O μισογυνισμός της Ορθοδοξίας (2)- «Παρθενοσυλλέκτες» και «Ιεροί Τράγοι» (Μέρος Δ)

Αφιέρωμα: η Μέρα της Γυναίκας 8 Μαρτίου 2009 (διαβάστε το περσινό αφιέρωμα)

(2 B2 Γ )

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Συνέχεια «Ιεροί τράγοι»

Ο 70χρονος Ελληνοαμερικανός πρωτοπρεσβύτερος θεολόγος Αντώνιος Μοσχονάς, έγγαμος και παππούς, συνδεόμενος με τον περίφημο μεγαλοηγούμενο Εφραίμ της Αριζόνας μέσω δυο μονών, συκοφαντήθηκε από 19χρονη Αμερικανοουκρανίδα οικογενειακή φίλη με την οποία κοιμήθηκε στο ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου, ερχόμενος για διακοπές στην Αθήνα και τέθηκε σε αργία. Την είχα σαν εγγονή μου δικαιολογήθηκε. Το FBI εισέβαλε στο σπίτι του ιερέα και πήρε μεταξύ άλλων και το κομπιούτερ του. Ο εξαίρετος ιερεύς είχε προσφέρει τις ιερατικές του υπηρεσίες στις αεροπορικές βάσεις Davis -Montham και Fort Huachuca Καθιέρωσε ετήσιο ελληνικό φεστιβάλ και ίδρυσε το Ελληνικό Πολιτιστικό Ίδρυμα για την προαγωγή της ελληνικής Παιδείας. http://www.pokrov.org/display.asp?ds=Article&id=681

Και για να επιστρέψουμε στο εσωτερικό: «Ιερέας απήγαγε αλλά και κακοποίησε την έγκυο κόρη μου» («Εσπρέσσο», 2.7.’05). Ψέμματα. Εδώ καλέ, κατηγόρησαν ακόμη τον θαυματουργό αγ.Νεκτάριο του πατριαρχείου Αλεξανδρείας για ανηθικότητα, και μάλιστα οι κατήγοροι ήταν κληρικοί και έγιναν αιτία να απολυθεί. Κατέφυγε στην Αθήνα άνεργος ψάχνοντας για δουλειά. Η μητέρα μιας μοναχής του γυναικείου μοναστηριού στο οποίο κατοικοέδρευε, τον κατήγγειλε κι αυτή αλλά ο άγιος απαλλάχτηκε από την Δικαιοσύνη. Μάλιστα ο ανακριτής που τον αντιμετώπισε ως ένοχο πέθανε ως εκ θαύματος μετά από λίγο. Μήπως και ο Μέγας Αθανάσιος δεν αντιμετώπισε τέτοιες συκοφαντίες;
misogyn2_13

Τρανός δεσπότης κυνηγά τον διάκο να παντρέψει να πάρει νύφη βυζαρού να κάνει αυτός την στέψη. Παντρέψου διάκο κι ύστερις στείλτην να την βλογήσω…..» (Δημώδες). Στα τέλη του ’64, ο Φίλιππος της Δράμας (φωτ. φορτωμένος με παράσημα για την «εθνική» του δράση), χειροτονητής κατά τον Θεσσαλιώτιδος Κωνσταντίνο «σοδομιτών ιερέων» (Σ.Καρατζαφέρη «Φάκελλος Εκκλησία»), είχε αποκαταστήσει την φιλενάδα του, προικοδοτώντας την και παντρεύοντάς την με νεαρό που στην συνέχεια χειροτόνησε παπά. Την ώρα του γάμου που ιερολογείται από τον ίδιο, κλαίει, λιποθυμά, ενώ τρεις γιατροί τρέχουν να τον συνεφέρουν. Μετά τον γάμο, συνεχίζει να παρενοχλεί την παπαδιά, της κάνει ακριβά δώρα, κοιμάται μαζί της σε κάποιο μοναστήρι πείθοντας τον κερασφόρο σύζυγο πως η ιερότητα του τόπου το επιβάλλει. Ο παπα-τάρανδος απευθύνει υπόμνημα στην Σύνοδο, η οποία προσπαθεί να κουκουλώσει την υπόθεση. Το κωμειδύλιο όμως διαρρέει στον Τύπο πανελλαδικά, οπότε ο δεσπότης ύστερα από απεγνωσμένη μάχη χάνει τον θρόνο του, όχι όμως και την αρχιερωσύνη του. Λέει πολλά το γεγονός πως 16.000 ενορίτες του και όλοι οι δήμαρχοι και οι βουλευτές της περιοχής σε υπόμνημά τους στην Ιεραρχία αναφέρουν: «… ο πόλεμος κατά του Σεβασμιωτάτου ήρχισεν αφ’ ης ημέρας εξεδιώχθη εκ Δράμας διά της Αστυνομικής Αρχής ο Ιερομόναχος Γερμανός, ο αχάριστος και αγνώμων εκείνος άνθρωπος …. δεν συγκινήθηκαν από την προστασίαν του Σεβασμιωτάτου προς μίαν ορφανήν πατρός και μητρός κόρην την οποίαν μετά την παρασχεθείσαν προστασίαν παρέδωκε ως σύντροφον εις την ζωήν του εις νέον ιερωθέντα μετά ταύτα». Ο δεσπότης επωφελούμενος από το ότι η Σύνοδος για να τον βοηθήσει αποφεύγει να τον κατηγορήσει για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποιώντας την αόριστη κατηγορία «σκανδαλισμός των πιστών», προσφεύγει στα εκκλησιαστικά δικαστήρια ζητώντας να επιστρέψει. Το ρομάντσο του όμως δεν μπορούσε να καλυφθεί, παρά την καλή διάθεση της Συνόδου, που έβαλε για πρόεδρο του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου τον Θεσσαλονίκης Παντελεήμονα Α΄, ο οποίος το 1967 εξαναγκάστηκε σε παραίτηση για κατηγορίες ηθικής φύσεως από τον αντιπρόεδρο της χουντοκυβέρνησης τον Πατίλη, που πήγε στο γραφείο του και του ζήτησε εκβιαστικά να φύγει στα πλαίσια της ψευτοκάθαρσης που έκανε η δικτατορία στην Εκκλησία.

Για την Ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο αθεόφοβος Φίλιππος, την ίδια εποχή που κρυφοκοιμόταν με την παπαδιά στα μοναστήρια του καπετανάτου του, εξέδωσε το βιβλίο του «Το χέρι του Θεού» (Αθήναι 1964). Εκεί σέρνει τα εξ αμάξης στο ΕΑΜ, στηλιτεύοντας μια «καθοδηγήτρια» που τόλμησε να κάνει κήρυγμα σεξουαλικής απελευθέρωσης στις γυναίκες της Κύμης, που «ανεστατώθησαν εις το άκουσμα της αισχρής αυτής διδασκαλίας» και «απέδειξαν ότι σέβονται τα ιερά και τα όσια της αγίας μας Θρησκείας…». Το πατριαρχείο στο οποίο ο Φίλιππος κατέφυγε το 1978 συνηγόρησε στην αναψηλάφηση της υπόθεσής του και η Σύνοδος στις 10 Ιουνίου δέχτηκε (Μ.Νεοφωτίστου, Πρ.Ελευθεροτυπία, 18.8.’78). http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=164330&ct=75http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_26/01/2003_51447

Η «Ορθόδοξος Χριστιανική Γωνιά» δεν έχει το Θεό της. Ανήμερα Κυριακή του Ασώτου, επέλεξε να δημοσιεύσει άρθρο του Φίλιππου («Η αλόγιστη σπατάλη των ατίμητων αγαθών», από το μπεστ σέλλερ του δεσπότη: «Τα ασάλευτα Θεμέλια»).

Στους αντίποδες του Φίλιππου ο τίμιος Θεουπόλεως Γεννάδιος παράτησε την αρχιερωσύνη του για να πάρει την καλή του, εργαζόμενος στην συνέχεια για να κερδίσει τα προς το ζην και αφήνοντας και απογόνους. Άλλος μητροπολίτης, εγκατέλειψε πρόσφατα την μητρόπολή του για την καρδιά μιας γυναίκας, αλλά δεν παραιτήθηκε από την ιερωσύνη και εισπράττει την παχυλή του σύνταξη.

Ο Ιεροσολύμων Βενέδικτος «είχε τη φήμη ανθρώπου που οι γυναίκες δεν τον άφηναν ασυγκίνητο. Λέγεται…..ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός ακόμα και με προσκυνήτριες….βοά η αδελφότητα, οι φήμες εμπλέκουν ακόμα και σύζυγο γνωστού Έλληνα πολιτικού. Λέγεται ότι είχε σχέσεις μαζί της….και ότι της χάρισε ένα σπίτι στα … προάστια από την περιουσία του Πατριαρχείου», εκεί «ζει με τον …σύζυγό της….Για τον Βενέδικτο λέγεται ότι ήταν κοσμοπολίτης, πολύγλωσσος, μορφωμένος και άνθρωπος με φινέτσα….Του άρεσε η καλή ζωή….έμενε στη βίλλα της Γαλιλαίας, όπου προσκαλούσε πρίγκηπες, υπουργούς….της καλής κοινωνίας…» (Π.Νικολόπουλος, «Ε», 12.6.’05).

misogyn2_14Ξεπερνώ όσο πιο βιαστικά γίνεται την περίπτωση του Αγίου Πρεβέζης Στυλιανού, μέλους της χουντικής Αριστίνδην Ιεράς Συνόδου. Kατηγορούμενος το 1979 από τον κερασφόρο σύζυγο εκβιαστή ιερέα Σ.Κ., φωτογραφημένος σε «ιππαστί» στάση με την παπαδιά, μαγνητοφωνημένος σε απερίγραπτης χυδαιότητας διαλόγους, με μάρτυρες που κατέθεσαν εναντίον του, πρωτοσέλιδος για ημέρες στον Τύπο, ο δεσπότης προσγειώθηκε στα μαλακά. Η Σύνοδος τον εκθρόνισε αλλά δείχνοντας αλληλεγγύη δεν τον καθαίρεσε, παρά την πληθώρα των στοιχείων και την πανελλήνια κατακραυγή. Για 20 χρόνια ακόμη ο παλιός ακροδεξιός στρατιωτικός ιερουργός της μακρονησιώτικης Κόλασης πληρωνόταν από το ελληνικό κράτος. Η περίπτωσή του έγινε κινηματογραφική ταινία, γράφτηκε σε βιβλίο και ανέβηκε στο θέατρο. Όμως από το ιεροδικείο είχε τεθεί επί Χούντας σε 6μηνη αργία ο ιερέας της Πρέβεζας Γ.Σαλαγιάννης κατηγορούμενος για «Αριστερισμό»(!). Ο Στυλιανός είχε τιμηθεί με σωρεία μεταλλείων και παρασήμων, μερικά από τα οποία είναι το «εξαιρετικών πράξεων», αναμνηστικό του πολέμου, χρυσοί σταυροί Γεωργίου του Α΄, του οικουμενικού πατριαρχείου και του πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ταξιάρχες του παναγίου τάφου, του Γεωργίου Α΄ και του Φοίνικα. Ο αρχιμανδρίτης Φιλάρετος Βιτάλης, στο λήμμα Στυλιανός της Ηθικής και Θρησκευτικής Εγκυκλοπαίδειας, διαπιστώνει προφητικά την «ολοπρόθυμον εξυπηρέτησιν των Χριστιανών επί παντός γενικού ή ειδικού…», έτσι ώστε «εις το πρόσωπόν του να εφαρμόζηται πλήρως ο λόγος του Απ. Παύλου γράφοντος ‘τοις πάσι γέγονα τα πάντα ίνα πάντως τινάς σώσω'». Αυτή η επί παντός ειδικού εξυπηρέτηση, πρέπει να αφορούσε τις παπαδιές.

Στην κυπριακή Εκκλησία ο Βατοπεδινός Λεμεσού Αθανάσιος, συμμοναστής του οσίου Εφραίμ της Βιστωνίδος, διάδοχος του δεσπότη Χρύσανθου που έφυγε κατηγορούμενος για οικονομικά σκάνδαλα, ζηλωτής Αγιορείτης, στα πλαίσια του υπόγειου αγώνα διαδοχής του αρχιεπίσκοπου Χρυσόστομου, βρήκε τρανταχτές αποδείξεις πως ένας αρχιμανδρίτης ήταν πατέρας δυο παιδιών το πιστοποιητικό γέννησης των οποίων τον ανέφερε ως πατέρα με το κοσμικό του όνομα. Επιπρόσθετα ίδρυσε επιχείρηση με την νεαρή ερωμένη του, η οποία κατά προτροπή του συνήψε εικονικό γάμο στην Ελλάδα. Ο αρχιμανδρίτης Α. Κωνσταντινίδης, απειλούσε δια του Τύπου, πως αν τον κατηγορήσουν, θα βγάλει τάχα στην φόρα τα άπλυτα του Αθανάσιου και άλλων δεσποτάδων που έχουν κρυφά παιδιά στα οποία κληροδοτούν ακίνητα της Εκκλησίας. Έντρομη η Σύνοδος δήλωσε πως δεν βρήκε τίποτα κατά του αρχιμανδρίτη, θεωρώντας την υπόθεση λήξασα («Ελευθεροτυπία», 7-8 Ιουνίου 2000). Η υπόθεση όμως δεν έληξε. Για μήνες οι κληρικοί αλληλοκατηγορούντο στα κανάλια: «Ο αρχιμανδρίτης Κωνσταντινίδης, έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση και είπε πως οι ιερωμένοι είναι και αυτοί άνθρωποι, έχουν πειρασμούς και πως ο σατανάς δεν τους αφήνει να αγιάσουν. Εκείνο που έκανε εντύπωση από τα όσα είπε ο αρχιμανδρίτης ήταν και η ομολογία του ότι είναι εκείνος που βρίσκεται πίσω από την εκστρατεία κατά του Αθανασίου, σε αντίθεση με τον τελευταίο που τροφοδοτεί τις εφημερίδες με πληροφορίες, αλλά όταν αντικρίσει την κάμερα σκύβει και κάνει τον ανήξερο. «Ας έρθει να μονομαχήσουμε σαν άντρες, γιατί κρύβεται;», τον προκάλεσε ο Κωνσταντινίδης.

Άλλοι δυο ελληνοκύπριοι ιερωμένοι, ο ένας παντρεμένος με τρια παιδιά, φωτογραφήθηκε σε «ξενοδοχείο (οίκο ανοχής) της Πάφου» και οι φωτογραφίες τους εμφανίστηκαν στα τηλεοπτικά κανάλια. «Ο ένας είχε συνάψει σχέση με 20χρονη Ρουμάνα ιερόδουλο…εγκατέλειψε την γυναίκα του και τα παιδιά του και αφού πήρε άδεια από τον μητροπολίτη του ακολούθησε την Ρουμάνα στο Βουκουρέστι«. «Σύμφωνα με μαρτυρίες ο ένας…σύχναζε σε διάφορα καμπαρέ και ….αγόραζε καλλιτέχνιδες για να περάσει το βράδυ του«. «Ο μητροπολίτης Πάφου προσπαθώντας να συγκαλύψει το σκάνδαλο, έκανε λόγο για φωτομοντάζ…στη συνέχεια για Ρουμάνους ιερείς..» Η «εκκλησία έχει ακόμη να αντιμετωπίσει το θέμα….με τις δεκάδες απάτες του μητροπολίτη Λεμεσού, το θέμα ενός ιερωμένου τραβεστί…η υπόθεση αρχιμανδρίτη…ήταν ομοφυλόφιλος…και έπασχε από AIDS» («Ελ.Τύπος», 29-10-’98). Ρουμάνες καλόγριες που τη νύχτα δούλευαν σε καμπαρέ, εξυπηρετούσαν και τον άγιο Διόδωρο, πατριάρχη Ιεροσολύμων. Μια από αυτές μάλιστα δολοφονήθηκε από τον αρχιμανδρίτη Συνέσιο Παπαγεωργίου (που είχε σοβαρή οικονομική διαφορά με τον πατριάρχη ο οποίος τον εξαπάτησε και του έφαγε ένα τεράστιο ποσό που ο Συνέσιος του έδωσε για να αγοράσει το επισκοπικό αξίωμα) και μια άλλη τόσκασε στην πατρίδα της με τεράστιο χρηματικό ποσόν.

Οι δεσποτάδες είναι εύκολος στόχος των εκβιαστών, όπως συνέβη με μητροπολίτη που εκβιάστηκε και «του άρπαξαν εκατομμύρια» (από το φιλόπτωχο;) διαδοχικά τρεις φορές με φωτογραφίες που διοχέτευσε η ερωμένη του. Μάλιστα μια από τις φωτογραφίες δημοσιεύτηκε «με κάλυψη…σε εβδομαδιαίο έντυπο». Ο δεσπότης αναγκάστηκε να πληρώσει ντετέκτιβ για να ανακαλύψει τους εκβιαστές του (‘Espresso», 19-1-2002). Η υπόθεση διέρρευσε και στην τηλεόραση, αλλά ο Χριστόδουλος ήταν τις ημέρες εκείνες απασχολημένος με επίθεση κατά της ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε. Ένα χρόνο πριν ευλαβής συντάκτης της ελληνορθόδοξης «Χώρας», διερωτάται πως κάποιος ηγούμενος που συνελήφθη σε τρυφερές στιγμές με κάποια «Τασούλα, μητέρα δυο τέκνων…», δεν υπέστη πλην της αντικατάστασης του άλλες συνέπειες από το Φανάρι. Απαντά μόνος του πως κάποιοι μιλούσαν για παρεμβάσεις νεαρού «προς το Σεπτό Κέντρο της Ορθοδοξίας» (20-6-2001).

misogyn2_151Σε ένα άλλο σεπτό κέντρο, στο όρος Σινά, η μοναχή Μαριάμ Πανταζοπούλου της Φαράν και μετά της Ραϊθώ, πτυχιούχος της Ιατρικής, ανοίγει το στόμα της και φοβάμαι πως δεν ξέρει τι λέει: «Σόδομα και Γόμορα». «Μοναχοί μετέτρεψαν το μοναστήρι μας σε άντρο ακολασίας. Άλλοι πέταξαν τα ράσα και παντρεύτηκαν Αιγύπτιες μοναχές, άλλοι παρενοχλούσαν σεξουαλικά νεαρές καλόγριες, άλλοι…έφυγαν με τουρίστριες». Τις καταγγελίες της στηρίζει και ο μητροπολίτης Θηβαϊδος. Η ίδια περιγράφει την επίθεση που υπέστη από αρχιμανδρίτη την ώρα της εξομολόγησης. Ο δεσπότης της στον οποίο καταγγέλλει όσα είδε και έζησε, την στέλνει στο μετόχι της αρχιεπισκοπής Σινά στη Ζάκυνθο. «Δέχομαι ακόμη και απειλές για να μην ανοίξω το στόμα μου…..Με απομάκρυναν για να μην τους χαλάσω τη σούπα». Ο δικηγόρος της βεβαιώνει πως στα συγκεκριμένα μοναστήρια «την πρώτη θέση κατέχουν οι σαρκικές απολαύσεις και τα οικονομικά συμφέροντα…». Η ίδια καταγγέλει πως σε μετόχι της Ραϊθώ στην Ελλάδα, πρώην μοναχός της μονής που παντρεύτηκε, ήλθε εδώ εγκατέστησε δυό δορυφορικές τηλεοράσεις και κλιματισμό και προσφέρει τσιγάρα και ποτά στους επισκέπτες (Ν.Γουμενίδης, «Press Time”, 19.11.’05). Τις καταγγελίες της επανέλαβε και σε σκανδαλοθηρική τηλεοπτική εκπομπή.

Η Εκκλησία είναι σαν την αθώα κόρη Μπλανς Επιφανί, που μένει πάντα «παρθένος (αν) και γυμνή». Οι πιστοί που είναι έτοιμοι να παραδώσουν στο πυρ το εξώτερο κάθε φουκαριάρα τραβεστί της Συγγρού και τα χριστιανικά σωματεία εκδοροσφαγέων, κυνηγών και παλαιοπολεμιστών που οδήγησαν το 1937 στην αυτοκτονία τον Συκουτρή, μεταφραστή του πλατωνικού Συμπόσιου, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κοινωνούν από το ίδιο ποτήρι με κάποιον πορνομητροπολίτη.

Μερικοί ήρωες ερωτικών ιστοριών γίνονται αμέσως συμπαθείς, όσο μισητοί γίνονται οι φοβεροί εκκλησιαστικοί κανόνες. Ανατρέχω στο δράμα της Μαρίτσας γόνου της οικονομικά ξεπεσμένης ηρωϊκής οικογένειας του ’21, Προύντζου, από τον Καρδαρά Αλωνίσταινας. Η νεαρή κοπέλλα, αναγκασμένη να δουλεύει υπηρέτρια σε πλουσιόσπιτο του Ναυπλίου, αποπλανήθηκε από τον ηγούμενο της μονής Καρακαλά στο Κατσίγκρι. Ο Ν.Βέης σε χειρόγραφό του διέσωσε τοπικό δημοτικό τραγούδι με τον διάλογο των δυο εραστών:
«…με βαραίνει το παιδί που μ’έχεις γκαστρωμένη……
Έχω άσπρα για παιδί να το καλαναστήσω…
» («Πελ.Πρωτοχρονιά», 1960. (αρ.484 του Λαογραφικού Αρχείου Ακαδημίας Αθηνών).
Η άτυχη κοπέλλα πέθανε πάνω στη γέννα κι ο δύστυχος ηγούμενος ξυρίστηκε.

misogyn2_16 Ξεπερνώ βιαστικά την ζουμερή υπόθεση του ζάπλουτου μακαρίτη αγίου Παντελεήμονος μητροπολίτη Κορινθίας (φωτ. με τον προφήτη Μάξιμο) πρόξενου πολλών σκανδάλων που καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 1 έτους φυλάκιση γιατί με την οικονόμο και κληρονόμο του, την περίφημη κα Λούλα, εξαφάνισαν στους κάδους της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου τα λογιστικά βιβλία της Μητροπόλεως, δηλώνοντας πως τα παρέσυρε ο χείμαρρος όταν πλημμύρισε την Κόρινθο. Κατηγορούμενοι στην υπόθεση ήταν και 5 ιερείς.

Το ’88, η Σύνοδος της Ιεραρχίας, εξέλεξε μητροπολίτη τον αρχιμανδρίτη Γ. Αρκετές ημέρες πριν και σε ημερήσια βάση, το χαϊδεμένο παιδί της Ιεραρχίας, o αθυρόστομος εκδότης της «Ελ. Ώρας» Γ.Μιχαλόπουλος, με οκτάστηλα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα, προειδοποιούσε, ότι διαθέτει μαγνητοταινίες, από τις οποίες προκύπτει ότι ο υποψήφιος έχει 4 φιλενάδες, ζητώντας ραντεβού από τη Ιεραρχία για να παραδώσει τις σχετικές αποδείξεις. Μεταξύ άλλων πληροφορεί πως ο Γ. άλλαζε εσώρουχα μέσα στο Ιερό του αγ.Π. και ακούει, από την φιλενάδα του, τηλεφωνική περιγραφή για το πως ένα «ευλογημένο κουνούπι» τσίμπησε το αιδοίο της, ενώ με την σειρά του της περιγράφει ερεθιστικά πως «κοιμήθηκε με το μπουρνούζι», καλώντας την στην συνέχεια «ετοίμασε εκεί πέρα κρεββάτι και θα έρθω να κοιμηθώ» για να πάρει την απάντηση «Ναι όλο το βράδυ..όλες τις ώρες…». Η υπόθεση παίρνει ευρύτερη δημοσιότητα, αφού η «Απογευματινή» και ο «Ελ. Τύπος» (13-11-’88), προβάλλουν την υπόθεση με την προσθήκη, πως στην επαρχία του έχει συσταθεί επιτροπή αγώνα των κατοίκων εκείνων που πρωτοστάτησαν στην απομάκρυνση και του προηγούμενου δεσπότη Παντελεήμονα. Η «Βραδυνή», της επομένης με τον τίτλο «Μαζεύουν λεμόνια για τον Γ.», υπενθυμίζει πως οι πιστοί είχαν διώξει υπό βροχή αχλαδιών τον Παντελεήμονα «ο οποίος είχε «αγκαλιάσει» έναν 22χρονο αρχιμανδρίτη …» (Επρόκειτο για τον γνωστό από τότε Γιοσάκη). Στις εναντίον του κατηγορίες ο «παπα-Μπουρνούζης» αντιδρά με εξώδικο προς τις εφημερίδες «Ε.Τ.» και «Ε.Ω.», και ζητά τα ονόματα των πληροφοριοδοτών τους. Μια μέρα πριν την ψηφοφορία η «Μεσημβρινή» με τον τίτλο «Ανάστατη η Ιεραρχία» δημοσιεύει ρεπορτάζ αποκαλυπτικό των παρασκηνιακών συναλλαγών, που θα οδηγήσουν στις εκλογές συγκεκριμένων προσώπων σε χηρεύουσες μητροπόλεις. Από αυτο προκύπτει ότι τον Γ. προωθεί ο Μακεδονομάχος Άνθιμος Αλεξανδρούπολης. Η εφημερίδα αναφέρεται και στις κατηγορίες που εκτοξεύονται κατά του Γ. Τέλος ο αρχιμανδρίτης Νικόδημος Πετρόπουλος, στις 13-11 καταθέτει στην Σύνοδο, μηνυτήριο αναφορά, ζητώντας από αυτήν ή να μηνύση τον κ. Μιχαλόπουλο ή να να μην προχωρήσει στην εκλογή του Γ.. Θα περίμενε κανείς μετά από τόσο θόρυβο και μετά από τα ευρηματικά πρωτοσέλιδα του Μεγάλου Σταυροφόρου του Τάγματος των Μεγάλων Σταυροφόρων του Παναγίου Τάφου Γρ.Μιχαλόπουλου («Ηχύστε σάλπιγκες της Κούλας») να αναβληθεί η εκλογή για να διερευνηθεί έστω και για το θεαθήναι η υπόθεση. Μόνο οι μητροπολίτες Φλώρινας και Σιδηροκάστρου, υποστήριξαν την άποψη αυτή, ξεσηκώνοντας εναντίον τους την μήνιν των άλλων. Ο Γ. ενθρονίστηκε με την βοήθεια δυο διμοιριών ΜΑΤ.

Ακούραστος ο φορτωμένος με βυζαντινούς τίτλους, σταυρούς και παράσημα, αρχηγός της «Εθνικής Συμμαχίας», ο Ομολογητής (φυλακισμένος σήμερα για απόπειρα εκβίασης επιχειρηματιών) εκδότης Γ.Μιχαλόπουλος (δημοσίευε και επιστημονικά άρθρα του πανεπιστημιακού κ.Γιώργου Μεταλληνού, δίπλα σε ακατανόμαστες βρισιές, κατηγορίες και υπαινιγμούς κατά Ιεραρχών), δημοσιοποίησε τους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους του δεσπότη με τις φιλενάδες του, τον προκάλεσε να τον μηνύσει, έστειλε ανοιχτές επιστολές σε δεσποτάδες ζητώντας τους να αντιδράσουν, εξέδωσε βιβλίο γύρω από την υπόθεση, αλλά φωνή βοώντος. Αντιγράφουμε εδώ τμήμα της επιστολής του προς τον τότε μητροπολίτη του Βώλου Χριστόδουλο «…εμφανίζεσαι..γιομάτος ανησυχία για το μέλλον του Έθνους και της Εκκλησίας και σε ρωτάμε…..θα ανεχθείς να καθήση δίπλα σου, στην Ιερά Σύνοδο…θα δεχθής να συλλειτουργήσης…μαζί του..». Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Λίγα χρόνια μετά ο Χριστόδουλος διερρήγνυε τα ιμάτιά του κατά των προγαμιαίων σχέσεων. Στο μεταξύ, ο δεσπότης αγάπησε τον κατήγορό του και τον ασπάστηκε δημόσια. Ο Γ.Μιχαλόπουλος δημοσίευσε στο οπισθόφυλλο του βιβλίου του «Ο ερωτύλος δεσπότης …» την φωτογραφία του φιλιού, σχολιάζοντας πως όταν προσπάθησε να μιλήσει στον Γ. για την υπόθεση: «Χαμπάρι…Άλλα λόγια ν’αγαπιώμαστε…».

Στις 2.5.2008 η «Εσπρέσσο» γράφει για μια ψάλτρια που επιτέθηκε φραστικά στον δεσπότη Λήμνου την ώρα της τελετής της Μ.Πέμπτης: «.. Όπως ισχυρίζεται η κ. Αλέκα, όλα άρχισαν πριν από δύο χρόνια όταν η κόρη της έπιασε δουλειά ως καθαρίστρια στο μητροπολιτικό μέγαρο. «Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Κοιτούσε περίεργα την κόρη μου και της ζητούσε να πηγαίνει για δουλειά ακόμα και τα Σάββατα………..Για «επεισόδιο που στενοχώρησε τον μητροπολίτη και θεωρείται λήξαν» έκανε λόγο ο αρχιγραμματέας της Μητρόπολης ….. Η κ. Αλέκα μετάνιωσε για όσα είπε εναντίον του δεσπότη μας και μάλιστα βγήκε και στο τοπικό ραδιόφωνο και ζήτησε συγγνώμη. Όπως είπε και η ίδια, ο σατανάς την έβαλε να πει αυτά τα λόγια. Παρερμήνευσε το κήρυγμα, θόλωσε το μυαλό της….το επεισόδιο στενοχώρησε ιδιαίτερα τον μητροπολίτη ο οποίος όμως τη συγχώρησε. Η Εκκλησία μάς μαθαίνει τη συγχώρεση και ο δεσπότης μας δεν μπορούσε να μην τη συγχωρήσει». Ωστόσο, η κ. Αλέκα αρνήθηκε χθες ότι ζήτησε συγγνώμη για τα όσα καταλογίζει στον μητροπολίτη και σημείωσε: «Βγήκα στο ραδιόφωνο και ζήτησα συγγνώμη μόνο από τους πιστούς για τον τρόπο με τον οποίο μίλησα τη Μεγάλη Πέμπτη. Δεν ζήτησα συγγνώμη από τον μητροπολίτη και εμμένω στις καταγγελίες. Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι έληξε το θέμα. Μόνο αν ακούσω συγγνώμη από το στόμα του μητροπολίτη, θα θεωρήσω το θέμα λήξαν»!

misogyn2_17Η σεξουαλική παρενόχληση υφισταμένης διώκεται, το ίδιο διώκεται και η διατάραξη θρησκευτικής συνάθροισης, αλλά η υπόθεση δεν φαίνεται να είχε δικαστική συνέχεια.

Τελειώνω με δυο εγκληματικές περιπτώσεις, (η μία που εκκρεμεί δικαστικά, αφορά τον εικονιζόμενο ιερέα χάριν του οποίου κινητοποιήθηκαν πούλμαν πιστών), τις οποίες η φωτιζόμενη από το Άγιο Πνεύμα Εκκλησία αδυνατεί να διερευνήσει, περιμένοντας να τελεσιδικήσει η αλάνθαστη Δικαιοσύνη του Καίσαρα η οποία όμως βραδυπορεί:
http://www.davlos.gr/webfiles/yearspec.php?id=7490&kod=12317&page=39
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8400&pubid=198605
(φωτ.)

Σημειώνω πως η Εκκλησία που με απίστευτα σοφίσματα δεν καθαιρεί ορφανοτρόφο ιερέα καταδικασμένο σε 20χρονη φυλάκιση για παιδεραστία (φωτ. από το «Δαυλό»), ξυρίζει εν μια νυκτί όποιον παπά τολμήσει να αντιμιλήσει στο δεσπότη, ή όποιον ιερέα ή επίσκοπο πήρε μέρος στην εαμική Εθνική Αντίσταση. Η μεγάλη μάζα των πιστών αδιαφορεί για «την ευπρέπειαν του Οίκου Του» καταπίνει τις ασχήμιες, με το υποκριτικό εφεύρημα: «Θα τους κρίνει ο Θεός».

This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες, «Ιερές» Υποκρισίες, «Ιερή» Εξουσία, Γράμμα από το Ληξούρι, θρησκεία/κλήρος, κοινωνία/πολιτική. Bookmark the permalink.

62 Responses to O μισογυνισμός της Ορθοδοξίας (2)- «Παρθενοσυλλέκτες» και «Ιεροί Τράγοι» (Μέρος Δ)

 1. Ο/Η Κωλοσούζας λέει:

  Ο… άγιος που χάιδευε τα καλογεροπαίδια
  Οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες που «έκαψαν» τον 68χρονο παλαιοημερολογίτη ηγούμενο Νήφωνα

  «Οταν ο γέροντας μου έβγαλε για πρώτη φορά τα ρούχα για να μου δώσει το χρίσμα, ήμουν 12 χρόνων. Με χάιδευε και στη συνέχεια με γυρνούσε και χαϊδευόταν μόνος του. Ο εφιάλτης και οι απειλές σταμάτησαν μόλις ενηλικιώθηκα και εμφάνισα τριχοφυΐα. Ολα αυτά τα χρόνια ζούσα με το φόβο της τιμωρίας, αλλά και με το βάρος της αηδίας». Μαρτυρίες σαν κι αυτές που δημοσιεύει σήμερα η «Εspresso» «έκαψαν» τον 68χρονο παλαιοημερολογίτη ηγούμενο Νήφωνα, ο οποίος εδώ και μία εικοσαετία «τσαλάκωνε» αθώες ψυχές και μόλυνε άγουρα παιδικά κορμιά! Με την αισχρή δικαιολογία της «θείας τιμωρίας», πλήγωσε τα χρόνια της αθωότητας δεκάδων υποψήφιων μοναχών και πριν από λίγες μέρες ένα από τα θύματά του -ενήλικο πλέον σήμερα- έλυσε τη σιωπή του σταματώντας τη δράση του. Ο νεαρός πρώην δόκιμος καλόγερος αποκάλυψε το βασανιστικό μυστικό του, με αποτέλεσμα να σπάσει ο κρίκος και να διαλυθεί η αλυσίδα της «ομερτά» που είχε καταφέρει να επιβάλλει στα ανήλικα θύματά του ο «σεβάσμιος» ηγούμενος, που κυκλοφορούσε έχοντας τον τίτλο του «σκληρού πνευματικού» και συνιστούσε απόλυτη εγκράτεια σε όλους τους πειρασμούς, πλην… του νοσηρού εαυτού του.

  «Μου είχε πει ότι είμαι ο “εκλεκτός” ανάμεσα σε όλα τα άλλα παιδιά και ότι εμένα επέλεξε για να μου δώσει το χρίσμα. Πριν όμως πάρω το χρίσμα, θα έπρεπε πρώτα να μυηθώ στη χριστιανική απάθεια. Στην εγκράτεια δηλαδή απέναντι στους πειρασμούς. Με προειδοποίησε ότι αν το έλεγα στα άλλα παιδιά, αφενός θα έχανα τα χρίσμα και δεν θα ήμουν πια ο εκλεκτός, αφετέρου θα με περίμενε θεία τιμωρία». Η συγκλονιστική μαρτυρία ανήκει σε επίσης πρώην δόκιμο ιερομόναχο, ο οποίος εγκατέλειψε τη μοναστική ζωή εξαιτίας των ασελγών πράξεων που υφίστατο από τον κατηγορούμενο πια γέροντα. Οταν απομακρύνθηκε από τον πατέρα Νήφωνα, είκοσι χρόνια μετά, κατάφερε να χτίσει μια φυσιολογική ζωή, να παντρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια. «Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που έβγαλα τα ράσα. Σήμερα είμαι 33 χρόνων, παντρεμένος με παιδιά. Εκείνα τα χρόνια, όμως, και όσα φριχτά πέρασα με στιγμάτισαν και δεν ξέρω ποτέ και εάν θα καταφέρω να το ξεπεράσω. Οτι δεν ήμουν ο μόνος που πήρα το χρίσμα, αλλά έκανε το ίδιο σε όλους το έμαθα πριν από λίγες ημέρες, όταν με πλησίασε ο αδελφός ενός 16χρονου που ήταν ακόμη μαζί με τον ηγούμενο και μου είπε τι του έκανε και πώς τον απείλησε. Τότε μόνο κατάλαβα ότι η… χριστιανική απάθεια ήταν ένα νοσηρό κόλπο για να ξεγελά τα παιδιά και τίποτα περισσότερο» αναφέρει στην προανακριτική του κατάθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα πρώην καλογεροπαίδι που τόλμησε να καταγγείλει, είκοσι χρόνια μετά, τον «άγιο» που του θόλωσε τα παιδικά του όνειρα και κλόνισε την πίστη του. Καταλήγοντας στην προανακριτική του κατάθεση, ο 33χρονος υποστηρίζει ότι συζήτησε και με άλλους πρώην δόκιμους μοναχούς, που και αυτοί «είναι σήμερα οικογενειάρχες και είχαν πάει στη Μονή της Αγίας Σκέπης όταν ήταν ανήλικοι και μου είπαν πως πέρασαν ό,τι και εγώ. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε να έρθουμε σε εσάς (σ.σ.: στους αστυνομικούς) και να τον ξεσκεπάσουμε, πριν προλάβει να κάνει κι άλλο κακό και σε πολλά ακόμη νέα παιδιά, που πηγαίνουν εκεί από την πίστη τους και τα εκμεταλλεύεται, όπως έκανε με όλους εμάς».

  Για μεγάλη ψυχική ζημιά στα θύματά του κάνουν λόγο δικαστές
  Τεράστια ζημιά στον ψυχικό κόσμο των θυμάτων του εκτιμάται από τις δικαστικές αρχές ότι επέφερε ο ηγούμενος (της Μονής της Αγίας Σκέπης Κερατέας) Νήφων, κατά κόσμον Ελευθέριος Αναστασόπουλος. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο ηγούμενος φέρεται να έχει κάνει «μεγάλο κακό» σε δεκάδες ανηλίκους όχι μόνο που φιλοξενούσε στη μονή ως δόκιμους μοναχούς, αλλά και σε παιδιά περιοχών της δυτικής Αττικής που τα ξεμονάχιαζε με το πρόσχημα της εξομολόγησης…

  Ο «επίσκοπος» (στον ιερατικό βαθμό), που απολογείται αύριο το μεσημέρι ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας Χαρίκλειας Ηλιοπούλου, ζήτησε χθες και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του. Ο φάκελος της υπόθεσής του διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Αθήνας στις 5 Μαρτίου, όπου η εισαγγελέας Ελένη Ράικου αφού μελέτησε τη δικογραφία, άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για «κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση από κληρικό με τον οποίο ο ανήλικος διατηρεί πνευματική σχέση» σε βαθμό κακουργήματος. Κατά τις ίδιες δικαστικές πηγές, σε βάρος του έχουν υπάρξει αρκετές καταγγελίες για παλιές πράξεις ασέλγειας ανηλίκων, που έχουν όμως παραγραφεί, ωστόσο οι καταγγελίες των ενήλικων σήμερα θυμάτων του «είναι ενισχυτικές της δραστηριότητάς του».

  Ο ηγούμενος Νήφων ξεγελούσε τα ανήλικα καλογεροπαίδια ότι αν μιλήσουν, «θα δαιμονοποιηθούν», πείθοντάς τα ότι ο Θεός είναι τιμωρός, ενώ το σώμα του -που διψούσε να ικανοποιήσει τα διεστραμμένα πάθη του- τους έλεγε ότι ανέδυε μύρο… Ωστόσο χθες ο 68χρονος ηγούμενος, κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια της Ευελπίδων, μαζί με τους αστυνομικούς συνοδούς είχε στο πλευρό του ρασοφόρο συνοδό γνώστη του ιατρικού του ιστορικού που του χορηγεί φάρμακα, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Εξερχόμενος ο «αρχιερέας» ιερομόναχος από το ανακριτικό γραφείο για να οδηγηθεί στα κρατητήρια… απόλαυσε για λίγο τον ανοιξιάτικο μεσημεριανό ήλιο στο προαύλιο της Ευελπίδων, αφού δεν φορούσε χειροπέδες, με αποτέλεσμα να βάλει με την ησυχία του τα Rayban γυαλιά ηλίου.

  ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΡΑΣ

 2. Ο/Η Ρόζα Λούξεμπουργκ λέει:

  Κύριε Ροϊδη, πολύ γήινο είναι το ορθόδοξο ιερατείο. Η Εκκλησία της Κύπρου κάνει μπίζνες με το εμιράτο του Κατάρ!
  Το χρήμα είναι γλυκό

  Κοινή επενδυτική δραστηριότητα ξεκινούν χριστιανοί και ισλαμιστές επιβεβαιώνοντας εκείνους που υποστηρίζουν ότι η σωστή διαχείριση του χρήματος ενώνει.

  Η Εκκλησία της Κύπρου, μία από τις πλουσιότερες Εκκλησίες του κόσμου, συμφώνησε με το Κατάρ, ένα από τα πλουσιότερα κρατίδια του κόσμου, για κοινή οικονομική δραστηριότητα. Ο δραστήριος και μαχητικός Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος προ ημερών ταξίδεψε στο Κατάρ και έκλεισε σειρά επιχειρηματικών συμφωνιών.

  Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε το ταξίδι του στο Κατάρ με στόχο τη συμφωνία για επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων σε ακίνητη περιουσία της Αρχιεπισκοπής. Ο κ. Χρυσόστομος σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Υπήρξε συνάντηση με τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών, εμίρη Αλ Θανί της κυβέρνησης του Κατάρ, η οποία ενδιαφέρεται να επενδύσει στην Κύπρο σε συνεργασία είτε με την κυβέρνηση είτε με την Εκκλησία».

  Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Χρυσόστομο, εκπρόσωπος του Κατάρ, ειδικός σε θέματα επενδύσεων σύντομα θα επισκεφθεί την Κύπρο προκειμένου να εξετάσει τις πιθανές συνεργασίες. Ακόμη, ο προκαθήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας ανέφερε ότι «η Εκκλησία έχει ακίνητη περιουσία και είναι ανοιχτή σε επιχειρηματικές συνεργασίες».

  Τέλος, πληροφορίες λένε πως το Κατάρ ενδιαφέρεται να δημιουργήσει ένα πολυτελές ξενοδοχείο σε κρατική γη και σε κληροδότημα της Εκκλησίας κοντά στην περιοχή του «Χίλτον».

  Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει εδώ και περίπου δύο χρόνια απόφαση του εμίρη να χορηγήσει με συμβολικό ενοίκιο γη για ανέγερση έξι χριστιανικών ναών. Εχει δοθεί γη και στους Ελληνες ορθόδοξους χριστιανούς που υπάγονται στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και στην πλειονότητά τους είναι Αραβες ορθόδοξοι χριστιανοί (γνωστοί ως Ρουμ ή Γιουνάν), καθώς και Ελληνες, Κύπριοι, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Σέρβοι. Επίσης, από το Δεκέμβριο του 2004 έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Ντόχα ορθόδοξος αρχιμανδρίτης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, ο οποίος και καλύπτει τις θρησκευτικές ανάγκες της κοινότητας.

  Κ.ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

 3. Ο/Η Συνδικαλιστής λέει:

  ζητάω συγνώμη που γράφω άσχετο θέμα, αλλά ξέρω την ευαισθησία σας στο ΄ζήτημα της Κούνεβα

  TVXS

  Η κατάσταση της υγείας της Κωνσταντίνας Κούνεβα, οι εγχειρήσεις, στις οποίες έχει ήδη υποβληθεί και οι επιπλέον που απαιτούνται, η αναλγησία της ΕΛ.ΑΣ. στη διερεύνηση της υπόθεσης της δολοφονικής επίθεσης εναντίον της και η κατάφωρη παραβίαση των εργατικών δικαιωμάτων κυρίως από τις εργολαβικές εταιρείες αποτέλεσαν τα θέματα συζήτησης της σημερινής συνέντευξης Τύπου που διοργανώθηκε από την ΠΕΚΟΠ, με αφορμή τη γνωστοποίηση της ποινικής δικογραφίας της υπόθεσης και, επομένως, την πιο σαφή εικόνα των πραγματικών περιστατικών.

  Η Κωνσταντίνα Κόυνεβα -γυναίκα, μετανάστρια, μητέρα, εργαζόμενη και συνδικαλίστρια- η οποία δέχτηκε δολοφονική επίθεση με βιτριόλι στις 23 Δεκεμβρίου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα στον Ευαγγελισμό, έχοντας χάσει την όραση του ενός ματιού της. Όπως δήλωσε ο θεράπων γιατρός της, Σάββας Μιχαήλ, οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί πλέον στη διάσωση της όρασης του δεύτερου ματιού, στο οποίο πραγματοποιήθηκε εγχείρηση με βλαστοκύτταρα πριν από δύο εβδομάδες.

  Σοβαρότερο, όμως, είναι το γεγονός ότι το βιτριόλι έκαψε ορισμένα εσωτερικά της όργανα, με αποτέλεσμα η τροφή της να μπορεί πλέον να παρέχεται αποκλειστικά μέσω ενός σωλήνα στο λεπτό της έντερο. Άλλος άνθρωπος, χωρίς το σθένος της, θα είχε πεθάνει, τονίζει ο κ. Μιχαήλ. «Αντί να της δίνουμε θάρρος, μας δίνει», συμπληρώνει.

  Τα παραπάνω, όμως, δεν έχουν καμία απολύτως σημασία για την ΕΛ.ΑΣ., η στάση της οποίας αναφορικά με το ζήτημα χαρακτηρίζεται ευγενικά ως αναλγησία από το δικηγόρο της κ. Κούνεβα. Έχοντας πλέον κάποια επιπλέον στοιχεία στα χέρια του, ο κ. Κώστας Παπαδάκης κάνει λόγο για ανεπαρκή έως μηδαμινή επιτόπια έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό αυτοπτών μαρτύρων, για άρνηση των αστυνομικών που έσπευσαν στο χώρο της επίθεσης να λάβουν τα στοιχεία μαρτύρων που βρίσκονταν στο χώρο και, κυρίως, για την εμμονή της αστυνομίας να αντιμετωπίζει την υπόθεση ως επίλυση προσωπικών διαφορών.

  Πραγματοποιώντας όμως, μια έρευνα στις επιθέσεις με βιτριόλι που έχουν πραγματοποιηθεί κατά καιρούς, από τα στοιχεία προκύπτει ότι αποτελούν μέσο εκτέλεσης συμβολαίων. Συγκεκριμένα, η χρήση του εν λόγω υλικού υποδηλώνει ταπείνωση, αναίρεση της προσωπικότητας και μόνιμη εκδίκηση.

  Παρά τις δεκάδες μαρτυρίες – 64 στο σύνολο – η έρευνα της αστυνομίας αδυνατούσε να εντοπίσει τα στοιχεία εκείνα που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν, προσηλωμένη στις προσωπικές διαφορές και παρά τις καταγγελίες για επίθεση εξαιτίας της συνδικαλιστικής της δραστηριότητας.

  Στις 21 Φεβρουαρίου συλλαμβάνεται ένας Αλβανός υπήκοος ως ύποπτος για την επίθεση εναντίον της, ο οποίος αφήνεται ελεύθερος αμέσως μετά την απολογία του χωρίς περιοριστικούς όρους. Αιτία για την σύλληψή του αποτέλεσε ένα τηλεφώνημα στο σπίτι της Κούνεβα στις 22:30 το βράδυ μετά την επίθεση, καθώς είχε ενημερωθεί σχετικά από τα Μέσα. Η αστυνομία, διαθέτοντας μια κατάθεση της μητέρας της Κούνεβα ότι είχε πραγματοποιηθεί ένα ύποπτο τηλεφώνημα στις 08:30 το πρωί, θεωρεί ότι έχει βρει έναν ύποπτο. «Πρόκειται για μια συνειδητή ενέργεια της αστυνομίας για να ξεφορτωθεί τη δικογραφία και να τη δώσει στον ανακριτή», υποστηρίζει ο κ. Παπαδάκης.

  Ο αρχικός δισταγμός της αστυνομία να προχωρήσει σε συλλογή στοιχείων ή ακόμα και να αξιοποιήσει αποτελεσματικά εκείνα που προέκυπταν από τις μαρτυρίες, μετατρέπεται, ύστερα από πιέσεις της πολιτικής αγωγής, σε συλλογή καταθέσεων συναδέλφων και εργαζομένων της ΟΙΚΟΜΕΤ, οι οποίοι όμως αφήνονταν αδιάφορα και παθητικά να δηλώσουν ό,τι επιθυμούν.

  Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της Κωνσταντίνας Κούνεβα δεν περιορίζονται εκεί. Από τις 14/01, οι συνήγοροι υπεράσπισής της ζήτησαν από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, την παραχώρηση αίθουσας για την πραγματοποίηση συνέντευξης Τύπου σχετικά με την υπόθεση, για να λάβουν τελικά τη ρητή άρνησή τους. Αλλά και η ΕΣΗΕΑ, από την οποία ζητήθηκε αίθουσα για τη σημερινή συνέντευξη Τύπου με την κατάθεση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών που απαιτούνται, καθυστέρησε να απαντήσει τόσο, ώστε οι διοργανωτές να αναγκαστούν να αναζητήσουν άλλη αίθουσα. Ο κ. Σόμπολος, με τηλεφώνημά του προς τον κ. Παπαδάκη υποστήριξε ότι ήταν «θέμα παρεξήγησης και δεν έγινε από πρόθεση».

 4. Ο/Η φοιτητής τει Λαμίας λέει:

  Μετά την αθώωση του Παντελεήμονα της Αττικής

  Ο πρωτοπρεσβύτερος Σταύρος Βάϊος, κληρικός της ιεράς μητροπόλεως Φθιώτιδος, σήμερα 11 Μαρτίου 2009 έκαμε επίσημη δήλωσι ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ του από την Εκκλησία της Ελλάδος.

  Ο π. Σταύρος δεν θα ενταχθή σε κανένα εκκλησιαστικό σχήμα, ούτε του νέου, ούτε του παλαιού ημερολογίου, αλλά θα παραμείνη ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ κατά τα πατερικά πρότυπα.

  Το κείμενο της ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ του θα δημοσιευθή αύριο στο blog apotixisi
  πηγή http://xairete.blogspot.com/

 5. Αγαπητοί,
  Με συγκίνηση πληροφορούμαστε ότι ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΕΤΑΙ ο παπα – σταύρος.
  Με δάκρυα χαράς ευχαριστούμε τον Κύριο, που μαθαίνουμε από σένα ένδοξε «φοιτητή τει Λαμίας» ότι ο παπούλης δεν θα ενταχθει ούτε στο νέο, ούτε στο παλιό ημερολόγιο, αλλά θα παραμείνει ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ!!!

  Αλήθεια, ποιος θεικός άνεμος σε έπρωξε στο ταπεινό τούτο ιστολόγιο και μας έφερες τα χαρμόσυνα νέα;

  Όλη μέρα αύριο θα ανανεώνω το βλογ apotixisi, μέχρι να με αξιώσει ο πανάγαθος να διαβάσω το κείμενο της ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ.

  Και πάλι ένα θερμό και ειλικρινές «εύγε» νέε μου για τις πληροφορίες που μας έδωσες.

  ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!

 6. Ο/Η Πρεζόνι λέει:

  Την καλησπέρα μου κύρ Ροϊδη και φίλοι του ιστολόγιου. Ρε σεις, ο κοσμάκης πεινάει, δεν έχει δουλειά, σπίτι, υγεία, αξιοπρέπεια και τα τρωκτικά της Εκκλησίας το χαβά τους. Αθωώσανε τον πορνοκλέφτη γιατί κόρακας κοράκου μάτι δε βγάνει. Ο Τζερώνυμο μούρλια, βγάνει την ουρά του απόξω, τραβάτε με κι ας κλέω.
  Ρίχτε μια ματιά και σε τούτο, φιλότιμο δεν υπάρχει στάλα
  http://www.prezatv.blogspot.com/

  13ΕΚ.EURO ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…
  posted by ΠΡΕΖΑ TV at 10:08 μμ
  Περίπου 13 εκατ.ευρώ είναι το έλλειμμα που εμφανίζει το ταμείο της μη κυβερνητικής οργάνωσης της εκκλησίας «Αλληλεγγύη», ενώ στα δύο εκατ. ευρώ φθάνει το έλλειμμα στην εταιρεία της εκκλησίας «Συμεών».

  Σύμφωνα με στοιχεία που έγιναν γνωστά από το πόρισμα της ελεγκτικής επιτροπής που συστάθηκε για τα οικονομικά της Εκκλησίας, από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, το έλλειμμα στην «Αλληλεγγύη» φτάνει τα 12.927.000 ευρώ, ενώ στα δύο εκατ. ευρώ φτάνει το έλλειμμα στην εταιρεία της εκκλησίας «Συμεών». Για τα ελλείμματα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις οι προηγούμενες διοικήσεις της «Αλληλεγγύης» και της «Συμεών».

  Την ωρα που ενας στους δυο Ελληνες ειναι κατω απο το οριο της φτωχιας,ενω αστεγοι πεθαινουν ακομη στους δρομους και σε εγκαταλλελημενα σπιτια…η Ορθοδοξη Εκκλησια μας και το παπαδαριο της λασπης,εχουν την ανεση να κανουν φτερα τοσα εκατομυρια ευρω των πιστων τα οποια οπως ητα λογικο προοριζονταν για φιλανθρωπικους σκοπους και οχι για τα στομαχια τους.

  Μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα και διαπομπευση ενος ολοκληρου δογματος…
  Οι ιδιοι οι διαχειριστες της πιστης,ντροπιαζουν με τον χειροτερο τροπο,αυτο στο οποιο πιστυευουν.

  ΠΡΕΖΑ TV
  11-3-2009

 7. Ο/Η dmast λέει:

  Αθωώθηκε ο Άγιος Παντελάκης!
  Αν το «έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη» ακούγεται γελοίο, αναρωτιέμαι πως να ακούγεται το «έχω εμπιστοσύνη στην εκκλησιαστική δικαιοσύνη».

 8. Ο/Η ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΟΣ λέει:

  ΡΕ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΡΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΣΑΣ Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ? ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ » ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ» ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ? ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ. Ε ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΤΕ! ΡΕ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ??? ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ 51%. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 49% ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ 175000000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ Ε!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΕΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΙΩΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΗΦΩΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ 4 ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 3 ΛΕΝ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΕΙΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΕΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑΣ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ. 1000 ΑΤΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ.

 9. Ο/Η Ψυχίατρος Κερατοβουνίου λέει:

  ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΟΣ
  #ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΗΦΩΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ 4 ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 3 ΛΕΝ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΕΙΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΕΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑΣ.#

  Ελάτε να σας εξετάσω δωρεάν. Η περίπτωσή σας είναι επείγουσα. Emergency.

 10. Ο/Η nomikos λέει:

  ΣΑΙ ΠΟΙΣΤΑΙΒΟ ΡΕ ΦΟΙΛΕ ΑΛΑ ΜΙ ΦΟΝΑΖΙΣ.ΖΙΤΟ Η ΓΝΟΙΣΙΟΙ ΩΡΘΟΔΟΞΙ ΧΡΟΙΣΤΟΙΑΝΙ.ΚΑΛΙ ΑΝΑΣΤΑΣΟΙ ΔΟΙΚΑΙ ΜΟΥ.

 11. Ο/Η derwanderer λέει:

  Γραφετε, Γνησιοτατε:
  ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΗΦΩΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ
  ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΕΙΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΕΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑΣ.
  1000 ΑΤΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ.
  Φιλε Γνησιοτατε,
  εκτος απο …προγυμναστη για ορθογραφια, χρειαζεστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ και ψυχιατρικη βοηθεια. Η ψυχικη νοσος δεν ειναι, πια, στιγμα και συχνα θεραπευεται.
  Εκτος πια και αν το Πνευμα το Αγιο ειναι το ιδιο ξεκωλο και ερωτιαρικο με τον (υποδικο) κ. Αναστασοπουλο. Οποτε ειδε παρτυ και μπηκε και αυτο να κοψει κινηση!

 12. Ο/Η ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΟΣ λέει:

  ΑΙ ΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΡΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΔΑΙΝ ΗΜΑΣΤΑΙ ΩΛΟΙ ΜΑΣ ΜΩΡΦΩΜΑΙΝΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΙΣΑΙΝΑ!!! ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΗ Η ΓΝΗΣΙΑ ΚΙ ΑΝΤΕ ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ «ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ» ΧΡΕΙΑΖΟΜΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 1000??? ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ???
  ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗ???? ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΚΩΛΟΣΤΟΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟΙ ΠΝΕΥΜΑ ΗΛΙΘΙΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠ’ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΧΕΖΕΙ ΟΧΙ ΑΠ’ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΓΥΦΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΙΘΟΜΕ ΑΠΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ.ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕΣ? ΦΑΝΑΡΑΚΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ???ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΕ. ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΩΛΟΣΤΟΜΑΤΑ ΟΠΟΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ, ΒΡΟΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ!
  ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗ!!!!!
  Ε ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗ!!!!!

 13. Ο/Η ΕΝΑΣ ΑΠΛΩΣ ΑΝΘΡΩΠΩΣ λέει:

  ΠΟΛΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΛΟΙ.
  ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΗΦΩΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΛΗΡΙΚΟΙ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ, ΑΓΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ; ΔΕΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ; ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ; ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ!!! ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΑΜΗΝ.

  ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΗΦΩΝ, ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΤΟ ΧΕΡΙ.

 14. Ο/Η ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΟΣ λέει:

  Α!!!! Ν ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΡΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ!!!!

  ΑΠΛΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ? ΚΟΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ! ΧΑΙΡΕ ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑ!!!!!

 15. Ο/Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΕΛΗΣ λέει:

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΩΣ ΒΡΙΖΩ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΝΗΦΩΝΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΦΑΤΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΟ ΤΩΝ ΓΟΧ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΩΣΤΟΣ: ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΞΗ ΤΟΥ ΝΗΦΩΝ,ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ!!!

  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΕ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΟΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΦΘΑΝΩΝΤΑΣ ΔΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΝΑ ΔΙΩΚΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ,ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!!!

  ΟΜΩΣ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΙΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ,ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ,ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΡΦΑΝΑ,ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙΑ,ΝΑ ΦΘΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΘΩΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΕΣ ΨΥΧΕΣ,ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ,ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ,ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟ,ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΡΑΣΟ…

  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ!!!ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΑ…ΤΡΟΜΕΡΑ…ΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ….¨Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ¨!!!ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ,ΑΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙ ¨ΣΩΤΗΡΕΣ¨ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΗ ΘΛΙΒΕΡΑ ΔΙ ΑΥΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ!!!

  ΖΟΥΜΕ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΠΡΟΕΦΗΤΕΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΟΣΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ Ο ΜΥΡΟΒΛΗΤΗΣ:<>(ΠΡΦ.ΟΣ.ΝΕΙΛΟΥ)!!!

  ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΤΕ ΑΥΤΗΝ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…ΩΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΙ ΘΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ !!!ΔΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΘΑ,ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΜΕΣΟΝ ΕΠΕΜΒΑΣΙΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ,ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ,ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ,ΟΙ ΑΚΥΡΟΙ….ΤΟΤΕ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ….ΜΟΝΟ ΥΠ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΗ ΑΠ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ…!!!

 16. Ο/Η kalergis λέει:

  Aκούστε προσεκτικά όλοι εσείς που τόν βρίζεται και τόν δικάζεται τόν σεβασμιότατο Νήφων χωρίς αιτία και λόγο, κάποια στιγμή όλοι αυτοί οι πόνοι αδικίας που περνάει αυτές τίς στιγμές θα γυρίσουν επάνω σας δεκαπλασίως και θα βρίσκεστε και εσείς πίσω απο τήν σιδερένια βιτρίνα.Αναθεωρείστε όσο είναι καιρός, μετά ίσως είναι αργά.Για ξεαυνανιστείτε λιγάκι και ξελαμπικάρεται να δείτε τί πειρασμό έχετε κάνει στόν χριστιανισμό παλιόπαιδα του αντιχρίστου! Είστε απο αμαρτωλές οικογένειες και γεννηθήκατε αμαρτωλοί.Δέν σάς φταίνε λοιπόν και οι άνθρωποι του Θεού. Δέν είστε χριστιανοί εσείς πλέον με αυτά που πράξατε φέτος. Τήν ευχή του μαμωνά να έχετε τέκνα του! Εγγονάκια του αγαπημένα στήν μαύρη βασιλεία του όταν πάτε θα είστε δισέγγονα αιωνίως!

 17. Ο/Η nomikos λέει:

  Ρε συ kalergis, φαίνεσαι ειδικός στα περί του αυνανισμού.Για πες μας ρε μάστορα καμιά οδηγία γι’αυτόν τον «ξεαυνανισμό» που λες στο σχόλιό σου.Υπάρχει κανένα free download στο ιντερνέτι, να το εφαρμόζουμε άμα βλέπουμε κανένα περίεργο σαν και μερικούς από πάνω;

 18. Ο/Η ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΡΟΥΜΦ λέει:

  που έχουν δώσει «όρκο» τυφλής υπακοής δημιούργησαν το αδιαχώρητο μέσα και έξω από τα δικαστήρια και προσεύχονταν για να υπάρξει αίσιο τέλος στη δικαστική περιπέτεια του «αντάρτη» των παλαιοημερολογιτών.

  Περιγράφοντας τον πατέρα Νήφωνα ως έναν «άγιο άνθρωπο» ταγμένο στην ασκητική ζωή, παρομοίαζαν την περιπέτειά του με εκείνη του Αγίου Νεκταρίου, ο οποίος πέθανε το 1920 ακολουθούμενος από κατηγορίες ηθικής φύσεως. Αγρίευαν, ούρλιαζαν και έκλαιγαν όταν καλούνταν να σχολιάσουν τις βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται. Κάποιοι δεν δίσταζαν να απευθύνουν κατάρες εναντίον της Δικαιοσύνης αλλά και κατά των δημοσιογράφων, που δεν… έχουν Θεό! ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣΤΡΟΥΜΦ.ΞΕΥΤΙΛΕΣ.ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΦΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ…

 19. Ο/Η Βολταίρος λέει:

  Για τον Κορινθίας Παντελεήμωνα και την κυρά Λούλα την οικονόμο του από ένα τοπικό σαιτ. Μετά το θάνατό του συνεχίστηκαν οι δικαστικές εκρεμμότητες της Λούλας και των συγκατηγορούμενων παπάδων για οικονομικές ατασθαλίες. Οι τρομοκρατημένοι παπάδες εκτελούσαν εντολές του πεθαμένου και της κυρίας.

  http://sfedona.wordpress.com/category/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1/

  Δημοσιεύθηκε στο:

  * ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ on Μαρτίου 3, 2009 at 4:37

  # Και μια που πιάσαμε τα της εκκλησίας. Επικροτούμε απολύτως την ενέργεια του Μητροπολίτη μας να «βοηθήσει» ως πραγματικός Πατέρας τα παιδιά του, δηλαδή τους ιερείς που ήταν κατηγορούμενοι στην υπόθεση «Παντελεήμονα» στο Εφετείου Ναυπλίου ,και να πέσουν στα μαλακά αφού και εγώ που ασχολήθηκα με την υπόθεση τους θεωρώ θύματα και όχι θύτες!
  # Οι υπόλοιποι όμως της λαϊκό- εκκλησιαστικής παρέας γιατί προσπάθησαν να «γλυτώσουν» την Λούλα λέγοντας στις καταθέσεις και απολογίες τους ότι την θεωρούν και αυτή» θύμα» του αείμνηστου Παντελεήμονα;!
  # Δεν κατάλαβα δηλαδή. Έτσι είναι τα θύματα ,με κάποιες δεκάδες εκατομμυρίων στην πάντα και με τεράστια περιουσιακά στοιχεία;
  # Κάτι δεν μου κολλάει καλά σ’αυτή την δικαστική «στροφή».
  # Και σε τελευταία ανάλυση καλά είπε ο Κλώπας στον Πρόεδρο του Δικαστηρίου όταν είδε ότι πάει να γίνει “κολοτούμπα” υπέρ της Λούλας: «Για ρώτησε τους κύριε Πρόεδρε ,πειθαρχούσαν στις εντολές και έκαναν «παρατυπίες» επειδή φοβόντουσαν τον αείμνηστο τον Παντελεήμονα ή την Λούλα; Ποιόν φοβόντουσαν και έτρεμαν στις εντολές του (της);!

 20. Παράθεμα: Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ « The Human Manual

 21. Ο/Η παπαστρουμφ λέει:

  anavoli stin anavoli to paei o paidofilos nifon anastasopoulos.
  vromides oloi sas tragopapes oloi ta idia skata eiste vromofoustarades.anomaloi paidofili kai foustarades kai ola auta ta krivete piso apo ena raso. ntropi kai esxos.vromides.
  oute theo fovaste oute tipota xseutiles.oust papadofoustario.

 22. Ο/Η παπαστρουμφ λέει:

  ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣΤΡΟΥΜΦ.ΞΕΥΤΙΛΕΣ.ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΦΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ…

 23. Ο/Η παπαστρουμφ λέει:

  «Ιεροί Τράγοι»xoris exseresis oloi sas.

 24. Ο/Η παπαστρουμφ λέει:

  «Οταν ο γέροντας μου έβγαλε για πρώτη φορά τα ρούχα για να μου δώσει το χρίσμα, ήμουν 12 χρόνων. Με χάιδευε και στη συνέχεια με γυρνούσε και χαϊδευόταν μόνος του.
  ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ???!!!!

 25. Ο/Η παπαστρουμφ λέει:

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ?
  <>>

 26. Ο/Η θυμα λέει:

  ΤΗΝ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ …………ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 26 ΤΟΥ ΜΑΗ!!!!!!!!!!!!!!!

 27. Ο/Η παπαδίκαιος λέει:

  NAI! KANTE ONEIΡΑ ΓΛΥΚΑ! Ο ΣΕΒ. ΝΗΦΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ. ΘΑ ΔΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΑΘΩΟΣ, ΑΓΙΟΣ, ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΣΕΒ.ΝΗΦΩΝ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΚΑΚΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΛΕΚΤΟ, ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ, ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΣΕΒ. ΝΗΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΕΒ. ΝΗΦΩΝ.ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΚΟΜΑ ΑΓΙΕ ΔΕΣΠΟΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΨΕΤΕ ΞΑΝΑ. ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΕΩΣΦΟΡΑΚΙΑ!

 28. Ο/Η ΠΡΩΗΝ ΝΗΦΟΛΑΓΝΟΣ λέει:

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ. ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΝΗΦΟ! ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΑΠΑ-Μ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΜΕ. (ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ, ΔΕ ΘΑ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΚΤΑ; ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ) ΩΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΣ-Μ, ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ, ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΟΝΤΩΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟ (ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ) ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΑΣ, (ΓΙΑΤΙ – ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ – Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΦΟΥΣΤΙΑ, ΣΤΑ ΦΑΓΙΑ, ΣΤΙΣ ΑΓΙΟΣΥΝΕΣ, ΜΥΡΟΒΛΥΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΠΑΡΟΣΥΝΕΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ), ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ 1 ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ; ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ 100-200 ΤΗΣ ΣΕΚΤΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 17 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΖΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΝΟΕΙΣ;
  MΠΑΡΜΠΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ! Η ΤΡΙΠΟΛΙΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ…. ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΚΙΕ, ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΑΝΑΙ ΜΙΣΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ… ΛΑΜΠΡΟ. ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ Ν., ΒΛΕΠΕ ΒΛΑΚΑΚΙΟΣ ΚΑΙ ΦΟΥΤΣΑΣ (ΤΟ Νο 2 ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ) –ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΩ- ΑΦΙΕΡΙΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΒΛΕΠΕ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, ΗΤΟΙ 500.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΛΑΔΩΜΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ)-ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΗΦΟΛΑΓΝΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ, ΡΕΥΣΤΩΠΟΙΩ ΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ 45 ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΡΙΖΟΥΝ, ΕΤΣΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑΚΙΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ…. ΠΟΥ ΜΥΡΟΒΛΥΖΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ. ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΠΑΡΜΠΑ, ΟΥΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΣΕ ΦΤΑΝΕΙ. ΕΚΕΙΝΟ ΔΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΟΥΒΑΛΙ… ΕΕΕ…. ΕΝΝΟΩ ΠΑΛΗΚΑΡΙ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΑΜΕ; ΒΛΑΚΑΚΙΟ; (TO No 3 THΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ) ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΚΤΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΧΕ ΒΑΡΕΣΕΙ ΤΑ 35 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΩΣΤΑ !!! (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΑ-ΛΑΝΤΖΕΡΗ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΠΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑ (ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ; ΓΕΡΟΝΤΑ; ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑ ΣΤΡΟΥΜΦ) ΘΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Η ΣΕ ΚΑΝΑ ΛΕΠΡΟΚΟΜΕΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ. ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕ ΦΟΥΚΑΡΑΚΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΛΗΡΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΓΙΟ ΦΟΥΣΤΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΝΗΦΟ – ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ- ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΧ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΜΥΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΖΟ ΓΡΑΙΔΙΑ. ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΤΟΥ Ν. ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ… ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-Δ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΩΣΦΟΡΑΚΙΑ, ΔΙΑΟΛΙΑ, ΤΡΙΒΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ; AΦΟΥ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΦΟΥΣΤΗ ΕΙΣ ΤΗ ΝΙΟΣΤΗ, ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΙΔΕΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΛΙΟΝ. OYTE KAI AYTOI OI ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΖΑΜΠΑ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΟΛΑΤΡΕΣ. 17 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΠΑΘΑΝΕ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΩΣ ΤΡΟΜΕΡΗ ΖΗΜΙΑ (ΣΩΜΑΤΙΚΗ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ) ΑΠΟ ΤΟ Ν., ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ….

 29. Ο/Η Λεχεάτης συνταξιούχος λέει:

  Για ιστορικοιύς λόγους προσθέστε παρακαλώ και σε τούτο το ποστ την είδηση.
  Η κυρία Λούλα του μητροπολίτη Κορίνθου Παντελεήμωνα η κατά κόσμον Ευδοξία Μοναστηριώτου πέθανε

  http://diogenis-press.blogspot.com/2010/01/blog-post_3495.html

  Πέθανε το πρωί η Λούλα Μοναστηριώτου

  Posted by diogenis

  Γεννήθηκε το 1938 στην Κωνσταντινούπολη και ήρθε στην Ελλάδα το 1958. Απο το 1974 έζησε δίπλα στον τότε Μητροπολίτη Κορίνθου Παντελεήμονα Καρανικόλα…
  Δικαστές και εισαγγελείς την χαρακτήρισαν ως την ηθική αυτουργό για τα δισεκατομμύρια που εκλάπησαν απο τα ταμεία της Μητρόπολης.
  Μετά απο μηνυσή μας που έγινε πριν μερικά χρόνια καταδικάστηκε πέρσυ στο Ναύπλιο σε 8 χρόνια κάθειρξη και οδηγήθηκε στην Φυλακή.

  Η Λούλα Μοναστηριώτου.

  Η γυναίκα που διέλυσε την εκκλησία της Κορίνθου σήμερα το πρωί εξέπνευσε.
  Ετσι κλείνει πλέον ο κύκλος που κράτησε σχεδόν 30 χρόνια και έφερε σε διάλυση την Αποστολική εκκλησία της Κορίνθου.
  Μαζί της κλείνει και ο κύκλος των διώξεων..

  Παρά το γεγονός οτι μας ΒΑΣΑΝΙΣΕ επι 10 χρόνια και μας έστειλε με 48 αδικήματα κατηγορούμενους έχουμε απλά να πούμε ας ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ο Θεός την ζωή της στην γή…

  Ο θάνατος έβαλε τους τίτλους του τέλους στην πολύκροτη αυτή ιστορία.

 30. Ο/Η anonimos λέει:

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ !! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΑΣ…! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΝΤΙ ΓΚΙ ΝΤΑΝ ΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΚΤΑΣ ΤΟΥ, ΑΣ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://www.madata.gr/epikairotita/social/32795.html
  ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ !!!

 31. Ο/Η παπαδίκακος λέει:

  Τελικά είχε δίκιο ο σκατόμυαλος παπαδίκαιος που σχολίασε πιο πάνω ότι θα βγεί τον Ιούλιο το γλυκό του γεροντάκι από τη φυλακή. Μόνο που δε μας είπε ποιόν Ιούλιο. Ας το πούμε τώρα για να το ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ.
  Ο ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΉΣ ΚΑΘΗΡΗΜΕΝΟΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΝΗΦΩΝΑΣ, ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΚΩΛΩΝ, ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ (ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΓΚΑΣ, ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ κλπ κλπ) ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΣ ΠΑΠΑΔΙΚΑΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ «ΣΟΦΙΑ» ΤΟΥ, ΣΤΗ «ΚΡΙΣΗ» ΤΟΥ, ΣΤΗΝ «ΕΞΥΠΝΑΔΑ» ΤΟΥ, ΣΤΗΝ «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ» ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ «ΦΙΛΑΛΗΘΕΙΑ» ΤΟΥ…. ΕΥΓΕ ΠΑΠΑΛΑΛΑΚΑ

 32. Παράθεμα: Ανοιχτή επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας « Ροΐδη Εμμονές

 33. Ο/Η NYFO_PIDAO λέει:

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΦΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΥΓΚΡΑ…. ΕΕΕΕ… ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ, ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΗ ΛΟΥΜΠΑ, ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΝΗΦΩΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ……ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΤΑ ΤΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ (ΔΟΚΙΜΟΥΣ). ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕ ΚΑΙ ΤΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ. ΧΟ ΧΟ ΧΟ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ (ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ …. ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ, ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! ΟΤΑΝ ΔΕ Η ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΝΥΦΟ, ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΠΩΣ 27 ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ, ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ,,,, ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ, ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ… Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΙΟΥΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΡΑΣΑ. ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ…….

  • Ο/Η Po λέει:

   Αγαπητέ NYFO_PIDAO…
   σας άλλαξα κάποιες λεξούλες, για λόγους και αισθητικής, αλλά και σεβασμό προ έντιμους θρησκευόμενους, μέρες που είναι.

 34. Ο/Η ΣΑΣ - Γ..Ω - ΤΗ - ΣΕΚΤΑ λέει:

  Ω ΕΛΑΤΟ, Ω ΕΛΑΤΟ, ΤΟΥ ΝΥΦΟ ΤΗ ΣΕΚΤΑ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ….. ΩΟΟΟΩΟΟΟ (ΗΧΟΣ ΠΛΑΓΙΟΣ Β) !

  ΠΕΣΤΑ ΝΥΦΟ_ΠΗΔΑΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΟΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΝΗΦΩΝΑΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ; (TI AΡΑΓΕ;) ΧΕ ΧΕ XE

  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΕΚΤΑΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΑΝ ΤΣΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ, (ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ , ΑΛΛΑ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ): ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ ΦΟΥΤΣΑ, ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΑ ΒΛΑΚΑΚΙΟ, ΤΟΝ ΚΑΡΕΤΑ_ΚΑΡΕΘΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ (ΜΙΑ ΖΩΗ) ΤΟΝ ΠΑΡΤΑΛΗ, ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΑΝΕ ΤΑ ΤΣΟΓ..ΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΓΕΡΟΝΤΑ» ΦΟΥΣΤΗ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ(ΟΠΑΔΟΥΣ);…..

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ (ΜΑΣ) ΠΙΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ (ΥΠΑΡΞΗΣ) ΕΠ ΑΥΤΗΣ. ΣΧΙΣΜΑΤΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΣΕΚΤΑΡΙΑΝΟΙ, ΚΑΘΗΡΗΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ… ΧΕ ΧΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ… ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ…ΝΥΦΟ ΕΔΩ, ΣΤΗ Β’ ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ, ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ! ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ, ΝΥΦΟ Α ΛΑ ΕΦΡΑΙΜ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ! ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΥΤΟ.

  Ω ΕΛΑΤΟ, Ω ΕΛΑΤΟ, ΤΟΥ ΝΥΦΟ ΤΗ ΣΕΚΤΑ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ….. ΩΟΟΩΟΟΩΟΟ (ΗΧΟΣ ΠΛΑΓΙΟΣ Δ) !

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΦΩΝΑ) ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…..

 35. Ο/Η ΣΑΣ - Γ..Ω ΤΗ - ΣΕΚΤΑ λέει:

  ΚΑΤΑΡΧΗΝ, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΞΗΓΗΜΕΝΟΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΣΤΑ SITE ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΦΟ (ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΚΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΩΝ ΦΟΥΣΤΟΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ) ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΑ. ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ …. ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:
  1) ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ … ΛΟΥΓΚΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΗΦΩΝΑ, ΑΓΓΙΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΕΣ, ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΠΟΥ ΦΙΛΑΝΕ ΟΤΙ ΡΑΣΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΤΑ ΔΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ) ΔΕ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,… ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ.
  2) ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ 20ΕΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΙΟΥΤΟΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ! ΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΝΗΦΩΝΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ, ΜΟΛΙΣ (ΑΜΑ ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ) ΞΥΠΝΗΣΟΥΝΕ!
  3) ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΕ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ Π.Χ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΝΥΦΟ, 2 ΜΕΤΡΑ ΠΑΛΙΚΑΑΑΡΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΟΝΟΥΣΕ Ο ΝΗΦΩΝΑΣ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΒΡΑΔΙΣ, ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΔΙΑΚΟ, ΧΑΡΗ (ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΗΦΟ) ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ, ΕΙΠΕ ΝΑ….. ΤΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΓΥΦΤΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΕΟΥ, ΠΑΡ ΕΚΤΟΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ … ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ.
  4) ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΑΝΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ ΤΟΥΣ (ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΦΟΥ ΕΦΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΙΟΥΤΟΥΣ-ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ), ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΝΥΦΟ, ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ ΗΔΗ ΜΙΣΟ ΜΥΡΙΟ (ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ).

  ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΗΜΕΡΑ (ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ), ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ; ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ;

  ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ, ΠΙΑΣΑΝ’ ΤΟ ΝΥΦΩΝΑ!
  ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ, Ω ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ, Χε’ι

  ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ,
  ΣΤΗ ΣΕΚΤΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! Χε’ι

  ΑΣΤΡΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ, Ο ΝΥΦΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ,
  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝ’ ΑΣΦΑΛΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. Χε’ι

  ΑΣΤΡΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ, ΔΟΣΜΕΝΟ ΑΠ’ ΤΟ ΘΕΟ,
  ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΝΗΦΩΝΑΚΟ, ΑΥΤΟ ‘ΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ! Χε’ι

  ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ, ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΤΗ ΜΠΑΑΑΡΑ,
  ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΗΦΩΝΑ, ΝΑ ΒΡΕΙ …Κ…ΛΟΜΠΑΡΑ!

  ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

 36. Ο/Η ΤΙΠΙΤΟΥΛΗΣ λέει:

  Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα! Θα ηθελα να κανω μια εκκληση σε αυτο το σαιτ αλλα και σε αλλα, γιατι τυγχανει να ειμαι φιλοζωος και με ευαισθησιες. Σασ παρακαλω μη βριζετε αλλο και μην προσβαλλετε ετσι τα ζωα και τα κτηνη, που τολματε να τα συγκρινετε με τουσ τιποτενιους του ΝΗΦΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ. Γιατι αυτα τα ερμα εχουν ασφαλως πολυ μεγαλυτερη νοημοσυνη και αρετες. Δειχτε μου που στο ζωικο βασιλειο ειναι η ομοφυλοφιλια τοσο διαδεμενη. Αν ομως πατε στον Σκεπη, θα δειτε οτι η λουγκρητια δεν εχει τελειωμο. Επισης ηθελα να πω οτι με το ιδιο παραδειγμα καταριπτεται η θεωρια του Δαρβινου. Δεν προηλθαν οι ανθρωποι απο τα πιθηκαι, αλλα τα πιθηκια απο τους ανθρωπους. Αποδειξη, τα ουραγκοταειδη του Δημητριου, Γεωργιου, Ταξιαρχες, της Σκεπης, κτλ.!! Για αυτο πριν χαρακτηρισετε αυτα τα γελοια υποκειμενα του Νηφων, ξανασκεφτειτε το; τι σας φταινε τα ερμα τα κτηνη!! Δεν μπορειτε να λετε τα πραγματα με το ονομα τους; π.χ τα γελοια υποκειμενα του Νηφωνα; …. Ετσι γιατι υπαρχουν πολλοι φιλοζωοι σαν εμενα, και ειναι κριμα να προσβαλετε ετσι τα καυμενα ζωακια, που αν μη τι αλλο, δεν ειναι υποστηρικτες η σεκτα (οπωσς τη λετε εσεις) ομοφυλοφιλων….

 37. Ο/Η NYFO_PIDA λέει:

  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΛΗΤ. ΝΗΦΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΠΩΣ ΚΑΛΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ (16/01/2012)ΠΗΡΕ 10 ΜΕ ΤΟΝΟ (ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ). ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΚΟΘΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΥΦΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝΕ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟΝ «ΑΓΙΟ» ΤΟΙΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ), ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧ…. ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΝΗΦΩΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ …. ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΑΣ.

 38. Ο/Η DAKIS λέει:

  ωραια μιλας φιλε για τον πουλο που ταχα πηρε ο δεσποτης ομως επειδη εισαι βαθια νυχτωμενος και χωρις να γνωριζεις προσωπα και πραγματα οπως εμεις που ξερουμε σαν καλιπκη δεκαρα τους αλητες συκοφαντες που κηνυγησαν τον γεροντα τους και τη δικαιοσυνη που δυστυχως αν ακουγες το πως διαμορφωθηκε η κριση χωρις ουσιαστικη θεμελιωση και με ελλιπεις βασεις θα εβλεπες ποσο λαθος κανεις μα ατυχως παιζεις απλα τον δικο σου πουλο και οταν παιζουμε τον πουλο και γραφουμε λεμε στα σιγουρα Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ….κι οσο για τους δικαστες που γραφουν ταχα στ αρχιδια τους να σου θυμισω τον ΚΑΛΟΥΣΗ την ΤΟΝΙΑ ΗΛΙΑ και το παραδικαστικο κυκλωμα που δεν εχει ακομη βγει στη φορα για να θυμηθεις τι αναξιοι δικαστες δικαζουν ετσι αβιαστα και κουρελιαζουν ψυχες….λοιπον ανοητε ρουφα τ αυγο σου αφου δεν ξερεις και κρινεις σαν πορδη που πεταχτηκε απο το πουθενα και μαθε οτι δεν εχουμε αναγκη να επιβεβαιωνουμε την αξια του γεροντα μας που λες οτι θα πουμε και θα πουμε πες οτι θες εχουμε στ αρχιδια μας μια θεση να γραψουμε και τις μαλακιες που λες εσυ και ολοι οι αλλοι χοντρομαλακες..ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ

 39. Ο/Η jack pro λέει:

  τεστ

 40. Ο/Η ΣΑΣ-ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ-ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ-ΤΟΥ-ΝΗΦΩΝΑ λέει:

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ, ΤΟΥ ΝΥΦΟ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ. ΚΟΙΤΑ DAKI ΦΟΥΣΤΑΚΗ, ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΩ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΠΙΠΙΛΑΤΕ. ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΝΥΦΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ. «ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ Η ΚΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΘΕΜΕΛΕΙΩΣΗ…» ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΗΔΙΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ DAKI ΠΑΠΑΡΑΚΗ. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΝΗΦΩΝΑ ΝΑ ΣΕ «ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ» ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΡΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ» ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ Π…ΤΣΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ Ο ΚΑΛΟΥΣΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΟΑΓΙΟΣ ΦΟΥΣΤΗΣ ΚΡΥΦΟΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣ ΣΑΝ ΤΟ «ΓΕΡΟΝΤΑ» ΣΟΥ. ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ. ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΕΡΕΙΣ «ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ» ΓΝΩΜΗ. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΓΑΡΓΑΛΗΣΟΥ ΤΩΡΑ – ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ.

 41. Ο/Η Τηνιακός λέει:

  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%84%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82_%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82

  Στυλιανός Κορνάρος

  Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

  Ο Στυλιανός Κορνάρος διετέλεσε Μητροπολίτης Πρέβεζας και Νικόπολης επί σειρά δεκαετιών. Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο ως «Ο Άγιος Πρεβέζης» από ερωτικό σκάνδαλο που δημοσιοποιήθηκε το έτος 1979.[1]

  Νεότερες αξιόπιστες πληροφορίες από συνεντεύξεις του Γεράσιμου Γ., νεωκόρου τότε στόν Αγιο Δημήτριο Άρτας(1929-2009) και του Κώστα Φ., τότε εκκλησιαστικού συμβούλου (1931- ) για τα έτη 1965-1967, αναφέρουν ότι «υπήρχε ερωτικό κύκλωμα Πρέβεζας – Αρτας με ιερείς και μητροπολίτες». [7]. Αρχικά χρησιμοποιούνταν γυναίκες από νυχτερινά μπαρ και αργότερα άλλες, οι οποίες μεταφέρονταν από τον Γεράσιμο Γ. με ταξί στην Πρέβεζα και αντιστρόφως. Για τις δεξιώσεις και τα συμπόσια αυτά, εκτίσθη επί τούτου η μονή Αγίας Πελαγίας στην Καστροσυκιά, όπου και παρετίθεντο οι επίμαχες δεξιώσεις. [1]

  Ο Κώστας Φ. δήλωσε επιπλέον ότι «ο Στυλιανός εγένετο αποδέκτης αιτήσεων διορισμού γυναικών στο Δημόσιο ή στις Τράπεζες, και η επιθυμία των γυναικών ικανοποιείτο τάχιστα, εφόσον… παρείχοντο οι δέουσες αφροδισιακές υπηρεσίες. Επίσης μιά άλλη υπηρεσία γιά την οποία αμοίβετο ομοίως ο Στυλιανός ήταν η γραφειοκρατική διευκόλυνση εργατριών γιά μετανάσταυση στή Γερμανία» [8].[1]

  Ήδη, στην Άρτα είχε ξεσπάσει το «σκάνδαλο με ιερέα του Αγίου Γεωργίου, ο οποίος έκλεβε λεφτά από το παγκάρι, για να καλύψει δαπάνες παροχής αφροδισιακών υπηρεσιών από μπαργούμαν της Άρτας, και ο οποίος μετατέθηκε σε ναό του Κολωνού Αθηνών» [7]. Ο Στυλιανός Κορνάρος τελικά απολογείται στην Ιερά Σύνοδο, όπου απειλεί ότι «αν αποσχηματισθεί θα δώσει στη δημοσιότητα τους φακέλους με τις φωτογραφίες ομοφυλοφιλικών σχέσεων οκτώ μελών της Ιεράς Συνόδου», τους οποίους είχε αποκτήσει από την τότε Κρατική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΚΥΠ), μέσω του διευθυντή της Δημήτριου Ρουφογάλη [9]. Ο μητροπολίτης Στυλιανός Κορνάρος τελικά δεν αποσχηματίστηκε, απώλεσε απλώς τη θέση του στη Μητρόπολη Πρέβεζας και στη συνέχεια διέμενε στην Αθήνα

  Τα τελευταία του χρόνια [Επεξεργασία]

  Μετά την αποπομπή του το έτος 1979 ο Στυλιανός διέμεινε στήν Αθήνα και ιερουργούσε κατ επίκλησιν σε διάφορους ναούς. Το έτος 1995 εθεάθη ιερουργών στο Ναό του Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι, όπου «είχε τυχαία συνάντηση με τον Γεράσιμο Γ. και τα είπαν στο πόδι».[7]. Λίγο πρίν πεθάνει ο Στυλιανός έδωσε συνέντευξη σε κάμερα στόν Πρεβεζάνο καμέραμαν Ιωάννη Νικολαίδη, αγνώστου περιεχομένου. Ο Στυλιανός Κορνάρος πέθανε στην Αθήνα στις 18 Δεκέμβρη 1999 και η σορός του ετάφη στην πατρίδα του την Τήνο. Νέος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης εξελέγη από την Ιερά Σύνοδο ο κ. Μελέτιος. [1]

  Πηγές – Βιβλιογραφία [Επεξεργασία]
  Εφημερίδα «Απογευματινή», Πρώτη σελίδα, Σεπτ. 1979.
  Σπύρος Καρατζαφέρης: «Ο Άγιος Πρεβέζης», έκδοση 1979.
  Γεράσιμος Γ.: «Συνέντευξη στον Χαράλαμπο Γκούβα», Χαλάνδρι, 1992, 1998 και 2007.
  Κώστας Φ.: «Συνέντευξη στον Χαράλαμπο Γκούβα», Πρέβεζα, 2000.
  Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Πέθανε ο μητροπολίτης Στυλιανός», Αθήνα 1999.
  Δημήτριος Κολλάτος: «Ο Άγιος Πρεβέζης», θεατρικό έργο (1980) και κινηματογραφική ταινία (1981).
  Χαράλαμπος Γκούβας: Η Ιστορία του Νομού Πρέβεζας, έκδοση 2009, ISBN 978-960-87328-2-7
  Ο Αγιος Πρεβέζης Στυλιανός Κορνάρος: http://www.pare-dose.net/?p=2838
  Κράτος και Εκκλησία πάνε αντάμα: http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=12/8/2000&id=1209&pageNo=7&direction=1
  Ο Αχόρταγος ιππαστί δεσπότης: http://www.rigo.gr/2012/02/blog-post_05.html
  Ο μισογυνισμός της Ορθοδοξίας: https://roides.wordpress.com/2009/03/11/11mar09b/

 42. Ο/Η laskaratos λέει:

  http://zalmoxis.wordpress.com/2012/09/06/satanikes-papadies-kai-ypokritikes-koinwvnies/#comment-5336

  “Σατανικές παπαδιές” και υποκριτικές κοινωνίες

  Αυτή η υπόθεση με την 42χρονη συζυγοκτόνο παπαδιά και τον 41χρονο φίλο της που σκηνοθέτησαν την δολοφονία του ιερέα Αθανάσιου Αυγερόπουλου (Παπα-Θανάση) στο 21ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου – Κυπαρισσίας, έξω από το χωρίο Κάτω Σαμικό, πέραν του στενού αστυνομικού περιεχομένου, έχει και πάρα πολλές ακόμη πτυχές (ψυχολογικές, κοινωνιολογικής υφής, αποτύπωσης ηθών, κ.λπ.) που καλό θα ήταν να μην τις αγνοήσουμε, μιας και θίγουνε κάμποσα στραβώς κείμενα μιας -και καλά- “αθέατης Ελλάδας που υποκριτικά κάνουμε πως δεν υπάρχει. Ποιά απ΄όλες αυτές τις πτυχές να πάρεις, και ποιά ν’ αφήσεις:
  Το ότι προφανέστατα την παντρέψανε την παπαδιά στα 14 της (γιατί στα 14, κακά τα ψέμματα, δεν παντρεύεσαι, σε παντρεύουνε!) όπως προκύπτει από το γεγονός ότι η 42χρονη έχει παιδιά ηλικίας… 23, 24 και 27 χρονών;
  Το ότι δεν την παντρέψανε στα 14 της και δεν έμεινε έγκυος στα 15 της κάπου στα 1950 αλλά στην εποχή που η Ελλάδα ήταν πια μέλος της ΕΟΚ;
  Τό ότι δεν την παντρέψανε (ενδεχομένως και παρά την θέλησή της και μιλάμε πάντα για μια 14χρονη στην δεκαετία του 1980…) σε κάποιο χωριό – προπύργιο των Ταλιμπάν κάπου στα κατσάβραχα των Αφγανοπακιστανικών συνόρων, αλλά στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα;.
  Το ότι ο έσπευσε ο χύδην όχλος (ο οποίος πετάει τη σκούφια του για να διαπομπεύσει) να βγάλει την κακοψυχία του βρίζοντάς την πουτ@να και κ@ριόλα και άλλα τέτοια “πολιτισμένα” με πιο ήπια τα «βρωμιάρα δεν σκέφθηκες τα τρία παιδιά σου» και «πουτ@να καταλαβαίνεις τι έκανες» και στον δολοφόνο «αλήτη τον έφαγες άδικα τον παπά, για μια βρωμιάρα»;
  Το ότι υπάρχει, όπως φάνηκε και από κάμποσους διαδικτυακούς διαλόγους, ένα όχι αμελητέο ποσοστό του πληθυσμού που θεώρησε φυσικότατο το ότι (σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν ασφαλώς, εάν και εφόσον είναι αληθινές και βεβαίως δεν ήταν άσχετη και η ερώτηση που απηύθηνε ο Γ. Οικονομέας στο Μέγκα προς τον ταξίαρχο της Αστυνομίας που χειρίστηκε την υπόθεση για τον αν η δράστης έτρωγε ξύλο από το θύμα …) έτρωγε τις φάπες της η παπαδιά από τον ιερέα;
  (και κάτι ακόμη, άσχετο και παρότι “ο νεκρός δεδικαίωται”) Το ότι θεωρείται επίσης φυσικότατο ένας παπάς (κρατικός λειτουργός, να μην το ξεχνάμε…) να είναι και ιδιοκτήτης… οικογενειακής ταβέρνας;

 43. Ο/Η laskaratos λέει:

  http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=125215

  Οι διακρίσεις σε βάρος των γυναικών, σχολιάζει ο Χρ. Γεωργίου, έχουν τις ρίζες τους στην ίδια την Αγία Γραφή ενώ ακόμη και σήμερα η Εκκλησία δεν αναγνωρίζει σ» αυτές την απαιτούμενη ηθική υπόσταση να ιερουργούν ούτε να εισέρχονται στο Ιερό του ναού ή στο Αγιον Ορος

  Ο μισογυνισμός της Ορθοδοξίας

  …………………………

  Οι εγκόσμιες εξουσίες

  Να ορκίζει κυβερνήσεις και εν γένει να διαπλέκεται με κοσμικούς θεσμούς και εξουσίες, κατ’ αντίθεση με τον Χριστό που δεν τις αναγνώριζε. Η διαπλοκή της, βέβαια, με το κράτος της προσφέρει τεράστια οικονομικά οφέλη (π.χ. μισθοί κληρικών από χρήματα ορθόδοξων αλλά και αλλόθρησκων φορολογούμενων, διεκδίκηση 126 δισ. ­ και 60 δισ. για το Αγιον Ορος ­ από το Γ’ Πλαίσιο Στήριξης), που μεγεθύνουν την ήδη αμύθητη περιουσία της, την οποία, από… αγνά χριστιανικά κίνητρα, δεν λέει με τίποτε να αποχωριστεί.

  Πολύ λίγα φαίνεται ότι άλλαξαν στην Εκκλησία από τότε που αφορίστηκαν ο Γληνός και ο Λασκαράτος και καταδιώχθηκε αγρίως ο Καζαντζάκης. Ανέκαθεν οι χριστιανικές θρησκείες αντιμετώπιζαν με εχθρότητα κάθε απελευθερωτική πνευματική ανέλιξη του ανθρώπου, όταν μάλιστα μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα στον ανορθολογισμό και στην κοινωνική υποταγή.

  Οι αρχιερείς τους δημιούργησαν έναν χριστιανισμό στα μέτρα του… Αποστόλου Παύλου («οι δούλοι να υπακούετε εις τους κατά σάρκαν κυρίους με φόβον και τρόμον… σαν να υπακούετε εις τον Χριστόν», διότι ο Χριστός τούς παραήταν επαναστάτης («Μη νομίσητε ότι ήλθον βαλείν ειρήνην επί την Γην, ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην, αλλά μάχαιραν». Οι σημερινοί «αντιπρόσωποι του Χριστού» μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι και να ονειρεύονται εγκόσμιες εξουσίες. Αν ζούσαν στην εποχή του Χριστού, σίγουρα θα έβλεπαν εφιάλτες… ώσπου να σταυρωθεί!

  Ο κ. Χρήστος Γεωργίου είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

 44. Ο/Η ΠΑΠΑΓΑΜΙΚΟΥΛΑΣ λέει:

  Μια που θελω πολυ να πηδω φουστηδες πασοφορους, οπου και αν βρισκονται, εχω να δηλωσω τυα εξης:

  http://www.greektube.org/content/view/51098/2/ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΠΟΥΣΤΟΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΙΜΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ
  Θου κύριε το στόματί μου…
  Ήρθα μόνος μου δεν ήρθε το καλό μαζί μου
  τριαντοχτώ περίπου χρόνια αξομολόγητος
  βαπτισμένος με το ζόρι κι ασυγχώρητος
  Από παιδί με πιάνανε στην εκκλησία στα πράσα
  που φωτιά ήθελα να βάλω στου παπά τα ράσα

  Είχαμε σχέδιο για το παγκάρι του προφήτη Ηλία
  να το σπάσουμε έξω απ’ το σχολειό να πάρουμε βιβλία
  Όμως, μας έπιασε η κουφάλα η παπαδιά
  που έκλεβε πρόσφορα κρυφά μες στην ποδιά
  και το κρυφόκανε με τον δεξιό τον ψάλτη
  που εκείνος τα ‘χε και με τον καντηλανάφτη

  Εντάξει, εγώ ήμουνα απ’ άλλη ενορία,
  στην εκκλησία μας δρούσε άλλη ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ
  και υπέρ ανεγέρσεως του ναού
  νταβατζιλίκι σ’ άλλο ένα σπίτι του θεού
  Τις μυροφόρες θυμάμαι πίσω απ ‘ τα στασίδια
  να προσεύχονται να βρέξει ο ουρανός (αρχ..ια

  Μ’ αυτά και μ’ άλλα με πήρανε τα χρόνια
  μέχρι που είδα παπά στο γάμο μου ρε σαν τα χιόνια
  κι ευτυχώς που μου έδωσε τις ευλογίες του
  χαλάλι τα λεφτά με τις υγείες του
  Κι αφού δεν έκανα ποτέ αίτηση αθανασίας
  γουστάρω δήμευση περιουσίας της εκκλησίας

  Μη κρατάτε κακία όμως στο ΘΕΟ,
  το μαγαζί έχει τρεχάματα είναι πολυεθνικό,
  πού να γνωρίζει κι Αυτός όλους τους συνεργάτες Του
  κι Αυτός κοιτάει να διώξει το βάρος απ’ τις πλάτες Του

  Άλλοι λαμόγια κι άλλοι στην προσευχή ως το βράδυ
  Άλλοι professionals ή στου Μεσαίωνα το σκοτάδι
  Καλά όλα αυτά, αλλά για τα μοναστήρια τους
  αλλιώς θ’ ακούνε μια ζωή τα ασιχτήρια τους
  Δεν είναι ο λαός το παιδί για τα θελήματα
  έχει τα ζόρια του μύρια προβλήματα
  αν μας κυκλώσουν κι οι σκιές με τα μεγάλα μαύρα ράσα
  άντε βγάλε από τα μάτια μας τα γράσα

  Και ας τελειώνουμε επιτέλους με τα τάματα
  στο κεφάλι μας κρυμμένα όλα τα θαύματα
  με τους σάπιους ούτε στιγμή απ’ τη ζωή μας
  που μια την έχουμε να ‘ναι δική μας
  όσο για το θέμα μου ας το διευθετήσουνε
  έτσι για φόρο τιμής ας μ’ αφορίσουνε
  κι όταν ψοφήσω μη με διαβάσουνε
  οι φίλοι μου οι αριστεροί απ’ τη ζήλια τους να σκάσουνε

  Ω, μεγάλα μαύρα ράσα
  Χρυσοί σταυροί και πετραχήλια
  Ω, στα μάτια μας τα γράσα
  και οι προσευχές στα χείλια
  Ω, μεγάλα μαύρα ράσα σας πληρώνουμε όλοι φέσι

  http://pisoglendis-pisoglendis.blogspot.gr/2010/04/blog-post_7890.html ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥΣΤΟΡΑΣΟΦΟΡΟΥ

  http://apollonios.pblogs.gr/2010/01/mas-epnixe-to-papado-adelfato-papas-loygkra-kanei-pswnisthri-se-.html

  http://www.youtube.com/watch?v=5YaHB28h19Q ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ (για νηφωνιακα ζωα): ΕΝΑΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ !

 45. Ο/Η ΠΑΠΟΙΟΣ λέει:

  Ηθελα να πηγαινω στις εκκλησιες του παλαιου ημερολογιου που και που και προς τουτο (παρολο που η γυναικα μου ειναι με το νεο)πηγα και βρηκα ενα ταπεινο γεροντακι, σχετικως αγνωστο – με παρακαλεσε να μην αποκαλυψω το ονομα του – θα σας καταλαβετε μετα γιατι,και τον ρωτησα: Πατερ τιμιε, που μπορω να εκκλησιαζομαι χωρις να μου την πεσει κανας πουστοπαπας η τα βλαμμενα που εχει για κοπαδι; και παιδια αυτος γυρισε και μου ειπε επι λεξει (σας ορκιζομαι στα κοκκαλα του Νηφωνα):: τεκνον μου, οπου βλεπεις μπασταρδον και αλητη, φουστη και πουστοημερολογιτη, φευγε μακρια και σωζου !!! και ετσι γλυτωσα….

 46. Παράθεμα: Λειτουργία Κυριακής: Τα εξώγαμα τέκνα ενός Αρχιεπισκόπου | Ροΐδη Εμμονές

 47. Παράθεμα: Τα εξώγαμα τέκνα ενός Αρχιεπισκόπου | ΑΘΡΗΣΚΟΣ

 48. Παράθεμα: Λειτουργία Κυριακής: Τα εξώγαμα τέκνα ενός Αρχιεπισκόπου | crockorozistas

 49. Ο/Η Σκύψε ευλογημένη λέει:

  http://www.ethraki.com/index.php/thrace/evros/alexandroupolis/item/7217-sok-arhimandritis-parenohloyse-sexoyalika-mikra-koritsia-alexandroupoli

  Αρχιμανδρίτης παρενοχλούσε σεξουαλικά – Η υπόθεση του κ. Ιωάννη …. που αναστάτωσε την Αλεξανδρούπολη

  Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας νεαρός αρχιμανδρίτης στην Αλεξανδρούπολη παρενοχλούσε σεξουαλικά μικρά κορίτσια κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης.

  Όλα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας έπεται τις καταγγελίες περισσότερων από 15 γονέων. Σύμφωνα με το thrakitoday.com , αντιδρώντας ακαριαία η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης και ακολουθώντας όσο προβλέπονται σε αντίστοιχες περιπτώσεις κάλεσε σε απολογία τον Αρχιμανδρίτη, ο οποίος κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα ενώπιον ιερά – ανακριτή, ενώ παράλληλα ζήτησε και έλαβε τη νομική στήριξη γνωστού δικηγόρου της Αλεξανδρούπολης.
  Παράλληλα εξετάστηκαν οι καταγγελίες από πλευράς των γονέων, που ανέφεραν ότι ο ιερέας θώπευε νεαρά κορίτσια κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης.

  Μετά από μια πολύωρη προανακριτική διαδικασία ο Αρχιμανδρίτης παραπέμφθηκε στο Συνοδικό Δικαστήριο το οποίο και θα αποφανθεί για την εξέλιξη της υπόθεσης.
  Η υπόθεση που σε κάθε περίπτωση προκαλεί αποτροπιασμό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς της Ι.Μ. Αλεξανδρούπολης δεν υπήρξε προσπάθεια συγκάλυψης των καταγγελιών αλλά ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να αποσαφηνιστούν πλήρως όλες οι πτυχές της ιστορίας.

  Για το συγκεκριμένο δημοσίευμα πήραμε το παρακάτω e-mail:

  ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  Του Δημητρίου Ραπτόπουλου του Ομήρου, Δικηγόρου Θεσσαλονίκης, ΑΜΔΣΘ 4505, κατοίκου Θεσσαλονίκης, οδός Ερμού αρ. 1.

  Ανέγνωσα άρθρο στην ιστοσελίδα σας, με τίτλο «Αρχιμανδρίτης κατηγορείται για παρενόχληση στην Αλεξανδρούπολη» και μάλιστα ανήλικα κορίτσια στη διάρκεια της εξομολόγησης. Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με την ιδιότητά μου ως συνηγόρου και πληρεξουσίου δικηγόρου του Αρχιμανδρίτη, σας θέτω τα εξής δεδομένα τα οποία ανατρέπουν τα όσα εξαιτίας κακής πληροφόρησης θέλω να πιστεύω περιλαμβάνει το άρθρο στην εφημερίδα σας.
  Οι καταγγελίες οι οποίες είναι οκτώ (8) εγένοντο όλες στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2013 μετά από την υποβολή εγκλήσεως από πλευράς του εντολέως μου στις 12.02.2013 κατά του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως για τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, κλοπής και διατάραξης οικιακής ειρήνης. Άπαντες οι καταγγέλοντες κάποιοι έμμεσα και κάποιοι άμεσα ομολογούν ότι προέβησαν στην καταγγελία μετά από συνάντηση τους και με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη. Η συντριπτική πλειοψηφία των προσώπων που αναφέρονται στις καταγγελίες ότι δήθεν προέβη ο εντολέας μου σε ανάρμοστους εναγκαλισμούς, όχι απλώς δεν έκαναν καταγγελία, αλλά πέρα από τη διάψευση προέβησαν στην αποστολή εξωδίκων στη Μητρόπολη, έως και την απειλή για κατάθεση μηνύσεων για συκοφαντική δυσφήμιση.
  Επιπλέον δε κατά το στάδιο της ανάκρισης εξετάσθηκαν δεκατρία άτομα τα οποία διέψευσαν τους καταγγέλοντες. Αναληθής τυγχάνει ο αριθμός των καταγγελόντων (είναι πολύ μικρότερος), σε καμία δε περίπτωση δεν αφορά ανήλικη, αλλά γυναίκες πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.
  Τέλος, προκειμένου να αντιληφθείτε το μέγεθος του παρασκηνίου, την αναλήθεια των καταγγελιών και το ρόλο που επιτελούν κάποιοι ως ηθικοί αυτουργοί στη προσπάθεια κατασυκοφάντησης και διασυρμού του εντολέως μου, σας παραπέμπω στα αναλυτικότατα άρθρα του Σωτηρίου Τζούμα, συμβούλου του Μακαριστού πρώην Αρχιεπισκόπου Ελλάδος Χριστοδούλου, στην ιστοσελίδα http://www.sotirioslogos.gr, καθώς και στα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από πιστούς της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως συμπαράστασης στο πρόσωπο του εντολέως μου.
  Αυτονόητο θεωρείται ότι για λόγους δεοντολογίας, και αντικειμενικής ενημέρωσης θα δημοσιεύσετε αυτούσιο το παρόν κείμενο.

  Μετά τιμής,
  Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
  Δημήτριος Ομ. Ραπτόπουλος
  Δικηγόρος (ΑΜΔΣΘ 4505)
  Ερμού αρ. 1, 54625 – Θεσσαλονίκη
  Τηλ 517626, κιν 6976116656

  ethraki: Το δημοσίευμα που αναφέρει ο κ. Ραπτόπουλος είναι το παρακάτω :

  Το… σκάνδαλο της Αλεξανδρουπόλεως και περί όνου σκιάς! – Του Σωτήρη Μ. Τζούμα

  Αναφερθήκαμε προ ημερών, στο εκκλησιαστικό » σκάνδαλο» που ταλαιπωρεί την ακριτική Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, κι ακόμη απαντάμε στα μηνύματά σας– ενθαρρυντικά της γραμμής που κρατάμε στο εν λόγω θέμα — αλλά και τις πληροφορίες που έχετε την καλοσύνη να μας αποστείλετε!

  > Ως γνωστόν, ο τρισκατάρατος διάβολος εβάσκανε τον Μητροπολίτη Ανθιμο και προφανώς τον έπληξε με την μεγάλη αμαρτία της.. ζηλοφθονίας, πρός έναν άξιο και ταλαντούχο κληρικό της επαρχίας του, τον π.Ιωάννη Καρασακαλίδη, τον οποίο έθεσε προ στόχου και τον καταδιώκει κατά τρόπο παράλογο και ανεξήγητο!

  > Τα γράψαμε όλα με λεπτομέρειες και ασφαλώς δεν ήταν αποκυήματα τησ σθεναράς φαντασίας μας, αλλά αποτελούσαν αφ´ενός μεν προϊόν προσωπικής έρευνας, αλλά και προϊόν ευθύνης και ανησυχίας, για την ακριτική Μητρόπολη. Και ό,τι γράψαμε που φέρουν την υπογραφή μας , εβασίζοντο ως επί το πλείστον, σε πληροφορίες που εμπεριέχοντο σε αναρτήσεις που βρήκαμε σε ιστοσελίδες της Αλεξανδρούπολης.

  Στενοχωρέθηκε, λέει ο κ. Ανθιμος που κάναμε θέμα ευρείας κατανάλωσης ένα εσωτερικό πρόβλημα της Μητρόπολης του κι ότι τον αδικήσαμε! Ας αφήσει την μέθοδο των διαδρομιστών που ακολουθεί ο κ. Ανθιμος και ας μας αντιμετωπίσει κατά μέτωπο, απαντώντας ευθέως σε αυτά που λέμε! Αν λέμε υπερβολές και μυθεύματα, όπως διαδίδουν με πλήρη αναισχυντία, τα καλοταισμένα παπαγαλάκια του να μας το πεί και να δώσει τη δική του εξήγηση! Είναι έκθετος στα μάτια του ποιμνίου του με τις πρσκτικές που ακολούθησε!

  Δεν θέλει πλέον τον π. Ιωάννη να ανήκει στο πλήρωμα των κληρικών της Μητροπόλεως του, ας τον φωνάξει στο γραφείο του και ας του το πεί ανδρεία και ανδρικά και όχι να μετέρχεται μεθόδους που θυμίζουν εκκλησιστική μαφία ! Γιατί πρέπει να τον εξοστρακίσει με κατασκευασμένες φήμες και αθλιότητες;

  Δεν καταλαβαίνει, προφανώς, ότι με τον τρόπο αυτό γεννά–άθελά του θέλω να πιστεύω– μία πρώτης τάξης ευκαιρία , για όλους εκείνους που θα θέλουν στο μέλλον να κατηγορήσουν έναν κληρικό, ακόμη και τον ίδιο! Μπράβο! Άξιος ο μισθός του!

  Και κάτι ακόμη, ειδικά για τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως: θα έπρεπε να ξέρει ότι εγώ δεν κατευθύνομαι από κανέναν και πολύ περισσότερο δεν δέχομαι συστάσεις από επίορκους και ευλαβείς, εκ του ευ- λαμβάνω! Όταν μάλιστα είχα διαφωνήσει με τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο και Πατέρα μας Χριστόδουλο για κάποιες επιλογές του σε πρόσωπα που δεν άρμοζε να ανήκουν στο περιβάλλον του, του το είπα κατ´ ιδίαν πολλές φορές και αργότερα το έγραψα και δημοσίως και αποστασιοποιήθηκα από κοντά Του, έναν και πλέον χρόνο, για να επιστρέψω– φεύ– πλήρως δικαιωμένος! Και όλοι οι άλλοι του τότε περιβάλλοντος, τον κολάκευσν και τον κανάκευαν, για να κινδυνεύσουν μετά, να.. καταρρεύσουν όλοι μαζί!

  Αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα και τα καταθέτω χάριν της ιστορικής αλήθειας και της.. Κουζουλάδας που έχω!

  > Εξηγούμαι λοιπόν, για να μην παρεξηγούμαι αδίκως!Ας κατανοήσει ο κ. Ανθιμος, μία ώρα πιο γρήγορα, το » λάθος» του και ας δώσει τόπο στην οργή που τον κατέλαβε και να παραδώσει τον π. Ιωάννη άσπιλο και καθαρό, όπως ακριβώς είναι, στην κοινή γνώμη!Φωνή λαού, οργή Θεού!

  Πηγή: sotirioslogos.gr

  ethraki.com: Ενα δικό μας σχόλιο

  Από πότε οι παρατηρήσεις και τα σχόλια σε ένα δημοσίευμα σε μια ιστοσελίδα αποτελούν σημείο στήριξης επιχειρήματος για «…την αναλήθεια των καταγγελιών…» πραγματικά είναι απορίας άξιο να γίνονται τέτοιου είδους σχολιασμοί.

  Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν ένορκες καταθέσεις μαρτύρων και ότι το Επισκοπικό Δικαστήριο (παρακάτω η απόφαση) είχε αποφανθεί με οριστικά για την αποπομπή του κ. Ι. Καρακασίδη από το σώμα της Εκκλησίας. Η κάθε πλευρά λοιπόν υποστηρίζει τις απόψεις της και καλό θα είναι να υπάρξει διαφάνεια και οριστική δικαστική απόφαση, γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή όλα τα παραπάνω αποτελούν απλά υποκειμενικές απόψεις. Εμείς θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε και να συνδυάζουμε τις δημοσιευμενες ειδήσεις. Εμάς όλα τα παραπάνω πραγματικά δεν μας θυμίζουν τίποτα χριστιανικό.

  Πιστεύουμε δε ότι όποιος έχει κρίση μπορεί να διαβάσει τα δεδομένα να βάλει τον εαυτό του στην αντίστοιχη θέση και να βγάλει τελικά τα συμπεράσματά του.

  Οπως είχαμε δημοσιεύσει σε παλιότερο άρθρο μας (Απρ 2013) την απόφαση της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης :

  Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης εξέδωσε προ μηνών την παρακάτω ανακοίνωση :
  Συνεκλήθη σήμερα το Επισκοπικό Δικαστήριο και εκδίκασε την υπόθεση ιερομονάχου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ο οποίος κατηγορείτο για συγκεκριμένα κανονικά παραπτώματα. Είχε προηγηθεί η νόμιμη και κανονική διαδικασία που προβλέπει η Εκκλησία και ο Νόμος 5383, δηλ. ο κατηγορούμενος κατεστάθη αργός από πάσης ιεροπραξίας, ορίσθηκε ειδικός ιερεύς-ανακριτής, κλητεύθησαν μάρτυρες κατηγορίας και υπερασπίσεως και ο κατηγορούμενος απολογήθηκε με γραπτό υπόμνημα. Το ανακριτικό πόρισμα τον παρέπεμψε σε δίκη.
  Το Επισκοπικό Δικαστήριο σήμερα εκδίκασε την υπόθεση και μετά λύπης έκρινε ομόφωνα τον κατηγορούμενο ένοχο. Επειδή όμως η ποινή την οποία προβλέπουν οι Ιεροί Κανόνες της Εκκλησίας μας για παρόμοια Κανονικά παραπτώματα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη των ποινών που μπορεί να επιβάλλει ένα τοπικό Επισκοπικό Δικαστήριο, γι’ αυτό και παρέπεμψε την υπόθεση στο αρμόδιο Πρωτοβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο, στην Ιερά Σύνοδο στην Αθήνα.

  Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 11:17

 50. Ο/Η Θεολόγος λέει:

  http://panayiotistelevantos.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3802.html

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ;

  Του Παναγιώτη Τελεβάντου

  Διαβάζουμε στο ιστολόγιο του κ. Σωτήρη Τζούμα “Σωτήριος λόγος”:

  “Υπάρχουν Ιεράρχες…παντρεμένοι με πολιτικό γάμο!!!

  Η είδηση είναι ακριβής και απολύτως εξακριβωμένη από κάθε πλευρά!

  Δεν αποτελεί ένα ακόμη κουτσομπολιό των διαδρόμων – συνοδικών και δημοσιογραφικών – από τα τόσα που κυκλοφορούν για να πλήξουν τον ιερό κλήρο, και κυρίως την ευάλωτη τάξη των Ιεραρχών μας!

  Η είδηση είναι μία: Υπάρχουν Ιεράρχες, εξωκλιματικοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας (και όχι της Ελλαδικής Εκκλησίας προς το παρόν), που δεν αρκέστηκαν στην παρουσία μίας οικονόμου στο σπίτι τους και στη ζωή τους, για να τους φροντίζει,αλλά το προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω: τέλεσαν και πολιτικό γάμο σε δημαρχείο! Καθ´ όλα νόμιμο!

  Το γεγονός ακούγεται εξωπραγματικό και πέρα από κάθε φαντασία! Ακόμη και ως νούμερο σε επιθεώρηση θα ήταν ασύλληπτο…

  Και, όμως, είναι μιά τραγική για την Εκκλησία μας πραγματικότητα, η οποία μάλιστα είναι γνωστή και στην προισταμένη τους αρχή, τον…Πατριάρχη!!! Αλλά τί να κάνει;;;

  Επειδή το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο και μία δημοσιοποίησή του, με ονόματα και άλλες λεπτομέρειες θα τίναζε στον αέρα τα θεμέλια της Εκκλησίας μας, ζητάμε εμείς την διακριτική απομάκρυνση όλων αυτών των επίορκων, από καίριες, εν ενεργεία θέσεις της Εκκλησίας και την σταδιακή απόσυρσή τους από τα εκκλησιστικά μας πράγματα!

  Αλλιώς θα αποκαλύψουμε εμείς ονόματα και θα δημοσιεύσουμε τα πιστοποιητικά γάμου! Σε ένα μάλιστα απο αυτά τα κατάπτυστα πιστοποιητικά γάμου, φιγουράρει η υπογραφή ως μάρτυρα στο γάμο του…γαμπρού Ιεράρχη, η υπογραφή ενός άλλου Επισκόπου!

  Όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε απολύτως βέβαιοι για την εγκυρότητα της είδησης που σας μεταφέρουμε!

  Το μόνο παρήγορο σε όλα αυτα είναι ότι ο καλός Θεός ακόμη μας ανέχεται!!!

 51. Παράθεμα: O αρχιγκομενιάρης Αρχιεπίσκοπος Τσεχίας Χριστόφορος, μουσαφίρης στην Εκκλησία της Κύπρου | ΑΘΡΗΣΚΟΣ

 52. Ο/Η laskaratos λέει:

  Το love story του ηλικιωμένου συντηρητικού έγγαμου και πατέρα παιδιών Ελληνοαμερικανού ιερέα αιδεσιμότατου Γεωργίου Πασσιά εφημέριου του Αγ. Σπυρίδωνα της Νέας Υόρκης, με την 22 χρόνια νεότερη, παντρεμένη επίσης και μητέρα βαφτισιμιά του δημοσιοποιήθηκε από το 2013.
  Είχε ξεκινήσει το 2006 με οικονομικές προεκτάσεις εκατοντάδων χιλιάδων δολλαρίων ιερού χρήματος

  http://nypost.com/2013/06/02/holy-furor-as-greek-orthodox-pastors-hottie-goddaughter-gets-prominent-roles-at-church/

  Holy furor as Greek Orthodox pastor’s hottie ‘goddaughter’ gets prominent roles at church

  By Isabel Vincent and Melissa Klein

  June 2, 2013

  GREEK MUSE: Pastor George Passias leaves St. Spyridon Greek Orthodox in Washington Heights with his assistant and “spiritual goddaughter,” Ethel Bouzalas.
  Photo: J.C. Rice

  It’s highly unorthodox.

  The married pastor of St. Spyridon Greek Orthodox Church in Washington Heights showed up for his first day of work with an attractive younger assistant fond of high heels and short skirts.

  Father George Passias, 65, introduced Ethel Bouzalas, 43, as his “spiritual goddaughter.” The Brooklyn woman, also married, told people that she converted to orthodoxy and that Passias baptized her while she wore a bikini.
  Eyebrows were raised at the church, where Passias has imposed a dress code requiring women to wear head shawls in confession.

  In no time, Bouzalas had prominent roles at the church, becoming its treasurer and named volunteer principal at its school.

  The duo’s arrival in 2006 has blown in a storm of controversy. Critics ask how hundreds of thousands of dollars have been spent and why the Wadsworth Avenue church needs a $3.5 million mortgage.

  …………………..
  ________________

  Τώρα μετά την εγκυμοσύνη της γυναίκας,η Εκκλησία δεν μπορεί να κουκουλώνει άλλο το σκάνδαλο και ο σεβάσμιος πατήρ απολύθηκε

  http://www.pokrov.org/prominent-new-york-priest-suspended-for-sexual-misconduct/

  The Greek Orthodox Archdiocese of America has suspended a prominent New York City priest who once even held the position of Chancellor of the Archdiocese in the late 1990s.

  Fr. George Passias, pastor at St. Spyridon in New York City was officially suspended from his pastoral duties after an extra-marital affair came to light with a woman from his parish. That affair, which has allegedly been going on for years, resulted in the pregnancy of the woman.

  Both the priest, and the woman involved in the affair are married and each have children of their own. The relationship between the two had drawn the attention of numerous people, which resulted in a New York Post story back in 2013.

  The allegations in the New York Post story were vehemently denied back then.

  Passias, known in American church circles as a staunchly conservative priest, has been a proponent, follower and advocate of the monastic movement in North America led by Elder Ephraim, a Greek Orthodox monk from Greece who has opened a network of monasteries throughout the continent.

  At the time Passias was on staff at the Archdiocese, he pushed for the writing of the Church’s new policies on sexual misconduct.

  • Ο/Η Evolutionary biologist λέει:

   Deite ton ksephonimeno father Passias na milaei kata tis theorias tis exelixis tou Charles Darwin
   O anthropos then exei idea apo Biology

 53. Ο/Η ΔΕΝ_ΕΙΜΑΙ_ΒΡΩΜΑ_ΤΟΥ_ΝΗΦΩΝΑ λέει:

  Σιγα τον Ρασσια, (λες και το ρασο κανει τον …. παπα) !!! Τουλαχιστον ο ανθρωπος, αν και καθαιρεθηκε, την επεσε σε γυναικα. Τι να πουμε γαι τον ΚΑΘΗΡΗΜΕΝΟ απο ολους, αλλα και απο τον ουρανο, ….ΝΗΦΩΝΑ (Ελευθεριος Αναστασοπουλος) της ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ…..Ο τυπος αυτος εκατσε μονο 3 και μιση χρονια φυλακα, στην Τριπολη. και τωρα ειναι εξω, ζει και βασιλευει, χαρη στη σεκτα του (20 …. που παριστανουν τους χριστιανους), με εδρα το Αιγαλεω. Μετα μην απορησετε οταν δειτε «κληρικους» τε και λαικους στις κρεμαλες….. το πε ενας αξιος ανθρωπος του Ορους, (δεν ειναι δα και ολοι ντιγκι – νταγκες σαν το Νηφωνα και τα «παλικαρια» του…) !!!!

 54. Ο/Η Ρασπούτιν λέει:

  Επίσημο Δελτίο «Εκκλησία», όργανο της κρατικής επιχείρησης Εκκλησία ΑΕ

  1 Φεβρουαρίου 1947 σελ. 48:

  ΚΛΗΤΗΡΙΟΝ ΕΠΙΚΡΙΜΑ

  Προς τον Ιερομόναχον Φιλόθεον Μωραΐτην
  τέως εφημέριον του Ιερού Ναού της Αγίας Ελεούσης Αιγάλεω
  Αγνώστου διαμονής

  Καλούμεν σε όπως εμφανισθής ενώπιον του Επισκοπικού Δικαστηρίου και εις τα Γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών την 12ην Μαρτίου 1947, ημέραν Τετάρτην και ώραν 12ην μεσημβρ., ίνα δικασθής επί τη υφισταμένη κατά σου κατηγορίας επί αποβολή του ενδύματος του Κληρικού και τελέσει γάμου.
  Προσεπιδηλούμεν σοι δε ότι αν μη εμφανισθής τη ως άνω ημέρα τε και ώρα θέλεις δικασθή ερήμην.

  Εν Αθήναις τη 10 Ιανουαρίου 1947
  Ο Πρόεδρος του Επισκοπικού Δικαστηρίου
  † Ο Ταλαντίου Βασίλειος

 55. Ο/Η Ρασπούτιν λέει:

  Αίσθηση παράλληλα προκαλεί η ύπαρξη δύο -πλαστών όπως φαίνεται- στρατιωτικών υπηρεσιακών ταυτοτήτων στις οποίες η 48χρονη εμφανίζεται ως σύζυγος και ως αδερφή του αρχιμανδρίτη.

  Μάλιστα, στα στοιχεία προστάτη αναγράφεται το όνομα του ιερέα, καθώς και ο βαθμός που φέρει στον στρατό. Πρόκειται για ιδιαίτερα σοβαρό θέμα καθώς, με δεδομένο το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες ταυτότητες αποτελούν προϊόν πλαστογραφίας, η διαλεύκανση του τρόπου με τον οποίο εκδόθηκαν πρέπει να είναι άμεση αφού πρόκειται για ποινικό αδίκημα.

  http://www.ierakatixisis.com/2017/03/blog-post.html
  Ασφαλιστικά μέτρα κατά δημοσιογράφων του γνωστού Στρατιωτικού – Αρχιμανδρίτη από το σκάνδαλο της Λήμνου.

  Είναι θαυμαστό το γεγονός πώς οι Έλληνες Δικαστές αρέσκονται να λαμβάνουν μέτρα υπέρ των σκανδαλοποιών ρασοφόρων που ξεφτιλίζουν και διασύρουν την Εκκλησία.

  Για ακόμα μια φόρα ο θύτης γίνεται θύμα και σέρνει στα δικαστήρια όποιον βρίσκει στο διάβα του. Η μεθοδολογία είναι απόλυτα γνωστή, καρμπόν σε κάθε τέτοια περίπτωση: Αίτηση προσωρινής διαταγής, Ασφαλιστικά Μέτρα και στο τέλος μια βαρβάτη Αγωγή, με την οποία τα λαμόγια πάντοτε ζητούν χρήμα, πολύ χρήμα… Και οι μηνύσεις βροχή!..

  Ο «μάγκας» Αρχιμανδρίτης δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα δικαστήριο έως και σήμερα και αυτό είναι ένα ακόμα κοινό χαρακτηριστικό των λαμογιών ρασοφόρων. Πάντοτε χρυσοπληρώνουν μεγαλοδικηγόρους – και μην αναρωτηθεί ουδείς που βρίσκουν το χρήμα – να τους εκπροσωπούν στις δίκες, ενώ οι ίδιοι προτιμούν απλά να το παίζουν μάγκες εκ του μακρόθεν.
  Η θρασυδειλία αρχιμανδριτάδων και δεσποτάδων είναι δεδομένη, και αυτό δε γίνεται ν’ αλλάξει, αφού αναφερόμαστε σε μια ομάδα γυναικωτών, που όταν τους βγάλεις το ράσο απογυμνώνονται απ’ οποιαδήποτε εξουσία και δύναμη και κανείς δεν τους δίνει καμία απολύτως σημασία. Οι μαγκιές που δήθεν πουλάνε μέσω των «φουσκωτών» που πληρώνουν ή των ψυχασθενών πνευματικών τους τέκνων και τεκνίων είναι φρου – φρου κι αρώματα και βεβαίως αποτελούν μέρος της γενικότερης τρομοκρατίας που ασκείται από την κάστα τους αλλά και της προσπάθειας «θαψίματος» της αλήθειας και των σκανδάλων τους.
  Ο Λαός πρέπει ν’ αντιληφθεί πως πρόκειται για μια καλά οργανωμένη μαφιόζικη οργάνωση που τα πλοκάμια της απλώνονται και εισχωρούν παντού. Όλα τα παραδικαστικά κυκλώματα έχουν την έδρα τους στη βάση του διαπλεκόμενου και διεφθαρμένου αρχιερατείου (……) και οργανώνονται μόνο με τη λογική του παράνομου κέρδους και της ατιμωρησίας των εγκληματιών.
  Η υπόθεση στην οποία αναφέρθηκα θα εκδικαστεί την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και καλό θα ήταν όσοι μπορούν εκείνη την ημέρα να παραστούν στο εν λόγω δικαστήριο, προκειμένου να ακούσουν από πρώτο χέρι τα όσα έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση και να βγάλουν οι ίδιοι τα συμπεράσματά τους.

  http://www.tlife.gr/news/75/news-mila/0-55697
  Το ερωτικό αυτό σκάνδαλο απασχόλησε την τοπική κοινωνία της Λήμνου. Η Χρυσάνθη ερωτεύτηκε παράφορα αρχιμανδρίτη στρατιωτικό ιερέα με βαθμό λοχαγού και για χάρη του εγκατέλειψε την οικογένειά της. Η ίδια βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Μίλα και εξομολογήθηκε την ιστορία της στην Τατιάνα.

  Παντρεμένη, με τρία παιδιά. Ξαφνικά γνώρισε τον μοναχό σε ένα μοναστήρι της περιοχής της και ένιωσε οικειότητα. Άρχισε να του μιλά για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο γάμο της και δύο χρόνια αργότερα τον ερωτεύτηκε. “Με βοηθούσε πάρα πολύ. Μου έδινε συμβουλές. Και με δική του προτροπή γίναμε ζευγάρι”, υποστήριξε η Χρυσάνθη στην Τατιάνα.

  Ο δεσμός κράτησε 11 χρόνια. Ο μοναχός έγινε στρατιωτικός ιερέας στην Βόρεια Ελλάδα και η 48ρονη τον ακολούθησε μαζί με την κόρη της. Στην αρχή όλα ήταν καλά. Όλα άλλαξαν όταν ο αρχιμανδρίτης πήρε μετάθεση σε νησί….

  http://www.emprosnet.gr/article/51715-erotiko-skandalo-sti-limno
  Ερωτικό σκάνδαλο στη Λήμνο

  Τετάρτη 06 Νοεμβρίου 2013

  Ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή αρχιμανδρίτη στρατιωτικό ιερέα με βαθμό λοχαγού, απασχολεί τις τελευταίες εβδομάδες την κοινωνία της Λήμνου. Όλα ήρθαν στο φως μετά από καταγγελία του ίδιου του στρατιωτικού ιερέα στο Αστυνομικό Τμήμα της Λήμνου, ο οποίος κατέθεσε μήνυση εναντίον μιας γυναίκας για παραβίαση οικογενειακής στέγης. Όταν κλήθηκε η συγκεκριμένη γυναίκα στην Αστυνομία, αποκαλύφθηκε ότι όχι μόνο δεν ήταν μια άγνωστη, όπως ισχυρίστηκε, που μπήκε μέσα στο σπίτι του χωρίς τη δική του άδεια, αλλά αντίθετα, όπως υποστήριξε η ίδια, διατηρούσε εδώ και αρκετό καιρό ερωτική σχέση μαζί του.
  Την υπόθεση φρόντισε, μάλιστα, η ίδια η γυναίκα να κάνει γνωστή στην κοινωνία της Λήμνου, καθώς ήθελε να τον εκδικηθεί που την «έδιωξε από τη ζωή του» μ’ αυτό τον «απάνθρωπο», όπως η ίδια έλεγε, τρόπο. Ερωτηματικά προκαλεί και ο χρόνος μετάθεσης του στρατιωτικού ιερέα, ο οποίος δε βρίσκεται πλέον στη Λήμνο, καθώς αναχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το νησί για να υπηρετήσει σε στρατιωτική μονάδα σε άλλη περιοχή της χώρας.
  Οι λόγοι που οδήγησαν τον ιερέα να φτάσει μέχρι την Αστυνομία, δεν έχουν γίνει γνωστοί, ενώ η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ήθελε μ’ αυτό τον τρόπο να τη διώξει βίαια από τη ζωή του γιατί διατηρούσε σχέση με άλλην.

  Σύμφωνα με τα όσα η ίδια γυναίκα ανέφερε, διατηρούσε στενές σχέσεις με το στρατιωτικό ιερέα, τις οποίες η ίδια χαρακτήριζε «πολύ δυνατές», σε σημείο μάλιστα που άφησε τον άντρα της και τα δυο της παιδιά που ζουν σε πόλη της βόρειας Ελλάδας, για να τον ακολουθήσει στη Λήμνο, καθώς επισκεπτόταν σε τακτά χρονικά διαστήματα και έμενε για αρκετό καιρό στο νησί.

  Και ψεύτικα στοιχεία
  Τα στοιχεία που προσκόμισε η ίδια στην Αστυνομία και τον εισαγγελέα, φέρεται ότι τους έπεισαν, καθώς αφέθηκε αμέσως ελεύθερη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να προσκόμισε δύο στρατιωτικές υπηρεσιακές ταυτότητες. Στη μία εμφανιζόταν ως αδελφή του άγαμου αρχιμανδρίτη στρατιωτικού ιερέα, για να τρώει στη Στρατιωτική Λέσχη της Λήμνου, και στην άλλη ως σύζυγος του… λοχαγού, για να ταξιδεύει δωρεάν με το στρατιωτικό αεροπλάνο C-130. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη συχνή παρουσία της στη Στρατιωτική Λέσχη φέρεται να επιβεβαίωσαν αρκετοί στρατιωτικοί.

  Όμως, αν έγινε προσκόμιση των δύο υπηρεσιακών ταυτοτήτων στην Αστυνομία, ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός αν εξετάστηκαν αυτά τα στοιχεία (καθώς ήταν πλαστές) και αν ενημερώθηκε η στρατιωτική διοίκηση του νησιού για το θέμα. Μετά το περιστατικό, η γυναίκα πριν εγκαταλείψει το νησί ζήτησε να δει και το μητροπολίτη Λήμνου, ο οποίος όπως η ίδια έλεγε αρνήθηκε να τη συναντήσει.

  Το ερωτικό σκάνδαλο έχει απασχολήσει έντονα τον κύκλο του ιερέα, καθώς οι περισσότεροι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι όλα αυτά τα γεγονότα είχαν πρωταγωνιστή έναν «άνθρωπο του Θεού», ο οποίος είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο νησί «για τον ακέραιο, ήρεμο και γαλήνιο χαρακτήρα του».
  http://www.zougla.gr/greece/article/o-8eos-voi8os

  Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος, Φίλιππος Καραμέτος

  Πλήρης αποδόμηση τόσο του προφίλ όσο και των ισχυρισμών του αρχιμανδρίτη, με βαθμό λοχαγού, από τη Λήμνο προκύπτει από τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτει σήμερα το zougla.gr.

  Οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι πλαστές ταυτότητες

  Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που βρίσκονται στη διάθεση της ηλεκτρονικής εφημερίδας, o ιερέας Ι. Κ., φέρεται να διατηρεί κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με την -άγνωστη όπως υποστηρίζει- 48χρονη Χ. Κ. Τώρα πως γίνεται ο ρασοφόρος να διατηρεί κοινό λογαριασμό με μια γυναίκα την οποία δεν γνωρίζει είναι όντως… περίεργο.

  http://www.zougla.gr/file.ashx?fid=1150364

  Αίσθηση παράλληλα προκαλεί η ύπαρξη δύο -πλαστών όπως φαίνεται- στρατιωτικών υπηρεσιακών ταυτοτήτων στις οποίες η 48χρονη εμφανίζεται ως σύζυγος και ως αδερφή του αρχιμανδρίτη.

  Μάλιστα, στα στοιχεία προστάτη αναγράφεται το όνομα του ιερέα, καθώς και ο βαθμός που φέρει στον στρατό. Πρόκειται για ιδιαίτερα σοβαρό θέμα καθώς, με δεδομένο το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες ταυτότητες αποτελούν προϊόν πλαστογραφίας, η διαλεύκανση του τρόπου με τον οποίο εκδόθηκαν πρέπει να είναι άμεση αφού πρόκειται για ποινικό αδίκημα.
  http://www.zougla.gr/file.ashx?fid=1150366
  Η απόδειξη της ντροπής

  Στο ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει το zougla.gr στις 21 Νοεμβρίου 2013, καλά ενημερωμένες πηγές είχαν αναφέρει ότι ένα από τα πάθη του ιερέα ήταν η παρακολούθηση ερωτικών ταινιών μέσω του διαδικτύου και της συνδρομητικής τηλεόρασης.

  Πράγματι, όπως προκύπτει από την απόδειξη στην οποία αναγράφεται το όνομα του αρχιμανδρίτη, ο ρασοφόρος φέρεται να είναι ένθερμος υποστηρικτής του πακέτου με τα ερωτικά κανάλια. Πρόκειται για προγράμματα τα οποία δεν συνάδουν ούτε με το ήθος ούτε με τον ρόλο που θα έπρεπε κανονικά να επιτελεί ο Ι. Κ.
  http://www.zougla.gr/file.ashx?fid=1150999

 56. Ο/Η Lakis Velotris λέει:

  1839 Τσάροι εξαγόρασαν ορός Άθως, έδιωξαν πόλους Έλληνες. 1926 Πακγάλος έδιωξε τους κάτω από πενήντα από τα μοναστήρια, οποίοι σλαβοκουμούνευσαν τους κάμπους. Μέτα οι πούστιδες κρύφτηκαν από τους Γερμανούς στα μοναστήρια. 1974 συλληψαν 24 πουστοτράγους, διέρρηξαν κυβέρνησή. Άχρηστοι φυγάδευσαν για Σμύρνη και Αλεξάνδρεια όταν 1896 Ολυμπιακοί χρεοκόπησαν Ελλάδα. Χτείς Κώλο Ρόδου; Ανατολία αποστάτησε να μη πληρώνει βυζαντινά έργα. 1843-47 Τσάροι αφελλήνισαν το Ληβάντιο, σμίγοντας μονοφυσίτες πού 1922 ελλαδήστικαν, έκαμαν παλαιοημερολογίτικη επανάσταση το 1929, και έγιναν Νέας Ιόνιας Δεκεμβριανοί του Βαφειάδη και Ζαχαριάδη (1944&2008). Κομιτατζήδες έκαναν απόπειρές για την Μακεδονία το 860, 1014, 1342, 1878, 1885, 1913, και 1947. 1950 Άγγλοι δέχτηκαν αντάρτες να φυγαδεύσουν στη Κύπρο οπού κομούνευσαν Μακάριο. Μας στείλατε τον Σπυρίδων να μη αφελληνίσουμε; Τώρα θα σας αφελληνίσουμε τα ίδια σας καπίστρια. Εμείς είμαστε προσφυγές ανταρτόπληκτοι από την μεχμεκουμιά σας. Πάτε πίσω στη κόλαση να βρείτε τον παστίτσιο που μας τον παριστάνεται άγιο. Εμείς όταν διαβάζουμε ελληνιστή θέλουμε φιλοσόφους και Αποστόλους και όχι τα λάθος μεταφρασμένα νέα και τοις μιναρετικες μουσικές.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s