€ 300 εκατ. για ασθενέστερους/ το Βατοπέδι «παίζει» με € 150 εκατ. (pas mal)

210207roidis.jpg

Για σκεφτείτε…
Πακέτο € 300 εκατ. για μέτρα για χαμηλοσυνταξιούχους και άνεργους ως αντίδοτο στην κρίση.

Το Βατοπέδι μόνο του.

Μερικά τυχαία παραδείγματα.
νέοι ύποπτοι από τα συμβόλαια

Απάτη, απιστία, βρώμικο χρήμα βλέπει ο Γκρόζος

«Δεν ζητήσαμε, το Δημόσιο μάς τα έδωσε»

Φύλλο και φτερό άλλοι 7 λογαριασμοί

Τραβούσαν μετρητά έως και 2 εκατ. ευρώ

Οι μοναχοί στους δρόμους του χρήματος

ακολουθούν τουλάχιστον άλλα 200 λινκ με την χρηματική κατάνυξη ιερέων, βρείτε τα.

.

.

.

Εις Υγείαν των Κ ο ρ ό ι δ ω ν

.

kjgkjg.

(δεν θα με ενοχλούσε η ανάγνωση μιας «σπίθας»)

Advertisements
This entry was posted in «Ιερές» Αταξίες. Bookmark the permalink.

5 Responses to € 300 εκατ. για ασθενέστερους/ το Βατοπέδι «παίζει» με € 150 εκατ. (pas mal)

 1. Ο/Η κακό ποδαρικό λέει:

  Ευρωσιναϊτικό Κέντρο Μελετών, Επικοινωνίας και Εκθέσεων

  Χρόνια τώρα οδηγώντας στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας κοντά στην Αταλάντη στην Τραγάνα, έβλεπα χρόνο με χρόνο, το πανέμορφο τοπίο να μεταμορφώνεται σε ένα απέραντο τσιμεντότοπο. Ο νους μου πήγε σε κανένα εργολάβο που ίσως έχτιζε παραθεριστικό χωριό. Η απάντηση βρίσκεται στην σημερινή Espresso … Τα κτίρια ανήκουν στην εκκλησία! «Χορός εκατομμυρίων για ένα διεθνές συνεδριακό κέντρο-φάντασμα» γράφει η εφημερίδα.«Ιερές μπίζνες εκατομμυρίων ευρώ σε περίοπτη δημόσια δασική έκταση με τις ευλογίες τεσσάρων διαδοχικά διαφορετικών κυβερνήσεων, με αποτέλεσμα το ελληνικό κράτος να έχει μέχρι στιγμής ζημιωθεί τουλάχιστον ένα με ενάμιση δισεκατομμύριο δραχμές, έχουν στήσει εδώ και δεκαπέντε χρόνια ηχηρά ονόματα από το κοινωφελές ίδρυμα του Όρους Σινά.»«Η δημόσια δασική έκταση παραχωρήθηκε επαχθώς και χωρίς αντάλλαγμα στο εκκλησιαστικό ίδρυμα το1993 από το τότε Υπουργείο Γεωργίας για να δημιουργηθεί η φιλόδοξη κατασκευή του Σιναϊτικού Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου πάνω στο υπέροχο δάσος του λόφου της Τραγάνας.»
  «Οι εργασίες όμως ‘στοίχειωσαν μετά το 2000 και τα παχιά λόγια ρασοφόρων επενδυτών μέχρι να αποσπασθούν από την ελληνική πολιτεία τα υψηλά κονδύλια. Συγκεκριμένοι δημόσιοι λειτουργοί και υπουργοί, όπως προκύπτει από επίσημα έγγραφα-ντοκουμέντα που έχει στην διάθεση της η Espresso, φαίνεται στην πορεία των δεκαπέντε ετών να έχουν καταστρατηγήσει τους νόμους του κράτους από την στιγμή που δεν έδωσαν εντολή να ανακληθεί η άδεια παραχώρησης (όπως είχαν πολιτική και διοικητική υποχρέωση) αφού ο “ιερός” σκοπός του χρηματοδοτουμένου ιδρύματος με λεφτά του ελληνικού λαού απέτυχε».
  «Σήμερα έκταση-φιλέτο 300 στρεμμάτων εξακολουθεί να βρίσκεται στην κατοχή των ρασοφόρων επιχειρηματιών που παίζουν τα δικά τους παιχνίδια στο παζάρι του real-estate. Αρμόδιοι φορείς παράλληλα δηλώνουν άγνοια για την τύχη της κρατικής περιουσίας που στοιχίζει χρυσάφι. Ο ιθύνων νους του μεγαλόπνοου προγράμματος και υπεύθυνος των ‘χάρτινων’ κατασκευών της Τραγάνας , Αρχιεπίσκοπος Σινά Δαμιανός ζητά τώρα, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, άλλα 25,000,000 ευρώ από την ελληνική κυβέρνηση για την αποπεράτωση, του έργου δηλώνοντας φίλος με πολλούς γνωστούς πολιτικούς που βοήθησαν τις ‘άγιες’ μπίζνες των εκατομμυρίων».
  Στην συνέχεια του άρθρου αποκαλύπτεται πως αυτός που αποφάσισε την «παραχώρηση κατά κυριότητα και χωρίς αντάλλαγμα, στο ίδρυμα Όρους Σινά (ΙΟΣ), δημόσιας δασικής έκτασης 290 στρεμμάτων στη περιοχή Τραγάνα της Φθιώτιδας για την δημιουργία διεθνούς συνεδριακού κέντρου» δεν είναι άλλος από τον τότε υφυπουργό Γεωργίας Ευάγγελο Μπασιάκο που απασχολεί συνεχώς τον Τύπο αυτές τις μέρες για την ‘κατ’ εξακολούθηση’ διάπραξη των ίδιων θεάρεστων πράξεων στο Βατοπαίδι…. Και κάτι άλλο αξιοσημείωτο: Σύμφωνα με τον σεβασμιότατο κ. Δαμιανό «Τα ποσά δίνονταν από τα απόρρητα κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών (!!!)». Και στην συνέχεια εξυμνεί τον πρώην υπουργό Πολιτισμού Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Χρήστο Πάχτα, και τον Χρήστο Ζαχόπουλο… Σ’ αυτό το σημείο εγώ επαναλαμβάνω αυτό που λέγανε οι μαύροι σκλάβοι βαμβακοσυλλέκτες σε κατάσταση απόγνωσης: Alleluija, Praise the Lord!
  Όλο το άρθρο εδώ:
  http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&artid=877919&catID=16

 2. Ο/Η ακάκιος λέει:

  Χαίρομαι που υπάρχουν λεφτά για να χτιστεί στην Τραγάνα ναός μεγαλύτερος απο την Μητρόπολη των Αθηνών. Λυπάμαι γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για να σωθούν τα αρχαία μνημεία των Ελλήνων, όπως ο ναός της Αγροτέρας Αρτέμιδας στο Μέτς.
  Συγχαρητήρια σε όλους! Συγχαρητήρια κ. Μπασιάκο και εις ανώτερα, συγχαρητήρια κκ. Βενιζέλο, Βουλγαράκη, Λιάπη. Συγχαρητήρια και σε σένα αξέχαστε Χ. Ζαχόπουλε. Η Αγία Αικατερίνη να σ’ έχει καλά.
  ————–
  Wikipedia:

  Ευρωσιναϊτικό Κέντρο Μελετών, Επικοινωνίας και Εκθέσεων

  Στην ανατολική μεριά του χωριού μας (Τραγάνα), στην νοτιοδυτική πλευρά του λόφου Μικροβίβος, κατασκευάζεται από το Ίδρυμα Όρους Σινά, το συγκρότημα του «Ευρωσιναϊτικού Κέντρου Μελετών και Επικοινωνίας και Εκθέσεων», όπου απο εκεί θα είναι εύκολα προσπελάσιμα τα δεδομένα του «Σιναϊτικού Αρχείου Μνημείων» σε ψηφιακή μορφή, παράλληλα με διοργάνωση εκθέσεων σιναϊτικών μνημείων, στοιχείων της Λαϊκής παραδόσεως των Βεδουΐνων, συναφών επιστημονικών και εκπαιδευτικών ημερίδων και προγραμμάτων παράλληλα με προβολές πολυμεσικών παραγωγών εικονικής πραγματικότητας αναφερομένων στη σιναϊτική παράδοση και κληρονομιά.

  Το συγκρότημα αποτελείται απο το μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης όπου ο ναός είναι μεγαλύτερος απο την Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, και μια αίθουσα εμβαδού μεγαλυτέρου των 4.000 τ.μ. όπου εκεί θα στεγαστεί το Κέντρο Μελετών, Επικοινωνίας και Εκθέσεων.

  Η αίθουσα θα διαθέτει σύγχρονο αναλογικό και ψηφιακό εξοπλισμό φωτογραφίας και plotting για τη μελέτη χειρογράφων, εικόνων και άλλων πολύτιμων αντικειμένων της Ιεράς Μονής του Σινά.

  Aνεγείρεται από τον Αρχιεπίσκοπο Δαμιανό της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Σινά. Εκεί θα μεταφερθούν όλα τα ιερά κειμήλια της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Μονής Αικατερίνης. Πρόκειται για κειμήλια που η αξία τους είναι ανυπολόγιστη τόσο από θρησκευτικής όσο και από ιστορικής πλευράς. Στο Ίδρυμα θα φιλοξενηθούν όλα τα χειρόγραφα των Μοναχών που μόνασαν στην Ιερά Μονή και άφησαν την τελευταία τους πνοή εκεί.
  Πρόθεση του Αρχιεπισκόπου είναι και η λειτουργία του Ιδρύματος αυτού ως Πνευματικό Κέντρο.

  Eίναι ένα επιβλητικό κτίσμα, μαζί με την εκκλησία της Αγ. Αικατερίνης οπου γίνεται ορατό από την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της εξόδου προς Θεολόγο, εώς και απο την παραλία της Αρκίτσας.

 3. Ο/Η μεγαλοκοπέλα λέει:

  Και πάντα φταίνε οι Αμερικάνοι, οι μασώνοι, οι Εβραίοι, οι πάσης φύσεως αλλοδαποί…
  και ποτέ, κανένας ψηφοφόρος!

  Βρε άει σιχτάιαρρρ…

 4. Ο/Η Από Καμ.Βούρλα γράφω λέει:

  Κακο ποδαρικό, από ότι βλέπω έχουνε κάνει την Ελλάδα ένα απέραντο Βατοπαίδιο. Τα δυο κόμματα της εξουσίας και το ΛΑΟΣ συγκεντρώνουν την τεράστια πλειοψηφία του κόσμου που επικυρώνει με την ψήφο του όλο αυτό το αίσχος. Ψηφίζουν τον χαμό τους και μαύρο μέλλον για τα παιδιά τους.
  Μεγαλοκοπέλα μου, έχεις λοιπόν δίκιο.

 5. Παράθεμα: Αλέξανδρος, ήτοι ο άνδρας αλέξων… άνδρας είπαμε, όχι ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ… « Εξαιρετικά ή κατ’ εξαίρεσιν

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.