Με τις πέτρες!

Τέρμα τα ψέματα! Τέρμα οι απειλές και οι εκβιασμοί! Τέρμα ο φόβος και η ανασφάλεια που καλλιεργεί συνειδητά ο κυνισμός τους. Τέρμα οι προσβολές εκ μέρους των ολετήρων.

Υπεύθυνος: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Τέρμα στη φλυαρία, την προπαγάνδα και τις φωτοβολίδες με τις οποίες προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια και να κρύψουν την ανικανότητα και τον λαϊκισμό τους. Τέρμα στα ψεύτικα πιστόλια τους, στις πομφόλυγες και στη μάσκα με την οποία κρύβουν το πραγματικό πρόσωπό τους. Τέρμα στους εξαρτημένους που αλυσόδεσαν τη χώρα και την έκαναν πειραματόζωο. Τέρμα στους δεδομένους! *** Ούτε ένας από τους βαρείς χαρακτηρισμούς δεν είναι άδικος. Μία-μία οι λέξεις το μαρτυρούν: Με χυδαία ψέματα πήραν την εξουσία. Ηξεραν με το νι και με το σίγμα τη σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά έλεγαν ότι «λεφτά υπάρχουν». Ηξεραν ότι δεν μπορούν να υλοποιήσουν τίποτε από αυτά που έταζαν και -ενώ είχαν έτοιμο το σημερινό, τραγικό σχέδιό τους- καθυστερούσαν εγκληματικά να πάρουν αποφάσεις γιατί δεν ήθελαν να εκτεθούν και να γίνουν αμέσως περίγελως στα μάτια των εξαπατημένων ψηφοφόρων τους. Και σκάρωσαν ψέματα μεγαλύτερα από τα προεκλογικά. Οτι δήθεν μάχονται σκληρά και διαπραγματεύονται επί ίσοις όροις με τους εταίρους. Οτι δήθεν ακούγεται η φωνή τους. Οτι βγάζουν πιστόλια στο τραπέζι. Και, βέβαια, ότι με το Μνημόνιο έσωσαν τη χώρα από τη χρεωκοπία. Το πιο κυνικό, το πιο ωμό, το πιο χυδαίο ψέμα τους. Η πιο μεγάλη απάτη… Απολύτως τίποτε δεν διαπραγματεύτηκαν. Απολύτως τίποτε καλό για τη χώρα δεν πέτυχαν. Ηξεραν -ή όφειλαν να γνωρίζουν- ότι ο κίνδυνος να χρεωκοπήσει η χώρα ήταν ανύπαρκτος. Διότι, εκείνοι που θα έβγαιναν πρωτίστως χαμένοι είναι οι Γαλλογερμανοί (θα έχαναν τα χρήματά τους). Και το ευρώ. Τέτοια τρικυμία, τέτοιον κλονισμό κανένας δεν ήθελε. Ο «κίνδυνος της χρεωκοπίας» ήταν όπλο στα χέρια της Ελλάδος, δεν ήταν δαμόκλειος σπάθη. Και αν υπήρχε σοβαρός ηγέτης να θέσει ευθέως και δραματικά το θέμα της «επαπειλούμενης πτώχευσης», οι Ευρωπαίοι θα βρίσκονταν ξαφνικά σε δυσχερέστατη θέση. Και εκόντες άκοντες θα ενέδιδαν. Με αποτέλεσμα και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής (των χρεών) να δοθεί, και δάνειο με ανεκτό επιτόκιο. Και όλα αυτά τότε, τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του 2009, προτού η αθλιότης των ημετέρων δηλώσεων περί χρεωκοπίας εκτινάξουν τα spreads *** Τώρα τρέμουν! Γιατί ξέρουν ότι εξόντωσαν τη χώρα, αλλά και τις δικές τους -λιγοστές, αλλά υπαρκτές και σημαντικές- προτάσεις για το συμμάζεμα του κράτους. Τις εξόντωσε η ανικανότης, το απαράσκευον και τα μυαλά της δράκας που κυβερνά το Μαξίμου… Τώρα τρέμουν! Γι’ αυτό εκβιάζουν με… εκλογές και απειλούν. Γιατί ξέρουν ότι από όσα έχουν πει, μονάχα ένα θα βγει αληθινό: θα τους πάρουν με τις πέτρες!

Ελευθεροτυπία»]

Σημ: Δεν συμφωνώ με τον κ. Τριάντη ότι «θα τους πάρουν με τις πέτρες»… Το πολύ-πολύ ο κόσμος να τους ξαναψηφίσει, έτσι για να … δουν «που το πάνε«. Έτσι λέει η Νεοελληνική ιστορία. Αφού ο «λαός είναι σοφός», μη τα λέμε.

Advertisements
This entry was posted in κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

10 Responses to Με τις πέτρες!

 1. Ο/Η Rodia λέει:

  //Σημ: Δεν συμφωνώ με τον κ. Τριάντη ότι “θα τους πάρουν με τις πέτρες”… Το πολύ-πολύ ο κόσμος να τους ξαναψηφίσει, έτσι για να … δουν “που το πάνε“. Έτσι λέει η Νεοελληνική ιστορία. Αφού ο “λαός είναι σοφός”, μη τα λέμε.//

  Aχ! αλί απο μας τους ηλιθιους κυριε Ρο μας…

 2. Ο/Η atma λέει:

  Είναι προφανές ότι ο αρθρογράφος δυσκολεύεται ή αρνείται να δει την Ελληνική πραγματικότητα.

  Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, το 30% των ψηφοφόρων ψήφισαν Ν. Δ. . Αν το σκεφτείς αντικειμενικά, ψήφισαν την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση μετά την μεταπολίτευση.

  Το ποσοστό φαίνεται χαμηλό για τα ποσοστά της Ν. Δ. αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για ένα 30% δηλαδή 1/3 της χώρας ήθελε να συνεχίσει να κυβερνά μια κυβέρνηση που έκανε ότι μπορούσε για να υποσκάψει την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.

  Με βάση το παραπάνω στοιχείο λοιπόν, είναι ηλίου φαεινότερο ότι το «πρόβλημα» έχει τις ρίζες του στον λαό. Στο μέσο Έλληνα ψηφοφόρο ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει τον «εαυτό» του. Άλλα λέει άλλα κάνει κι άλλα ψηφίζει στο τέλος.

  Κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει. Κι εμείς δυστυχώς δεν έχουμε και πολλά θετικά ως λαός… Οπότε έχουμε αυτούς που μας αξίζουν σαν κυβέρνηση, αντιπολίτευση και πολιτική σκηνή (βλ. Πάγκαλος, Τσίπρας, Σαμαράς, κλπ)

 3. Παράθεμα: Tweets that mention Με τις πέτρες! « Ροΐδη Εμμονές -- Topsy.com

 4. Ο/Η laskaratos λέει:

  O λαός είναι πάνσοφος.
  Αθροίστε τα ποσοστά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Δημαρά-Λάος στην περιφέρεια Αττικής και θα δείτε πως ο λαός είναι και αμετανόητος.
  Όσο για την Αριστερά, ούτε πληρωμένη να ήταν δεν θα εξευτείζόταν δισπασμένη σε 6 κομμάτια.

 5. Παράθεμα: Σκέψεις για τις εκλογές (ΟΧΙ στον ΓΑΠ, όχι όμως και αποχή)! | Anti-IMF Collective Blog (formerly Omadeon)

 6. Ο/Η Καθηγητής λέει:

  Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών:

  Μεγάλη άνοδος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς

  Σε εξέλιξη η πορεία αποκαθήλωσης του δικομματικού σκηνικού
  και της πολιτικής του Μνημονίου

  Ηχηρό χαστούκι στο διεφθαρμένο δικομματικό σύστημα και στην αντιλαϊκή πολιτική του Μνημονίου και της τρόικας έδωσαν οι εκλογές αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών για τα υπηρεσιακά συμβούλια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ενόψει, μάλιστα, των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, οι 80.000 περίπου εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας στέλνουν σαφές μήνυμα προς εκείνους που νόμισαν ότι «τους έχουν στο τσεπάκι».
  Οι δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς στο χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατήγαγαν σημαντική νίκη. Συγκεκριμένα, στις 6 από τις 13 συνολικά περιφέρειες της χώρας η ριζοσπαστική Αριστερά εκλέγει τον ένα από τους δύο αιρετούς.
  Πρώτη δύναμη αναδεικνύεται η εκπαιδευτική Αριστερά στην περιφέρεια Νότιου Αιγαίου. Δεύτερη δύναμη αναδεικνύεται στην Πελοπόννησο, τη Δυτική Ελλάδα και τη Στερεά Ελλάδα. Στις παραπάνω περιοχές στα ψηφοδέλτια της Εκπαιδευτικής Αριστεράς συμμετέχουν: η παράταξη Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις (που αποτελείται από την Αγωνιστική Συνεργασία, την Εργατική Αριστερά Εκπαιδευτικών, την Κίνηση Εκπαιδευτικών ‘Δημ. Γληνός’ και ανένταχτους αριστερούς καθηγητές), η παράταξη των Αγωνιστικών Παρεμβάσεων – Συσπειρώσεων – Κινήσεων καθώς και αυτόνομα σχήματα αριστερών καθηγητών.
  Το ψηφοδέλτιο της ριζοσπαστικής κινηματικής Αριστεράς, που στηρίζεται από δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, αναδείχτηκε επίσης πρώτη δύναμη στις περιφέρειες των Ιόνιων Νήσων και της Κρήτης.
  Τα ψηφοδέλτια της ενωτικής ριζοσπαστικής Αριστεράς (Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις, Αγωνιστικές Παρεμβάσεις και ανένταχτοι αριστεροί) εξέλεξαν 17 αιρετούς εκπροσώπους από τους 32 που εκλέγονται συνολικά σε 16 νομούς της χώρας. Συγκεκριμένα, εξέλεξαν αιρετούς στις περιοχές: Α΄ Αθήνας, Γ΄ Αθήνας, Ανατ. Αττικής, Φθιώτιδας, Έβρου, Ηλείας, Αχαΐας, Ρεθύμνου (και τους δύο αιρετούς), Λευκάδας, Κορινθίας, Σάμου, Κυκλάδων, Χαλκιδικής, Πέλλας, Πρέβεζας και Λασιθίου.
  Τα ψηφοδέλτια των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων εξέλεξαν 7 αιρετούς (από τους 12 που εκλέγονται) σε 6 νομούς της χώρας. Συγκεκριμένα, στους νομούς και περιοχές Κέρκυρας, Δ΄ Αθήνας, Λακωνίας, Θεσπρωτίας (και τους δύο αιρετούς), Χανίων και Ηρακλείου.
  Το συμπέρασμα που αβίαστα προκύπτει είναι ότι τα ενωτικά ψηφοδέλτια που είτε είχαν συγκροτηθεί από πριν είτε συγκροτήθηκαν πρόσφατα (π.χ. Α΄ Αθήνας) είχαν μεγάλη ανταπόκριση στο εκλογικό σώμα, που αναζητά και στηρίζει ευρύτατες ενωτικές πρωτοβουλίες των αριστερών δυνάμεων.
  Ενδεικτικά, στην περιοχή Α΄ Αθήνας, όπου εδώ και 10ετίες κυριαρχούσαν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων που πρόσκεινται στο δικομματισμό, το ενωτικό ψηφοδέλτιο που συγκροτήθηκε με τη συμμετοχή των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων (ΣΕΚ) και των Αγωνιστικών Παρεμβάσεων-Συσπειρώσεων-Κινήσεων συγκέντρωσε 1.444 ψήφους (ποσοστό 33,4%), η ΔΑΚΕ 1.195 ψήφους (28,2%), η ΠΑΣΚ 1.056 ψήφους (24,9%) και το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών 565 ψήφους (13,4%).
  Ενδεικτικό, επίσης, είναι το αποτέλεσμα στην Κρήτη, όπου η συμπαράταξη καθηγητών που στηρίχτηκε από τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ πήρε 1280 ψήφους (34,6%) και 1 έναν αιρετό, η ΠΑΣΚ 1.231 ψήφους και 1 αιρετό, η ΕΣΑΚ-ΔΕΕ 427 ψήφους (11,5%) και κανέναν αιρετό, η ΔΑΚΕ 410 ψήφους (11,1%) και κανέναν αιρετό, και η Πρωτοβουλία Παρέμβαση Εκπαιδευτικών 354 ψήφους (9,5%) και κανέναν αιρετό.
  Τέλος, στις εκλογές αιρετών για το ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Αττικής πρώτη δύναμη αναδείχτηκε η Ενότητα Αριστερών Καθηγητών με 873 ψήφους (37,5%), δεύτερη η ΔΑΚΕ με 636 ψήφους (28,4%), τρίτη η ΠΑΣΚ με 406 ψήφους (18%), τέταρτη η ΕΣΑΚ-ΔΕΕ με 262 ψήφους (11,9%) και πέμπτο το Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο με 100 ψήφους (4,6%).
  Σε πανελλαδική κλίμακα, η μεγάλη πτώση της ΔΑΚΕ και η σαφής υποχώρηση της ΠΑΣΚ είναι αποτέλεσμα της συσσωρευμένης οργής και αγανάκτησης των καθηγητών για τη λεηλασία του εισοδήματός τους και την ανατροπή των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους. Στα μέχρι τώρα γνωστά αποτελέσματα για το ΚΥΣΔΕ προκύπτει η σαφής μείωση των παρατάξεων που πρόσκεινται δικομματισμό που αθροιστικά περιορίζονται στο 50% των ψήφων.
  Τα αποτελέσματα αυτά, που αποτελούν το προμήνυμα ευρύτερων ριζοσπαστικών εξελίξεων, πρέπει να αξιοποιηθούν για τη συγκρότηση και την ενίσχυση ενός πολύμορφου, μαχητικού πανεκπαιδευτικού κινήματος, στο πλαίσιο του ευρύτερου συνδικαλιστικού κινήματος, ικανού να ανατρέψει την πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Δ.Ν.Τ.

  Αθήνα 4-11-10

  ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

 7. Ο/Η Kώστας Κοροβίλας λέει:

  Συμμερίζομαι κι εγώ, δυστυχώς, τήν άποψη πως όχι μόνο δέν θά τούς πάρουν μέ τίς πέτρες, αλλά η ακατέργαστη μάζα τών αδαών, τού όχλου που θέλει νά λέγονται «Πολίτες», θά κάνει αυτό που κάνει κάθε φορά, θά τούς ξαναψηφίσει.
  Ο λαός, ετυμολογικά προερχόμενη η λέξη από τήν ρίζα λα, ίσον πέτρα, π.χ. λατομείο, λατόμος, land, κοινώς τούβλο, αυτός ο λα-ός είναι αναρμόδιος καί ακατάλληλος νά εξουσιοδοτεί καί νά αναδεικνίει πολιτικούς κυβερνήτες. Καί πράγματι, εκεί βρίσκεται η ρίζα τού κακού, όπως αναφέρεται παραπάνω, καί εκεί πρέπει νά γίνει η μεγάλη αλλαγή.
  Σήμερα καλούμαστε νά συρθούμε στήν κάλπη, νά διαλέξουμε ανάμεσα σέ άθλια πρόσωπα στήν πλειοψηφία τους, εργολάβους μπεταντζήδες δημάρχους, καί νά ψηφίσουμε γιά τήν τοπική Καλλικρατική αυτοδιοίκηση. Εμένα προσωπικά κανένας από τούς υποψήφιους, πρόσωπα άσχημα, αποκρουστικά, άνθρωποι άξεστοι, ματαιόδοξοι, εδώ στόν Δήμο Διονύσου που βρίσκομαι, δέν μέ εμπνέει. Μέ τρομάζει η σκέψη πως κάποιος από αυτούς τούς εργολάβους μπεταντζήδες, θά αναδειχτεί δήμαρχος.

  • Ο/Η Γείτονας λέει:

   Υπάρχει και η Ζωή Σώκου του ΚΚΕ και της Λαικής Συσπείρωσης.
   Ένα ψηφοδέλτιο χωρίς λαμόγια, εργολάβους, καταπατητές, απόστρατους καραβανάδες, κυρίες του κομμωτηρίου, γεμάτο νέους ανθρώπους, συνδικαλιστές, επιστήμονες.
   Μια αξιοπρεπής διέξοδος

 8. Ο/Η Kώστας Κοροβίλας λέει:

  Ναί, βρέ γείτονα, δέν τήν ανάφερα τήν κυρία Σώκου, ήθελα απλά νά βγάλω τό άχτι μου ενάντια στά τρεία λαμόγια, που δυστυχώς ένα από αυτά θά καθήσει στήν καρεγκλάρα. Υπάρχει καί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, «Δήμευση τής εκκλησιαστικής περιουσίας». Ρέ γείτονα, είσαι , ο, Ο,…σέ ξέρω, είσαι ο, You know who. «Doctor Who» !!!
  Καλημέρα.

 9. Ο/Η KIMON λέει:

  ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ …ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!
  ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΘΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ …ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.
  ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΗΓΕΤΗ;;;ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ;;;
  ΣΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΝ …ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΟΧΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ…
  ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΣΤΩ …ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ >>>ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ… ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΠΟΣΟ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!!! ΓΙΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ FIT.
  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ-ΘΕΟΣ -ΗΓΕΤΗΣ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ!!!
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ (ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΑΞΙΑ) ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟΤΕ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ-ΤΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ… ΝΑ ΩΧΡΙΟΥΝ ΑΠ’ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ…ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΛΕΣ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.
  ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΛΕΞΗ «ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΜΙΖΕΣ 1% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ +ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΠ-ΚΛΠ-ΚΛΠ.
  ΒΡΕ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ «ΠΗΓΕΣ» ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΑΥΤΑ… ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΑ ΤΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛ——ΠΙΔΕΣ !!! ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΟΥΣ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΛΕΚΗΤΕΣ ΜΑΖΕΣ ΕΠΙ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ
  ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΙΘΡΙΔΑΤΙΣΜΟΥ!!!
  ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!!! ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝΤΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ…
  ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΛΙΜΟΣ- ΨΟΦΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ …ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ.
  Μπελιάτης Κίμων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.