Τα υπεραιωνόβια δέντρα και το γκαράζ του Δήμου Αθηναίων

Οδός Κύπρου και Πατησίων.

Ανοιχτός χώρος με λίγα δέντρα, θάμνους και αρκετά σκουπίδια, δεν ήταν παρκάκι αλλά έμοιαζε «στο τούτο» του (να λέμε και την αλήθεια, τον ξέρω τον χώρο, ήταν ατημέλητος και με όψη παρατημένη, τα σύκα – σύκα, έτσι; ), όμως ο χώρος ήταν ανοιχτός, σχετικά πράσινος, άρα ζωτικά χρήσιμος.

Πρωί-πρωί συνεργεία του Δήμου Αθηναίων άρχισαν να ξηλώνουν τα δέντρα, πρόλαβαν λέει περί τα δώδεκα, τα άλλα (αν υπάρχουν) είναι ακόμη εκεί.

Πλακώνουν οι γείτονες κάτοικοι, τα βάζουν με τα συνεργεία. Πλακώνουν τα ματ. Το τοπίο συμπληρώνεται, ήρεμα πράγματα. Οι κάτοικοι ξεφούσκωσαν τα λάστιχα από τις μπουλντόζες. Σήμερα κλείνουν την Πατησίων.

Ο δήμος σχεδιάζει να φτιάξει υπόγειο πάρκινγκ, ένα έργο επίσης αναγκαίο και ανακοινώνει ότι μετά το πέρας του έργου θα ξαναφυτέψουν δέντρα πάνω από το πάρκινγκ (τα πρώην υπεραιωνόβια αποκλείεται, πάνε αυτά).

1. Το δασαρχείο είχε απαγορέψει ρητά το κόψιμο των δέντρων.
2. Η Β’βάθμια Επιτροπή Αρχιτεκτονικού Ελέγχου δεν είχε καν εγκρίνει το έργο.
3. Η Νομαρχία Αθήνας έδωσε την άδεια την Παρασκευή το απόγευμα στη ζούλα (αυτό δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα) και ο δήμος έσπευσε τάκα-τάκα μαθευτεί.
4. Καμία κουβέντα δεν έγινε με τους γύρω κατοίκους.

Νομίζω όμως ότι αυτή η υπόθεση είναι η μοναδική προχειρότητα τα τελευταία 500 χρόνια στη χώρα μας και πρόκειται για μια εξαίρεση, τραγική μεν, αλλά εξαίρεση.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι όλα όσα γίνονται σε αυτή τη χώρα, γίνονται με προοπτική, με μακρόπνοο όραμα.

Μην κοιτάτε τις εκατοντάδες παρατυπίες ή παρανομίες ή σουρεαλιστικά δρώμενα που καταγράφονται ή μη, καθημερινά, πρόκειται για συμπτώσεις.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

σχετικά έγραψαν οι bloggers:
Λαπούτα
Αγριμολόγος
Meteoric Country
xbox.gr
KARmagedon
Αστυάνακτας
Στη Γαλαρία
Μικρό Ανάλογο
Ikrory’s21
Pliatsiko News
Rubor Dolor Calor
Επίκαιρο
Κοπριά
Σφυγμός της ημέρας
Πρέζα TV
Singen sang gesungen
Κάτω Αριστερά
MacManus
Zzzzz!! (Λύκειο της περιοχής)
Concrete Civilization
Ελεύθερος Σκοπευτής
Έφηβος
πάροδος : εντός εκτός εναλλάξ
Περαστικός
@ithaca
Little Lulu
prkls
Ροδιά
krotkaya

και πολλά άλλα φαντάζομαι, όποιος τα ξέρει ας μου τα πει.

This entry was posted in περιβάλλον. Bookmark the permalink.

34 Responses to Τα υπεραιωνόβια δέντρα και το γκαράζ του Δήμου Αθηναίων

 1. Ο/Η lkrory21 λέει:

  http://kipzzzeli.blogspot.com/2009/01/blog-post_27.html

  Από το blog της Περιβαλλοντικής ομάδας του 41ου Λυκείου Αθηνών που βρίσκεται στην περιοχή.

 2. Ο/Η Polykarpos λέει:

  Προσοχή σύντροφοι… κανένα δέντρο δεν είναι ασφαλές!!!
  http://kopria.blogspot.com/2009/01/blog-post_120.html

 3. Ο/Η Γιαννα λέει:

  Κύριε Ροϊδη

  Υποθέτω ότι θα αναλάβει την διακομώδηση της ιερατικής νεας παιδοφιλίας ο φίλτατος Λασκαρεύς .
  Ανυπομονώ λοιπόν για τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και πληροφορίες γύρω από τα δρώμενα του σεπτού ιεράρχου.
  Ο θεός μεθ΄ημών..

 4. Ο/Η Mr Concrete Civilization λέει:

  Υπάρχει κι αυτό πλέον που το πήρα από το mixer της Ροδιάς.
  http://www.petitiononline.com/hlhr1/petition-sign.html?

 5. Ο/Η Tim λέει:

  Θα γίνει ένα καινούργιο πάρκο από πάνω και θα φυτεύσουμε 150 δέντρα μικρά και μεγάλα στη θέση των 12 δέντρων που έπρεπε να κόψουμε ώστε να αρχίσουν οι εργασίες», υποστήριξε στα «ΝΕΑ» ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Χρόνης Ακριτίδης. Πρόσθεσε ότι «όλες οι άδειες από την Πολεοδομία του Δήμου και από τη Νομαρχία που αφορούν την κοπή των δέντρων και την έναρξη των εργασιών κατασκευής είναι νόμιμες» και πως «πάνω από το γκαράζ το έδαφος θα έχει πάχος περίπου 2 μέτρα, ώστε να μπορούν να φυτευτούν μεγάλα δέντρα, αλλά και οι φοίνικες που μεταφέρθηκαν προσωρινά σε φυτώρια του δήμου».

  Ελάχιστα δέντρα κόπηκαν, τα άλλα μεταφέρθηκαν προσωρινά στο φυτώριο του Δήμου. Το πάρκινγκ είναι τετραόροφο αλλά υπόγειο. Από πάνω θα φυτευτούν περισσότερα δέντρα. Για να γίνει το πάρκινγκ, ώστε να μπορούν να περνάνε και τα αποριμματοφόρα (στην Κυψέλη γίνεται πανικός με το παρκάρισμα και πολλές φορές δεν χωράνε), πρέπει να σκαφτεί ο χώρος.

  Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει ο Τσίπρας και οι συν αυτώ λαϊκιστές της πεντάρας (δεν αναφέρομαι σε εσένα, που δεν είχες σωστή πληροφόρηση);

  Πρωινή συνέντευξη Κακλαμάνη:

  http://www.skai.gr/master_avod.php?id=108702

 6. Ο/Η Tα δέντρα πεθαίνουν όρθια λέει:

  Θυμωμένος ο Δήμαρχος που το Συμβούλιο Επικρατείας, οι 130 και ο ΣΥΡΙΖΑ τον εμποδίζουν να τσιμεντώσει τον Ελαιώνα, ξέσπασε αλλού. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. Φυλάξτε τους κήπους σας.

 7. Ο/Η Mr Concrete Civilization λέει:

  Και το δικό μου post έτσι; Άιντε τώρα…

 8. ΠΑιδιά, εσείς γράψατε… εγώ έβρισα.
  http://mantalena-parianos.blogspot.com/2009/01/blog-post_27.html

  Στις 4 το πρωί μόνο τα τανκς βγαίνουν.

 9. Ο/Η Έφηβος λέει:

  Έφηβος
  Ο Δήμαρχος μας έχει φετίχ με τα νεκρά δέντρα…
  …πρέπει μάλλον να το ψάξει…

  http://efhbos.wordpress.com/2009/01/27/patision_trees/

 10. Ο/Η θωμας λιναρδης λέει:

  Λοιπόν για τους πάσχοντες από πνευματικό aids που πραγματικά πιστέυουν πως θα φυτευτούν εκ νέου δένδρα- πάνω στο τσιμέντο- τι να πω ; Περαστικα΄και έχουν όλη μου την συμπάθεια…Για δε τους άλλους που εκτελούν διατεταγμένη τπηρεσία υπερ του Δημιάρχου Αθηνών κρίμα ο μισθός σας…

 11. Ο/Η Maria Mikro Analogo λέει:

  Πάντως, εγώ τις εισέπραξα τις βρισιές μου στην αναδημοσίεση του online petition για τη «διπλή ανάπλαση»… Χαίρομαι που εδώ δεν συμβαίνει το ίδιο.

 12. Ο/Η Tα δέντρα πεθαίνουν όρθια λέει:

  Aπό
  http://www.avgi.gr/NavigateActiongo.action?articleID=431275

  Μήνυση κατά του δημάρχου 27/01/2009
  Μήνυση κατά του δημάρχου Αθηναίων, του αντιδημάρχου υπεύθυνου πρασίνου, του αρμόδιου διοικητικού διευθυντή του τομέα και παντός άλλου υπευθύνου για την «εντολή κοπής 44 αιωνόβιων δασικών δέντρων στον χώρο-άλσος επί των οδών Κύπρου και Πατησίων», κατέθεσαν επτά κάτοικοι της περιοχής, ανάμεσα στους οποίους και η διαμερισματική σύμβουλος Κατερίνα Θεοχάρη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Πορτάλιου και Ελθήνα Αγγελοπούλου στο Α.Τ. Κυψέλης.

  Όπως κατήγγειλαν οι μηνυτές και οι μηνύτριες, όταν το πρωί προσπάθησαν να εισέλθουν στο αστυνομικό τμήμα ώστε να κατατεθεί η μήνυση, δεν τους άφησαν λέγοντάς τους ότι έχουν δουλειά και δεν μπορούν εκείνη τη στιγμή, ενώ μέσα στο τμήμα βρισκόταν ο διαμερισματικός σύμβουλος της παράταξης τύυ Νικ. Κακλαμάνη. Η κατάθεση της μήνυσης επετεύχθη τελικά το μεσημέρι και αφού διαμαρτυρήθηκαν στον αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών, Ν. Φιστόπουλο, που είχε φτάσει στο χώρο του πάρκου.

  Ε.Ζ.

  Συντάκτης : Ζώτου Έλλη

 13. Ο/Η librarian λέει:

  Απαράδεκτο. Έγραψε γι’ αυτό και ο φίλος Περαστικός http://perastikos.blogspot.com/

 14. Ο/Η thesa1nt λέει:

  Αυτό που εξοργίζει είναι ότι εκτός από το έγκλημα, λέει και παπαριες. Να μας πει που τα μεταφύτευσε να πάμε να τα δούμε! Όσο για αυτά που θα φύτευση μετά, είδαμε τι τσουρουτικα έβαλε στη πλατεία στο γκάζι! Το 2078 μπορεί να βγάλουν και σκιά, αν δεν γίνουν παραφυάδες!

 15. Ο/Η Copycat λέει:

  οποιος εξακολουθει να λεει οτι θα σου κοψω τα δεντρα και θα σου βαλω μετα αλλα (καινουρια και καλυτερα) πρεπει να καρπαζωνεται επι μονιμου βασεως (νομιζω θα βρεθουν αρκετοι εθελοντες να αναλαβουν αυτο το βαρυ εργο με ημιωρες βαρδιες)

  btw, οι αναλογες υποσχεσεις του μετρο (π.χ. στην Δαφνη) και του τραμ (π.χ στου Φιξ) αλλα και παντου αλλου φαινεται ξεχαστηκαν αρμοδιως:

  παρε μια γλαστρα κι οξω απ την παραγκα!

  LoooL

  αλλα και αυτος ο λαος του «εδω ριξε μου λιγο τσιμεντακι» δικαιουται αραγε δια να ομιλει? ρωταω δηλαδη?

 16. Ο/Η Tα δέντρα πεθαίνουν όρθια λέει:

  Μονόλογος Νικήτα Κακλαμάνη απόψε στον Ευαγγελάτο. Αυτή η δημοσιογραφία των συνεντεύξεων χωρίς αντίλογο, προσβάλλει τη νοημοσύνη μας.

 17. Ο/Η thalassastovouno λέει:

  Η συνηθισμένη τακτική του Δήμου (και πριν τον Νικήτα μας) είναι ν’αφήνουν έναν δημόσιο χώρο να ερημώσει, να απαξιωθεί τελείως για να μπορέσουν μετά να τον «αναπτύξουν» και να τον «αναβαθμίσουν» για το «καλό των κατοίκων και της γιετονιάς» με άπειρο τσιμέντο, γκαζόν και σίγουρα κέρδη για κάποιους (τώρα, εκτός από τον εργολάβο τί κέρδη να βγάλει ο ιδιοκτήτης ακόμη ενός μισοάδειου πάρκινγκ στην περιοχή, δεν ξέρω).
  Γι’ αυτό λοιπόν το παρκάκι (για το οποίο χρόνια τώρα γίνεται ζήτημα για το αν θα γίνει υπόγειο γκαράζ με ισόγειο γκαζόν και θάμνους γιατί σιγά μην φυτρώσουν μεγάλα δέντρα στα υποτιθέμενα δύο μέτρα χώμα) ήταν παρατημένο από τη δημοτική αρχή κι είχε την εικόνα που περιγράφεις στην αρχή του κειμένου σου….
  Πάντως, για μένα ήταν γροθιά στο στομάχι αυτό που έγινε και η εικόνα που αντικρύζει κανείς με τα πουλιά να πετάνε έρημα από πάνω και τους κορμούς των δέντρων κατακρεουργημένους…
  Έλεος με τ’αυτοκίνητα επιτέλους. Μας τρώνε και μας περικυκλώνουν σαν τις κατσαρίδες… τελικά μόνο αυτά επιβιώνουν!
  Με ευχαριστίες για τη φιλοξενία…

 18. Ο/Η DrMirabilis λέει:

  Αυτο που χρειάζεται είναι ριζική μεταξίωση!

  http://anonymos1789.blogspot.com/2009/01/nietzsche.html

 19. Ο/Η Po λέει:

  DrMirabilis
  Το μπλογκ σας ξεκίνησε καλά και ελπίζω να έχει την απαιτούμενη συνέχεια. Ο «χώρος», σας χρειάζεται. Προσέθεσα κι εγώ το λινκ σας.

 20. Ο/Η vloutis λέει:

  Με τίτλο «η χυδαιότητα και η ελπίδα» ο φίλος prkls, αναρωτιέται στο γεμάτο αγανάκτηση άρθρο του, σχετικό με το δικό σας που σχολιάζουμε:

  -Τι τύπου δημοκρατία είναι αυτή;

  Προφανώς, για όλα αυτά τα παράλογα εως κουφά που συμβαίνουν στον τόπο μας…

  Και σε κάθε γωνιά της…

  ‘Οπως στο κέντρο, στην Κυψέλη και αλλού…

  Μα… όλα είναι θέμα δημοκρατίας!…

  Το θέμα είναι ποιας, ακριβώς, δημοκρατίας για να αρχίσουμε να αναλύουμε…

  Αλλιώς…

  Πιασ΄τ΄αβγό και κάν΄το »γουλί»…

  Κώστας
  vlouits.wordpress.com
  vloutis.blogspot.com

 21. Ο/Η Кроткая λέει:

  πάντως πάνω από πάρκινγκ δεν μπορούν να φυτευτούν δέντρα, για λόγους στατικής και ασφάλειας. Κανένας θάμνος και γκαζόν μόνο.

  επίσης, αν το πάρκο ήταν παραμελημένο χρέος του δήμου ήταν να το επιμεληθεί, όχι να το ξεπατώσει.

  τα δέντρα που ξεπατώθηκαν ήταν τελικά 45 σύμφωνα με το Ίντυ.

  Και, το σημαντικότερο, οι κάτοικοι κατήγγειλαν ότι στην περιοχή υπάρχουν άλλα 2 πάρκινγκ, κι αν χρειαζόταν τρίτο, μπορούσε ο δήμος να αξιοποιήσει κάποια οικόπεδα με εγκαταλελειμένα κτήρια, αντί να ξεπαστρέψει τα δέντρα.

  Η σπουδή με την οποία έδρασε ο δήμος είναι απελπιστικά ύποπτη.

 22. Καλημέρα σας.
  Μη λησμονήσετε να ακούσετε την απίστευτη συνέντευξη του Μπάμπη Βωβού στον Μάριο Διονέλλη.
  Με έχει συνεπάρει από το πρωί που την άκουσα! Τι όραμα, τι κοινωνική ευαισθησία! Ο άνθρωπος είναι πολύ μπροστά!

 23. Ο/Η thesa1nt λέει:

  Συμφωνώντας σχεδόν με όλους τους παραπάνω θα ήθελα να σας προσθέσω άλλη μια απειλούμενη περιοχή που παίζεται η υπόθεση στα δικαστήρια. Το άλσος της Κηφισίας να γίνει παρκινγ.

 24. Ο/Η soudi λέει:

  Η σαχλαμάρα πάει σύννεφο.

  Ενδεικτικά, από τη χθεσινή Ελευθεροτυπία δήλωση του Γιάννη Πολύζου, αντιπρύτανη του Πολυτεχνείου

  http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=80345740,94388236,7489740,21833676

  «Δεν είναι επιστημονική αντιμετώπιση ότι μετά τα έργα η επιφάνεια θα φυτευθεί με δένδρα. Εχουμε πολλά παραδείγματα που δείχνουν το αντίθετο. Επιπλέον με το υπόγειο γκαράζ δεν θα έχουμε χώμα, αλλά «σκληρές» επιφάνειες μέσα στον αστικό ιστό. Αυτό σημαίνει περισσότερη ρύπανση και άνοδο της θερμοκρασίας σε τοπική κλίμακα», προσθέτει, και θεωρεί ότι τέτοια προβλήματα θα ανακύπτουν κάθε τόσο από το γεγονός ότι το λεκανοπέδιο δεν διαθέτει επικαιροποιημένο σχέδιο για την αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων.

 25. Παράθεμα: 1 ψεύτικο vs 52 αληθινά « L’Enfant de la Haute Mer

 26. Ο/Η Ανέστης λέει:

  Πρόσφατα, στην Κυψέλη και πάλι, το κτίριο της Δημοτικής Αγοράς στη Φωκίωνος Νέγρη προγραμματιζόταν να κατεδαφιστεί για να γίνει άλλο ένα πάρκινγκ!
  Στο τσακ κυριολεκτικά οι περίοικοι πήραν είδηση τα σχέδια, οργανώθηκε επιτροπή και συλλογή υπογραφών, το κτίριο χαρακτηρίστηκε διατηρητέο και σήμερα χρησιμοποιείται σαν χώρος πολιτισμού με εκθέσεις και ενδηλώσεις αλλά και σαν βιολογική λαϊκή αγορά κάθε Σάββατο.
  Με πρωτοβουλία των κατοίκων και ερήμην των σχεδίων του κάθε δημοτικού άρχοντας για «ανάπτυξη» όπως βαφτίζουν τις business.

  Φαίνεται πως η υποχρέωση για γκαράζ που δεν κατάφερε να υλοποιηθεί εκεί σε ένα υψηλού προφίλ μέρος, βρήκε τώρα την εύκολη λύση.

  They paved paradise
  And put up a parking lot
  They took all the trees
  Put em in a tree museum
  And they charged the people
  A dollar and a half just to see em
  Dont it always seem to go
  That you dont know what youve got
  Till its gone
  (Big Yellow Taxi, Joni Mitchell)

 27. Ο/Η Αναμοχλευτής λέει:

  Φίλοι μου, μην κλαίτε και μην οδύρεστε, τουλάχιστον ακόμα. Η αρχή αυτή, γιατί περί αρχής πρόκειται, είναι πρόβα τζενεράλε για το Πεδίο του Άρεως, που και πιο εκτεταμμένο είναι και περισσότερα αυτοκίνητα θα χωράει.

  Στο κάτω-κάτω της γραφής το 2012 θεωρείται σίγουρο πως αναμένεται η έλευσις του Κυρίου και ως εκ τούτου επέρχεται η καταστροφή του φθαρτού και άρα ματαίου κόσμου μας.

  Το αν θα βρει την Αθήνα χωρίς δέντρα, τη χώρα σε πλήρη χρεωκοπία, τους εργαζόμενους απολυμένους και τους αγρότες ξυλιασμένους πάνω στα τρακτέρ τους στις εθνικές, αυτό κρίνεται μάλλον αδιάφορο έως και ασήμαντο, μπροστά στα επερχόμενα του Θείου Σχεδίου.

  ______________
  Κροτ, καλή μου φίλη, η σπουδή του Δήμου θα πρέπει να μας χαροποιεί που επιτέλους υπήρξε ένας δημόσιος φορέας, ο οποίος έδρασε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, στοιχεία που μέχρι σήμερα διαπιστώναμε στη χώρα μας μόνο στη δράση των ληστών, των διαρηκτών, των απαγωγέων και των δολοφόνων.
  Το αν ο… αποτελεσματικότατος κ. Κακλαμάνης θα συμπεριληφθή στη χορεία των ανωτέρω, όχι και τόσο συμπαθών στον πολύ κόσμο, επαγγελματιών, αυτό θα εξαρτηθή από το κατά πόσον τα δέντρα θεωρούνται απαραίτητα για τη ζωή μας και την ποιότητά της, ιδίως σε μια τέτοια περιοχή που είναι κορεσμένη από το μπετόν αρμέ, την άσφαλτο και το καυσαέριο.

 28. Ο/Η JustAnotherGoneOff λέει:

  Μία πρόταση προς τον κύριο δήμαρχο για αγορά σύγχρονου εξοπλισμού στον δήμο Αθηναίων:

 29. Ο/Η Sotiris λέει:

  Αν και γνωρίζω το χώρο (που όπως πολύ σωστά λες κάθε άλλο παρά πάρκο είναι) και προσωπικά μου ακούγεται πολύ θετικό αυτό που πάνε να κάνουν, ας πουμε πως είναι δικαιολογημένη η αγανάκτιση ιδιαίτερα λόγω της γενικότερης καχυποψίας και έλλειψης εμπιστοσύνης. Δεν μπορώ όμως να κάνω πως δεν βλέπω ότι όλη αυτή η υπόθεση έγινε ξανά αντικείμενο αισχρής και μεθοδευμένης εκμετάλλευσης από ορισμένους που βρήκαν άλλη μια ευκαιρία να διαλύσουν το σύμπαν. Αν έτσι είναι να γίνεται οποιαδήποτε διαμαρτυρία από εδώ και πέρα δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια

 30. Ο/Η Po λέει:

  JustAnotherGoneOff,
  😀
  .
  Sotiris,
  συμφωνώ απολύτως.

 31. Ο/Η Rodia λέει:

  Εγραψες πάλι, βρε θηρίο! 🙂
  Γράψαμε κι εμείς κι άλλα, μέχρι άσμα σκαρώσαμε. Ανεβαίνει αύριο στο http://www.radiobubble.gr ρίξε μια ματιά!

 32. Ο/Η Lucretius λέει:

  Κανείς όμως δεν μπορεί να κατηγορήσει τα ματ πως δεν έχουν χιούμορ…
  http://lucretiusgr.blogspot.com/2009/01/blog-post.html

  Περαστικά μας..

  Και την καλημέρα μου

 33. Ο/Η κατοικος λέει:

  (η παραπανω ιστοσελιδα ειναι καλυτερη και πιο ενημερη πηγη)

  1)ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 51
  2)ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΥΡΙΛΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΥΤΗ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
  3)ΠΑΝΩ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝ –ΔΕΝ ΧΤΙΖΟΝΤΕ ΔΕΝΤΡΑ ΠΑΛΙ
  (εκτος αν ειναι πλαστικα οπως αυτο που προστατευαν Συνταγμα) ΠΟΥ ΦΤΑΝΑΝΕ ΕΟΣ 3ΟΡΟφο ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4)ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝg ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΜΕ 60% ΣυνΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΞοΔΑ ΤΗς ΚΤΙΣΗ ΤΟΥ «»»ΕΡΓΟΥ»»»» -ΜΙΖΕΣ ΔΛΔ.
  5)Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΒΙΑΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΑΚΙΝΗΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
  6)Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΝΕΑΡΩΝ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙΝΟ Με ΔΕΚΑΔΕΣ νεους κΑι μΠουλνοζες(καμια στυνομικη δυναμη). Χτυπησαν 5 κατοικους (2 κυριες 45+) ΚΑΙ ΜΑΖεψαν τα ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ (-ΚΟΜΕΝΑ) ΔΕΝΤΡΑ!! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.