Να επέμβει η Αγιοτάτη Σύνοδος
Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος
Κύριε Ροΐδη,
Υπέβαλα την υπ’αριθμ.πρωτ. 69/w.c.-000 αναφοράν εις την Ι.Σύνοδον:
Πανιερότατοι πατέρες,
γνωρίζω πως είσθε απασχολημένοι
Α. με την παραπομπήν του προστατευόμενού σας αρχιμανδρίτου Ιακώβου Γιοσάκη (φυλακαί Κορυδαλού), στενού φίλου δυο αρχιεπισκόπων (μακαρίου Χριστοδούλου-ιερού Ιερωνύμου, όπως αλληλοκαταγγέλθηκε και όπως αποδεικνύεται από την ιερή ασυλία του) εις την εκκλησιαστικήν Δικαιοσύνην (σε τρια τέρμινα).
Β. με τας ανακρίσεις τας οποίας ανεκοίνωσεν η Αρχιεπισκοπή κατά του αρχιμανδρίτου συνεργάτου του ιερού Ιερωνύμου, που ψάρευε νεαρούς στο Διαδίκτυο (δεν θα περατωθούν ποτέ), της ομοφυλοφιλίας θεωρουμένης επισήμως (γιατί ανεπισήμως…..) υφ’υμών, ηθικολογούντων, υποκρινομένων και υβριζόντων ασυστόλως, και υπό των Ιερών Κανόνων σας (σε καμία περίπτωση από εμένα) ως βαρυτάτης ηθικής κηλίδος και ως αιτίας καθαιρέσως.
Γ. με τη ματαίωσιν της παραδοσιακής επισκέψεως και συλλιτανεύσεως εις την μητρόπολιν Βώλου επί τη επερχομένη εορτή του πολιούχου αγ.Νικολάου του κατηγορούμενου δια παιδεραστίαν Σέρβου εθνικιστού μητροπολίτου Βρανίων αγίου Παχωμίου και κάλυψιν του κενού, υποθέτω, με τιμητικήν πρόσκλησιν του ομοιοπαθούς και ομοεθνούς και επίσης εθνικιστού μητροπολίτου Τούζλα Αγ.Βασιλείου.
Επιτρέψατέ μοι όμως να σας στενοχωρήσω με το εξής.
Μεταδόθηκε και δεν διαψεύστηκε η συνάντηση του Φύρερ της Χρυσής Αυγής με τον «ελληνόψυχον» μητροπολίτη Πειραιώς, τον διάδοχον του ιερού Καλλινίκου (παρητήθη «δια λόγους υγείας» συκοφαντηθείς δια σεξουαλικάς παρενοχλήσεις ανδρών). Οι δυο άνδρες συνεζήτησαν και συνεφώνησαν επί θεμάτων της αρμοδιότητός των (εθνικά θέματα και ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας λόγω της ύπαρξης μεταναστών), επεδόθη δε θαυματουργή εικών της Θεοτόκου εις τον Φύρερ (τρέχει κι αυτή βυσσινάδα σαν τον Αη Φανούρη της Αργυρούπολης όποτε αδειάσει το παγκάρι;).
Νομίζω εγείρονται δυο ζητήματα:
Α.Η οργάνωσις πογκρόμ (υπό την σκέπην του αντισημίτη Αγίου Κοσμά του Αιτωλού;) εις το Κέντρον είναι αρμοδιότης μεν της Χρυσής Αυγής, αλλά ουχί και του μητροπολίτου Πειραιώς, καθ’ότι το θέμα αυτό χειρίζεται υπευθύνως η Αρχιεπισκοπή και το επίτιμον μέλος του υπουργικού συμβουλίου ΓΑΠ, κ.Ιερώνυμος. Η ανάμειξις του αντισημίτη ιερού Σεραφείμ συνιστά το εκκλησιαστικόν παράπτωμα της εισπηδήσεως εις ξένην επισκοπήν το οποίο είναι δι’υμάς κακούργημα και ουχί απλούν πταίσμα ως αι ιεραί παιδεραστίαι, ληστείαι, απάται, αγυρτίαι κλπ
Β. Δυστυχώς ο Φύρερ φοβούμαι πως έχει παρελθόν σατανιστικόν ως έχει τεκμηριωμένα καταγγελθεί σε πολλά μπλογκς δια το οποίον παρακαλώ να επιληφθεί άμεσα το τμήμα της Ιεράς Εξετάσεως της Αρχιεπισκοπής.
Γνωρίζω Άγιοι Πατέραι ότι δι’υμάς τα Άουσβιτς και τα Νταχάου του χιτλερισμού και ο χιτλερικός χαιρετισμός εις αυτό τούτο το Δημοτικόν συμβούλιον του Ελληνορθοδόξου Φύρερ της υπό τεσσάρων ιερέων του δεσπότη της Λούτσας ευλογούμενης Χρυσής Αυγής, δεν αποτελούν ουδέ καν πταίσμα [μεταξύ μας η Εκκλησία σας τα ίδια έκανε εις το Βυζάντιον, εις την Ρωσίαν (πως πήγαν α προ πο αι εκεί αι εισπάράξεις της Αγίας βρακοζώνης του οσίου Εφραίμ Βατοπεδινού, τέκνου του συκοφαντηθέντος δια παιδεραστίαν οσίου Ιωσήφ;) και αλλαχού], αλλά ο Σατανισμός του, δεν είναι δυνατόν να παραθεωρηθεί.
Κλείνω τη μύτη μου Άγιοι Πατέρες, προμηθεύομαι αντισηπτικό, ασπάζομαι τη Δεξιά σας, και σας αφιερώνω δυο εκλεκτά αναγνώσματα.
Ένα μνημείο ελληνορθόδοξου μίσους και φασιστικής βλακείας ενός πιστού οπαδού σας.
25.11.2011: «ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Για…αυγό του φιδιού που “επωάζεται μέσα στην Εκκλησία” μιλάνε οι ανθέλληνες χριστιανομάχοι!…..»
…..και ποίημα του ελληνορθόδοξου Φύρερ, αγιαζόμενου από 4 ιερείς και συνομιλούντος με Αρχιερείς (από την ποιητική συλλογή “Η εξομολόγηση ενός εθνικού” , εκδόσεις “Νέα Σπάρτη”):
O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ
Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
οι ποιητές ξυπνούνε,
Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
Και αυτός στην μέση του ναού,
Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
Στο βάθρο του βωμού,
Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
Την ώρα δοξάζει της θυσίας
Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν
Νίκος Μιχαλολιάκος










Αντισημίτης ο-κακοποιημένος από συκοφαντίες Εβραίων-Πατροκοσμάς,
υπουργικό συμβούλιο ΓΑΠ!
και άλλα κουραστικά! κολλήματα!
τα οποία αποσπούν ενοχλητικά από την ουσία της ανάρτησης.
Τελικά δεν μόνο ζήτημα αισθητικής!
τα ατοπήματα μορφής αδικούν συχνά το περιεχόμενο
και συχνά οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι τα διαπράττουν.
Μακάρι το μεράκι των ερασιτεχνών να τους προφυλάσσει απ’αυτά…
Vous aimez Brahms?
Αντισημίτης, ναι κυρία eklag,
ο Κοσμάς, υπεύθυνος για τα πογκρόμς κατά των Εβραίων στην Ελλάδα, και μάλιστα χυδαίος και στις εκφράσεις του και στις συκοφαντίες του και βλάσφημος:
@
«Όποιος συναναστρέφεται με Εβραίο είναι σαν να συναναστρέφεται με τον διάβολο
Βανει ο Θεός τον βασιλέα μέσα εις την Ιερουσαλήμ και θανατώνει χίλιες εκατόν είκοσι χιλιάδες Εβραίους, και τόσον, οπού έγινε το αίμα ωσάν θάλασσα.
εξοδεύουν πενήντα, εκατόν πουγγιά να εύρουν κανένα χριστιανόπουλο να το σφάξουν, να πάρουν το αίμά του, και με εκείνο να κοινωνούν
Κοίταξε εις το πρόσωπον ένα Εβραίον όταν γελά• τα δόντια του ασπρίζουν, το πρόσωπόν του είνε ωσάν πανί αφωρισμένο, διότι έχει την κατάραν από τον Θεόν, και δεν γελά η καρδία του. Έχει τον διάβολον μέσα του
Και αν σου δώση ο Εβραίος κρασί η ρακί, είνε αδύνατον να μη το μαγαρίση πρώτον• και αν δεν προφθάση να κατουρήση μέσα, θα πτύση.
Πωλούν ψάρια εις την πόλιν οι Εβραίοι; Ανοίγουν το στόμα του οψαρίου και κατουρούν μέσα, και τότε το πωλούν εις τούς χριστιανούς
http://roides.wordpress.com/2009/02/20/20feb09/
Ξέρετε κυρία eklag στον κύκλο σας ανθρώπους τόσο τιποτένιους σαν τον Κοσμά;
Αυτόν που η κυρία Ρεπούση, του κυρίου Κουβέλη, συναρίθμησε στο βιβλίο της με τους Δασκάλους του γένους (!!!) και η αχάριστη Εκκλησία της επιτέθηκε επειδή δεν ονόμασε αυτόν τον κακούργο και Άγιο.
mais μπιενσούρ!
ακόμα κι αν είναι εβραιομασόνος, φίλος Μάνου, Ντόρας και ροϊδολασκαράτων σατανιστών που συστηματικά αποδομούν την ορθοδοξία μας;
ωϊμέ που πάει αυτός ο κόσμος με τις βεβαιότητές του.
(κάποιος μας έχει αποκαλύψει και δυστυχώς δεν δρέπει τους καρπούς της δόξης που του αναλογούν. Να τον προσέξουν βρε αδερφέ, έστω για λίγο, έστω με κάποια επίσκεψη…)
Μιλώντας για κολλήματα ”καδώθεν κακείθεν κι ολλούθεν”:
η ΜΟΥΣΙΚΗ είναι το ΜΟΝΟ επιτρεπτό!
(απ’ όπου κι αν προέρχεται).
Ας ακούσουμε hyngarian dance no 5
κι ας υψωθούμε πάνω απ’ τα μίζερα ανθρώπινα…
Αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο για την αντισημητική παράνοια του Σεραφείμ
Χαιρετισμός εκπροσώπου του Σεραφείμ στην συγκέντρωση για την κάρτα του πολίτη
Εντυπωσιακά γελοίο το ποιητικό πόνημα (με τον τίτλο της συλογής προφανώς ‘επηρεασμένο’ απο την Ελληνική απόδοση του έργου του L.Menard ‘εξομολογήσεις ενός μυστικιστού ειδολολάτρη’ -”Poèmes et rêveries d’un paien mystique”) του καθαρόαιμου και δεν το γνώριζα αλλα επειδή με τσούζει το θέμα να σας ευχαριστήσω για το διπλό επιχείρημα έναντι σε διάφορους ένθεν κ ένθεν καλοθελητές που θα ήθελαν (ή θέλουν) να ταυτίσουν ή να συγκεράσουν τον Ελληνικό πολυθεισμό με τέτοιους άξιους εν ελλάδι αντιπροσώπους της Αρίας φυλής. Και άριος κ ορθόδοξος κ σατανιστής. Αντε και σε έκδοση τσελεμεντέ με πρόλογο απο πατριάρχη.
Εν τω μεταξύ επειδή διάβασα και το ‘έτσουξε’…. στο χελας-ορτοντοκσι
μήπως μπορεί να με πληροφορήσει κάποιος σε τι αναφέρεται το :
“Ενοχλούνται φυσικά και από τον “αντισημίτη” Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, που τους έχει ξεβρακώσει άπειρες φορές, με τελευταία και χαρακτηριστική την ΔΙΚΑΙΩΣΗ του στη δικαστική διαμάχη με τους Βαλλιανατοδημητράδες, όπου ο Ελληνόψυχος Επίσκοπος ΕΔΩΣΕ ΧΑΡΗ στους κατηγόρους του, παρότι μπορούσε να τους κλείσει φυλακή!”
Περχάπς ο hellas-orthodoxy να υπονοεί κάποιο παραδικαστικούλι, περχάπς πως η θεική του αγιότης απέσυρε την μύνηση κάτι τέτοιο. Πάντως είχε καταχεριάσει ο σεβασμιος πατήρ στα θεοτικά μπινελίκια τους γκεϊ αλλά το δικαστήριο δεν ξέρω πως την είδε την φάση.
Κε Λασκαράτε,
θα υποψιαστώ πως δεν ακούτε καθόλου μουσική
η οποία γαληνεύει τις ταραγμένες ψυχές μας…
Έχετε εκθέσει πολλές φορές την άποψή σας
κι εγώ τη δική μου επί του θέματος:
και λίγα είπε ο Κοσμάς για όσοι οδήγησαν στη δολοφονία του
και πολλά έκανε για το απλό ποίμνιο όταν οι μεγάλοι διδάσκαλοι
-χωρίς ίχνος ειρωνείας-
δημιουργούσαν-από το εξωτερικό-το θεωρητικό υπόβαθρο πολλών αγώνων. Πολύ σωστά η κα Ρεπούση
-με την οποία ίσωςέχω άλλες διαφωνίες-
τον κατεχώρισε.
Στον δε κύκλο μου δεν βρίσκονται ποταπά άτομα,
ούτε στον κύκλο ενδιαφερόντων μου θέλω να πιστεύω…
Μπορούμε πάντα να εκφράζουμε τις θέσεις και τις διαφωνίες μας με
νηφαλιότητα που αρμόζει σε διανοητές
-χωρίς ίχνος ειρωνείας-
καθώς δεν είμαστε ”μουλάρια” όπως αυτοαποκαλούνται οι βουλευτές
μας στις μεταξύ τους ανταλλαγές αβροφροσύνης,
ούτε βουλευτές βεβαίως …
Δεν είναι πάντα εύκολο κι εγώ
-αυτοσαρκασμός-
το γνωρίζω καλά…
Σας αφιερώνω ένα υπέροχο κομμάτι:
”Lord knows best” και καλή ακρόαση!
Τι βλέπουν τα ματάκια μου.
Ο hellas-orthodoxy, ψιλοχαιδεύει τον Τσίπρα;
++++Έχει και συνέχεια όμως ο πανικός τους: Μέχρι και με τον Τσίπρα (!!!) τα βάζουν, επειδή, λέει, συναντήθηκε με τον Νικόλαο “που υποστηρίζει την κομπίνα του Βατοπαιδίου”!++++
Οι αναγνώστες της helas orthodoxie είναι τζέντλεμεν
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/11/blog-post_1865.html
guest · 1 week ago
Ποιός χριστιανός γιορτάζει το χειμερινό ηλιοστάσιο?
Η Χρυσή αυγή το γιόρτασε γύρω από φωτιά και με υψωμένα ναζιστικά τα χέρια
Είναι χριστιανοί αυτοί?
Reply
6 replies · active 1 week ago
+8 Vote up Vote down Δ. Σωτηρόπουλος 114p · 1 week ago
Κωλοτουμπακι, ξεστραβωσου διαβασε τι ενοχλει τους αναρχοπρεζακηδες και τα ξαναλεμε.
Τι να κανουμε; Αλλος εχει το ονομα, αλλος τη…χαρη!
Reply
-13 Vote up Vote down guest · 1 week ago
Ρε τουρκόγυφτε χρυσαυγίτη και αδερφάρα γιατί δεν δημοσιέυεις τις αναρτήσεις μου ΚΟΤΑ Ε ΚΟΤΑ
Reply
+2 Vote up Vote down ΚΡΑΤΗΛΟΣ · 1 week ago
ΞΑΝΑΧΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΛΙΜΑΡΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ.
ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΛΥΣΟΜΑΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΛΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ.
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. ΚΑΜΜΙΑ ΓΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΥΨΕΙ. Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.
Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ Ή ΚΟΥΦΑΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ ΤΟΥ
Reply
+8 Vote up Vote down ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞ& · 1 week ago
ρε αγορι μου εγω ως χριστιανος ορθοδοξος εθνικιστης σου λεω τι σεβομαι και το δωδεκαθεο και ολες τις αρχαιοελληνικες παραδοσεις…απλα γιατι ειναι ενα τεραστιο μερος του του ελληνισμου μας….το σεβομαι ως ιστορια τι σημαινει αυτο οτι ειμαι και παγανιστης..??? παγανιστες ειναι οι σιχαμεροι του λαος οκ?
ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ
Reply
+8 Vote up Vote down GREEKPATRIOT 78p · 1 week ago
Άστο βρε guest, πάλι ανακρίβειες λες ! Με “ναζιστικά” υψωμένα τα χέρια χαιρετούσε και ο Εθνικός κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς, ο οποίος πρέσβευε τον ΤΡΙΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, δηλ. την σύζευξη Ελληνισμού – Χριστιανισμού ! Αυτό ακριβώς πρεσβεύει και η Χρυσή Αυγή !
Reply
-6 Vote up Vote down guest · 1 week ago
Χαιρετούσε πριν ο Χίτλερ αιματοκυλήσει τον κόσμο και την Ελλάδα.
Ο χαιρετισμός αυτός είναι συνώνυμο των ναζιστών πλέον
Reply
+5 Vote up Vote down ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞ& · 1 week ago
φιλε δημητρη να σε ρωτησω κατι? εσυ προκειται να στηριξεις τη χρυση αυγη ή οι δημοσιευσεις σου ειναι απλα ενημερωτικου χαρακτηρα?
ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ
Reply
2 replies · active 1 week ago
+6 Vote up Vote down Δ. Σωτηρόπουλος 114p · 1 week ago
Το αν θα στηριξω εγω την Χ.Α ή οποιοδηποτε αλλο κομμα, ειναι αδιαφορο.
Reply
+6 Vote up Vote down ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞ& · 1 week ago
οκ φιλε μου.
Reply
+8 Vote up Vote down ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞ& · 1 week ago
η χα μοιραζει πονο στους αριστεριστες,,,, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ….η χα εχει ξεκαθαρες σχεσεις ΥΠΕΡ της εκκλησιας μας
Reply
0 replies · active 1 week ago
+7 Vote up Vote down GREEKPATRIOT 78p · 1 week ago
Χαχαχα ! Για να ενοχλούνται και να λυσσάνε έτσι οι γνωστοί παρακρατικοί αναρχοπράκτορες του indymedia, κάτι καλό θα έχει αυτή η Χρυσή Αυγή ! Εάν το Εθνικιστικό κίνημα συναντηθεί με τους Ελληνόψυχους Ιεράρχες, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ! ΠΑΤΡΙΔΑ -ΤΙΜΗ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !
Reply
1 reply · active 1 week ago
0 Vote up Vote down Γνωμη · 1 week ago
Ηδη το κομμα “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” εχει μεσα στις ταξεις του ανθρωπους πνευματικους που αγαπουν την Ορθοδοξια και τον Ελληνισμο και μαλιστα παιδια ιερεων που εξομολογουνται τακτικοτατα. Αυτα χωρις να κανω διαφημιση αφου σκοπευω να τους τιμησω εαν δεν προκυψει κατι αλλο δυνατοτερο και καθαροτερο.
Reply
-4 Vote up Vote down Dimitris D · 1 week ago
Πιο ανησυχητικό είναι ότι το πρόγραμμα της ΧΑ είναι αντίγραφο του ΚΚΕ χωρίς διεθνισμό.
Το ΚΚΕ είναι παιδί του διαφωτισμού και τον φιλελλήνων, όπως το ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΔΗ.ΣΥ., ΔΗ.ΑΡ., ΕΠΑΜ(Καζάκης): το νεοαρχαιοελληνικό κράτος τελειώνει στην Λάρισα, μετά την Λάρισα δεν υπήρχαν αρχαίοι Έλληνες.
Οι αναρχικοί-αντιρατσιστές-indymedia δεν κινούνται τελευταία, μάλλον τους έκοψαν την χρηματοδότηση.
Reply
1 reply · active 1 week ago
+4 Vote up Vote down εθνικός σοσιαλι&sigma · 1 week ago
Ναι είναι τόσο “αντιγραφή” που έχουν πάνω-κάτω τις ίδιες θέσεις για δεκαετίες. Εθνικισμός και σοσιαλισμός όπως τον εννοεί η ΧΑ, είναι το ίδιο πράγμα για κάποιον που καταλαβαίνει δυο τρία πράγματα. Εκτός κι αν νομίζει, πως το έθνος πάει μπροστά με το σημερινό σύστημα ή αν βάλουμε κάποιον υπάλληλο της πλουτοκρατίας να μας οδηγεί με δικτατορικές μεθόδους. Αυτά μόνο το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ τα ονειρεύονται.
Reply
-15 Vote up Vote down ακροκεντρώος · 1 week ago
ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΕ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ 1821 ΠΕΣ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΛΗΡΙΚΟ Η ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΑΓΙΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ??ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ??ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο Ε??ΚΑΤΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΓΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ,ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΡΘΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΠΕΝΙΤΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ.
Reply
3 replies · active 1 week ago
+12 Vote up Vote down Δ. Σωτηρόπουλος 114p · 1 week ago
Αληταρακο, ο Στεπινετς ΕΣΦΑΖΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ μαζι με τους παπικους καραγκιοζη!
Τι εγινε, τωρα “συμμαχησες” και με τους καθολικους;
Ε ΒΕΒΑΙΑ, ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Σ’ΕΝΟΧΛΕΙ!
Ολοι οι αλλοι, εβραιοι, ισλαμιστες, καθολικοι κλπ ειναι φιλοι σου, αφου σας ενωνει ο κοινος εχθρος!
Υ.Γ.Ανακηρυξε Αγιο τον Χρυσοστομο Σμυρνης και τοσους αλλους που σφαγιαστηκαν απο τα αδερφια σου τους τουρκους,
Ο πατριωτισμος ομως δεν μετριεται με αυτα. Ενω οι δυτικοι φιλοι σου που εκθειαζεις ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, οι ΕΛληνες πολεμουσαν ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ!
Ξυδι προσκυνημενε!
Reply
+5 Vote up Vote down ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞ& · 1 week ago
ζητω ο εθνομαρτυρας αγιος γρηγοριος ε΄
ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ….Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΛΕΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ….ΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ Η ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΕΣΥ……ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΑΘΕΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ…..ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΟΥΣΟΥΦΑΚΙ …. :’(
Reply
+3 Vote up Vote down ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ · 1 week ago
ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ “ΑΚΡΟΚΕΝΤΡΩΕ” ΦΥΣΙΚΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ε’ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΠΑΡΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!
Reply
+5 Vote up Vote down Στέφανος · 1 week ago
@ ακροκεντρώε, είναι το λιγότερο ντροπή να εκφράζεσαι με θετικά λόγια για τον Στέπινατς, τον Αρχιεπίσκοπο της Γενοκτονίας ,όπως πολύ σωστά χαρακτηρίστηκε από βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια και γράφει φοβερά πράγματα για τον “αγιοποιημένο” αυτόν φραγγολατίνο καρδινάλιο. Άν κοιτάξεις τις φωτογραφίες που υπάρχουν μέσα στο βιβλίο αυτό θα φρίξεις.
Reply
1 reply · active 1 week ago
+5 Vote up Vote down varanus komodoensis
Γειά σας φίλοι ο Βολταίρος σε κάποιο σχόλιο του που τώρα το έχασα με οδήγησε στο θησαυρό που λέγεται Βασίλης Ραφαηλίδης. Αυτός ο κομμουνιστής διανοούμενος μας άφησε πολλές παρεμβάσεις του εναντια στο παπαδαριό που αξίζει να τις προβάλουε και να τις θυμόμαστε ειδικά για μας που δεν τις προλάβαμε γιατί τότε δεν τους δίναμε σημασία. Στο παρακάτω βίντεο, σχλιάζει γονείς που πολιορκούν μονές για να πάρουν πίσω τα χαμένα παιδιά τους. Όσο τα μοναστήρια κλέβουντο παιδί του γείτονα no problem.
http://epanastasi-gr.blogspot.com/2011/08/blog-post_2644.html
Το ποιήμα του Μιχαλολιάκου μεταξύ άλλων μιλάει για ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ στον ΣΑΤΑΝΑ, και ταυτίζεται με την απόλυτα ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ προσπάθεια κάποιων ΕΒΡΑΙΩΝ, να συκοφαντήσουν τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, έναν πολιτισμό του ΦΩΤΟΣ, ταυτίζοντας έναν θεό των βοσκών, Πάνα, που καμιά σχέση δεν είχε με όλα αυτά, με τον Σατανά των Εβραίων!
Ομως η αρχαία ελληνική θρησκεία, ήταν καθαρά Ηλιακή θρησκεία , θρησκεία του Φωτός και ήταν πολέμια της ΝΕΓΡΟΣΗΜΙΤΙΚΗΣ προέλευσης λατρείας του ΣΑΤΑΝΑ και των τελετουργικών της.
Είναι βέβαιο ότι ο Μιχαλολιάκος προσπάθησε από την μια πλευρά να προωθήσει την συκοφαντική προπαγάνδα Σιωνιστικών κύκλων που προσπάθησαν να εμφανίσουν τους Αρχαίους Έλληνες ως Σατανιστές και Σατανολάτρες , και από την άλλη να διαβάλλει τις ψυχές νέων παιδιών που πήγαιναν στην Χρυσή Αυγή και ήθελαν να μάθουν για την αρχαία ελληνική θρησκεία, παρουσιάζοντάς τους αυτή την θρησκεία με έναν τελείως ψεύτικο τρόπο και περιεχόμενο, ως Σατανισμό και προσπαθώντας έτσι να ΜΥΗΣΕΙ και να ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΕΙ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!
Σκεφτείτε τους αφελείς ανυποψίαστους γονείς που άφηναν τα παιδιά τους να πηγαίνουν στην Χρυσή Αυγή νομίζοντας ότι θα μάθουν για ΕΛΛΑΔΑ, Ελληνικό πολιτισμό ή για Ελληνορθοδοξία και εκεί ο Μιχαλολιάκος τα προσηλύτιζε στον ΝεγροΣημιτικό Σατανισμό!
Μάλιστα στην βρωμερή ιστοσελίδα μελών της Χρυσής Αυγής , http://www.webwar3.gr, εκτός από βίντεο με ζώα που τα καίνε ζωντανά δημοσιεύονταν συχνά και Σατανιστικά κείμενα, ενώ σε διάφορα φόρουμ προβοκάτσιας, στοχοποίησης εθνικιστών, συκοφάντησης και διαστρέβλωσης, εμφανίζεται συχνά αρθογράφος με το ψευδώνυμο “ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ”
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο Μιχαλολιάκος βλέποντας ότι το πρότυπό του και παλιός φίλος του λαμόγιο ο Καρατζαφέρης (μάλιστα ο Μιχαλολιάκος διέταζε Χρυσαυγίτες να πηγαίνουν ως μπράβοι του Καρατζαφέρη σε διάφορες κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ, όταν ακόμα ο Καρατζαφέρης ήταν στην ΝΔ! Μετά από χρόνια ανεπιτυχών προσπαθειών του Μιχαλολιάκου να κατέβει βουλευτής με το ΛΑΟΣ και πλήρους σιγής της ΧΑ για το ρόλο του ΛΑΟΣ, μετά από κάποιο τηλέφωνο που έκανε στον Καρατζαφέρη, ο Μιχαλολιάκος έχασε κάθε του ελπίδα και ετσι μετά από μια νέα κωλοτούμπα βγήκε τότε το σύνθημα της ΧΑ “Εναντίον όλων” ), βγάζει λεφτά παριστάνοντας τον Ελληνορθόδοξο, παριστάνει τώρα και αυτός τον Ελληνορθόδοξο προσπαθώντας να εξαπατήσει παραπλανώντας το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών!
kapnistirio.com
«Εξαφάνισαν» το Καστελλόριζο από χάρτη της ΕΕ
“Εξαφανισμένη” από χάρτη της ΕΕ με θεματικό τίτλο “Η ζώνη του ευρώ, ένα νόμισμα με πολλά πλεονεκτήματα”, όπου αποτυπώνονται όλες οι ευρωπαϊκές χώρες της ζώνης του ευρώ, είναι η νήσος Μεγίστη, γνωστότερη με την ονομασία Καστελλόριζο.
Ερώτηση για το θέμα κατέθεσαν στη Βουλή, προς τον υπουργό Εξωτερικών, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβέλης και οι βουλευτές του κόμματος, Θ. Λεβέντης, Ν. Τσούκαλης και Γρ. Ψαριανός.
Όπως επισημαίνουν οι βουλευτές, το Καστελλόριζο, το νοτιανατολικότερο άκρο της Ελλάδας, που απέχει από τις τουρκικές ακτές μόλις δύο ναυτικά μίλια είναι “εξαφανισμένο”.
“Από το χάρτη απουσιάζει εμφανώς η αποτύπωση του Καστελόριζου, ενώ έχουν αποτυπωθεί όλα τα υπόλοιπα νησιά της χώρας μας, αλλά και μη ηπειρωτικά και υπερπόντια εδάφη των κρατών μελών”, τονίζουν χαρακτηριστικά.
Δεδομένων και των πρόσφατων δηλώσεων του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος “τοποθέτησε” το Καστελλόριζο στη Μεσόγειο, αλλά και της στρατηγικής σημασίας της νήσου για την Ελληνική ΑΟΖ, οι βουλευτές ζητούν από τον κ. Δήμα να διερευνήσει το θέμα της “εξαφάνισης” του Καστελλόριζου από το χάρτη και να ζητήσει την ορθή επανεκτύπωσή του.
————————————————————————————————————————————————————————————————
τελικά ο εθνικισμός αποτελεί ελληνική πανδημία πλέον..
αν είναι δυνατόν ένας χάρτης να αλλάξει το στάτους του Καστελόριζου..
αλλά και την πολυφερμένη νύφη την ΑΟΖ..
Άμα δεν είναι στο χάρτη το Καστελόριζο θα μας το πάρουν οι Οβριοί ή οι Τουρκαλάδες. Συνωμοσία, λύκος στα πρόβατα.
Μ αυτά και μ εκείνα θα αφήσουν οι Τσιπροκουβέληδες άνεργη την ακροδεξιά.
Ο τιμωρός Μητροπολίτης Διδυμοτείχου
Παλιογκαγκαβούζηδες μας αποκάλεσε ο μητροπολίτης Διδυμοτείχου Δαμασκηνός, και τις γυναίκες μας γαϊδάρες, όταν του ζητήσαμε το λόγο της δίμηνης απομάκρυνσης (ή παραδειγματικής τιμωρίας, όπως τη θεώρησε ο ίδιος) του παπά μας από την ενορία της κάτω Οινόης Ορεστιάδας.
Ο συγκεκριμένος κύριος, που είναι ο θρησκευτικός ηγέτης του Β.Έβρου και εκπρόσωπος του Θεού, δημιουργεί συνεχώς προβλήματα και ίντριγκες από την ημέρα που ήρθε στον τόπο μας. Έχει μεγάλο πρόβλημα με τους νέους ιερείς που είναι πιο προοδευτικοί και κηρύττουν την πίστη με ειλικρίνεια και αγάπη, σε αντίθεση με αυτόν που κηρύττει τον φόβο και το μίσος. Θέλει το όνομά του να ακούγεται συνεχώς και παντού και να φαίνεται πως πίσω από κάθε αγαθοεργία είναι αυτός, ακόμα και αν δεν είναι.
Εκεί οφείλεται και η τιμωρία του ιερέα μας με δίμηνη δυσμενή μετάθεση στο χωριό Κυριακή (60 χλμ. Από την Ορεστιάδα) και διακοπή της μισθοδοσίας του για δύο μήνες!! Από αυτό τον μισθό ο ιερέας μας έχει να ταΐσει μια γυναίκα και τρία μικρά παιδιά. Το παράπτωμά του, σύμφωνα με την κρίση του Δαμασκηνού ήταν να επιτρέψει στους ενορίτες να κατασκευάσουν μια βρύση και ένα υπόστεγο (με χρήματα από δικό τους έρανο) δίπλα από το εκκλησάκι της αγίας Τριάδας που βρίσκεται στην παλιά Οινόη. Η τιμωρία του και πάλι σύμφωνα με τον Δαμασκηνό, είχε στόχο τον παραδειγματισμό, «ώστε να μην κάνουν και άλλοι ιερείς του κεφαλιού τους». Όταν τον αντιμετώπισε αντιπροσωπία του χωριού για να του ζητήσει το λόγο για όλα αυτά και να ζητήσει τον παπά της πίσω, αντέδρασε με ύφος χιλίων καρδινάλιων και είπε κατά λέξη «Είναι τρόπος αυτός να μιλάτε στον δεσπότη σας;;;» . Του έχει δοθεί υπερβολικά πολλή εξουσία και δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μας προσβάλει, να ζημιώνει τον τόπο με τις ματαιοδοξίες του και να μας εκνευρίζει με την αλαζονεία του, ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές. Τους βουλευτές τους εκλέξαμε και τους τρώμε στη μάπα, αυτόν όμως δεν μας ρώτησε κανείς για να μας τον βάλει κοτζαμπάση στα χωράφια μας και τιμωρό ιερέων που δεν διέπραξαν κανένα παράπτωμα, πέρα από το να είναι ειλικρινείς και αγαπητοί από τους ενορίτες τους, γι’αυτό καλά θα κάνει να μην προκαλεί τόσο…
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:10vuRkOZeMEJ:helpless-orestias.blogspot.com/2011/06/blog-post_22.html+%CE%A0%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%B6%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CF%82+%CE%BC%CE%B1%CF%82+%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B5+%CE%BF+%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%94%CE%B9%CE%B4%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%BF%CF%85+%CE%94%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B7%CE%BD%CF%8C%CF%82&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr
http://www.turkishgreeknews.org/eimai-poly-eytychismenos-stin-konstantinoypoli-7618.html
“Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Κωνσταντινούπολη”
Λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα ακόμα και οι Ρωμιοί Κωνσταντινουπολίτες άρχισαν να έρχονται στην Τουρκία. Ο Ρωμιός ψυχίατρος , που ήρθε στην Κωνσταντινούπολη, Οδυσσέας Βουτσινάς, τονίζοντας ότι οι Τούρκοι πελάτες τους είναι πολλοί περισσότεροι εξηγεί τους λόγους της επιστροφής του πίσω στην πόλη που γεννήθηκε μετά από 30 χρόνια,
“Η οικονομική κρίση και η νοσταλγία”
Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα παράλληλα με τους Έλληνες και οι Ρωμιοί που είχαν φύγει απ` την Τουρκία ξεκίνησαν να έρχονται και να ψάχνουν εργασία. Οι Ρωμιοί που μετανάστευσαν στη Ελλάδα με μεγάλες προσδοκίες ψάχνουν το δρόμο της επιστροφής στην πόλη που γεννήθηκαν και την ελπίδα της εύρεσης εργασίας ψάχνοντας αρχικά στο Ελληνικό Πατριαρχείο στο Φανάρι και στους συλλόγους των Ρωμιών της Κωνσταντινούπολης. Ένας από τους Ρωμιούς που γύρισαν πίσω, ο Οδυσσέας Βουτσινάς διηγήθηκε την ιστορία του στην εφημερίδα VATAN. Ιδού η περιγραφή του Ρωμιού ιατρού που επέστρεψε στα χώματα που γεννήθηκε μετά από 30 χρόνια.
`Η κρίση και η νοσταλγία`
Είμαστε γέννημα θρέμμα απ` το Κουζγκουντζούκ. Αφού τελείωσα το Λύκειο Φαναρίου πήγα στην Ελλάδα, όπου δούλεψα 30 χρόνια ως ψυχίατρος και ειδικός των κοινωνικών υπηρεσιών. Το 2007 ήρθα πάλι στην Κωνσταντινούπολη και είδα το παλιό μας σπίτι στο Κουζγκουντζούκ, το οποίο ερήμωσε, και τους εδώ γνωστούς μας και συνειδητοποίησα ότι μου έλειψαν πολύ όλα εδώ. Από την άλλη πλευρά η οικονομική κρίση που υφίσταται στην Ελλάδα τον τελευταίο ενάμισι χρόνο με επηρέασε πάρα πολύ. Εντέλει τον περασμένο Φεβρουάριο γύρισα με νοσταλγία στην Κωνσταντινούπολη, που τόσο που είχε λείψει και άνοιξα το γραφείο μου στο Σισλί.΄
`Οι φίλοι μου με ρωτάνε`
΄΄Προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η πλειοψηφία των πελατών μου είναι Τούρκοι και η σχέση μας είναι πολύ δυνατή. Οι συγγενείς και οι φίλοι μου στην Ελλάδα κάθε μέρα με παίρνουν τηλέφωνο και ρωτούν εάν μπορούν να βρουν δουλειά στην Τουρκία. Ακόμα και να τελειώσει η κρίση στην Ελλάδα δεν θα φύγω απ` την Τουρκία. Θέλω ανακαινίσω το σπίτι μου στο Κουζγκουντζούκ, να ζήσω εκεί να διώξω τα 30 χρόνια νοσταλγίας.΄΄
http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=25557
06/01/2012
Ανακοίνωση της Επιτροπής Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη προσφυγή στο ΣτΕ του μητροπολίτη Πειραιώς κατά της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα
Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει και καταγγέλλει το νέο κρούσμα θρησκευτικής μισαλλοδοξίας και σκοταδιστικού φανατισμού, που σημειώθηκε με την προσφυγή του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στο ΣτΕ κατά της απόφασης για ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. Με ένα παραληρηματικό σκεπτικό που ουσιαστικά θυμίζει τις πιο μαύρες εποχές των Ταλιμπάν, ο Μητροπολίτης Πειραιώς, γνωστός εξάλλου για τις άριστες κι επίσημες δημόσιες σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή και διακηρυγμένος εχθρός των μεταναστών καθώς και των συμπολιτών μας με ομοερωτικό σεξουαλικό προσανατολισμό, προσπαθεί να παρουσιάσει ως παραβίαση της θρησκευτικής ελευθερίας εκείνο ακριβώς το στοιχείο που αποτελεί την πεμπτουσία της προστασίας της, δηλαδή την παροχή ισότιμης δυνατότητας σε όλους τους πολίτες ασχέτως θρησκεύματος να έχουν πρόσβαση σε αξιοπρεπείς χώρους λατρείας.
Ρατσιστικές εξάρσεις σαν αυτές του Μητροπολίτη Σεραφείμ, μας υπενθυμίζουν διαρκώς ότι το διαχρονικό αίτημα για χωρισμό Εκκλησίας και Κράτους παραμένει επίκαιρο αλλά και ζωτικό για την προάσπιση των ελευθεριών όλων των θρησκευτικών μειονοτήτων και των καταπιεζόμενων ομάδων.
To Γραφείο Τύπου