδα» και οι επιβάτες του τρόλεϊ πάγωσαν

  Οργή προκάλεσε με τη συμπεριφορά του ελεγκτής – χρυσαυγίτης στη γραμμή 13. Όταν σπέρνεις ανέμους, θύελλες θερίζεις. Αλήθεια, αυτή είναι η Ελλάδα που θα θέλαμε να ζήσουμε;

  http://odromos.wordpress.com/2012/05/10/%ce%b5%ce%b3%ce%ad%cf%81%ce%b8%ce%b7%cf%84%cf%89-%cf%81%ce%b5-%ce%b5%ce%b4%cf%8e-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9/#more-9810

 15. Ο/Η Αριστερός Θεολόγος λέει:

  http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1398941

  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: ΠΕΤΡΑΚΗΣ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ

  από ΑΝΙΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΡΕΜΠΕΛ 17:38, Παρασκευή 11 Μαΐου 2012
  ΦΡΙΞΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  http://www.hxonews.gr/index.php/topika/3806-2012-05-11-11-31-30

  Μετά την απόφαση τη Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου, να διαγράψει από το Σύλλογο τον Πετράκη με την αιτιολογία ότι διέσπειρε ναζιστική προπαγάνδα και στρατολογούσε μαθητές μέσα στα Σχολεία και τα Γυμναστήρια της πόλης, το κουτί της Πανδώρας άνοιξε και το αυγό του φιδιού γέννησε το μόρφωμά του.

  Ο κ. Καλλιμάντζαλης Βασίλειος, πρόεδρος της ΕΛΜΕ,, κατήγγειλε από το βήμα του Ρ/Σ σταθμού του ΗΧΩ 99.8, τη δράση του συγκεκριμένου ατόμου και εξήγησε το πώς η ΕΛΜΕ προχώρησε στην απόφαση αυτή.

  Από νωρίς το πρωί, η «άλλη πλευρά» διεκδικούσε αντίλογο με το πρόσχημα ότι ένας άνθρωπος λοιδορείται δημόσια κι έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτουν.

  Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του Πετράκη, κα Φλεβαράκη Μαρία, υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Λασιθίου με τη Χρυσή Αυγή, απαίτησε να βγει ο σύζυγός της στον αέρα για να διαψεύσει τις «ανήθικες» σε βάρος του κατηγορίες…

  Έτσι έγινε. Ο «καθηγητής» τηλεφώνησε, τοποθετήθηκε δημόσια με προκλητικό ύφος και αισθανόμενος ότι πήρε τη ρεβάνς του, έκλεισε ως Καρδηνάλιος!

  Η συνέχεια είναι σοκαριστική.

  Μία γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ, οργισμένη ζήτησε το βήμα του σταθμού για να καταγγείλει τον κατα συρροή παρα φύσιν βιασμό σε βάρος της από το Χρυσαυγίτη Πετράκη. Η μαρτυρία της είναι ένα ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ στα μούτρα μιας ολόκληρης κοινωνίας που αν δεν ενεργήσει άμεσα για να στείλει τους εγκληματίες νεοναζί στα σκουπίδια, θα είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

  Το αρχείο ήχου έχει πάρει το δρόμο για τον Εισαγγελέα.

  • Ο/Η ΠΑΡΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑΚΙ λέει:

   Η δημοσιογραφική αλητεία δεν έχει όρια

   Ένα νέο δημοσίευμα έχει αρχίσει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και άλλων ξένων δυνάμεων που επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία και την υγεία του Λαού μας. Για μια ενδεικτική λίστα αυτών θα αναφέρουμε μόνο όσους έχουν ανοιχτά εκδηλώσει τον φόβο τους για την Χρυσή Αυγή, όπως οι τούρκοι, οι σκοπιανοί, οι αλβανοί, οι σιωνιστές, οι διεθνείς τοκογλύφοι και άλλοι πολλοί.

   Αντιγράφουμε την ανακοίνωση της Περιφερειακής Οργάνωσης Κρήτης σχετικά με το ζήτημα και συνεχίζουμε αμέσως μετά για τα… περαιτέρω: «Σύμφωνα με καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο σύζυγος υποψηφίας με τον Λαϊκό Σύνδεσμο στην Κρήτη, καταγγέλλεται ότι ασέλγησε σε ανήλικη πριν περίπου 7 χρόνια. Ο ίδιος το αρνείται κατηγορηματικά, δηλώνοντας ότι είχε αποδειχθεί η πλεκτάνη και η υπόθεση είχε οδηγηθεί στο αρχείο από την εισαγγελία μετά από ανακρίσεις και ΕΔΕ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δηλώνει ότι οι προσωπικές υποθέσεις των φίλων και μελών της, καθώς επίσης και των συγγενών των υποψηφίων μας, αφορούν τους ίδιους και όχι συνολικά το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορεί να γνωρίζει, ούτε και έχει την ευθύνη για την προσωπική ζωή του καθενός. Ωστόσο όμως δημιουργείται εύλογα η απορία, πως θυμήθηκαν ξαφνικά μια υπόθεση η οποία έκλεισε πριν πολλά χρόνια εν μέσω της ρευστής πολιτικής περιόδου που διανύουμε και την ίδια ώρα που όλο το πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να λασπολογήσουν της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτονόητο είναι λοιπόν ότι ουδεμία σχέση έχουμε ως κόμμα με το περιστατικό, όπως επίσης υποθέτουμε ότι ουδεμία σχέση δεν θα είχε με το περιστατικό, αν και εφόσον έγινε, και η Νέα Δημοκρατία, ενεργότατο μέλος της οποίας ήταν εκείνη την περίοδο ο κ. Πετράκης.»

   Ένας από τους κύριους αναδημοσιευτές της όλης υπόθεσης ήταν και ο περιβόητος Κούλογλου, που τόσο καιρό αμοιβόταν πλουσιοπάροχα από την κρατική τηλεόραση, προκειμένου να κάνει προπαγάνδα εναντίον των Ελλήνων. Μόνο που ο Κούλογλου προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από τους υπόλοιπους «δημοσιογράφους» που ξεθάψαν, με συκοφαντικό σκοπό, μια είδηση από τα αρχεία της εισαγγελίας. Ως γνωστόν στο διαδίκτυο συνήθως ο χρήστης διαβάζει δύο πράγματα: Τον σύνδεσμο όταν του τον στέλνει κάποιος και τον υπότιτλο που περιγράφει το θέμα. Ο σύνδεσμος λοιπόν που επέλεξε ο συγκεκριμένος «κύριος» γράφει «Ιεράπετρα μαθήτρια καταγγέλει για βιασμό τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής». Ένας τίτλος που έχει ως μόνο σκοπό την συκοφαντία και την εξυπηρέτηση συμφερόντων.

   Η δημοσιογραφική αλητεία πρέπει να έχει και όρια. Εσείς τα έχετε ξεπεράσει προ πολλού.

   • Ο/Η Po λέει:

    Εμείς εδώ αγαπητέ, δημοσιεύουμε, λόγω δημοκρατικής ευαισθησίας, τα (3) σχόλια σας.
    Μη το ξεχνάτε.

   • Ο/Η ΠΑΡΤΑ ΑΡΡΩΣΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ λέει:

    ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο (33 λεπτά)
    [audio src="http://k002.kiwi6.com/hotlink/r8v54sghea/11may_katerina_gia_viasmo_kai_sygkalypsh.mp3" /]
    ———————
    βίος και πολιτεία
    από λασιθιώτης 20:01, Παρασκευή 11 Μαΐου 2012
    ο γυμναστής-λυκειάρχης Πετράκης είναι κουμπάρος του Πλακιωτάκη, βουλευτή Λασιθίου της ΝΔ και υπουργού της κυβέρνησης καραμανλή.
    Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή η βρωμερή υπόθεση είχε εξαφανιστεί στα αρχεία των δικαστικών αρχών.
    Δεν κατέβασε ο ίδιος υποψηφιότητα και έβαλε για βιτρίνα την γυναίκα του γιατί ακριβώς είχε λερωμένη την φωλία του και αυτό ήταν γνωστο και στα μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας-κόμματος.
    Ο κόσμος το είχε τούμπανο στην ιεράπετρα και αυτός κρυφό καμάρι …
    Απλά για μια άλλη φορά αποδυκνείεται ότι οι μικρές κοινωνίες κρύβουν με την μεγαλύτερη προσύλωση τα μεγαλύτερα εγκλήματα, καθώς αυτός ο τύπος αντί να εξαφανιστεί απο εκπαιδευτικός αντιθέτως αναβαθμίστηκε σε διευθυντή του νυχτερινού ΕΠΑΛ επι ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα έκανε και ναζιστική προπαγάνδα στου μαθητές του ..
    Απορίας άξιο πως οι γονείς ενώ όλη η ιεράπετρα ήξερε το ποιόν αυτού του σκουλικιού άφηνε να παιδαγωγεί τους νεαρούς μαθητές και μαθήτριες
    ———————
    Στοιχεία για το κάθαρμα
    από Ψυχίατρος 22:31, Παρασκευή 11 Μαΐου 2012
    https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1330944

 16. Ο/Η Αριστερός Θεολόγος λέει:

  http://zoo-m.blogspot.com/2012/05/blog-post_279.html

  Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012Βιασμός και παιδεραστία με τη συγκάλυψη των αρχών
  ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΜΑΤΟΣ ΒΙΑΣΜΟΥ
  ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ.

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:

  http://www.hxonews.gr/index.php/topika/3806-2012-05-11-11-31-30

  Πηγή: http://zoo-m.blogspot.com/2012/05/blog-post_279.html#ixzz1uZwdBvcH

  • Ο/Η ΠΑΡΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑΚΙ λέει:

   ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ,ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟ Ν ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ; ΣΤΟΝ ΜΑΡΞ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

 17. Ο/Η Αριστερός Θεολόγος λέει:

  Ιεραπετρα Κρητη.ο Ηχω Fm δινει βημα στους φασιστες

  από (Α) 17:27, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

  θεματικές: Αντιφασισμός / Αντιεθνικισμός / Αντιρατσισμός
  συνεντευξη με εθνικιστικα αποβλητα

  Τον Ηχω FM δεν τον γνωριζω γιατι ειμαι κατοικος Ηρακλειου. Τυχαια επεσε στην αντιληψη μου το σαϊτ του οπου μετα απο ενα ολιγολεπτο «σοκ» ειδα οτι ο συγκεκριμενος ραδιοφωνικος σταθμος δινει βημα στους φασιστες της Χρυσης Αυγης.
  Ο ενας ειναι γνωστος ψυχιατρος που απο οτι γνωριζω δουλευει στο ψυχιατριο στο Δαφνι,ηταν υποψηφιος δημοτικος συμβουλος στην Αθηνα με τη Χ.Α. και τωρα δηλωνει υποψηφιος βουλευτης Λασιθιου με αυτη. Ονομαζεται Κ.Παρασχακης και ειναι ο δεξιος μουσκαρος.
  Τον αλλο δεν τον γνωριζω αλλα εχωντας ακουσει διαφορα απο φιλους Ιεραπετριτες πιστευω οτι πρεπει να ειναι ενα καθηγητης γυμναστικης αγωγης ο οποιος πριν λιγες εβδομαδες εγινε διευθυντης του νυχτερινου λυκειου Ιεραπετρας. (αραγε εχει να μας απαντησει κατι το υπουργειο παιδειας;) και ειναι ο αρχηγος των Ιεραπετριτων χρυσαυγιτων.
  Προσεξτε τι απεικονιζει το μπλουζακι του.

  Αραγε η κοινωνια της Ιεραπετρας τι εχει ναι πει για ολα αυτα; Η την ενδιαφερουν μονο οι τιμες των αγγουριων και της ντοματας;

  Προσεξτε επισης στο λινκ που βαζω τον τιτλο που εχει δωσει ο Ηχω Fm στη συγκεκριμενη συνεντευξη:

  http://www.hxonews.gr/index.php/genika/2218—–qq

  Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

  συζήτηση πάνω σε αυτό το αρθρο
  1330958
  Λασίθι

  από σχολεία 18:10, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011
  εδώ έχει όλους τους διευθυντές του Λασιθίου, δεν μπορεί, κάποιος θα τον ξέρει.

  http://dide.las.sch.gr/documents/2011/topothethsh.pdf

  1331010
  Πετρακης λεγεται

  από (Α) 19:50, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011
  μετα απο λιγο ψαξιμο και με τη βοηθεια του συντροφου που εβαλε το pdf πιο πανω. Ο χρυσαυγιτης διευθυντης του Εσπερινου ΕΠΑΛ Ιεραπετρας λεγεται Πετρακης Γεωργιος του Εμμανουηλ. Αυτος στη φωτο δεν ειναι ο Πετρακης αλλα λεγεται Άρης Κρης Δασκαλάκης και ειναι ιδιοκτητης καφενειου στην Ιεραπετρα.Καταγεται απο οικογενεια δοσιλογων η οποια εχει δεσμους με μπραβιλικια και αλλες μαφιοζικες καταστασεις. Εμαθα επισης οτι μετα τον διορισμο σαν διευθυντη του Πετρακη, ο Δασκαλακης γραφτηκε και αυτος στο νυχτερινο σχολειο της Ιεραπετρας προφανως για να μαθει την ελληνικη παιδεια και γραμματεια απο τον φιλο του τον Πετρακη. Επισης απο αυτα που λεγονται ειναι οτι ο Πετρακης απο τη στιγμη που εγινε διευθυντης φοβαται για τη θεσουλα του και τις «κακες γλωσσες» και δεν εκδηλωνεται τοσο πολυ σε σχεση με το παρελθον οταν ηταν γυμναστης σε γυμνασιο και χωριζε τα παιδια στα ομαδικα παιχνιδια σε ελληνες και μεταναστες προτρεποντας τα ελληνακια να νικανε τους μεταναστες. Πρεπει ολη η τοπικη κοινωνια να μαθει το ποιων των συγκεκριμενων αποβλητων, γιατι μπορει σαν κοινωνια να ειναι συντηριτικη και Πασοκαρες αλλα φασιστες δεν ειχε ποτε εκει.Μαλιστα στην κατοχη ολη η περιοχη εχει πληρωσει τη ναζιστικη θηριωδια με πολλες ομαδικες εκτελεσεις. Να μην τους αφησουμε σε χλωρο κλαρι. Καταγγειλετε παντου τον ρολο τους.

  1331016
  Ο Ιεραπετριτης

  από @ 20:11, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011
  Πετρακης Γεωργιος, διευθυντης ΕΠΑΛ. Φασιστες σας βρηκαμε!

  1331040

  από @ntifa 22:40, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011
  Γενικά την Ιεράπετρα την ενδιαφέρουν οι τιμές των αγγουριών όπως είπες και όχι τόσο τα πολιτικά θέματα. Σε αυτό τον τόπο λοιπόν δεν νομίζω να γνωρίζουν αρκετοί όχι μόνο τι είναι η χα, αλλά παίζει να μη γνωρίζουν καν την ύπαρξη της. Παρ’ όλα αυτά δεδομένης της ισχυρότερης αντίστασης απέναντι στους ναζι που βγήκε από την Ιεράπετρα η γνώση ότι κυκλοφορούν (νεο)ναζι στον τόπο όχι απλά δεν θα χαροποιεί την πλειοψηφία του κόσμου, αντίθετα θα τους ενοχλεί αρκετά, αρκεί κάτι τέτοιο να γίνει γνωστό, όπως τώρα και ειδικά αν λάβει μεγάλη δημοσιότητα το θέμα. Υ.Γ.: στο σχολείο, όπου τελικά είναι διευθυντής ο τύπος, υπάρχουν διαρκώς τέτοια συνθήματα. Καθόλου τυχαίο βέβαια. Σκεφτείτε την προπαγάνδα που θα ασκεί, δεδομένης της θέσης που κατέχει…. Ελπίζω ο αντιφασιστικός κόσμος της Ιεράπετρας, που είναι αρκετός, να κινητοποιηθεί αναλόγως και να δώσει ένα καλό… μάθημα στον δάσκαλο.

  1331094
  ο «κ.» Πετράκης …

  από σχολιαστής 7:23, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011
  ..είναι βίος και πολιτεία. Γραμματέας (με απόσπαση από το σχολείο) του βουλευτή και πρώην υφυπουργού της ΝΔ Πλακιωτάκη. Είναι μάλιστα και κουμπάροι. Ακούγεται ότι το βουλευτικό δόντι τον έχει ξελασπώσει αρκετές φορές από υποθέσεις αποπλάνησης ανηλίκων και βιασμών – οι υποθέσεις είχαν φτάσει τα δικαστήρια. Επίσης το «παληκάρι» είναι γνωστό ότι επιδίδεται συστηματικά σε παράνομο ψάρεμα με δυναμίτες. O τύπος πλέον πλασάρεται σαν «εθνικιστής ιδεολόγος» και «αντισυστημικός» to be continued…

  1331309
  Εργάζομαι στο ρ/σ που συνεντευξίασε τους φασίστες

  από Lena Rebel 23:01, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011
  Το ευχάριστο στην υπόθεση, είναι ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, δέχτηκα δεκάδες κλήσεις ακροατών που έκραζαν απίστευτα το φασιστοδίδυμο!

  Είμαι η Λένα, είμαι 30, και από τα 17 ανήκω στην επαναστατική αντικαπιταλιστική αριστερά.

  Εργάζομαι στο ρ/σ ΗΧΩ, βοηθώντας να βγει το πρόγραμμα, αλλά κυρίως γράφω την ηλεκτρονική του εφημερίδα.

  Ήρθα σε απίστευτη σύγκρουση με την εργοδότρια μου, όταν μου ανακοίνωσε ότι θα συνεντευξιάσει τον Παρασχάκη και το Δασκαλάκη. Χαρακτηριστικά της έλεγα, ότι «αφού δέχεσαι χρυσαυγίτες, δε θά χες πρόβλημα να φιλοξενήσεις και τον πρόεδρο της ένωσης παιδεραστών ας πουμε».

  Ανένδοτη εκείνη, υποστήριξε ότι ο σκοπός της ήταν να ξεμπροστιάσει τα εγκλήματά τους στην τοπική κοινωνία που προφανώς αγνοεί την έκταση του θέματος, αλλά και να καταδείξει το πρόβλημα ώστε με τον τρόπο αυτό να ενεργοποιηθεί η ένωση γονέων και οι σύλλογοι καθηγητών που αντιμετωπίζουν το θέμα χλιαρά…

  Ο τίτλος «όταν οι Χρυσαυγίτες έχουν βήμα….» δώθηκε από μενα, για να μην πω τίποτ’ άλλο, δεν έχει τη θετική χροιά που ίσως νομίζεις, απότυπώνει απλά την απόγνωση που ένιωσα και πάει σετάκι με τη συνέντευξη, που αν αντέξεις να την ακούσεις, θα μπορέσεις να συμπληρώσεις «χρέος μας είναι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να βγουν εκτός νόμου!». Η επόμενη Εργατική Αλληλεγγύη θα φιλοξενεί άρθρο μου για το θέμα…

  Προσωπικά δεν έχω ξεπεράσει το σοκ του να βρεθώ τετ α τετ με τους φασίστες, αλλά φίλε, νομίζω είναι ανάγκη το επόμενο διάστημα, ακόμα και με αυτή τη θλιβερή αφορμή και ιδιαίτερα για το γεγονός ότι «ανοίξαν τα χαρτιά τους» και μας ανακοίνωσαν εγκαίνεια γραφείων την 28η Οκτωβρίου(!), να οργανώσουμε καλά την αντιφασιστική δράση στην πόλη μας και να μην τους επιτρέψουμε να κόψουν κορδέλα!

  1331376
  Παρασχάκης

  από – 9:55, Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

  Image scaled down

  Θαυμάστε φωτογραφία που έχει ανεβάσει ο Παρασχάκης στο facebook

  http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1330944

 18. Ο/Η chretienorthodox λέει:

  Κυριε Ροΐδη,

  Παρακαλω πολυ να μου επιτρεψετε να σας πω, επειδη οι χρυσαυγιτες εμφανιζονται σαν λατρεις του Στρατου, δυο κουβεντες που εχω ακουσει απο ανωτερους αξιωματικους οταν υπηρετουσα.
  1. Το φθινοπωρο του 1972 υπηρετουσα – ημουνα γραφεας – στο Στρατηγειο της Β’ Μεραρχιας Πεζικου. Ανηκα στο λοχο Στρατηγειου. Μια φορα ο Διοικητης μας, ενας Ταγματαρχης, μας ειπε: «η μαλακια ειναι γλυκια αλλα πειραζει στον εγκεφαλο».
  2. Την ανοιξη του 1973 υπηρετουσα στο Στρατηγειο του Α’ Σωματος Στρατου. Ενας Ταγματαρχης του 4ου Επιτελικου Γραφειου μας ειπε: «ειπαμε να τραβαμε το πετσακι μας αλλα οχι τοσο πολυ γιατι θα το κοψουμε».

  Με εκτιμηση και φιλία
  Γεωργιος Θεοδοσιου

 19. Ο/Η chris λέει:

  για να επιβεβαιωνουν εμφανισιακα τη θεωρια του δαρβινου βασικη προϋποθεση ειναι και η εξελιξη τους η οποια ομως σταματαει στα αρχικα σταδια
  .
  τα μμε δεν ανακαλυψαν την αμερικη απλα ειδαν οτι «πουλαει» το θεμα με τους αυστραλοπηθικους και γι’αυτο τους παιζουν συνεχεια

  η εκκλησια (με καποιες εξαιρεσεις εκπροσωπων της) και στα χρονια της κατοχης στηριζε τους διεστραμενους κατακτητες και περισσοτερο οι αγιοριτες
  τι να λεμε τωρα!

  την καλησπερα μου και τα φιλια μου

 20. Ο/Η logiflesh λέει:

  η υπερανάλυση σε ορισμένα θέματα είναι βλακώδης και οδηγεί σε παρανόηση. Πολλές φορές αξίζει να είμαστε δωρικοί. Σωστό-λάθος. ΧΑ=λάθος

 21. Ο/Η Παιδεραστία Χρυσαυγή Εκκλησία λέει:

  http://www.koutipandoras.gr/?p=20154

  Καταγγελία για παιδεραστία στην Ιεράπετρα

  Δημοσιευμένο στις 11 Μάι 2012 | ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Συντάκτης:

  Μια απίστευτη καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τη διαγραφή από την ΕΛΜΕ διευθυντή σχολείου στην Ιεράπετρα για ναζιστική προπαγάνδα. Ο διευθυντής (σύζυγος υποψήφιας με την Χρυσή Αυγή) μίλησε στο τοπικό ραδιόφωνο ΗΧΩNEWS και αμέσως μετά ακροάτρια τηλεφώνησε και κατήγγειλε ότι από τον συγκεκριμένο κύριο υπέστη κατά συρροή βιασμούς όταν ήταν ανήλικη και μίλησε για συγκάλυψη των τοπικών αρχών. Ακούστε εδώ το ηχητικό

 22. Ο/Η christosgblogspotcom λέει:

  Οι χρυσαυγιτες ειναι καταρχην ΔΕΙΛΟΙ – δειλοι και κοτες, γιατι δεν εχουν καν τον ανδρισμο να παραδεχτουν οτι ειναι ΝΑΖΙ και κρυβονται σαν τα κοριτσακια…
  Και καταδευτερο λογο ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ – καθως λενε οτι οι Γερμανοι ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ και εσφαξαν στο Διστομο και οι ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ τους καλα συνεργαστηκαν.

  ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ _ ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕ

 23. Ο/Η ADASDAS λέει:

  γαμιεστε κουφαλες ΠΟΙΑ ΟΜΕΡΤΑ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΧΕΤΕ ΤΗ ΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Καλέ μας κύριε μήπως θα ήταν καλύτερα αν γυρίζατε στο ζωολογικό κήπο;
   Δείτε τι έπαθε ο Νιμ:

   http://www.otherside.gr/2011/08/i-istoria-tou-pithikou-pou-emathe-na-milaei/

  • Ο/Η athriskos λέει:

   Κύριε ADASDAS, με βοηθάτε πολύ στο λύσιμο της απορίας μου περί του ήθους των οπαδών της ΧΑ. Σας παρακαλώ όμως να μην γαμήσετε και το δικό μου σπίτι, διότι δυο μέλη της οικογένειάς μου ψήφισαν ΧΑ, γαμώ το φελέκι μου να γαμήσω.

  • Ο/Η chretienorthodox λέει:

   Θα σε περιμενω αποψε το βραδυ να με ξεσκισεις. Κοιμαμαι εξω απο το μουσειο του Château de Crussol, εχει κιοσκι απο πανω, δεν θα βραχουμε. Ειναι ομως λιγο μακρυα για σενα, στην αριστερη οχθη του Rhone κοντα στη μικρη πολη Valence, στο νομό Drome, στη Γαλλια. To ονομα μου δεν σου χρειαζεται, αρκει να μου πεις: «ηρθα να σε ξεσκισω».

 24. Ο/Η Όφη Σόφη λέει:

  Νομικοί κύκλοι και πολιτικοί παράγοντες σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για νομικό θέμα. Από τη συνταγματική επιστήμη προκύπτει ότι ανήκει στη διακριτική ευχέρεια του Προέδρου να αποφύγει προσκλήσεις η αναγκαιότητα των οποίων δεν προκύπτει από πουθενά. Το γράμμα και το πνεύμα του άρθρου 37 του Συντάγματος τον καλύπτουν απολύτως.

  Δεν οφείλει δηλαδή να οργανώσει σύσκεψη, στην οποία ενδεχομένως ένας ή περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί θα αρνηθούν να καθήσουν με τον Μιχαλολιάκο. Ολοι αναγνωρίζουν ότι και ίδιος ο Πρόεδρος στη θέση τους το ίδιο θα έκανε.

  Επίσης η Ευρωπαϊκή Ενωση, διά των εκπροσώπων της, και πρωτίστως του προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, έχει διαμηνύσει ότι δεν νοείται συμμετοχή κόμματος όπως η Χρυσή Αυγή που αντιστρατεύεται τις αξίες και τις αρχές της Ευρώπης, σε κυβέρνηση χώρας – μέλους. Και αφού δεν νοείται η παρουσία της σε κυβέρνηση, δεν υπάρχει λόγος να μετέχει και σε μια διαβούλευση για κυβέρνηση. Αλλωστε, αν από τις επαφές με τους μισούς αρχηγούς δεν φανεί η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης, τι νόημα θα έχει η συνέχιση των επαφών και με τους υπόλοιπους;

  Ο ανώτατος άρχοντας είναι θεματοφύλακας του Συντάγματος, αλλά είναι και έμπειρος πολιτικός. Αυτό απεδείχθη όσες φορές οι επικεφαλής των κόμματων πέρασαν την πόρτα του τα τελευταία χρόνια. Ιδίως στη δραματική περίοδο κατά την οποία αναζητούνταν πρόσωπο κατάλληλο για πρωθυπουργός στη θέση του Γιώργου Παπανδρέου.

  Αλλά ο Παπούλιας δεν είναι Σαρτζετάκης – παρ’ ότι ο ιδιότροπος δικαστής που βρισκόταν στο Προεδρικό Μέγαρο το 1989 χειρίστηκε άψογα τους κύκλους των διερευνητικών εντολών και των συσκέψεων σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαθέτει πολιτικό κριτήριο και με αυτό πρέπει να λάβει τις αποφάσεις του.

  Ο προβληματισμός στο Προεδρικό Μέγαρο είναι μήπως ο – θεμιτός – αποκλεισμός του Μιχαλολιάκου λειτουργήσει σαν νερό στον μύλο της Ακροδεξιάς. Μήπως δώσει πάτημα για να συσπειρώσει η Χρυσή Αυγή κι άλλους νέους, που ακούν τον μπρατσωμένο «εγέρθητο» και κάθονται προσοχή όταν περνάει ο αποκαλούμενος «φύρερ του Αγίου Παντελεήμονα».

  Λέγεται ότι ο Κάρολος Παπούλιας απέφυγε αυτές τις ημέρες να διαμηνύσει τους προβληματισμούς του στους πολιτικούς αρχηγούς. Αντιλαμβάνεται ότι αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να χειριστεί μόνος. Κρίνει ότι εκ της θέσεώς του οφείλει να δώσει μια λύση που θα αντιπροσωπεύει το πνεύμα και το γράμμα των αξιών της Ελληνικής Δημοκρατίας.

  Και καθώς μόνο βουβός Πρόεδρος δεν είναι, όσοι τον ξέρουν προβλέπουν ότι θα βρει τον καλύτερο τρόπο να δείξει ότι το δημοκρατικό πολίτευμα, ανέχεται ακόμη και τους αρνητές του, αλλά δεν τους φοβάται.

  Πηγή: http://www.fimes.gr/2012/05/papoulias-michaloliakos/#ixzz1ud5epnNF

 25. Ο/Η Όφη Σόφη λέει:

  Όταν και αν φτάσουμε στην λεγόμενη Διάσκεψη των Προέδρων, θα υπάρξει ένα σοβαρό πρόβλημα.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, ο Αλέξης Τσίπρας έχει διαμηνύσει στον Κάρολο Παπούλια, ότι δεν προτίθεται να καθήσει στο ίδιο τραπέζι με τον κ.Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής.

  Αυτό έρχεται ως συνέχεια στον προβληματισμό του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας. Στην ουσία του λύνει τα χέρια. Γιατί και ο ίδιος έχοντας μπει στη μάχη κατά του ναζισμού απ’ όταν ήταν 15 ετών παιδί, καλείται τώρα να αποφασίσει αν θα απευθύνει πρόσκληση και στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.

  Όλα όμως είναι στη διακριτική ευχέρεια του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αν κρίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη να τον καλέσει, έχει το δικαίωμα να μην το κάνει.
  Το άρθρο 37 του Συντάγματος τον καλύπτει πλήρως: δεν οφείλει να οργανώσει σύσκεψη, στην οποία ένας ή περισσότεροι αρχηγοί θα αρνηθούν να καθήσουν δίπλα στον Νίκο Μιχαλολιάκο.

  Έτσι, ενδεχομένως να οδηγηθεί ο κ. Παπούλιας να κάνει συναντήσεις με τους αρχηγούς κατά μόνας.

 26. Ο/Η Babe Ruth λέει:

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Παντρεμένος με αλλοδαπή ο…Καραϊσκάκης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
  Μπορεί τα μέλη της Χρυσής Αυγής να υποστηρίζουν πως θα «ξεβρωμίσει ο τόπος» από τους αλλοδαπούς όταν θα αναλάβουν δράση, ωστόσο ορισμένοι φαίνεται κάνουν… εξαιρέσεις.
  10 / 05 / 2012
  Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο άνθρωπος που τις τελευταίες μέρες παρομοιάζεται με τον Καραϊσκάκη, εξαιτίας του παρουσιαστικού του, δηλώνει εθνικιστής από μικρό παιδί.
  Σε πρόσφατες δηλώσεις του, μάλιστα, στο οrthodoxia-ellhnismos.gr, τονίζει ότι θέλει να ασχοληθεί με τα θέματα της γεωργίας όταν μπει στην Βουλή, ώστε να μην γεμίσει η Ελλάδα με εισαγόμενα κρεμμύδια και πατάτες.
  Τι γίνεται, όμως, με τις «εισαγόμενες» γυναίκες; Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα του είναι από το Μεξικό, ενώ από την ίδια χώρα ήταν και η προηγούμενη σύζυγός του!
  Εθνικισμός με εξαιρέσεις για τα του… οίκου του…

  Παντρεμένος με αλλοδαπή ο Καραϊσκάκης της Χρυσής Αυγής (ΒΙΝΤΕΟ συνέντευξη του)
  11/5/2012
  Ποιος είναι ο «Καραϊσκάκης» της Χρυσής Αυγής ο οποίος μάλιστα είναι παντρεμένος με αλλοδαπή; Δείτε την συνέντευξή του.
  Νέα στοιχεία για τον Kαραϊσκάκη της Χρυσής Αυγής. Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, είναι άνεργος ηλεκτρολόγος, 32 ετών ασχολείται με την γεωργία και την κτηνοτροφία. Ο πατέρας του ήταν μέλος της ΕΠΕΝ.
  Το σύνθημα που αγαπά ο «Καραϊσκάκης» είναι: «Να ξεβρωμίσει ο τόπος». Ασπάζεται πλήρως την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής και δηλώνει εθνικιστής από μικρό παιδί. Το θέμα όμως είναι ότι την ώρα που τάσσεται υπέρ της απέλασης όλων των αλλοδαπών, ο ίδιος είναι παντρεμένος με αλλοδαπή!
  Ο κύριος Μπαρμπαρούσης είναι παντρεμένος με Μεξικανή, ενώ και η πρώτη του γυναίκα ήταν αλλοδαπή από το Μεξικό! Με συνέντευξη που παραχώρησε στο οrthodoxia-ellhnismos.gr, αναφέρθηκε στην εμφάνισή του, που του έδωσε το παρατσούκλι »Καραϊσκάκης». Όπως είπε »έτυχε να μοιαζω με τον Καραϊσκακη. Είμαι οικογενειαρχης. δεν μπορει να γινει συγκριση σε καμια περίπτωση. Εμεις δεν μπορουμε να φτασουμε ότι στο μικρο δαχτυλακι αυτούς τους ανθρώπους»
  Ο νέος βουλευτής της Χρυσής Αυγής τονίζει πως μπήκε στην πολιτική επειδή αγαπάει την Ελλάδα. »Θα θελα να ασχοληθω με αγροτικα θεματα. Να μην έχουμε κρεμμυδια απο τον Καναδα και πατάτες από την Αιγυπτο. Αγαπουσα από μικρός την Ελλάδα και ήθελα να την βλέπω να είναι πάντα πρώτη».
  Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Καραϊσκάκη της Χρυσής Αυγής:

 27. Ο/Η Τζακ ο αντεροβγάλτης λέει:

  Autoi oi saiko oi xrysaugites na pane sto afentiko tous to diabolo

 28. Ο/Η Κώστας Κοροβίλας λέει:

  Η Ευρωπαϊκή Ενωση μετά τίς εκλογές στίς 6 Μαϊου καί τήν είσοδο τής Χρυσής Αυγής στήν Βουλή, αποφάσισε νά επιδοτήσει όσους Ελληνες πολίτες τό επιθυμούν, νά εξοπλιστούν μέ Ζώνες Αγνότητας εξασφαλίζοντας έτσι, καί προστατεύοντας τήν παρθενία τους,-όσοι καί όσες τήν έχουν ακόμη- ή καί όσοι δέν επιθυμούν σεξουαλικούς βιαστές μέ τό ζόρι. Η προσπάθεια υπάγεται στό «Chastity belt programme». Από ότι φαίνεται, πιθανόν η ζώνη αγνότητας νά γίνει υποχρεωτική, όπως η ζώνη ασφαλείας στά αυτοκίνητα. Που σημαίνει ότι θά μπορεί ο αστυνομικός νά σάς σταματήσει καί νά ελένξει εάν φοράτε τήν ζώνη αγνότητας σας.

  • Ο/Η athriskos λέει:

   Κώστα, καλού κακού, ήδη έχω προμηθευτεί τρία τσίγκινα σώβρακα με παραπλανητικές κωλοτρυπίδες. Πολλά ακούω τελευταία και έχω θορυβηθεί πολύ.

  • Ο/Η chretienorthodox λέει:

   Κυριε Ροΐδη,

   Παρακαλω πολυ να μου επιτρεψετε να σας πω σχετικα με τη ζωνη αγνοτητας οτι δεν εξυπηρετει. Η δικη μου συσταση στους φιλησυχους κατοικους Ελλαδας ειναι να αναχωρησουν αμεσα για αλλη Πατριδα. Υπαρχουν περι τις 200 ανα την υφηλιο, καποια θα τους φιλοξενηση.

   Με εκτιμηση και φιλία
   Γεωργιος Θεοδοσιου

 29. Ο/Η Ψηφιακή πραγματικότητα νο.1510 λέει:

  http://citypress-gr.blogspot.com/2012/05/1510.html
  Νεκρός υποψήφιος της Χρυσής Αυγής πήρε 1510 ψήφους…
  Σάββατο, 12 Μαΐου 2012
  Ένα από τα παράδοξα των φετινών εκλογών ήταν και η υποψηφιότητα – σταυροδοσία υποψηφίου της Χρυσής Αυγής, που απεβίωσε λίγες μέρες πριν τις εκλογές….
  Ο Γιώργος Μπακογεώργος, έλαβε 1510 σταυρούς Το όνομα του συμπεριλαμβάνονταν στην λίστα της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλ/νία και δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού είχε κατατεθεί η υποψηφιότητα και τα ψηφοδέλτια είχαν ήδη τυπωθεί.
  Παρόλα αυτά, ο απόστρατος στρατηγός από την Κατούνα, που πέθανε αιφνίδια στο χωριό του, λίγες μόλις μέρες πριν από τις εκλογές, τιμήθηκε μετά θάνατον από τους συμπατριώτες του, αφού έλαβε 1510 σταυρούς προτίμησης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχουν εκδοθεί από την Περιφέρεια…

  • Ο/Η Kαθούστου εντάξει λέει:

   Βρε καλώς τους nazi(ellines)foitites

   http://www.iefimerida.gr/news/50070/%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-400000-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%AE-30-%CE%BC%CE%B5-40-%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF
   Μιχαλολιάκος: Μας ψήφισαν 400.000 Ελληνες, δηλαδή 30 με 40 μεραρχίες [βίντεο] -11.05.2012
   Η Χρυσή Αυγή από την 6η Μαΐου έχει στη διάθεσή της έναν ολόκληρο στρατό, δηλώνει ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε τηλεοπτική του συνέντευξη και αποκαλύπτει εάν θα επιμείνει στο «εγέρθητι» των δημοσιογράφων…
   «Δόξα τω Θεώ μας ψήφισαν 440.000 Έλληνες. Τουτέστιν, 30 με 40 μεραρχίες», λέει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχωρεί στον Σταύρο Θεοδωράκη (θα μεταδοθεί από τους Πρωταγωνιστές την Κυριακή, στις 23.30 από το Mega) ο οποίος μπαίνει στα γραφεία του κόμματος που έβγαλε 21 έδρες στη Βουλή και ρωτά τον κ. Μιχαλολιάκο για τον ύμνο του Χίτλερ, τις κατηγορίες για τον φασισμό και τον ναζισμό.
   Σε ερώτηση πάντως για το αν θα πρέπει στην επόμενη συνέντευξη τύπου να σηκωθούν πάλι όρθιοι οι δημοσιογράφοι, ο Νίκος Μιχαλολιάκος απαντά: «Όχι, ας καθίσουν, εντάξει…».

  • Ο/Η Anti-Antipliroforisi λέει:

   Aγαπητοί σχολιαστές του blog να αμφιβάλλετε ΚΑΙ για την μετάφραση ΚΑΙ για τον τρόπο παρουσίασης των βίντεο από τους γνωστούς ellinesfoitites του youtube (και το blog antipliforisi). Ο νοών νοείτω.

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Διάβασε φασίστα Apostolis:

   http://politikokafeneio-com.anatolikos.net/Forum/viewtopic.php?p=105927&sid=4e0058dbd9c871b2841789c5dc4107d8

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   28 Μαρτίου 2008

   Διπλή ευρωκαταδίκη Ελλάδας για παραβίαση δικαιωμάτων τουρκικής μειονότητας

   Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) καλοδέχεται τις δύο χθεσινές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με τις οποίες καταδικάστηκε η Ελλάδα για τη διάλυση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» μετά από διαδικασία 21 ετών (1984-2005) και τη μη αναγνώριση του «Πολιτιστικού Συλλόγου Τούρκων Γυναικών Νομού Ροδόπης» μετά από διαδικασία 4 ετών (2001-2005). Το δελτίο τύπου του ΕΔΔΑ στα αγγλικά ακολουθεί, όπως και τα σημερινά δημοσιεύματα εφημερίδων. Το ΕΠΣΕ επισημαίνει πως η πληρέστερη κάλυψη έγινε από την «Ελευθεροτυπία», το «Βήμα» κινδυνολόγησε, ενώ στο ρεπορτάζ των «Νέων» αναφέρεται λανθασμένα πως το ΕΔΔΑ δεν ασχολήθηκε δήθεν με τον προσδιορισμό «τουρκικός» στον τίτλο των σωματείων, κάτι που καταρρίπτει στο παρακείμενο σχόλιο του Νίκου Αλιβιζάτου. Ο τελευταίος πολύ σωστά σχολιάζει πως Εισαγγελέας και Ολομέλεια του Αρείου Πάγου δίνουν τη θλιβερή εντύπωση πως το 2005 δεν είχαν υποψιασθεί ότι η χώρα μας ανήκει στην Ευρώπη.

   Το ΕΔΔΑ στις αποφάσεις του υπενθυμίζει πως η ύπαρξη εθνοτικών μειονοτήτων αποτελεί ιστορικό γεγονός, πρέπει να προστατεύεται και να υποστηρίζεται από κάθε χώρα και δεν αποτελεί απειλή σε μια δημοκρατική κοινωνία. Στη δε νομολογία του ΕΔΔΑ που αναφέρεται στην απόφαση περιλαμβάνονται οι αποφάσεις Bekir-Ousta and others v. Greece, (που αφορά πάλι την τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα και το «Σύλλογο Νεολαίας Μειονότητας Νομού Έβρου»), United Macedonian Organization Ilinden and others v. Bulgaria και Stankov and United Macedonian Organization Ilinden and others v. Bulgaria (τρεις υποθέσεις που αφορούν τη μακεδονική μειονότητα στη Βουλαγρία), Ouranio Toxo and others v. Greece και Sidiropoulos and others v. Greece (δύο υποθέσεις που αφορούν τη μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα -συγκεκιμένα το «Ουράνιο Τόξο» και τη «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού»). Τέλος, πριν μια εβδομάδα, το ΕΔΔΑ γνωστοποίησε πως έχει κοινοποιήσει στην ΠΓΔΜ την υπόθεση Association of citizens “Radko” and Vladimir Paunkovski v. the former Yugoslav Republic of Macedonia που αφορά πάλι καταγγελλόμενη παραβίαση της ελευθερίας του συνεταιρίζεσθαι της βουλγαρικής μειονότητας στη Μακεδονία (βλπ. σχετικό δελτίο τύπου του ΕΠΣΕ που έχει ερευνήσει και δημοσιεύσει κείμενα και για τη μειονότητα αυτή από το 1997 http://cm.greekhelsinki.gr/index.php?sec=194&cid=3268). Βουλγαρία, Ελλάδα και Μακεδονία έχουν κοινό χαρακτηριστικό την παραβίαση της ελευθερίας του συνεταιρίζεσθαι των μειονοτήτων που θεωρούν «ευαίσθητες» για τα εθνικά συμφέροντα.

   Τέλος, όπως σχεδόν σε κάθε σοβαρή απόφαση καταδίκης της Ελλάδας για σοβαρά θέματα ανθρώπινων δικαιωμάτων, το κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αποσιώπησε την είδηση: σε συνδυασμό με τη λογοκρισία από τη ΝΕΤ της διαμαρτυρίας γάλλων δημοσιογράφων κατά την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία στις 24/3/2008, τα κρατικά ΜΜΕ δίνουν την εικόνα σύγκλισης με τα αντίστοιχα κινεζικά στα κριτήρια επιλογής των ειδήσεων…

 30. Ο/Η Ανθυποεπιαντιμέραρχος λέει:

  Η Β’ κατάθεση Μιχαλολιάκου σε αρχείο pdf

  Β’ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
  “Εν Αθήναις τη 27/7/1978 ημέρα Πέμπτην και ώραν 23.10 ενώπιον ημών του Υπαστυνόμου Α’ Γαρδίκα Χρήστου παρουσία και του ως 2ου ανακριτικού υπαλλήλου προσληφθέντος Υπαστυνόμου Α’ Κοκκονάκη Γεωργίου ενεφανίσθη ο κληθείς μάρτυς ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ όστις ερωτηθείς περί της ταυτότητός του εδήλωσεν ότι ονομάζεται ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου και της Ουρανίας, (επαγγέλεται τον) υπηρετεί εις τον στρατόν ως Δ.Ε.Α., εγεννήθη εις Αθήνας Επαρχίας Αττικής Νομού Αττικής και κατοικεί εις Μυτιλήνην Λόχος Διοικήσεως 22 Λ.Τ.Ε. και μονίμως Φιλολάου 147 συνοικία ή προάστειον Παγκράτι, τυγχάνει άγαμος, γενν. 1957 Έλλην. Τα ανωτέρω στοιχεία ταυτότητός του προκύπτουσιν εκ του επιδειχθέντος εις ημάς υπ’ αριθ. 6482 δελτίου ταυτότητος εκδοθέντος την 23-11-77 υπό της Σ.Ε.Α.Π.
  Ερώτηση: Τι έχεις να καταθέσεις συμπληρωματικώς προς την υπό ιδίαν ημερομηνίαν δοθείσαν κατάθεσιν;;;
  Απάντηση: Δεν έχω να καταθέσω τίποτα συμπληρωματικώς. [Σ.Σ.: Λέει τίποτα. Για να δούμε].
  […]
  Ερώτηση: Μπορείς να αναφέρεις τα ονόματα αυτών των ατόμων και να μας πεις τις μετ’ αυτών σχέσεις σου;;;
  Απάντηση: Είναι όλα τα άτομα που προανέφερα στην προηγούμενη κατάθεση μου και επιπλέον ο ΠΑΓΩΝΗΣ Αχιλλέας [Σ.Σ.: Δίνει έναν]. Τον Παγώνη τον γνώρισα μέσο του ΝΤΑΣΚΟΥΡΕΛΟΥ Νικόλαου [Σ.Σ.: Δίνει δεύτερο] με τον οποίο γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά, είμαστε και γείτονες. Ο Παγώνης έχει πλούσια δισκοθήκη και διά αυτό έχω πάει 5-6 φορές στο σπίτι του για να ακούσω δίσκους. Άλλες σχέσεις μαζί του δεν έχω.
  Ερώτηση: Εις την υπ’ αριθμό 31 κατασχεθείσα επιστολή του Καλέντζη προς εσέ με ημερομηνία 3/1978 αναφέρει το όνομα “Θανασάκης” και τον χαρακτηρίζει σαν ανεκτίμητο κεφάλαιο της μελλοντικής “σποράς και θέρους”. Ποιος είναι ο Θανασάκης; και τι εννοεί “σπορά και θέρους”;;;
  Απάντηση: Δεν γνωρίζω τι εννοεί γιατί δεν μιλάει συγκεκριμένα.
  Ερώτηση: Εις τας κατασχεθείσας επιστολάς σου υπάρχει επιστολή που υπογραμμίζεται με την λέξη Νίκος. Ποιός σου απηύθυνε την επιστολή και ποίες οι μετ’ αυτού σχέσεις σου;;;
  Απάντηση: Ονομάζεται ΤΣΑΜΗΣ Νικόλαος [Σ.Σ.: Δίνει τρίτο] . Μένουμε στον ίδιο δρόμο στην οδό Φιλολάου και είμαστε φίλοι από το 1974. Πολιτικώς και αυτός έχει εθνικοσοσιαλιστικάς ιδέας. Ο Τσάμης κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να υπηρετεί στην Λήμνο, είναι έφεδρος αξιωματικός της Σ.Ε.Α.Π. [… ] Γιώργος είναι ο ΝΙΚΗΤΕΑΣ Γεώργιος [Σ.Σ.: Δίνει τέταρτο] . Τον Άρη τον ξέρω αλλά μου διαφεύγει το επώνυμόν του. [Σ.Σ.: Δίνει πέμπτο, αν και αυτός στάθηκε τυχερός γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν ήξερε το επώνυμό του] Δημήτρης είναι ο ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ [Σ.Σ.: Δίνει έκτο]
  […] Θανάσης πιθανώς είναι ο ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ [Σ.Σ.: Δίνει έβδομο]. Αιμίλιος πρέπει να είναι ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ [Σ.Σ.: Δίνει όγδοο]. Με τους ανωτέρω είμαι γνωστός και με τους Νικητέα, Τσάμη, Παπουτσά και Καρακατσάνη είμαι και φίλος”» [13]

  Οχτώ ονόματα συναγωνιστών, γνωστών και φίλων. Οχι άσχημα για μια “Β’ συμπληρωματική κατάθεση”, από έναν “σκληρό αγωνιστή που καταδιωκόταν για τις ιδέες του”. Ούτε που θα ήθελε να μάθει ο τωρινός χρυσαυγίτης πόσους έδωσε στην κύρια κατάθεση. Και βεβαίως, η ημερομηνία (Πέμπτη 27/07/1978) έχει μεγάλη σημασία, μιας και ο Νίκος Μιχαλολιάκος ήταν ο πρώτος που συνελήφθη. Συνεπώς, ενδέχεται να είναι βάσιμες οι κατηγορίες των πρώην συναγωνιστών του σε αυτήν την υπόθεση, ότι δηλαδή αυτός μίλησε και τους έδωσε όλους.

  http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/05/04/epomides-ekriktika-mixaloliakos/
  Οι επωμίδες και τα εκρηκτικά του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής – Ψεύτης, βλαξ, καταδότης και Γιώτα-4
  2012/05/04

 31. Ο/Η teras λέει:

  Αισιόδοξη η Μέρκελ για την κρίση
  Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Μαΐου 2012, 16:01
  Η Γερμανία χρειάζεται την Ευρώπη και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αρκετά ισχυρή για να ξεπεράσει την κρίση, υποστήριξε σήμερα, στο εβδομαδιαίο διάγγελμά της, η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.

  «Στη Γερμανία ζουν 80 εκατομμύρια άνθρωποι, είμαστε η μεγαλύτερη χώρα (στην ΕΕ). Όμως αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγαλύτερο στον κόσμο χρειαζόμαστε περισσότερους από εμάς και μόνο. Για αυτό η ΕΕ, με τους 500 εκατομμύρια κατοίκους της, είναι απλούστατα ένα πολύ, πολύ καλό πράγμα», είπε η Μέρκελ.
  ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΝΟΗΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΟΔΗΓΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΑΙ ΕΝΑ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΜΑΙ ΜΕΣΑ

 32. Ο/Η eklag λέει:

  Τα Γιάννενα δεν θα τα πάρουν με το κιλό!
  όπως την ελληνική »ιθαγγένεια»…
  Για τη Δ.Θράκη πάλι…
  όπου ανακατεύεται ο Τσίμπλας…
  ένα μπέρδεμα υφίσταται…

  • Ο/Η athriskos λέει:

   eklag, υπάρχουν κάποιοι ορθόδοξοι χριστιανοί που διαβιούν σήμερα στην Τουρκική επικράτεια. Μεταξύ αυτών φυσικά και ο οικουμενικός Πατριάρχης. Μήπως γνωρίζεις αν οι Τούρκοι τους θεωρούν Έλληνες ή Τούρκους;

   Επίσης κάποιοι Μουσουλμάνοι που διαβιούν στην ελληνική επικράτεια. Μήπως γνωρίζεις αν το ορθόδοξο παπαδαριό τους θεωρεί Έλληνες ή Τούρκους;

 33. Ο/Η eklag λέει:

  Δεν απάντησες σε καίριο προηγούμενο ερώτημά μου,
  γι’αυτό κι εγώ σε απαντώ με ερώτηση:
  γνωρίζεις ορθόδοξους χριστιανούς στην Πόλη να διεκπεραιώνουν τελετές
  σαν αυτές των μουσουλμάνων Θράκης;
  είμαι πολίτης της χώρας μου και με απασχολεί σοβαρά!
  αυτοί που επιθυμούν να διαχειριστούν το μέλλον μου!
  να μην πρωτοστατούν σε επικίνδυνες φαιδρότητες!
  σ’αυτό δεν σηκώνω αστειάκια!
  εγώ!

 34. Ο/Η Κτηνίατρος λέει:

  http://jungle-report.blogspot.com/2012/05/2.html#comment-527053318

  Ευχαριστώ που έβαλες αυτό το video Επισκέπτη, Το είδα, κουφάθηκα με τους νεοκλεγμενους αντιπροσωπους συμπολιτών μας, από σύμπτωση έχουμε απόψε στο σπίτι μια φιλική οικογένεια(όχι Έλληνες), και τους έδειξα το video μεταφράζοντας μερικά κομμάτια, για να «θαυμάσουν» τα ναζιστακια. Η γυναικα είναι Νευρολόγος/Ψυχίατρος, και κυριολεκτικά με φόβισε, η φιλη μου έδειξε και τις ουλές στα πρόσωπο και στους 2, και στο πίσω μέρος του κεφαλιού του Λαγού, αλλα πιθανοτερα είναι από ξυλοδαρμούς, επειδή αυτοι δεν έχουν καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης καταστάσεων, από την τυφλή βια . Από τους δυο χρυσαβγουλους, και οι δυο έχουν ASPD, ο Λαγος φαίνεται πιο φόβητρο, ΑΛΛΑ αυτός που πρέπει είναι σοβαρά ΑΡΡΩΣΤΟΣ είναι ο Κασιδιάρης. Μας έδειξε τα clues και τις διαφορες ονομασίες ψυχασθενειών, κατά τη γνώμη της και οι δυο είναι καλύτερα να εξεταστούν, ο Λαγος συμπεριφέρεται σαν πειθήνιο όργανο που δεν έχει κανένα πρόβλημα να στραγγαλίσει κάποιον, χωρίς να θυμώσει, ούτε να ανεβεί ο παλμός του, όταν τον διατάξει ο Dominant του, ΑΛΛΑ ο Κασιδιάρης παρουσιάζει σοβαρά δείγματα ψυχοπαθή δολοφόνου, δημιουργεί στο μυαλό του εχθρούς, που κατά την «λογική» του ετοιμάζονται να του κάνουν κακό, και αποφασίζει να τους επιτεθεί από μονος του . Από τα κομμάτια που μετάφρασα, και έβλεπε body language, τρόπος ομιλίας, φωνή, λόγια, διαπιστωσε «word salad», constant high Anxiety, Highly Argumentative Behavior, kai probable Paranoid Schizophrenia on medication. Εάν είναι έτσι, ο Kασιδιάρης το ξέρει, και παίρνει ψυχοφάρμακα για να μην «εκραγεί» on camera. Η φιλη είναι επαγγελματίας για χρονια, και συστήνει να το δει κάποιος Έλληνας Ψυχίατρος, παρακαλώ οποιος από εσάς ξέρει κάποιον, ζητήστε τους να παρακολουθήσει το video, ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ!

 35. Ο/Η Κτηνίατρος λέει:

  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63655888
  ΑΠΕΙΛΕΣ, ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ… ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ «ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ»
  «Χρυσαυγίτης» μαινόμενος εισβάλλει σε νοσοκομείο
  «Μη νομίζεις ότι αστειεύομαι. Θα σου κόψω τα χέρια! Θα σου πάρω το κεφάλι», κραύγαζε προς τη γραμματέα του διευθυντή του νοσοκομείου
  ΕΘΝΟΣ 11/5/2012
  «Εισβολή» στο Νοσοκομείο «Αγιος Σάββας», με φωνές και στρατιωτικά παραγγέλματα, έκανε προχθές ένας χρυσαυγίτης.
  Πρόκειται για «φουσκωτό» οπαδό του κόμματος, ο οποίος μπήκε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, απαιτώντας απ’ όλους να του απευθύνονται όρθιοι και χωρίς αντιλογία. Κατά δήλωσή του, ήταν γιατρός, ο οποίος είχε αγανακτήσει επειδή δεν βρήκε στη θέση του τον υπεύθυνο της βιβλιοθήκης.
  Οργισμένος, πήγε στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου. Η γραμματέας τον ρώτησε τι θέλει, για να πάρει την απάντηση: «Είμαι Χρυσή Αυγή. Σήκω πάνω όταν μιλάς σε μένα. Είμαι γιατρός. Θέλω να βρω ένα βιβλίο στη βιβλιοθήκη και δεν μπορώ!»
  Στην προσπάθειά της να καταλάβει τι γίνεται, διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά: «Μη νομίζεις ότι αστειεύομαι. Θα σου κόψω τα χέρια! Θα σου πάρω το κεφάλι!»
  Διατηρώντας την ψυχραιμία της, η κοπέλα προσπάθησε να συνεννοηθεί. Θορυβημένη από την ένταση της φωνής, προσπάθησε να τον καθησυχάσει: «Γιατί με προσβάλλετε; Εμείς εξυπηρετούμε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από το τι πιστεύει. Θα βρούμε τον βιβλιοθηκάριο και θα σας εξυπηρετήσει».
  Την ώρα που προσπαθούσε να τον βρει, ο «επισκέπτης» καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα: «Οταν θα έρθω εγώ ως πρόεδρος στο νοσοκομείο, θα αλλάξουν όλα. Θα μπαίνετε και θα βγαίνετε στο νοσοκομείο με σύστημα που θα αναγνωρίζει τα δακτυλικά αποτυπώματα. Δεν θα μπορείτε να βγαίνετε όποτε θέλετε!» Ευτυχώς, η περιπέτεια έληξε λίγη ώρα αργότερα, καθώς βρέθηκε ο ένας και μοναδικός βιβλιοθηκάριος του νοσοκομείου, ο οποίος εξυπηρέτησε τον γιατρό. Η ένταση, όμως, δεν σταμάτησε. Μετά το τέλος της εργασίας του επέστρεψε στο γραφείο της γραμματέως, για να της δώσει -αυτήν τη φορά- τα εύσημα: «Μόνον εσύ δουλεύεις εδώ μέσα. Ολοι οι άλλοι κάθονται».

  • Ο/Η chretienorthodox λέει:

   Κυριε Φριζη,

   Παρακαλω πολυ δεχθειτε τα συλλυπητηρια μου διοτι αυτο το video ειναι απαγορευμενο εδω στη Γαλλια οπως και μερικα αλλα που το καθεστως Σαρκοζι θεωρει οτι υποθαλπουν τρομοκρατικες δραστηριοτητες. Ας οψεται το σανχεντριν του Ισραηλ που χρηματοδοτησε την – ανεπιτυχη – περιοδο του. Σημειωνω οτι τη προηγουμενη περιοδο του κυριου Σαρκοζι τη χρηματοδοτησε ο συγχωρεμμενος ο Κανταφι και ηταν επιτυχης.
   Με την ευκαιρια θα ηθελα να σας ρωτησω ποτε θα επανελθετε στο θεμα των σταυρωτων του Μεσσια – και εννοω τον Ιησου το Ναζωραιο – οπως υποσχεθηκατε. Σας πληροφορω οτι ειμαι σαν τη καμηλα, θυμαμαι σε ολη μου τη ζωη το ειδεχθες εγκλημα κατα του Αθωου.

   Με αγαπη και συγχωρητικοτητα,
   Γεωργιος Θεοδοσιου

   • Ο/Η mordechaifrizis λέει:

    Tί ωραία…. να και μιά φορά που θεωρούμαστε απαγορευμένοι ως δήθεν ‘τρομοκράτες’…. ας είναι… ως Εβραίοι ‘τρομοκράτες’ λοιπόν τουλάχιστον σπέρνουμε τρόμο στον κάθε αντισημιτάκο… Α ναι για τον Γέσου-Ιησού από την Ναζαρέτ….τί λέγαμε… ιδού λοιπόν ένα βίντεο (ελπίζω να μην έχει θεωρηθεί και αυτό τρομοκρατικό, χε χε) για την σταύρωση του Εβραίου Ιησού αλλά και την απαράμιλλη ‘συγχωρετικότητα’ κάποιων πιστών της θρησκείας της ‘αγάπης’, επάνω στον Αθώο εβραϊκό λαό, εδώ και 2000 χρόνια σφαγών και ολοκαυτωμάτων… http://www.youtube.com/watch?v=A7KkiGgn5XY

    Με αγάπη για το λαό του Ισραήλ και με προσμονή για την έλευση του αληθινού Μεσσία-Μασίαχ
    Ραββίνος Μορντεχάϊ Φριζής

 36. Ο/Η Jimmy λέει:

  Την Χ.Α. τη γέννησε η αδιαφορία της πολιτείας για τους φτωχούς κατοίκους των συνοικιών και το ύφος των αριστερών των βορείων προαστίων. Για παράδειγμα η Κούρτοβικ του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αυτή που κατηγορούσε τους κατοίκους του Αγ. Παντελείμονα ως ρατσιστές.

 37. Ο/Η ΠΑΡΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑΚΙ λέει:

  ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

  Θα ζητήσουν τα παπαγαλάκια από εκείνους να αποκηρύξουν το…ίνδαλμά τους;

  Δεν μας έφταναν οι αμετανόητοι ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ του Κκε, έχουμε τώρα και θαυμαστές του μεγαλύτερου σφαγέα στην Ιστορία της Ανθρωπότητας, του Κινέζου κομμουνιστή δικτάτορα Μάο Τσε Τουνγκ στο ελληνικό κοινοβούλιο!

  Όπως γράφει το «Βήμα», «για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου εκλέγονται βουλευτές που προέρχονται από τον μαοϊκό και τον τροτσκιστικό χώρο. Η ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ, ενός κόμματος με πολυσυλλεκτική σύνθεση, σε δεύτερη κοινοβουλευτική δύναμη έφερε εντός της νέας Βουλής, που προέκυψε από τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, τέσσερις εκπροσώπους δύο ιστορικών ρευμάτων του εργατικού κινήματος. Τρία μέλη της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας (ΚΟΕ), οργάνωσης που προέρχεται από τον μαοϊκό χώρο, εξελέγησαν βουλευτές με τον συνδυασμό ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο. Πρόκειται για τους κ.κ. Βασίλη Χατζηλάμπρου (Αχαΐα), Βασίλη Κυριακάκη (Φθιώτιδα) και Δημήτρη Κοδέλα (Αργολίδα)».

  Αναρωτιόμαστε: Θα τολμήσει έστω ένας παπαγάλος των Μμε να ζητήσει…δήλωση μετανοίας από τους Μαοικούς, όπως κάνουν συνεχώς για τους Χρυσαυγίτες, ζητώντας τους να αποκηρύξουν τον Χίτλερ;

  Εμπρός λοιπόν, «σύντρφοι» δημοσιογράφοι: Ιδού νέο πεδίον δόξης λαμπρό! Εκτός αν θεωρείτε…λίγα ΤΑ 70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑ ΜΑΟ!

  Αυτά, για να μην μας παρουσιάζονται ως δήθεν «κοσμοπολίτες νεοαριστεροί» οι μπολσεβίκοι του Σύριζα: Ήταν, είναι και θα είναι – όπως και οι «σύντροφοί» τους στο Κκε και άλλες παραφυάδες – αμετανόητοι ανθέλληνες, προδότες και θαυμαστές κατά συρροήν δολοφόνων!

 38. Ο/Η ΠΑΡΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑΚΙ λέει:

  ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΟ.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ .ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΒΑΨΑΜΕ

  -Πες μας μερικούς πολιτικούς που θαυμάζεις. Είτε εν ζωή είτε πεθαμένους.

  Κοίταξε, είναι πολλοί αυτοί που με έχουν σημαδέψει. Από τον Γκράμσι ας πούμε και την Ρόζα Λούξεμπουργκ έως τον Τσε και τον Γκάντι.

  -Πρόσφατα έκανες μια δήλωση στα «ΝΕΑ» που ξεσήκωσε αντιδράσεις. Είπες ότι θαυμάζεις τη «διαχρονική σκέψη του Μάο». Πώς μπορείς να θαυμάζεις μια σκέψη που η εφαρμογή της στην Κίνα έφερε λογοκρισία, φυλακίσεις, δολοφονίες;

  Παιδιά, εγώ δεν είπα ότι θαυμάζω τον Μάο. Είπα ότι η σκέψη του Μάο -όχι ο Μάο ως προσωπικότητα, όχι ο Μάο ως διοίκηση, όχι ο Μάο ως καθεστώς- αλλά η σκέψη του Μάο σε πολλά σημεία της αξίζει. Το πιστεύω αυτό.

  -Ένα παράδειγμα;

  Ας πούμε, η σκέψη πίσω από την Πολιτιστική Επανάσταση του Μάο είναι ότι πρέπει συνεχώς να αμφισβητούμε τις δομές και την νομενκλατούρα, ακόμα και όταν είμαστε μέσα στην «επαναστατική» διαδικασία. Αυτή είναι μια σημαντική σκέψη.

  -Μα αυτό είναι αστείο! Δηλαδή ο Μάο στη θεωρία ενθάρρυνε την αμφισβήτηση και στην πράξη επέβαλε τη λογοκρισία;

  Είναι πολύ αντιφατικό, το ξέρω. Ο Μάο εκτιμούσε ότι αυτό που κάνει είναι ένα βήμα προς τη σοσιαλιστική κοινωνία. Και πίστευε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αλλά, ο σκοπός του, η πρόθεσή του ήταν καλή.

  -Απ’ αυτή την καλή πρόθεση πέθαναν 38 εκατομμύρια άνθρωποι! Περισσότεροι απ’ όσους σκότωσε και ο Χίτλερ!

  Ε, τώρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Χίτλερ με τον Μάο! Μπορεί τα κομμουνιστικά καθεστώτα να είχαν αυτό το τεράστιο έλλειμμα ελευθερίας, αλλά τουλάχιστον είχαν στο κέντρο της σκέψης τους τον άνθρωπο

  -Αυτό λίγο ενδιαφέρει τον άνθρωπο που πεθαίνει…
  Όχι, δεν είναι έτσι. Και τέλος πάντων δεν είχαν ούτε κρεματόρια ούτε φούρνους με Εβραίους.
  ..
  -Νεκρούς πάντως είχαν περισσότερους!

  Καταρχάς, αυτοί οι αριθμοί αμφισβητούνται. Μένει να αποδειχθούν ιστορικά και τότε να το ξανασυζητήσουμε.

  -Έτσι κι αλλιώς, η πραγματική του πρόθεση φάνηκε στην πράξη! Προτεραιότητα ήταν ο εαυτός του και όχι η κοινωνία!

  Δεν μπορώ να σας πείσω να εκτιμήσετε την σκέψη του Μάο.

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Άκου άγνωστε που μιλάς για μας τόσο άδικα και προσβλητικά.
   Τα καραγκιοζιλίκια του Τσίπρα τα έχουμε καταγγείλει ένα προς ένα, πολλές φορές και τις ανοησίες για τον Μάο και τις υπόγειες σχέσεις με την Εκκλησία και τα ανοίγματα στην ακροδεξιά και τις ελληνομετρήσεις και τα κουκουλώματα της διαφθοράς πολιτικών προσώπων και πολλά ακόμη, σε πάνω από 20 άρθρα μας, γιατί εμείς θα καταγγέλαμε και τη μάνα μας αν έκανε κάποια ατιμία, ουτε θα χαριστούμε στον Τσίπρα τώρα που είναι στα πάνω του.
   Κάθε άλλο, ειδικα τώρα που ή έπαρση καραδοκεί.
   Π.χ.
   https://roides.wordpress.com/2011/11/23/23noe11/
   http://aigio.org/2011/06/o.html
   https://roides.wordpress.com/2012/03/12/12mar12b/

 39. Ο/Η eklag λέει:

  Τα στοιχεία αυτού του…πράγματος που δήλωσε ιατρός δεν έγιναν γνωστά;
  αν όντως είναι,πρέπει να πάρει θέση ο ιατρικός σύλλογος,
  διαφορετικά για κάθε έναν που κόβει χέρια,
  υπάρχουν κι άλλοι που κόβουν καρωτίδες και τις χώνουν σε μύτες!

 40. Ο/Η Κτηνίατρος λέει:

  Το προφίλ του ναζί:
  1. ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ
  Bonus: Γερμανοί νεοναζί στο Μόναχο
  επιτίθενται σε χρυσαυγίτες επειδή ήταν ξένοι (00:51)

  Το προφίλ του ναζί:
  2. ΚΡΥΦΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ

  Το προφίλ του ναζί:
  3. ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

  Το προφίλ του ναζί:
  4. ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ

 41. Ο/Η eklag λέει:

  Το να προβάλλει κανείς
  -τέτοιες ειδικά ώρες-
  διεθνείς καταδίκες της Ελλάδας από την επιλεκτικά εμπλεκόμενη
  και ΑΘΛΙΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
  είναι τουλάχιστον περίεργο.
  Τα νούμερα μιλάνε:
  όλοι γνωρίζουμε πόσοι Έλληνες(αν έτσι το θέλετε)μετά τους διωγμούς, έμειναν στην Πόλη και πόσα τουρκικά γεννοβολήματα λαβάνουν χώρα στη Δ.Θράκη.
  Πραγματικά δεν τους επιτρέπουμε να ουρλιάζουν όλη μέρα στα κανάλια
  ότι η Δ.Θράκη είναι τουρκική με τη συνοδεία του τούρκικου ύμνου Δ.Θράκης,
  γεγονός που λυπεί τους εντεταλμένους πολεμοκάπηλους.
  Tant pis pour eux.
  Φυσικά οι ΒΑΡΒΑΡΟΙ αυτοί βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για τα διπλωματικά
  τους παιχνίδια,σε μια χώρα ΑΘΛΙΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ
  που και τις ύστατες ώρες,δεν επιθυμούν να συμπράξουν προς όφελος της χώρας.
  Μιας χώρας που ο γιαλαντζή Τσε παίρνει ακόμα τον παχυλό βουλευτικό του μισθό,την ίδια στιγμή που οι Χρυσαυγίτες δηλώνουν πώς θα έδιναν τον δικό τους για κοινωνικό έργο.
  Είναι πια προφανές ποιοι εκκολάπτουν το αβγό του φιδιού.
  ΝΤΡΟΠΗ!

 42. Ο/Η chretienorthodox λέει:

  Κυριε Ροΐδη,

  Παρακαλω πολυ να μου επιτρεψετε ενα παραπονο. Οταν προ καιρου σας εστειλα ενα μηνυμα σχετικα με το συγχωρεμενο Αντρεϊ Τρουφανοφ, λογοκρινατε τη φραση «εχει και κρυφο κουσουρι» παροτι δεν το κατονομασα. Ο κυριος ADASDAS στο μηνυμα του στις 12/05/2012 – 2:45 πμ, λεει ακατονομαστες χυδαιολογιες και συκοφαντιες για σας και για ολους τους σχολιαστες του blog σας, και ομως το δημοσιευσατε αλογοκριτο. Λοιπον δεν ειναι δικαιοσυνη αυτη. Σχετικα σας κανω τις εξης παρατηρησεις:
  1. Μας αποκαλει κουφαλες, χωρις να εχη αποδειξεις για τη διαμετρο του πρωκτου μας.
  2. Ισχυριζεται οτι γαμιομαστε διοτι, προφανως, κρινει εξ ιδιων το ημετερα.
  3. Μας χαρακτηριζει αρχιδια. Απο τετοια εχουμε και μπορουμε να το αποδειξουμε σε καθε ενδιαφερομενο.
  4. Ισχυριζεται οτι γαμαει τα σπιτια μας ενω δεν διαθετουμε σπιτι ουτε με την εννοια της οικογενειας. Παλι καλα που δεν ισχυριτηκε οτι κανει τετοια πραξη στο Χριστο μας και τη Παναγια μας οπως συνηθως ισχυριζονται οι Ελληνες εθνικιστες χαμηλου μορφωτικου επιπεδου.
  5. Μας χαρακτηριζει πουστηδες χωρις παλι να εχη στοιχεια.

  Παντως με τη δημοσιευση αυτου του μηνυματος αποκτησαμε επαφη με το κομμα των Ελληνων εθνικιστων. Τα παληα χρονια τα στρατιωτικα εγχειριδια εγραφαν: «Βαδιζομεν επι αμαξιτης οδου και αιφνης πλησιον ημων εκρυγνηται οβις, τοτε λεγομεν οτι ελαβoμεν επαφην με τον εχθρον». Στη προκειμενη περιπτωση επροκειτο για εκρηξη μπαρουφας.
  Με την ευκαιρια σας επισημαινω οτι αυτοι οι καραγκιοζηδες, με τα καμωματα τους, διασυρουν την υποληψη των αξιοπρεπων στρατιωτικων και υπογραμιζω οτι αυτοι δεν εχουν το δικαιωμα να απαντησουν και να υπερασπισουν την υποληψη τους. Παντως εμεις που υπηρετησαμε στο Στρατο γνωριζουμε οτι υπαρχουν αξιοπρεπεις στρατιωτικοι μονο που ειναι στο περιθωριο γιατι ειναι σεμνοι και γενναιοι.

  Με εκτιμηση και φιλία
  Γεωργιος Θεοδοσιου

  • Ο/Η Po λέει:

   Κύριε chretienorthodox,
   Παρακαλω πολυ να μου επιτρεψετε να σας πω ότι έχετε άφθονο, το πολύτιμο χάρισμα του Χιούμορ και επίσης, επιτρέψτε μου να πω ότι είστε ένας ωραίος, εκκεντρικός κι αξιαγάπητος τύπος!

   😀

   Bien à vous, vraiment!
   Ρο

 43. Ο/Η Παρακρατικός Ρουφιάνος λέει:

  ΜΓΤΟΚΔΚ (= Με Γαργαλάει Το Ορθόν Και Δεν Κρατιέμαι)

  http://el.netlog.com/sadfasdadasdas
  Όνομα: sadfasd adasdas
  Ημερομηνία γέννησης: 02/02/1996
  Τοποθεσία: (Connecticut) United States

  http://pontosandaristera.wordpress.com/2012/05/10/mihaloliakos-the-niger/
  7. ΛΥΣΣΑΞΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ 4 ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
  Comment από ΔΔΦΓΔΓ | 13/05/2012
  8. TO ΟΤΙ ΚΟΒΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΣΑΙ.
  Comment από ASDSDA | 13/05/2012

  http://sarantakos.wordpress.com/2012/05/10/lebentopaida/#comment-114726
  153. DFDFDD είπε 10 Μαΐου, 2012 στις 22:24
  GAMHMENOI INTYMINTIADES ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ.

  http://sarantakos.wordpress.com/2012/05/08/egerthitoi/#comment-115132
  192. ΔΔΦΓΔΓ είπε 13 Μαΐου, 2012 στις 03:16
  η συμμορία του 7%
  ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΣΑΡαντακο ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΡΧΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΙΣΟ ΕΚ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ. ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ . ΜΑ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

  http://sarantakos.wordpress.com/2012/05/10/lebentopaida/#comment-115131
  388. ΔΔΦΓΔΓ είπε 13 Μαΐου, 2012 στις 03:13
  Εγώ ανατρίχιασα διαβάζοντας πόσες προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή της Ξ. Κουναλάκη φαινόταν να γνωρίζει ο ανώνυμος αρθρογράφος (υπογράφει με τα αρχικά Θ.Π.), όχι μόνο ότι είναι κόρη του πολιτικού Πέτρου Κουναλάκη αλλά και την ηλικία της, όλες τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, το ότι έχει μια 13χρονη κόρη,
  ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟ ,Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η GOOGLE YOU KNOW GOOGLE;
  ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ

  http://sarantakos.wordpress.com/2012/05/12/meze-14/#comment-115127
  74. ΣΔΣΔΣΣ είπε 13 Μαΐου, 2012 στις 02:57
  (Παρεμπιπτόντως, από χτες το βράδυ άρχισε να λειτουργεί νέος χρυσαυγίτικος ιστότοπος, αλλά μην περιμένετε να αναφέρω εδώ τη διεύθυνση).
  ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΓΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ. ΜΑΛΑΚΑ

  http://sarantakos.wordpress.com/2012/05/12/meze-14/#comment-115155
  79. π2 είπε 13 Μαΐου, 2012 στις 13:10
  Αυτά τα ΣΔΣΔΣΣ, ΔΔΦΓΔΓ και πάει λέγοντας τι είναι άραγε, βαθμός στις μεραρχίες;

 44. Ο/Η chretienorthodox λέει:

  Κυριε Ροΐδη,

  Παρακαλω πολυ να μου επιτρεψετε να σας πω οτι καποιος πρεπει να συστηση στους χρυσαυγιτες να κοψουν τη πρωϊνη…

  Με εκτιμηση και φιλία
  Γεωγιος Θεοδοσιου

 45. Ο/Η Psycho λέει:

  http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1400132

  H Xρυσή Αυγή απειλεί εργοστάσια με καψιμο ζητώντας απολύσεις Πακιστανών

  από Κασιδιάρα η ψυχωσική 19:31, Τρίτη 15 Μαΐου 2012
  Aπειλές σε εργοστάσια, μέθοδες Χαμάς

  http://www.matrix24.gr/2012/05/%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83/

  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΡΥΕΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
  Τα πράγματα φαίνεται ότι είναι πολύ χειρότερα απ’ ότι ίσως φανταζόμαστε. Κάποιοι που δήλωσαν Χρυσαυγίτες ήρθαν σ’ επαφή με πολύ γνωστό επιχειρηματία, του οποίου η εταιρεία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο και απείλησαν να κάψουν το εργοστάσιό του αν δεν διώξει τους ξένους (Πακιστανούς;) εργάτες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.