Οι δαίμονες του σεξ πολιορκούν το δεσπότη Αμβρόσιο

Η αρετή του μητροπολίτου θα τους κατατροπώσει 

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη,
Ο μητροπολίτης χουντικής «Χρυσοπηγής», ξενοδοχείου Simantron, χήρας Μερτικοπούλου, βασανιστών Αστυνομίας και δολοφόνου Ντερτιλή Αμβρόσιος, είναι γνωστός μαχητής κατά της ομοφυλοφιλίας και της παιδοφιλίας. Έχει καταγγείλει τους μετανάστας ως συλλήβδην παιδόφιλους. Όταν ο πολέμιος του «κουσουριού» ο «κουσουρλής» Χριστόδουλος, αποτόλμησε να εκμαιεύσει (χωρίς επιτυχία) απόφαση της «Επιτροπής προστασίας προσωπικών δεδομένων» πως η ομοφυλοφιλία των μητροπολιτών πρέπει να μένει κρυφή, ο Αμβρόσιος διαμαρτυρήθηκε. Παίρνοντας θάρρος λοιπόν από την εγνωσμένην αρετήν του ανδρός, σταχυολογώ περιστατικά ομοφυλοφιλίας και παιδεραστίας συναρτώμενα με μέλη της Χρυσοπηγής, διότι φοβούμαι πως ο φθονερός διάβολος έχει βάλει στο στόχαστρο τον ιερό Αμβρόσιο, την αρετή του οποίου δεν μπορεί να νικήσει, γι’αυτό χτυπά το σαμάρι και ενεργεί με διαβολές κατά της Χρυσοπηγής, περικυκλώνων τον Αμβρόσιον αναζητών την ευκαιρίαν να τον κτυπήσει κατά μέτωπον. Έχω υποχρέωση να ενημερώσω τον Σεβασμιότατο για τους κινδύνους όπως προκύπτει από στατιστική απαρίθμηση περιστατικών που αποδεικνύουν πως τα διαδραματιζόμενα με δαιμονικές δολοπλοκίες στη «Χρυσοπηγή», θα έκαναν να κοκκινίσει από ντροπή ακόμη και ο μαστροπός ιερέας πατήρ Κωνσταντίνος Πνακάς ή οι παιδεραστές έγγαμοι πρωτοπρεσβύτεροι Κ.Παπαϊωάννου, Ν.Κάτινας, Σωτ.Παπαδόπουλος, Πέτρος Παπουτσάκης κλπ.

1. O ιδρυτής της χουντικής Χρυσοπηγής, ο κομμουνιστοφάγος και διώκτης των ομοφυλοφίλων ιερός Καλλίνικος επιθυμεί την εκλογή του ροζ Παντελεήμονα ως δεσπότη Αττικής για να καλύπτει το άντρο της Χρυσοπηγής στο Καπανδρίτι συγκρούεται προς τούτο με τον τότε αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ, ο τρισμάκαρ Χριστόδουλος ως μητροπολίτης του Βώλου, πλαστογραφεί ψηφοδέλτια (ΤΟ ΒΗΜΑ-04/03/2007) και ο Παντελεήμων, πρωταγωνιστής δεκάδων κασετών με φαντάρο του Πενταγώνου, μετατίθεται παρά το κανονικώς αμετάθετο των επισκόπων και μάλιστα ως μοιχεπιβάτης στην επισκοπή που έχει ήδη επίσκοπο τον Νικόδημο. Η Θεία Πρόνοια φρόντισε ώστε η εκδίκαση της υπόθεσης της πλαστογραφίας (κακούργημα) να καθυστερήσει και να παραγραφεί. Αργότερα ο Νικόδημος εκδικείται και βγάζει στη φόρα τα άπλυτα του Παντελεήμονα.

2. Η «Αυγή» κατηγορεί το μέλος της Χρυσοπηγής  Χριστόδουλο (κι αυτός κάνει την πάπια) για «από μακρού χρόνου και κατ’εξακολούθησιν, ασελείς πράξεις, επί των νεαρών τροφίμων  ιδρύματος» επί Δικτατορίας (29/05/2007).

3. Ο αρχιμανδρίτης Κύριλλος Κωστόπουλος κατηγορεί τον Τρισμάκαρα  αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο πως είχε αυτό που ο ίδιος έλεγε στη χυδαία γλώσσα του «κουσούρι», ο αρχιμανδρίτης δεν το διαψεύδει, η Εκκλησία «διατάζει ανακρίσεις» και η υπόθεση θάβεται, παρ’όλο που πατριαχικός θεολόγος προκαλεί επίμονα να εκδοθεί πόρισμα.

4. Ιεροψάλτης-θεολόγος, ιερός εργολάβος, ο τ.αρχιμανδρίτης της ΙΜ. Πειραιώς Βενέδικτος Καρίβαλης (αδελφός του τρισμάκαρα πατριάρχη του Ιερού Βόθρου των Ιεροσολύμων Διόδωρου, που καθαιρέθηκε επειδή συνελήφθη από την Αστυνομία να ψαρεύει μέσα από το αυτοκίνητό του νεαρούς τη νύχτα και ο Καλλίνικος δεν μπόρεσε να τον καλύψει), δικηγόρος από την Ηλεία και άλλοι κατηγορούν τον ιερό Καλλίνικο για ομοφυλοφιλία. Με σθένος ο ιερός Αμβρόσιος υπερασπίζεται τον Καλλίνικο που στο μεταξύ καταγγέλλει τον Τρισμάκαρα Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ ως τον σκευωρό της δολοπλοκίας: «…ο Μητροπολίτης Πειραιώς υπήρξε φάρος και δείκτης πορείας πνευματικής, πρότυπον ιεραποστολικού ζήλου, αυστηρός τηρητής του ηθικού νόμου του Ευαγγελίου, πρότυπο ζωής και πολιτείας».

5. Παρά τη σθεναρή υπεράσπιση Αμβρόσιου, ο διάσημος ρόκερ ηγούμενος όσιος Μουλατσιωτης, φέρεται σε εκπομπή του κ.Σπ.Καρατζαφέρη σε κασέτα να συνομιλεί με ελευθεριάζον ύφος με τον παλαιοημερολογίτη μητροπολίτη Μάνης άγιο Παρθένιο (τ.μοντέλο, τ. καθαιρεμένο κληρικό της επίσημης Εκκλησίας που την απειλεί στα κανάλια και στην «Εσπρεσσο» με αποκαλύψεις για όργια ιερωμένων), και να ονομάζει τον πανσεβάσμιο Καλλίνικο «π…..» (Αίσχος!). Η κασέτα, προϊόν τηλεφωνικής υποκλοπής, παίζεται ακόμη σε δυο συνέχειες στο youtube με πολύ μεγάλη ακροαματικότητα. (Για λόγους στοιχειώδους αισθητικής δεν την μεταφέρω εδώ). Ο όσιος Μουλατσιώτης ανακοινώνει εις το facebook πως πρόκειται δια φωνομονδάζ και δηλώνει πως δεν υπάρχει στην κρατική Εκκλησία επίσκοπος Παρθένιος, γεγονός βέβαια που δεν αναιρεί σε τίποτα τη συνομιλία.  Περιέργως ενώ κατηγορεί τον κ.Σπ.Καρατζαφέρη δεν τον μηνύει αλλά ούτε η Εκκλησία ζητά εξηγήσεις. Ίσως η απάντηση στο δεύτερο να βρίσκεται στο γεγονός πως ο όσιος Μουλατσιώτης, γνωστός φιλότεχνος που παρακολουθεί τολμηρές θεατρικές παραστάσεις με συνοδεία πνευματικών του τέκνων δηλώνει με σημασία: «Προχθές το βράδυ ο Νεκτάριος Μουλατσιώτης πήγε στην Ι.Σύνοδο και συνάντησε τους μητροπολίτες Αλεξανδρουπόλεως Ανθιμο και Θηβών Ιερώνυμο, που εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου ήθελαν να του κάνουν μερικές παρατηρήσεις. Και απ’ όσα περιέγραψαν οι δύο πλευρές, εξελίχθηκαν κωμικοτραγικές σκηνές. ‘Τους είπα ότι χαίρομαι, διότι αν αποφασίσουν να με δικάσουν, δεν θα το κάνουν γιατί πήγα με φαντάρους ή με ναύτες…’. Για όποιον δεν κατάλαβε ακόμη, ο κ.Μουλατσιώτης δηλώνει επίσης με πολύ νόημα, πως από τον Χριστόδουλο έμαθε να κρατάει “τεράστιο αρχείο(«Ιός»-Ελευθεροτυπίας, 25-2-2001).

6. Ο Βώλου Ιγνάτιος, μέλος της «Χρυσοπηγής», καλεί για λιτάνευση το Σέρβο εθνικιστή μητροπολίτη Βρανίων Παχώμιο παρόλο που ήταν γνωστό πως είχε κατηγορηθεί ακόμη και από κληρικούς για παιδεραστία. Μετά από σχετική καταγγελία μας όμως ο άγιος Παχώμιος δεν φαίνεται να εμφανίσθηκε ξανά στη μητρόπολη του Βώλου, με την οποία είχε ιδιαίτερους, πνευματικής φύσεως, δεσμούς.

7. Ο συκοφαντημένος από τ.μητροπολίτες για δήθεν σύλληψη σε gay bar και για δήθεν διακίνηση ναρκωτικών Θεόκλητος τέως Παραδικαστικού και Θεσσαλιώτιδος, τέκνον Χριστοδούλου και πατήρ Κουλουσούσα, τον οποίο η «Χρυσοπηγή» παρακολουθούσε μέσω ΕΥΠ,  φίλος Γιοσάκη, δανειστής Αντωνίας Ηλία, εξομολόγος νεαρών φυλακισμένων εμπόρων ναρκωτικών, ποιεί τώρα τας διατριβάς του στις σατραπείες των πρώην εχθρών του της «Χρυσοπηγής», φιλοξενούμενος σε λιτανείες του Βώλου Ιγνάτιου, στο μητροπολιτικό μέγαρο του Αμβροσίου (ευελπιστών να τον διαδεχθεί όταν ο Lucifer τον καλέσει κοντά του) και στο ιερό άντρο του πάλλευκου Καλλινίκου, από το οποίο παλιότερα είχε φύγει κακήν κακώς.

8. Και συ Βρούτε; Ο επώνυμος ευσεβέστατος μπλόγκερ Θεοπρόβλητος, ο γνωστός ενορατικός δετέκτιβ που μας ξεμασκάρεψε, προσβάλει με αηθέστατους χαρακτηρισμούς τον ανδρισμόν των ιερών Καλλίνικου και Θεοκλήτου (και ενός ακόμη εν ενεργεία μητροπολίτου και του προσκεκλημένου στο Βώλο μητροπολίτη Παχώμιου) σε σχόλιο (14 Μαρτίου 2009 12:42 μ.μ.) του πολυδιαβασμένου άρθρου του «ΑΓΑΜΙΑ & ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ ΩΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ» (13/3/09), χωρίς κανείς να αντιδρά.

9. Ο σοφέρ του ιερού Καλλινίκου συνελήφθη: «Άνθρωπος του Καλλίνικου παρενοχλούσε 12χρονη Ένας ακόμη πολίτης, υπεράνω υποψίας, στενός συνεργάτης του πρώην Μητροπολίτη Πειραιώς Καλλίνικου -του ισχυρού άνδρα της θρησκευτικής οργάνωσης «Χρυσοπηγή»- συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανήλικη….».

«Πήγαν να λυντσάρουν τον οδηγό του Καλλίνικου…… Πρέπει να τονιστεί ότι ο 36χρονος κατηγορούμενος, πρώην πνευματικό παιδί και οδηγός του αποχωρήσαντος το 2005 Μητροπολίτη Πειραιώς Καλλινίκου, καταφέρνει και αποφεύγει για τρίτη συνεχόμενη φορά το εδώλιο, χωρίς να έχει ακόμα δικαστεί για αυτόφωρο αδίκημα εναντίον 12χρονου κοριτσιού…..Ωστόσο, τα ερωτήματα για τον τρόπο απονομής της δικαιοσύνης σε σοβαρά αδικήματα με θύματα ανήλικους και η διελκυστίνδα των αναβολών με αποτέλεσμα να εκκρεμούν για μήνες υποθέσεις που τραυματίζουν και εξουθενώνουν αθώες παιδικές ψυχές, είναι ένα ζήτημα που κάποια στιγμή πρέπει να απασχολήσει τους υπεύθυνους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης». (Σημ.Λασκ.: Τώρα, κάτι μας είπες!).

10. Ο αρχιμανδρίτης όσιος Φώτιος, πνευματικόν τέκνον Καλλινίκου, συνελήφθη κατηγορούμενος για παιδοφιλία. Ο πανσεβάσμιος μητροπολίτης λοιδωρείται ως εκ τούτου, από επώνυμο χριστιανό ορθόδοξο μπλόγκερ τον οποίο δε μηνύει, προτιμών να υπομένει καρτερικά: «Τέκνο (ή τεκνό;) του πρώην μητροπολίτη Πειραιώς Καλλίνικου, ο παιδόφιλος Αρχιμανδρίτης Φώτιος Μακρυστάθης!!!..»

11. Το μέλος της Χρυσοπηγής αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης, «αντιπρόεδρος της Εταιρείας προστασίας ανηλίκων» συλλαμβάνεται να οπλοφορεί και συκοφαντείται πως συνεργάσθη με τον τ.έμπορο ναρκωτιών, τον εν μετανοία τελούντα σήμερον αδελφόν Βαβύλη, πνευματικό τέκνο Χριστοδόυλου-Θεοκλήτου, δήθεν απεσταλμένο Χριστόδουλου εις Ιεροσόλυμα για να χαλκεύσει πορνο-φωτογραφίες ομοφυλοφιλικού περιεχομένου με νεαρούς Άραβες, κατά των ενάρετων μητροπολιτών Βόστρων Τιμοθέου και Τιβεριάδος Αλεξίου, αντιπάλων του ιερού Ειρηναίου, πατριάρχη του ιερού οχετού των Ιεροσολύμων, ο οποίος κατηγόρησε τον πρώτο πως είχε πληρώσει κάποιον Άραβα να τον δολοφονήσει.

12. Ο καιρός του θριάμβου της Εκκλησίας, εγγύς. Ο Εωσφόρος ραδιουργεί και διαπράττει το λάθος να πλήξει τον κύριον στόχον του, τον ιερόν Αμβρόσιον: «Παπάς και Αλβανός συζούσαν και άδειαζαν σουπερ μαρκετ» στο Αίγιο. Όμως ο δεσπότης δρα κεραυνοβόλα και διευκρινίζει: Ο ιερεύς που φέρεται ως άνθρωπος του τ.Βρεσθένης Θεόκλητου, σχολάζοντος και παρεπιδημούντος νυν παρά τας όχθας του αχαϊκού Σελινούντος, ήτο αθώος. Κηδεμόνευε απλά πατρικώς, κλεπτομανή αλλοδαπόν. Μάλιστα «Οι παράγοντες της επιχειρήσεως -προς τιμήν των- έδειξαν κατανόηση και έτσι το συμβάν έληξε».

Έτσι απεκρούσθη η πρώτη απ’ευθείας κατά Αμβροσίου βολή του Εωσφόρου, θέλοντος να εμπλέξει τον Σεβασμιότατον εις σκάνδαλον σεκς και βίας. Η Εκκλησία χαίρει και ο διάβολος καταισχύνεται.

Advertisements
This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, «Ιερές» Υποκρισίες, «Ιερή» Εξουσία, Γράμμα από το Ληξούρι, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

29 Responses to Οι δαίμονες του σεξ πολιορκούν το δεσπότη Αμβρόσιο

 1. Ο/Η Ο Τζώνη Σημ ο μπόγιας λέει:

 2. Ο/Η Μισίρκωφ λέει:

  ΣΟΚ! Και ιερέας στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας στην Κρήτη!

  Εξετάζονται υπολογιστές και ψηφιακό υλικό – Συνελήφθη 29χρονος από τη Ν.Αλικαρνασσό

  Ενημερώθηκε: 12.09.2011 // 14:55

  Στα ίχνη κυκλώματος παιδικής προνογραφίας που δρα στην Κρήτη βρίσκεται το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που, ακολουθώντας ηλεκτρονικά αποτυπώματα, έφθασε στο νησί, την περασμένη Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου.

  Κλιμάκιο του τμήματος ηλεκτρονικού εγκλήματος έφθασε στην Κρήτη και με τη συνδρομή δικαστικού λειτουργού προχώρησε σε κατασχέσεις τριών σέρβερς στο νομό Ηρακλείου καθώς και τριών ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Ρέθυμνο, τον Άγιο Νικόλαο και την Ιεράπετρα.

  Συγκεκριμένα οι έρευνες εστιάστηκαν στην περιοχή της Ν.Αλικαρνασσού, όπου συνελήφθη ένας 29χρονος, του οποίου, μάλιστα, κατασχέθηκε ο υπολογιστής. Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Οι έρευνες επεκτάθηκαν στη Χερσόνησο και τον Άγιο Νικόλαο, ενώ η υπόθεση ερευνάται περαιτέρω, και με την εξέταση των ψηφιακών αρχείων, προς αναζήτηση κι άλλων ατόμων που έχουν εμπλοκή στην υπόθεση.

  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Cretalive, στο κύκλωμα που έχει απλώσει τα πλοκάμια του, απ’άκρη σ’άκρη στο νησί, φέρεται να έχει εμπλοκή και ιερέας από την Κρήτη!

  Μάλιστα, τα στοιχεία που προέκυψαν από την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο έχουν ήδη διαβιβαστεί στη δικαιοσύνη προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων με τους ηλεκτρονικούς υπολογίστες που κατασχέθηκαν.

  • Ο/Η laskaratos λέει:

   Μισιρκωφ,
   Κρητικός ιερέας για παιδοφιλία;
   Έχει ξανασυμβεί.

   ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 09/02/2005

   Εκδίδουν στην Ισπανία Κρητικό ιερέα

   Στην Ισπανία αναμένεται να εκδοθεί Κρητικός ιερέας ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικο κορίτσι. Χθες το μεσημέρι ο ιερέας, ο οποίος κρατείται στις δικαστικές φυλακές Χανίων, ανέβηκε συνοδεία των αστυνομικών τις σκάλες του Εφετείου Κρήτης όπου του ανακοινώθηκε η απόφαση έκδοσής του στην Ισπανία.

   Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας προσανατολίζεται μέσα στις επόμενες 24 ώρες να καταθέσει αίτηση ενάντια στην απόφαση αυτή, που θα εκδικαστεί στον Αρειο Πάγο. Ο ιερέας συνελήφθη πριν από λίγες μέρες στο Ρέθυμνο, ύστερα από ευρωπαϊκό ένταλμα που εξέδωσε η Ιντερπόλ στις 23 Δεκεμβρίου του 2004 και ύστερα από αίτημα ανακρίτριας της Βαρκελώνης.

   http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=09.02.2005,id=71777016

   • Ο/Η Πάπας Βοργίας λέει:

    4 Κρητικοί-ανάμεσα τους και ένας ιερέας- σε κύκλωμα αρχαιοκάπηλων!

    Συνελήφθησαν στην Αθήνα – Στην κατοχή τους βρέθηκαν αρχαία αντικείμενα και ένα σπάνιο αραβικό χειρόγραφο – Εμπλοκή και 2ου ιερέα- Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

    Ενημερώθηκε: 02.09.2011

    Ένας ιερέας από το Νομό Ηρακλείου, και 3 ακόμα κρητικοί είναι μεταξύ των 6 ατόμων που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Αττικής για μεγάλη υπόθεση αρχαιοκαπηλείας.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο ιερέας από το Λαράνι, φέρεται να προσπάθησε να πουλήσει- μεταξύ άλλων- σε αστυνομικούς που εμφανίστηκαν ως υποψήφιοι πελάτες ένα πολύτιμο αραβικό χειρόγραφο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προκειται για ένα Κοράνι με χρυσές επιγραφές, η αξία του οποίου ξεπερνά τα 2 εκατομ ευρώ ..

    Οι ίδιος πληροφορίες αναφέρουν ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερος ιερέας από την Κρήτη , ο οποίος, επρόκειτο να ταξιδέψει και αυτός για την Αθήνα αλλά για άγνωστο ακόμα λόγο , δεν έκανε το ταξίδι αυτό…

    Παραμένει άγνωστο πως το χειρόγραφο αυτό βρέθηκε στην κατοχή των κρητικών .

    Μέχρι τώρα πάντως το μόνο που έχει ανακοινωθεί επισήμως είναι ότι στη διάρκεια επιχείρησης από την Ασφάλεια Αττικής, συνελήφθησαν έξι άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία προϊστορικά χάλκινα αντικείμενα – μάλλον κρητικής προέλευσης-, μια μετάλλινη σφραγίδα και ένα χειρόγραφο στην αραβική γλώσσα.

    http://www.cretalive.gr/new/49548/crete/Kritikos_iereas_se_kukloma_archaiokapilon_

 3. Ο/Η Ο Τζώνη Σημ ο μπόγιας λέει:

  Συμβουλές συζυγικού σεξ από τον Αμβρόσιο και προσβολή κατά των ΑΜΕΑ

 4. Ο/Η Σταύρος λέει:

  Οι δαίμονες του σεξ, στην τάξη των άγαμων ρασοφόρων, ανήκουν στο τάγμα των πνευμάτων που λέγεται ΜΑΛΑΚΙΑ-ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΙΑ:
  Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ
  http://www.athriskos.gr/modules/news/article.php?storyid=29
  ΑΓΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ
  http://www.athriskos.gr/modules/news/article.php?storyid=221

 5. Ο/Η θεοφιλος θερμη λέει:

  Φιλτατε Σταυρο, διαβασα το αρθρο στο οποιο μας παραπεμπεις.
  Το κλεισιμο του για τη μανα ειναι συγκλονιστικο.
  Πιο κατω ειδα υπογραφη Βασδεκης Ν Σταυρος.
  Μηπως εισαι ο ιδιος;
  Αν ναι εισαι απαιχτος.

 6. Ο/Η Psycho λέει:

  Nευρωτική υστερία θεοπυροβόλητου κατά Ροιδη-Λασκαράτου

  12 Σεπτεμβρίου 2011 8:38 μ.μ.

  Ο/Η Στέφανος είπε…
  Τheoprovlite,
  Σε παλαιότερο post(3-11-2008, Εκκλησία Κοινωνία 0-0) σε σχόλιο σου έλεγες τα εξής για το γνωστό αντιχριαστιανικό δίδυμο
  α)Προκειται περί πληρωμένου κονδυλοφόρου με πλούσιο αρχείο, στρατευμένου κατά της Εκκλησίας
  β)Εργάζεται για κάποια μυστική υπηρεσία στον τομέα δυσφήμισης της Εκκλησίας για ευνόητους λόγους
  γ)Εργάζεται για κάποια σέκτα ή οργάνωση
  δ)Πρόκειται περί ψυχοπαθούς προσωπικότητας με παραληρηματικές εμμονές η οποία έχει στρατευθεί «για να σώσει τον κόσμο από την Εκκλησία’
  ε)Είναι έμμισθο κομματόσκυλο αντιεκκλησιαστικού κόμματος(Σύριζα)
  στ)Ανήκε στο παρελθόν σε αρρωστημένο εκκλησιαστικό ή παραεκκλησιαστικό κύκλωμα ή οικογένεια και υπέστη βασανιστήρια μικρός, ή κάποιος του τον ακούμπησε, ή του φάγαν την περιουσία οι παπάδες και έχει μίσος
  ζ)Τελεί υπό την κατάληψη πονηρού πνεύματος
  η)Του συνέβη κάποια καντεμιά στη ζωή του και επειδή δεν μπορεί να τα βάλει με το Θεό, τα βάζει με την Εκκλησία.
  Αυτές τις υποθέσεις έκανες πριν 3 χρόνια. Σήμερα πιστεύεις τα ίδια? Σήμερα γνωρίζεις πράγματα για το δίδυμο αυτό που ΤΟΤΕ αγνοούσες? Πάντως μεταξύ σοβαρού και αστείου πιστεύω ότι η υπόθεση ζ) έχει πολλές πιθανότητες να ισχύει!

  12 Σεπτεμβρίου 2011 9:27 μ.μ.

  Ο/Η Theoprovlitosείπε…
  Στεφανε,

  Αυτους εννούσα. Για να καταλαβεις τα λεγομενα τους πρεπει να ανατρεξει κανεις στην Μασωνια που ειναι Εωσφορισμός διοτι οραματιζεται ενα μεσσιανικο συστημα που φυσικα δεν θα ειναι του Χριστού-Μεσσια.

  Η κσομοθεωρια τους, τα συμβολα τους και τα κειμενα τους βριθουν συμβολισμων της μασωνιας. Στην ουσια πιστευουν στον Εωσφορο, το πρωινο αστερα δηλαδη την Αφροδιτη που θα φερει στον κοσμο τον «διαφωτισμο» της Νεας Εποχης. Γι αυτο και πολλες εταιριες με τις οποιες διαπλεκονται εχουν συμβολα μασωνικα. Τριγωνα, πυραμιδες, αστερια, αστερίες, το γραμμα W ή το Ε ή to M αντεστραμενο κλπ.

  Σχετιζονται με τον Εβραισμο αλλα στην ουσια δεν εχουν καμμια σχεση. Μισουν τους πραγματικους πιστους εβραιους ως αξεστους και αγραμματους. Απλα τους εχουν καπελωσει. Οι διαδρομες της Εβραιομασωνιας περνουν από τα Χανια, την Μασσαλια, το Λιβορνο, τα Ιονια νησια και καταληγουν στην Θεσσαλονικη. Υπαρχει πλουσιο υλικο από καθαρα Εβραϊκες πηγες. Αυτοι ξεπαστρεψαν τους Εβραιους από την Ευρωπη για να τους στειλουν στο Ισραηλ σαν πιονια. Αυτοι παρεδιδαν στους ναζι τις λιστες με τα μελη των Εβραϊκων κοινοτητων. Wallemberg, Philips, Schwarz (Soros), Kent και άλλα σημερα ζαμπλουτα μπουμπουκια επαιξαν το ρολο του καταδοτη της πλεμπας. Αυτοι ξεκληρησαν τους Ελληνες απο την Μικρα Ασια, αυτοι κατεσφαξαν τους Αρμενιους, αυτοι διαλυσαν ην Γιουγκοσλαυια προκειμενου να πιουν σαν τα βαμπιορ το αιμα των λαων της.

  ΟΙ τυποι αυτοι λοιπον ειναι ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ. Μισουν τον οποιονδηποτε δεν ανηκει στην καστα τους. Αυτο ευκολα φαινεται κυριως από την υπεροψια και την αλλαζονια του Ροϊδη.

  Συνηθως οι ανθρωποι ευτελους αξιας ευρισκουν ή εφευρισκουν ένα συστημα στο οποίο εντασσονται για να προσοδουν κυρος στον εαυτο τους τον οποίο εν συνεχεια προσπαθουν να πουλησουν υπερτιμημενο στον κοινωνικο τους περιγυρο. Γι αυτο και ειναι κατα βαθος ανασφαλεις και γεματοι κομπλεξ. Θυμωνουν αν τους χαλασεις το image.

  Οι συγεκριμενοι δηλαδη πλασαρονται ως διανοουμενοι στο χωρο του βιβλιου. Αλλα επειδη παρα την πορωση κατα βαθος γνωριζουν οτι αυτα που γραφουν ειναι αθλιοτητες (και απλα εχουν πορωσει την συνεοιδηση τους οτι βρικονται σε καποια ιεραποστολικη δραση και οτι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα) κρατουν την ανωνυμια τους για να μην βγει προς το αξω ποσο ροζ και κιτρινοι ειναι.

  Για μενα η κοκκινη γραμμη – αν και διαφωνουσα με τις αθλιοτητες που ελεγαν για τον ενα και τον άλλο – ήταν οταν αρχισαν να ειρωνευονται τον κοσμο που διαμαρτυρεται στο Συνταγμα, την υγειη αριστερα επειδη εχει καποια τσιπα και καποια πατριωτικα συναισθηματα μπορστα στην λαιλαπα που παρελαυνει και τα εβαλαν και με μια απο τις πιο ευαλωτες κοινωνικες ομαδες, τους πολυτκενους λεγοντας μαλιστα και ψεματα. Ως πολυτεκνος εγω ξερω τι τραβαω για να αναθρεψω σε ΑΥΤΗ τη χωρα 4 παιδια ενω τα οποια προνομια μας περικοπτονται χρονο με το χρονο ενω σε ολες τις αλλες ΕυρωπαΙκες χωρες μεχρι και στην Κοσμικη Γαλλια τα επιδοματα ειναι μεγαλα. Φετος η Διαμαντοπουλου εκοψε τις μεταθεσεις των πολυτεκνων. Και αντι να ευαισθητοποιηθουν τα αθλια καθαρματα του Μανου και της Μπακογιαννη που αλλαλαζουν για να γινουν μαζικες απολυσεις χιλαιδων ανθρωπων (οι ιδιοι εχοντας εξασφαλισει το τομαρι τους) μας ειρωνευονται και υπονοουν οτι ειμαστε παρασιτα.

  Εκει καταλαβα πως προκειται περι ΚΤΗΝΩΝ των οποίων το πατημα το αντιλαμβανεται μεχρι και η άλογη γη και φρικαρει γιατι η παρουσια τους της ειναι βαρος. Μεγαλυτερη αξια εχει μια κουραδα στο πεζοδρομιο διοτι αυτη θα γινει λιπασμα. Ενω οι ιδιοι οταν ψοφισουν θα μεταβληθουν σε δηλητηριωδη αποβλητα που καταστρεφουν τα παντα τριγυρω τους. Αυτο δηλαδη που κανουν και εν ζωη.

  12 Σεπτεμβρίου 2011 11:40 μ.μ.

 7. Ο/Η Δημήτρης Φύσσας λέει:

  Είναι φανερό ότι ισχύει η εκδοχή ζ΄, ότι έχουν καταληφθεί από πονηρό εβραιομανές πνεύμα, όπως άλλωστε και οι παλαιοί ορίτζιναλ εκείνοι Ροϊδης και Λασκαράτος του 19ου (και λίγο 20ου) αιώνα. Πλην του αυτονόητου αφορισμού, οψέποτε γνωσθεί η μιαρή ταυτότητά τους (πράγμα που κάποτε θα γίνει, όπως έγινε και του Μπρους Γουέιν που παρίστανε τον Μπάτμαν, και του Κλαρκ Κεντ, που παρίστανε το Σούπερμαν) ) προτείνω άμεσες αντιβασκανικές, αντισατανιστικές και εξορκιστικές τελετουργίες υπό της ορθοδόξου (υμών) εκκλησίας.

 8. Ο/Η foivosloxias λέει:

  Club Privé «Golden Shower»… Για λίγους και εκλεκτούς!

 9. Ο/Η Κλείτωρ λέει:

  αφού ο θεοπρό(σ)βλητος έφτασε σε τέτοιο σημείο δημόσιας παράκρουσης φανταστείτε τι γίνεται στα γραφεία των μητροπόλεων μετά από κάθε ανάρτηση των Ροΐδη Λασκαράτου. Συνεχίστε, τραβούν τα γένια τους.

 10. Ο/Η Έλλην άνθρωπος λέει:

  Φύσσα, είσαι το ίδιο γελοίος εδώ, όσο και στη ανθελληνική φυλλάδα του Σόρος Άθενς Βόις. Γελοία δήθεν καλαμπούρια. Όλοι οι αθέλληνες εποικοινωνείται και αλληοϋποστηρίζεσθαι, έτσι; Είσθε και ελάχιστοι, συν Θεώ ευτυχώς, απέναντι εις το σύνολο του Χριστεπωνύμου πληρώματος των αληθών Ελλήνων. Ουστ προδότες άθεοι όλοι σας σε αυτά τα μπλογκ.

  • Ο/Η Περαστικός λέει:

   Μα γιατί πάντα μα πάντα μα πάντα οι χριστιανοπατριώτες μιλάνε με τοοοοόσο μίσος;

   • Ο/Η ΚΔ λέει:

    και ανορθόγραφα περαστικέ, ανορθόγραφα

    στη_ ανθελληνική
    αΝθέλληνες
    αλληΛοϋποστηρίζασθΑΙ

   • Ο/Η Po λέει:

    Περαστικός…
    Η ψυχρή λογική του Ορθού Λόγου μεταφράζεται σε μίσος από αντιδημοκρατικούς (ή φανατικούς το ίδιο είναι) πιστούς, γιατί πολλοί πιστοί, σχολιάζουν εδώ με τρόπο που εσείς θα ονομάζατε… μίσος, και είναι ιδιαίτερα καυστικοί με τους αντιπροσώπους του Θεού επί της γης.

    Στη θέση σας, η σιωπή είναι χρυσός.

 11. Ο/Η Dr. Μήλων Φιρίκης Ψυχίατρος λέει:

  Aγαπητοί κύριοι εργάζομαι ως ψυχιατρος στην κλινική του Δ…. και ο ασθενής μου Θ. δραπετεύει συχνά ή ως αδειούχος σχολιάζει στο μπλογκ σας με κάποια επιθετικότητα.
  Κύριοι Ρο και Λα και συνδρομητές του μπλογκ σχολιαστές και λοιποί σας παρακαλώ μην τον κοντράρετε.
  Να λέτε παντα ναι.
  Υπόχρεως
  Δρ Μήλων Φιρίκης
  PhD στη φιλοσοφία της σχιζοφρένειας

  • Ο/Η Po λέει:

   Ελπίζω να έχετε δίκιο, άλλωστε μόλις σκεφτόμουν να πω ότι δεν είναι σωστό να παρεξηγούμε άρρωστο άνθρωπο.
   Στο εξής με τον Θεοπρόβλητο θα προσπαθήσω να εξαντλώ όλη μου την επιείκεια.

   Δεν είναι σωστό να τον αντιμετωπίζω ως φυσιολογικό άνθρωπο όταν έχει τόσες ειδικές ανάγκες.

   Σας ευχαριστώ για την επισήμανση.

 12. Ο/Η Dr. Μήλων Φιρίκης Ψυχίατρος λέει:

  Επίσης να σας ενημερώσω πως ο πελάτης μου συνεσθάνθηκε το μέγεθος της αμαρτίας του να βρίζει τους μητροπολίτας Καλλίνικον, Θεόκλητον και Κωνσταντόνον και έσβησε το σχτικό ποστ.
  Μόνο στις ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ υπάρχει πλέον

  Theoprόvlitos: ΑΓΑΜΙΑ & ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ ΩΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ

  theoprovlitos.blogspot.com/…/blog-post_… – Προσωρινά αποθηκευμένη

  13 Μαρ. 2009 – Αναρτήθηκε από Theoprovlitos στις 17:04 …. επίσης κιναιδου Καλλινικου Πειραιώς και του Αμβροσίου Αιγειαλειας στου οποίου την Μητροπολη …

  Theoprόvlitos: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

  theoprovlitos.blogspot.com/…/blog-post_… – Προσωρινά αποθηκευμένη – Αποκλεισμός όλων των αποτελεσμάτων από τον ιστότοπο theoprovlitos.blogspot.com

  16 Μαρ. 2009 – Αναρτήθηκε από Theoprovlitos στις 13:58. Ετικέτες …. ὁ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ … ὁ ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ …

 13. Ο/Η Αρχιμανδρίτης Κωλοσούζας λέει:

  Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικοί ήδη έχουν βάλει στο στόχαστρό τους άτομα υπεράνω πάσης υποψίας, τα οποία όταν αποκαλυφτούν, πραγματικά θα προκαλέσουν πάταγο, καθώς πρόκειται για πρόσωπα με κύρος και υπόληψη στις τοπικές κοινωνίες και όχι μόνο. Επιχειρηματίες, δύο γιατροί, ένας εκ των οποίων είναι μάλιστα παιδίατρος, ακόμα κι ένας ιερέας έχουν μπει στο μικροσκόπιο της υπηρεσίας, καθώς έχουν προκύψει στοιχεία για την εμπλοκή τους σε κύκλωμα διακίνησης σκληρού παιδικού πορνό μέσω του Διαδικτύου.

  http://www.foititatsi.gr/enimerosi/ellada/2052-2011-09-11-09-02-43

 14. Ο/Η Αδαμάντιος Κοραής λέει:

  Του θεοπρόβλητου τα σβησμένα για ομοφυλόφιλους δεσποτάδες εδώ:

  ΑΓΑΜΙΑ & ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ ΩΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ

  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:6Sllxr-P8M0J:theoprovlitos.blogspot.com/2009/03/blog-post_13.html+theoprovlitos+%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83+%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%82&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr

 15. Ο/Η Teo Tsoukatos λέει:

  Ναοί και Ιερές Μονές θα εξαιρούνται από το ειδικό τέλος ακινήτων

 16. Ο/Η Σελινούς λέει:

  Έτσι χρεοκοπήσαμε.
  Ο Αμβρόσιος διόρισε αργόμισθο ιερέα

  Υπόθεση Βακράκου

  Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωσή του ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος έδωσε την Τετάρτη εξηγήσεις για τον αρχιμανδρίτη Αθανάσιο Βακράκο, χαρακτηρίζοντας τις μεταξύ τους σχέσεις τυπικές.

  Όπως αναφέρει ο μητροπολίτης, ο Αθανάσιος Βακράκος ουδέποτε υπηρέτησε στη μητρόπολη ως εφημέριος. Σχετικά με τη γνωριμία τους, ο κ. Αμβρόσιος ανέφερε ότι του τον είχε συστήσει ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ το Σεπτέμβριο του 1985, λέγοντάς του ότι του έφερνε φάρμακο από τη Βρετανία.

  Ο κ. Αμβρόσιος σημειώνει πως ο μακαριστός Σεραφείμ του είχε πει πως πρόκειται για έναν κληρικό που ζει στο Λονδίνο κάνοντας κοινωνικό έργο και βοηθώντας Έλληνες που πηγαίνουν στη βρετανική πρωτεύουσα για ιατρικούς λόγους. Τότε του ζήτησε να εγγραφεί στη μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας για να έχει μισθό και ασφαλιστική κάλυψη. Όταν -σύμφωνα με τον κ. Αμβρόσιο- προσκομίστηκαν τα απαραίτητα έγγραφα από την Αρχιεπισκοπή Θυατείρων, ενεγράφη στη μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, χωρίς όμως ποτέ να ασκήσει εφημεριακό έργο.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Βακράκος εμφανίζεται ως πρόεδρος του συλλόγου «Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος, Αρωγής Ασθενών και Απόρων «Ο Αγιος Αθανάσιος» κοινής ωφέλειας και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα», ο οποίος διεκδικούσε έκταση 10 στρεμμάτων του αεροδρομίου του Αγρινίου. Δύο δικαστικές αποφάσεις, πρωτοδίκως και στο εφετείο, ακύρωσαν την απόφαση του νυν υπουργού Εθνικής Αμυνας που είχε υπογράψει για την παραχώρηση της έκτασης, όπως έχει αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Ελευθεροτυπία.

  Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγρινίου Θ.Σώκο, ο Αθανάσιος Βακράκος εμφανίζεται στην κοινωνία του Αγρινίου ως ιδιώτης και φαίνεται ότι κινείται ως άλλος Βαβύλης. Μεταξύ άλλων, καταγγέλεται ότι έχει βγάλει όπλο εναντίον του προέδρου του οργανισμού ύδρευσης στην περιοχή Στρατού, που εμφανίζεται ως έδρα του συλλόγου «Ο Αγιος Αθανάσιος». Ο σύλλογος δεν έχει γραφεία, ούτε κάποια δραστηριότητα στην περιοχή, έχει δηλώσει στην ίδια εφημερίδα ο δήμαρχος Στρατού Δ.Μορτζιάπης. Ενώ ο κ. Βακράκος φέρεται να έχει διοργανώσει εκδρομή με τη συμμετοχή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και εκδήλωση στο Αγρίνιο με κεντρικό ομιλιτή αεροπαγίτη.

  Newsroom ΔΟΛ

  http://archive.in.gr/news/UsElections2008/Article.aspx?lngEntityID=605821

 17. Ο/Η Ρόζα Λούξεμπουργκ λέει:

 18. Παράθεμα: Οι ιερόδουλες και οι εκδιδόμενοι ιερωμένοι με ΑIDS « Ροΐδη Εμμονές

 19. Παράθεμα: Οι ιερόδουλες και οι εκδιδόμενοι ιερωμένοι με ΑIDS

 20. Ο/Η Αμβρόσιεεεεεεεεεεεεεεε λέει:

  http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=123034

  ΕΓΙΝΑΝ ΒΟΥΚΙΝΟ

  Η παπαδιά έπιασε τον παπά με τον Μήτσο
  Το έλα να δεις σε χωριό των Καλαβρύτων
  [11:47,21/02/2016]

  Καταστάσεις βγαλμένες από …ανέκδοτο εκτυλίσσονται για δεύτερη κατά σειρά εβδομάδα σε χωριό της πρώην επαρχίας Καλαβρύτων με πρωταγωνιστές τον παπά, την παπαδιά και έναν άντρα ονόματι Δημήτρη.

  Όλα ξεκίνησαν όταν η πρεσβυτέρα έπιασε στο κινητό του παπά δύο μηνύματα από τα οποία προέκυπτε ερωτική αλληλογραφία με έναν άντρα ονόματι Δημήτρη.

  Το περιεχόμενο των μηνυμάτων έκαναν την παπαδιά να φρίξει καθώς ήταν κάτι παραπάνω από ακατάλληλα όχι μόνο για ανηλίκους αλλά και για ενήλικες, αφού σε αυτά γινόταν λεπτομερής περιγραφή για το τι θα έκαναν ο ένας στον άλλον την ημέρα που είχαν κανονίσει να βρεθούν.

  Η αποκάλυψη της σχέσης μεταξύ των δυο αντρών οδήγησε την παπαδιά – μετά από έναν απίστευτο καβγά με τον άντρα της που τους άκουσε όλο το χωριό – να μαζέψει τα πράγματά της και να εγκαταλείψει όχι μόνο τη συζυγική κλίνη, αλλά και από το χωριό με τον παπά να έχει βάλει λιτούς και δεμένους για να την πείσουν να επιστρέψει.

  Οι λόγοι που οδήγησαν την παπαδιά να εγκαταλείψει τον παπά αποτελούν το θέμα των ημερών όχι μόνο στα όρια της ενορίας του αλλά στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων.

  Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσο τα όσα αποκαλύφθηκαν αλλά και ακούγονται έχουν φτάσει στα αυτιά του επισκόπου Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιου, ο οποίο ως γνωστόν τρέφει ιδιαίτερη «συμπάθεια» γα τους ομοφυλόφιλους εναντίον των οποίων βγάζει πύρινους λόγος. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κληρικό ο οποίος ανήκει στη δύναμη της μητρόπολης την οποία διοικεί ό «Άγιος» Αιγιαλείας και Καλαβρύτων.

 21. Ο/Η Θεολόγος λέει:

  https://xyzcontagion.wordpress.com/2016/04/21/amvrosios-lenis-pirounakis/

  Ταγματάρχης Χωροφυλακής Αμβρόσιος Λενής: Μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του παπα-Γιώργη Πυρουνάκη

  Posted by Κλέων Ι. στο 2016/04/21

  …..οφείλει τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα στη θητεία του στη θρησκευτική υπηρεσία της χωροφυλακής, (ναι, ναι της χωροφυλακής!) στη διάρκεια της δικτατορίας. Παρέμεινε στη θέση αυτή από το 1968 έως το 1976. Είναι κάτι που καταγράφει και στο βιογραφικό του, χωρίς όμως να προσδιορίζει χρονικά την περίοδο που ήταν ‘προϊστάμενος’ της θρησκευτικής υπηρεσίας των χωροφυλάκων, υπηρεσία που σήμερα έχει μετονομαστεί σε Θρησκευτική Υπηρεσία της Αστυνομίας. Αυτό όμως είναι ένα άλλο ξεχωριστό κεφάλαιο».

  Από ένα πολύ χρήσιμο βιβλίο, Γιάννης Γκίνης, ‘Ιεράρχες διάκονοι της χούντας‘, Α έκδοση 1978, Β’ έκδοση από τις εκδόσεις Βασδέκης, 1981, μαθαίνουμε τελικά ότι το επίσημο δελτίο της Εκκλησίας της Ελλάδος είχε γράψει τον Σεπτέμβριο του 1976, με αφορμή την χειροτονία του στην ανύπαρκτη Μητρόπολη Ταλαντίου, πως από ιεροκήρυξ είχε λάβει τον βαθμό του Μοιράρχου, και κατόπιν του Ταγματάρχου Χωροφυλακής:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.