Μητρ. Σεραφείμ vs Fish ‘n Chips 666

Το λεχθέν του προφήτου: «Εγώ ωσεί άλαλος εγενόμην και ωσεί κουφός και ουκ ήκουον. Μην ταράσσσεσθε, αλλά να ετοιμάζεστε. Θαρσείτε ότι θα νικήσουμε γιατί και Εκείνος εξήλθε νικών ίνα νικήσει

Από τις θερμές αγκάλες της «Ελεύθερης Ώρας» (με το συμπάθιο).

Εκτός Εκκλησίας όσοι πάρουν το τσιπ – 666

■ Αυτομάτως θέτουν εαυτόν εκτός Εκκλησίας, παύουν να είναι μέλη της και δεν μετέχουν των μυστηρίων της
■ Μετά την παραλαβή του τσιπ – 666 δεν υπάρχει αλλαγή γνώμης και μετάνοιας
■ Οσοι Αρχιερείς δεν αντιδράσουν θα αποκόπτονται με την διακοπή του μνημοσύνου
■ Ο Μέγας Βασίλειος λέει: Ο δυνάμενος λέγειν την αλήθεια και μη λέγων ταύτην κατακριθήσεται, όταν το κινδυνευόμενο πίστις σιωπή ισοδυναμεί με άρνηση
■ Ο Αγιος Ιγνάτιος ο Θεοφόρος συμπληρώνει: Καν σημεία ποιεί, καν νηστεύει, καν παρθενεύει, εάν δεν τηρεί τα διατεταγμένα, λύκος σοι φαινέσθω με δοράν προβάτου κατεργαζόμενος την φθορά του ποιμνίου
■ Η τεχνολογία είναι στην υπηρεσία του Αντι-χρίστου
■ Ο Αντίχριστος θα είναι ο τελευταίος δικτάτορας επί της γης
■ Θα είναι η πιο τρομερή περίοδος στην ιστορία της ανθρωπότητος
■ Αυτό το διάστημα των 3 1/2 ετών το αποκαλεί ο ίδιος ο Χριστός «μεγάλη θλίψη»
■ Συγχρόνως έρχονται και τα καλά νέα. Οποιος παραμείνει πιστός και επιζήσει σ’ αυτή τη φοβερή περίοδο θα βρεθεί δίπλα στον ερχόμενο Χριστό
■ Οσοι Χριστιανοί δεν τα πιστεύουν η πίστη τους είναι μάταιη
■ Η τεχνολογία, το τρομερό θηρίο φαίνεται καθαρά στα μικροτσιπ στις «έξυπνες κάρτες» που προωθούν οι Κυβερνήσεις
■ Φαίνεται καθαρά στην Κάρτα του Πολίτη που προωθεί η Κυβέρνηση

Οσονούπω εγκαθίσταται η παγκόσμια Δικτατορία του Αντιχρίστου, το προοίμιο αυτής είναι η Παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση την οποία ζήτησε και ο Ελληνας Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου από του βήματος των Ηνωμένων Εθνών. Υπήκοοί του θα είναι όσοι πάρουν το τσιπ που θα φέρει τον δυσώνυμο αριθμό 666. Αυτό θα γίνει με τις βιομετρικές κάρτες που στην Ελλάδα φέρει κατ’ ευφημισμόν την ονομασία «Κάρτα του Πολίτη». Χωρίς αυτήν δεν θα μπορεί ο άνθρωπος, ο κάθε πολίτης να συναλλάσσεται.

Ως εκ τούτου θα είναι αδύνατο να πωλεί και να αγοράζει και πρωτίστως να μισθοδοτείται από εκεί όπου εργάζεται. Το αποτέλεσμα θα είναι οδυνηρό για όποιον την αρνηθεί. Δεν θα έχει τίποτα να φάει και θα πεθάνει από την πείνα.

Το διάστημα αυτής της φοβερής περιόδου θα είναι 3 1/2 χρόνια. Ο Χριστός το ονόμασε «μεγάλη θλίψη» που δεν γνώρισε ποτέ άλλοτε η ανθρωπότητα. Όπως αντιλαμβάνεστε, θα χωρίσει η ήρα από το σιτάρι, τα ερίφια από τα πρόβατα. Η σφραγίδα του Αντίχριστου σημαίνει για τον Χριστιανό αιώνιο εκτοπισμό εκ της στρατευομένης Εκκλησίας. Αποκόπτεται ο άνθρωπος από τον Θεό εις το διηνεκές και το επέκεινα παύει να είναι παιδί του με ό,τι οδυνηρό συνεπάγεται αυτό. Δεν διαχωρίζει κανέναν ο Θεός, είτε Πατριάρχης είναι, είτε Μητροπολίτης, είτε μοναχός, είτε λαϊκός.

Το σφράγισμα δεν παίρνει μετάνοια, δεν επιδέχεται συγχώρεση. Οποιος το πάρει είναι τελειωμένος. Δεν μπορεί κανένας να επικαλεστεί άγνοια. Αυτά βέβαια ισχύουν και για όσους πιστεύουν στον Χριστό και είναι μέλη της Εκκλησίας της οποίας είναι Κεφαλή. Μην το θεωρήσετε εύκολη υπόθεση, εδώ θα δοκιμαστεί η πίστη μας.

Θα δεχθούμε πιέσεις και από την ίδια την οικο-γένειά μας, από τα παιδιά μας, από τους συγγενείς μας. Ας εφαρμόσουμε το λεχθέν υπό του προφήτου: Εγώ ωσεί άλαλος εγενόμην και ωσεί κουφός και ουκ ήκουον. Μην ταράσσσεσθε, αλλά να ετοιμάζεστε. Θαρσείτε ότι θα νικήσουμε γιατί και Εκείνος εξήλθε νικών ίνα νικήσει. Να θυμάστε ένα: Είμαστε πάροικοι και παρεπίδημοι σ’ αυτή τη γη, κοινώς διαβάτες. Εκείνο που πρέπει να έχουμε ως πυξίδα είναι η ατέρμων αιωνιότητα.

….

Προαιρετικαί αναγνώσεις δια την κάρταν του Θηρίου:
Νέες Ταυτότητες. Η Εκκλησία, το 666, η Αποκάλυψις
Νέες Ταυτότητες. Άνθιμος: «Θα έχει το 666»
Νέες Ταυτότητες. Σεραφείμ. Αντίχριστου-τσιπ

Προαιρετικαί αναγνώσεις άλλων ανησυχιών Σεβασμιωτάτου Μητρ. Σεραφείμ
1) Μητρ. Σεραφείμ vs Enton John…
2) Επιστολή Μητρ. Σεραφείμ προς Μεγαλειοτάτην
3) Επιστολή Μητρ. Σεραφείμ προς Εξοχώτατον Πρέσβη
4) Επιστολή Μητρ. Σεραφείμ προς Μουαμάρ Καντάφι
5) Επιστολή Μητρ. Σεραφείμ προς Πρωθυπουργόν
6) Ο Μητρ. Σεραφείμ δια Μουσουλμανικήν προσευχήν
7) Μητρ. Σεραφείμ vs Stephen Hawking
8 ) Ένωση Ουμανιστών vs Καθηγητού Φυσικής Αγωγής (fitness professor)
9) Μητρ. Σεραφείμ vs Πρακτόρων της Σιών

Advertisements
This entry was posted in «Ιερή» Εξουσία, Ασμοδαίος, Διακρίσεις (κάθε είδους), Των Αμνοεριφίων, θρησκεία/κλήρος. Bookmark the permalink.

10 Responses to Μητρ. Σεραφείμ vs Fish ‘n Chips 666

 1. Παράθεμα: Tweets that mention Μητρ. Σεραφείμ vs Fish ‘n Chips 666 « Ροΐδη Εμμονές -- Topsy.com

 2. Ο/Η undantag λέει:

  Μπροστά σε τόσα και τόσα λογικά επιχειρήματα, και παρά το γεγονός ότι λατρεύω τα fish & chips του Σατανά των θερμίδων, θα το ξανασκεφτώ ο άνθρωπος…

  Το μόνο αδύνατο σημείο του συλλογισμού του είναι το ότι: «Ο Αντίχριστος θα είναι ο τελευταίος δικτάτορας επί της γης». Ε, δεν θα είναι και ο πρώτος (αλλά θα είναι ο τελευταίος, ΕΙΠΑΜΕ!) με τον οποίο θα συνεργαστεί η Εκκλησία…

  Επίσης η είδηση είναι ότι:
  «Ως εκ τούτου θα είναι αδύνατο να πωλεί και να αγοράζει και πρωτίστως να μισθοδοτείται από εκεί όπου εργάζεται. »
  Nα υποθέσω ότι ο Άγριος Πειραιώς θα απαρνηθεί το μισθό του απ’ το Δημόσιο αν ποτέ η μισθοδοσία συνδεθεί με τέτοια κάρτα;

 3. Ο/Η laskaratos λέει:

  Η Ελεύθερη Ώρα του Μεγάλου Άρχοντα των ορθοδόξων Εκκλησιών κ. Γρηγορίου Μιχαλοπούλου, είναι μια

  ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΛΞΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

  γι’αυτό και φιλοξενεί πάντα με ιδιαίτερη προβολή τις δηλώσεις του κ.Σεραφείμ

  Ο κ.Μιχαλόπουλοος καταδικάστηκε (18 χρόνια πρωτόδικα, 9 στο Εφετείο) σε φυλάκιση-κατ’οίκον για λόγους υγείας-για απόπειρα εκβιασμού επιχειρηματιών.
  Δεν καταδικάστηκε όμως για εκβιασμούς μητροπολιτών όπως τον είχε καταγγείλει ο μητροπολίτης Ζακύνθου:

  «Tα ονόματα τριών ανθρώπων που προσπάθησαν να τον εκβιάσουν κατά την περίοδο που ήταν υποψήφιος για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο αποκάλυψε ο Μητροπολίτης Ζακύνθου, Χρυσόστομος. Πρόκειται για τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο, εκδότη της εφημερίδας «Ελεύθερη Ωρα», …….Ο κ. Χρυσόστομος είπε επίσης, ότι οι περισσότεροι μητροπολίτες και πατριάρχες έχουν πέσει θύματα εκβιασμών και τους κάλεσε να καταθέσουν για να μη θεωρηθεί ύποπτη η στάση τους.

  Αιχμές κατά του Αρχιεπισκόπου

  Ο κ. Χρυσόστομος, θέλοντας να καταδείξει το μέγεθος του προβλήματος στους κόλπους της εκκλησίας, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «από τους 80 μητροπολίτες οι 180 έχουν εκβιαστεί».

  ………………………

  Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και κατά του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, λέγοντας ότι παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος γνώριζε τις πιέσεις που δέχονταν από εκβιαστές, μέλη του κλήρου, μολαταύτα είχε επαφές με άτομα, όπως ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος και …………..
  Εφερε ως παράδειγμα το γεγονός ότι κατά την επίσημη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στη Ρωσία, πήγε και ο κ. Μιχαλόπουλος ο οποίος μάλιστα ταξίδεψε με το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο Αρχιεπίσκοπος και όχι με την αποστολή των δημοσιογράφων.

  http://www.typos.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=27795

  Η Ελεύθερη Ώρα ζητά ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ:

  Τετάρτη, 09 Απρίλιος 2008

  ……..Ο Μιχαλόπουλος καταδικάστηκε για απόπειρα εκβιασμού. Δεν κρίνουμε την απόφαση διότι δεν έχουμε δικαίωμα. Εχουμε όμως υποχρέωση να συγκρίνουμε το έγκλημα. Δεν είναι το ίδιο η «απόπειρα εκβιασμού» με τον βιασμό και δη ανηλίκων, ούτε με την αφαίρεση ζωής, ούτε με την διακίνηση και εμπορία σκληρών ναρκωτικών.

  Ο Μιχαλόπουλος επί πενήντα χρόνια βρίσκεται στις επάλξεις τις Εθνικές, τις Πολιτικές και τις Κοινωνικές και με όπλο την πέννα του, μέσα από γραπτά που δεν έκαναν ποτέ κοιλιά, είπε τις απόψεις, εξέφρασε τις σκέψεις του.

  …………………
  Τώρα που «διέρχεται δια σκιάς θανάτου», λόγω του κρίσιμου της υγείας του, η οποία υπέστη βλάβη ανήκεστο, δηλαδή αθεράπευτο, δεν αξίζει να πάει σπίτι του και να ζήσει όσο καιρό του χρωστάει ο Θεός ακόμη, κάτω από την ειδική ιατρική επίβλεψη, την συνεχή οικογενειακή φροντίδα και την ευχέρεια άμεσης πρόσβασης σε Νοσοκομείο;

  Αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα ο Μιχαλόπουλος είναι ο «αποδιοπομπαίος τράγος» που του φόρτωσαν, και αντί να τον αποπέμψουν εις τα όρη όπως έκαναν οι Εβραίοι ……..

  http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=675&Itemid=4

 4. Ο/Η Iερέας Χ λέει:

  Kύριε Λασκαράτε ο κύριος Γρηγόρης Μiχαλόπουλος που δίδει πρωτοσέλιδο βήμα εις τον Άγιον Πειραιώς Σεβ. Σεραφείμ έχει ιστορικόν παρελθόν με την σεπτήν μας Ιεραρχίαν.
  Ιδού

  ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Ακροδεξιός, θρήσκος, καταφερτζής

  Του ΦΩΤΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

  *******
  Στη διάρκεια της δικτατορίας υπήρξε από τους υμνωδούς του Γεωργίου Παπαδόπουλου, γεγονός που «πλήρωσε» όταν βρέθηκε απέναντι στον Ιωαννίδη. «Αυτοεξορίσθηκε» στο Λονδίνο, όπου είχε επαφές με τμήμα του ελληνικού λόμπι, αναπτύσσοντας ένα μάλλον ετερόκλητο κύκλο γνωριμιών.

  Με την πτώση της χούντας, ο Μιχαλόπουλος βρίσκεται με ένα «θησαυρό» στα χέρια του: τα αρχεία του αρχηγού της ΚΥΠ, Πέτρου Ρουφογάλη, και μέρος των αρχείων του δικτάτορα Παπαδόπουλου. Η έκδοση της εφημερίδας «Ελεύθερη Ωρα» το 1974 προκαλεί ερωτηματικά. Κακές γλώσσες ισχυρίζονται ότι κύκλωμα αποστράτων νοσταλγών χρηματοδότησε το εγχείρημα.

  Αν και τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας του τα κοσμούσαν κείμενα όπως «πώς επιτρέπεται στη Βουλή να βρίσκονται οι Φλωράκηδες και οι Βαφειάδηδες, όταν έντιμοι αξιωματικοί είναι έγκλειστοι στις φυλακές» και βεβαίως πύρινα άρθρα κατά του Κωνσταντίνου Καραμανλή, εν τούτοις οι βόλτες του στα υπουργεία και στη γενική γραμματεία τύπου για εξασφάλιση διαφήμισης κρατικής έχουν μείνει παροιμιώδεις. «Σχεδόν πάντα με κάτι έφευγε» λένε όσοι τον θυμούνται από τους προθαλάμους. «Ζει πειρατικά» είχε πει κάποτε με χιούμορ στέλεχος υπουργείου…

  Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 βρίσκεται με τηλεοπτική συχνότητα «από κατάληψη», όπως σχεδόν όλοι μέσα στο θόλο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της εποχής.

  Ο έλκων την καταγωγή από τη Στεμνίτσα εκδότης δεν παραλείπει να φορτώνεται και διακρίσεις. Σύμπτωση; Ολες έχουν να κάνουν με την εκκλησία: Χρυσός Σταυρός πατριαρχείου Αλεξανδρείας, μεγαλόσταυρος πατριαρχείου Ιεροσολύμων, μέγας λογοθέτης της τσεχικής και της σλοβακικής εκκλησίας, ενώ είναι πρόεδρος του τάγματος Αγίου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου (!!!). Με δύο εξαιρέσεις, το βραβείο Μπότση για τη δημοσιογραφική του διαδρομή και της Πανελλήνιας Ενωσης Λογοτεχνών για τη λογοτεχνική του στόφα.

  ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ – 19/01/2003

 5. Παλικάρι ο Σεραφείμ. Εύγε και μπράβο.

  Ουαί, βαβαί, παπαί δια τους μη Άριους, εεε…μη ΕΛ Χ-Ο δλδ.

  Κρίμα, Αλή, δις Αλή και τρις Αλή, που τόσα δισεκατομμύρια μη ορθόδοξων χριστιανών(*) την έχουν κάνει από κούπες, αφού αγνοούν ακόμα και αυτήν την ύπαρξιν του γίγαντος με την γενειάδαν.

  (*) Kοκορετσόδοξων ταραμοσαλατιστών ορθότερα, μην κρυβόμαστε, ουδέν από τα κάποια θετικά της θρησκείας τους εφαρμόζουν ευκόλως.

 6. Ο/Η koyklitis λέει:

  Νομίζω ότι η προτροπή της εκκλησίας προς τους χριστιανούς-πελάτες της είναι ένα ακόμα σχέδιο της κυβέρνησης ώστε να πεθάνουν από την πείνα όσοι φανατικοί αρνηθούν την ¨κάρτα του διαβόλου¨.
  Και επειδή οι φαν της ορθοδοξίας είναι συνήθως συνταξιούχοι εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς την ανάσα που θα πάρουν τα ασφαλιστικά μας ταμεία.
  Το θέμα είναι πως ούτε αυτό το σχέδιο του GAP θα πετύχει, γιατί ναι μεν υπάρχουν στόκοι που θα αρνηθούν την κάρτα αλλά αυτοί είναι λίγοι και έχουν άμεση σχέση με τα παγκάρια…
  Δώρον άδωρον δηλαδή.

 7. Ο/Η Comte de Toulouse λέει:

  ΚΥΡΙΕ ΡΟΗΔΗ,ΑΝ ΠΑΡΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΣΟ ΝΑ ΜΕ ΣΦΡΑΓΗΣΟΥΝΕ ΘΑ ΜΠΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΣΟ Η ΘΑ ΗΜΕ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟΣ ΟΠΟΣ ΛΕΤΕ;;;
  ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΡΟΗΔΗ,ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΠΟΛΛΗ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ,ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΕΤΕ

 8. Ο/Η Κωλόγερας λέει:

  http://www.elora.gr/portal/images/stories/pdfs/sunday/2010/10/1109.pdf

  Κοιτάξτε Ρο. εδώ πέρα, ο Διαολομάχος πάπαρδος Σεραφείμ υμνεί τον καταδικασμένο εκβιαστή Μιχαλόπουλο ως αγωνιστή της Ελλάδος και της Εκκλησίας.

  Νομίζω αξίζει την προσοχή σας. Βρίσκεται η αναφορά εις τα τελευταίας σελίδας του εγκολπίου της Ελεύθερης Ώρας.

 9. Ο/Η Δημητρης λέει:

  Είχα χάσει προ ημερών την αστυνομική μου ταυτότητα ( όχι την Σατανική αλλά την ,,,Αγιασμένη ) και είχα ξεμείνει απο λεφτά !!!
  Ημουν άφραγκος και η τράπεζα ,παρ’ολο που με γνωρίζει ,( χρόνια πελάτης ) δεν μου έδινε χρήματα !!
  Ευτυχώς όμως ,;έχω φίλους ,που όταν τους χρειάστηκα τότε με βοηθήσανε και μου δανίσανε ώστε να πληρώσω τις καινούργιες φωτογραφείες και τα παράβολα που χρειαζόμουν για να βγάλω καινουργια ταυτότητα!!!
  Κοντολογής ,απαντώ στην μπούρδα ( γιά να μην χρησιμοποιήσω βαρυτερη εκφραση) ότι χωρίς την ΚΑΡΤΑ δεν θά μπορεί κανείς να ψωνίζει !!!!
  Είτε λοιπόν ,,,πρόκειτε γιά την κανονική ταυτότητα είτε την Σατανική ( ? ) άμα δεν τα έχεις τα ίδια θα πάθεις !!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.